ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

صفحه ها : 1 [2] 3

P A R S A
13-06-2011, 15:09
کسی نخریده ابن آرزو خشکله رو ؟ :31:
سوالی چیزی داری، عزیز؟:31: یه یک ماهی میشه دارمش!:40:

Transporter2009
13-06-2011, 15:50
اگه ممکنه یه قیمت بهم بدید. و بگید دیزایر اچ دی بهتره یا دیزایر اس؟

sAeEd_kHaAn
13-06-2011, 16:35
سوالی چیزی داری، عزیز؟:31: یه یک ماهی میشه دارمش!:40:
عزیز شمارو میدونستم منظورم فرد جدیدی بود
شما هم که ماشا الله خریدی دیگه خبری ازت نشد بابا یه ریویو یه چند تا عکس یهکم مطلب بزار مهربون
تو که به ارزوت (desire ) رسیدی ایشالا همه به desire شون برسن

P A R S A
14-06-2011, 03:42
عزیز شمارو میدونستم منظورم فرد جدیدی بود
شما هم که ماشا الله خریدی دیگه خبری ازت نشد بابا یه ریویو یه چند تا عکس یهکم مطلب بزار مهربون
تو که به ارزوت (desire ) رسیدی ایشالا همه به desire شون برسن
شرمنده، نمیدونستم میدونی!:31:
اینجا سر میزنم زیاد، ریوو هم میاد ان.شا.الله!
خداوکیلی اگه "آرزو" هامون همین Desire بود، خوش میگذشت ولی نیست خب!:46:

اگه ممکنه یه قیمت بهم بدید. و بگید دیزایر اچ دی بهتره یا دیزایر اس؟
من از ایران نخریدم، نظر بنده طبیعتا روی دیزایر اس بود که اینو خریدم!:31:

P A R S A
14-06-2011, 16:21
سلام!
اینم از نقد و بررسی که قولش رو داده بودم به همراه عکس ها (البته عکس ها فکر نکنم چیز جدیدی برای کسی داشته باشه، بالاخره توی ریوو ها بهترش رو دیدین، یا توی بازار اصلش رو، به هر حال عکس هم گرفتم...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سخت افزار

بدنه گوشی طراحی واقعا عالی داره و حس استحکام رو کاملا منتقل میکنه، به طور کلی در دست گرفتن گوشی حس خوبی به آدم میده، انحنای ظریف پایین گوشی هم به خوش دستیش کمک میکنه، به طور کلی گوشی خیلی شیک و محکم به نظر میرسه، همینطور استفاده از کلید ولوم و نوار اسپیکر نقره ای براق در کنار رنگ سیاه گوشی ترکیب جالب و قشنگیه! از لحاظ نازکی هم گوشی در حد متوسطی هست، البته از وایلدفایر نازک تره!:19:

نرم افزار
گوشی به لطف پردازنده 1GHz بسیار سریعه (البته الان که 1GHZ دیگه چیزی نیست!:31:) ولی به هر حال عملکرد گوشی واقعا عالی هست و عقب نمیمونه، همچنین فضای 1.1 گیگابایتی که برای نصب برنامه در دسترس هست بدون شک خیلی زیاده و جای هیچ نگرانی بابت کمبود حافظه برای نصب برنامه باقی نمیذاره، در واقع هیچ نیازی به انتقال برنامه به کارت حافظه نیست، به طور کلی سرعت گوشی کاملا راضی کننده هست و با وجود اینکه من کلی برنامه و بازی روش نصب کردم، هنوز سرعتش عالی هست. در اجرای برنامه ها و خصوصا بازی های سنگین (البته خیلی هم امتحان نکردم ولی به صورت کلی) مشکلی دیده نمیشه، البته توی بنچ مارک ها خیلی نتایج خارق العاده ای به دست نمیاد!:19: همونطور که میدونید از رابط کاربری سنس 2.1 درش استفاده شده که واقعا زیبا و کارآمد هست، خصوصا تغییرات به وجود اومده در بخش Notification Bar؛ به همراه آخرین نسخه اندروید 2.3.3. نرم افزار های جانبی HTC هم روی گوشی از قبل نصب شده از جمله HTC Hub و HTC Location که نرم افزار های نسبتا به درد بخوری هم هستن... مرورگر خود گوشی واقعا عالی هست فقط اشکال محدودیت در باز کردن تب رو داره (فقط پنج تا) و فارسی رو نشون نمیده، به غیر از این بسیار سریع و روون کار میکنه، فلش رو بدون هیچ مشکلی پشتیبانی میکنه، Pinch-to-Zoom هم طبق معمول در دسترس هست.

صفحه نمایش

صفحه 3.7 اینچی گوشی با تکنولوژی نه چندان به روز S-LCD و شیشه محافظ Gorilla، روی کاغذ خیلی فوق العاده به نظر نمیرسه ولی در عمل تصاویر واقعا شفاف و با کیفیت هستند و جزییات عالی دیده میشن، گرچه هنوز هم در برابر Super Amoled های سامسونگ حرفی برای گفتن نداره!:31: به هر حال بالاتر از حد انتظار من بود! در مورد حساسیت صفحه هم نکته خاصی وجود نداره، به اندازه کافی حساس هست و مشکلی احساس نمیشه!

باطری
باطری گوشی به اندازه بقیه اش فوق العاده نیست!:31: با استفاده متوسط (وای.فای تو خونه روشن، بیرون هم اینترنت موبایل، مقداری آهنگ و وبگردی و شاید کمی هم عکس، چند دقیقه ای هم تماس) دو روز یک بار باید شارژ بشه، در صورت استفاده بالا ممکنه تا حد هر 24 ساعت یک بار هم کاش پیدا کنه، به طور کلی خوبــه، مشکلی محصوب نمیشه!:46:
نمایش فارسی
گوشی حداقل مال من، فارسی رو جدا جدا نشون میده، برای وب میشه از Firefox و Opera استفاده کرد که مشکل رو حل میکنن...

صدا و دوربین
کیفیت صدا هم در اسپیکر و هم در هدفون عالی هست، خصوصا با استفاده از SRS Enchantment صدا فوق العاده عالی میشه، در مکالمه هم صدا باکیفیت و بلند هست و مشکلی حس نمیشه... دوربین هم راضی کننده هست، فیلم برداری HD 720p هم قابل استفاده هست که کیفیت خوبی داره، نکته جالبی که توی دوربین هست در کنار تشخیص چهره و فوکوس لمسی و اینها، سرعت بالای دوربین هست، واقعا بالا، با اشاره دست روی صفحه عکس گرفته میشه، واقعا حیرت انگیز سریعه، شخصا خیلی کف کردم:18::31:، البته توی یه ریوو هم اینو خونده بودم، قبل از خرید!

نمونه عکس های دوربین

به همراه لینک نسخه اصلی در اندازه اصلی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جمع بندی
به طور کلی گوشی کاملا راضی کننده هست و مشکلی نداره، ولی روی کاغذ و توی بنچمارک از خیلی از گوشی هایی که اخیرا وارد بازار شدن مثل HTC Sensation یا Samsung Galaxy S II یا LG Optimus 2X با مشخصات نجومیشون عقب میمونه، چیزی که به نظرم مهمه این هست که استفاده شما از یه گوشی چی هست، من شخصا تا حالا یه بار هم نشده فیلم HD 1080p روی گوشی بخوام ببینم، چون اون کیفیت روی صفحه 3.7 اینچی یا حتی 4.3 اینچی اصلا به چشم نمیاد، آدم مرض که نداره، فیلم باکیفیت رو توی تلویزیون میبینه!:31: توی استفاده عادی هم از یه حدی که گوشی سریعتر بشه، دیگه به چشم نمیاد چون سرعت عملکرد آدم محدوده، به هر حال هر کسی دستش میرسه از اون گوشی های نجومی بخره حالش رو ببره، ما هم بتونیم میکنیم:27:، میخوام بگم در استفاده عادی به چشم نمیاد، خیلی تو فکر بنچ مارک و اینها نباشید:31:

امیدوارم لذت برده باشید، سوالی بود بپرسید...

hamed999
14-06-2011, 17:02
اقا دستتون درد نکنه ریویوی خوبی بود
بلندی صدای اسپیکرش چه قدر هست راضی کننده هست ؟؟؟ (در حد چه گوشی هست )

tonypb
15-06-2011, 19:35
این گوشی برای برای ما نجومی نه اون دو هسته ای ها...اونا اسمی نداره...:18:
دوستان من شنیدم بلند گوی جلوش هم نقش اسپیکر برای موزیک رو ایفا میکنه...دوستانی که دارند درسته این حرف؟

Pedram_mrn
15-06-2011, 20:01
دمت گرم بالاخره ریویو رو گذاشتی عالی بود
ولی من Galaxy S خریدم آخه یه مفتش گیرم اومده بود 1 ماه کار کرده بود 350 :31:

P A R S A
16-06-2011, 01:13
اقا دستتون درد نکنه ریویوی خوبی بود
بلندی صدای اسپیکرش چه قدر هست راضی کننده هست ؟؟؟ (در حد چه گوشی هست )
خواهش میشه!
بلندی صدای اسپیکر هم خوبه، من راضی هستم والا گوشی خاص دیگه ای دم دست نیست که مقایسه بکنم!:13:

این گوشی برای برای ما نجومی نه اون دو هسته ای ها...اونا اسمی نداره...:18:
دوستان من شنیدم بلند گوی جلوش هم نقش اسپیکر برای موزیک رو ایفا میکنه...دوستانی که دارند درسته این حرف؟
:31:
من تست کردم، به نظر نمیاد از اسپیکر جلویی صدایی در بیـــــاد!

دمت گرم بالاخره ریویو رو گذاشتی عالی بود
ولی من Galaxy S خریدم آخه یه مفتش گیرم اومده بود 1 ماه کار کرده بود 350 :31:
خواهش میکنم
مبارک بـــاشه!:11: منم بودم همین کار رو میکردم البتـــه!:31::46:

tonypb
18-06-2011, 14:00
بالاخره منم گرفتم...
با گارانتی تایوانی 570
شانس که نداریم اصفهان نه سرمه ای بود و نه نقره ای مشکی گرفتم ولی همینم خیلی با کلاسه...
خیلی دوستش دارم...:36:

_ermia
20-06-2011, 11:31
سلام
دوستان من میخوام این گوشی رو بگیرم
بدون گارانتی، چون گارانتی کامتل هست و خب اصلا به درد نمیخوره!
بعد از خرید، مهلت تست 48 ساعته داره، حالا 2 تا سوال دارم:
1- ساخت تایوان هست، مشکلی که نیست؟
2- تو این مهلت تست، من چه جیزایی رو چک کنم که بدونم ایرادی نداره گوشی یا چه میدونم تقلبی نیست و این چیزا

مرسی از راهنماییتون

tonypb
20-06-2011, 19:24
سلام
دوستان من میخوام این گوشی رو بگیرم
بدون گارانتی، چون گارانتی کامتل هست و خب اصلا به درد نمیخوره!
بعد از خرید، مهلت تست 48 ساعته داره، حالا 2 تا سوال دارم:
1- ساخت تایوان هست، مشکلی که نیست؟
2- تو این مهلت تست، من چه جیزایی رو چک کنم که بدونم ایرادی نداره گوشی یا چه میدونم تقلبی نیست و این چیزا

مرسی از راهنماییتون

سلام.
1.نه تایوانیش بهتره.خوبه که گیرت اومده...
2.گوشی پیداست تو دستت میگیری کیفیتش معلومه.صفحه نمایش درخشان خیره کننده...
چیزای معمولی یه گوشی رو تست کن ( تماس/دوربین/بلوتوس/وایفای/دوربین جلو/بلندگو)
باید مموری 8 گیگ هم روش باشه...
تو جعبه هم گوشی و راهنما و شارژر و سیم usb و هدفون و مموری 8 گیگ هست...
همین...:46:

_ermia
21-06-2011, 11:43
مرسی برای توضیحات خوبتون
امروز قراره دستم برسه حتما این موارد رو تست می کنم
برای صفحش شما محافظ گرفتی؟ لازمه یا ضد خشه؟!

اولش یخورده شارژ داره باطری یا باید کاملا خالی باشه؟

saver
21-06-2011, 12:08
سلام من خودم گوشی x10 دارم و ویدئوهای hd با بیت ریت 2500 رو بدون مشکل تو پلیر استوک میتونم مشاهده کنم

اما این پلیر بسیاری از فرمتها رو پشتیبانی نمیکنه و مجبورم از دیگر پلیرها استفاده کنم
مثلا vplayer اما این پلیر قادر به پخش چنین بیت ریتی نیست و ویدئو لگ دار میشه میخوام بدونم شما این مشکل رو با سخت افزار
desire s ندارید ؟

در ضمن این gorilla ضد خش هست یعینی به هیچ عنوان خش بر نمیداره ؟

tonypb
21-06-2011, 17:32
مرسی برای توضیحات خوبتون
امروز قراره دستم برسه حتما این موارد رو تست می کنم
برای صفحش شما محافظ گرفتی؟ لازمه یا ضد خشه؟!

اولش یخورده شارژ داره باطری یا باید کاملا خالی باشه؟

نه نگرفتم.صفحه اش طوریش نمیشه.مهم بدنه اشه که یه کیف خوب باید گرفت.منم دنبالشم...برای صفحه ام مطمئن باش چیزیش نمیشه ولی نظر خودته...
اولش تا نصفه شارژ داره و تقریبا نصف روز جواب میده.وقتی ارور داد بزن تو شارژ وقتی چراغ شارژ سبز شد درش بیار.شارژ اولیه و این چیزا نمیخواد...

سلام من خودم گوشی x10 دارم و ویدئوهای hd با بیت ریت 2500 رو بدون مشکل تو پلیر استوک میتونم مشاهده کنم

اما این پلیر بسیاری از فرمتها رو پشتیبانی نمیکنه و مجبورم از دیگر پلیرها استفاده کنم
مثلا vplayer اما این پلیر قادر به پخش چنین بیت ریتی نیست و ویدئو لگ دار میشه میخوام بدونم شما این مشکل رو با سخت افزار
desire s ندارید ؟

در ضمن این gorilla ضد خش هست یعینی به هیچ عنوان خش بر نمیداره ؟

من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم.فیلم های hd رو با بیتریت 6000 راحت اجرا کرد...(mkv/divix/wmv/avi) فکر نکنم مشکلی باشه و اگه مشکلی باشه با راک پلیر راحت میشه اجراش کرد.
به صورت کامل ضد خش نیست.ولی تو یه آزمایش دیدم با کاتر خش ورداشت.در کل تو استفاده روزانه خش افتادنش محاله...

_ermia
21-06-2011, 18:39
آره منم دنبال کیفم براش،
ممنون میشم اگر کیف خوبی براش پیدا کردی اینجا بگی
نمیدونم کیفی که مخصوص Desire S باشه هست، مثلا اسمشم حک شده داشته باشه
البته اسم حک شدش مهم نیست اما چون برای E72 دیده بودم یه کیف خوبی داشت، خوشگل بود E72 هم حک شده بود رو چرمش

.:PAR3A:.
21-06-2011, 20:12
من تو شهر خودمون یه کیف خوشگل دیدم واسش ، لوگوی اچ تی سی هم روش بود...

Pedram_mrn
22-06-2011, 10:35
قیمتش شد 505 تومن. امیدوارم ارزون تر شه من گلکسیمو بدم بره اینو بگیرم :31:

tonypb
22-06-2011, 12:59
قیمتش شد 505 تومن. امیدوارم ارزون تر شه من گلکسیمو بدم بره اینو بگیرم :31:

نه عزیز خیال میکنی...اگه بری حضوری بگیری بیشتر از این قیمت بهت میدن...
یادت باشه اینجا ایرانه...:27:
در ضمن کار خوبی میکنی اگه گالکسی رو بدی و اینو میگیری.فقط یه کمی صبر کن روت بشه و رام زیاد براش بیاد.مطمئن که شدی اینو بگیر...
به نظر من از گالکسی با حال تره...:8:

22-06-2011, 14:30
505 هم بالاست چه برسه به اینکه شما می گین بالاتر :دی تو شهر ما الان دیزایر اس مشکی بود یا خاکستری یادم نیس ، 480 تومان :دی تهران هم یه جا رفتم که گلکسی اس 2 رو میداد 1700 :دی اینم میداد 520 تومن... پس مسلما تو علاالدین بگردین با قیمت خوب گیر میارین...

Pedram_mrn
22-06-2011, 21:11
نه عزیز خیال میکنی...اگه بری حضوری بگیری بیشتر از این قیمت بهت میدن...
یادت باشه اینجا ایرانه...:27:
در ضمن کار خوبی میکنی اگه گالکسی رو بدی و اینو میگیری.فقط یه کمی صبر کن روت بشه و رام زیاد براش بیاد.مطمئن که شدی اینو بگیر...
به نظر من از گالکسی با حال تره...:8:

از اول ام میخواستم همینو بگیرم دیگه یه مفتش جور شد دیدم بخرم 2 ماه دیگه ام بدم بره حتی بالا ترم شاید بتونم بفروشمش
انکریدیبل اس که اس آف شد اینم یه چند وقت دیگه کارش تمومه
آره هنوزم گرونه ارزش نداره بگیریم حالا ام که دیگه سنسیشن و اس 2 داره تو بازار زیاد میشه اگه ارز نره بالا ارزون تر میشه راحت

sAeEd_kHaAn
23-06-2011, 11:49
قیمت 505 تومن

_ermia
24-06-2011, 23:03
دوستان کسی تونسته با GPS کار کنه تو این گوشی؟
نقشه ای چیزی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

tonypb
25-06-2011, 12:46
دوستان کسی تونسته با GPS کار کنه تو این گوشی؟
نقشه ای چیزی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

نقشه ها رو وقتی به اینترنت وصلی باید بری تو مپ تو اونجایی که هستی هی نقشه رو اینور اونور کن تا دانلود کنه...
نقشه اصفهان رو نسبتا خوب داشت...ولی هنوز مسیر یابی رو امتحان نکردم...

