مشاهده نسخه کامل
: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي
Pedram_mrn
31-12-2011, 19:33
میدونم سوالم مبتدیانه انگیزه ولی اینکه گفتین " گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد " یعنی چه ؟؟؟
از کجا بفهمیم هست یا نیست ؟
برنامه superuser رو هم دیدم نبود تو گوشی پس یعنی روت نشده ؟
من باید چی کار کنم ؟؟:19:
شما اگه گوشی رو نو خریدید پس حتما S-0ff نیست آپدیت کن بره خیالت راحت
printemps
02-01-2012, 01:47
دوستان برای اپدیت کار خاصی نباید کرد؟
میشه یکی لطف کنه روندشو از اول و ساده توضیح بده؟
من اشنایی ندارم و نمیدونم بعدش چی میشه و ایا کار خاصی باید بکنم؟ مراحل داره؟ یا نه مثل برنامه ریختن اپدییت میکنه و تموم میشه و بعدشم تنظیماتی نداره!
و یه سوال دیگه
واسه اپدیت مشکلی نداره حین دانلود گوشی به شارژ باشه؟یعنی واسه باتری ضرر نداره؟ قبلا گفتید موقع شارژ کار سنگین نباید کرد ولی نمیدونم وایفای هم شامل اون سنگین میشه یا نه! (چون فکر نکنم باتریم بکشه!)
Pedram_mrn
02-01-2012, 08:58
دوستان برای اپدیت کار خاصی نباید کرد؟
میشه یکی لطف کنه روندشو از اول و ساده توضیح بده؟
من اشنایی ندارم و نمیدونم بعدش چی میشه و ایا کار خاصی باید بکنم؟ مراحل داره؟ یا نه مثل برنامه ریختن اپدییت میکنه و تموم میشه و بعدشم تنظیماتی نداره!
و یه سوال دیگه
واسه اپدیت مشکلی نداره حین دانلود گوشی به شارژ باشه؟یعنی واسه باتری ضرر نداره؟ قبلا گفتید موقع شارژ کار سنگین نباید کرد ولی نمیدونم وایفای هم شامل اون سنگین میشه یا نه! (چون فکر نکنم باتریم بکشه!)
چرا انقد میترسی آپدیت کن بره دیگه چیزی نمیشه خیالت راحت...
باتریتم بیشتر از 60 70 درصد شارژ داشته باشه بهتره...
به ترتیب:
1.گوشیتو شارژ کن 2.وصل شو به وای فای 3. آپدیت کن... راسی قبل همه ی اینا خلوص نیت هم باید داشته باشی:31:
printemps
03-01-2012, 09:47
چرا انقد میترسی آپدیت کن بره دیگه چیزی نمیشه خیالت راحت...
باتریتم بیشتر از 60 70 درصد شارژ داشته باشه بهتره...
به ترتیب:
1.گوشیتو شارژ کن 2.وصل شو به وای فای 3. آپدیت کن... راسی قبل همه ی اینا خلوص نیت هم باید داشته باشی:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اخه من تازه کارم تو این اسمارت فونها واسه همین نمیدونم چطوریه:p
مثلا میخونم درباره رو کردن و اینا که چقدر دردسر داره یهو بعدش سیستم بالا نمیاد! میگم نکنه اینم همینه!:43:
بعد فقط یه سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وسط کار دانلود قطع شه چی میشه؟ بعدش دوباره میتونه resume کنه؟ یا کلا سیستم به فنا میره؟ :worried:
مرسی که با حوصله جواب میدین:10:
ALI.CHAVOSHI
03-01-2012, 10:47
سلام به همه ی دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع تایپ اس ام اس دیکشنریش فعاله یعنی کلمه هارو خودش حدس میزنه اینو باید از کجا غیر فعال کنم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وسط کار دانلود قطع شه چی میشه؟ بعدش دوباره میتونه resume کنه؟ یا کلا سیستم به فنا میره؟ :worried:
نه چیزی به فنا نمیره، چون وقتی داره دانلود میشه، چیزی که نصب نمیشه که بخواد مشکل ایجاد بشه، فغلا داره فقط دانلود میکنه
وسط دانلود مشکلی پیش بیاد و قطع بشه، فقط دوباره باید بزنید دانلود شه، حالا یا از ادامش میره یا از اول شروع می کنه دانلود رو
بعد که دانلود تموم شد کامل، اونوقت نصب شروع میشه، اینجاست که نباید کاری به گوشی داشته باشید، مثلا اگر ریست کرد و یا هرچیزی شد و طول کشید، یهو وسطش خاموش و اینا نکنید بذارید کارشو بکنه
سلام به همه ی دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع تایپ اس ام اس دیکشنریش فعاله یعنی کلمه هارو خودش حدس میزنه اینو باید از کجا غیر فعال کنم؟
سلام
این مسیر رو برید:
Settings --> Language & keyboard --> Touch Input --> Text input
اینجا تیک Prediction رو بردارید و حالا دوباره وارد مسیج بشید و تایپ کنید.
پیشنهاد می کنم کیبورد Smart Keyboard Pro رو نصب و استفاده کنید.
ALI.CHAVOSHI
03-01-2012, 12:18
نه چیزی به فنا نمیره، چون وقتی داره دانلود میشه، چیزی که نصب نمیشه که بخواد مشکل ایجاد بشه، فغلا داره فقط دانلود میکنه
وسط دانلود مشکلی پیش بیاد و قطع بشه، فقط دوباره باید بزنید دانلود شه، حالا یا از ادامش میره یا از اول شروع می کنه دانلود رو
بعد که دانلود تموم شد کامل، اونوقت نصب شروع میشه، اینجاست که نباید کاری به گوشی داشته باشید، مثلا اگر ریست کرد و یا هرچیزی شد و طول کشید، یهو وسطش خاموش و اینا نکنید بذارید کارشو بکنه
سلام
این مسیر رو برید:
ممنون
من تازه کاربر آندروید شدم ممنون ازینکه راهنماییم میکنین:40:
یه مشکل دیگه ای هم واسم بوجود اومده اونم اینکه من نرم افزار HTC Sync رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی هروقت با کابل به کامپیوتر وصل میشم میگه نمیتونم HTC Sync رو روی کامپیوتر پیدا کنم؛ واسه چی؟؟!!
برای نصب نرم افزار روی گوشی باید کامپیوتر و گوشی رو با هم سینک کرد؟ از طریق نرم افزار HTC Sync؟
خواهش میکنم، این تاپیک واسه همینه که به سوالای همدیگه اگه میتونیم جواب بدیم :)
شما این مسیر رو برو:
Settings --> Applications --> Development
تیک گزینه اول یعنی USB debugging رو بزنید
سلام
نمیشه اسم عکس هایی که گرفته میشه تاریخ اون روز باشه نه؟
تو ستینگش چیزی نبود :|
ALI.CHAVOSHI
05-01-2012, 18:27
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشین
من گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 2.3.5 حالا یه اسکین برای باز کردن قفلش بهش اضافه شده ولی من ازش خوشم
نمیاد و میخوام به حالت اول برش گردونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حروف فارسی هم در اس ام اس ها از هم جدا نوشته میشن و من هم نمیتونم فارسی تایپ کنم !!
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه من نرم افزار بانک ملی رو نصب کردم(نسخه آندروید) ولی وقتی میخوام حسابهامو به روز کنم مگه "خطا در دریافت پیام" !!:41:
میشه راهنماییم کنین؟ باید چیکار کنم؟!
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشین
من گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 2.3.5 حالا یه اسکین برای باز کردن قفلش بهش اضافه شده ولی من ازش خوشم
نمیاد و میخوام به حالت اول برش گردونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حروف فارسی هم در اس ام اس ها از هم جدا نوشته میشن و من هم نمیتونم فارسی تایپ کنم !!
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه من نرم افزار بانک ملی رو نصب کردم(نسخه آندروید) ولی وقتی میخوام حسابهامو به روز کنم مگه "خطا در دریافت پیام" !!:41:
میشه راهنماییم کنین؟ باید چیکار کنم؟!
سلام
فکر نکنم حالت قفل رو بتونید عوض کنید، خب مال ورژن جدیده دیگه، حالا شاید دوستان بیشتر اطلاع داشته باشن
وقتی این گوشی رو خریدم، تاحالا 2 بار آپدیت براش اومده، بار اول که آپدیت شد، مشکل جدا نویسی حروف فارسی حل شد، یعنی با آپدیت حل شد
گوشی شما هم اگر نسخه خاورمیانه باشه، باید مشکل فارسیش حل شده باشه، شاید برای خاورمیانه نیست؟
دیگه بانک ملی رو نمیدونم، چون نصب ندارمش رو گوشی
Pedram_mrn
05-01-2012, 21:11
اینجا رو یه نگاه بنداز آموزش داره باید رام RUU خاورمیانه بریزی....
اگه سوالی ام پیش اومد همون جا بپرس...
سلام
نمیشه اسم عکس هایی که گرفته میشه تاریخ اون روز باشه نه؟
تو ستینگش چیزی نبود :|
نه نمیشه.
میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنی...
printemps
08-01-2012, 11:31
دوستان کارت حافظه 32 گیگ کلاس 4 سرعت گوشی رو نمیگیره؟ یا 16 گیگ کلاس 10 بهتره؟
میخوام اگه سرعت گوشی گرفته نشه و کند نشه ظرفیت بالاتر بگیرم ولی نمیدونم تاثیری داره یانه.
.:PAR3A:.
08-01-2012, 12:21
سرعت رید توی هر دو تاشون تفاوتی نداره... فقط سرعت رایت فرق داره که اونم واسه فیلمبرداری و این موارد مهمه... کلاس 4 واسه این گوشی مناسب تره...
printemps
08-01-2012, 12:26
سرعت رید توی هر دو تاشون تفاوتی نداره... فقط سرعت رایت فرق داره که اونم واسه فیلمبرداری و این موارد مهمه... کلاس 4 واسه این گوشی مناسب تره...
یعنی فیلمبرداری وعکسبرداری رو کند میکنه؟
یعنی فیلمبرداری وعکسبرداری رو کند میکنه؟
نه عزیز کلاس 4 برای دیزایر اس کافیه
کند نمیشه
.:PAR3A:.
08-01-2012, 15:16
همونطور که رضا گفت هیچ تغییری مشاهده نمیکنین ، این مساله واسه گوشیایی مثل گلکسی اس 2 هست که 1080 30 فریم میگیرن و به خاطر همین سرعت رایت باید بالا باشه...
morteza1221
08-01-2012, 19:34
من همچنان می ترسم آپدیت کنم
ببینین من گوشی رو نو خریدم ولی همون لحظه گولم زد و گفت بهتره گوشی رو روت کنی منم گفتم آری و 30 دقیقه بعد گوشی رو بهم داد و گفت 30 تومن میشه و من دادم و اصلا نفهمیدم تفاوتش چیه !! :31:
دوستمون هم که میگه اگه نو خریدی خیالت راحت s-off نیست برو آپدیت کن برای همینه که می ترسم
راهنمایی کنــــــــین ....
Pedram_mrn
08-01-2012, 19:45
من همچنان می ترسم آپدیت کنم
ببینین من گوشی رو نو خریدم ولی همون لحظه گولم زد و گفت بهتره گوشی رو روت کنی منم گفتم آری و 30 دقیقه بعد گوشی رو بهم داد و گفت 30 تومن میشه و من دادم و اصلا نفهمیدم تفاوتش چیه !! :31:
دوستمون هم که میگه اگه نو خریدی خیالت راحت s-off نیست برو آپدیت کن برای همینه که می ترسم
راهنمایی کنــــــــین ....
آفرین...
شما ببین تو برنامه هایی که داری چیزی به اسمه Superuser وجود داره یا نه؟
اگه نبود یعنی روت نیست اگه بود یعنی نمیتونی آپدیت کنی...
lovely_fox
09-01-2012, 21:00
سلام
من تازه این گوشی را خریدم
یک سری مشکل باهاش دارم
ازتون خواهش میکنم اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه
1)این گوشی زبان انگلیسی آمریکا و فارسی نداره زبان انگلیسی داره اما نوشته واسه لهستان خواستم بدونم چگونه میتونم روش زبان فارسی و انگلیسی آمریکا بریزم
2)فایل منیجر این گوشی کجاشه؟من امروز یک آهنگ ریختم روی رم این گوشی (با رم ریدر) ولی هر چی میگردم گزینه که بهشه به محتویات رم دسترسی پیدا کرد را پیدا نمیکنم
3)چطوری یک آهنگ را به عنوان زنگ خورش انتخاب کنم
بچه ها تو را به خدا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه:40:
mohammad_87
10-01-2012, 00:55
سلام
من تازه این گوشی را خریدم
یک سری مشکل باهاش دارم
ازتون خواهش میکنم اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه
1)این گوشی زبان انگلیسی آمریکا و فارسی نداره زبان انگلیسی داره اما نوشته واسه لهستان خواستم بدونم چگونه میتونم روش زبان فارسی و انگلیسی آمریکا بریزم
2)فایل منیجر این گوشی کجاشه؟من امروز یک آهنگ ریختم روی رم این گوشی (با رم ریدر) ولی هر چی میگردم گزینه که بهشه به محتویات رم دسترسی پیدا کرد را پیدا نمیکنم
3)چطوری یک آهنگ را به عنوان زنگ خورش انتخاب کنم
بچه ها تو را به خدا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه:40:
1.چون گوشی شما برای خاورمیانه نیست باید رام خاورمیانه بریزید.در صفحه قبل یکی راهنمایی کرده.
2.در آندروید برای هر کاربردی باید app اون کار رو روی گوشی بریزید.مثل استفاده از دوربین که از آیکون یا app دوربین استفاده می کنید.برای فایل منیجر هم باید این کار رو بکنید.اگه از اداخل گوشی می تونید وارد مارکت آندروید بشید اونجا می تونید برنامه مورد نظرتون رو سرچ کنید و مستقیما دانلود کنید.راه دیگه اینه که با کامپیوتر برنامه مورد نظر رو دانلود کنید بعد با برنامه htc sync برنامه رو روی گوشی نصب کنید.
بهترین برنامه ها برای فایل منیجر هم Astro و es file explorer هستند.
