مشاهده نسخه کامل
: سرچ توی ویندوز 7
1-سرچ توی ویندوز 7 چرا اینجوریه..مثلا من مطمئنم عکسی با نام X توی یکی از درایو هام دارم.
دقیقا باید کجا برم و چیکار کنم؟
2- چرا بعضی جاها توی پوشه ها راست کلیک میکنی برای مرتب کردن گزینه sort by type رو نداره؟
3- وقتی یک عکسی رو توی chose file از قسمت customize خصوصیات یک فولدر میزاری اون عکس رو نشون نمیده به عنوان آیکون
ممنون
ebicross
17-02-2011, 23:24
سرچ در ویندوز 7 خیلی بهینه و راحت شده.
کافیه راهنماش رو بخونید.
مثلا بزنید type mp3 تا فایلهای mp3 جستجو بشه. بزنید size تا حجمش رو وارد کنید. بزنید data تا تاریخش رو بدین. هر گزینه رو که بزنید خودش جلوش راهنمایی میکنه.
اگر با سرچ مشکلی دارید یعنی کار نمیکنه این آپدیت رو نصب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد Sort by Type اگر میشه عکس بزارید چون نمیشه که این گزینه نباشه.
عکس رو هم وقتی میزارید توی خصوصیات پوشه این عکس به جای حالت بند انگشتی نمایش داده میشه و باید حالت نمایش حتما Thumnail باشه و همچنین گاهی اوقات بعد از ریست کردن این تنظیمات اعمال میشه.
1-سرچ توی ویندوز 7 چرا اینجوریه
در مورد سرچ ويندوز 7 من هم مثل شما باهاش مشكل دارم ولي با نرم افزار
Effective File Search v6.7 براحتي ميتونيد مثل XP ، حتي بهتر و سريعتر از XP
دنبال فايلهاتون بگرديد . آيكون زشتي داره ولي نياز نيست آيكونش توي دسكتاپ باشه
چون اين برنامه رو ميتونيد توي گزينه هاي راست كليك هم ببينيد .
حجمش كمي بيشتر از 1 مگابايته .
اگه خواستيد برنامه رو براتون آپلود ميكنم و آدرسش رو همينجا ميزارم .
( حجم فايل با پچ و توضيحات حدودا" 2 مگ )
آخرين ورژنش همين 6.7 هستش .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ در ویندوز 7 خیلی بهینه و راحت شده.
کافیه راهنماش رو بخونید.
مثلا بزنید type mp3 تا فایلهای mp3 جستجو بشه. بزنید size تا حجمش رو وارد کنید. بزنید data تا تاریخش رو بدین. هر گزینه رو که بزنید خودش جلوش راهنمایی میکنه.
اگر با سرچ مشکلی دارید یعنی کار نمیکنه این آپدیت رو نصب کنید:
در مورد Sort by Type اگر میشه عکس بزارید چون نمیشه که این گزینه نباشه.
عکس رو هم وقتی میزارید توی خصوصیات پوشه این عکس به جای حالت بند انگشتی نمایش داده میشه و باید حالت نمایش حتما Thumnail باشه و همچنین گاهی اوقات بعد از ریست کردن این تنظیمات اعمال میشه.
ممنون..سرچی که بالای پنجره مای کامپیوتر گوشه سمت راست هست با سرچی که توی منوی استارت هست فرقی داره؟ یعنی اگر دنبال یک فایل میگردی باید حتمنا از اون پنجره مای کامپیوتر پیداش کنی؟
ebicross
22-02-2011, 15:12
بله فرق داره.
Start Search فقط حیطه ی Start Menu و Library ها رو جستجو میکنه.
شما میتونید هر درایوی که میخواین در نتایج سرچ استارت نمایش داده بشه رو راست کلیک Include in library کنید و در یکی از Libraryهای خود ویندوز Include کنید و یا اگر خواستید یک Library جدید بسازید باید بعد از ساختنش در RUN بزنید Gpedit.msc و در مسیر زیر:
متغیر ذکر شده در بالا رو باز کرده و Enable کنید و آدرس Library رو در پایین وارد کنید.
مثلا من یک Library جدید ایجاد کردم با نام مثلا ebicross که فایلهای شخصی و مهمم توشه.
