مشاهده نسخه کامل
: مشاوره نهایی برای خرید asus Eee PC 1215N
T E R M I N A T O R
17-02-2011, 19:59
سلام دوستان عزیز
میخواستم تا چند روز آینده نت بوک asus Eee PC 1215n را بخرم.
دلایل من برای خرید این نت بوک، کوچک و سبک بودن، باتری قوی و نسبت به دیگر نت بوک ها قوی تر بودن هست.
کاربرد من هم دیدن فیلم های Avi DVDrip و MKV 720p و احیانا بعضی مواقع استفاده از word و powerpoint و مهمتر از همه وب گردی هست.
تنها چیزی که منو کمی دو دل کرده اینه که من همیشه صفحه های اینترنتی زیادی باهم باز میکنم. مثلا ممکنه 20 تا صفحه باهم باز کنم حالا بنظرتون سی پی یو کم نمیاره و هنگ نمیکنه؟؟
اگه نکته ای مدنظرتون هست بهم بگید. اینم کانفیگش :
Asus Eee PC 1215N
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen (1366 * 768)
CPU : Intel Atom D525 processor Dual Core (1.8 GHz) + Intel GMA
Memory : 2 GB DDR3
HDD : 250 GB HDD
VGA : 512 MB Nvidia Ion 2 (optimus)
Battery : 6 cells Li-ion Battery Pack , 7 hours
Other : usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port , ...
pooriya_hp
17-02-2011, 20:03
نت بوک خیلی خوبی هست....
نه با صفحات اینترنتی مشکلی نداره ....
اما فکرنکنم برای دیدن قیلم زیاد مناسب باشه ...
اما درکل نت بوک خوبی هست ....
موفق باشید
T E R M I N A T O R
17-02-2011, 20:43
ممنون آقا پوریا - البته فکرنکنم بجز صفحه نمایش کوچکش، مشکلی برای پخش فیلم داشته باشه چون طبق گفته شرکت سازندش حتی تا Full HD هم ساپورت میکنه.
پس فکرکنم براحتی DVDrip و 720p را پخش کنه. البته چون شما وارد هستین اگه دلیل خاصی داره بهم بگین.
پس طبق گفته شما با صفحات اینترنتی زیاد مشکلی پیدا نمیکنه، دیگه خیالم راحت شد چون خوره وبگردی هستم.
اگه بقیه دوستان نظری دارند بفرمایند. ممنون
elvin_1987
17-02-2011, 21:26
عزیز تو صفحات مشکلی نخواهی داشت.اما اگه فیلم زیاد می خوایی نگاه کنی بیخیال شو.در ضمن کارت گرافیکش ضعیف هست تو ال سی دی های 12 اینچ فول اچ دی معنی نداره عزیز به نظر من.بهتر هست یک 5742 ایسر یا جی62 اچ پی یا 5740 تراول میت ایسر بگیری.
T E R M I N A T O R
17-02-2011, 23:11
يعني 12 اينچ اينقدر با 14 اينچ تفاوت داره؟؟؟ خيلي چشم را اذيت ميكنه؟؟؟؟
pooriya_hp
17-02-2011, 23:23
از بابت دیدن فیلم من شخصا توصیه نمی کنم ...
چون: 1. مانیتور 12 اینچ که قطعا برای دیدن فیلم مناسب نیست
2. FHD در مانیتور ها 12 یا حتی 14 هم معنی نداره
3. سخت افزار ضعیف برای FHD
اما در رابطه با صفحات وب شما طبعا نباید به مشکلی بر بخورید من خودم بعضی اوقات با همین Pentium III مشغول به وبگردی میشم و مشکلی هم ندارم ....
اما در رابطه با سایز مانیتور من شخصا 15 اینچ رو از رنج بزرگ و 10 اینچ رو از رنج کوچیک می پسندم .....
موفق باشید
T E R M I N A T O R
18-02-2011, 12:44
ممنون - من منظورتون را درست متوجه نشدم از صحبت هاتون سه تا احتمال دادم:
1. سخت افزار اون قدرت چنداني براي پخش فيلم هاي dvdrip و 720p نداره.
2. قدرت پخش فيلم داره ولي فيلم نگاه كردن باهاش خيلي حال نميده و لذت بخش نيست (با اين گزينه مشكلي ندارم).
3. قدرت پخش dvdrip و mkv داره ولي چشم را اذيت ميكنه.
اينكه بحث full hd كردم منظورم اين نبود كه ميخوام باهاش full hd نگاه كنم اصلا فيلم full hd ندارم فقط منظورم اين بود كه با اين شرايط پس قاعدتا نبايد مشكلي براي پخش 720p داشته باشه. (فيلم هام اكثرا mkv 720p هستند)
pooriya_hp
18-02-2011, 12:55
تقریبا درست متوجه شدید ...
برای پخش فیلم های 720 باید رزولیشن 1280x720 رو داشته باشید ...
اما بازم می گم برای فیلم مناسب نیست ...
موفق باشید
T E R M I N A T O R
18-02-2011, 16:32
تقریبا درست متوجه شدید ...
برای پخش فیلم های 720 باید رزولیشن 1280x720 رو داشته باشید ...
اما بازم می گم برای فیلم مناسب نیست ...
موفق باشید
آقا پوریا شرمنده دوباره مزاحمتون میشم فقط به همین سوال آخر من رک جواب بدید: آیا فیلم دیدن باهاش چشم را درد میاره؟؟
(من خودم خونمون مانیتورم 17 هست و عادت دارم رو تختم بشینم و از فاصله 2 متری باهاش فیلم نگاه کنم و تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم . حالا میخواستم اینو با یک مانیتور 12 اینچ مقایسه کنم که قراره از فاصله نیم متری یا کمتر بهش نگاه کنم.)
pooriya_hp
18-02-2011, 16:37
خب این سوالاتون یه جور نظر سنجی هست ....
من خودم شخصا دیدن فیلم رو با یه مانیتور کوچیک نمی پسندم ...
سلام . ..
در دیدن فیلم به هیچ مشکلی برنمیخورید . . .
در باز شدن تعداد صفحات حتما فشار میاد ( البته باز هم بستگی داره
) و در این صورت به صورت اتومات ریاستارت میشه . . .
در کل خوبه . ..
elvin_1987
18-02-2011, 18:11
سلام . ..
در دیدن فیلم به هیچ مشکلی برنمیخورید . . .
در باز شدن تعداد صفحات حتما فشار میاد ( البته باز هم بستگی داره
) و در این صورت به صورت اتومات ریاستارت میشه . . .
در کل خوبه . ..
نه عزیز در باز کردن صفحات فشار نمیاد اونقدر من ایسوس رو داشتم با 900 فرکانس و کش 512 و رم 1 گیگ اصلا فشار نمی یومد 25 صفحه هم باز میکردم با موزیلا.
اصلا لذت نی ده فیلم نگاه کنی به هیچ وجه.اما جون میده برای جابجایی اینا
کلا صفحه نمایش برای فیلم های سینمایی مناسب نیست ، اما مشکلی در پخش فیلم اصلا نداره
در مورد وب گردی و PDF و هر چیز دیگه هم به راحتی جواب میده
در کل اگر نت بوک می خواهید در خریدش شک نکنید....
گفتم بستگی داره. . .
اصلا حوصله بحث ندارم . .
تو رویوی notebookreview.com بزرگترین ایرادش رو دکمهای کیبرد دونستن که بیش از حد حالت فنری داره و همچنین دکمه های تاچ که
گفته horrible است. افتضاح ایا؟ بهرحال وقتی wow رو میشه با 45 فریم بازی کرد نباید چیز بدی باشه
elvin_1987
18-02-2011, 19:32
بله دکمه تاچ پد بعد استفاده زیاد با فشار بیشتر میزنه مخصوصا راست کلیک.اما قابل تعمیر هست با 1 2 تومن.