_ermia
02-07-2011, 13:57
دوستان نظرتون راجع به باتري اين گوشي چيه؟
من احساس مي کنم خيلي ضعيف جواب ميده.
بدون صحبت و مسيج زدن و بازي و... فقط شايد 1 ساعت کار با واي فا، شارژش خالي ميشه!
تاحالا 24 ساعت که بيشتر دووم نياورده.زود به هشدار ميرسه
نظرتون چيه؟ باتري گوشيم مشکل داره ؟!
بعد اينکه امکان استفاده ازباتري هاي ديگه براش هست به نظرتون؟مثلا باتري که بهش بخوره و قويتر باشه

سوم اينکه چطور ميشه يه برنامه رو کامل بست؟يعني ازش خارج شد
به جز استفاده از اون علامت فلش که براي بک کردنه راهي هست؟
چون گاهي برنامه با اون بک بستت نميشه و تو قسمت اپليکيشن نشون ميده که اون برنامه رانه! (در حال اجراست)
راهي هست برنامه ها رو کامل ازش خارج شد؟

aref_m
02-07-2011, 22:20
دوستان نظرتون راجع به باتري اين گوشي چيه؟
من احساس مي کنم خيلي ضعيف جواب ميده.
بدون صحبت و مسيج زدن و بازي و... فقط شايد 1 ساعت کار با واي فا، شارژش خالي ميشه!
تاحالا 24 ساعت که بيشتر دووم نياورده.زود به هشدار ميرسه
نظرتون چيه؟ باتري گوشيم مشکل داره ؟!
بعد اينکه امکان استفاده ازباتري هاي ديگه براش هست به نظرتون؟مثلا باتري که بهش بخوره و قويتر باشه

سوم اينکه چطور ميشه يه برنامه رو کامل بست؟يعني ازش خارج شد
به جز استفاده از اون علامت فلش که براي بک کردنه راهي هست؟
چون گاهي برنامه با اون بک بستت نميشه و تو قسمت اپليکيشن نشون ميده که اون برنامه رانه! (در حال اجراست)
راهي هست برنامه ها رو کامل ازش خارج شد؟

سلام شما اول این کاراو رو که میگم انجام بدید اگر دو روز دوام نیاورد اون وقت میتونید نگاران شید!!:31: (شاید بدونید ولی با این حال من میگم)

نور صفحه نمایش رو 60% یا کمتر بذارید. (اگر تنظیم اوتاماتیک داره مطمئن شید که روشنه)
وقتی کارتون با Wi-Fi و بلوتوث تموم شد حتما خاموشش کنید. (شارژ گوشی رو قورت میده:31:)
حتما بعد از تموم شدن کارتون با برنامه ها اونارو به طور کل ببندید.
اگر جایی تو خونتون گوشی آنتن ضعیف داره ، یه جا بذارید که آنتن قویتر داشته باشه.(چون هی سرچ میکنه تا آنتن پیدا کنه)
یه برنامه مدیریت باتری رو گوشیتون نصب کنید مثل JuiceDefender و Locale و Tasker
گوشی رو تو جاهای گرم نگه ندارید.
خاموش شدن صفحه نمایشو کمتر کنید مثلا اگه تو یه دقیقه خاموش میشه بزارید رو 30 ثانیه.
و...

_ermia
03-07-2011, 10:55
مرسي از توضيحاتت
به جز نصب اون برنامه مديريت باتري،بقيه موارد رعايت ميشه
البته گفتم که بعضي از برنامه ها کامل نميشه ازشون اومد بيرون،فقط بايد از تو اپليکيشن،استاپشون کنم،خيلي خسته کندست اين کار
حالا برنامه رو نصب کنم ببينم

P A R S A
04-07-2011, 00:17
مرسي از توضيحاتت
به جز نصب اون برنامه مديريت باتري،بقيه موارد رعايت ميشه
البته گفتم که بعضي از برنامه ها کامل نميشه ازشون اومد بيرون،فقط بايد از تو اپليکيشن،استاپشون کنم،خيلي خسته کندست اين کار
حالا برنامه رو نصب کنم ببينم
راجع به برنامه ها، یک اینکه اصلا به طور کلی لازم نیست نگران برنامه هایی که باز هستن باشی، مگر اینکه برنامه های پر مصرفی مثل برنامه های راهنمای مسیر GPS و اینا باشه، رم گوشی که ما.شا.الله خیلی زیاده، مشکلی نداره، ولی اگه بازم میخوای ببندی یه Task Manager نصب کن مثل Advanced Task Killer (مجانی تو مارکت هست)، ویجتش رو میذاری تو صفحه اصلی هر وقت خواستی میزنی همه برنامه های پس زمینه رو میبنده (میتونی برنامه هایی رو هم که خودت میخوای فعال باشن، استثنا کنی)، در مورد باطری من شخصا خیلی تماس و اس.ام.اس ندارم، ولی تقریبا هر روز تو ماشین از گوگل نویگیتور استفاده میکنم که باطری رو میخوره (GPS و اینترنت موبایل و صفحه همیشه روشن و ...)، آهنگ هم گوش میدم، یوتیوب گردی هم میکنم، تو خونه همیشه وای.فای روشنه، بیرون هم اینترنت موبایل روی شبکه 3G که بازم مصرف زیادی داره، با این وجود بیشتر از یه روز و نیم دووم میـــــــــــاره!:8:

aref_m
04-07-2011, 08:23
یه چیز دیگه یادم اومد اضافه میکنم به پوست قبل.
درباره بستن برنامه ها هم که دوستمون توضیح دادن.
شما هم زیاد نگران نباش همه ی گوشی های صفحه لمسی تو زمینه باتری ضعف دارن، بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر.

_ermia
04-07-2011, 09:34
مرسی دوستای خوبم از راهنماییتون

در مورد باطری من شخصا خیلی تماس و اس.ام.اس ندارم، ولی تقریبا هر روز تو ماشین از گوگل نویگیتور استفاده میکنم که باطری رو میخوره (GPS و اینترنت موبایل و صفحه همیشه روشن و ...)، آهنگ هم گوش میدم، یوتیوب گردی هم میکنم، تو خونه همیشه وای.فای روشنه، بیرون هم اینترنت موبایل روی شبکه 3G که بازم مصرف زیادی داره، با این وجود بیشتر از یه روز و نیم دووم میـــــــــــاره!پس فکر کنم باتری گوشیم حالش خوب نیست! چون واقعا 24 ساعت نکشیده از پا میوفته، تازه اینقدم که شما گفتی من ازش کار نکشیدمو اینقدر زود تموم میشه

شما هم زیاد نگران نباش همه ی گوشی های صفحه لمسی تو زمینه باتری ضعف دارن، بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر. انتظار زیادی که از باتری نداشتم، به هر حال هرچی پیشرفت میکنند، مصرفشونم میره بالا، اما خب 1 روز هم دیگه غیر طبیعیه
حالا فوقش دیگه دیگه دیدم داره اذیت می کنه باید یه باتری بگیرم، شاید مشکل حل شد

بازم مرسی بچه ها

accounte_dovvom
08-07-2011, 14:50
من 2-3 روزی میشه که این گوشی رو خریدم همه چیزش فوق العادست اینو بدون تعصب میگم ولی اینم بگم که تنها نقطه ضعفش باتریه که خیلی زود تموم میشه البته من از روزی که خریدم گوشی بیکار نبوده gps - wifi - internet و .... همش روشن بود و تقریباً هر 14 ساعت باید شارژش کنم

Pedram_mrn
09-07-2011, 13:17
دوستان یه خبر خوش بالاخره این Desire S هم S-off شد
تو XDA هست تو ---------.ir هم امروز گذاشتن ولی فقط با Linux کار میکنه دوستانی که به Linux دسترسی دارن برن حالشو ببرن ایشالا نسخه ویندوزشم میاد

P A R S A
10-07-2011, 13:33
دوستان یه خبر خوش بالاخره این Desire S هم S-off شد
تو XDA هست تو ---------.ir هم امروز گذاشتن ولی فقط با Linux کار میکنه دوستانی که به Linux دسترسی دارن برن حالشو ببرن ایشالا نسخه ویندوزشم میاد
دوستان احتمالا میتونن از لینوکس لایو هم استفاده کنن، اگه لینوکس رو نصب ندارن، من فعلا نمیدونم S-Off بکنم یا نه! اول اینکه گارانتی میپره، دوم اینکه من هیچ مشکلی احساس نمیکنم که بخوام مثلا رام دیگه ای نصب بکنم یا چیزی :31: ولی خب برای سرگرمی خوبه، رام Cyanogen Mod و این دوستان:21:

10-07-2011, 13:55
اچ تی سی خیلی کاستوم نمی خواد :دی نیازی به S-Off نیس به نظر من :دی

tonypb
10-07-2011, 16:07
من نصف تابستون رو با همین رام اصلی سر میکنم...فعلا که خوبه...
بعدش هم شاید یه رام بریزم با سنس 3...به نظر من هنوز روت و s-off نکنید...زوده...صبر کنید.

_ermia
10-07-2011, 18:00
بچه ها من جاهای مختلف مطلب خوندم که در مورد رام نصب کردن
راستش اصلا دلیل این کار رو نمی فهمم!
تنها مزیتی که ازش خوندم این بود که تمام برنامه ها رو میشه رو مموری کارت نصب کرد
دیگه بقیه موارد خیلی موضوعات حیاتی نبودند که آدم قانع بشه که رام جدید نصب کنه
اگر امکان داره میشه بگید مثلا
1- تو Desire s چه فایده ای داره؟ یعنی چه امکانات جدیدی میده؟
2- سنس 3 چه ویژگی هایی داره؟ واسه ما الان چنده؟!
3- این لینوکس که میگید به چه درد میخوره رو گوشی؟ چون این آندروید هم که تقریبا مثل لینوکسه، نیست؟
4- مشکل ساپورت نکردن جاوا توسط آندروید رو چطور میشه حل کرد؟ هیچ جا راه حلی قطعی ندیدم، فقط یه سری تبدیل کننده دیدم، با رام جدید جاوا ساپورت میشه؟

ببخشید اگر سوالام زیاد شدن.
مرسی از راهنماییتون

tonypb
10-07-2011, 21:50
بچه ها من جاهای مختلف مطلب خوندم که در مورد رام نصب کردن
راستش اصلا دلیل این کار رو نمی فهمم!
تنها مزیتی که ازش خوندم این بود که تمام برنامه ها رو میشه رو مموری کارت نصب کرد
دیگه بقیه موارد خیلی موضوعات حیاتی نبودند که آدم قانع بشه که رام جدید نصب کنه
اگر امکان داره میشه بگید مثلا
1- تو Desire s چه فایده ای داره؟ یعنی چه امکانات جدیدی میده؟
2- سنس 3 چه ویژگی هایی داره؟ واسه ما الان چنده؟!
3- این لینوکس که میگید به چه درد میخوره رو گوشی؟ چون این آندروید هم که تقریبا مثل لینوکسه، نیست؟
4- مشکل ساپورت نکردن جاوا توسط آندروید رو چطور میشه حل کرد؟ هیچ جا راه حلی قطعی ندیدم، فقط یه سری تبدیل کننده دیدم، با رام جدید جاوا ساپورت میشه؟

ببخشید اگر سوالام زیاد شدن.
مرسی از راهنماییتون

1.هیچی دیگه...امکانات احتمالا بهتر...سریعتر بودن...مصرف کمتر باتری تو بعضی رام ها و ...
2.بهت توصیه میکنم چند تا فیلم از گوشی سنسیشن ببینی...میفهمی چی میگم...مال ما الان سنس 2.1 هست...
3.لینوکس رو گوشی کاریش نداریم...منظور دوستمون اینه که برای روت کردن دیزایر اس یه برنامه هست که رو کامپیوتر با ویندوز کار نمیکنه با لینوکس کار میکنه...:46:
4.فکر نکنم راه حلی باشه...

Pedram_mrn
11-07-2011, 21:41
نسخه ویندوزشم قابل دسترس شدش

ولی به نظر من رام گوشیتون رو فعلا عوض نکنید فقط خودتونو اذیت کردین با این کار همین رام همه کارای رام های دیگه رو میکنه

من خودم گلکسی دارم الان روش 2.3.3 ریختم رام های دیگه روام امتحان کردم فقط رام اصلی همه چیزش کامل مال Desire S
هم که 2.3.3 هست پس دلیلی نداره رامو عوضش کنید مگه اینکه عشق CM7 داشته باشید

pour-homme
12-07-2011, 12:18
من بالاخره تصمیم گرفتم این گوشی را بخرم خواهشا تو موارد که گفتم راهنماییم کنید
1.داخل جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
2.چطوری IMEI گوشی را چک کنم چه کدی باید بزنم؟
3.جایی هست که بتونم گوشی را از نزدیک ببینم؟
4. جعبه باید پلمپ باشه؟
5.چه موارد را باید چک کنم موقع خرید؟
6.از کجا بفهمم که باتری عوض نشده؟
7. از کجا بفهمم برای اولین بار هست که گوشی روشن شده؟

tonypb
12-07-2011, 13:56
من بالاخره تصمیم گرفتم این گوشی را بخرم خواهشا تو موارد که گفتم راهنماییم کنید
1.داخل جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
2.چطوری IMEI گوشی را چک کنم چه کدی باید بزنم؟
3.جایی هست که بتونم گوشی را از نزدیک ببینم؟
4. جعبه باید پلمپ باشه؟
5.چه موارد را باید چک کنم موقع خرید؟
6.از کجا بفهمم که باتری عوض نشده؟
7. از کجا بفهمم برای اولین بار هست که گوشی روشن شده؟

سلام...
1.گوشی/دفرچه راهنمای کم/هدفون/شارژر/سیم usb
2.کد نمیخواد.این آدرس رو برو :

اینجا نوشته.
3.نمایندگی
4.بله.چه با گارنتی چه بدن گارانتی
5.هر چیز یه گوشی معمولی رو.
6.معمولا دور باتری تو گوشی یه پلاستیک پیچیده شده.که اگه ورش نداری روشن نمیشه...فکر نکنم عوض کنند...
7.صفحات کانفیگ برای بار اول ظاهر میشوند...

rahimism
12-07-2011, 16:30
سلام

دوستان منم به دیزایر اس علاقه مند شدم فقط 3 تا سوال دارم که ممنون میشم اگر دوستانی که این گوشی رو دارن راهنمایی بفرمایند:

1- در مورد باطری تو سایت زده 9 ساعت و 50 دقیقه، اگر چیزی که تو سایت زده درست باشه با حدود 10 ساعت شارژ پس باید جزو گوشی هایی باشه که عمر باطری خوبی داره. پس چرا بعضی از دوستان میگن باطریش زود تموم میشه؟

2- شنیدم نسبت به گالکسی سخت روت میشه و ممکنه نشه و گوشی خراب بشه. این درسته؟ اگر روت نکنم چی میشه؟ دیگه نمیشه از نرم افزار ها و بازی های کرک شده استفاده کرد و باید همه نرم افزار ها رو خرید؟

3- نظرتون درباره دوربینش چی هست؟ کیفیت عکس و فیلم برداری hd دوربین راضی کننده هست؟

با تشکر

pour-homme
12-07-2011, 16:34
سلام...
1.گوشی/دفرچه راهنمای کم/هدفون/شارژر/سیم usb
2.کد نمیخواد.این آدرس رو برو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا نوشته.
3.نمایندگی
4.بله.چه با گارنتی چه بدن گارانتی
5.هر چیز یه گوشی معمولی رو.
6.معمولا دور باتری تو گوشی یه پلاستیک پیچیده شده.که اگه ورش نداری روشن نمیشه...فکر نکنم عوض کنند...
7.صفحات کانفیگ برای بار اول ظاهر میشوند...
بعضی از دوستان میگفتند مموری 8 گیگ هم داخلس هست

BOROKI1
12-07-2011, 16:57
سلام به نظر شما این گوشی در حال حاضر ارزش خرید داره؟

pour-homme
12-07-2011, 22:30
با قیمت 460 به نظر من بله

_ermia
12-07-2011, 22:53
سلام

دوستان منم به دیزایر اس علاقه مند شدم فقط 3 تا سوال دارم که ممنون میشم اگر دوستانی که این گوشی رو دارن راهنمایی بفرمایند:

1- در مورد باطری تو سایت زده 9 ساعت و 50 دقیقه، اگر چیزی که تو سایت زده درست باشه با حدود 10 ساعت شارژ پس باید جزو گوشی هایی باشه که عمر باطری خوبی داره. پس چرا بعضی از دوستان میگن باطریش زود تموم میشه؟

2- شنیدم نسبت به گالکسی سخت روت میشه و ممکنه نشه و گوشی خراب بشه. این درسته؟ اگر روت نکنم چی میشه؟ دیگه نمیشه از نرم افزار ها و بازی های کرک شده استفاده کرد و باید همه نرم افزار ها رو خرید؟

3- نظرتون درباره دوربینش چی هست؟ کیفیت عکس و فیلم برداری hd دوربین راضی کننده هست؟

با تشکر

1- برای من که در بهترین حالت 2 روز جواب میده، با کار معمولی و تقریبا کم! اما دوستان دیگه هستن که گفتند دو روز و نیم هم جواب داده براشون با استفاده متوسط از GPS و wifi و ... نمیدونم دلیل این تفاوت چیه

2- در مورد روت کردن نظری ندارم چون خیلی اطلااتی راجع بهش ندارم، اما فکر نکنم به نصب برنامه های کرک شده ربطی داشته باشه، چون من خودم یه برنامه بکاپ گیری کرک شده نصب کردم و مشکلی نداشت

3- من که هنوز خیلی کارم بهش نیوفتاده در حد چندتا عکس گرفتن بوده

بعضی از دوستان میگفتند مموری 8 گیگ هم داخلس هست

من بدون گارانتی گرفتم، ساخت تایوان، مموری رو هم داشت
یکی از دوستان هم گفته بود باید داشته باشه

P A R S A
12-07-2011, 23:57
سلام

با تشکر
1. من از باطری راضی هستم!
2. روت نمیشد، جدیدا حل شده، من خودم تست نکرم، ولی ظاهرا مشکلی نیست، روت نکنی هم مشکلی نیست، برای برنامه کرک شده هم نیازی به روت کردن نیست...
3. سرعت شاتر خیلی عالیه، کیفیت هم کاملا راضی کننده هست...

loooder
13-07-2011, 11:46
با قیمت 460 به نظر من بله

کجا 460 تومن شده ؟
منم می خواهم

redevil6990
13-07-2011, 13:34
کجا 460 تومن شده ؟
منم می خواهم

460؟ منم به شدت خواهان این گوشی با این قیمتم. لطفا آدرس و اطلاعات تکمیلی رو pm کنید . ممنون :10:

jafar01
18-07-2011, 19:24
باسلام
چطور میشه فارسی کرد منوها و ایمیل هاو
باتشکرjafar01sms

printemps
22-07-2011, 12:44
دوستان این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟ تو اس ام اس و اینترنت و فایلهای افیس و پی دی اف؟
و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون کار کردن باهاش برای کسی که تا حالا اسمارت فون نداشته و با سیستم عامل سیمبین قدیمی کار کرده سخت نیست؟

