مشاهده نسخه کامل
: مشکل قطع شد یه دفعه با هارد اکسترنال
بدبخت شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد اکسترنال 500 گیگ مکستور پر فایل دارم
داشتم فایلها رو به هاردم کپی میکردم ، یهو یو اس بی کامپیوتر قطع و وصل شد و هارد قطع شد ، الآن هر چی هارد اکسترنال رو وصل میکنم ، میخوام برم توش میگه میخوای فرمت کنی
Unknownlive2
01-03-2011, 17:14
سیستم فایلت پریده من هم دنبال راهی برای همچین مشکل های هستم به بهترین راه حل که رسیدم بهتون می گم
desirulez
24-03-2011, 23:38
فقط مشکل مردم حل میشه مشکل من بدبخت که حل نمیشه !
هاردم رو نمشناسه چراغش روشنه ولی نمیشناسه هاردم اکسترنال seagate 500 gb هست
هارد بنده هم بعد دو سال به این بلا مبتلا شد البته ترنسد هست!! اگر اطلاعات اش رو میخواهید با سیستم عامل مک هارد بالا میاد(فقط با مک ه لینوکس) من اطلاعات هارد ام رو با مک نجات دادم اما متاسفانه خوده هارد رو نمیدونم چی کار کنم !!! هم چنان به همین منوال مشکل دارد که شما دوستان هم دارید
سلام اساتید بزرگوار من یه هارد اکسترنال ترنسند دارم که یک ترا هستش حالا مشکلی که با هاش دارم اینه که این هارد وقتی به سیستمم نصبه و سیستمم رو که ویندوز ۷ داره به شکل استند بای یا همون sleep خاموش میکنم و بعد روشن میکنم دیگه هارد شناسایی نمیشه ولی چراغ روی هارد روشنه تنها راهی که میشه دوباره هارد بیاد بالا اینه که کلا هارد از کیس جدا بشه و دوباره وصل بشه اگه کسی میدونه لطف کنه یه راهنمایی بهم بکنه با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.