اقا شما 50 تا صفحه باز کن اخ نمگه نمی هنگه خیالت تخت.ولی خدایی خیلی سبک و خنک هست راحت جابجا میشه.باطری هاشم خیلی با دوام هست بخاطر استفاده شدن قطعات کم مصرف.کلا منظورت نت بوک باشه بگیرش.در ضمن سعی کن نت بوک 10 اینچ بگیری اگه می خوایی همیشه جابجا کنی.
T E R M I N A T O R
19-02-2011, 13:39
ممنون دوستان. میشه یه مقایسه ای درمورد سی پی یو این مدل انجام بدین؟؟ فقط خواهشا منو به سایت های رده بندی ارجاع ندین چون کمی مبهم هستند.
مثلا من دو سه سال پیش یک سیستم قدیمی با سی پی یو 1.7 سلرون داشتم. حالا این سی پی اتم دوهسته ای 1.8 با 1 مگ کش قوی تره یا سی پی یو 1.7 سلرون؟؟؟؟
ممنون دوستان. میشه یه مقایسه ای درمورد سی پی یو این مدل انجام بدین؟؟ فقط خواهشا منو به سایت های رده بندی ارجاع ندین چون کمی مبهم هستند.
مثلا من دو سه سال پیش یک سیستم قدیمی با سی پی یو 1.7 سلرون داشتم. حالا این سی پی اتم دوهسته ای 1.8 با 1 مگ کش قوی تره یا سی پی یو 1.7 سلرون؟؟؟؟
دیگه ارقام که ابهام نداره. یا سرعت اتم بالاتره یا پایینتره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
elvin_1987
19-02-2011, 15:28
عزیز سی پی یو اتم بالاتر هست.
T E R M I N A T O R
20-02-2011, 11:03
از همه دوستاني كه راهنمايي كردند ممنونم. با تمام نقدهايي كه ازش ميشه نميدونم چرا هنوز دلم پيششه، احساس ميكنم تكه
انشاالله اگر گرفتمش نقدهاي مفصلي درموردش مي نويسم تا بقيه دوستان كه خواستند بگيرند سردرگم نشوند.
يه دنيا ممنون...
Hamed_forum
20-02-2011, 14:19
قیمتش چنده؟مدت طول عمر باطری؟
T E R M I N A T O R
20-02-2011, 18:39
قيمتش حدود 600 تا 650 تومان است. شارژ هم گفته شده تا 7 ساعت نگه مي داره، ولي شما 5 ساعت روش حساب كن.
قيمتش حدود 600 تا 650 تومان است. شارژ هم گفته شده تا 7 ساعت نگه مي داره، ولي شما 5 ساعت روش حساب كن.
آقا این قیمت رو از کجا گرفتین ؟
چون من آخرین قیمتی که از این نت بوک دارم 670 پاساژ پارسیان بین ایران و رضا .
در مورد قدرت هم من یک فیلمی تو یوتیوپ دیدم که باهاش مدرن وار 2 بازی میکنه طرف :18:
یک برسی خوب رو هم در لینک زیر میتوانی بخوانی :
کلا فعلا رو دستش نت بوک نداریم فقط حیف که ورژن با usb3 وارد ایران نشده .
جناب mp888 چی شد ؟ بالاخره نت بوک رو خریداری کردید ؟ :question:
سلام
من تصمیم خودم را برای خرید نت بوک Asus EEE pc 1215N گرفته بودم که Asus یک سورپرایز کرد و دوباره منو به شک انداخت .
تبلت قوی و فوق العاده ایسوس با امکاناتی گاهی بهتر از نت بوک ایسوس کمی مرا به فکر فرو برد .
مشخصات تبلت ASUS Eee Slate EP121 12.1 Inch Tablet :
Quick Specs:
12.1″ WSVGA (1280×800) Capacitive LED Touchscreen; Pen or Finger Touch; Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System
Intel Core i5-470UM CPU; 2GB of DDR3 1333MHz SDRAM, 1x2GB; 1 slot, 4GB Max; Intel HD Graphics
32GB Solid State Drive; Wireless 802.11bgn; Bluetooth 3.0; 2.0MP Webcam; Internal Speaker; Internal Microphone
Mini HDMI Port; 2 USB 2.0 ports; 2-in-1 Card Reader (SD & MMC); 4 Cell 34W/h Battery (Up to 3 Hours Battery Life)
Includes Digitizer Pen; Folio Case; Bluetooth Keyboard
مقایسه این تبلت با نت بوک 1215N از دید من :
Cpu : نکته خیلی مهم این تبلت سی پی یو قوی از نوع Core i5 اینتل با 1.3 GHZ است که نزده دو هسته ای هست یا نه اما این نوع سی پی یو فکر کنم کلا دو هسته ای باشد . در حالی که نت بوک 1215N از سی پی یو اتم دو هسته ای 1.6 GHZ استفاده می کند .
Ram : مقدار رم و قابلیت افزایش هر دو برابر است اما باس رم تبلت از نت بوک ایسوس بیشتر است !
VGA : نت بوک ایسوس 1215N کانفیگ مختلف داره که یک سری گرافیک اینتل داره و یک سری گرافیک NVIDIA با تکنولوژی اپتیموس . با توجه به اینکه نوع اپتیموس برای خرید مد نظر من بود از این حیث تبلت در مقام پایین تری قرار می گیرد .
هارد : نت بوک هارد 320 گیگی دارد در حالی که تبلت هارد ندارد و از نوع دیگری از منبع ذخیره سازی استفاده می کند .
وب کم و بلوتوٍث : وب کم در تبلت دو مگا پیکسل است در حالی که در نت بوک 0.3 مگا پیکسل . بلوتوث هم در تبلت ورژن 3 که 10 برابر سرعت بیشتری نسبت به ورژن 2 دارد استفاده می شود و در نت بوک از ورژن 2 بلوتوث .
باتری : تبلت از باتری 4 سلولی استفاده می کند در حالی که نت بوک از باتری 6 سلولی استفاده می کند .
در مورد پورت ها هم تقریبا یکی هستند و فقط نت بوک یک پورت USB بیشتر دارد .
تبلت بک خودکار دیجیتال مخصوص هم دارد که در بالای تبلت برای آن مکانی تعبیه شده است .
از همه مهمتر راحتی تبلت نسبت به نت بوک است .
حالا با این تفاسیر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی تبلت ایسوس به فارسی :
معرفی تبلت ایسوس به انگلیسی - لینک اول :
معرفی تبلت ایسوس به انگلیسی - لینک دوم همراه با عکس های بیشتر :
T E R M I N A T O R
20-03-2011, 02:25
جناب mp888 چی شد ؟ بالاخره نت بوک رو خریداری کردید ؟ :question:
نه من هنوز نخریده ام چون شاید لپ تاپ گرفتم.
آقا این قیمت رو از کجا گرفتین ؟
چون من آخرین قیمتی که از این نت بوک دارم 670 پاساژ پارسیان بین ایران و رضا .
میتونی به سایت های زیر مراجعه کنی ولی قطعا تو بازار بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه گیر میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من تصمیم خودم را برای خرید نت بوک Asus EEE pc 1215N گرفته بودم که Asus یک سورپرایز کرد و دوباره منو به شک انداخت .
تبلت قوی و فوق العاده ایسوس با امکاناتی گاهی بهتر از نت بوک ایسوس کمی مرا به فکر فرو برد .
مشخصات تبلت ASUS Eee Slate EP121 12.1 Inch Tablet :
Quick Specs:
12.1″ WSVGA (1280×800) Capacitive LED Touchscreen; Pen or Finger Touch; Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System
Intel Core i5-470UM CPU; 2GB of DDR3 1333MHz SDRAM, 1x2GB; 1 slot, 4GB Max; Intel HD Graphics
32GB Solid State Drive; Wireless 802.11bgn; Bluetooth 3.0; 2.0MP Webcam; Internal Speaker; Internal Microphone
Mini HDMI Port; 2 USB 2.0 ports; 2-in-1 Card Reader (SD & MMC); 4 Cell 34W/h Battery (Up to 3 Hours Battery Life)
Includes Digitizer Pen; Folio Case; Bluetooth Keyboard
مقایسه این تبلت با نت بوک 1215N از دید من :
Cpu : نکته خیلی مهم این تبلت سی پی یو قوی از نوع Core i5 اینتل با 1.3 GHZ است که نزده دو هسته ای هست یا نه اما این نوع سی پی یو فکر کنم کلا دو هسته ای باشد . در حالی که نت بوک 1215N از سی پی یو اتم دو هسته ای 1.6 GHZ استفاده می کند .