Pedram_mrn
22-07-2011, 22:18
دوستان این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟ تو اس ام اس و اینترنت و فایلهای افیس و پی دی اف؟
و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون کار کردن باهاش برای کسی که تا حالا اسمارت فون نداشته و با سیستم عامل سیمبین قدیمی کار کرده سخت نیست؟

اگه ورژن خاورمیانه بخری(گارانتی یاس) نه مشکلی نداره
نه اصلا سخت نیست خیلی از سیمبین جذاب ترو روونتره 2 روز باهاش کار کنی دستت میاد

_ermia
28-07-2011, 20:05
بچه ها میدونید برنامه هایی که از مارکت دانلود میکنیم که مستقیم رو گوشی نصب میشه، فایل اصلی نصب، کجا میره دقیقا؟
من تمام فولدرای sys, system و ... رو گشتم اما هیچ کدوم از فایل های برنامه هایی رو که نصب کردم پیدا نکردم
برنامه هایی که از مارکت های دیگه دانلود کردم رو پیدا کردم اما اونایی رو که از مارکت اصلی که برای گوگل هست رو پیدا نمیکنم

saver
28-07-2011, 22:37
بچه ها میدونید برنامه هایی که از مارکت دانلود میکنیم که مستقیم رو گوشی نصب میشه، فایل اصلی نصب، کجا میره دقیقا؟
من تمام فولدرای sys, system و ... رو گشتم اما هیچ کدوم از فایل های برنامه هایی رو که نصب کردم پیدا نکردم
برنامه هایی که از مارکت های دیگه دانلود کردم رو پیدا کردم اما اونایی رو که از مارکت اصلی که برای گوگل هست رو پیدا نمیکنم

شما هر برنامه ای که نصب کنید میره تو این مسیر data/app مسیر اصلی نه تو sd card
مگر اینکه شما خودتون app2sd کنید

printemps
30-07-2011, 00:42
دوستان من شنیدم این گوشی هم مثل سنسیشن مشکل وایفای داره
یعنی انگار تو فرومهای خارجی خیلی رو این مورد صحبت شده
حقیقت داره؟
راهی واسه برطرف کردنش هست؟

P A R S A
30-07-2011, 15:10
دوستان من شنیدم این گوشی هم مثل سنسیشن مشکل وایفای داره
یعنی انگار تو فرومهای خارجی خیلی رو این مورد صحبت شده
حقیقت داره؟
راهی واسه برطرف کردنش هست؟
آره تقریبا درسته، مشکل اینه که سیگنال وای.فای رو از یه حدی که کمتر بشه قطعش میکنه، در حالی که حتی تو خیلی سیگنال کمتر هم میتونه خیلی خوب فعالیت کنه، در واقع یه کم زیادی حساسه! توی XDA یه پچ هست اگه گوشی رو روت کنید، میتونید نصبش کنید که این حساسیتش درست بشه...

_ermia
30-07-2011, 18:28
شما هر برنامه ای که نصب کنید میره تو این مسیر data/app مسیر اصلی نه تو sd card
مگر اینکه شما خودتون app2sd کنید

گفتم فایل اصلی نه برنامه نصب شده، فایل با فرمت apk

Pedram_mrn
30-07-2011, 18:53

شما گوشیتو وصل کن به به کامپیوتر بعد برو تو مموری بعد اینو سرچ کن apk.* هر فایلی که تو گوشیت این پسوندو داشته باشه میاد اگه نیومدم که یعنی اصلا وجود نداره موفق باشی

_ermia
30-07-2011, 21:27
شما گوشیتو وصل کن به به کامپیوتر بعد برو تو مموری بعد اینو سرچ کن apk.* هر فایلی که تو گوشیت این پسوندو داشته باشه میاد اگه نیومدم که یعنی اصلا وجود نداره موفق باشی

آره فکر جالبی بود مرسی
البته با Xplore هم گوشی رو سرچ کردم اما پیدا نشد چیزی، حالا این کارم میکنم

saver
30-07-2011, 21:38

شما اینکاری رو که من گفتم بکن بعد بیا گله کن
شما اصلا نرفتی ببینی بعد میگی فایل apk میخوای
اون فایلها همشون پسوند apk دارند و قابلیت نصب هم دارند

شما سیستم عامل آندروید رو با ویندوز اشتباه گرفتید

_ermia
30-07-2011, 22:35
شما اینکاری رو که من گفتم بکن بعد بیا گله کن
شما اصلا نرفتی ببینی بعد میگی فایل apk میخوای
اون فایلها همشون پسوند apk دارند و قابلیت نصب هم دارند

دیتا قابل دسترسی نیست، احتمالا به خاطر روت نشدن گوشی

شما سیستم عامل آندروید رو با ویندوز اشتباه گرفتید
کسی چیزی رو اشتباه نگرفته، شما هم بهتره مودبانه تر صحبت کنید

printemps
30-07-2011, 22:52
آره تقریبا درسته، مشکل اینه که سیگنال وای.فای رو از یه حدی که کمتر بشه قطعش میکنه، در حالی که حتی تو خیلی سیگنال کمتر هم میتونه خیلی خوب فعالیت کنه، در واقع یه کم زیادی حساسه! توی XDA یه پچ هست اگه گوشی رو روت کنید، میتونید نصبش کنید که این حساسیتش درست بشه...
ممنونم از توضیحتون
پس یعنی این مشکل نرم افزاریه نه؟
مثل سنسیشن بخاطر ساختار بدنه‌اش نیست که با تماس دست به قاب پشتی این بوجود بیاد؟

P A R S A
31-07-2011, 15:06
ممنونم از توضیحتون
پس یعنی این مشکل نرم افزاریه نه؟
مثل سنسیشن بخاطر ساختار بدنه‌اش نیست که با تماس دست به قاب پشتی این بوجود بیاد؟
در اصل مشکل نرم افزاریه،بله...
چرا اون مسئله وجود داره، بالای گوشی رو بگیری، سیگنال ضعیف میشه و قطع میشه، بالاخره هر گوشی یه جاییش آنتن وای.فای هست که اگه بپوشونیش قاعدتا سیگنال ضعیف تر میشه، ولی توی دیزایر اس، همون یه خرده افت سیگنال باعث قعطی میشه، تفاوت اصلی تفاوت نرم افزاری هست...

tonypb
01-08-2011, 10:35
در کل آنتن وایفای قوی ای داره...از ویو و آیپاد تاچ تا حدود 2 برابر قوی تره...

printemps
01-08-2011, 11:55
درکل اگه بخواید مقایسه کنید وایفای دیزایراس بهتره (با حل مشکل نرم افزاری) یا سنسیشن؟

tonypb
01-08-2011, 13:11
درکل اگه بخواید مقایسه کنید وایفای دیزایراس بهتره (با حل مشکل نرم افزاری) یا سنسیشن؟

من چون سنسیشن ندارم نمیدونم...ولی فکر کنم از لحاظ سخت افزار وایفای احتمالا شبیه هم هستند...
ولی دوست عزیز اینو بدون بدون حل مشکل نرم افزاری بازم با وایفایش مشکلی نخواهی داشت...من خودم هیچ نیازی به هیچ کاری برای وایفای نمیبینم چون واقعا عالیه...
و دوم اینکه اگه میتونی سنسیشن بخر.بالاخره دو هسته ایه...

printemps
01-08-2011, 19:59
من چون سنسیشن ندارم نمیدونم...ولی فکر کنم از لحاظ سخت افزار وایفای احتمالا شبیه هم هستند...
ولی دوست عزیز اینو بدون بدون حل مشکل نرم افزاری بازم با وایفایش مشکلی نخواهی داشت...من خودم هیچ نیازی به هیچ کاری برای وایفای نمیبینم چون واقعا عالیه...
و دوم اینکه اگه میتونی سنسیشن بخر.بالاخره دو هسته ایه...
یعنی بنظر شما الان این گوشی ارزش خرید نداره؟ :worried:
میخوام هم تا یکی دوسال حداقل باهاش بتونم کار کنم و ازطرف شرکت ساپورت بشه و برنامه براش باشه و احساس کمبود نکنم.
چون راستش الان اینقدر پول ندارم که سنسیشن بگیرم بخوام باید صبر کنم بیاد پایین(اگه بیاد!!) :45:

Pedram_mrn
01-08-2011, 21:51
بچه ها من دارم فردا میرم این گوشیو بخرم یه کد بود واسه تست گوشی اونی کسی داره ممنون میشم؟؟
راستی اونایی که دارن فرقی تو چینی و تایوانیش دیدن؟ کدومو بگیرم اگه فرقی نداره خودمو الاف نکنم واسه تایوانی بودنش!!!؟؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید :11:

aref_m
01-08-2011, 23:15
بچه ها من دارم فردا میرم این گوشیو بخرم یه کد بود واسه تست گوشی اونی کسی داره ممنون میشم؟؟
راستی اونایی که دارن فرقی تو چینی و تایوانیش دیدن؟ کدومو بگیرم اگه فرقی نداره خودمو الاف نکنم واسه تایوانی بودنش!!!؟؟؟
1. اگه یادم باشه این بود #*06*
2. بعضیا میگن ساخت تایوان بهتره ولی من نظری ندارم.

tonypb
02-08-2011, 00:20
یعنی بنظر شما الان این گوشی ارزش خرید نداره؟ :worried:
میخوام هم تا یکی دوسال حداقل باهاش بتونم کار کنم و ازطرف شرکت ساپورت بشه و برنامه براش باشه و احساس کمبود نکنم.
چون راستش الان اینقدر پول ندارم که سنسیشن بگیرم بخوام باید صبر کنم بیاد پایین(اگه بیاد!!) :45:

اگه اونقدر بودجه نداری...همینون بخر...چیز زیادی از دست نمیدی و در عوض کیفیت بدنه بالا تر رو داری...
منم تا 2 سال روش حساب باز کردم...البته زیاده و اگه خودت ازش خسته نشی و گوشی های دیگه وسوسه ات نکنند گوشی کاملا 2 سال از لحاظ ساپورت و برنامه جوابگوست...
پیشاپیش مبارک...:10:

ممنون میشم زود جواب بدید :11:

ااا.شما مگه گالکسی نداشتید؟؟؟:18:
چینی و تایوانی رو نمیدونم...ولی مال من تایوانیه واقعا کیفیت عالیی داره...صفحه نمایش درخشان و خیره کننده...
بعضی ها گفتند جنس بدنه و نمایش رنگ تو صفحه نمایش چینی بد تره...من نمیدونم...
ببین اول از همه پشت قوطی رو برچسب بزرگ نوشه تایوان یا چین...وبعد زیر باتری هم حک شده کجایی که امکان لیبل بودن از بین میره...البته فکر نکنم تایوانی گیرت بیاد.چون از یک ماه پیش شرکت ها شروع به وارد کردن چینیش کردند...در کل زیاد رو این مسئله حساس نباش...
شما هم پیشاپیش مبارک...:46:

Pedram_mrn
02-08-2011, 07:41
ااا.شما مگه گالکسی نداشتید؟؟؟:18:
چینی و تایوانی رو نمیدونم...ولی مال من تایوانیه واقعا کیفیت عالیی داره...صفحه نمایش درخشان و خیره کننده...
بعضی ها گفتند جنس بدنه و نمایش رنگ تو صفحه نمایش چینی بد تره...من نمیدونم...
ببین اول از همه پشت قوطی رو برچسب بزرگ نوشه تایوان یا چین...وبعد زیر باتری هم حک شده کجایی که امکان لیبل بودن از بین میره...البته فکر نکنم تایوانی گیرت بیاد.چون از یک ماه پیش شرکت ها شروع به وارد کردن چینیش کردند...در کل زیاد رو این مسئله حساس نباش...
شما هم پیشاپیش مبارک...:46:[/QUOTE]

این گلکسیه واقعا نچسبه نمیتونم تحملش کنم گوشیه خیلی خوبیه ولی من ازش خوشم نمیاد چیکار کنم خب:31:
چند روز پیش که علاالدین بودم تایوانیش بود 500 520 چینیشم میدادن 480 نقره ایشم اومده بود خیلی خوشگل بود ایشالا که تایوانیشو پیدا کنم
گرفتم میام یه توضیح مختصر راجع بهش میدم Galaxy S VS Desire S :5:
فعلا دارم میرم حال این علاالدینی ها رو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

printemps
02-08-2011, 10:56
مرسی :46:
حالا میشه لطفا بگید برای خرید این گوشی چه نکاتی رو باید تست کنم و حواسم باشه؟
کدوم گارانتی بهتره و فارسی شده تحویلم میده(فارسی رو ساپورت کنه)؟
و اینکه چه چیزهایی تو جعبه و همراه گوشی باید باشه؟
خلاصه هرچی هست بگید لطفا
من بار اولمه میخوام با این گوشیها کار کنم و اصلا وارد نیستم.
ممنون از راهنماییهاتون :11:

mohammad_87
03-08-2011, 23:54
مرسی :46:
حالا میشه لطفا بگید برای خرید این گوشی چه نکاتی رو باید تست کنم و حواسم باشه؟
کدوم گارانتی بهتره و فارسی شده تحویلم میده(فارسی رو ساپورت کنه)؟
و اینکه چه چیزهایی تو جعبه و همراه گوشی باید باشه؟
خلاصه هرچی هست بگید لطفا
من بار اولمه میخوام با این گوشیها کار کنم و اصلا وارد نیستم.
ممنون از راهنماییهاتون :11:
سلام
'گارانتی یاس فارسی تحویل میده اما گرون درمیاد.بدون گارانتی یا متفرقه بگیرید با یه آپدیت مشکل فارسی حل میشه.
هندزفری،شارژر با کابل usb یه رم 8 گیگ که توی گوشی هست،دفترچه ها و گوشی!
کلا حواست باشه که جعبه باز نشده باشه.زیر باتری یه پلاستیکه که اگه بار اول باشه باید اونو برداره.imei رو هم حتما چک کن.

----------------------------------

1.کیبورد فارسی چجوری اضافه میشه؟یه برنامه نصب کردم که به تنظیمات کیبورد قسمت فارسی اضافه شده اما توی تایپ،حروف لاتین می نویسه.آپدیت زبان رو هم انجام دادم.
2.برنامه های جاوا رو نمیشه نصب کرد؟
3.شما با اینترنت مشکلی ندارید؟من از هر برنامه ای که استفاده کنم زیاد با مشکل لود مواجه میشم.
4.wpn برای من کار نمیکنه.کانکت میشه ولی سایت باز نمی کنه!شما تونستید ازش استفاده کنید؟

printemps
04-08-2011, 10:58
سلام
'گارانتی یاس فارسی تحویل میده اما گرون درمیاد.بدون گارانتی یا متفرقه بگیرید با یه آپدیت مشکل فارسی حل میشه.
هندزفری،شارژر با کابل usb یه رم 8 گیگ که توی گوشی هست،دفترچه ها و گوشی!
کلا حواست باشه که جعبه باز نشده باشه.زیر باتری یه پلاستیکه که اگه بار اول باشه باید اونو برداره.imei رو هم حتما چک کن.

ممنون
راستش میترسم بدون گارانتی چون تجربه این گوشیهارو هم نداشتم نمیدونم باید جطوری این کارارو بکنم، میترسم نتونم درستش کنم :( گارانتی باز یه پشتیبانه برام.
از طرفی شنیدم اچ تی سی قطعاتیش تو ایران کمه نه؟ یعنی واسه تعمیرات و اینا ممکنه به مشکل بخورم و قطعاتش تو ایران نباشه. واسه همین خوندم گفته بودن با گارانتی بهتره

یعنی فقط گارانتی یاس خاورمیانه میاره؟ گارانتی های دیگه خوب نیستن؟ کامتل و ..
گارانتی یاس پسوند پیشوند نداره؟ یاس جهان همون یاسه؟
زیر باتری یعنی رو بدنه گوشی یا رو خود باتری؟
imei رو هم نمیدونم چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید.

tonypb
04-08-2011, 15:04
ممنون
راستش میترسم بدون گارانتی چون تجربه این گوشیهارو هم نداشتم نمیدونم باید جطوری این کارارو بکنم، میترسم نتونم درستش کنم :( گارانتی باز یه پشتیبانه برام.
از طرفی شنیدم اچ تی سی قطعاتیش تو ایران کمه نه؟ یعنی واسه تعمیرات و اینا ممکنه به مشکل بخورم و قطعاتش تو ایران نباشه. واسه همین خوندم گفته بودن با گارانتی بهتره

من گارانتی پارس کامتل گرفتم...خاور میانه بود ولی ورژن نرم افزارش قدیمی بود...با یه آپدیت ساده 70 مگی از تو گوشی فارسی شد (البته فارسی کامل نه...اسمس فارسی میخونه و کیبورد فارسی)
آره یاس جهان همون یاسه...
نه پلاستیک دور باتری طوری که مانع استفاده از باتری میشه و تا نکنیش روشن نمیشه...
یه کد خیلی طولانی...در واقع کد گوشی رو با اونی که رو جعبه نوشته چک کن...