3. setting --> song -->phone ringtone بعد دکمه منو و گزینه more ringtones رو بزنید.لیستی از کلیه آهنگهای موجود روی گوشی و رم میاد که می تونید انتخاب کنید.
printemps
10-01-2012, 17:26
دوستان اپدیتهای جدید کجا ذخیره میشه؟
چه اپدیتهای برنامه ها چه اپدیت رسمی خود اچ تی سی
من اگه مموری گوشیمو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟
برنامه ها و فایلهام رو دوباره باید بریزم؟
کلا برای تعویض مموری ممنون میشم راهنمایی کنید. باید unmuont کنم؟
ممنون
ALI.CHAVOSHI
10-01-2012, 18:14
سلام به همگی:11:
گوشی من هر چند وقت یه بار یه پیغام مربوط به HTC Sense میده که وقتی گزینه ی Force close رو میزنم صفحه سفید میشه و وسط صفحه HTC مینویسه و یه مقدار طول میکشه به حالت اول برگرده
دیگه اعصاب واسم نذاشته
ممنون میشم جواب بدین:40:
lovely_fox
11-01-2012, 21:51
1.چون گوشی شما برای خاورمیانه نیست باید رام خاورمیانه بریزید.در صفحه قبل یکی راهنمایی کرده.
2.در آندروید برای هر کاربردی باید app اون کار رو روی گوشی بریزید.مثل استفاده از دوربین که از آیکون یا app دوربین استفاده می کنید.برای فایل منیجر هم باید این کار رو بکنید.اگه از اداخل گوشی می تونید وارد مارکت آندروید بشید اونجا می تونید برنامه مورد نظرتون رو سرچ کنید و مستقیما دانلود کنید.راه دیگه اینه که با کامپیوتر برنامه مورد نظر رو دانلود کنید بعد با برنامه htc sync برنامه رو روی گوشی نصب کنید.
بهترین برنامه ها برای فایل منیجر هم Astro و es file explorer هستند.
3. setting --> song -->phone ringtone بعد دکمه منو و گزینه more ringtones رو بزنید.لیستی از کلیه آهنگهای موجود روی گوشی و رم میاد که می تونید انتخاب کنید.
اوه این روش که خیلی طول میکشه
روش سریعتری نیست؟:2:
دوستانی که دیزایر اس دارن
تو هنگام فیلم برداری وقتی صدا بلند باشه صدا خش دار ضبط میشه یا نه؟
یه تست بکنید.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
morteza1221
13-01-2012, 19:09
سلام دوستان
آیا برنامه ای یا راهی هست که بشه برنامه ها رو یه نظمی بهش داد مثلا پوشه بندی بشه ، مثل پوشه بازی ها و نرم افزارها و ... ؟؟؟
سلام دوستان
آیا برنامه ای یا راهی هست که بشه برنامه ها رو یه نظمی بهش داد مثلا پوشه بندی بشه ، مثل پوشه بازی ها و نرم افزارها و ... ؟؟؟
سلام
خود گوشی این این قابلیت رو داره
وارد Personalize بشید
یه گزینه به اسم Folder هست، اون رو انتخاب کنید . هر جا خواستید اون فولدر رو قرار بدید
اگه می خواید اسم خاصی به فولدر بدید مثلا Games بذارید، New Folder رو انتخاب کنید و هرجا می خواید دراگش کنید
بعد فولدر رو باز کنید و روی نوار سفید رنگش که نوشته Folder، انگشتتون رو نگه دارید، گزینه Rename Folder میاد و حالا می تونید اسم دلخواهتون رو وارد کنید برای اون فولدر
mohammad_87
14-01-2012, 11:29
سلام به همگی:11:
گوشی من هر چند وقت یه بار یه پیغام مربوط به HTC Sense میده که وقتی گزینه ی Force close رو میزنم صفحه سفید میشه و وسط صفحه HTC مینویسه و یه مقدار طول میکشه به حالت اول برگرده
دیگه اعصاب واسم نذاشته
ممنون میشم جواب بدین:40:
برای من هم از وقتی برنامه go sms pro رو نصب کردم گاهی اینجوری میشد.یعنی تاچ کار نمی کرد و بعد از چند ثانیه همینجوری میشد که شما میگید.اما بعد از آخرین آپدیت درست شد.پیشنهاد می کنم اگه هنوز آپدیت نکردید اینکارو بکنید(البته اگه گوشی رو دستکاری نکردید) و الا که بگردید ببینید آخرین برنامه هایی که نصب کردید کدوم بوده.نوبتی یکی رو حذف کنید و ببینید درست میشه یا نه.چون برای من فقط با همون برنامه مشکل داشت.
اوه این روش که خیلی طول میکشه
روش سریعتری نیست؟:2:
اگه منظورتون انتخاب آهنگه که فکر نکنم راه دیگه ای باشه.چون روی آهنگ گزینه ای نست که همونجا بعنوان ringtone انتخابش کنی.ولی شاید بشه یکی از اون قسمتهای منو رو short cut براش بسازی.یه تست بکن ببین میشه یا نه.
دوستانی که دیزایر اس دارن
تو هنگام فیلم برداری وقتی صدا بلند باشه صدا خش دار ضبط میشه یا نه؟
یه تست بکنید.
من تست کردم مشکلی نداشت.:20:روی stereo ضبط کردم.
printemps
14-01-2012, 13:10
ممنون
دوستان کسی نمیدونست که راهنمایی کنه؟
داده های خود گوشی که خوب رو گوشی ذخیره میشه.....
در صورتی که از app2sd استفاده کرده باشید،بعضی از برنامه هاتون با اون رم میرن!
ممنون
دوستان کسی نمیدونست که راهنمایی کنه؟
تا جایی که من میدونم:
آپدیت ها به صورت پکیج آپدیت جایی ذخیره نمیشن ، نصب میشن و اینطور نیست که آپدیت ها رو بتونید جداگانه داشته باشید
آپدیت های اچ تی سی که روی حافظه خود گوشی نصب میشه، ربطی به مموری کارت نداره، یعنی مشکلی برای آپدیت های اچ تی سی پیش نمیاد اگر مموری کارت رو عوض کنید
آپدیت برنامه هام هم بسته به اینکه کجا نصب شدند (حافظه داخلی یا مموری کارت)، همون جا نصب میشه دیگه، برای برنامه ها میتونید ازشون بکاپ بگیرید با برنامه های بکاپ گیری مثل MyBackup Pro
امیدوارم دوستان کامل کنند توضیحات رو
من تست کردم مشکلی نداشت.:20:روی stereo ضبط کردم.
یعنی پس گوشی من مشکل داره؟
چون تو هنگام فیلم برداری وقتی صدا های خیلی بلند تو محیط باشه صدا خش دار ضبط میشه...
باید ببرم بدم گارانتی پس.
morteza1221
14-01-2012, 22:24
سلام
خود گوشی این این قابلیت رو داره
وارد Personalize بشید
یه گزینه به اسم Folder هست، اون رو انتخاب کنید . هر جا خواستید اون فولدر رو قرار بدید
اگه می خواید اسم خاصی به فولدر بدید مثلا Games بذارید، New Folder رو انتخاب کنید و هرجا می خواید دراگش کنید
بعد فولدر رو باز کنید و روی نوار سفید رنگش که نوشته Folder، انگشتتون رو نگه دارید، گزینه Rename Folder میاد و حالا می تونید اسم دلخواهتون رو وارد کنید برای اون فولدر
ممنون از راهنماییتون ولی من منظورم توی قسمت all apps هست که کلیه برنامه ها نشون داده میشن
خیلی بی نظمه و برنامه های نصب شده من زیاد شده و می خوام منظم بشن
ممنون از راهنماییتون ولی من منظورم توی قسمت all apps هست که کلیه برنامه ها نشون داده میشن
آها، نه برای اون جا که فکر نکنم برنامه ای باشه، نمیدونم شایدم باشه
من خودم تو صفحه اول گوشی تمام فولدر هامو قرار دادم و شورکات برنامه های مربوط به هر فولدر رو هم ریختم داخلش، شده مثل دسکتاپ، خیلی هم مرتبطه، اصلا پیش نمیاد داخل منو برم و دنبال چیزی باشم
Pedram_mrn
15-01-2012, 13:22
خواهرزادم چندوقته رفته این گوشی رو خریده دیروز گوشیشو آپدیت کردم ولی حس کردم یکم کند شدش....روتش کردمو یه کاستوم رام براش ریختم با سنس 3.5 قابلیت های شخصی سازیش هم زیاد بود سرعتشم بهتر از رام رسمی بود خودم که کلی حال کردم به شما ام پیشنهاد میکنم این رامو نصب کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونین از لانچر go luncher استفاده کنید...تو منو هاش قابلیت فولدر بندی مثل آیفون رو داره.
:11:
خواهرزادم چندوقته رفته این گوشی رو خریده دیروز گوشیشو آپدیت کردم ولی حس کردم یکم کند شدش....روتش کردمو یه کاستوم رام براش ریختم با سنس 3.5 قابلیت های شخصی سازیش هم زیاد بود سرعتشم بهتر از رام رسمی بود خودم که کلی حال کردم به شما ام پیشنهاد میکنم این رامو نصب کنید...
اما اصلا سرعت کند نشده که هیچ، خیلی بهتر شده
شاید فقط موقع بالا اومدن یه دقیقه حدودا بیشتر از قبل طول میده
اما کار کردن با گوشی سرعتش بالا رفته که کاملا قابل حسه
اما ممنون بابت معرفی رام
morteza1221
15-01-2012, 19:14
من هم آپدیت کردم و سرعت بسیار خوبه !! اگه زیاد نشده باشه کم هم نشده ولی احساس می کنم مصرف باطری یه کم زیاد تر شده
آپدیت جدید برای من فقط یه مشکل داشت اونم نحوه پاسخ دادن به تماسش که باید دایره سبز رو داخل حلقه بندازی که بعضی وقتا برای من وقتگیره و اذیت میشم
راستی برای نصب رام باید چی کار کرد ؟ نصب رام هم مثل آپدیت هست ؟ یعنی تغییراتش همونجوریه ؟
یه سوال دیگه : اگه بخواهیم سنس قبلی رو داشته باشیم آیا امکان پذیره ؟
من هم آپدیت کردم و سرعت بسیار خوبه !! اگه زیاد نشده باشه کم هم نشده ولی احساس می کنم مصرف باطری یه کم زیاد تر شده
آپدیت جدید برای من فقط یه مشکل داشت اونم نحوه پاسخ دادن به تماسش که باید دایره سبز رو داخل حلقه بندازی که بعضی وقتا برای من وقتگیره و اذیت میشم
راستی برای نصب رام باید چی کار کرد ؟ نصب رام هم مثل آپدیت هست ؟ یعنی تغییراتش همونجوریه ؟
مثل آپدیت نیست.مثل ویندوز عوض کردن کامپیوتر ولی باید کار هایی بکنید تا قفلش شکسته بشه تا بزاره رام عوض کنید.
برای نصب رام خیلی کار ها باید کرد...اگه واقعا حوصله اش رو دارین و ریسک کمشو میپذیرید به فرومی که Pedram_mrn جان اشاره کرد قسمت desire s برید.آموزش و انواع رام ها هست.
همینجوری امکان پذیر نیست که سنس قبلی رو داشته باشید... یعنی باید رام عوض کنید.
Pedram_mrn
16-01-2012, 13:17
واقعا واسه چی میخوای سنس قبلی رو داشته باشی؟:31:
واقعا واسه چی میخوای سنس قبلی رو داشته باشی؟:31:
احتمالا واسه صفحه قفلش...:27:
printemps
16-01-2012, 15:27
صفحه قفلش که خیلی بهتر شده چرا؟
سرعت عمل رو بیشتر کرده و سریعتر میتونی به برنامه هایی که بیشتر احتیاج داری دسترسی پیدا کنی.
کلا من خیلی راضیم از سنس 3 و خیلی دوستش دارم :20:
مخصوصا اصلا با تصاویر اب و هواش و اون چرخشی که صفحه اصلیش موقع باز کردن قفلش میکنه روح ادم جلا پیدا میکنه :31:
به هر حال هرکسی یه جور عادت میکنه و با یه چیزی راحتره
بچه ها بهتره طوری صحبت نکنیم که یوقت دوستمون ناراحت بشن و احساس کنن دارن مسخرشون میکنیم، مرسی
یه نکته خیلی جالب، البته برای من خیلی جالب بود چون خیلی دنبالش بودم
با گرفتن دکمه پاور و دکمه Home، به راحتی می تویند اسکرین شات تهیه کنید بدون روت کردن گوشی و برنامه جانبی
فکر میکنم مربوط به سنس 3 هست این قابلیت، نمیدونم شایدم از قبل بوده
بچه ها بهتره طوری صحبت نکنیم که یوقت دوستمون ناراحت بشن و احساس کنن دارن مسخرشون میکنیم، مرسی
با گرفتن دکمه پاور و دکمه Home، به راحتی می تویند اسکرین شات تهیه کنید بدون روت کردن گوشی و برنامه جانبی
نه قبلا نبوده.تو همین آپدیت جدید اضافه شده...
واقعا به درد بخوره.
سلام
من به یه مشکلی برخوردم, از وقتی که آپدیت کردم صدای گوشیم قاطی کرده و کم شده , یعنی به هر کسی که زنگ میزنم یا کسی که به گوشیم زنگ میزنه میگن صدات خیلی خیلی ضعیف میاد و انگار از ته چاه داره میاد!! هر تنظیماتی رو هم نگاه کردم مشکلی نداشته. نمیدونم چکار کنم لطفا کمک کنید
printemps
17-01-2012, 17:25
ولی من اصلا قصد تمسخر و بی احترامی نداشتم !!! نمیدونم از کجای صحبتم اینطور برداشت شده
اما به هر حال اگه کسی ناراحت شد عذر میخوام
چه جالب نمیدونستم اینو. مرسی
فقط نمیشه صدای شاتشو قطع کرد؟
ولی من اصلا قصد تمسخر و بی احترامی نداشتم !!! نمیدونم از کجای صحبتم اینطور برداشت شده
اما به هر حال اگه کسی ناراحت شد عذر میخوام
نه عزیز با شما نبودم، کلی گفتم
فقط یه صحبت دوستانه بین خودمون بود، نه اینکه کسی دلخور شه
چه جالب نمیدونستم اینو. مرسی
فقط نمیشه صدای شاتشو قطع کرد؟
من که جایی ندیدم که گفته باشن راهشو،شاید دوستان بدونن
شاید برنامه ای چیزی باشه، یا مثلا با روت کردن
اما فعلا میشه این کار رو کرد که صدای زنگ رو قطع کرد، اونوقت صدای اسکرین شاتم قطع میشه
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
Pedram_mrn
18-01-2012, 18:18
سلام
من به یه مشکلی برخوردم, از وقتی که آپدیت کردم صدای گوشیم قاطی کرده و کم شده , یعنی به هر کسی که زنگ میزنم یا کسی که به گوشیم زنگ میزنه میگن صدات خیلی خیلی ضعیف میاد و انگار از ته چاه داره میاد!! هر تنظیماتی رو هم نگاه کردم مشکلی نداشته. نمیدونم چکار کنم لطفا کمک کنید
فکتوری ریست کن اگه درست نشد ببر گارانتی اگه گارانتی نداره یه رام دیگه روش نصب کن
دوستان میشه لطف کنید ببینید ورژن مارکتی که رو گوشیتون نصبه چنده؟ البته اگه ورژن جدیدشو نصب نکردید
morteza1221
20-01-2012, 12:17
اول از دوستایی که راهنمایی میکنن ممنون بعد از دوستایی که واقعا محترم هستن
من ناراحت نشدم و از نظرات دوستان استفاده می کنم
بالاخره هر کس نظری داره و برای خودش محترمه
از سنس 3 خوشم اومده و مشکل زیادی باهاش ندارم ، قصدم از این سوال این بود که چیزی یاد بگیرم
بچه ها میشه یه نگاه بندازید؟
Settings -> Applications -> Manage applications -> Market
رو مارکت کلیک کنید، بالا ورژن رو نوشته
ممنون میشم ورژنش رو بگید (اگه مارکت جدید نصب نکردید البته)
morteza1221
21-01-2012, 18:39
بچه ها میشه یه نگاه بندازید؟
Settings -> Applications -> Manage applications -> Market
رو مارکت کلیک کنید، بالا ورژن رو نوشته
ممنون میشم ورژنش رو بگید (اگه مارکت جدید نصب نکردید البته)
version 2.3.6
بچه ها شما با مارکت مشکلی ندارید؟
انگار سرچش از کار افتاده، هرچی سرچ می کنم چیزی پیدا نمیکنه، برای شما هم اینطوریه؟
هم با ورژن جدید مارکت تست کردم هم همون ورژن خود گوشی
قبلا میزدم به عنوان مثال Browser ، تمام بروزر ها رو میاورد اما الان میزنه که چیزی پیدا نشد!