Ram : مقدار رم و قابلیت افزایش هر دو برابر است اما باس رم تبلت از نت بوک ایسوس بیشتر است !
VGA : نت بوک ایسوس 1215N کانفیگ مختلف داره که یک سری گرافیک اینتل داره و یک سری گرافیک NVIDIA با تکنولوژی اپتیموس . با توجه به اینکه نوع اپتیموس برای خرید مد نظر من بود از این حیث تبلت در مقام پایین تری قرار می گیرد .
هارد : نت بوک هارد 320 گیگی دارد در حالی که تبلت هارد ندارد و از نوع دیگری از منبع ذخیره سازی استفاده می کند .
وب کم و بلوتوٍث : وب کم در تبلت دو مگا پیکسل است در حالی که در نت بوک 0.3 مگا پیکسل . بلوتوث هم در تبلت ورژن 3 که 10 برابر سرعت بیشتری نسبت به ورژن 2 دارد استفاده می شود و در نت بوک از ورژن 2 بلوتوث .
باتری : تبلت از باتری 4 سلولی استفاده می کند در حالی که نت بوک از باتری 6 سلولی استفاده می کند .
در مورد پورت ها هم تقریبا یکی هستند و فقط نت بوک یک پورت USB بیشتر دارد .
تبلت بک خودکار دیجیتال مخصوص هم دارد که در بالای تبلت برای آن مکانی تعبیه شده است .
از همه مهمتر راحتی تبلت نسبت به نت بوک است .
حالا با این تفاسیر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مدل بسیار خوبی هست مخصوصا سی پی یو آن و همچنین هارد ssd بسیار پرسرعت آن، ولی بجز سی پی یو تقریبا چیز
خاصی نسبت به 1215n نداره : گرافیک ضعیف تر ، باتری فوق ضعیف و از همه مهمتر قیمت بسیار بالای آن که فکر کنم اگه وارد ایران
بشه قطعا بالای 1،200 هست که با این پول میتونی سری فوق سبک و قدرتمند مک بوک اپل بخری.
ولی انصافا ظاهر زیبایی داره تو دل میشینه.
درکل اگه از نظر مالی مشکلی نداری انتخاب خوبیه (با این سی پی یو فوق العاده).
موفق باشی
سلام
سال نو را به همه عزیزان تبریک میگم و آرزوی بهترین ها را برای همگی دارم .
mp888 عزیز حقیقتش این مدل بیشتر به دلم نشسته تا نت بوک ایسوس چرا که من روزانه 10 ساعت پای اینترنت هستم و این تبلت راحت خیلی به دردم میخوره .
در ضمن CPU و Ram برام مهمه که این تبلت قوی تر از نت بوک ایسوس 1215N است . همینطور زاویه دید که این تبلت زاویه دیدش فوق العاده است .
به دلیل راحتی استفاده در هر مکان در صدر انتخابم قرار گرفته است . مشکل شارژ باطری هم میشه با خرید یک باطری یدک برطرف کرد .
T E R M I N A T O R
22-06-2011, 10:46
سلام به همه دوستان من بالاخره اینقدر صبر کردم و صبر کردم تا بالاخره صبرم نتیجه داد و مدل جدیدتر و بهتری خریدم.
asus Eee pc 1215B : یکی از پرقدرت ترین نت بوک های جهان!!!
Asus Eee PC 1215B
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen 1366 * 768
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
HDD : 500 GB HDD
VGA : ATI 6310
Battery : 6 cells Li-ion Battery Pack , 8.5 hours
Other : usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port
ghahremanimehdi
22-06-2011, 13:49
سلام به همه دوستان من بالاخره اینقدر صبر کردم و صبر کردم تا بالاخره صبرم نتیجه داد و مدل جدیدتر و بهتری خریدم.
asus Eee pc 1215B : یکی از پرقدرت ترین نت بوک های جهان!!!
Asus Eee PC 1215B
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen 1366 * 768
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
HDD : 500 GB HDD
VGA : ATI 6310
Battery : 6 cells Li-ion Battery Pack , 8.5 hours
Other : usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port
مگه تو ایران اومده ؟ از کجا خریدی ؟ قیمت ؟
T E R M I N A T O R
22-06-2011, 14:33
ممنون از همه دوستان، این مدل یک ماه هست که وارد ایران شده و من اونو دوهفته پیش خریدم.
با گارانتی امرتات به قیمت 650 تومان
البته من اینو با این قیمت از یک فروشگاه دیگه خریدم بدون کیف و موس، ولی خود امرتات این مدلو با کیف و موس میده 695 تومان
نسبت به امکاناتش تقریبا اینو با قیمت خوبی خریدم چون فکرمیکردم قیمتش بصورت کاذب بالاتر از اینا میره بخصوص بدلیل اینکه
از 1215N قویتره و همچنین هارد 500 و usb 3
دوستانی که عاشق این مدل ها هستن عجله کنن تا کمیاب نشده و قیمتش بالا نرفته :20:
آقا مبارک باشه شدید !
منم دنبال یه نت بوک میگردم که بتونم باهاش فیلم ببینم ! و وبگردی کنم و بازی در حد خیلی معمولی !
دادا اگه میشه یه 4 تا عکس برامون بذار و اینکه از کجا خریدی ؟
بازی چیزی روش نصب کردی یا نه ؟
مثلاً PES2011 رو با رزولوشن معمولی چطور باز میکنه ؟
بازی وارکرفت یا کانتر و ... نداری روش تست کنی برامون فیلمی چیزی بذاری :دی ؟؟
مبارک باشه !
نکته خیلی جالبی که توی ریوویوو ها دیدم دمای بسیار پایینشه ! حتی در بدترین حالت هم به 30 درجه نمیرسه !
نت بوک لنوو رو ریوویوشو خوندم از 40 به بالا بود ! حتی قسمتهایی به 104 درجه هم میرسید !
ولی این نت بوک خیلی خنکه !
بازی وارکرفت یا کانتر و ... نداری روش تست کنی برامون فیلمی چیزی بذاری
اینا راحت اجرا میشن بهرام جان :دی
مثلاً PES2011 رو با رزولوشن معمولی چطور باز میکنه ؟
رو مدلهایی که گرافیک یون دارن اجرا میشه راحت..
اینا راحت اجرا میشن بهرام جان
بهرادم :دی !!
خوب خداروشکر :دی
رو مدلهایی که گرافیک یون دارن اجرا میشه راحت..
خوب این مدلی که ایشون خریدن (1215بی) گرافیکش 6310 هست!
یون ماله 1215ان هستش !
CPU مدل B هم در واقع APU شرکت AMD هست مدل E350 که تو بنچمارکا از ATOM مدلی که توی سری N استفاده شده قوی تر هست یخورده !
فقط میمونه گرافیکش که اگه قوی تر باشه کلاً B قوی تر میشه از N چون USB3.0 هم داره :دی
خوب این مدلی که ایشون خریدن (1215بی) گرافیکش 6310 هست!
یون ماله 1215ان هستش !
CPU مدل B هم در واقع APU شرکت AMD هست مدل E350 که تو بنچمارکا از ATOM مدلی که توی سری N استفاده شده قوی تر هست یخورده !
فقط میمونه گرافیکش که اگه قوی تر باشه کلاً B قوی تر میشه از N چون USB3.0 هم داره
خب من فک کردم ایشون همون مدل صفحه اول رو خریده سکوت جان :دی
گرافیک بی کمی بهتره ولی تو عمل تقریبا برابر ...
ممنونم :دی
اوکی منتظریم ایشون نظرشونو بگن !