1.کیبورد فارسی چجوری اضافه میشه؟یه برنامه نصب کردم که به تنظیمات کیبورد قسمت فارسی اضافه شده اما توی تایپ،حروف لاتین می نویسه.آپدیت زبان رو هم انجام دادم.
2.برنامه های جاوا رو نمیشه نصب کرد؟
3.شما با اینترنت مشکلی ندارید؟من از هر برنامه ای که استفاده کنم زیاد با مشکل لود مواجه میشم.
4.wpn برای من کار نمیکنه.کانکت میشه ولی سایت باز نمی کنه!شما تونستید ازش استفاده کنید؟

1.رو اونجایی که میخوای چیزی بنیویسی دستت رو نگه دار input method رو بزن... arbic input رو بزن...به نظر من از smart keyboard استفاده کن...خیلی عالیه...
2.تو فروم ها باید دنبالش بگردی راهش رو پیدا میکنی...ولی در کل آره میشه...
3.نه من مشکلی نداشتم و ندیدم...
4.بعضی از چیز پی ان ها کار میده...در واقع باید l2tp باشه بیشتر...برای من pptp کانکت شد ولی اینترنت نداد...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی امروز یه آپدیت جدید برای desire s اومده که ورژن نرم افزار شد 1.47.415.1 CL78999 release-key
25 مگابایت بود...
من تا حالا تفاوتی رو ندیدم...احتمالا بهینه سازی بوده...:8:

mohammad_87
04-08-2011, 23:41
ممنون

یا باید برخی کارها مثل نصب فارسی رو خودتون انجام بدین یا پول بیشتری خرج کنید و گارانتی یاس بگیرید.یاس 80 تومن بالاتر از گوشی خام قیمت داره که شامل گارانتی و بیمه و فارسی کامل هست.کامتل نصف ون قیمت داره که خودم هم دارم و شامل گارانتی(نه به شهرت یاس) بیمه بود.فارسی هم با یه آپدیت و یه برنامه کاملا اوکی شد.
این بیمه هم باید حواستون باشه که کاغذ خالی دستتون ندن.از یه نمایندگی معتبر گارانتی یاس بگیرید کاملا مطمئن میشید.بیمه نامه ای که من دارم تا یکسال بجز سرقت صدمات دیگه بیمه شده.من به گارانتی تو ایران اعتقادی ندارم ولی این یکی جالبه.
تازه htc امکاناتی داره که جالبه.مثلا اگه گوشی گم بشه یا دزیده بشه توی سایت مخصوصش می تونید اینترنتی از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید و گوشی رو قفل کنید و ردیابی کنید(فکر کنم با gps باشه)
IMEI همون سریال گوشی هست.کد #06#* (ستاره مربع صفر شش مربع) رو بزنید نشون میده.با عددهای توی گارانتی ،بیمه و جعبه کاملا مطابقت کنید.
در رابطه با قطعات هم نگران نباشید.اگه یاس بگیرید که باید و باید کاملا ساپورت کنند.اگه هم نبود بالاخره چهار تا تعمیرکار معتبر پیدا میشه.کامتل هم اونقدر بد نیست.

1.رو اونجایی که میخوای چیزی بنیویسی دستت رو نگه دار input method رو بزن... arbic input رو بزن...به نظر من از smart keyboard استفاده کن...خیلی عالیه...
راستی امروز یه آپدیت جدید برای desire s اومده که ورژن نرم افزار شد 1.47.415.1 CL78999 release-key
25 مگابایت بود...
من تا حالا تفاوتی رو ندیدم...احتمالا بهینه سازی بوده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیز.پس راهش این بود.برای من persian soft keyboard رو هم داره.کاملا فارسی رو دارم الان.

هر آپدیتی نباید محسوس باشه که.مثل آپدیتهای ویندوز،خیلی هاش موارد امنیتی،باگ و... هست.

n.a.b.a.t
06-08-2011, 14:19

loooder
08-08-2011, 11:43
سلام
ببخشید ایا برای نصب رام های مختلف بغیر از s-off نیاز به روت کردن گوشی هم هست؟
و احتمال خرابی گوشی بعد از نصب رام های مختلف وجود داره؟

tonypb
08-08-2011, 13:46
سلام
ببخشید ایا برای نصب رام های مختلف بغیر از s-off نیاز به روت کردن گوشی هم هست؟
و احتمال خرابی گوشی بعد از نصب رام های مختلف وجود داره؟

بله نیاز هست...
رام اگه مشکل داشته باشه کاملا احتمال خرابی هست...ولی رام های معروف که چندین نفر هم تست کردند مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد...پس در انتخاب رام دقت کنید...:27:

yaroo89
10-08-2011, 17:32
باسلام. دوستان گرامی من تازه این گوشی روگرفتم و دوتا مشکل دارم
1- نمی تونم فایلی رو از طریق بلوتوث از کسی دریافت کنم (توی ارسال کردن با بلوتوث مشکلی ندارم)
بلوتوث را on میکنم و توی setting نمیدونم باید discoverable رو on کنم یا نه وتوی advance setting باید ftp server رو on کنم یا نه .درضمن پسورد رو تو دو تا گوشی عین هم وارد میکنم ولی ارسال فایل از طرف گوشی مقابل روی صفر درصد میمونه accept را درست انجام میدم ولی ...
2- sms های فارسی به صورت حروف بزرگ جدا از هم دریافت میشه

اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر

mohammad_87
10-08-2011, 19:32
باسلام. دوستان گرامی من تازه این گوشی روگرفتم و دوتا مشکل دارم
1- نمی تونم فایلی رو از طریق بلوتوث از کسی دریافت کنم (توی ارسال کردن با بلوتوث مشکلی ندارم)
بلوتوث را on میکنم و توی setting نمیدونم باید discoverable رو on کنم یا نه وتوی advance setting باید ftp server رو on کنم یا نه .درضمن پسورد رو تو دو تا گوشی عین هم وارد میکنم ولی ارسال فایل از طرف گوشی مقابل روی صفر درصد میمونه accept را درست انجام میدم ولی ...
2- sms های فارسی به صورت حروف بزرگ جدا از هم دریافت میشه

اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر
discoverable باید فعال باشه تا بتونن بیینن شمارو.فقط بعد از 120 ثانیه خاموش میشه و باید دوباره تیک بزنید.
برای راحتی کار،خود شما serch device رو بزنید و طرف رو pair کنید.دیگه نیازی به discoverable ندارید.در هنگام دریافت باید به قسمت notification هم توجه کنید تا پیغام مربوطه توسط شما تایید بشه.
برای حروف و متون فارسی در هر جای گوشی،باید گوشی تون رو آپدیت کنید.من همون روز اول زدم آپدیت یه آپدیت 34 مگی برای زبان عربی پیشنهاد داد اون رو که دان کردم مشکل تا حدود زیادی درست شد.بعد از اون برنامه keybord farsi رو دان کنید تا به تنظیمات کیبورد زبان فارسی هم اضافه بشه.الان من حتی گچ پژ رو هم همه جا دارم.

_ermia
12-08-2011, 00:13
دوستان آپدیت آندروید اومده؟ ورژن 2.3.4 رو میگم اگر اشتباه نکنم، چون سامسونگ داده البته شنیدم فارسی ساپورت نمیکنه
نمیدونم، اصلا هر کی برای خودش میده یا آندروید برای همه برندا یه آپدیتی داره؟

یه موضوع دیگه اینکه اگر میشه راجع به رم های مختلف برای این گوشی اگر اومده هم صحبت کنید
یعنی دوستان هرکسی گوشیش رو روت کرد، اینجا هم توضیح بده تا هم با رم ها آشنا بشیم و هم با نحوه روت کردن
من که تا به حال تجربشو نداشتم
مرسی از همگی

yaroo89
12-08-2011, 08:48
mohammah_87 عزیز با تشکر از راهنمایی مفید شما مراجعه به notification مشکل در یافت بلوتوث منو حل کرد. یه سوال دیگه
دارم :
من مودم وایرلس ندارم میشه این گوشی رومستقیم به کامپیوتر وصل کرد ؟ با چه نرم افزاری ارتباط با pc برقرار میشه ؟ فایل 34 مگی رو از چه سایتی آپگرید کردین ؟ با سپاس مجدد

tonypb
12-08-2011, 12:50
دوستان آپدیت آندروید اومده؟ ورژن 2.3.4 رو میگم اگر اشتباه نکنم، چون سامسونگ داده البته شنیدم فارسی ساپورت نمیکنه
نمیدونم، اصلا هر کی برای خودش میده یا آندروید برای همه برندا یه آپدیتی داره؟

یه موضوع دیگه اینکه اگر میشه راجع به رم های مختلف برای این گوشی اگر اومده هم صحبت کنید
یعنی دوستان هرکسی گوشیش رو روت کرد، اینجا هم توضیح بده تا هم با رم ها آشنا بشیم و هم با نحوه روت کردن
من که تا به حال تجربشو نداشتم
مرسی از همگی

نه هنوز نیومده...ببین اینطوریه که گوگل 2.3.4 رو بیرون میده و بقیه شرکت ها میان برای گوشی خودشوم کانفیگ میکنن و میدن بیرون...مثلا htc باید سنس بریزه و یا سامسونگ تاچ ویز...
من به شخصه هنوز گوشیم رو روت نکردم.و نیازی هم نمیبینم....

mohammah_87 عزیز با تشکر از راهنمایی مفید شما مراجعه به notification مشکل در یافت بلوتوث منو حل کرد. یه سوال دیگه
دارم :
من مودم وایرلس ندارم میشه این گوشی رومستقیم به کامپیوتر وصل کرد ؟ با چه نرم افزاری ارتباط با pc برقرار میشه ؟ فایل 34 مگی رو از چه سایتی آپگرید کردین ؟ با سپاس مجدد
بله میشه.شما گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید...و internet pas-through رو انتخاب کنید...اینطوری اینترنت کامپیوتر با گوشی تقسیم میشه...
آپدیت 34 مگی رو باید از توی خود گوشی تو بخش about phone انجام بدید...

_ermia
12-08-2011, 14:56
راجع به کالیبره کردن باطری چیزی میدونید؟

tonypb
12-08-2011, 19:05
راجع به کالیبره کردن باطری چیزی میدونید؟

من توصیه نمیکنم چند بار این کار رو بکنید.ولی به بار ضرر نداره...منظورم اینه که نزارید باتری بیاد زیر 10 %.حول هوش 15 % وقیت پاور سیوینگ فعال شد بزارید شارژ بشید...

1. گوشی رو بزارید تا شارژش کاملا خالی بشه و گوشی خودش خاموش بشه ( باهاش کار کنید اما فشار به باتری نیارید )
2. باتری رو از داخل دستگاه خارج کنید و بزارید 1 ساعت استراحت کنه.
3. باتری رو درون گوشی بزارید و صبر کنید همون جور که خاموشه فول شارژ بشه (چراغش سبز بشه) ///(درصد شارژش خیلی پایین باشه و بعد بزارید فول شارژ بشه.)
4. حالا گوشی رو روشن کنید و مانند حالت عادی استفاده کنید.
حالا باتری کالیبره شده.:11:

Pedram_mrn
14-08-2011, 21:36
من این گوشیو یه چند روزه خریدم نقره ایشو(یکم خاکستری تره البته):31:
همه چیش خیلی عالیه مشکل وایفای هم اصلا محسوس نسیت چند بار که گرفتم تو دستم اصلا سیگنال کم نشد(چه لنداسکیپ چه بالای گوشی) باید کامل کامل بالای گوشی رو بگیری تا این اتفاق بیوفته که هیچ کس گوشیو اونطوری دست نمیگیره :5:
گرافیک رابط کاربری همون اول که گوشیو دست میگیری حالتو از تاچ ویز بهم میزنه(به دوستان برنخوره :31:)
کیفیت صفحه نمایش عالیه اون حالت پیکسل های ستاره ای تو super amo led رو نداره و اینکه رنگا واقعی ان تو گلکسیه رنگا به سبزی میزنه. رنگ سفید و هم که خیلی تیره تر از سفید نشون داده میشه ولی خب تو تیرگی رنگ مشکی گلکسی یه چیزه دیگست تو مقایسه رنگا کنار هم که میذاری یه درخشش خاصی تو گلکسی هست که Desire S نداره
یه چیز دیگه که خیلی بهم حال داد این بود که رم زیادی داره بین 150 تا 350 مگ فضای خالی داری که تو گلکسی 80 تا 150 مگ بود واقعا آزار دهنده بود که وقتی زیر 80 میومد گوشی کاراییشو از دست میداد که مجبور میشدم ریستش کنم
یه جیز دیگه که بهم ضدحال زد:31: این بود که Desire S اصلا دوربین خوبی نداره البته تو فیلم برداری، یه باگ باید باشه چون به کیفیت پایین دوربین نمیخوره خیرسرش 30 فریمه. مشکل اینه که دوربین فیلم برداری مکث داره به اصطلاح فریم فریم میشه که فیلم برداری توش هیچ لذتی نداره. دوربین گلکسی تو فیلم برداری عالیه خیلی روون و نرم فیلم میگیره 30 فریم بودن توش احساس میشه کیفیتش با دوربین 12.1MPix سونی قابل مقایسس(خودم تست کردم)
توی قدرت پردازنه و پخش فایلای تصویری با کیفیت هم مشکلی توش ندیدم ولی گالری سه بعدی گلکسی جاش اینجا خالیه
تو بازی ها هم مشکلی نداشتم شارژ هم خوب نگه میداره هیچ فرقی توش با گلکسی ندیدم جفتشونو روزی یه بار میزنم شارژ
گوشیم ورژن خاورمیانست خودش فارسی داشت آپدیتم نکردمش از همون اول داشت(در جواب دوستمون که میگفت آپدیتو از کجا بگیریم بگم که شما اول باید گوشیتون ورژن خاورمیانه باشه: About Phone>software Information> Build Number اینجا که یری یه عدد 415 لای چندتا عدد باید ببینی اگه خوش شانس باشی.:31: اگه نه مثلا 401 باشه یا یه چیز دیگه یعنی فارسی بشو نیست فعلا Mirsal نصب کن.

کیفیت صدا تو هدست هم خیلی عالیه یه جورایی از گلکسی بهتره تو اون صداها یکم گنگ بود ولی در کل تفاوتی به هم ندارن
دکمه های روی هدستم خیلی کار آدم راحت میکنه
کیبورد HTC هم خیلی جالبه مخصوصا وقتی میخوای بری وسط چیزی که نوشتی زوم میکنه، که گلکسی از این بی نصیب بود یه خورده هم گیج میزد دوستانی که دارن میدوونن ولی این دیگه T9 گلکسی رو نداره چه حیف یه سری چیز این داره یه سری چیز اون خیلی بده اینطوری هر کدومو که میگیری دستت حسرت چیزای اونیو میخوری که جاش تو این خالیه خودمم نفهمیدم چی گفتم:31:
گلکسی فایل منیجر داره این نداره باید نصب کنی بعد مثل اون نمیشه این فلش داره اون نداره اون دوربینش خفنه این نیست این رمش زیاده اون کمه خیلی چیزای ریز دیگه ام هست که یادم نمیاد

یادم اومد یه چیز دیگه اینکه وقتی دوتا گوشیو دستت میگیری دقیقا احساس میکنی گلکسی یه تیکه پلاستیک به دردنخوره دوستان ناراحت نشن من خودم چندماهه گلکسی دارم دارم اینو میگم.
بدنه ی یه تیکه ی فلزی با وزن متناسب Desire S واقعا دوست داشتنیش میکنه راحتم تو جیب جا میشه گلکسی ام راحت جا میشد چون نازک بود ولی این راحتتر جا میشه
کاشکی رام نصب کردن اینم مثل گلکسی راحت باشه چون دوستان تو تاپیکای دیگه یکم مشکل داشتن
دیگه چیزی یادم نمیاد که بگم دوستان سوال داشتن درخدمتم:11:
راستی بقیه بچه ها تو قیلم برداری مشکل منو دارن یا فقط مشکل منه؟
منتظر نظر بقیه بچه ها هستم

tonypb
15-08-2011, 11:04
راستی بقیه بچه ها تو قیلم برداری مشکل منو دارن یا فقط مشکل منه؟
منتظر نظر بقیه بچه ها هستم

ممنون از نوشته ات.خیلی کامل و خوب بود...هر چی ابهام تو خرید هست بر طرف میکنه...
مشکل فیلم برداری هم منم دارم ولی فکر کنم مال رام باشه.چون از لحاظ سخت افزاری کم نداره...

cina1991
15-08-2011, 15:14
دوستان عزیز سلام.من تمام پست هارو خوندم حالا هم راغب شدم که این گوشی رو بخرم .به نظر شما چه رنگی بخرم؟(سیاه-سرمه ای -نقره ای، لطفا عکسشو هم بزارین)
قیمتشو بگین.ممنونننننننننننننننن نننن:5:

Pedram_mrn
15-08-2011, 17:36
دوستان عزیز سلام.من تمام پست هارو خوندم حالا هم راغب شدم که این گوشی رو بخرم .به نظر شما چه رنگی بخرم؟(سیاه-سرمه ای -نقره ای، لطفا عکسشو هم بزارین)
قیمتشو بگین.ممنونننننننننننننننن نننن:5:

رنگش که سلیقه ایه عزیز ولی مشکیش اصلا جالب نیست نقره ایش خیلی شیکه. عکسارو هم تو همین تاپیک گذاشتم خودم صفحه های 18 تا 26 بگرد پیدا میکنی یادم نیست تو کدوم صفحه بود:13:

قیمتم یکم رفته بالا تایوانیشو که قیمت خون باباشون میدن بدون گارانتی 540 550 خیلی ام کمه با گارانتی یاس 590 چینیش هم با گارانتی یاس 550 با گارانتی کامتل 540 بدون گارانتی 480 تا 500 تومن میتونی پیدا کنی فقط حواست باشه ورژن خاورمیانه بگیری واسه این که بفهمی ورژن خاورمیانس به شارژش توجه کن نباید واسه وصل کردن به پریز بهش تبدیل بزنی(یعنی سرش دوشاخه باید باشه) چون یه Wildfire S گرفتم که اینجوری نبود سرش سه شاخه بود ورژن خاورمیانه نبود. اگه هم با گارانتی بگیری که خیالت راحته که ورژن خاورمیانست.
اگه تهرانی مواظب باش موقع خرید سرت کلا نذارن:31:
موفق باشی

sAeEd_kHaAn
15-08-2011, 17:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقره ایش محشره وای واقعا سک س یه :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cina1991
15-08-2011, 17:59
رنگش که سلیقه ایه عزیز ولی مشکیش اصلا جالب نیست نقره ایش خیلی شیکه. عکسارو هم تو همین تاپیک گذاشتم خودم صفحه های 18 تا 26 بگرد پیدا میکنی یادم نیست تو کدوم صفحه بود:13:

قیمتم یکم رفته بالا تایوانیشو که قیمت خون باباشون میدن بدون گارانتی 540 550 خیلی ام کمه با گارانتی یاس 590 چینیش هم با گارانتی یاس 550 با گارانتی کامتل 540 بدون گارانتی 480 تا 500 تومن میتونی پیدا کنی فقط حواست باشه ورژن خاورمیانه بگیری واسه این که بفهمی ورژن خاورمیانس به شارژش توجه کن نباید واسه وصل کردن به پریز بهش تبدیل بزنی(یعنی سرش دوشاخه باید باشه) چون یه Wildfire S گرفتم که اینجوری نبود سرش سه شاخه بود ورژن خاورمیانه نبود. اگه هم با گارانتی بگیری که خیالت راحته که ورژن خاورمیانست.
اگه تهرانی مواظب باش موقع خرید سرت کلا نذارن:31:
موفق باشی
یه عکس از نقره ایش بیشتر نیس ،:13:(خودمم نظرم رو نقره ایشه، عکس دیگه نداری از نقره ایش)
نه دوست عزیز تهرانی نیستم. راستی محتویات جعبش چیه؟رم داره یا نه؟؟؟؟

Pedram_mrn
15-08-2011, 19:01
تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی( Desire S silver)
تو جعبه چیز خاصی نیست شارژر هدست مموری 8 گیگ سامسونگ و یه گوشی Desire S

tonypb
15-08-2011, 19:22
تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی( Desire S silver)
تو جعبه چیز خاصی نیست شارژر هدست مموری 8 گیگ سامسونگ و یه گوشی Desire S

سامسونگ؟؟؟:18:
مال من sundisk هست.رو همه desire s ها ساندیسک هست...:13:
و انصافا کیفیت سرعت خوبی داره.با این که کلاس 4 هست ولی موقع کپی فایل از pc به گوشی سرعت تا 10 mb/s هم میره...