یعنی هرچی تست می کنم همینه
خیلی سخته اینطوری، باید کل مارکت رو گشت برای یه برنامه
انگار سرچش از کار افتاده، هرچی سرچ می کنم چیزی پیدا نمیکنه، برای شما هم اینطوریه؟
قبلا میزدم به عنوان مثال Browser ، تمام بروزر ها رو میاورد اما الان میزنه که چیزی پیدا نشد!
salam
بله منم دقیقا همین مشکلو دارم.هر چی میزنم میگه not found .رو اعصابه .
الان مجبوری از slide me استفاده میکنم که اونم سرعتش خیلی کمه ولی سرچ که میکنم برام میاره
آها مرسی،پس مشکل پیدا کرده مارکت حالا که یکم وقت آزاد پیدا شده مارکت خراب شده،عجبا البته سرچ وبش درست کار میکنه،میشه ازش استفاده کرد فعلا واسه سرچ 1Mobile Market هم بد نیست،سرعتش خوبه به نظرم
ALI.CHAVOSHI
22-01-2012, 22:35
سلام به همگی:20:
من گوشیم Wildfire S هست ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم آخه تاپیک Wildfire S کسی جواب نمیده.
گوشیم گارانتی نداره باید از کجا بفهمم که S-OFF هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین!:40:
سلام به همگی:20:
من گوشیم Wildfire S هست ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم آخه تاپیک Wildfire S کسی جواب نمیده.
گوشیم گارانتی نداره باید از کجا بفهمم که S-OFF هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین!:40:
سلام
دوستمون قبلا جواب دادن:
شما ببین تو برنامه هایی که داری چیزی به اسمه Superuser وجود داره یا نه؟
اگه نبود یعنی روت نیست اگه بود یعنی نمیتونی آپدیت کنی...
فرقی نمیکنه، برای Wildfire هم همین برنامه اگه تو لیست برنامه ها باشه یعنی گوشی روت شده
ALI.CHAVOSHI
22-01-2012, 23:44
سلام
دوستمون قبلا جواب دادن:
فرقی نمیکنه، برای Wildfire هم همین برنامه اگه تو لیست برنامه ها باشه یعنی گوشی روت شده
ممنون ولی میگن برای روت کردن باید گوشی S-OFF باشه یعنی چی؟
اچ تی سی برای مسائل امنیتی s-on رو قرار داده،که برای دسترسی به فایل های سیستمی و روت کردن باید دور زد این حفاظ امنیتی رو و در واقع s-off کرد
البته جایی خوندم که همیشه روت کردن بعد از s-off کردن نیست،مثلا مدل desire hd اول باید روت بشه
گوشی رو باید با hboot، بوت کنید،اونجا نشون میده s-off هست یا نه (تو شکل زیر خط اول رو ببینید)
برای hboot فکر میکنم باید دکمه پاور و ولوم پایین رو بگیرید و گزینه hboot رو انتخاب کنید،من خودم تابحال انجام ندادم،فقط اطلاعاتیه که دارم،امیدوارم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند
البته اگر تاپیک های روت کردن رو مطالعه کنید خیلی اطلاعات بیشتر دستتون میاد
printemps
23-01-2012, 12:09
متاسفانه منم این مشکلو دارم
وبش پیدا میکنه ولی خب نمیشه ازش دان کرد. نمیدونم بخاطر تحریمهاست یا چیز دیگه. ولی من هرچی خواستم دان کنم همش زد:
This app is incompatible with your MCI HTC HTC Desire S.
ALI.CHAVOSHI
23-01-2012, 14:28
سلام خسته نباشین:11:
چیجوری میشه نسخه ی جدید (3) HTC Sense رو نصب کرد؟
اصلا اومده؟
باید دانلود بشه یا باید آپدیت بشه؟
ممنون
متاسفانه منم این مشکلو دارم
وبش پیدا میکنه ولی خب نمیشه ازش دان کرد. نمیدونم بخاطر تحریمهاست یا چیز دیگه. ولی من هرچی خواستم دان کنم همش زد:
This app is incompatible with your MCI HTC HTC Desire S.
البته برای من مینویسه این برنامه در کشور گوشی شما قابل نصب نیست،یه همچین چیزی دقیق الان یادم نیست جملشو
اما فکر میکنم به خاطر تحریمه دیگه،حتی با ** پی ان هم و یه ایمیل کانادایی هم تست کردم که نشناسه اما نشد!
انگار چون بار اول با ایمیلی که کشورش ایران بوده از مارکت دانلود کردم،دیگه دور زدن جواب نمیده
مگر اینکه فکتوری ریست کنم از نو با ایمیل کشور دیگه بشناسه گوشی رو
نمیدونم والا یا تحریمیم یا *یلتره همه چی
سلام خسته نباشین:11:
چیجوری میشه نسخه ی جدید (3) HTC Sense رو نصب کرد؟
اصلا اومده؟
باید دانلود بشه یا باید آپدیت بشه؟
ممنون
سلام
اگه گوشیتون روت نشده میتونید آپدیت کنید
تو ستینگ،about phone رو بزنید و بعد softwate update رو بزنید
تو آپدیت جدید سنس 3 هست،البته برای دیزایر اس سنس 3 اومده،گوشی شمارو نمیدونم
با گوشی وصل شید خودش دانلود و نصب میکنه،فقط اینترنت وایرلس داشته باشید
گوشی شارژم داشته باشه
حدود دویست مگ حجمشه
با گوشیتون کاری نداشته باشید تا نصبش تموم شه،اگر بالا اومدنش طول کشید دست نزنید،طبیعیه,خاموش روشن نکنید یوقت
ALI.CHAVOSHI
23-01-2012, 15:16
البته برای من مینویسه این برنامه در کشور گوشی شما قابل نصب نیست،یه همچین چیزی دقیق الان یادم نیست جملشو
اما فکر میکنم به خاطر تحریمه دیگه،حتی با ** پی ان هم و یه ایمیل کانادایی هم تست کردم که نشناسه اما نشد!
انگار چون بار اول با ایمیلی که کشورش ایران بوده از مارکت دانلود کردم،دیگه دور زدن جواب نمیده
سلام
اگه گوشیتون روت نشده میتونید آپدیت کنید
تو ستینگ،about phone رو بزنید و بعد softwate update رو بزنید
تو آپدیت جدید سنس 3 هست،البته برای دیزایر اس سنس 3 اومده،گوشی شمارو نمیدونم
با گوشی وصل شید خودش دانلود و نصب میکنه،فقط اینترنت وایرلس داشته باشید
گوشی شارژم داشته باشه
حدود دویست مگ حجمشه
با گوشیتون کاری نداشته باشید تا نصبش تموم شه،اگر بالا اومدنش طول کشید دست نزنید،طبیعیه,خاموش روشن نکنید یوقت
آقا ممنون از راهنماییت:11:
این کارو کردم ولی برای گوشی من (Wildfire S) نیومده
برای گوشیه منم میاد یا معلوم نیست؟
راستی یه سوال پیش پا افتاده:
چیجوری باید تو گوشیم ویدِئو بریزم؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم! گوشیم هر چندوقت یه بار پیغام Application HTC Sense is not responding میده باید چه غلطی بکنم؟ دیگه اعصابم خورد شده!!!!
واقعا ممنون
آقا ممنون از راهنماییت:11:
این کارو کردم ولی برای گوشی من (Wildfire S) نیومده
برای گوشیه منم میاد یا معلوم نیست؟
راستی یه سوال پیش پا افتاده:
چیجوری باید تو گوشیم ویدِئو بریزم؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم! گوشیم هر چندوقت یه بار پیغام Application HTC Sense is not responding میده باید چه غلطی بکنم؟ دیگه اعصابم خورد شده!!!!
واقعا ممنون
خواهش می کنم
باید چند روز یه بار چک کنید دیگه که ببینید اومده یا نه،
فعلا مثل اینکه تو تایوان آپدیت داده، البته انگار فقط آندرویدش 2.3.5 شده و سنسش 3 نمیشه
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fhtc_wildfire_s_gets_to_android_235_as_well_no_sen se_30_though-news-3508.php) رو ببینید
برای ویدئو ریختن میتونید خب گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و فایل هاتون رو انتقال بدید
یا با بلوتوث بفرستید به گوشی، خودش تو قسمت گالری ویدئو ها رو نشون میده اگه فرمتش ساپورت شده باشه
برای این اررور هم نمیدونم، برام پیش نیومده، اما سرچ که زدم جایی گفته بود ممکنه از یه برنامه باشه که این مشکل رو پیش آورده، ناسازگار با گوشیه یا قدیمیه برنامش
یه جا هم گفته بودن که سنس رو clear data کنید شاید مشکل حل بشه
(Settings -> Applications -> Manage applications -> all) بعد htc sens رو پیدا کنید و clear data رو بزنید
البته من نمیدونم جواب میده این کار یا نه
ALI.CHAVOSHI
23-01-2012, 20:22
خواهش می کنم
باید چند روز یه بار چک کنید دیگه که ببینید اومده یا نه،
فعلا مثل اینکه تو تایوان آپدیت داده، البته انگار فقط آندرویدش 2.3.5 شده و سنسش 3 نمیشه
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fhtc_wildfire_s_gets_to_android_235_as_well_no_sen se_30_though-news-3508.php) رو ببینید
برای ویدئو ریختن میتونید خب گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و فایل هاتون رو انتقال بدید
یا با بلوتوث بفرستید به گوشی، خودش تو قسمت گالری ویدئو ها رو نشون میده اگه فرمتش ساپورت شده باشه
برای این اررور هم نمیدونم، برام پیش نیومده، اما سرچ که زدم جایی گفته بود ممکنه از یه برنامه باشه که این مشکل رو پیش آورده، ناسازگار با گوشیه یا قدیمیه برنامش
یه جا هم گفته بودن که سنس رو clear data کنید شاید مشکل حل بشه
(Settings -> Applications -> Manage applications -> all) بعد htc sens رو پیدا کنید و clear data رو بزنید
البته من نمیدونم جواب میده این کار یا نه
آقا برای انتقال ویدئو باید با HTC Sync بریزم یا بریزم تو SD کارت؟
تو HTC Sync باید کجا بریزم ؟ تو SD کارت باید کجا بریزم؟
HTC Sync برای سینک کانتکت و تقویم و این چیزاست
برای فیلم و عکس و ... شما وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنی، Disk Drive رو انتخاب کن که مموری کارت رو مثل یه درایو تو کامپیوتر نشون بده،
تو گوشی من، تو فولدر DCIM عکس ها و ویدئو ها ذخیره میشه
البته هرجای دیگه هم بریزید فرق نمیکنه، چون تو گالری که برید خودش همرو نشون میده، برای من که اینطوره
فقط این پوشه پیش فرضه که فیلم یا عکس که میگیریم، تو این فولدر ذخیره میشه
chiochi2
24-01-2012, 14:40
سلام دوست عزیز
اورژانسی
گوشی من دیزایر اس هست ، من با وای فای به اینترنت وصل بودم که پیام آپدیت کردن سنس 3.0 ظاهر شد بعد از اینکه اجازه دادم 227 مگ دانلود کنه اجازه اینستال گرفت که اجازه دادم ،حالا گوشی به محض بالا آمدن بعد از چند ثانیه دائم ریستارت میشه ، لطفاً رانمایی کنید که چکار کنم؟
ورژن آندروید 2.3.5
اچ تی سی سنس 3.0
ضمناً پیام گوشی شما سامسونگ نیست و محدداً سعی کنید هم بعضی اوقات ظاهر میشه البته نمیدونم مربوط به نرم افزار خاصیه یا به همین مشکل ربط داره؟
متشکرم
گوشیتون رو روت نکرده بودید؟
گوشی روت شده رو نباید با آپدیت های رسمی آپدیت کرد
chiochi2
24-01-2012, 19:23
گوشیتون رو روت نکرده بودید؟
گوشی روت شده رو نباید با آپدیت های رسمی آپدیت کرد
سلام دوست عزیز
متشکرم
خیر من تا حالا گوشی را روت نکردم، یعنی بلد نبودم که روت کنم
به نظرتان چکار باید کنم؟
والا من تاحالا به این مشکل برنخوردم،نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه
گوشی نو بوده دیگه؟شاید دست کسی دیگه بوده رام نصب کرده روش
اون جمله ای که میگه گوشیتون سامسونگ نیست رو جمله دقیقشو یادداشت کنید بگید،شاید تو سرچ چیزی بشه پیدا کرد
موقع نصب آپدیت هیچ ارروری نداد یا مشکلی پیش بیاد؟گوشی رو خاموش نکردید یا شارژش تموم شه؟
اگه گارانتی داره که ببرید گارانتی
printemps
30-01-2012, 16:23
دوستان چطور میشه حدس خودکار کلمات رو تو اس ام اس غیرفعال کرد؟
اینکارو که گفته بودید کردم ولی فایده نداشت. همچنان کلمات خودشو جایگزین میکنه :41:
سلام
این مسیر رو برید:
دوستان چطور میشه حدس خودکار کلمات رو تو اس ام اس غیرفعال کرد؟
اینکارو که گفته بودید کردم ولی فایده نداشت. همچنان کلمات خودشو جایگزین میکنه :41:
از چه کیبوردی استفاده می کنید؟
من برای Touch Input گفتم که کیبورد پیش فرض هست.