پس با این حساب میشه واسه گیم خیلی معمولی روش حساب کرد ؟؟ همون کانتر و وارکرفت و این بازیهای دهه 90ایه اعتیاد اور :دی ؟؟
پس با این حساب میشه واسه گیم خیلی معمولی روش حساب کرد ؟؟ همون کانتر و وارکرفت و این بازیهای دهه 90ایه اعتیاد اور
اره بدون هیچ شک و لگی . . .
منتظر باش تا بیاد :31:
ghahremanimehdi
24-06-2011, 13:55
ممنون از همه دوستان، این مدل یک ماه هست که وارد ایران شده و من اونو دوهفته پیش خریدم.
با گارانتی امرتات به قیمت 650 تومان
البته من اینو با این قیمت از یک فروشگاه دیگه خریدم بدون کیف و موس، ولی خود امرتات این مدلو با کیف و موس میده 695 تومان
نسبت به امکاناتش تقریبا اینو با قیمت خوبی خریدم چون فکرمیکردم قیمتش بصورت کاذب بالاتر از اینا میره بخصوص بدلیل اینکه
از 1215N قویتره و همچنین هارد 500 و usb 3
دوستانی که عاشق این مدل ها هستن عجله کنن تا کمیاب نشده و قیمتش بالا نرفته :20:
پس حدود 250 دلار بالاتر از قیمت جهانی بفروش میره . چون فکر کنم قیمت جهانیش حدود 400 تا 450 دلار باشه.
450$ قیمت جهانیشه !
200 تومن بالاتر !
T E R M I N A T O R
27-06-2011, 08:47
سلام دوستان شرمنده بابت امتحانات پایان ترم چندروزی نبودم. برای اینکه با عنوان تاپیک این تداخلی پیش نیاد یه تاپیک جداگانه در قسمت بحث و تبادل نظر زده ام. بزودی توی دو سه روز آینده که امتحاناتم تموم بشه جواب تمام سوالاتتون را می دهم بهمراه بررسی کامل!!
به این تاپیک مراجعه کنید:
IYIostafa
25-07-2011, 11:53
سلام دوستان بنده قصد خرید نتبوک دارم ، بیشترین استفاده هم برای من اینترنت گردی و تماشای فیلم (معمولا فیلمای 720p و بالاتر) هست .
میخواستم بدونم با توجه به بودجهی حداکثر 600 تومانی که دارم بهترین مدل از نظر کارایی و سخت و افزار برای کارهایی که در بالا گفتم ، کدوم مدل و برند هست
البته بنده خودم نظرم روی مدل Aus Eeepc 1215B هست ، اما نمیدونم اصلا تو ایران اومده یا نه .
پیشاپیش از کمک دوستان سپاسگذارم :)
T E R M I N A T O R
25-07-2011, 13:41
سلام دوستان بنده قصد خرید نتبوک دارم ، بیشترین استفاده هم برای من اینترنت گردی و تماشای فیلم (معمولا فیلمای 720p و بالاتر) هست .
میخواستم بدونم با توجه به بودجهی حداکثر 600 تومانی که دارم بهترین مدل از نظر کارایی و سخت و افزار برای کارهایی که در بالا گفتم ، کدوم مدل و برند هست
البته بنده خودم نظرم روی مدل Aus Eeepc 1215B هست ، اما نمیدونم اصلا تو ایران اومده یا نه .
پیشاپیش از کمک دوستان سپاسگذارم :)
دوست عزيز 1215N و 1215B از نظر قدرت سخت افزاري خيلي به هم نزديک هستند و 1215B کمي قوي تر از 1215N (سي پي يو قويتر) هست و همچنين داراي مزايايي از قبيل هارد 500 و usb 3 و همچنين قابليت نگهداري شارژ بيشتر و قيمت ارزانتر است ولي خب معايبي مانند اشکال در تاچ پد که بعضي مواقع موجب پرش و يا درست عمل نکردن موس ميشه را داره (نميدونم که 1215N هم اينجوري هست يا نه)...
asus 1215B خيلي وقته وارد ايران شده اينم تاپيکش براي اطلاعات بيشتر:
rubah2000
04-08-2011, 00:08
lenovo ideapad s205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fref%3Dpd_lpo_ix_dp_go_uk_us_en_gl_pc%3Fkeywords %3Dlenovo%2520ideapad%2520s205%26tag%3Dlpo%255Fixd pgoukusengl%255Fpc-20%26index%3Dblended&token=3A0F170E7CEFE27BDC730D3D7344512BC1296B83&pf_rd_p=103612307&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B004TQQCAS&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=01FRDGQEV39QX8JFK0MV)
یا asus 1215b
کدوم بهتره؟
و اینکه این سایت معتبره؟
T E R M I N A T O R
04-08-2011, 10:54
lenovo ideapad s205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fref%3Dpd_lpo_ix_dp_go_uk_us_en_gl_pc%3Fkeywords %3Dlenovo%2520ideapad%2520s205%26tag%3Dlpo%255Fixd pgoukusengl%255Fpc-20%26index%3Dblended&token=3A0F170E7CEFE27BDC730D3D7344512BC1296B83&pf_rd_p=103612307&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B004TQQCAS&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=01FRDGQEV39QX8JFK0MV)
یا asus 1215b
کدوم بهتره؟
و اینکه این سایت معتبره؟
با توجه به قیمتشون قطعا لنوو بهتره. درمورد اعتبار این سایت هم نمیدونم فقط میدونم که خریدهای اینجوری خیلی گرون درمیاد...
pooria-ir
04-08-2011, 11:51
سلام دوستان عزیز
میخواستم تا چند روز آینده نت بوک asus Eee PC 1215n را بخرم.
دلایل من برای خرید این نت بوک، کوچک و سبک بودن، باتری قوی و نسبت به دیگر نت بوک ها قوی تر بودن هست.
کاربرد من هم دیدن فیلم های Avi DVDrip و MKV 720p و احیانا بعضی مواقع استفاده از word و powerpoint و مهمتر از همه وب گردی هست.
تنها چیزی که منو کمی دو دل کرده اینه که من همیشه صفحه های اینترنتی زیادی باهم باز میکنم. مثلا ممکنه 20 تا صفحه باهم باز کنم حالا بنظرتون سی پی یو کم نمیاره و هنگ نمیکنه؟؟
اگه نکته ای مدنظرتون هست بهم بگید. اینم کانفیگش :
Asus Eee PC 1215N
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen (1366 * 768)
CPU : Intel Atom D525 processor Dual Core (1.8 GHz) + Intel GMA
HDD : 250 GB HDD
VGA : 512 MB Nvidia Ion 2 (optimus)
Battery : 6 cells Li-ion Battery Pack , 7 hours
Other : usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port , ...
سلام دوست عزیز
شما حتما قصد خرید نت بوک رو دارین ؟ یا به خاطر بودجس که دارین نت بوک میخرین ؟
اگه گزینه ی اوله که هیچ،اما اگه گزینه دومه با 40 تومن بیشتر میتونین Asus A42 رو بگیرین که از نظر سخت افزاری هم خیلی بهتر از این نت بوک هستش
T E R M I N A T O R
04-08-2011, 12:45
سلام دوست عزیز
شما حتما قصد خرید نت بوک رو دارین ؟ یا به خاطر بودجس که دارین نت بوک میخرین ؟
اگه گزینه ی اوله که هیچ،اما اگه گزینه دومه با 40 تومن بیشتر میتونین Asus A42 رو بگیرین که از نظر سخت افزاری هم خیلی بهتر از این نت بوک هستش
دوست عزیز این تاپیک و بحث ها مربوط به شش ماه پیشه. من مدل مدنظرم را مدت هاست که خریده ام (1215B). اینجا فقط مشاوره میدم.
rubah2000
04-08-2011, 20:54
با توجه به قیمتشون قطعا لنوو بهتره. درمورد اعتبار این سایت هم نمیدونم فقط میدونم که خریدهای اینجوری خیلی گرون درمیاد...