حالا اونجا مینویسم:
C:\Users\ebi\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Lib raries\ebicross.library-ms
فقط مقادیری که Bold و قرمز کردم باید فرق داشته باشه و یعنی میتونه چیز دیگه باشه.
حالا OK میکنید و موقع سرچ در استارت براحتی محتویات اون پوشه هم نمایش داده میشه.
توجه کنید اگر مثلا یک درایو رو در Library بیایم و Include کنیم سرعت سرچ در استارت افت میکنه.
متوجه نشدم دقیقا..یعنی چی لایبراری ...
من مثلا میام روی درایود F این گزینه رو انتخاب میکنم و بعد به فرض مثال Document رو میزنم بعد چه تغیری توی سرچاستارت میوفته از این به بعد؟
ebicross
22-02-2011, 22:57
متوجه نشدم دقیقا..یعنی چی لایبراری ...
من مثلا میام روی درایود F این گزینه رو انتخاب میکنم و بعد به فرض مثال Document رو میزنم بعد چه تغیری توی سرچاستارت میوفته از این به بعد؟
بله اگر مستقیم به Library اضافه کنید در لیست نتایج سرچ استارت نمایش داده میشه.
ببینید این Library ها یک ایده ی جدید از مایکروسافته که قراره جای My Document رو کم کم بگیره.
به این صورت که شما بخشهای سیستم رو تحت موضوعات مختلف دسته بندی میکنید و به Library اضافه میکنید با این تفاوت که اطلاعات شما سر جاشون هستند، اما یک Shortcut ازشون اینجا ایجاد میشه که خیلی کمک میکنه.
اوهوم..حالا فهمیدم..بعد برای حذفش هم همون شرتکات هایی که تویلایبراری اضافه شده پاک می کنیم؟
ebicross
23-02-2011, 12:42
بله برای حذفش میتونید از کنار پنجره ی My Computer اون Library رو باز کنید و حذف کنید. توجه کنید آیکون اصلی Library رو حذف کنید چون اگر محتویات رو حذف کنید فایلهای اصلی هم حذف میشن.
من برای حذفش دچار مشکل شدم
وقتی داکیمنت رو از همین عکسی که براتون گذاشتم اونجا که فلش قرمز زدم پاک میکنم کل داکیومنت پاک میشه
از کجا دقیقا ..اگه از توی عکس بگید ممنون
ebicross
28-02-2011, 15:04
داکیومنت یک Library اصلی هستش و مربوط به خود ویندوزه.
اون رو حذفش نکنید.
اما میتونید راست کلیک کنید روش و مخفیش کنید و یا در Properties اون دسترسیش رو کمتر کنید که البته ضرورتی نداره.
نشد...من میخوام طبق همون عکسی که بهتون نشون دادم حدف کنم..یعنی مثل سابق بشه....نمیشه دوست گلم....میشه دقیق تر راهنمایی کنید
ebicross
02-03-2011, 22:31
آها من فکر کردم خود Library رو میخواین حذف کنید.
اگر منظورتون اون پوشه ای هستش که توش اضافه شده شما باید روی Library مورد نظر راست کلیک و Properties رو بزنید.
بعدش لیست پوشه های زیر مجموعه ی این Library نمایش داده میشه و هرکدوم رو که نمیخواین Remove میزنید.
در صورتی که بخواهیم از پنجره مایکامپیوتر دنبال یک فایل توی درایو خاص بگردیم دستوری هست؟
SiyahVash
18-03-2011, 16:18
سلام؛
توی نوار جستجو بنویسید:
ABC: نام فایل
X: نام درایو
matrix10
31-03-2011, 12:33
سلام
من میخوام توی یک پوشه sort را بر اساس size بچینم .
اما توی گزینه های سورت چنین گزینه ای وجود نداره. ولی می تونم توی تنظیمات اون برم و چک باکس سایز را انتخاب کنم و بیارم.
ولی من چون با شاخه های متعددی سرکار دارم , نمی تونم برای همه شاخه این کار را بکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنم که چطوری برای همیشه گزینه size باشه. مثلا سورت بر اساس نام فایل و پسوند و سایز.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.