روی کیبورد دکمه XT9 رو دارید؟ اگر دارید غیر فعالش کنید، اگه شبیه شکل زیر هست، دکمه ABC رو بزنید تا XT9 غیرفعال بشه.
printemps
31-01-2012, 12:04
از چه کیبوردی استفاده می کنید؟
من برای Touch Input گفتم که کیبورد پیش فرض هست.
روی کیبورد دکمه XT9 رو دارید؟ اگر دارید غیر فعالش کنید، اگه شبیه شکل زیر هست، دکمه ABC رو بزنید تا XT9 غیرفعال بشه.
من از Go keyboard استفاده میکنم
این دکمه رو هم نداره :(
پس این مسیری که گفته بودم رو برای کیبورد خودتون برید، یعنی:
Settings --> Language & keyboard --> Go keyboard
تو منوهاش نگاه کنید، هرجا گرینه Prediction داشت غیر فعال کنید.
خب کیبورد رو نصب کردم که مسیر رو دقیق بهتون بگم:
برید اینجا:
Settings --> Language & keyboard --> Go Keyboard --> Input Settings
حالا تیک های Key correction و Punctuation suggestions after و Auto-complete رو بردارید.
حالا از محیط میسج برید بیرون و دوباره وارد بشید. مشکل حل شده.
printemps
03-02-2012, 21:16
خب کیبورد رو نصب کردم که مسیر رو دقیق بهتون بگم:
برید اینجا:
Settings --> Language & keyboard --> Go Keyboard --> Input Settings
حالا تیک های Key correction و Punctuation suggestions after و Auto-complete رو بردارید.
حالا از محیط میسج برید بیرون و دوباره وارد بشید. مشکل حل شده.
واو
مرسی خیلی لطف کردی :11:
PersiAndroid
10-03-2012, 13:18
بچه ها یه رام کامل فارسی (منو فارسی ) چه کاستوم چه رسمی به من معرفی کنید این گوشیو خریدم ولی میخوام بدم دست بابام
میخوام کاملا منو فارسی باشه... لطفا لینک هم بدین اگه نکته ای هم هست لطف کنید عنوان کنید
Pedram_mrn
12-03-2012, 14:00
تا جایی که من میدونم رام منو فارسی واسش نیست مگه اینکه سیانوژن بریزی...
تو انجمن ---------.ir رام براش زیاده من endyrom رو نصب کردم سرعتش عالیه ولی فارسی نیست...
jamshidi20
13-03-2012, 10:18
سلام ميشه بگيد قيمتش آلان چنده؟ مي خوام بخرم . ممنون
سلام ميشه بگيد قيمتش آلان چنده؟ مي خوام بخرم . ممنون
فکر کنم حدود 750 تومن...
mohammad_87
01-04-2012, 22:29
اچ تی سی برای مسائل امنیتی s-on رو قرار داده،که برای دسترسی به فایل های سیستمی و روت کردن باید دور زد این حفاظ امنیتی رو و در واقع s-off کرد
البته جایی خوندم که همیشه روت کردن بعد از s-off کردن نیست،مثلا مدل desire hd اول باید روت بشه
گوشی رو باید با hboot، بوت کنید،اونجا نشون میده s-off هست یا نه
desire s رو چجوری میشه s-off کرد؟اگه s-off کنیم آیا مثل روت کردن دیگه نمیشه آپدیت رسمی کرد؟و یا میشه دوباره s-on کرد؟
مشکل اصلی سیمکارت هستش نه ایمیل.تنها برنامه ای هم که من دیدم اینرو دور بزنه market enabler بود که برای استتفاده اش باید گوشی روت باشه!
ولی یک راه حل دیگه هم توی یک سایت دیگه دیدم که یک فایل متنی رو در پوشه system دستکاری می کرد.باز مشکل اینجاست که به این پوشه هم نمیشه دسترسی پیدا کرد(بدون روت)
با برنامه های مدیریت پوشه ها هم نمیشه!
کسی راه حلی داره که بشه به پوشه system دسترسی پیدا کنیم؟(بدون s-off و روت)
مشکل اصلی سیمکارت هستش نه ایمیل.تنها برنامه ای هم که من دیدم اینرو دور بزنه market enabler بود که برای استتفاده اش باید گوشی روت باشه!
ولی یک راه حل دیگه هم توی یک سایت دیگه دیدم که یک فایل متنی رو در پوشه system دستکاری می کرد.باز مشکل اینجاست که به این پوشه هم نمیشه دسترسی پیدا کرد(بدون روت)
با برنامه های مدیریت پوشه ها هم نمیشه!
کسی راه حلی داره که بشه به پوشه system دسترسی پیدا کنیم؟(بدون s-off و روت)
میشه اسم و مسیر دقیق اون فایل تکست رو بگید و اینکه چه ویرایشی باید روش انجام بشه
مرسی
mohammad_87
03-04-2012, 00:59
میشه اسم و مسیر دقیق اون فایل تکست رو بگید و اینکه چه ویرایشی باید روش انجام بشه
مرسی
متن کامل رو اینجا میذارم.فقط قبلش بگم که این برای پیغام “This item is not compatible with your device.” هستش.گوشی باید روت شده باشه و عواقب کار هم بر عهده خود شخص خواهد بود!
ضمنا اگه به گوگل پلی آپدیت شده اید بجای market دنبال google play باشید و دیتایش را خالی کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید******************************
من اون فایل رو پیدا کردم اما چون گوشی روت نشده هستش اجازه ویرایش نمیده.حتی فایل مشابه هم جایگزین نمیشه.اگه کسی که گوشیش روت شده هست و این کار رو انجام داد نتیجه رو اعلام کنه.
-------------------------------------------
لطفا سوالهای پست قبلیم هم جواب بدید...
متن کامل رو اینجا میذارم.فقط قبلش بگم که این برای پیغام “This item is not compatible with your device.” هستش.آها ممنون
من مشکل اصلیم با سرچ تو مارکته، این که میگه تو کشور شما دانلود نمیشه برای وقتی هست که از طریق وب خواستم دانلود کنم و گرنه با دانلود از خود مارکت گوشی مشکلی ندارم، فقط سرچش کار نمیکنه که اونم با یه برنامه دیگه مشکلو حل کردم
desire s رو چجوری میشه s-off کرد؟اگه s-off کنیم آیا مثل روت کردن دیگه نمیشه آپدیت رسمی کرد؟و یا میشه دوباره s-on کرد؟من خودم نه s-off کردم، نه روت
واسه همینم اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم
البته چندجا خوندم که میشه دوباره به s-on برگشت مثلا:
How to S-ON the HTC Desire S, Unroot, remove Revolutionary and Clockwork Mod recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
How to restore stock ROM and S-On after AlphaRevX S-Off ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
unrevoked forever radio S-OFF/S-ON tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] otwiki%2Fdoku.php%2Fpublic%2Fforever)
تو فروم های خودی هم میتونید اینا رو مطالعه کنید:
S-on کردن گوشی و باز گرداندن گوشی به حالت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
S-on کردن Desire s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمای آسان برگشت به S-On ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2Fshowthread.php%3Ft%3D206290)
البته شاید راه حل همشون یه چیزی باشه، من چون نیازی نداشتم خیلی دقیق نخوندم
و همچنین همشون ذکر کردند که مسئولیتی رو به عهده نمیگیرن :)
pouya_99999
03-04-2012, 13:47
دوستان من می خوام فردا این گوشی رو بخرم گوشی خوبی هست دیگه ؟ کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟
من 9 ماهه دارمش، واقعا راضیم (البته ساخت تایوان)
صفحه نمایشش هم که به نظرم بسیار عالیه هم از نظر کیفیت تصویر و هم میزان حساسیت موقع کار کردن، به خصوص که بعد از آپدیت بسیار بهتر هم شده
البته این که خوبه یا بد در مقایسه با گوشی های دیگه گفت
من از همه نظر ازش راضی بودم،
البته با گلکسی 1 و 2 که کار کردم، به نظر صفحه نمایش اونا خیلی روشن تر و براق تر بود تصاویرش، اما این باعث نشد حتی یک لحظه هم فکر کنم دیزایز اس چیزی کم داره، واقعا از نظر ساخت بدنه و همچنین آرگونومی و راحتی تو دست به نظر من جزو بهترین هاست که اصلا تو گلکسی همچین حسی نداشتم
از نظر اجرای روان برنامه ها هم تاحالا که کم نیاورده، البته من خیلی اهل بازی نیستم، بخوامم بازی کنم بیشتر فکری هست
واسه این خیلی برای بازی نمیتونم نظری بدم اما برای برنامه های دیگه، چون من خیلی برنامه های مختلف میریزم رو گوشی، تاحالا کم نیاورده
pouya_99999
03-04-2012, 18:24
صفحه نمایشش هم که به نظرم بسیار عالیه هم از نظر کیفیت تصویر و هم میزان حساسیت موقع کار کردن، به خصوص که بعد از آپدیت بسیار بهتر هم شده
البته با گلکسی 1 و 2 که کار کردم، به نظر صفحه نمایش اونا خیلی روشن تر و براق تر بود تصاویرش، اما این باعث نشد حتی یک لحظه هم فکر کنم دیزایز اس چیزی کم داره، واقعا از نظر ساخت بدنه و همچنین آرگونومی و راحتی تو دست به نظر من جزو بهترین هاست که اصلا تو گلکسی همچین حسی نداشتم
از نظر اجرای روان برنامه ها هم تاحالا که کم نیاورده، البته من خیلی اهل بازی نیستم، بخوامم بازی کنم بیشتر فکری هست
واسه این خیلی برای بازی نمیتونم نظری بدم اما برای برنامه های دیگه، چون من خیلی برنامه های مختلف میریزم رو گوشی، تاحالا کم نیاورده
خیلی خیلی خیلی ممنون از جوابتون
ساخت چینش یعنی کیفیتش کمتره ؟
نه اصلا منظورم این نبود که کیفیتش کمتره
گفتم تایوانیه واسه این بود که دقیق توضیح داده باشم، چون اصلا چینیش رو ندیدم و باهاش کار نکردم که بدونم اصلا تفاوت قابل حسی داره یا نه
گرچه به هرحال چینیش هم سفارش خود کارخونه اچ تی سی هست، فقط چون هزینه کارگر تو چین بسیار پایین تر درمیاد، اکثرا سفارش ها رو میدن چین
شاید دوستانمون با چینیش کار کرده باشند بیشتر راهنماییتون کنند
mohammad_87
03-04-2012, 23:29
دوستان من می خوام فردا این گوشی رو بخرم گوشی خوبی هست دیگه ؟ کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟
خیلی خیلی خیلی ممنون از جوابتون
ساخت چینش یعنی کیفیتش کمتره ؟
برای من فکر کنم چینی باشه.داخل جعبه اش یه کارت بود که زده بود ساخت تایوان.ولی اصلا نمیشد بهش اعتماد کرد.ولی توی یکی از فایلهای سیستمی china چند جایی دیده میشد که نمی دونم برا چی بوده.ولی اگر چینی هم باشه تا الآن که عالی کار کرده.من یکماه قبل از ماه رمضان خریدم و یکبار هم از دستم افتاد روی سرامیک! اما چیزیش نشد.
کلا htc یکی از بهترین رابط های کاربری رو داره.بدنه هاش عالیه.همونطور که دوستمون گفتند خیلی خوش دسته.مزایاش زیاده اما فقط دوتا نکته مهم هست که از ضعفهاش بشمار میره:
1.چون صفحه اش lcd هستش زیر نور خورشید خوب دیده نمیشه(led ها کاملا قابل خوندن هستند)
2.کیفیت فیلمبرداریش در حد گوشی نیست.عکسهاش خوبه ولی من از فیلمبرداریش راضی نیستم.
ضمنا در مورد رنگهای صفحه نمایش عرض کنم که چون رنگ صفحه نمایش گوشی های سامسونگ اشباع شده هست و htc از رنگ طبیعی استفاده می کنه این تفاوت در رنگها دیده میشه.
برای من فکر کنم چینی باشه.داخل جعبه اش یه کارت بود که زده بود ساخت تایوان.ولی اصلا نمیشد بهش اعتماد کرد.ولی توی یکی از فایلهای سیستمی china چند جایی دیده میشد که نمی دونم برا چی بوده.ولی اگر چینی هم باشه تا الآن که عالی کار کرده.برای ساخت کجا بودنش بهترین راه اینه که زیر باطری رو نگاه کنید، اونجا جزئیات چاپ شده
جایی که IMEI نوشته شده روی لیبل خاکستری رنگ، بالای اون، بخش مشکی رنگی وجود داره که اونجا با خط ریز نوشته شده
البته در نهایت فکر نمیکنم تفاوت خاصی بینشون باشه
1.چون صفحه اش lcd هستش زیر نور خورشید خوب دیده نمیشه(led ها کاملا قابل خوندن هستند)
2.کیفیت فیلمبرداریش در حد گوشی نیست.عکسهاش خوبه ولی من از فیلمبرداریش راضی نیستم.درسته، من فراموش کردم عیبش رو بگم (شاید چون خوبیاش بیشتره و منم زیاد با این دو مورد برخورد نمی کنم)
منم واقعا از کیفیت فیلمرداری و حتی عکسش راضی نیستم
کارم خیلی بهش نمیوفته، اما همون مقدارم که از دوربینش استفاده کردم اصلا راضی کننده نبوده
مثلا با عکسهای گرفته شده با N95 ! که اونم دوربینش 5 مگا پیکسل هستش، واقعا دیزایز اس خوب نیست تصاویرش
اما خب چون هیچوقت توقع دوربین خوب بودن از گوشی نداشتم، قابل تحمله برام
mohammad_87
04-04-2012, 23:09
منم واقعا از کیفیت فیلمرداری و حتی عکسش راضی نیستم
کارم خیلی بهش نمیوفته، اما همون مقدارم که از دوربینش استفاده کردم اصلا راضی کننده نبوده
مثلا با عکسهای گرفته شده با N95 ! که اونم دوربینش 5 مگا پیکسل هستش، واقعا دیزایز اس خوب نیست تصاویرش
اما خب چون هیچوقت توقع دوربین خوب بودن از گوشی نداشتم، قابل تحمله برام
توقع شما بجاست.چون لنزهایی که در دوربینهای گوشی استفاده میشه حتی اگر از مگاپیکسل بالایی در ثبت عکس برخوردار باشه باز هم در حد و اندازه های لنز یک دوربین دیجیتال با همون مقدار مگاپیکسل نیست.چون لنز خیلی خیلی مهمتر از فاکتورهای دیگه مثل مگاپیکسل هستش.
......................