ممنونم
اینجوری که من فهمیدم اگه بیخیاله قیمت شیم ایسوز بهتره درسته؟
kouroshkahal
05-08-2011, 07:59
سلام
دوستانی که از ویندوز اکس پی روی نت بوک ایسوس استفاده میکنند ایا کلید های ولوم که با fn فعال میشود رو میتوانند استفاده کنند؟
برای من تو حالت ویندوز 7 تمام کلید هایی که با fn راه اندازی میشوند از جمله کلید های ولوم کار میکنند ولی با xp خیر.
مدل نت بوک asus 1015b
T E R M I N A T O R
07-08-2011, 20:42
ممنونم
اینجوری که من فهمیدم اگه بیخیاله قیمت شیم ایسوز بهتره درسته؟
کلا ایسوز توی نت بوک ها یه سر و گردن بالاتر از بقیه برندها هست. ولی بهرحال باید ریویو ها و بررسی ها را هم بخونی!
سلام
منم تو فکر خرید کی از این eee ها هستم
pressure قلمش چه جوریه ؟ کلا برا طراحی خوبه ؟ از این تبلت بهتر برای طراحی چیزی هست که زیاد گرون نباشه زیر 1.5 تومن
قیمتش چقدره الان ؟ مرسی
rubah2000
17-08-2011, 12:08
کلا ایسوز توی نت بوک ها یه سر و گردن بالاتر از بقیه برندها هست. ولی بهرحال باید ریویو ها و بررسی ها را هم بخونی!
1215 بی فکر کنم با گرافیکهای مختلفه نه؟ بین گرافیکاش تفاوت چقدره؟
من یه مدلشو دیدم 570 تومن . بخرمش؟
T E R M I N A T O R
20-08-2011, 00:23
1215 بی فکر کنم با گرافیکهای مختلفه نه؟ بین گرافیکاش تفاوت چقدره؟
من یه مدلشو دیدم 570 تومن . بخرمش؟
بین سی پی یو هاش خیلی تفاوت هست ولی بین گرافیک هاش تفاوت زیادی وجود نداره. فقط باید بدونید که گرافیکش از سی پی یو جدا نیست. یعنی نمیتونی سی پی یو قوی تر با گرافیک ضعیف تر یا بالعکس بخری!. سی پی یو قوی تر با گرافیک قوی تر و سی پی یو ضعیفتر با گرافیک ضعیفتر!!!
اون مدلی هم که دیده اید باید کانفیگش را بنویسید تا معلوم بشه.
rubah2000
20-08-2011, 01:17
بین سی پی یو هاش خیلی تفاوت هست ولی بین گرافیک هاش تفاوت زیادی وجود نداره. فقط باید بدونید که گرافیکش از سی پی یو جدا نیست. یعنی نمیتونی سی پی یو قوی تر با گرافیک ضعیف تر یا بالعکس بخری!. سی پی یو قوی تر با گرافیک قوی تر و سی پی یو ضعیفتر با گرافیک ضعیفتر!!!
اون مدلی هم که دیده اید باید کانفیگش را بنویسید تا معلوم بشه.
گرافیک اینتل داره مدلی که دیدم
و گرافیک 6310 ati هم هست 670
حالا فرقشون زیاده؟
T E R M I N A T O R
20-08-2011, 02:01
گرافیک اینتل داره مدلی که دیدم
و گرافیک 6310 ati هم هست 670
حالا فرقشون زیاده؟
گرافیک اینتل که درکل مزخرفه، میشه گفت که اصلا گرافیک نداره!. گرافیک ati 6310 هم رده nvidia ION هست و هردوشون کارت گرافیک های خوبی هستن. شما اگه گرافیک براتون مهمه حتما نت بوکی بخرین که یا Ati 6310 باشه یا Nvidia ION .
درضمن ASUS 1215B فقط با گرافیک ATI عرضه میشه و مدلی که با گرافیک اینتل یا گرافیک Nvidia ION باشه نداریم! و همچنین 1215N با گرافیک Nvidia ION یا در بعضی موارد با گرافیک اینتل عرضه میشه.
اگه سوال دیگه ای داشتین درخدمتم . موفق باشید.
rubah2000
20-08-2011, 19:49
گرافیک اینتل که درکل مزخرفه، میشه گفت که اصلا گرافیک نداره!. گرافیک ati 6310 هم رده nvidia ION هست و هردوشون کارت گرافیک های خوبی هستن. شما اگه گرافیک براتون مهمه حتما نت بوکی بخرین که یا Ati 6310 باشه یا Nvidia ION .
درضمن ASUS 1215B فقط با گرافیک ATI عرضه میشه و مدلی که با گرافیک اینتل یا گرافیک Nvidia ION باشه نداریم! و همچنین 1215N با گرافیک Nvidia ION یا در بعضی موارد با گرافیک اینتل عرضه میشه.
اگه سوال دیگه ای داشتین درخدمتم . موفق باشید.
خیلی متشکرم ازت
راهنماییات بیسته
من بلاخره انتخاب کردم!
u270 msi
همهچیش تا الان ردیفه
من کمو کاستی توش نمیبینم ایشالا خریدم میام کل پتیشو واستون میریزم رو اب
ممنونم.
T E R M I N A T O R
20-08-2011, 22:00
خیلی متشکرم ازت
راهنماییات بیسته
من بلاخره انتخاب کردم!
u270 msi
همهچیش تا الان ردیفه
من کمو کاستی توش نمیبینم ایشالا خریدم میام کل پتیشو واستون میریزم رو اب
ممنونم.
انتخاب بسیار خوبی هست. فقط یادت باشه که حتما با کانفیگ HD بخری. منتظر نقدهات هم هستیم.
alimooghashang
22-08-2011, 23:36
من میخوام بخرمش برای کارهای برنامه نویسی!
به نظر شما کم نمیاره؟
ممنون
alimooghashang
22-08-2011, 23:41
msi U270 قیمتش چقدره؟
Asus Eee PC 1215N چی؟
من بین این دو موندم کدوم رو بخرم!
T E R M I N A T O R
23-08-2011, 11:23
msi U270 قیمتش چقدره؟
Asus Eee PC 1215N چی؟
من بین این دو موندم کدوم رو بخرم!
قیمت u270 حدود 600 تا 650 تومان و قیمت 1215N حدود 650 تا 700 تومان است.
MSI U270 هم از لحاظ کارایی و هم از نظر قیمت، از 1215N بهتر است.
alimooghashang
24-08-2011, 11:49
یه سایت مرجع نیست که نت بوک های داخل ایران رو لیست کنه؟ که بتونم با هم مقایسه کنم؟
ممنون
alimooghashang
24-08-2011, 12:48
1215N چهار هسته ای ه؟ :8:
alimooghashang
24-08-2011, 12:59
قیمت u270 حدود 600 تا 650 تومان و قیمت 1215N حدود 650 تا 700 تومان است.
MSI U270 هم از لحاظ کارایی و هم از نظر قیمت، از 1215N بهتر است.
خب اگه بخوام 700 بدم 1215N بخرم
میدم این رو میخرم
چه کاریه!:31:
T E R M I N A T O R
24-08-2011, 23:36
خب اگه بخوام 700 بدم 1215N بخرم
میدم این رو میخرم
چه کاریه!:31:
دوست عزیز شما اول تکلیفتون را با خودتون مشخص کنید که چی میخواین بخرین و اصلا برای چه کاری میخواین بخرین!!! بزارین یه سوال ازتون بپرسم : شما با 600 یا 700 تومان میتونین یه نوت بوک تو سایز 12 یا 13 اینچ بخرین که وزنش 1.4 کیلوگرم باشه و تا 6 یا 7 ساعت شارژ نگه داره؟؟؟
alimooghashang
25-08-2011, 10:42
حق با شماست
من اول فکر کردم نت بوک به کارم میاد
الان میبینم نت بوک به کارم نمیاد
همون نوتبوک میخرم بهتره واسم! حالا اگه سنگین هم باشه ایرادی نداره! مهم اینه cpu سندی بریج داره و سرعتش به مراتب از اینا بالاتره!
ممنون از راهنمایی شما!