Pedram_mrn
15-08-2011, 23:45
شما گوشی رو از کجا خریدی؟ Sandisk رمای جالبی نیست تا اونجایی که من میدونم ولی اگه از سرعتش راضی هستی که حرفی نیست. اون Wildfire S ی که خریدم البته از مغازه های پایین خریدم رم روش سندیسک بود و آداپتوری(خشاب:31:) که بهم روش داد سامسونگ بود من فکر میکنم یارو رممو عوض کرده بهم سندیسیک داده آخه این رما از همه ی رما ارزون ترن ما تو مغازه میفروختیم به خدا 6 تومن 2 گیگشو

tonypb
16-08-2011, 16:07
شما گوشی رو از کجا خریدی؟ Sandisk رمای جالبی نیست تا اونجایی که من میدونم ولی اگه از سرعتش راضی هستی که حرفی نیست. اون Wildfire S ی که خریدم البته از مغازه های پایین خریدم رم روش سندیسک بود و آداپتوری(خشاب:31:) که بهم روش داد سامسونگ بود من فکر میکنم یارو رممو عوض کرده بهم سندیسیک داده آخه این رما از همه ی رما ارزون ترن ما تو مغازه میفروختیم به خدا 6 تومن 2 گیگشو

والا نمیدونم...ولی کیفیتش خوبه خدایی...
تو کلیپ هایی که تو یو تیوب هست هم مال هم sundisk بود...:13:
:40:

Pedram_mrn
16-08-2011, 19:10
نمیدونم والا من با SD+Tool هم امتحان کردم سرعت نوشتن 10 بود خوندنم هم یکم بالای 20.
گوشی رو از طبقه ی پنجم گرفتم 480 چینی هم هست. شاید واسه خاطر اینه که مال شما تایوانیه

cina1991
17-08-2011, 10:41
سلام دوستان:
نمایندگی یاس تو گرگان >desire s >چینی >ورژن خاورمیانه >با گارانتی تعویض+ بیمه>میگه 610:18:
خیلی زیاد نگفته؟؟؟؟؟اصلا میارزه با گارانتی بگیرم؟؟؟؟

17-08-2011, 12:09
گارانتی های ایران ، شرایطش رو که بخونید متوجه میشین که تقریبا هیچ چیزی که باعث خراب شدن گوشی میشه رو از قلم ننداخته : دی
بدون گارانتی حدود 470-480ــه...

cina1991
17-08-2011, 12:19
بدون گارانتی حدود 470-480ــه...
ممنون.دوست عزیز احتمالا شما قیمت تهرانو میگید.اینجا ارزون ترین جا با گارانتی کامتل میگفت 560
گارانتی یاس-کامتل و بدون گارانتی کدومشو بگیرم

Pedram_mrn
17-08-2011, 15:09
به نظر من اگه فارسی برات مهمه با گارانتی بگیر خیالت راحت باشه. اگه نه بدون گارانتی بگیر
اگه بتونی ورژن خاورمیانه بدون گارانتی پیدا کنی خیلی بهتره. چقد گرونه اونجا چه خبره بابا

17-08-2011, 15:35
ممنون.دوست عزیز احتمالا شما قیمت تهرانو میگید.اینجا ارزون ترین جا با گارانتی کامتل میگفت 560
گارانتی یاس-کامتل و بدون گارانتی کدومشو بگیرم
بدون گارانتی بگیرین... بدون گارانتی چنده شهر شما؟؟؟ سمنان چند وقت پیش من 480 دیده بودم بدون گارانتی :-؟؟

cina1991
17-08-2011, 15:56
کلا صحبت این بود که تو بازار نیست،چند جاییم که داشتن با گارانتی و گرون بودن.
سعی میکنم بیشتر بگردم تا با این مشخصاتی که میگین( احتمالا بی گارانتی و ورژن خاورمیانه) پیدا کنم.
فرق یاس کامتل چیه؟؟

mohammad_87
17-08-2011, 18:58
کلا صحبت این بود که تو بازار نیست،چند جاییم که داشتن با گارانتی و گرون بودن.
سعی میکنم بیشتر بگردم تا با این مشخصاتی که میگین( احتمالا بی گارانتی و ورژن خاورمیانه) پیدا کنم.
فرق یاس کامتل چیه؟؟
یاس 50 تومن گرونتره.فارسی روش نصبه و معروفتر و معتبرتره.
گارانتی تقلبی از هردوشون هست.این گارانتی های htc با بیمه نامه باید باشن که خیلی از صدمات فیزیکی رو تا یکسال بیمه میکنه ولی بازم باید مراقب باشید کاغذ الکی دستتون ندن.
بیمه نامه بصورت کارته و شماره imei گوشی باید با شماره روی گارانتی و بیمه نامه یکی باشه.
وقتی من گرفتم قیمت تهران این بود:
بدون گارانتی:470 کامتل و بیمه نامه: 530 یاس و بیمه نامه: 580

cina1991
17-08-2011, 20:44
یاس 50 تومن گرونتره.فارسی روش نصبه و معروفتر و معتبرتره.
گارانتی تقلبی از هردوشون هست.این گارانتی های htc با بیمه نامه باید باشن که خیلی از صدمات فیزیکی رو تا یکسال بیمه میکنه ولی بازم باید مراقب باشید کاغذ الکی دستتون ندن.
بیمه نامه بصورت کارته و شماره imei گوشی باید با شماره روی گارانتی و بیمه نامه یکی باشه.
وقتی من گرفتم قیمت تهران این بود:
بدون گارانتی:470 کامتل و بیمه نامه: 530 یاس و بیمه نامه: 580
ممنون از راهنماییت.
شما کدومشو گرفتید؟

mohammad_87
18-08-2011, 18:12
من دومی رو گرفتم.راستش بیمه نامش رو که خوندم وسوسه شدم:20: sms تایید هم برام اومد.دیگه نمی دونم تا چه حد درست باشه.البته فروشنده برام برنامه هم ریخت که می خواست 20 تومن بگیره که من اشانتیونش کردم.:31:

Pedram_mrn
18-08-2011, 22:52
آقا من یه چندتا تست بازی گرفتم از این دوتا گوشی(Galaxy S & Desire S) کفم برید:18: درکمال ناباوری که میگفتن گلکسی چیپست قوی CPU قوی تری داره Desire S عملکرد خیلی بهتری نسبت به گلکسی نشون داد گلکسی تو بازی Megajump یکم لگ داشت مخصوصا صفحه ی شروع بازی تو لود کردن بازی ام کندتر بود توی بازی Plants VS Zombies هم تو لودینگ کندتر بود و تو بازیه Asphat6 هم که مقایسه کردم گلکسی هم تو لودینگ کندتر بود تو خود بازی هم تیک میزد بعضی وقتا. بیشتر وقتا هم کلا هنگ میکرد که مجبور بودم گوشیو ریست کنم Desire S هیچ کدوم از این مشکلارو نداشت:18:
کلا اومدم بگم گلکسیم داره جلوی دیزایرم لنگ میندازه بیاوببین:27:

Pedram_mrn
21-08-2011, 19:35
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه من گوشیمو s-off کنم و بعد روتش کنم دیگه از آپدیت های رسمی خبری نیست؟

sAeEd_kHaAn
21-08-2011, 20:10
آقا من یه چندتا تست بازی گرفتم از این دوتا گوشی(Galaxy S & Desire S) کفم برید:18: درکمال ناباوری که میگفتن گلکسی چیپست قوی CPU قوی تری داره Desire S عملکرد خیلی بهتری نسبت به گلکسی نشون داد گلکسی تو بازی Megajump یکم لگ داشت مخصوصا صفحه ی شروع بازی تو لود کردن بازی ام کندتر بود توی بازی Plants VS Zombies هم تو لودینگ کندتر بود و تو بازیه Asphat6 هم که مقایسه کردم گلکسی هم تو لودینگ کندتر بود تو خود بازی هم تیک میزد بعضی وقتا. بیشتر وقتا هم کلا هنگ میکرد که مجبور بودم گوشیو ریست کنم Desire S هیچ کدوم از این مشکلارو نداشت:18:
اقا خیلی حال دادی این پوستتو تو تاپیک gs هم بزار جون من یکم حال کنیم :27:

Mig33
21-08-2011, 20:24

نکنه Desire ت ردبول زده بوده :31: بازم تست بزن فکر کنم گالکسیت سرحال نبوده . :31:

tonypb
21-08-2011, 21:19
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه من گوشیمو s-off کنم و بعد روتش کنم دیگه از آپدیت های رسمی خبری نیست؟

تا وقتی رامتو عوض نکردی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...

Pedram_mrn
21-08-2011, 21:56
نکنه Desire ت ردبول زده بوده :31: بازم تست بزن فکر کنم گالکسیت سرحال نبوده . :31:

کلا گلکسی همین طوره یه رام درست درمونم نداره هموشون مشکل دارن من خودم تا حالا 4 5 تا رام عوض کردم تا گوشی کاراییش در حد سخت افزارش بشه نشد که نشد باورتون نمیشه هر روز من اینو ریست میکنم تا راه نفسش باز شه واقعا حال بهم زنه مثل این پیرزنای غورغورو میمونه:31: میدونی چیش حال آدم بهم میزنه؟ همین لگ داشتنش انگار داری با نوکیا کار میکنی(دیگه نه دراون حد:31:) لگ فیکس کردم کرنل دارکور گلکسیان اورکلاک هیچ فرقی نکرد کلا این Desire S یه چیز دیگست.
فقط موندم اگه روت کنم این آپدیتای رسمی دیگه براش نمیاد

21-08-2011, 22:07
روت کنی بازم میتونی آپدیت رسمی کنی...

Mig33
21-08-2011, 22:14
کلا گلکسی همین طوره یه رام درست درمونم نداره هموشون مشکل دارن من خودم تا حالا 4 5 تا رام عوض کردم تا گوشی کاراییش در حد سخت افزارش بشه نشد که نشد باورتون نمیشه هر روز من اینو ریست میکنم تا راه نفسش باز شه واقعا حال بهم زنه مثل این پیرزنای غورغورو میمونه:31: میدونی چیش حال آدم بهم میزنه؟ همین لگ داشتنش انگار داری با نوکیا کار میکنی(دیگه نه دراون حد:31:) لگ فیکس کردم کرنل دارکور گلکسیان اورکلاک هیچ فرقی نکرد کلا این Desire S یه چیز دیگست.
فقط موندم اگه روت کنم این آپدیتای رسمی دیگه براش نمیاد

از رامهای سیانوژن استفاده کردی ؟؟؟ اونارو هم یه تستی بزن رو گالکسیت :46:

Pedram_mrn
22-08-2011, 00:26
از رامهای سیانوژن استفاده کردی ؟؟؟ اونارو هم یه تستی بزن رو گالکسیت :46:

آره سیانوژن هم ریختم روش اون خیلی بهتر بود ولی هنوز بتاست هر روز براش یه آپدیت جدید میاد کلی باگ داشت تا بخواد فاینالش بیاد کلی طول میکشه.
چه کاریه آدم خودشو انقد به دردسر بندازه هی رام عوض کنه میره یه دیزایر اس میخره خیال خودشو راحت میکنه:31:

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

روت کنی بازم میتونی آپدیت رسمی کنی...

تو فروم ---------.ir تو بخش دیزار اس سوال کردم مدیرش گفت که اگه روت کنی آپدیت خبری نیست:13:
دوستان اگه اطلاعات دقیق دارن بیان بگن:46:
روش روت موقتم کارمو راه میندازه اونو کسی راهشو بلد نیست؟

22-08-2011, 00:55
تا جایی که من میدونم روت فقط بهت اجازه دستکاری جات و یه سری امکانات اضافی میده :-؟؟ حالا بازم دست نگه دار ببین بقیه چی میگن...

---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk

printemps
22-08-2011, 10:57
بچه ها یه سوال
کیس و کاور جلوی وایفای رو نمیگیره؟
چه جنس کیسی مناسبه؟ شما خودتون از چی استفاده میکنید؟

tonypb
22-08-2011, 13:36
بچه ها یه سوال

فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه...من تا حالا کیسی برای desire s ندیدم...
من خودم از کیف استفاده میکنم...

Pedram_mrn
22-08-2011, 17:51
بچه ها یه سوال

من از این گارد استفاده میکنم خیلی خوبه هیچ مشکلی ام نداره وای فای هم خیلی عالی کار میکنه

از علاالدین گرفتم 3 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tonypb
30-08-2011, 19:50
امروز یه دفعه تو نور زیاد گوشیم رو دیدم...
چند تا خش رو صفحه نمایشش پیدا کردم...تو نور معمولی پیدا نیست...تو نور زیاد در صورت بازتاب زیاد پیدا میشه...
فکر نکنم مشکلی باشه...ولی در اصرع وقت یه محافظ صفحه باید براش بگیرم..
راستی پس فردا دارم میام تهران...تو تهران جایی کیف اصلیشو داره؟؟؟
ممنون میشم بگید.

cina1991
03-09-2011, 18:25
desire s/گارانتی کامتل/تایوان/مشکی/555000
desire s/گارانتی یاس/چین/مشکی، نقره ای/590000
کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Pedram_mrn
04-09-2011, 08:25
desire s/گارانتی کامتل/تایوان/مشکی/555000
desire s/گارانتی یاس/چین/مشکی، نقره ای/590000
کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معلومه اونی که ارزونتره. مطمئنی حالا تایوانیه؟

cina1991
04-09-2011, 10:11
معلومه اونی که ارزونتره. مطمئنی حالا تایوانیه؟
فروشنده میگفت تایوانیه(کامتل) ، البته تو مغازش نداشت باید سفارش میداد(از تهران) بیارن!!!!!،اما (یاس)چند تاشو داشت میشد یه مقایسه ای بین نقره ای و مشکیش کرد.
کامتلو بگیرم؟؟
مشکی or نقره ای؟؟؟
کمک تا پس فردا میخوام بگیرم!!!!

Pedram_mrn
04-09-2011, 18:55
تو تهران تایوانیش با گارانتی یاس 590 تومنه
کامتل رو هم من جایی ندیدم تایوانی داشته باشه به احتمال زیاد چینه یا اینکه تایوانه ولی گارانتیش اصلی نیست
دوست من شما اگه میخوای اینقد هزینه کنی بهتره یه گوشیه بالاتر بخری این گوشی رو من 480 خریدم شما اگه میخوای 600 هزینه کنی بهتره سنسشین یا گلکسی اس 2 بگیری(با کمی هزینه ی بیشتر). به نظر من شما داری زیاد واسه این گوشی پول میدی که واقعا ارزشه انقد پول رو نداره ولی اگه واقعا این گوشی چشمتو گرفته و مشکلی سر پولش نداری بگیرش
کامتل و یاس هم فرق چندانی باهم ندارن یاس شناخته شده تره. چینی و تایوانی رو هم من از نزدیک مقایسه نکردم ولی مال من که چینیه کاملا ازش راضی ام
مشکی و نقره ایش هم سلیقه ایه هر کدومو میپسندی انتخاب کن

cina1991
04-09-2011, 19:12
تو تهران تایوانیش با گارانتی یاس 590 تومنه
کامتل رو هم من جایی ندیدم تایوانی داشته باشه به احتمال زیاد چینه یا اینکه تایوانه ولی گارانتیش اصلی نیست
دوست من شما اگه میخوای اینقد هزینه کنی بهتره یه گوشیه بالاتر بخری این گوشی رو من 480 خریدم شما اگه میخوای 600 هزینه کنی بهتره سنسشین یا گلکسی اس 2 بگیری(با کمی هزینه ی بیشتر). به نظر من شما داری زیاد واسه این گوشی پول میدی که واقعا ارزشه انقد پول رو نداره ولی اگه واقعا این گوشی چشمتو گرفته و مشکلی سر پولش نداری بگیرش
کامتل و یاس هم فرق چندانی باهم ندارن یاس شناخته شده تره. چینی و تایوانی رو هم من از نزدیک مقایسه نکردم ولی مال من که چینیه کاملا ازش راضی ام
مشکی و نقره ایش هم سلیقه ایه هر کدومو میپسندی انتخاب کن
ممنون دوست عزیز واسه اینکه وقت میزاری جواب میدی
والا یا باید این گرونیو اجباریو تحمل کرد یا باید از تهران بگیرم،
قیمت بدون گارانتیش هنوزم 480 اونجا؟؟
اگه جای با انصافی رو هم میشناسی بگو(واسه خرید)؟؟

aliboyyyyyyyyyy
06-09-2011, 04:33
اینجا رشت 580 تومن با گارانتی اصل

Pedram_mrn
06-09-2011, 17:07
ممنون دوست عزیز واسه اینکه وقت میزاری جواب میدی
والا یا باید این گرونیو اجباریو تحمل کرد یا باید از تهران بگیرم،
قیمت بدون گارانتیش هنوزم 480 اونجا؟؟
اگه جای با انصافی رو هم میشناسی بگو(واسه خرید)؟؟

والا نمیدونم قیمتای جدیدیو

آدم با انصاف پیدا میشه مگه شما اگه میخوای بری تهران بخری سعی کن یه سر بری بازار موبایل ایران
من خودم از طبقه ی ششم علاالدین گرفتم

mehrdad x
07-09-2011, 21:38
سلام
من شهرکردم و امروز رفتم یه قیمت از این گوشی رو بگیرم یکی که خودش نمایندگی کامتله میگفت بدون گارانتی 565 و با گارانتی تا 670 ت قیمت داره :18: که اون گرونتره 3 سال گارانتی که یه سالش گارانتی تعویضه (اصلا اینطور چیزی ممکنه؟!!! :18:) من میگم مال چه شرکتی فقط میگه گارانتی اصلی!!! (البته با گارانتی کمتر از 670 هم داشت)
بعد یه جا دیگه رفتم با گارانتی یاس میگفت 570 ت ! :24:
فقط همین دوتا داشتن که جفتشون مشکی بود (من خاکستری میخواستم:41:)
حالا من نمیدونم باید چیکار کنم، میخواستم اگه زیر 500 ت بود تا آخر هفته دیگه بگیرمش، حالا نمیدونم چیکار کنم ...
ای خداااااااا :37:

Pedram_mrn
08-09-2011, 06:35
سلام
من شهرکردم و امروز رفتم یه قیمت از این گوشی رو بگیرم یکی که خودش نمایندگی کامتله میگفت بدون گارانتی 565 و با گارانتی تا 670 ت قیمت داره :18: که اون گرونتره 3 سال گارانتی که یه سالش گارانتی تعویضه (اصلا اینطور چیزی ممکنه؟!!! :18:) من میگم مال چه شرکتی فقط میگه گارانتی اصلی!!! (البته با گارانتی کمتر از 670 هم داشت)
حالا من نمیدونم باید چیکار کنم، میخواستم اگه زیر 500 ت بود تا آخر هفته دیگه بگیرمش، حالا نمیدونم چیکار کنم ...