شما مشکل سرچ در گوگل پلی رو با چه برنامه ای حل کردید و آیا تاثیری روی سرعت و دانلودتون داشته؟
شما مشکل سرچ در گوگل پلی رو با چه برنامه ای حل کردید و آیا تاثیری روی سرعت و دانلودتون داشته؟
با برنامه AppBrain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که البته مثل مارکت گوگل ، تحریم هستیم
اما خب اگر از مارکت گوگل دارید استفاده می کنید که با اینم حتما مشکلی نخواهید داشت
این برنامه کارش فقط سرچ کردنه، خیلی هم حرفه ای و سریع عمل میکنه
اپشن های فوق العاده ای هم داره برای نحوه سرچ کردن ( البته از نظر من فوق العاده هست)
اما در نهایت برنامه دلخواهتون رو که پیدا کردید، لینک مارکت رو بهتون میده، بنابراین باز باید از مارکت دانلود کنید، بنابراین سرعت دانلودتون از مارکت هرچی هست، این برنامه توش تغییری نمیده
اما به هرحال به نظر من برنامه خیلی خوبیه
دوستان سلام
من v.pn رو بر روی گوشیم تنظیم کردم و بدون مشکل هم استفاده می کنم اما نمی تونم وارد market بشم. بعد از ورود به مارکت از loading خارج میشه
چرا؟
من که مشکلی ندارم با لود شدنش،بقیه دوستان رو نمیدونم
کش مارکت رو پاک کنید شاید حل بشه مشکل
گرچه دیگه نمیشه چیزی دانلود کرد، برای من یه هفته ای هست که دیگه نمیذاره دانلود کنم،با وی پی ان و آفلاین بودنم دیگه میفهمه از ایرانم!
فقط برنامه های قبلی رو میتونم آپدیت کنم!
printemps
19-04-2012, 17:58
منم متاسفانه خیلی وقته (از همون باری که گفتم) نمیتونم به هیچ طریقی از مارکت دانلود کنم
Pedram_mrn
19-04-2012, 22:52
اگه از چیز پی ان استفاده میکنید نباید مشکلی باشه... از برنامه ی Market unlocker هم برای تغییر اپراتور استفاده کنید...
من دیشب تو مارکت بودم کلی ام چیز دانلود کردم....
منم مشکلی نداشتم اما حدود یه هفتست مشکل پیش اومده
در واقع مثل اینکه یه سطح امنیتی جدیده که رو گوگل پلی اعمال شده، البته مثل اینکه باگ داره چون تو سرچ هام دیدم خیلی ها این مشکل رو دارند حتی کسانی از آمریکا و کانادا!
البته دیشب گوگلی پلی رو آنیستال کردم و دوباره به ورژن قبلی مارکت برگشتم و برنامه هم تونستم دانلود کنم
اما متاسفانه برنامه زود خودش رو به گوگل پلی آپدیت میکنه
اگه از چیز پی ان استفاده میکنید نباید مشکلی باشه... از برنامه ی Market unlocker هم برای تغییر اپراتور استفاده کنید...
من دیشب تو مارکت بودم کلی ام چیز دانلود کردم....
راستی شما چطوری گوشی رو روت کردین؟
ممنون میشم لینک روشی که استفاده کردید بدید.
Pedram_mrn
20-04-2012, 13:16
منم مشکلی نداشتم اما حدود یه هفتست مشکل پیش اومده
در واقع مثل اینکه یه سطح امنیتی جدیده که رو گوگل پلی اعمال شده، البته مثل اینکه باگ داره چون تو سرچ هام دیدم خیلی ها این مشکل رو دارند حتی کسانی از آمریکا و کانادا!
البته دیشب گوگلی پلی رو آنیستال کردم و دوباره به ورژن قبلی مارکت برگشتم و برنامه هم تونستم دانلود کنم
اما متاسفانه برنامه زود خودش رو به گوگل پلی آپدیت میکنه
راستی شما چطوری گوشی رو روت کردین؟
ممنون میشم لینک روشی که استفاده کردید بدید.
من سا.کس دارم نمیتونم واردش بشم البته با صد جور دوزوکلک واردش شدم ولی بدش نمیزاره دانلود کنی...
با چیز پی ان مشکلی نداره اینطور که شنیدم...
واسه روتش اول باید گوشی رو آنلاک کنی بعد روت... اینجارو ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فک کنم خودتم یه پست داده بودی اونجا... از اون روش گوشیو آنلاک نکن دردسر زیاد داره ریکاوری رو هم نصب نمیکنه خودت بعدا باید بریزی که سخته یکم. از این روش برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخرش یه سوال میپرسه میگه ریکاوری نصب کنم اگه به نت وصل باشی برات نصب میکنه. ریکاوری رو حتما نصب کن خیلی به درد میخوره...
به فکر برگشت هم نباش حتی یه ذره... یه کاستوم رام بریز لذتشو ببر اصلانم نترس الان رو گوشیه یکی از بچه ها ریختم داره زندگی میکنه باهاش....
راستی یه چیز یادم رفت در رابطه با اون قسمتی که لایت کردم...
گوشی رو که روت کردی با برنامه ی تیتانیوم بکاپ از مارک ورژن قبلیه یه بکاپ بگیر داشته باشی به دردت میخوره...
یه برنامه هم زیر مارکت هست به اسم Market updater اونو فیریز کنی مارکت دیگه آپدیت نمیشه...
موفق باشی
البته من با *وی پی ان وصل میشم و نمیذاره دانلود کنم
گوگلم خودشو مسخره کرده واقعا
مرسی از راهنماییات خیلی مفید بود
jamshidi20
03-05-2012, 12:55
سلام.ميشه آموزش روت کردن و نصب کاستوم رام روي desire s رو بزارين؟
Pedram_mrn
03-05-2012, 14:46
سلام.ميشه آموزش روت کردن و نصب کاستوم رام روي desire s رو بزارين؟
برو تو ---------.ir بگرد پیدا میکنی...
Pedram_mrn
23-05-2012, 17:06
یه خبر خوب واسه دیزایر اس دارا اندروید 4 یکی دو ماه دیگه توراهه...
جالبیش اینجاست که واسه دیزایر اچ دی هم که برای سال 2010 هست هم این آپدیت میاد....
FC.Barcelona
23-05-2012, 19:22
اینم منبع رسمی خبر
Green_life
29-05-2012, 13:34
دوستان من تصمیم دارم این گوشی رو بخرم اما چند تا سوال داشتم:
1-قیمت فعلی این گوشی بدون گارانتی چنده؟
2-آیا صدای اسپیکرش مثل بقیه مدل های htc ضعیف هست؟
3-آیا در شرایط فعلی ارزش خرید داره یا گزینه بهتری پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من تصمیم دارم این گوشی رو بخرم اما چند تا سوال داشتم:
1-قیمت فعلی این گوشی بدون گارانتی چنده؟
2-آیا صدای اسپیکرش مثل بقیه مدل های htc ضعیف هست؟
3-آیا در شرایط فعلی ارزش خرید داره یا گزینه بهتری پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
1- حدود 550 فکر میکنم
2- اهل آهنگ و اینا نیستم زیاد اما احساس می کنم خیلی قوی نیست، تا نظر بقیه چی باشه
3- کدوم شرایط؟ :20:
من که ازش کاملا راضیم اما خب اگه دوست داری و مشکلی نداری ایکس وان بگیر :46:
کلا نمیشه اینجوری بررسی کنید، خب خیلی گوشی های دیگه هستند که بالاتر از دیزایر اس هستن و گزینه بهتر حساب میشن، مثلا مدلای جدید اچ تی سی پردازنده های قوی تری دارند، شما باید خواسته هاتو در نظر بگیری
اندازه صفحه، کیفیت دوربین، پردازنده، حافظه و ....
بعد یکسری گزینه پیدا میکنید، حالا از بین اونها، باید ببینی کدوم برات بهتره و با بودجت سازگاره
من کیفیت عکس و فیلم های دوربین دیزایر اس رو نمی پسندم اما برام مهمم نیست خیلی، چون کاری زیادی باها شندارم
اما عاشق نصب نرم افزار و استفاده از گوشیم، که خب به خوبی برام جواب داده
در کل به نظر خودم انتخاب خیلی خوبی داشتم
برای خرید توی قسمت مشاوره خرید تاپیک بزنید
دوستان پاسخگو هستند
akbarrazmi
28-07-2012, 00:00
سلام.. گویا برای اینکه مشکل فونت فارسی با اپدیت حل بشه باید وررژن گوشی ؟ یا اندروید؟ خاورمیانه باشه.. موقع خرید از کجا بدونیم که ورژن خاور میانه هست؟
akbarrazmi
31-07-2012, 01:12
اقا زحمت نکشید امروز یه تایوانی شو خریدم.. اگه کسی تو این فروم فعال هست یه ندایی بده که پر از سوال هستم
moslem47
31-07-2012, 12:56
اقا زحمت نکشید امروز یه تایوانی شو خریدم.. اگه کسی تو این فروم فعال هست یه ندایی بده که پر از سوال هستم
مبارک باشه
چند خریدید؟
سوالات را همینجا بفرمایید شاید به کار ما هم اومد
akbarrazmi
01-08-2012, 00:44
اینجا تو ارومیه رنگ مشکلی حتی 1 دونه هم نمیتونی پیدا کنی.. همش قهوه ای بود 600 تومن و ساخت چین
من از تهران خریدم با گارانتی سوخته پارس کامتل رنگ مشکلی ساخت تایوان 585 تومن
االن مشکلاتی که دارم اینه:
1- گویا این نسخه خاور میانه هست و تو تنظیماتش انگلیسی امریکا نداره.. منم بدم میاد از این عربها.. فقط نوشته انگلیسی امارات و نمیدونم چی چی..
2- الان بهترین جا برای گرفتن برنامه کجاست؟ حالا چه خارجی چه ایرانی.. مارکت که کلا باز نمیشه..
3- ایا میشه تنظیمات سا k س رو رو گوشی انجام داد؟ کلا میشه قیلتر رو دور زد؟
4-چراغ سبز رنگ گوشی بعضی وقتها بدون دلیل چشمک میزنه..بدون هیچ رویدادی
5- علامت دایره فلش مانند (مصل لودینگ، که سمت چپ وای فای هست به چه منظور هست؟
6- برنامه جی پی اس افلاین مثل گارمین برای اندرویید نیست؟
7- پیغامگیر که به درد بخوره برای اندرویید هست؟
ممنون.
اگر دوستان جدید هم سوالی در این خصوص داشتند در حد توان پاسخ میدم..
1- بذاارید رو همون انگلیسی امارات، مشکلی نداره، عربی که نیست :)
2- بهترین رو نمیدونم اما من از 1Mobile market استفاده میکنم، فکر میکنم با روت مشکل مارکت هم حل میشه، البته تست نکردم
3- سا** رو که باید روت کنید و از برنامه مربوط به اون استفاده کنید اما تنظیمات وی*ان رو میتونید انجام بدید و مشکلی نیست برای رد فیل**
4- مطمئنا بدون دلیل نیست و حتما رویدادی رخ داده، مثلا وقتی کانکت میشدم ایمیل برنامه Yahoo Mail اتوماتیک چک میشد و اگر میلی بود چراغ سبز روشن میشد بدون هیچ نوتیفیکیشن دیگه ای، دلایل مختلف داره، چک کنید ببینید از چیه دیگه
5- برای کارهایی مثل چک کردن آپدیت خود گوشی، یا خود مارکت گرچه ارتباط با مارکت برقرار نمیشه اما برای آپدیت برنامه های مارکت و چیزای دیگر شروع می کنه به بررسی و اون علامت میاد. فکر میکنم به گزینه Background data در Settings در قسمت Accounts & syncs مربوط میشه اگر تیک داشته باشه
6- Sygic، اقلیم
7- نمیدونم، احتیاج نداشتم
akbarrazmi
08-08-2012, 00:21
ممنون بابت پاسخ های شما..
متوجه شدم ساعت پیامکهای ورودی با ساعت گوشی مچ نیست و باعث اختلال در بخش پیامک میشه.. چه کارباید کرد؟
بله من هم همین مشکل رو دارم، البته نه برای تمام میسج ها، فقط بعضی شماره ها
فکر نمیکنم مشکل از گوشی
امیدوارم اگر دوستان دیگه میدونن اینجا دلیلش رو عنوان کنند.
shahabi2
08-08-2012, 14:59
سلام
من چند روز پیش این گوشی رو اینترنتی از سایت دیجی کالا خریدم . الان دو تا مشکل دارم باهاش.1- باتری حدود پنج ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه!! خیلی ازار دهنده ست. باطری مشکلی داره؟
2- وقتی وای فای روشنه بالای صفحه نمایش هیچ ایکونی که نشون بده وای فای روشنه نیست!!
1-نباید اینطور باشه .باطری مشکل داره
باید یک چیزی شبیه ))) ( به صورت عمودی) باشه
shahabi2
08-08-2012, 15:23
میدونم. ولی مشکل اینه که نیست! جایی برای فعال کردنش هست؟!
هیج دلیل دیگه ای غیر از مشکل باتری، از قبیل اتصالات یا هر چیز دیگه ای نمیتونه داشته باشه؟
مشکل از شارژر هم میتونه باشه . با یک شارژر استاندارد دیگه تست کنید.
در مورد اول، اطلاعی ندارم
soheilnouri
08-08-2012, 16:36
اقا یه سوال دارم...این نرم افزار بازار رو چطوری باید انیستال کرد...من از گوگل دانلود میکنم اما چیزی نمیاد....یعنی گزینه ایی بنام اینستال نداره...همونو باید ریخت تو گوشی؟
چرا دیگه باید گزینه Install بیاد. شاید فایلی که دانلود میکنید مشکل داره. از خود سایت بازار دانلود کنید که مطمئن باشه، با حجم حدود 720 کیلو بایت
با Browser گوشی برید سایت getbazaar.com
گزینه Get Bazar رو بزنید تا برنامه دانلود بشه
من با UC Browser دانلود کردم و بعد از دانلود سوال در مورد Install شدن پرسیده شد و مراحل نصب انجام شد
یا از همین سایت بازار، با کامپیوتر دانلود کنید بریزید تو گوشی و نصب کنید
akbarrazmi
09-08-2012, 00:45
ممنون بابت پاسخ های شما..
متوجه شدم ساعت پیامکهای ورودی با ساعت گوشی مچ نیست و باعث اختلال در بخش پیامک میشه.. چه کارباید کرد؟
من برنامه sms fix رو از این جا گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا مشکل حل شده..
akbarrazmi
09-08-2012, 00:51
سلام
من چند روز پیش این گوشی رو اینترنتی از سایت دیجی کالا خریدم . الان دو تا مشکل دارم باهاش.1- باتری حدود پنج ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه!! خیلی ازار دهنده ست. باطری مشکلی داره؟
2- وقتی وای فای روشنه بالای صفحه نمایش هیچ ایکونی که نشون بده وای فای روشنه نیست!!