دوستان واجب دونستم یه چیزی رو اینجا بگم. من هم دنبال 1215B بودم اما تو پایتخت به 1215N برخوردم که کانفیگش متفاوت بود با چیزایی که اینجا دیدم. اولا هاردش 500 بود و رمش 2G. در ثانی 2 تا پورت USB3 داره و ثالثا کارت گرافیکش هم NVIDIA هست و خیلی قوی به نحوی که پخش فیلم فول اچ دی روی یک اسکرین مناسب هم می تونه بده (منظورم روی مونیتور خودش نیست چون معنی نداره). در مورد CPU ، برای 1215B اونهم کانفیگ بالاش، AMD fusion E350 1.6GHz هست (دو هسته ای) و برای سری N ، از نوع Intel Atom D525 1.8GHz (دو هسته ای) بنابراین سرعتش بالاتره حالا صرفنظر از اینکه سری fusion ممکنه سرتر از اینتل باشه. سیستم روش هم سون هوم است. در مورد قیمت هم من با چک و چونه بهترین رنگش (نقره ای) رو که خیلی خوشگله خریدم 660 در حالیکه آخرین قیمت 1215B بود 590 که به نظر من می ارزید این اختلاف قیمت. یه آپشن دیگش هم امکان شارژ تجهیزات جانبی با پورت USB در زمان خاموش بودن لپ تاپ هست که حالا نمی دونم خیلی استفاده داره یا نه و اصلا ممکنه به باتری فشار وارد کنه. بنابراین توصیه ام اینه که وقتی میرید بازار فقط به مشخصات مدل از تو اینترنت اکتفا نکنید و کانفیگش رو هم از فروشنده و هم از توی خود سیستم ببینید.
pedram_2009
03-09-2011, 18:38
دوستان واجب دونستم یه چیزی رو اینجا بگم. من هم دنبال 1215B بودم اما تو پایتخت به 1215N برخوردم که کانفیگش متفاوت بود با چیزایی که اینجا دیدم. اولا هاردش 500 بود و رمش 2G. در ثانی 2 تا پورت USB3 داره و ثالثا کارت گرافیکش هم NVIDIA هست و خیلی قوی به نحوی که پخش فیلم فول اچ دی روی یک اسکرین مناسب هم می تونه بده (منظورم روی مونیتور خودش نیست چون معنی نداره). در مورد CPU ، برای 1215B اونهم کانفیگ بالاش، AMD fusion E350 1.6GHz هست (دو هسته ای) و برای سری N ، از نوع Intel Atom D525 1.8GHz (دو هسته ای) بنابراین سرعتش بالاتره حالا صرفنظر از اینکه سری fusion ممکنه سرتر از اینتل باشه. سیستم روش هم سون هوم است. در مورد قیمت هم من با چک و چونه بهترین رنگش (نقره ای) رو که خیلی خوشگله خریدم 660 در حالیکه آخرین قیمت 1215B بود 590 که به نظر من می ارزید این اختلاف قیمت. یه آپشن دیگش هم امکان شارژ تجهیزات جانبی با پورت USB در زمان خاموش بودن لپ تاپ هست که حالا نمی دونم خیلی استفاده داره یا نه و اصلا ممکنه به باتری فشار وارد کنه. بنابراین توصیه ام اینه که وقتی میرید بازار فقط به مشخصات مدل از تو اینترنت اکتفا نکنید و کانفیگش رو هم از فروشنده و هم از توی خود سیستم ببینید.
سلام
مبارک باشه
تو سایت asus هم زده 2 تا usb3 داره البته جولوشون نوشته Optional یعنی اختیاری تو این کانفیگ که شما خریدی 2 تا usb 3 داره و 1 دونه usb2
abdollah007
03-09-2011, 20:31
سلام دوستان عزیز..یه مینی لپ تاپ میخوام با ویژگی های زیر ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.خیلی شارژ خوب نگه داره(اگر باشه بالای 10 ساعت)خیلی مهمه
2.کش cpu حتما 1مگ یا بالاتر باشه(خیلی مهمه)
3.خیلی خیلی سبک باشه(زیر 1.2 کیلوگرم عالیه)
4.بیشتر کارام با آفیس و برنامه های کنترل پروژه هست(پریماورا،MS project) و اینترنت
5.ویندوز7 اصلی باشه
6.حتما هم زیر 11 اینچ باشه(حالا زیر12 هم بشه اشکالی نداره)
قیمت هم زیر600 یا 650 باشه ممنون
ولی میخوام همه چیز تمام باشه...مخصوصا وزنش
T E R M I N A T O R
04-09-2011, 09:11
سلام دوست عزیز مبارک باشه ، هر دو دستگاه قوی هستند. ولی همه چیز که فرکانس سی پی یو نیست!! شما اگه بررسی های تخصصی خارجی و آزمایشها را خونده باشید می بینید که AMD E350 حتی با وجود فرکانس پایین تر کمی قوی تر از Intel D525 هست. درهرصورت هردو از بهترین های اسوس هستند.
موفق باشید.
abdollah007
04-09-2011, 13:34
سلام دوستان عزیز..یه مینی لپ تاپ میخوام با ویژگی های زیر ممنون میشم راهنمایی کنید:
4.بیشتر کارام با آفیس و برنامه های کنترل پروژه هست(پریماورا،MS project) و اینترنت
5.ویندوز7 اصلی باشه
؟؟؟؟؟؟؟:41:؟؟؟؟
T E R M I N A T O R
05-09-2011, 00:33
5.ویندوز7 اصلی باشه
دوست خوبم جای سوال شما اینجا نیست. اینجا یک تاپیک تخصصی هست. بهتر بود یک تاپیک جدید ایجاد می کردید و درخواست هاتون را مطرح میکردید. اینجوری بهتر و راحت تر به جواب می رسیدید. ولی به هرحال :
اگه سبک وزن میخواین (درحد همون 1.2 کیلوگرم) باید قید نت بوک های 11 و 12 اینچی (1.4 تا 1.5 کیلوگرم) را بزنین و فقط روی 10 اینچی ها فکرکنین. قیمتی هم که مشخص کرده اید برای یک نت بوک 10 اینچی خیلی زیاده . نت بوک های فوق سبک وزن یک محدودیت دارن و اون اینه که برای اینکه وزنشون بالا نره درون آنها از کانفیگ های خیلی قوی استفاده نمیشه (مثل سی پی یو قوی و همچنین نبود گرافیک مجزا). ولی بازم برای آفیس مناسب هستن اما درمورد برنامه های کنترل پروژه که گفتین چیزی نمیدونم.
پیشنهاد من خرید ASUS 1018 (نازک و سبک 1.1 کیلوگرم) و ASUS X101 (فوق سبک 0.9 کیلوگرم) هست. موفق باشید.
abdollah007
07-09-2011, 19:49
آقا تفاوت این سی پی یو ntel® Atom™ Pineview-M N455/N475 با این مدل سی پی یو AMD Fusion E-350 processor Dual Core
1.6 GHz
چی هست؟؟؟چقدرتاثیر داره؟؟و تفاوت ای AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz با dual core ها چی هست؟؟؟کدوما قوی تر هستن؟؟؟؟
T E R M I N A T O R
10-09-2011, 01:59
آقا تفاوت این سی پی یو ntel® Atom™ Pineview-M N455/N475 با این مدل سی پی یو AMD Fusion E-350 processor Dual Core
1.6 GHz
چی هست؟؟؟چقدرتاثیر داره؟؟و تفاوت ای AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz با dual core ها چی هست؟؟؟کدوما قوی تر هستن؟؟؟؟
تفاوت که زیاد دارن E-350 خیلی قوی تره ولی نمیشه دقیق گفت که چقدر!!
