مشاهده نسخه کامل
: مشاهده فلدری بنام Autorun.inf
mina tina
18-02-2011, 01:57
سلام :11:
من روی هردو ویندوز win 7 و win xp _ آنتی ویروس kaspersky internet security 2011 11.0.2.556 cf2 final آپدیت بروز دارم
حدوداً بیست روز پیش با فلش دوستم سیستم آلوده شدبا نصب Autorun Remover هارد رو اسکن کردم تا همه چی عادی شد امروز بر حسب اتفاق فایلها رو show hidden کردم این فولدر رو دیدم و نگران شدم :18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark Shine
18-02-2011, 09:50
تقریبا میشه گفت تعداد این تاپیک داره سه رقمی میشه !
دوستان از این به بعد اسم ویروس رو سرچ کنن تو تاپیک های دیگه هم حتما راه حلش رو گفتن دوستان !
یه لیست از تاپیک های ویروس Autorun !
ویروس autorun.inf
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويروسي كه كلا NOD32 را ضربه فني مي كنه
[/B]ویروسی که انتی ویروس -رگ ادیت- تسک منجر - فولدر اپشن را از کار می اندازد
[/B]autorun.info کمک!!!!!!
بازم بدم ؟
----------
راه حل :
[/B][/B]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک بالا نرم افزار autorun virus remover هست که با اون میتونین پاکش کنین !
پ.ن : لطفا قبل از زدن تاپیک یه سرچ بکنین ! :40:
saeed774
18-02-2011, 13:32
مشکلي نيست برنامه Autorun Remover بعد از پاکسازي اتوران ها براي اينکه دوباره اين فايل درون درايوا جا خوش نکنه ، پوشه اي با نام Autorun .inf بيخطر رو درون هر درايو ميسازه. تا ويروس نتونه خودش رو جايگزين کنه . براي اطمينان شما پوشه هاي مورد نظر رو پاک کنين اگه پاک بشن يعني احتمال داره ويروس باشند ولي اگه پاک نشن اتوران بيخطر هستن.
mina tina
18-02-2011, 23:07
مشکلي نيست برنامه Autorun Remover بعد از پاکسازي اتوران ها براي اينکه دوباره اين فايل درون درايوا جا خوش نکنه ، پوشه اي با نام Autorun .inf بيخطر رو درون هر درايو ميسازه. تا ويروس نتونه خودش رو جايگزين کنه . براي اطمينان شما پوشه هاي مورد نظر رو پاک کنين اگه پاک بشن يعني احتمال داره ويروس باشند ولي اگه پاک نشن اتوران بيخطر هستن.
ممنون پاک نمیشن خیالمو راحت کردین:11:
با آقا سعید موافقم برنامه USB Disk Security هم یه همچین کاری می کنه برای جلوگیری از کپی فایل آتوران به داخل درایو
مثلا این داریو C سیستم منه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.