سلام مبارکتون باشه...
شما به وسیله کابل USB و یا یک شارژر دیگه تست کنید.. و ایا دوام باطریتون عادی هست؟ یک روز کامل دوام میاره؟
وای فای زمانی که امواج موجود نیست و گوشی هم استفاده نمیکنه خاموش میشه.. شما وقتی که از وای فای استفاده میکنید باز هم علامتش نمیاد؟!
shahabi2
22-08-2012, 12:31
[QUOTE=akbarrazmi;7146892]سلام مبارکتون باشه...
شما به وسیله کابل USB و یا یک شارژر دیگه تست کنید.. و ایا دوام باطریتون عادی هست؟ یک روز کامل دوام میاره؟
وای فای زمانی که امواج موجود نیست و گوشی هم استفاده نمیکنه خاموش میشه.. شما وقتی که از وای فای استفاده میکنید باز هم علامتش نمیاد؟![/QUOT
سلام . ممنون.
مشکلم با وای فای حل شد. من فکر میکردم صرف روشن کردن وای فای باید علامتش بالای صفحه بیاد تا بدونیم روشنه و اگه نخواستیم خاموشش کنیم.
بله دوام باتری عادیه فکر میکنم. با یک شارژر دیگه امتحان کردن به نظر میومد سریعتر شارژ میکنه. حالا چک میکنم ببینم اشکال از کابله یا خود شارژر.
بسیار ممنون از راهنماییهاتون.
سلام برادرها
یه چنتا سوال دارم دستم به دامنتون زود جواب بدین میخوام این گوشی و بخرم :31:
آیا هیچ رام miui درست و حسابی و بدون باگی برای این گوشی هست ؟ miui 4 چطور ؟
اندروید 4 براش میاد ؟ اومده ؟ چجوریاست ؟
آیا هیچ مشکل خاصی نداره این گوشی ؟ کیفیت صدا و مکالمش چجوریاست؟ gps اش سریع فیکس میشه ؟
در کل بخرم یا نه ؟
mehrdad x
22-08-2012, 13:31
سلام برادرها
یه چنتا سوال دارم دستم به دامنتون زود جواب بدین میخوام این گوشی و بخرم :31:
آیا هیچ رام miui درست و حسابی و بدون باگی برای این گوشی هست ؟ miui 4 چطور ؟
اندروید 4 براش میاد ؟ اومده ؟ چجوریاست ؟
آیا هیچ مشکل خاصی نداره این گوشی ؟ کیفیت صدا و مکالمش چجوریاست؟ gps اش سریع فیکس میشه ؟
در کل بخرم یا نه ؟
سلام (در حد اطلاعات خودم:
درباره رام اطلاعی ندارم، قبلا توی همین تاپیک دوستان یه لینک داده بودن که مدل این گوشی هم جزء گوشیهایی بود که به اندروید 4 (رسمی) آپ میشه ولی هنوز توی ایران که خبری ازش نیست ولی فک کنم کاستوم رام اندروید 4 واسش باشه...
من خودم فقط از کیفیت دوربینش (و صدای فیلم برداریش) ناراضیم، تاحالا واسه کیفیت صدای مکالمه مشکلی ندیدم، GPS آفلاین معمولا کمتر از 5 دقیقه فیکس میشه
به نظر من ارزش خریدن داره...
(ببخشید که جوابم کامل نبود)
GPS آفلاین معمولا کمتر از 5 دقیقه فیکس میشه
ممنون که جواب دادین
5 دقیقه که خیلی زیاده ! پس این همه از جی پی اس htc تعریف میکنن که
سلام .ببخشید من نتونستم GPS آفلاین رو توی گوشیم فعال کنم میشه یه توضیح در مورد چگونگی فعال کردنش بدین.
akbarrazmi
05-09-2012, 14:01
سلام .ببخشید من نتونستم GPS آفلاین رو توی گوشیم فعال کنم میشه یه توضیح در مورد چگونگی فعال کردنش بدین.
کاری نداره..فقط شما باید یک برنامه جی پی اس بریزید رو گوشی.. که نیازی به اینترنت نداشته باشه..
اگر با برنامه ای مثل گوگل مپ کار کنید نیاز به اینترنت دارید.. البته نقشه هایی که میبینید کش میشوند و بار دوم که میخواهید ببینید نیازی به اینترنت نیست.
akbarrazmi
05-09-2012, 14:02
من زمانی که عکسی رو به عناون تصویر مخاطب انتخاب میکنم و با طرف تماس میگیرم عکس با کیفیت است، ولی چند روز دیگه وقتی باز به همون مخاطب زنگ میزنم عکسی که نشون میده کاملا بی کیفیت هست.. انگار عکس کوچیک رو بزرگ کرده.. چاره چیه؟
akbarrazmi
05-09-2012, 14:04
ممنون که جواب دادین
5 دقیقه که خیلی زیاده ! پس این همه از جی پی اس htc تعریف میکنن که
ببینید اولا که اینطوری نیست که همیشه 5 دقیقه باشه..ثانیا این رو باید با سایر گوشی ها مقایسه کنید که بعضا کلا کانکت نمیشن و باید در بهترین شرایط باشی! من به شما قول میدم که جی پی اس این گوشی جزو بهترین هاست.
mohammad_87
12-09-2012, 20:06
کاری نداره..فقط شما باید یک برنامه جی پی اس بریزید رو گوشی.. که نیازی به اینترنت نداشته باشه..
اگر با برنامه ای مثل گوگل مپ کار کنید نیاز به اینترنت دارید.. البته نقشه هایی که میبینید کش میشوند و بار دوم که میخواهید ببینید نیازی به اینترنت نیست.
خود گوگل مپ بدون اینترنت موقعیت یابی نمیکنه؟من نقشه هارو دارم.بیرون با گوگل مپ خیلی طول میکشه من میرم توی gps status وقتی موقعیت یابی کرد بعد میرم توی گوگل مپ.ولی اوایل سریعتر موقعیت یابی میکرد.
akbarrazmi
22-09-2012, 01:03
من زمانی که عکسی رو به عناون تصویر مخاطب انتخاب میکنم و با طرف تماس میگیرم عکس با کیفیت است، ولی چند روز دیگه وقتی باز به همون مخاطب زنگ میزنم عکسی که نشون میده کاملا بی کیفیت هست.. انگار عکس کوچیک رو بزرگ کرده.. چاره چیه؟
دوستان کسی این مشکل رو نداره؟
printemps
24-09-2012, 22:52
منم چنین مشکلی نداشتم
mohammad_87
10-11-2012, 18:09
گوشی من Android 2.3.5 with HTC Sense 3.0 هست در صورتیکه گفته شده در آگوست امسال Android 4.0.4 with HTC Sense 3.6 ارائه شده.آپدیت هم پیداش نمیکنه.گوشی شما روی چه ورژنی هست؟
اینم لینک منبع خبر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-10
گوشی من Android 2.3.5 with HTC Sense 3.0 هست در صورتیکه گفته شده در آگوست امسال Android 4.0.4 with HTC Sense 3.6 ارائه شده.آپدیت هم پیداش نمیکنه.گوشی شما روی چه ورژنی هست؟
اینم لینک منبع خبر:
ورژن گوشی من هم مثل مال شماست
منم خیلی وقته منتظر بودم، اما گوشی آپدیتی پیدا نمیکنه
morteza1221
15-11-2012, 19:22
سلام
دوستان گوشی من چند وقته تا به اینترنت وصلش می کنم توی قسمت notifications یه سری تبلیغات بازی میاد که به googleplay لینک داره و هر کاری مبکنم حذف نمی شه ! توی قسمت task manager هم وجود نداره تا kill رو بزنم و فقط وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست کنم از بین میره
لطفا راهنمایی کنین که ویروسه یا چیز دیگه
Pedram_mrn
15-11-2012, 19:40
اون تبلیغا مربوط به یه برنامه ایه که نصب کردی...
خودت ببین دیگه کدومه
morteza1221
16-11-2012, 19:14
اون تبلیغا مربوط به یه برنامه ایه که نصب کردی...
خودت ببین دیگه کدومه
خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه است
printemps
25-11-2012, 01:18
اینم لینک منبع خبر:
برای شما هم ورژن خاورمیانه است؟
من ورژن خاورمیانه شو دارم و شنیدم برای اروپا اومده فعلا و هنوز اپدیت خاورمیانه نیومده برای همین چیزی نمیاره. منم همچنان منتظرم
خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه است
بعضی برنامه های تبلیغاتی تو اسمشون with ads یا یه همچین چیزی دارن. تو اپ منیجر گوشی بگردید ببینید کدومش چنین اسمی داره و انیستالش کنید.گاهی حتی یه تم go sms یا .. هم میتونه شامل این تبلیغات باشه. اگه تو اسمش نبود فکرنمیکنم راه دیگه ای باشه جز اینکه دونه دونه برنامه هارو چک کنی ببینی کدومش بوده
mohammad_87
27-11-2012, 17:01
بله برای منم خاورمیانه هست.آپدیتها بصورت جداگانه ارائه نمیشن؟
printemps
27-11-2012, 18:15
بله برای منم خاورمیانه هست.آپدیتها بصورت جداگانه ارائه نمیشن؟
چرا بخاطر همینم برای خاورمیانه هنوز نیومده
فعلا فقط برای اروپا ارائه شده انگار
برای desire s ورژن خاورمیانه و آپدیت از طریق wifi ارائه نمیشه (help center HTC) شما می تونید از این لینک فایل ارتقا به 4.0.4 رو به صورت رسمی از HTC دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _3831.19.00.110_275068.zip
حجم فایل 404 مگابایت
من آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداشت. زبان فارسی و عربی در منو وجود نداره اما شما بدون هیچ نرم افزار اضافه ای می توانید اس ام اس فارسی رو مشاهده کنید اما برای ارسال اس ام اس فارسی باید یک کیبورد با پشتیبانی فارسی نصب کنید
از شماره تماس ها و اس ام اس و app بک آپ تهیه کنید چون حذف می شوند
راهنمای کامل بروزرسانی به 4.0.4 در فایل بالا موجود می باشد. ابتدا مطالعه سپس آپدیت نمایید.
mohammad_87
28-11-2012, 18:25
برای desire s ورژن خاورمیانه و آپدیت از طریق wifi ارائه نمیشه (help center HTC) شما می تونید از این لینک فایل ارتقا به 4.0.4 رو به صورت رسمی از HTC دانلود کنید
حجم فایل 404 مگابایت
من آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداشت. زبان فارسی و عربی در منو وجود نداره اما شما بدون هیچ نرم افزار اضافه ای می توانید اس ام اس فارسی رو مشاهده کنید اما برای ارسال اس ام اس فارسی باید یک کیبورد با پشتیبانی فارسی نصب کنید
از شماره تماس ها و اس ام اس و app بک آپ تهیه کنید چون حذف می شوند
راهنمای کامل بروزرسانی به 4.0.4 در فایل بالا موجود می باشد. ابتدا مطالعه سپس آپدیت نمایید.
لینکهای دانلود در سایت htc رو نمیشه مستقیم داد.برای دریافت آپدیت اندروید 4 همراه با sense 3.6 به آدرس زیر برید:
منویهای کشویی رو اینجوری انتخاب کنید:
desire s ---carrier--WWE--v4.0
یعنی در قسمت carrier چیزی انتخاب نکنید.حالا find files رو بزنید.تنها یک فایل 404 مگابایتی نمایش داده میشه که میتونید دانلودش کنید.
من هنوز دانلود نکردم ولی دوستانی که دانلود کردند تایید کنند که ورژن اندروید و سنس تغییر کرده.
---------------
بهترین برنامه برای بک آپ گیری از کل گوشی htc کدوم برنامه هست؟
ضمنا ورژن منطقه گوشی رو چجوری میشه فهمید؟
printemps
28-11-2012, 19:25
اگه ورژن تایید شده و رسمیه چرا از طریق خود گوشی اپدیت نمیشه؟
اندروید 4 رو که میگفتن فارسی رو کامل ساپورت میکنه خودش!
من از Live Chat HTC سوال کردم آپدیت این گوشی از طریق WIFI ارائه نمیشه و همچین نسخه 4.0.4 آخرین بروز رسانی برای Desire S خواهد بود و دیگه به نسخه 4.1 و بالاتر بروز نخواهد شد.
تصاویر مربوط به ارتقا نسخه 4.0.4 رو ضمیمه کردم.
میشه زحمت بکشید تغییراتی رو که تو ورژن جدید دیدید بگید
چه چیزایی بهتر شده یا احیانا بدتر شده و ...
مرسی
میشه زحمت بکشید تغییراتی رو که تو ورژن جدید دیدید بگید
چه چیزایی بهتر شده یا احیانا بدتر شده و ...
مرسی
تغییرات محسوسی در اندروید نسخه 4.0 و یا به قول معروف Ice Cream Sandwich اتفاق افتاده که لیست برخی از این تغییرات به شرح ذیل هستش:
ظاهری زیباتر
تنظیمات بیشتر در منو سیتینگ و کاربر پسند تر
استفاده از جی پی یو در پردازش اسکرولینگ و پردازش دو بعدی
مصرف کمتر انرژی
امکانات نظارت و مدیریت بر میزان مصرف دیتا و مشخص کردن سقف مصرف دیتا (مثلا به گوشی بگویید در ماه بیشتر از 2 گیگابایت مصرف نکند!)
مرورگر جدید با پشتیبانی از تب که می تواند تا 16 تب همزمان را پیشتیبانی کند
از صفحه اصلی گوشی مستقیما می توانید به اپلیکیشن ها دسترسی داشته باشید
و بسیاری امکانات و تغییرات بیشتر که می تونید با جستجو این تغییرات رو مشاهده کنید
Pedram_mrn
01-12-2012, 14:04
یه تسک منیجر نصب کن اول...ZDbox خوبه. از تسک منیجر اون استفاده کن.
همهیشه سعی کن همه ی برنامه ها رو ببندی. حالا هر وقت اون تبلیغا اومد بالا دکمه ی هوم رو بزن برو تو تسک منیجر ببین کدوم برنامه یا بازی باز شده هر کدوم باز بود احتمال 90 درصد خودشه...
موفق باشی
printemps
01-12-2012, 22:22
بچه ها کسی جوابی برای این سوال نداشت؟ مگه نگفته بودن اندروید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه؟ پس چرا اینی که دوستمون گذاشته فارسی رو باید با کیبورد کار کنی؟
و یه سوال دیگه!