اینجا را نگاه کن :
abdollah007
11-09-2011, 14:26
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز....نت بوک با این نوع cpu میشه بهم معرفی کنید که هم شارژ خوب نگه میدارن و هم سبک باشن..زیره 1.5کیلوگرم...ممنون
1. AMD Athlon II Neo K325 1.3 Dual Core 1 MB
2. AMD E-450 1.66 Dual Core 1 MB
3. AMD E-350 1.6 Dual Core 1 MB
4. AMD Athlon II Neo k125 1.7 1 MB
T E R M I N A T O R
11-09-2011, 22:55
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز....نت بوک با این نوع cpu میشه بهم معرفی کنید که هم شارژ خوب نگه میدارن و هم سبک باشن..زیره 1.5کیلوگرم...ممنون
1. AMD Athlon II Neo K325 1.3 Dual Core 1 MB
2. AMD E-450 1.66 Dual Core 1 MB
3. AMD E-350 1.6 Dual Core 1 MB
4. AMD Athlon II Neo k125 1.7 1 MB
دوست عزیز برای چندمین بار خواهش میکنم تاپیک جداگانه بزنید! اونجا جوابتون داده میشه. این تاپیک 1215N هست.
mjrezvan
16-09-2011, 22:43
من برای کارهای بورس و فارکس میخام 1215 asus مناسبه؟
sooozi94
25-12-2011, 12:09
سلام با تشکر از راهنمایی هایتان منم پریروز این مدلو خریدم 645 هزار تومان. فقط یه سوال داشتم اون دکمه که سمت چپ و بالای کیبورد قرار داره (کنار دکمه وایرلس) چیکار میکنه؟؟ من هرچی فشارش میدم کار نمیکنه؟؟ پیشاپیش ممنون
T E R M I N A T O R
29-12-2011, 15:30
سلام با تشکر از راهنمایی هایتان منم پریروز این مدلو خریدم 645 هزار تومان. فقط یه سوال داشتم اون دکمه که سمت چپ و بالای کیبورد قرار داره (کنار دکمه وایرلس) چیکار میکنه؟؟ من هرچی فشارش میدم کار نمیکنه؟؟ پیشاپیش ممنون
اون دکمه اسمش Express Gate هست. نت بوکتو خاموش کن و بعد اونو فشار بده خودت میفهمی چیکار میکنه :46:
shpapion
06-06-2012, 11:51
با سلام خدمت همگی دوستان
من شهرستان هستم و چند روز پیش از طریق فروشگاهی در شهرمان یک Asus 1215n سفارش دادم اما به محض اینکه روشنش کردیم متوجه شدیم که صدایی که زیاد و کم میشد مثل صدای تق تق و جز جز از طرف زیرین سمت چپ کیبوردش به گوش میرسه و این صدا همیشه می اومد و هرگز هم متوقف نشد . آنرا پس فرستادیم . به نظر شما مشکل از کجا بود ؟ ممنون میشم اگه جواب بدهید
T E R M I N A T O R
06-06-2012, 17:13
با سلام خدمت همگی دوستان
من شهرستان هستم و چند روز پیش از طریق فروشگاهی در شهرمان یک Asus 1215n سفارش دادم اما به محض اینکه روشنش کردیم متوجه شدیم که صدایی که زیاد و کم میشد مثل صدای تق تق و جز جز از طرف زیرین سمت چپ کیبوردش به گوش میرسه و این صدا همیشه می اومد و هرگز هم متوقف نشد . آنرا پس فرستادیم . به نظر شما مشکل از کجا بود ؟ ممنون میشم اگه جواب بدهید
سلام احتمالا مشکل از هارد دستگاه بوده. فقط چیزی که منو به شک میندازه اینه که هارد دستگاه بالای سمت راست کی بورد قرار داره (تقریبا کنار دکمه Shut Down ) و شما گفتین سمت چپ!!؟
shpapion
07-06-2012, 11:47
ممنون از شما دوست عزیز
منظورم در این عکس به خوبی نمایش داده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
T E R M I N A T O R
07-06-2012, 15:07
ممنون از شما دوست عزیز
منظورم در این عکس به خوبی نمایش داده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آره درسته مشکل دقیقا از هارد هست.
Arsalakz
22-06-2012, 19:10
دوستان الان نوش چنده حدودا؟پيدا ميشه اصلا؟
دست دومش اگه باشه چند بخرم خوبه؟
iPhone 4S
iOS:5.1.1
djmehdi_67
30-06-2012, 21:19
دوستان سلام
من ار جناب mp888 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلی سوال دارم
اول اینکه در حال حاضر تلورانس قیمت این نت بوک چه قدر هست ؟؟؟
هر دو کانفیگ اینتل و AMD موجود هست در بازار ؟؟؟ با USB3 و BLTH 3+
سوال اینکه من قصد دارم یه مانیتور 23 اینچ IPS بخرم و یه نت بوک 1215P که HDMI نداره دارم و میخوام بفروشمش و 1215N بخرم تا بتونم به مانیتور وصلش کنم
میخوام ببینم اگه با HDMI به مانیتور وصل بشه کیفیت تام و تمام با رزولوشن عالی بهم میده گرافیک Nvidia ION یا نه ؟؟؟ به عبارت ساده تر حیف مانیتور نشه ...
چون فقط میخوام تو مانیتور بزرگ با دستگاه کار کنم ...
کاش میشد جناب mp888 تست کنن رو مانیتور 23 اینچ و نتیجه رو به ما هم بگن چون 100 درصد رو تصمیمم تاثیر داره ...
ممنونم
andyarsenaly
01-07-2012, 17:31
دوستان سلام
من ار جناب mp888 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلی سوال دارم
سوال اینکه من قصد دارم یه مانیتور 23 اینچ IPS بخرم و یه نت بوک 1215P که HDMI نداره دارم و میخوام بفروشمش و 1215N بخرم تا بتونم به مانیتور وصلش کنم
میخوام ببینم اگه با HDMI به مانیتور وصل بشه کیفیت تام و تمام با رزولوشن عالی بهم میده گرافیک Nvidia ION یا نه ؟؟؟ به عبارت ساده تر حیف مانیتور نشه ...
کاش میشد جناب mp888 تست کنن رو مانیتور 23 اینچ و نتیجه رو به ما هم بگن چون 100 درصد رو تصمیمم تاثیر داره ...
ممنونم
منم همین سوال رو دارم ... منتظر میمونم جواب دوستان رو ببینم ...
T E R M I N A T O R
02-07-2012, 13:04
دوستان سلام
ممنونم
سلام. این مدل فقط با کانفیگ اینتل موجوده، به همراه USB 3 و Bluetooth 3
درمورد کیفیت صفحه اش روی مانیتور، راستش خودمم برام جای سوال هست. چون تا حالا به مانیتور یا تلویزیون Full HD وصلش نکردم. فقط یکی دو بار به تلویزیون HD وصلش کردم که چون نت بوک خودمم HD بود کیفیتش راضی کننده بود
نمیدونم روی تلویزیون Full HD کبفبت HD میده یا Full HD. الان یادم نمیاد کجا ولی قبلا خونده بودم روی تلویزیون و مانیتورهای دیگه تا رزولیشن Full HD ساپورت میکنه. دیگه نمیدونم تا چه حد درست باشه... من خودم ندارم ولی خونه عموم TV 3D Full HD دارن ولی خونشون نزدیک نیس، برای همین معلوم نیس کی برم، شاید تا آخر هفته نرفتم برای همین نمیتونم قول بدم...
andyarsenaly
02-07-2012, 15:43
سلام. این مدل فقط با کانفیگ اینتل موجوده، به همراه USB 3 و Bluetooth 3
درمورد کیفیت صفحه اش روی مانیتور، راستش خودمم برام جای سوال هست. چون تا حالا به مانیتور یا تلویزیون Full HD وصلش نکردم. فقط یکی دو بار به تلویزیون HD وصلش کردم که چون نت بوک خودمم HD بود کیفیتش راضی کننده بود
نمیدونم روی تلویزیون Full HD کبفبت HD میده یا Full HD. الان یادم نمیاد کجا ولی قبلا خونده بودم روی تلویزیون و مانیتورهای دیگه تا رزولیشن Full HD ساپورت میکنه. دیگه نمیدونم تا چه حد درست باشه... من خودم ندارم ولی خونه عموم TV 3D Full HD دارن ولی خونشون نزدیک نیس، برای همین معلوم نیس کی برم، شاید تا آخر هفته نرفتم برای همین نمیتونم قول بدم...