خیلی قیمتش پرته شما اگه میتونی برو از شیراز بگیر شنیدم قیمتای اونجا از تهرانم پایین تره
با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره شما 670 تومن میتونی سنسشن و با گارانتی بگیری اس 2 رو بدون گارانتی

cina1991
08-09-2011, 17:43
با گارانتی یاس تهران 530...؟؟!!!درسته(590 گرگان)
اگه قیمت دارین بزاربن لطفا...

ميگ ميگ 2
13-09-2011, 19:45
سلام دوستان من تازه عضو شدم بايد بگم كلوپ باحاليه .....:8:

absorb3000
17-09-2011, 10:03
یه سوال از دوستان حرفه ای :

دوتا گوشی کارکرده دستم اومده یکیش x10 یکیشم desire s کدومو انتخاب کنم ؟

mehrdad x
17-09-2011, 11:18
یه سوال از دوستان حرفه ای :

دوتا گوشی کارکرده دستم اومده یکیش x10 یکیشم desire s کدومو انتخاب کنم ؟

من حرفه ای نیستم ولی اگه جای شما باشم desire s رو انتخاب میکنم

P I R A N H A
17-09-2011, 11:46
دیزایر اس رو بردار شک نکن

absorb3000
17-09-2011, 11:49
میتونین علت انتخابتونو هم بگین ؟؟ البته قیمتاشون در حدود 100 تومن اختلاف داره

tonypb
17-09-2011, 20:08
میتونین علت انتخابتونو هم بگین ؟؟ البته قیمتاشون در حدود 100 تومن اختلاف داره

چون که x10 کم کم آخرای عمرشه و دیگه ساپورتی ازش نمیشه...(نه که قبلا میشد :31: )
قدیمیه...کیفیت صفحه اش کمتره...و اینکه هر چی باشه htc نیست...:27:

jack c
18-09-2011, 13:43
سلام!راستش من چن وقته شک دارم!نمیدونم اینکردیبل اس بخرم یا دیزایر اس یا یه آیپاد با یه گوشی ساده تر!و این که اصلا می ارزه این قد واسه گوشی خرج کنی یا نه؟! میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟

01110362
23-09-2011, 14:30
سلام!راستش من چن وقته شک دارم!نمیدونم اینکردیبل اس بخرم یا دیزایر اس یا یه آیپاد با یه گوشی ساده تر!و این که اصلا می ارزه این قد واسه گوشی خرج کنی یا نه؟! میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟

علیکم سلام
دوست عزیز بسته به نیازمندیهات گوشی و انتخاب کن اگرکاربرمعمولبی هستی و اهل گوشی بازی و سیستم عامل و ... نیستی یه گوشی میان قیمت مثل گالکسی ایس یا واید فایر اس کارت رو راه میندازه .اما اگه یه پله میخوای بیای بالاتر خودم هم مثل شما بین این دو تحقیق کردم و به دیزایر اس رسیدم البته نظر شخصی منه چون از لحاظ سخت افزاری غیر از دوربین که زیاد برام مهم نیست و صفحه که همون 3.7 خوبه ، تفاوت دیگه ای ندارند ...والبته و ظاهر گوشی که به نظرم اس خوشگلتره .
به هر حال هر دوتاشون خوبن هر کدومشو بگیری پشیمون نمیشی.موفق باشیید.

mohammad_87
23-09-2011, 23:41
سلام
همین قیمتای تهران کلی سود روش داره اینها دیگه چه فکری می کنن؟بتهرین خرید یکی برخی از شهرهای مرزیست و دیگری طبقات بالای علائدین.
ضمنا این گارانتی یاس تقلبیش خیلی زیاد شده.حتما برای اطمینان به نمایندگیش مراجعه کنید که می تونید از 118 بگیرید.تو تهران فقط 3 نمایندگی رسمی داره که یکیش تو بازار موبایله.تو علائدین که می دونید چه بالاهایی سر خریدار میارن،یاس نمایندگی رسمی نداره.

با گارانتی یاس تهران 530...؟؟!!!درسته(590 گرگان)
اگه قیمت دارین بزاربن لطفا...
قیمت جدید من ندارم.حدود یکماه پیش تو تهران یاس 580 بود اون یکی 510.گوشی خام هم 480

Pedram_mrn
24-09-2011, 00:11
دلار رفته بالا دوباره قیمتا بازم بالا رفته 535 30 3 روز پیش علاالدین

امضای جالب و تاسف برانگیزی بود
واقعا مگه میشه.......:18::18::18:

3D ARCHITECT
26-09-2011, 04:04
سلام بچه ها/ همه اندرویدی هاااااااااااااااااااااااا اا .:8:

من بلندی و کیفیت پخش موزیکش تو هندزفری برام خیلی مهمه ، نسبت به i9001 چطوره ؟
من میخوام امروز فردا از علائدین بخرمش .
خواهشاً راهنماییم کنید کدوم نمایندگیش بهتره بگیرم و چطور گوشی یا ظاهرا باتریش رو اصل بگیرم ؟ بهم نندازن گوشی رو !!!:41:

اگه از هنگ کردن های سامسونگ i9001 نمیشنیدم ، حتماً بخاطر کیفیت صداش همین فردا میخریدمش ، نظرتون چیه ؟ ؟ !!:20:

3D ARCHITECT
26-09-2011, 04:11
میگم

چند ساعت موزیک با هندزفری میشه گوش کرد باهاش ؟؟ ؟؟
به نظر شما desier s بگیرم یا i9001 سامسونگ

کدومشون باگ نداره هنگ نمیکنه ( چه موقع بازی چه فیلم و ... ]

سخت منتظر نظرات حرفه ای بچه های باحال هستم که فوری برم الان بخرم ، لازم دارم

_ermia
26-09-2011, 19:09
میگم

اهل آهنگ گوش دادن با موبایل نیستم، واسه همین در مورد اینکه چقدر باتریش دووم میاره موقع استفاده از هندزفری و آهنگ گوش کردن نظر خاصی ندارم، اما کلا باتری خیلی قوی ای نداره اما بدم نیست، فقط موقع استفاده از وایرلس زود خالی میشه، وگرنه با استفاده معمولی زنگ و مسیج و یکم بازی و این چیزا، دو روز رو دووم میاره

اما در مورد هنگ کردن، برای من که سه ماه و چند روزه که دارمش، شاید کلا 3 بار هنگ کرده که اونم بعد آپدیت دیگه یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه
در مورد اجرای بازی و اجرای برنامه ها و این چیزا من خیلی راضی هستم و به نظرم خیلی راحت و روون کار میکنه
من که از دیزایر اس خیلی راضی هستم، تا نظر دوستان دیگه چی باشه
البته نظر من در مورد اچ تی سی ساخت تایوان بود، در مورد چینیش نمیدونم چطوره

tonypb
26-09-2011, 23:02
اهل آهنگ گوش دادن با موبایل نیستم، واسه همین در مورد اینکه چقدر باتریش دووم میاره موقع استفاده از هندزفری و آهنگ گوش کردن نظر خاصی ندارم، اما کلا باتری خیلی قوی ای نداره اما بدم نیست، فقط موقع استفاده از وایرلس زود خالی میشه، وگرنه با استفاده معمولی زنگ و مسیج و یکم بازی و این چیزا، دو روز رو دووم میاره

اما در مورد هنگ کردن، برای من که سه ماه و چند روزه که دارمش، شاید کلا 3 بار هنگ کرده که اونم بعد آپدیت دیگه یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه
در مورد اجرای بازی و اجرای برنامه ها و این چیزا من خیلی راضی هستم و به نظرم خیلی راحت و روون کار میکنه
من که از دیزایر اس خیلی راضی هستم، تا نظر دوستان دیگه چی باشه
البته نظر من در مورد اچ تی سی ساخت تایوان بود، در مورد چینیش نمیدونم چطوره

میگم

اولا اینا هم قیمت نیسند که با هم مقایسه کنیم...
ولی کیفیت موسیقی desire s کاملا عالی و قابل قبول است...از لحاظ چند ساعت پخش موسیقی چون روش مانور ندادند معلوم نیست...ولی فکر کنم i9001 بیشتر پخش کنه ولی نه خیلی زیاد...

گفته های ermia عزیز کاملا تایید میشه.:46:

printemps
27-09-2011, 15:12
بچه ها من پنجشنبه رفتم علاءالدین ولی کلی قیمتها متفاوت بود!
کسی میدونه قیمت حقیقی این گوشی الان چنده؟
تو همون علاءالدین با گارانتی کامتل یکی گفت 430! طبقه بالاش گفتن 530!!! هیچ دو نفری قیمت مشابه نداد! همه کلی اختلاف قیمت داشتن
گارانتی یاس هم همینطور بود
نمایندگی های فروش یاس رو از کجا میشه فهمید کجان که مطمئن باشن؟ تو سایتش من چیزی ندیدم

tonypb
27-09-2011, 15:33
بچه ها من پنجشنبه رفتم علاءالدین ولی کلی قیمتها متفاوت بود!
کسی میدونه قیمت حقیقی این گوشی الان چنده؟
تو همون علاءالدین با گارانتی کامتل یکی گفت 430! طبقه بالاش گفتن 530!!! هیچ دو نفری قیمت مشابه نداد! همه کلی اختلاف قیمت داشتن
گارانتی یاس هم همینطور بود
نمایندگی های فروش یاس رو از کجا میشه فهمید کجان که مطمئن باشن؟ تو سایتش من چیزی ندیدم

نمایندگی فروش یاس تو بازار موبایل دم دره...
اون یارو که بهت گفته 430 احتمالا قیمت desire رو داده...desire s بدون گارانتی حدود 500 و با گارانتی کامتل 550 یا 560 و با یاس هم حدود 600...

mehrdad x
28-09-2011, 00:42
سلام دوستان
گفتم تا چراغ این تاپیک روشنه یه سوال بپرسم ...

اگه این گوشی عربی داشته باشه یعنی بشه باهاش sms رو با فونت عربی تایپ کرد، حتما ورژن خاور میانه ست؟؟؟

بعد اگه اینطوره واسه حروف " گ چ پ ژ " باید فارسی ساز نصب کرد یا با آپدیت درست میشه؟

آخه میخوام اگه بشه بگم از عربستان یا عراق واسم بیارن (البته اگه بصرفه باشه!)

(سوال اولم مهمتره)

مرسی

tonypb
28-09-2011, 20:18
سلام دوستان
گفتم تا چراغ این تاپیک روشنه یه سوال بپرسم ...

اگه این گوشی عربی داشته باشه یعنی بشه باهاش sms رو با فونت عربی تایپ کرد، حتما ورژن خاور میانه ست؟؟؟

بعد اگه اینطوره واسه حروف " گ چ پ ژ " باید فارسی ساز نصب کرد یا با آپدیت درست میشه؟

آخه میخوام اگه بشه بگم از عربستان یا عراق واسم بیارن (البته اگه بصرفه باشه!)

(سوال اولم مهمتره)

مرسی

سلام.ایشالا چراغش همیشه روشنه...
اره اگه عربی داشته باشه مال خاور میانه است دیگه...با آپدیت فارسی نمیشه.فقط حروف رو درست نشون میده و یه کیبورد عربی بهش اضافه که گچپژ هم داره...ولی همچین کیبورد خوبی نیست...من از smart keyboard pro استفاده میکنم...عالیه...
به نظر من از اونجا بیاری فرقی با اینجا نداره...اینجا قیمت ها هم با ثبات شده...اگه از اینجا بگیری خودت هم خیالت راحته...
sent from my htc Desire S

M@hdi-B
03-10-2011, 07:55

tonypb
18-10-2011, 00:12
سلام.
یه موقیتی برام پیش اومده که یه گالکسی اس رسیده دستم...
به نظرتون دیزایر اس رو رد کنم گلکسی رو ور دارم یا نگهش دارم؟
فقط به خاطر gpu و cpu قوی تر میخوام گلکسی رو ور دارم.
شما بودید چی کار میکردید؟؟؟

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Pedram_mrn
18-10-2011, 02:23
عمرا همچین اشتباهی نمیکردم
من الان دارم گلکسیمو رد میکنم بره مشتری حسابی براش پیدا نکردم و الا تا حالا ردش کرده بودم رفته بود
قدر رامی که htc رو گوشیاش میزاره رو بدون. البته قدرشو وقتی میفهمی که دو روز یه بار رو گوشیت رام نصب کنی به دنبال یه رام حسابی که مشکل نداشته باشه رام نصب کردنش هم انقد دردسر داره که خدا میدونه بعدش نصب میکنی مشکل داره سوال میکنی میگن بد نصب کردی(آخه مگه یه رامو به چند حالت ممکن میشه نصب کرد) کلا اگه دنبال رام نصب کردنو این جنگولک بازیا هستی و وقتو ترافیکه اضافی داری با گلکسی عوضش کن
درضمن اینم بهت بگم که از نظر من و با تست هایی خودم انجام دادم گلکسی تو قدرت CPU & GPU هیچی بیشتر نداره همه ی اینا حرفایه رویه کاغذه دوست من
شما چه مشکلی با قدرت این گوشی داری یعنی چه برنامه و بازیی ای تو گوشیت ریختی که به دلیل ضعیف بودنه گوشی مشکل ایجاد کرده...؟؟؟ً!!!
البته اگه گلکسی رو بگیری اینارو داری دوربین بهتر مخصوصا فیلم برداری بهتر باتری کمی قویتر صفحه بزرگتر و رابط کاربری بسیار جذاب تاچویز وبدنه ی ساخته شده از بهترین پلاستیک های موجود و زیبایی منحصر به فردی که در ساختش بکار رفته واقعا وقتی این گوشیرو میگیری دستت احساس غرور بهت دست میده:27:
ببخشید یکم جو زده شدم آخه من حالم دیگه از این گوشی داره بهم میخوره بیشتر از دوماه دنبال یه مشتری میگردم براش هیچکی پسند نمیکنه این وسط دیزایر اس خودم شوهر رفت...یه هفته پیش خر شدم فروختمش به هوای اینکه اینو هم دو روز دیگه میفروشم Sen EX میگیرم ولی اینکه بیخ ریشه ما چسبیده الان دارم حسرت دیزار اس جیگرمو میخورم :37:

راستی اگه هنوز نظرت عوض نشده با دیزایر است عوض میکنم ولی فکر نمیکنم با این حرفایی که زدم طرف گلکسی بری:31:
کاشکی میگفتم خوبه:31:

tonypb
18-10-2011, 16:44
عمرا همچین اشتباهی نمیکردم
من الان دارم گلکسیمو رد میکنم بره مشتری حسابی براش پیدا نکردم و الا تا حالا ردش کرده بودم رفته بود
قدر رامی که htc رو گوشیاش میزاره رو بدون. البته قدرشو وقتی میفهمی که دو روز یه بار رو گوشیت رام نصب کنی به دنبال یه رام حسابی که مشکل نداشته باشه رام نصب کردنش هم انقد دردسر داره که خدا میدونه بعدش نصب میکنی مشکل داره سوال میکنی میگن بد نصب کردی(آخه مگه یه رامو به چند حالت ممکن میشه نصب کرد) کلا اگه دنبال رام نصب کردنو این جنگولک بازیا هستی و وقتو ترافیکه اضافی داری با گلکسی عوضش کن
درضمن اینم بهت بگم که از نظر من و با تست هایی خودم انجام دادم گلکسی تو قدرت CPU & GPU هیچی بیشتر نداره همه ی اینا حرفایه رویه کاغذه دوست من
شما چه مشکلی با قدرت این گوشی داری یعنی چه برنامه و بازیی ای تو گوشیت ریختی که به دلیل ضعیف بودنه گوشی مشکل ایجاد کرده...؟؟؟ً!!!
البته اگه گلکسی رو بگیری اینارو داری دوربین بهتر مخصوصا فیلم برداری بهتر باتری کمی قویتر صفحه بزرگتر و رابط کاربری بسیار جذاب تاچویز وبدنه ی ساخته شده از بهترین پلاستیک های موجود و زیبایی منحصر به فردی که در ساختش بکار رفته واقعا وقتی این گوشیرو میگیری دستت احساس غرور بهت دست میده:27:
ببخشید یکم جو زده شدم آخه من حالم دیگه از این گوشی داره بهم میخوره بیشتر از دوماه دنبال یه مشتری میگردم براش هیچکی پسند نمیکنه این وسط دیزایر اس خودم شوهر رفت...یه هفته پیش خر شدم فروختمش به هوای اینکه اینو هم دو روز دیگه میفروشم Sen EX میگیرم ولی اینکه بیخ ریشه ما چسبیده الان دارم حسرت دیزار اس جیگرمو میخورم :37:

راستی اگه هنوز نظرت عوض نشده با دیزایر است عوض میکنم ولی فکر نمیکنم با این حرفایی که زدم طرف گلکسی بری:31:
کاشکی میگفتم خوبه:31:
سلام مرسی از توضیح کاملت...
والا گلکسی مال داداشمه.خودش رفت GS II گرفت اینوو داد من گفت هر کاری باش میخوای بکن...
گلکسی قوی تره مخصوصا GPU ش.مثلا تو آسفالت ماشینا توش روی بدنه شون بازتاب محیط اطراف رو داره که desire s نداره...یا مثلا تو بنچمارک nenamark دیزایر اس 12 فریم میده گلکسی اس 25 فریم...
واسه همین دودل شدم...و هم چنین صفحه نمایشش...
ولی صدای بلند گو و هدفون دیزایر خیلی بهتره.اینتر فیس سنس و راحتی کار باهاش و بدنه خوبش و...
ولی تصمیم گرفتم دیزایر اس خودمو نگه دارم...گور بابای قدرت...گوشی دوست داشتنی خودم رو نگه میدارم...:40:
تو چرا میخوای sen ex بگیری.؟..سخت افزارش فرقی با دیزایر اس نداره ها...فقط صفحه اش بزرگتره...