این لینک مطمئنه؟ چون من گوشیمو با گارانتی گرفته بودم و نمیخوام دستکاری کنم گوشی رو. تا الانم صبر کردم که اپدیت رسمی رو با خود گوشی بگیرم که بعدها به مشکل نخورم. حالا میخوام ببینم با این لینکی که ایشون گذاشتن مشکلی پیش نمیاد؟ از اون حالت رسمی خارج نمیشه؟
ببخشید ولی من زیاد وارد نیستم واسه همین میپرسم
اندروید 4 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش) و اندروید 4.1 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش و نوشتن)
شما در اندروید 4 نیازی به نسخه خاورمیانه و... ندارید. خود سیستم عامل به راحتی حروف فارسی رو برای شما نمایش می دهند اما برای نوشتن حروف فارسی با کیبورد گوشی زبان فارسی پشتیبانی نمی شود و نیاز به نصب یک کیبورد با پشتیبانی زبان فارسی وجود دارد (مانند نسخه 2.3.5 و پایین تر) اما این موضوع در اندروید 4.1 هم رفع شده و زبان فارسی در کیبورد و لیست زبان های اندروید قرار دارد. که البته نسخه 4.1 برای Desire S ارائه نمیشه
لینکی که قرار داده شده از سایت رسمی HTC هستش و مشکلی برای گارانتی شما اینجا نمیکنه. ضمن اینکه آپدیت اندروید 4.0 برای گوشی Desire S از طریق OTA ارائه نمیشه و برای ارتقا باید از طریق همان لینکی که داده شد اقدام کنید.
در صورت نیاز هم می توانید از help center htc هم سوال کنید تا موارد فوق را تایید کنند
cina1991
09-12-2012, 20:20
عجیبه نمیشه از سایت Htc دانلود کرد
بچه ها جواب بدینننننن
عجیبه نمیشه از سایت Htc دانلود کرد
بچه ها جواب بدینننننن
سایت HTC مشکلی نداره!
شما به لینک زیر برید
در قسمت Filter By نوع Device خودتون یعنی Desire S رو انتخاب کنید
به دو فیلد سمت راست دست نزید و در فیلد انتهایی Android Version بر روی 4.0 قرار بدهید سپس گزینه Filnd Files رو بزنید
به شما 3 لینک معرفی می شود. لینکی که در وسط قرار دارد و حجم آن 404 مگابایت است را دانلود کنید.
akbarrazmi
10-12-2012, 12:57
منم دانلود و نصب کردم.. تغییر نام ورژن بیشتر از قیافه اش هست.. من اطلا ندارم شاید از نظر برنامه نویسی و هسته پیشرفت کرده ولی ظاهر تقرببا همون هست.. ولی چند تا کار خوب هم انجام شده..
دوم، Htc Sence به نظر من حالت چرخیش یکم بد شده؟ این قسمت چرخشی که بعد از باز کردن قفل میاد خیلی قشنگه.. ولی انگار یه جوری شده؟ کاش روی سنس بیشتر مانور میدادن.:n22:
و دوستان چطور میشه یک کیبورد فارسی رو به همین کی بورد خودش اضافه کرد؟ تا مثل ورژن قبلی خاورمیانه ای فارسی هم داشته باشه؟:n26:
cina1991
10-12-2012, 13:57
سایت HTC مشکلی نداره!
شما به لینک زیر برید
در قسمت Filter By نوع Device خودتون یعنی Desire S رو انتخاب کنید
به دو فیلد سمت راست دست نزید و در فیلد انتهایی Android Version بر روی 4.0 قرار بدهید سپس گزینه Filnd Files رو بزنید
به شما 3 لینک معرفی می شود. لینکی که در وسط قرار دارد و حجم آن 404 مگابایت است را دانلود کنید.
ممنون دوست گلم بابت جواب
الان دارم dl میکنم حجمش زده 403.4
میخواستم بدونم که htc این آپدیت به گوشی نمیفرسته؟ باید همینو استفاده کنیم ؟
mohammad_87
10-12-2012, 21:10
منم دانلود و نصب کردم.. تغییر نام ورژن بیشتر از قیافه اش هست.. من اطلا ندارم شاید از نظر برنامه نویسی و هسته پیشرفت کرده ولی ظاهر تقرببا همون هست.. ولی چند تا کار خوب هم انجام شده..
دوم، Htc Sence به نظر من حالت چرخیش یکم بد شده؟ این قسمت چرخشی که بعد از باز کردن قفل میاد خیلی قشنگه.. ولی انگار یه جوری شده؟ کاش روی سنس بیشتر مانور میدادن.:n22:
و دوستان چطور میشه یک کیبورد فارسی رو به همین کی بورد خودش اضافه کرد؟ تا مثل ورژن قبلی خاورمیانه ای فارسی هم داشته باشه؟:n26:
اون چرخشه قبلش بیشتر بود :n09:
کیبورد Persian Soft Keyboard رو نصب کن بعد در قسمت کیبوردها تیکش رو بزن.بنظر من بهترین کیبورد فارسیه.
ممنون دوست گلم بابت جواب
الان دارم dl میکنم حجمش زده 403.4
میخواستم بدونم که htc این آپدیت به گوشی نمیفرسته؟ باید همینو استفاده کنیم ؟
قبلا گفته شد که با wifi نمیتونید این آپدیت رو نصب کنید و این آپدیت برای desire s و چند محصول دیگه ارائه شده و بخاطر همین sense 4 هم ارائه نشد چون گفته شد برخی محصولات به لحاظ سخت افزاری اونرو ساپورت نمیکردند.البته desire s میتونست ساپورت کنه که تروخشک باهم سوختند.
ضمنا دیگه آپدیت رسمی برای این گوشی ارائه نمیشه و باید به همینجا بسنده کنید یا گوشی رو روت کنید.
-----------------
یه سوال:
چجوری میشه فهمید گوشی وزژن کجاست؟بدون توجه به کیبورد...
akbarrazmi
13-12-2012, 09:34
من این Persian Soft Keyboard رو نصب کردم.. ظاهرش خوبه اما اشکال داره. اولا وقتی که میری و کی بورد فارسی رو انتخاب میکنی کلا کی بورد عوض میشه و دیگه کی بورد انگلیسی نداری.. و بدون شک بدون کی بورد انگلیسی حتی برای 1 دقیقه هم نمیشه با گوشی کار کرد.. ایا راهی دارید که هر دو زبان با یه دکمه ای چیزی عوض بشه؟ مثل عدد و حروف؟ :n28:
من این Persian Soft Keyboard رو نصب کردم.. ظاهرش خوبه اما اشکال داره. اولا وقتی که میری و کی بورد فارسی رو انتخاب میکنی کلا کی بورد عوض میشه و دیگه کی بورد انگلیسی نداری.. و بدون شک بدون کی بورد انگلیسی حتی برای 1 دقیقه هم نمیشه با گوشی کار کرد.. ایا راهی دارید که هر دو زبان با یه دکمه ای چیزی عوض بشه؟ مثل عدد و حروف؟ :n28:
این Keyboard رو نصب کنید
akbarrazmi
13-12-2012, 14:17
این Keyboard رو نصب کنید
دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز:n12:
akbarrazmi
13-12-2012, 14:40
فقط تنها اشکالی که داره اینه که هنگام حدس کلمات فارسی اونها رو برعکس مینویسه! مثلا سلام رو که تایپ میکنی در حدس کلمات مینویسه مالاس :n03:
Pedram_mrn
13-12-2012, 23:29
فقط تنها اشکالی که داره اینه که هنگام حدس کلمات فارسی اونها رو برعکس مینویسه! مثلا سلام رو که تایپ میکنی در حدس کلمات مینویسه مالاس :n03:
تو تنظیمات اصلیش یه قسمت داره به اسم RTL reverse اونو غیر فعال کن....
akbarrazmi
14-12-2012, 00:33
واقعا ممنون.. من به این چیزا خیلی حساسم باور کن این کی بورد احساس خیلی خوبی بهم داد..:n19: وقتی همه چیز درسته خوب درسته دیگه!:n12:
akbarrazmi
14-12-2012, 20:32
در سنس جدید نمیشه گذینه های صفحه قفل رو جداگانه تنظیم کرد؟!
Pedram_mrn
14-12-2012, 23:26
واضح تر؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورشون دایره رو روی مثلا دوربین بکشی یا گالری
mohammad_87
15-12-2012, 06:14
میانبرهای صفحه قفل،همون میانبرهای نوار پایینی هستند که در همه صفحات هستند و در کنار all apps قرار گرفته اند.
برای تغییر اونها به صفحه home برید.هرکدوم از میانبرها که می خواید تغییر بدید،مثلا دوربین رو نگه داشته و بالا بکشید تا از نوار پایین جدا بشه و به صفحه منتقل بشه.حالا میانبر مورد نظر خودتون رو(مثلا گوگل مپ) به صفحه اضافه کنید(روی صفحه رو لمس کرده و نگه داشته تا به منوی personalize برسی.بعد هم میانبر مورد علاقه تون رو انتخاب کنید) حالا اونرو دوباره نگه داشته و به نوار پایین بکشید.
M Like Mother
15-12-2012, 11:39
سلام
یه راهنمایی بکنید
من میخوام بین desire x و یه مدل سونی یه گوشی بخرم
الان فروم desire x رو پیدا نکردم اما خیلی فرقی نباید با s داشته باشه
تو دوربین های سونی آپشن های عکس زیاد داره مثلا
تشخیص صورت و لبخند
تاچ فوکوس
جئو تگینگ
استبلایزر
و حتی بعضی هاش پانوراما
دوربین های htc چه قابلیتهایی دارند
در ضمن اگه بخوام یه htc حدود 800 بگیرم بهترینش desire x هست؟
ممنون
Pedram_mrn
15-12-2012, 17:42
سلام
یه راهنمایی بکنید
من میخوام بین desire x و یه مدل سونی یه گوشی بخرم
الان فروم desire x رو پیدا نکردم اما خیلی فرقی نباید با s داشته باشه
تو دوربین های سونی آپشن های عکس زیاد داره مثلا
تشخیص صورت و لبخند
تاچ فوکوس
جئو تگینگ
استبلایزر
و حتی بعضی هاش پانوراما
دوربین های htc چه قابلیتهایی دارند
در ضمن اگه بخوام یه htc حدود 800 بگیرم بهترینش desire x هست؟
ممنون
تو تاپیک مشاوره باید سوالتون رو میپرسیدید
اونجا جوابتونو دادم
printemps
16-12-2012, 20:42
دوستان میشه لطفا طریقه ی نصب این ورژن جدید رو هم توضیح بدید؟
چه چیزهایی تغییر میکنه؟ چیکار باید کرد؟ و ...
و اینکه اگه یه موقع به مشکل بخوره ایا میشه دوباره به ورژن قبلی (2.3.5) برگردوند؟
ممنون
mohammad_87
16-12-2012, 23:35
دوستان میشه لطفا طریقه ی نصب این ورژن جدید رو هم توضیح بدید؟
چه چیزهایی تغییر میکنه؟ چیکار باید کرد؟ و ...
و اینکه اگه یه موقع به مشکل بخوره ایا میشه دوباره به ورژن قبلی (2.3.5) برگردوند؟
ممنون
اون فایل دانلودی رو وقتی از حالت فشرده خارج کنی،یک فایل اجرایی و یک pdf راهنما هست.اون راهنما خیلی ساده همه مراحل رو توضیح داده.هیچ کار خاصی هم لازم نیست.خودش اتوماتیک انجام میشه چرا شک داری برای انجامش؟این آپدیت رسمی هست از لینک که کاملا مشخصه.
تغییرات هم همشون بخاطر بهبود سرعت و کارآیی هست نکته منفی نداره.ضمنا وقتی شما به آخرین ورژن آپدیت میشی میتونی از جدیدترین برنامه ها و بازی ها هم استفاده کنی.با خیال راحت آپدیت کن.
cina1991
17-12-2012, 13:47
دوستانی که آپدیتو نصب کردن بگن هیچ مشکلی واسه بلوتوث پیش نیومد
من بعد نصب اپدیت دیگه نمی تونم با بلوتوث چیزی بفرستم....
mohammad_87
17-12-2012, 23:32
من مشکلی ندارم.اگه مشکل داری اول از اون گوشی ،گوشی خودت رو پیدا کن و اونهارو pair کن.بعد با htc بفرست.
akbarrazmi
18-12-2012, 23:12
میانبرهای صفحه قفل،همون میانبرهای نوار پایینی هستند که در همه صفحات هستند و در کنار all apps قرار گرفته اند.
برای تغییر اونها به صفحه home برید.هرکدوم از میانبرها که می خواید تغییر بدید،مثلا دوربین رو نگه داشته و بالا بکشید تا از نوار پایین جدا بشه و به صفحه منتقل بشه.حالا میانبر مورد نظر خودتون رو(مثلا گوگل مپ) به صفحه اضافه کنید(روی صفحه رو لمس کرده و نگه داشته تا به منوی personalize برسی.بعد هم میانبر مورد علاقه تون رو انتخاب کنید) حالا اونرو دوباره نگه داشته و به نوار پایین بکشید.
ممنون از پاسختون ولی اگه دقت بکنید من پرسیدم که تنظیم به صورت جداگانه.. در واقع قبل از اپدیت تنظیم گذینه های صفحۀ قفل با صفحه اصلی متفاوت بود.. اما الان در گذینه (برنامه) ای در صفحه اصلی باشه همون رو هم میبره روی صفحه قفل.. نیمدونم چرا این کارو کردن!
printemps
19-12-2012, 21:36
اون فایل دانلودی رو وقتی از حالت فشرده خارج کنی،یک فایل اجرایی و یک pdf راهنما هست.اون راهنما خیلی ساده همه مراحل رو توضیح داده.هیچ کار خاصی هم لازم نیست.خودش اتوماتیک انجام میشه چرا شک داری برای انجامش؟این آپدیت رسمی هست از لینک که کاملا مشخصه.
تغییرات هم همشون بخاطر بهبود سرعت و کارآیی هست نکته منفی نداره.ضمنا وقتی شما به آخرین ورژن آپدیت میشی میتونی از جدیدترین برنامه ها و بازی ها هم استفاده کنی.با خیال راحت آپدیت کن.
نه از اون نظر که دوستمون گفتن خیالم راحت شد :n02:
ولی اگه میپرسم واسه اینه که زیاد وارد نیستم. اپدیت قبلی هم خودش به گوشیم اومد با همون دانلود کردم و خودش نصب شد و من نباید کار خاصی میکردم. واسه همین میخوام مطمئن شم
مرسی از همتون :n16:
mohammad_87
20-12-2012, 05:11
نه از اون نظر که دوستمون گفتن خیالم راحت شد :n02:
ولی اگه میپرسم واسه اینه که زیاد وارد نیستم. اپدیت قبلی هم خودش به گوشیم اومد با همون دانلود کردم و خودش نصب شد و من نباید کار خاصی میکردم. واسه همین میخوام مطمئن شم
مرسی از همتون :n16:
دوست عزیز اشکالی نداره.پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است.:n01:
akbarrazmi
28-12-2012, 22:54
من وقتی وی پی ان رو تنظیم میکنم، میگه که اجبارا باید روی گوشی قفل بزاری.. از این پترن ها.. راهی نداره که دورش بزنیم؟
mohammad_87
03-01-2013, 22:49
من وقتی وی پی ان رو تنظیم میکنم، میگه که اجبارا باید روی گوشی قفل بزاری.. از این پترن ها.. راهی نداره که دورش بزنیم؟
این برای امنیت بیشتر در آدروید هست و برای آندرویده.
