مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیکی ارزان قیمت
سلام
من یک مادربورد قدیمی sis دارم که در سال 2002 ساخته شده است، کارت گرافیک onboard آن sis 730 و رم آن 256 و onboard cpu آنduron 892 Mhz amd است، کارت skystar2 ----s دارم که در آن زیر نویسها روان نیستند، یک کارت گرافیکی ارزان قیمت AGP میخواهم که کیفیت تصویر کمی بهتر شود و با مادربورد من سازگاری داشته باشد و در ویندوز ایکس پی کار کند و TV out داشته باشد، اگر دست دوم هم باشد عیبی ندارد.
ممنون
pasargadd
18-02-2011, 15:32
مدله دقیقه مادربردتونو بگین.
برای خرید agp باید بازارو بگردین.
فکر میکنم 4670 مناسب باشه.
با تشکر
من هم دقیقا مدلش را نمیدانم ولی رنگش قرمز است و کارت گرافیک و کارت صوتی و شبکه اش sis است و همه چیزش حتی سی پی یو onboard است و مودمش amr است و رویش برچسبی است که رویش نوشته است:
MBD SIS AMD 1.2GHz
MST Computers
pasargadd
18-02-2011, 20:20
روی مادربرد نوشته شده.دقت کنین میبینین.باید مدله دقیقو بگین.
برای خرید گرافیک برای این سیستم به نظره من اشتباهه چون سیستمتون باید اپدیت بشه و خرج کردن براش نتیجه ای نداره.
من چیزی راجع به مدل مادر برد پیدا نکردم، ولی با توجه به کارت گرافیک onboard خودش که sis 730 است، یک مدل قدیمی معرفی کنید که دست دومش پیدا شود و از مال خود مادربرد ضعیفتر نباشد و خروجی تلویزیون داشتهباشد و درایور ایکس پی داشتهباشد و با سی پی یو و رم متناسب باشد. ضمنا بیشتر از 5 تومان نمیخواهم خرج کنم.
pasargadd
18-02-2011, 22:46
بودجتون کمه.با 5تومان.
گرافیکهای این رده هم کم پیدا میشه.بهتره برید بازار. چون با این بودجه من کارتی سراغ ندارم.
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
شما این برنامرو دانلود کن و یک شات از قسمت مادربرد و گرافیک بزار.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pasargadd
19-02-2011, 11:48
بله همونطور که حدس میزدم گرافیکهای این سیستم پیدا نمیشه.
اگر بگردین شاید بتونین دست دوم یه چیزی پیدا کنین.ولی با این سیستم انتخاب های زیادی ندارین.
فقط دست دوم فروشی ها.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.