راستی خوشم میاد فقط من و تو به این تاپیک سر میزنیم...با این که پر فروش ترین گوشی htc هست ولی سوت و کوره...

Pedram_mrn
18-10-2011, 17:31
من تو آسفالت تفاوتی ندیدم به نظرم سرعت لودینگ دیزایر اس بیشترم بود شاید من زیاد دقت نکردم:10:
سنسیشن ای ایکس دوهسته ایه با کلاک 1.5 بابا تازه تکنولوژی شرکت بیتسم داره کلی فرق میکنه با دیزایر اس
کلا منظورم گوشی های دوهسته ایه جدیده فعلا این تو بازار هست شایدم نکسوس 3پرایم یا دو مدل از گوشی های جدیده htc
کلا من دل خوشی از گلکسی اس ندارم ببین اگه ازش خوشت میاد برش دار گوشیه بدی نیست اصلا من باهاش حال نمیکنم خیلیا میگن بهتره
دیزایر استو هم اگه میخوای بفروشی من خریدارم:31:

آره منم تعجب میکنم چرا اینجا انقد سوتو کوره تو xda تاپیکش ترکونده بس که همه تو ایران عشق سامسونگ دارن

tonypb
18-10-2011, 18:06
من تو آسفالت تفاوتی ندیدم به نظرم سرعت لودینگ دیزایر اس بیشترم بود شاید من زیاد دقت نکردم:10:
سنسیشن ای ایکس دوهسته ایه با کلاک 1.5 بابا تازه تکنولوژی شرکت بیتسم داره کلی فرق میکنه با دیزایر اس
کلا منظورم گوشی های دوهسته ایه جدیده فعلا این تو بازار هست شایدم نکسوس 3پرایم یا دو مدل از گوشی های جدیده htc
کلا من دل خوشی از گلکسی اس ندارم ببین اگه ازش خوشت میاد برش دار گوشیه بدی نیست اصلا من باهاش حال نمیکنم خیلیا میگن بهتره
دیزایر استو هم اگه میخوای بفروشی من خریدارم:31:

آره منم تعجب میکنم چرا اینجا انقد سوتو کوره تو xda تاپیکش ترکونده بس که همه تو ایران عشق سامسونگ دارن

اخ هواسم نبود...با xl قاطیش کردم...
نه دیگه دیزایر اسو نمیفروشم...
گلکسی اگه میخوای بیا وردار ;-)

mohammad_87
19-10-2011, 15:36
ﺳﻼﻡ
ﻣﻦ ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﯽ‌ﮔﻪ ﺑﺎﯾﺪ ۴۰۰ ﻣﮓ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﻨﯿﺪ.ﺑﺎ real football ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ.ﻟﻄﻔﺎ ﻟﯿﻨﮑﯽ ﮐﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ.

_ermia
19-10-2011, 18:33
سلام
400 مگ که نه، ولی احتیاج به دانلود هم هست بعد نصب
من آسفالت رو از مارکت گرفتم، بعد از نصب هم گفت باید 100 مگ حدودا دانلود کنه
دانلود کرد و بعد هم به خوبی اجرا شد

mohammad_87
20-10-2011, 02:18
سلام
1.با توجه به حافظه داخلی نسبتا خوب این گوشی،روت کردن رو کلا توصیه می کنید یا نه؟
2.من گوشیمو آنلاین آپدیت کردم.چکار کنم که اینها از بین نره.
3.یه آموزش ساده برای روت کردن و پارتیشن بندی این گوشی و رمش بگید.
---------------
4.چجوری از صفحه نمایش عکس بگیریم؟

_ermia
20-10-2011, 09:37
سلام
1.با توجه به حافظه داخلی نسبتا خوب این گوشی،روت کردن رو کلا توصیه می کنید یا نه؟
---------------

سلام
1- در مورد روت کردن و اینا خیلی نمیدونم، ایشالا دوستان جواب میدن
2- خب فکر کنم باید از گوشی بکاپ بگیرید دیگه، مثلا برنامه MyBackup Pro برنامه خوبیه برای بکاپ گیری
3- مثل 1
4- باید گوشی روت بشه تا اونجا که من میدونم، آخه اون اولا، 3 - 4 ماه پیش، خیلی دنبال برنامه گشتم برای این کار، اما هرچی پیدا کردم تو توضیحاتش نوشته بود گوشه باید روت شده باشه، البته فقط یه برنامه دیدم که روت شدن نمیخواست اما اونم با دکمه سخت افزاری دوربین کار می کرد :13: که خوب این دیزایر اس کوچولوی ما نداشت
نمیدونم شاید الان برنامه براش اومده باشه، یا اصلا باشه و من پیدا نکردم
دوستان حتما بیشتر راهنمایی می کنند

Pedram_mrn
20-10-2011, 14:15
سلام
---------------

1. روت کردن درصورتی به کار شما میاد که بخواید از برنامه ی تیتانیوم بکاپ و اربوت و .... استفاده کنید یا بخواید کاستوم رام بریزید. گوشی های htc اول باید s-off بشن بعد روت
2.اگه جدیدا آپدیتش کردی شاید تو اس آف کردن به مشکل بخوری... شنیده بودم اگه گوشیتونو روت کنید از آپدیت خبری نیست با توجه به اینکه یه آپدیته مهم تو راهه(2.3.5 و Sense 3.0) اصلا روت کردن توصیه نمیشه
من خودم گوشیه خدابیامرزمو روت کرده بودم ولی حالا که فروختم رفت
3.پارتیشن بندی واسه چی 1گیگ حافظه واسه نصب نرم افزار در اختیار داری شما جایی ام من چنین آموزشی واسه این گوشی ندیدم شما بیشتر برنامه هایی ام که نصب داری رو بدون پارتیشن بندی میتونی انتقال بدی به مموری کارت
4.یه برنامه تو مارکت بود یادم نمیاد اسمش دقیقا چی بود screen shot it without root بود فکرکنم

loooder
27-10-2011, 11:41
سلام
می خواستم بدونم آیا این گوشی به اندروید 4 اپدیت میشه یا نه؟

tonypb
27-10-2011, 15:50
سلام
می خواستم بدونم آیا این گوشی به اندروید 4 اپدیت میشه یا نه؟

از لحاظ تئوری آره میشه ولی در عمل بستگی به htc داره...

mohammad_87
28-10-2011, 14:58
1. .اگه جدیدا آپدیتش کردی شاید تو اس آف کردن به مشکل بخوری... شنیده بودم اگه گوشیتونو روت کنید از آپدیت خبری نیست با توجه به اینکه یه آپدیته مهم تو راهه(2.3.5 و Sense 3.0) اصلا روت کردن توصیه نمیشه
من الآن گوشیم uptodate هستش.چند روز یبار میزنم اگه آپدیت داشته باشه آپدیت کنه.این 2.3.5 و بخصوص sence 3.0 کی قراره بیاد؟رسمی هستش دیگه.نه؟

Pedram_mrn
28-10-2011, 15:24
من الآن گوشیم uptodate هستش.چند روز یبار میزنم اگه آپدیت داشته باشه آپدیت کنه.این 2.3.5 و بخصوص sence 3.0 کی قراره بیاد؟رسمی هستش دیگه.نه؟

هنوز برای همه ی ورژن ها نیومده یه سری تو انگلیس این آپدیتو دادن فعلا.... شما بذار رو حالت اتوماتیک هر وقت آپدیت بیاد خبرت میکنه
بله رسمیه....

printemps
06-11-2011, 22:04
من امروز بلاخره قسمت شد و این گوشی رو خریدم :20:
از علاءالدین طبقه پنجم (فروشگاه باران2) گرفتم با گارانتی یاس 530 تومان (با توجه به گارانتی خیلی گرون گرفتم؟!:worried:)

حالا دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید واسه راه انداختن اولیش باید چیکار کنم؟
چه مدت شارژ اولیه باید بشه؟
و اگه تنظیمات خاص دیگه ای هم داره که کارایی و موندگاریشو بیشتر میکنه ممنون میشم بگید.
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون :11:

Pedram_mrn
07-11-2011, 00:29
من امروز بلاخره قسمت شد و این گوشی رو خریدم :20:
از علاءالدین طبقه پنجم (فروشگاه باران2) گرفتم با گارانتی یاس 530 تومان (با توجه به گارانتی خیلی گرون گرفتم؟!:worried:)

حالا دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید واسه راه انداختن اولیش باید چیکار کنم؟
چه مدت شارژ اولیه باید بشه؟
و اگه تنظیمات خاص دیگه ای هم داره که کارایی و موندگاریشو بیشتر میکنه ممنون میشم بگید.
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون :11:

مبارکت باشه داداش نه خوب گرفتی چون با گارانتیه قیمتش معقوله

شارژ اولیه 8 ساعته باید بذاری اول شارژ خود باتری تموم شه گوشی خاموش شه بعد تو خاموشی شارژش کنی
یه فایل منیجر لازم داری اول کار با یه تسک کیلر.... که پیشنهاد من به شما ES File explorer و advance task manager هست بعد خودت یواش یواش دستت میاد
فایل منیجرو با بولوتوث به گوشی انتقال بده و نصبش کن یا با برنامه ای که تو مموری کارد بود از طریق کامپیوتر نصبش کن... دیگه چیزه خاصی نیست برو حالشو ببر:10:

printemps
07-11-2011, 13:53
مبارکت باشه داداش نه خوب گرفتی چون با گارانتیه قیمتش معقوله

شارژ اولیه 8 ساعته باید بذاری اول شارژ خود باتری تموم شه گوشی خاموش شه بعد تو خاموشی شارژش کنی
یه فایل منیجر لازم داری اول کار با یه تسک کیلر.... که پیشنهاد من به شما ES File explorer و advance task manager هست بعد خودت یواش یواش دستت میاد
فایل منیجرو با بولوتوث به گوشی انتقال بده و نصبش کن یا با برنامه ای که تو مموری کارد بود از طریق کامپیوتر نصبش کن... دیگه چیزه خاصی نیست برو حالشو ببر:10:
ممنون
ولی حالا اینهارو از کجا باید بگیرم؟:blush:
از سایتهای ایرانی؟ یا مارکت؟
کلا کدوم سایتها برای دانلود برنامه معتبر و قابل اطمینانن؟
اگه میشه یه انتی ویروس خوب رو هم بهم معرفی کنید.
ببخشید من تاحالا اسمارت فون نداشتم و کارکردن باهاش رو اصلا بلد نیستم:worried::43:

Pedram_mrn
07-11-2011, 17:13
ممنون
ولی حالا اینهارو از کجا باید بگیرم؟:blush:
از سایتهای ایرانی؟ یا مارکت؟
کلا کدوم سایتها برای دانلود برنامه معتبر و قابل اطمینانن؟
اگه میشه یه انتی ویروس خوب رو هم بهم معرفی کنید.
ببخشید من تاحالا اسمارت فون نداشتم و کارکردن باهاش رو اصلا بلد نیستم:worried::43:
همین فروم خودومون تو بخش نرم افزار های اندروید کلی برنامه داره
---------.ir
adnroidiha.c o m
این دو تا سایت هم خوبن برنامه ی بازار رو هم میتونی بریزی تو گوشیت کلی برنامه داره مثل مارکت خود اندرویده ولی ایرانیه

printemps
07-11-2011, 17:53
ممنون
فقط یه سوال
من هرکاری کردم نتونستم به مارکت وصل بشم. هربار که میزنم تو لودینگ میمونه و بعد چند ثانیه کلا میپره بیرونو صفحه اصلی رو نمایش میده.
روش خاصی داره؟ یا کلا تحریمیم و اجازه وارد شدن نمیدن؟

tonypb
07-11-2011, 18:14
ممنون
فقط یه سوال
من هرکاری کردم نتونستم به مارکت وصل بشم. هربار که میزنم تو لودینگ میمونه و بعد چند ثانیه کلا میپره بیرونو صفحه اصلی رو نمایش میده.
روش خاصی داره؟ یا کلا تحریمیم و اجازه وارد شدن نمیدن؟

دومی که خودت گفتی.
باید آفلاین باشی با چیز پی ان وصل بشی.

printemps
07-11-2011, 22:25
دومی که خودت گفتی.
باید آفلاین باشی با چیز پی ان وصل بشی.

ممنون
افلاين يعني حالت airplane ؟
اخه من تو حالت ايرپلن ميرم وايفاي ندارم ديگه
تنظيم خاصي داره؟

tonypb
07-11-2011, 22:50
ممنون
افلاين يعني حالت airplane ؟
اخه من تو حالت ايرپلن ميرم وايفاي ندارم ديگه
تنظيم خاصي داره؟

بله...
اگه وایفای روشن باشه و برید تو airplane وایفای رو خاموش میکنه ولی میتونید دوباره روشنش کنید...
مارکت آندروید چیز خاصی نیست که بخواد اینقدر براش دردسر بکشید...از سایت ها و مارکت های دیگه استفاده کنید.

rendeparizi
08-11-2011, 20:37
سلام. دوستان من نزدیک یک ساله desire hd دارم .یک سوال چه جوری میتونم از youtube کلیپ دانلود کنم.

_ermia
23-11-2011, 11:58
سلام به همگی، بچه ها یه سوال داشتم، یه خورده عجیبه شایدم خنده دار!
من روی صفحه home، برای کارهای مختلف فولدر دارم، مثلا مدیا، اینترنت و ... و short cut هر برنامه ای رو توی فولدر مربوط به خودش ریختم
مشکل اینه که بعضی وقتا، مثلا شاید موقعی که ریست می کنم، یا موقع های دیگه نمیدونم دقیقا کی ها، یهو آیکون خیلی از برنامه ها که توی این فولدرها هست، شبیه آیکون مارکت میشه، یعنی شکل آیکونی که هر برنامه داره از بین میره، اینجوری میشه (البته عکس خیلی با کیفیت نیست)

الان 3 ردیف از برنامه ها شکل آیکون اصلیشون از بین رفته و همه آیکونشون شده چیزی که دیفالت آندروید هست ولی بعضی ها نه:

البته بعد از یه مدت، مثلا چند روز دوباره آیکونا مثل اولشون میشن، اما خب اذیت میکنه آدمو همین جند روز
کسی میدونه اشکال از چیه؟

morteza1221
25-11-2011, 18:46
سلام دوستان
من هم 2 ماهی هست که این گوشی رو خریدم . یه مشکل دارم باهاش اونم اینه که gps این گوشی بسیار کند عمل میکنه و وقتی از برنامه maps یا یه برنامه دیگه به نام RMAPS استفاده میکنم خیلی دیر موقعیت یابی می کنه و حدود 5 دقیقه طول میکشه
البته از نقشه ofline در برنامه rmaps استفاده می کنم .
می خوام ببینم فقط این مشکل داره یا همشون همینجورین ؟؟
من قبل از این aino داشتم و بسیار سریع بود و 2 - 3 ثانیه بعدش محلو پیدا می کرد

_ermia
25-11-2011, 19:36
سلام
من که مشکلی ندارم، از Maps استفاده می کنم. حدودا 5-6 ثانیه زمان میبره تا مسیریابی یا موقعیتی رو که سرچ می کنم رو نشون بده.

printemps
27-11-2011, 13:46
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم:

1) برای کار با gps کار خاصی باید کرد؟ تنظیمات خاصی داره؟
من هر برنامه ای نصب کردم نتونست جامو نشون بده. تو همش فقط میزنه در حال دریافت امواج ماهواره یا waiting و ... هر چقدر صبر میکنم بازم فایده ای نداره.
my location رو خود گوشی بود هم هیچی نشون نمیده. حتی با نت هم وصل شدم فایده ای نداشت.

2) راهی برای تنظیم تایم اس ام اس ها هست؟ واسه من وقتی جواب اس ام اسم میاد زمانش عقبتر از اس ارسالیمه و درنتیجه قبل از اس ام اس ارسالی خودم قرار میگیره.

3) چیکار کنم که متن اس ام اس جدید که میاد رو صفحه نمایش داده نشه؟ (وقتی اس ام اس میاد قسمتی از متن ابتدای پیغام و اسم شخصی که اس داده رو صفحه اصلی نمایش داده میشه و میخوام اینطور نباشه)

پیشاپیش ممنون

Pedram_mrn
27-11-2011, 17:43
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم:

1) برای کار با gps کار خاصی باید کرد؟ تنظیمات خاصی داره؟
من هر برنامه ای نصب کردم نتونست جامو نشون بده. تو همش فقط میزنه در حال دریافت امواج ماهواره یا waiting و ... هر چقدر صبر میکنم بازم فایده ای نداره.
my location رو خود گوشی بود هم هیچی نشون نمیده. حتی با نت هم وصل شدم فایده ای نداشت.

2) راهی برای تنظیم تایم اس ام اس ها هست؟ واسه من وقتی جواب اس ام اسم میاد زمانش عقبتر از اس ارسالیمه و درنتیجه قبل از اس ام اس ارسالی خودم قرار میگیره.