من قبلا سرچ کرده بودم فقط اگه گوشی روت شده باشه یه برنامه بود که این قفل رو برمیداشت.
printemps
06-01-2013, 00:21
بچه ها یه راهنمایی دیگه میکنید بمن؟
من الان اون فایل رو دانلود کردم ولی راستش پی دی اف توشو درست متوجه نشدم. مراحل نصبشو میگم. الان از همه چیم بک اپ گرفتم. حتی خیلی کلی همه فایل و فولدرا رو هم کپی کردم محض اطمینان! :دی
حالا باید با اچ تی سی سینک مثل نصب برنامه روش نصب کنم؟ یا چطوری؟
بعد اطلاعات مموری اس دیمم میپره؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعاتیی که رو حافظه خود گوشیه میپره؟
و یه سوال دیگه اینکه من فایلی که دانلود کردم اسم فایل نصبش اینه:
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20. 76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed
این Europe که نوشته ورژن اروپاست یعنی؟ اشتباه دانلود کردم؟ یا همینه؟
مرسی
mohammad_87
06-01-2013, 02:06
بچه ها یه راهنمایی دیگه میکنید بمن؟
من الان اون فایل رو دانلود کردم ولی راستش پی دی اف توشو درست متوجه نشدم. مراحل نصبشو میگم. الان از همه چیم بک اپ گرفتم. حتی خیلی کلی همه فایل و فولدرا رو هم کپی کردم محض اطمینان! :دی
حالا باید با اچ تی سی سینک مثل نصب برنامه روش نصب کنم؟ یا چطوری؟
بعد اطلاعات مموری اس دیمم میپره؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعاتیی که رو حافظه خود گوشیه میپره؟
و یه سوال دیگه اینکه من فایلی که دانلود کردم اسم فایل نصبش اینه:
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20. 76.30.0835_3831.19.00.110_release_275068_signed
این Europe که نوشته ورژن اروپاست یعنی؟ اشتباه دانلود کردم؟ یا همینه؟
مرسی
1.htc sync باید نصب باشه و گوشی رو بشناسه.گوشی هم باید به کامپیوتر وصل باشه.بعد اون فایل اجرایی رو از روی کامپیوتر نصب میکنی و خودش روی گوشی میریزه اتوماتیک.هیچ کاریش نداشته باش.
2.فقط فایلهای گوشی از بین میره.
3.درسته همونو منم نصب کردم.
printemps
09-01-2013, 11:25
مرسی از کمکتون
منم پدیت کردم
ظاظرش کمی تغییر کرده و فونت فارسیش خیلی بهتر شده
فقط یه مشکلی که دارم اینه که وایفایم کار نمیکنه. یعنی اصلا وصل نمیشه. اولش که اپدیت شده بود یه لحظه اومد ولی بعد از اون دیگه حتی اون نونیفیکیشنم نیومد و وصل نشد.
از یکی شنیدم گفت اندروید 4 مشکل وایفای داره و وصل نمیشده. این درسته؟
printemps
10-01-2013, 19:59
دوستان کسی نمیدونست مشکل چیه؟! نمیتونید کمکی کنید؟
شما که اپدیت کردید مشکل وایفای ندارید؟
akbarrazmi
10-01-2013, 23:18
دوستان کسی نمیدونست مشکل چیه؟! نمیتونید کمکی کنید؟
شما که اپدیت کردید مشکل وایفای ندارید؟
من اپدیت کردم و هیچ مشکلی نداره
شما دقیقا مشکلتون چیه؟ یعنی وای فای رو روشن میکنید و شبکه رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه؟ یا چیزدیگه؟
printemps
10-01-2013, 23:36
من اپدیت کردم و هیچ مشکلی نداره
شما دقیقا مشکلتون چیه؟ یعنی وای فای رو روشن میکنید و شبکه رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه؟ یا چیزدیگه؟
بله دقیقا
شبکه رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه
mohammad_87
11-01-2013, 04:02
منم مشکلی ندارم.روی گوشی خودم با سه چهارتا شبکه wifi وصل هستم.
توی سایت htc یک خبر نوشته بود که آپدیتی برای مشکلات امنیتی wifi منتشر شده و مستقیم روی گوشی آپدیت میشه اما فکر کنم این خبر برای خیلی وقت پیشه.ضمنا وقتی نمیتونی اصلا به wifi وصل بشی چجوری می خوای آپدیت کنی؟!!:n02:
اگه شما تونستید پسورد wifi رو سیو کنید،یکبار forgot network رو برای اون شبکه بزنید و دوباره پسورد رو وارد کنید یا اگه امکانش هست جای دیگری wifi رو تست کنید.
printemps
11-01-2013, 09:39
منم مشکلی ندارم.روی گوشی خودم با سه چهارتا شبکه wifi وصل هستم.
توی سایت htc یک خبر نوشته بود که آپدیتی برای مشکلات امنیتی wifi منتشر شده و مستقیم روی گوشی آپدیت میشه اما فکر کنم این خبر برای خیلی وقت پیشه.ضمنا وقتی نمیتونی اصلا به wifi وصل بشی چجوری می خوای آپدیت کنی؟!!:n02:
اگه شما تونستید پسورد wifi رو سیو کنید،یکبار forgot network رو برای اون شبکه بزنید و دوباره پسورد رو وارد کنید یا اگه امکانش هست جای دیگری wifi رو تست کنید.
اینکارو هم کردم ولی نشد
حتی یه بارم ریست فکتوری کردم بازم همین مشکل وجود داره :n03:
تو سایت htc هم رفتم جایی واسه دانلود اپدیتی که گفتید نبود. یعنی لینکی نداشت.از کجا باید دانلود کنم؟ (با وایفای هات اسپات از طریق کامپیوتر وصل شدم ) حتی تو اون کادر پایین شماره سریال گوشیمو زدم ولی گفت اپدیتی برای فیکس کردن لازم نداره :n03:
وایفای هم ما خودمون دوتا شبکه داریم با هیچکدوم وصل نشد
چطوری میتونم به همون ورژن قبلی برگردونم؟ راهی هست؟
akbarrazmi
11-01-2013, 10:51
advanced seting شما الان رو چه تنظیماتی هستش؟
akbarrazmi
11-01-2013, 10:54
ضمنا برنامه خاصی احیانا نصب نکردید؟
printemps
11-01-2013, 11:14
advance setting ام اینه:
نه هیچ برنامه ای.ریست فکتوری کردم برنامه های دیفالت خودش الان روش نصبه فقط.
یه سوال . بیلدنامبر گوشی من 415 بود ولی این الان 401 ئه. این میتونه مشکلش باشه؟ یا واسه شما هم 415 بوده از اول؟
mohammad_87
11-01-2013, 18:11
برای منم 401 هستش ولی اصلا مربوط به این نمیشه.
اون لینک هم که گذاشتم توضیح داده بودم که آپدیتی امنیتی هست و از طریق آپدیت داخل گوشی قابل دریافته.
--------
مشکل از آپدیت نیست اگه بود که باید برای ما هم اتفاق می افتاد.شما بیشتر سرچ کن.هم درباره wifi در آندروید هم در htc
یکی از راهها هم اینه که از خود پشتیبانیش سوال کنید:
به لینک بالا برو و اگه آنلاین باشند روی آنلاین کلیک کن.یه کادر میاد که مشخصات میدی و توی کادر آخر هم سوالت رو بنویس.باید راهنمایی کنن.پشتیبانی اونها مثل ایرانی ها نیست که بپیچونن.
printemps
13-01-2013, 11:18
برای منم 401 هستش ولی اصلا مربوط به این نمیشه.
اون لینک هم که گذاشتم توضیح داده بودم که آپدیتی امنیتی هست و از طریق آپدیت داخل گوشی قابل دریافته.
--------
مشکل از آپدیت نیست اگه بود که باید برای ما هم اتفاق می افتاد.شما بیشتر سرچ کن.هم درباره wifi در آندروید هم در htc
یکی از راهها هم اینه که از خود پشتیبانیش سوال کنید:
به لینک بالا برو و اگه آنلاین باشند روی آنلاین کلیک کن.یه کادر میاد که مشخصات میدی و توی کادر آخر هم سوالت رو بنویس.باید راهنمایی کنن.پشتیبانی اونها مثل ایرانی ها نیست که بپیچونن.
واسه شما از اول هم 401 بود؟
میدونم منم با خود گوشی رفتم فقط نه از وایفای بلکه از طریق Internet pass-through. یعنی با کابل به لپ تاپ وصل کردم و از اون طریق با خود گوشی با نت کار کردم ولی بازم گزینه دانلودی وجود نداشت حتی اپدیت خود گوشی رو هم زدم گفت اپدیت جدید وجود نداره
از پشتیبانی هم پرسیدم ولی گفتن باید با پشتیبانی کشور خودت تماس بگیری و لینک لیستشونو داد ولی تو لیستشون هم ایران نبود اصلا!
mohammad_87
13-01-2013, 22:38
خب باید بهشون اطلاع بدی که ایران نمایندگی نداره و...
گوشیت احتمالا یا گارانتی یاس داره یا کامتل(اگه اشتباه نکنم)که هیچ کدوم مشکل نرم افزاری رو ساپورت نمی کنن.
printemps
13-01-2013, 23:13
خب باید بهشون اطلاع بدی که ایران نمایندگی نداره و...
گوشیت احتمالا یا گارانتی یاس داره یا کامتل(اگه اشتباه نکنم)که هیچ کدوم مشکل نرم افزاری رو ساپورت نمی کنن.
اره یاسم :|
جدا؟
چیکار کنم پس؟ :|
mohammad_87
14-01-2013, 05:17
اولش گفتم:
یه زنگی هم به همون پشتیبانی یاس بزن.اما احتمالش کمه.
راه آخر هم سرچ بیشتر هست.
مطمئنا راهی براش هست
printemps
15-01-2013, 21:01
دوستان من چندبار اینو پرسیدم ولی کسی جواب نداد.
شما که اپدیت کردید بیلدنامبر گوشیتون قبل اپدیت 401 بود؟
کسی هست که از قبل 415 بوده باشه و این RUU رو هم بدون مشکل نصب کرده باشه؟
میخوام مطمئن شم مشکل از این قسمته یا از جای دیگه
ممنون میشم جواب بدید
akbarrazmi
24-01-2013, 13:42
دوستان من چندبار اینو پرسیدم ولی کسی جواب نداد.
شما که اپدیت کردید بیلدنامبر گوشیتون قبل اپدیت 401 بود؟
کسی هست که از قبل 415 بوده باشه و این RUU رو هم بدون مشکل نصب کرده باشه؟
میخوام مطمئن شم مشکل از این قسمته یا از جای دیگه
ممنون میشم جواب بدید
من قبلا چک نکرده بودم..
ولی الان
14.01.401.2 ....
هست
سلام من صدای زنگ آلارم رو هرچی تغییر میدم برمیگرده به زنگ حالت پیشفرض. کسی این مشکل رو نداره
یه مشکل دیگه آلارم با صدا و ویبره با هم هست من میخوام ویبره نباشه از کجا تنظیم میشه
akbarrazmi
03-03-2013, 22:25
یه مشکل دیگه آلارم با صدا و ویبره با هم هست من میخوام ویبره نباشه از کجا تنظیم میشه
تو همون قسمت تنظیمات الارم میتونی برای هر ساعت، ویبره رو با زدن تیک فعال یا غیر فعال کنی.
akbarrazmi
12-03-2013, 23:22
دوستان انگار چند روز پیش یه اپیت اومد من با وایر لس خود گوشی نصب کردم.. کسی اطلاعی داره که اپدیت چی بوده؟
mohammad_87
21-03-2013, 00:36
دوستان انگار چند روز پیش یه اپیت اومد من با وایر لس خود گوشی نصب کردم.. کسی اطلاعی داره که اپدیت چی بوده؟
برای قسمت personalize بود.
سلام
یک نفر به ما طرز روت کردن این گوشی رو یاد بده .
در ضمن مزایا و معایب روت چیه ؟
mohammad_87
20-04-2013, 01:08
سلام
یک نفر به ما طرز روت کردن این گوشی رو یاد بده .
در ضمن مزایا و معایب روت چیه ؟
روت کردن چیست؟
در گوشیهایی اندرویدی اولین و مهمترین کاری که روی گوشی انجام میدین روت کردن گوشی هست
روت کردن گوشی در واقع امکان دسترسی به فایل های سیستمی گوشیتون رو براتون فراهم می کنه تا بتونید اونها رو تغییر بدید...اینکار در فارسی سازی و ریختن فونت روی گوشیتون و خیلی کارهای دیگه به کارتون میاد..بهتر بگم برای اونایی که دلشون می خواد از این ور گوشی برن تو و از اونورش بیان و نهایت استفاده را از گوشیشون کنن گوشی بدون روت بدردشون نمی خوره..
[FONT=tahoma]
مزایای روت کردن
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که
آندروید با آنها کار میکنه
اجرای برنامه های
بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
sooper User ( به شما اجازه
میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
تهیه
Backup از گوشیتون
تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market)
به SDcard
تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
ریبوت راحت گوشی از طریق
دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)
معایب روت کردن
ابطال گارانتی گوشی
------------------------------
البته معایب دیگری هم داره.مثلا وقتی گوشی رو روت میکنید به هیچ عنوان عملیات بانکی و اعتباری انجام ندید.از همه مهمتر اینکه چون برنامه های روت که به رام معروف هستند توسط افراد و نه شرکت اصلی ساخته میشه،شما باید دنبال بهترین برنامه ها باشید تا کارایی گوشیتون در همه موارد حفظ بشه که معمولا با یک سرچ می تونید پیداش کنید.
مثلا من اینجارو پیدا کردم که یک روش آسان گفته و desire s هم توسط برنامه پشتیبانی میشه:
(به آخرین پست اون تاپیک برید میبینید که لینکها همین چند روز پیش آپدیت شده اند)
-----------------------------
اما همیشه قبل از روت کردن :
از اطلاعات مهم خود بک آپ بگیرید
مراحل رو یکبار از اول تا آخر بخونید
و با مسئولیت خودتون روت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.