دمت گرم پس اگه احیانا رفتی خبرش رو به ما هم بده
راستی از قیمت نگفتین چه خبر ؟؟؟
T E R M I N A T O R
02-07-2012, 17:18
دمت گرم پس اگه احیانا رفتی خبرش رو به ما هم بده
راستی از قیمت نگفتین چه خبر ؟؟؟
خواهش میکنم، چشم اگه رفتم حتما تست می کنم، درمورد قیمت راستش از قیمتش اطلاعی ندارم (البته اگه گیر بیاد). تو تاپیک 1215B ، قیمت1215B را حدود 850 اعلام کردن و چون همیشه N حدود 50 تومان
از B گرونتره، باید حدود 900 باشه.
andyarsenaly
04-07-2012, 23:42
سلام مجدد به همه ی دوستان
من یه سوال فنی دارم که تازه درگیرش شدم
هر چه بیشتر تحقیق میکنم و بررسی میکنم میبینم کانفیگ AMD همه جوره از Intel سره ...
حتی E-350 با گرافیک 6310 به مراتب قوی تر از D525 با گرافیک Ion 521 nvidia ست ...
دیگه یقین پیدا کردم که باید علی رغم تمام میلی که به اینتل دارم ازش بگذرم و برای اولین بار فیوژنی بشم ... :31:
فقط دوستان سه تا سوال حیاتی حیاتی دارم
اول اینکه با کانفیگ AMD چه مدل هایی هست و میشه نقد همین امروز روز تو بازار گیرآورد و آیا E-450 رو هم میشه گیرآورد یا خیر؟؟؟ و البته همینطور قیمت هاشون اگه اطلاع دارید
دوم اینکه من نگاه که میکردم پردازنده و گرافیک AMD 18 WATT مصرف داره در حالی که Intel D525 فقط 13 Watt مصرف داشت ... تو مصرف باطری این کانفیگ AMD واقعا همون هشت ساعته ؟؟؟جناب mp888 شما تجربه تون بهتره ... خوب جواب داده باطریش ؟؟؟
و سوم هم اینکه میدونم پردازنده های فیوژن هم همان تکنولوژی Speedstep Intel رو دارند با نام Powernow .میخوام مطمئن بشم که میشه کلاک رو مثل اینتل با برنامه رو پایین ترین حد خود نگه داشت و با کلاک بازی کرد یا همچین قابلیتی نداره ؟؟؟با همون Super Hybrid Engine میشه نه ؟؟؟؟؟؟ آخه اینم خیلی برام مهمه که مصرف باطری رو دست خودم داشته باشم
بسیار بسیار ممنون میشم دوستان مخصوصا جناب mp888 سریعتر پاسخ بدن شاید اصلا همین 1215B رو مثل جناب mp888 خریدم ... شما تهران تشریف دارید جناب mp888 ؟؟؟؟ میخوام اگه بشه مزاحمتون بشم از نزدیک نت بوک رو تست کنم :11:
و میخوام USB3 BLTH3 HDMI هم حتما حتما داشته باشه ...
باز هم فراوان سپاس
T E R M I N A T O R
08-07-2012, 16:17
سلام مجدد به همه ی دوستان
من یه سوال فنی دارم که تازه درگیرش شدم
هر چه بیشتر تحقیق میکنم و بررسی میکنم میبینم کانفیگ AMD همه جوره از Intel سره ...
حتی E-350 با گرافیک 6310 به مراتب قوی تر از D525 با گرافیک Ion 521 nvidia ست ...
دیگه یقین پیدا کردم که باید علی رغم تمام میلی که به اینتل دارم ازش بگذرم و برای اولین بار فیوژنی بشم ... :31:
فقط دوستان سه تا سوال حیاتی حیاتی دارم
اول اینکه با کانفیگ AMD چه مدل هایی هست و میشه نقد همین امروز روز تو بازار گیرآورد و آیا E-450 رو هم میشه گیرآورد یا خیر؟؟؟ و البته همینطور قیمت هاشون اگه اطلاع دارید
دوم اینکه من نگاه که میکردم پردازنده و گرافیک AMD 18 WATT مصرف داره در حالی که Intel D525 فقط 13 Watt مصرف داشت ... تو مصرف باطری این کانفیگ AMD واقعا همون هشت ساعته ؟؟؟جناب mp888 شما تجربه تون بهتره ... خوب جواب داده باطریش ؟؟؟
و سوم هم اینکه میدونم پردازنده های فیوژن هم همان تکنولوژی Speedstep Intel رو دارند با نام Powernow .میخوام مطمئن بشم که میشه کلاک رو مثل اینتل با برنامه رو پایین ترین حد خود نگه داشت و با کلاک بازی کرد یا همچین قابلیتی نداره ؟؟؟با همون Super Hybrid Engine میشه نه ؟؟؟؟؟؟ آخه اینم خیلی برام مهمه که مصرف باطری رو دست خودم داشته باشم
بسیار بسیار ممنون میشم دوستان مخصوصا جناب mp888 سریعتر پاسخ بدن شاید اصلا همین 1215B رو مثل جناب mp888 خریدم ... شما تهران تشریف دارید جناب mp888 ؟؟؟؟ میخوام اگه بشه مزاحمتون بشم از نزدیک نت بوک رو تست کنم :11:
و میخوام USB3 BLTH3 HDMI هم حتما حتما داشته باشه ...
باز هم فراوان سپاس
سلام دوست عزیز،
اول اینکه معذرت میخوام دیر جوابتون را میدم. چون پیامتون را ویرایش کرده بودین و من پیام ویرایش نشده را دیده بودم و دیگه نگاه نکردم...
بهترین کانفیگش همانجور که خودت میدونی اول E-450 هست و بعدشم E-350 .
کانفیگ E-450 را یکی از بچه خریده بود و توی تاپیک 1215B هم اطلاع داده بود. باهاش صحبت کن که کجا خریده راهنماییت کنه.
درمورد وات های مصرفیشون من نگاه نکرده بودم ولی تا جایی که یادم میاد D525 چون برای نت تاپ ها و سیستم های دسک تاپ طراحی شده طراحی شده فکرکنم مصرف برقش از اینی که گفتین بیشتر باشه. شایدم من اشتباه میکنم...
تو سایت ایسوس برای 1215N میزان نگهداری باتری را 7 ساعت زده و برای 1215B حدود 8:30
پس فکرکنم درهر حالت ، 1215Bمصرف بهتری داشته باشه. البته این 8 ساعت که نوشته تبلیغاتی است. برای من بطور متوسط 5 ساعت، دیگه نهایتش تو بهترین حالت نزدیک به 6 ساعت کار میده.
برنامه Super Hybrid Engine که روی 1215B نصب هست یه برنامه خیلی ساده هست که بصورت ابتدایی (و البته هوشمند) میزان مصرف باتری را مدیریت میکنه و متاسفانه امکان دست کاری و تنظیمات برای سی پی یو نداره...
من شهرستان زندگی میکنم و تهران تشریف ندارم وگرنه درخدمتتون بودم که برای تست.
همه سری هایی که وارد ایران شده (تا جایی که میدونم) Bluetooth 3 و USB 3 دارن. ولی بازم خودتون برای اطمینان چک کنین. HDMI هم که انتخابی نیس و همه مدل ها دارن.
.........
.........
.........
راستی امروز اون تستی که قرار بود روی TV 3D Full HD انجام بدم را دادم. با موفقیت انجام شد و همانطور که پیش بینی میکردم براحتی تونستم رزولیشن Full HD بگیرم.
برای امتحان یه فیلم Full HD با بیت ریت بالا و حجم 11 گیگ (Avatar) را روی TV تست کردم، به جرئت میتونم بگم خارق العاده بود!!!
کیفیت عالی بدون کوچکترین نقص و اشکالی. هرچی نگاه کردم که توی کیفیت موردی ببینم چیزی ندیدم.
موقعی که با کابل HDMI وصل کردم بطور اتوماتیک رزولیشن به 1080 * 1920 تغییر پیدا کرد.
بازم سوالی بود در خدمتم....
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.