3) چیکار کنم که متن اس ام اس جدید که میاد رو صفحه نمایش داده نشه؟ (وقتی اس ام اس میاد قسمتی از متن ابتدای پیغام و اسم شخصی که اس داده رو صفحه اصلی نمایش داده میشه و میخوام اینطور نباشه)

پیشاپیش ممنون

1. کار خاصی نمیخواد بکنی GPS رو روشن میکنی(از تو نوتیفیکیشن بار یا ستیگز) بعد وصل میشی به نت حالا با وایفای یا GPRS (واسه دانلود کردن نقشه های گوگل مپ) بعد میری تو Maps اگه به نت وصل باشی دوثانیه طول نمیکشه پیدات کنه به اینترنت هم وصل نباشی شاید یکی دو دقیقیه طول بکشه

2. تاریخ گوشیتو تنظیم کن امروز 27/11/2011 ساعتو هم بذار رو GMT +3:30 Tehran

3. تو تنظیمات خود برنامه ی اس ام اس باید تغییرش بدی یادم نیست کجاش بود ولی همچین چیزی داشت
واسه اس ام اس بهتره از برنامه ی Go sms Pro 3.77 استفاده کنی متاسفانه برنامه ی استوک اندروید امکانات خوبی نداره

tonypb
27-11-2011, 18:02

سیم کارت همراه اول اینطوریه...کاریش نمیشه کرد...مشکل از اپراتوره.

morteza1221
27-11-2011, 19:10
از اینکه جواب می دید ممنون
شاید سوالمو اشتباه مطرح کرده بودم
وقتی آنلاین (باgprs یا wifi ) از مکانیابها استفاده می کنم چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه ولی وقتی به صورت آفلاین (با gps ) مکانیاب استفاده می کنم بین 4 تا 5 دقیقه طول میکشه ! می خواستم ببینم طبیعیه یا نه ؟؟

Pedram_mrn
27-11-2011, 19:30
وقتی آنلاین (باgprs یا wifi ) از مکانیابها استفاده می کنم چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه ولی وقتی به صورت آفلاین (با gps ) مکانیاب استفاده می کنم بین 4 تا 5 دقیقه طول میکشه ! می خواستم ببینم طبیعیه یا نه ؟؟

اون موقع که من این گوشیو داشتم زیاد با مپش کار نکردم متاسفانه... دوستان یه تست بگیرن ببینن چقد طول میکشه تا لاک کنه....

من خودم با گلکسی اس همین مشکلو دارم بعضی وقتا خوب پیدا میکنه کمتر از 2 دقیقه.... ولی بعضی وقتا هر کاری میکنم پیدا نمیکنه یه سری 20 دقیقه صبر کردم آخرشم پیدا نکرد که من فکر میکنم مشکل از ماهواره ها باشه بهترین کار اینه که یه لحظه از GPRS استفاده کنی مکانتو پیدا کنی بعد قطع کنی اگه بسته ی 1 ماهه فعال کردی که هیچ ولی اگه نه حتما از برنامه های فایروال استفاده کن چون یهو 1000 تومن خرج میذاره رو دستت:31:

_ermia
27-11-2011, 19:56

آها من فکر کردم با وای این مشکل رو دارید
چون همیشه آنلاین از GPS استفاده می کنم، واسه همین جور دیگه ای تست نکرده بودم
الان آفلاین یه سرچ زدم، 5 مین گذشت جواب نداد، دیگه خسته شدم زدم بیرون :31:
احتمالا واسه همه اینطوریه دیگه، مگه خلافش ثابت شه!
پس سعی کن آنلاین باشی همیشه :46:

tonypb
27-11-2011, 23:04
من تا حالا آنلاین امتحان نکردم...
همیشه تو ماشین بوده...
اگه ماشین در حال حرکت باشه عمرا پیدا بکنه...باید در حال ایستاده وصل بشی که میانگین 2 دقیقه طول میکشه...
بستگی به محیط اطراف داره...آلودگی / ساختمان ها / درخت ها / ابر / منطقه

printemps
27-11-2011, 23:08
مرسی دوستان
پس انگار کلا باید بیخیال جی پی اس افلاین شد نه؟ :13:(کلی تبلیغ برنامه های مختلفو دیده بودم و خوشحال بودم میشه!:31:)

3. تو تنظیمات خود برنامه ی اس ام اس باید تغییرش بدی یادم نیست کجاش بود ولی همچین چیزی داشت
واسه اس ام اس بهتره از برنامه ی Go sms Pro 3.77 استفاده کنی متاسفانه برنامه ی استوک اندروید امکانات خوبی نداره
مرسی
ولی تنظیمی براش پیدا نکردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حذف نوتیفیشن بود که کلا همه چیو کنسل میکرد. یعنی حتی صدا و ویبره و .. هم باهاش قطع میشد.
راهی جز این نداره یعنی؟
میخوام فقط متنش نشون داده نشه. ولی اعلام کنه و نشون بده اس ام اس اومده.

Pedram_mrn
27-11-2011, 23:09
آها من فکر کردم با وای این مشکل رو دارید
چون همیشه آنلاین از GPS استفاده می کنم، واسه همین جور دیگه ای تست نکرده بودم
الان آفلاین یه سرچ زدم، 5 مین گذشت جواب نداد، دیگه خسته شدم زدم بیرون :31:
احتمالا واسه همه اینطوریه دیگه، مگه خلافش ثابت شه!
پس سعی کن آنلاین باشی همیشه :46:

آره منم همین فکرو میکنم چون منم تست کردم هم با Nokia X6 هم 5800 هم C5-00 ولی پیدا نکرد درصورتی که قبلا تو کمتر از دو دقیقه پیدا میکردن من با C5 که قبلا خودم داشتم تو خونه نزدیک به یه دقیقه پیدا میکرد الان به اونی که فرختم بهش گفتم تست کن اونم میگه پیدا نمیکنه
صدردصد این آمریکای جهان خوار باز درشو سفت کرده:31:

printemps
27-11-2011, 23:11
همیشه تو ماشین بوده...
اگه ماشین در حال حرکت باشه عمرا پیدا بکنه...باید در حال ایستاده وصل بشی که میانگین 2 دقیقه طول میکشه...
بستگی به محیط اطراف داره...آلودگی / ساختمان ها / درخت ها / ابر / منطقه
شما هم با maps کار میکنی؟

والا منم هرکاری کردم نشد. (فقط maps اونم بصورت انلاین جواب داد ولی افلاین و با جی پی اس به تنهایی نه!)

Pedram_mrn
27-11-2011, 23:13
مرسی دوستان
پس انگار کلا باید بیخیال جی پی اس افلاین شد نه؟ :13:(کلی تبلیغ برنامه های مختلفو دیده بودم و خوشحال بودم میشه!:31:)

مرسی
ولی تنظیمی براش پیدا نکردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حذف نوتیفیشن بود که کلا همه چیو کنسل میکرد. یعنی حتی صدا و ویبره و .. هم باهاش قطع میشد.
راهی جز این نداره یعنی؟

داداش گفتم که بیخیال برنامه ی استوک مسیجینگ اندروید شو تو گوشی های دیگه ام همین طوره
برنامه ای که گفتمو پیدا کردی یا بهت لینکشو بدم خیلی برنامه ی خوفیه همه از این استفاده میکنن کلی امکانات جالب داره:10:

_ermia
27-11-2011, 23:21

فکر کنم برنامه Handcent SMS به کارت بیاد.
میتونی به عنوان برنامه دیفالت مسیج گوشیت قرارش بدی
اونوقت همچین ویژگی هایی داره که مثلا فقط آیکون مسیج رو اون بالا بیاره، بدون اطلاعات اضافی
حتی می تونید تایپ کنید که چی نشون بده جای متن پیام برای افراد خاص
در کل امکانات خوبی داره

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

همیشه آفلاین کار می کنید یعنی؟ خوب جواب میده اونوقت؟!

printemps
27-11-2011, 23:44
داداش گفتم که بیخیال برنامه ی استوک مسیجینگ اندروید شو تو گوشی های دیگه ام همین طوره
برنامه ای که گفتمو پیدا کردی یا بهت لینکشو بدم خیلی برنامه ی خوفیه همه از این استفاده میکنن کلی امکانات جالب داره:10:
نه ممنون پیدا کردم :11:
خیلی توپه :18::31: دست شما مرسی :10:

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

فکر کنم برنامه Handcent SMS به کارت بیاد.
میتونی به عنوان برنامه دیفالت مسیج گوشیت قرارش بدی
اونوقت همچین ویژگی هایی داره که مثلا فقط آیکون مسیج رو اون بالا بیاره، بدون اطلاعات اضافی
حتی می تونید تایپ کنید که چی نشون بده جای متن پیام برای افراد خاص
در کل امکانات خوبی داره

ممنون
فعلا همین go sms که معرفی کردن کارمو راه انداخت :10:

tonypb
27-11-2011, 23:49
شما هم با maps کار میکنی؟

والا منم هرکاری کردم نشد. (فقط maps اونم بصورت انلاین جواب داد ولی افلاین و با جی پی اس به تنهایی نه!)

نه. من با ndrive یا sygic...بیشتر با ndrive .

همیشه آفلاین کار می کنید یعنی؟ خوب جواب میده اونوقت؟!

آره...آره خوب وصل شده و کارم رو راه انداخته...مشکلی نداشتم تا به حال...تو تهران هم ما رو نجات داد.

printemps
28-11-2011, 12:32
Ndrive واسه من فقط رو میدون فلسطین میمونه و تمام مدت منتظر دریافت امواج ماهواره است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_ermia
28-11-2011, 13:18
الان با Ndrive تست کردم، خوب بود، یعنی خیلی خوب پیدا میکنه و سریع
ممنون بابت معرفی، من با این برنامه آشنا نبودم
فقط به نظرم خیلی محیطش دلچسب نیست، یعنی به زیبایی و راحتی کار با Maps نیست اصلا، البته به نظر من، مثلا برای یه سرچ باید هزارتا منو رو وارد شی تا بعد تایپ کنیم، در صورتی که Maps همون بالا همیشه سرچ دمه دسته
اما در کل برای موقع هایی که آدم گیر میکنه با این سرعت بالای! GPRS، این برنامه خیلی خوبه

tonypb
28-11-2011, 14:40
الان با Ndrive تست کردم، خوب بود، یعنی خیلی خوب پیدا میکنه و سریع
ممنون بابت معرفی، من با این برنامه آشنا نبودم
فقط به نظرم خیلی محیطش دلچسب نیست، یعنی به زیبایی و راحتی کار با Maps نیست اصلا، البته به نظر من، مثلا برای یه سرچ باید هزارتا منو رو وارد شی تا بعد تایپ کنیم، در صورتی که Maps همون بالا همیشه سرچ دمه دسته
اما در کل برای موقع هایی که آدم گیر میکنه با این سرعت بالای! GPRS، این برنامه خیلی خوبه

خوب میتونی از sygic استفاده کنی....
نقشه ها مثل ndrive هست ولی محیط خیلی بهتری داره...ولی فضای زیادی از مموری میگیره حدود نیم گیگابایت...

morteza1221
28-11-2011, 18:29
یه مشکل دیگه
گوشی من تا 2-3 روز قبل دارای کیبورد انگلیسی و عربی بود ولی صفحه کیبورد عربی با فرانسه جابجا شده و کلا این زبان از لیستش حذف شده
البته اگه مسیر اصلاحش رو درست رفته باشم :
settings -> language &keyboard -> touch input -> international keyboard
لطفا راهنمایی کنید

printemps
28-11-2011, 21:19
دوستان یعنی الان جی پی اس گوشی من مشکل داره که نمیتونه جامو پیدا کنه و فقط میزنه "منتظر دریافت امواج ماهواره"؟ :worried:

چند تا سوال دیگه هم دارم ( ببخشید من هی سوال میکنم:blush:)
1) من برای فعال کردن gprs اقدام کردم که تنظیماتش رو برام بفرسته ولی میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره. دلیلشو میدونید؟ ایا تنظیمات خاصی داره که باید فعال باشه که بتونه تنظیمات رو دریافت کنه؟ یا کلا این گوشی این امکان رو نداره؟
اومدم دستی فعالش کنم همون روندی که گفته بود رو انجام دادم ولی بازم وصل نشد و برای همین به تنظیم خودکار نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

2) باتری این گوشیها چطور کار میکنه؟ باید حتما گذاشت خالی بشه تا شارژش کرد یا به کامپیوتر وصل کرد؟ من شده گاهی خواستم برنامه نصب کنم و با اینکه شارژ نصفه بوده گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و گوشی هم همزمان شروع به شارژ شدن کرده. میخوام بدونم اینکار صدمه ای به باتری میزنه و عمر باتری رو کم میکنه یا مشکلی نداره؟

3) من برنامه Advance task killer pro رو نصب کردم که برنامه های باز رو ببندم. ولی هر وقت تمام برنامه هارو میبندم ، دوباره که وارد advance task killer میشم میبینم برنامه ها بصورت خودکار دوباره ران شدن و دوباره باید ببندمشون! میشه بگید مشکل از کجاست؟

printemps
28-11-2011, 21:30
یه مشکل دیگه
گوشی من تا 2-3 روز قبل دارای کیبورد انگلیسی و عربی بود ولی صفحه کیبورد عربی با فرانسه جابجا شده و کلا این زبان از لیستش حذف شده
البته اگه مسیر اصلاحش رو درست رفته باشم :
settings -> language &keyboard -> touch input -> international keyboard
لطفا راهنمایی کنید
با اجازه اساتید :blush:
برای فعال کردن صفحه کلید عربی باید به این قسمت برید:

settings -> language &keyboard -> Arabic keyboard -> text input

و add farsi keys رو تیک بزنید.

(امیدوارم درست گفته باشم :31:)

tonypb
28-11-2011, 22:42
دوستان یعنی الان جی پی اس گوشی من مشکل داره که نمیتونه جامو پیدا کنه و فقط میزنه "منتظر دریافت امواج ماهواره"؟ :worried:

چند تا سوال دیگه هم دارم ( ببخشید من هی سوال میکنم:blush:)
1) من برای فعال کردن gprs اقدام کردم که تنظیماتش رو برام بفرسته ولی میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره. دلیلشو میدونید؟ ایا تنظیمات خاصی داره که باید فعال باشه که بتونه تنظیمات رو دریافت کنه؟ یا کلا این گوشی این امکان رو نداره؟
اومدم دستی فعالش کنم همون روندی که گفته بود رو انجام دادم ولی بازم وصل نشد و برای همین به تنظیم خودکار نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

2) باتری این گوشیها چطور کار میکنه؟ باید حتما گذاشت خالی بشه تا شارژش کرد یا به کامپیوتر وصل کرد؟ من شده گاهی خواستم برنامه نصب کنم و با اینکه شارژ نصفه بوده گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و گوشی هم همزمان شروع به شارژ شدن کرده. میخوام بدونم اینکار صدمه ای به باتری میزنه و عمر باتری رو کم میکنه یا مشکلی نداره؟

3) من برنامه Advance task killer pro رو نصب کردم که برنامه های باز رو ببندم. ولی هر وقت تمام برنامه هارو میبندم ، دوباره که وارد advance task killer میشم میبینم برنامه ها بصورت خودکار دوباره ران شدن و دوباره باید ببندمشون! میشه بگید مشکل از کجاست؟

برای gps دفعه اوله میخوای مستقیم وصل بشی؟؟؟
ببین اول یه برنامه gps test رو نصب کن...برو تو فضای باز و تا 20 دقیقه منتظر بشو تا نشون بده وصل شده...
دفعه اول همیشه طول میکشه...من اول همیشه میرم تو برنامه gps test وقتی وصل شدم میرم تو نقشه...

1:اون که اوپراتور میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره چرت میگه...ایرانی همینه دیگه...ولی من تا حالا وصل نشدم برای همین نمیتونم راهنماییت کنم...امتحان میکنم بهت میگم...

2:اصلا به باتری توجه نکن...هر وقت میخوای بزار تو شارژ و هر وقت میخوای درش بیار...فقط موقع شارژ کار سنگین نکن که خیلی ضرر داره...
ماهی 1 بار بزار تا ته خالی بشه و بزار تا ته شارژ بشه.

3:اینا یه سری برنامه های حیاتی آندروید (من بهشون میگم لجباز) هستند که بسته نمیشند...کاری بهشون نداشته باش.
این کارارو تو این برنامه بکن:
1_ برو تو برنامه تو ستینگ...برو تو ignore list و گزینه build recommended ignore list رو بزن.
2_زیر ignore list تیک گزینه ignore service رو بزن.
3_تو قسمت auto kill قسمت auto kill level رو بزار رو safe و auto kill frequnc رو بزار رو هر 4 ساعت...
4_گزینه security level رو بزار رو high.
از برنامه برو بیرون و دیگه کاری با برنامه نداشته باش...خودش همه کار ها رو میکنه...
ببین تو وقتی این پروسس های لجباز رو میبندی چون لجباز هستند میخوان دوباره باز بشن و باز شدنشون باعث میشه که باتری بیشتری مصرف بشه... باز بودن برنامه ( به جز بازی ها و برنامه های سنگین) هیچ ضرری نداره.فقط بازن...پس لازم نیست ببندیشون.

morteza1221
29-11-2011, 18:18
با اجازه اساتید :blush:
برای فعال کردن صفحه کلید عربی باید به این قسمت برید:

settings -> language &keyboard -> Arabic keyboard -> text input

و add farsi keys رو تیک بزنید.

(امیدوارم درست گفته باشم :31:)

متاسفانه با انجام این کار هم هیچ اتفاقی نیافتاد
بیچاره شدم رفت
دوباره باید ببرم پیش طرف اونم راحت میگه 20 تومن بده برات ردیفش کنم

Pedram_mrn
29-11-2011, 18:26
متاسفانه با انجام این کار هم هیچ اتفاقی نیافتاد
بیچاره شدم رفت
دوباره باید ببرم پیش طرف اونم راحت میگه 20 تومن بده برات ردیفش کنم

بعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.

morteza1221
29-11-2011, 18:50

اینجا یه آموزش گذاشته تست کنین

بعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.
ممنون این جواب داد

printemps
01-12-2011, 18:05
برای gps دفعه اوله میخوای مستقیم وصل بشی؟؟؟
ببین اول یه برنامه gps test رو نصب کن...برو تو فضای باز و تا 20 دقیقه منتظر بشو تا نشون بده وصل شده...
دفعه اول همیشه طول میکشه...من اول همیشه میرم تو برنامه gps test وقتی وصل شدم میرم تو نقشه...

1:اون که اوپراتور میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره چرت میگه...ایرانی همینه دیگه...ولی من تا حالا وصل نشدم برای همین نمیتونم راهنماییت کنم...امتحان میکنم بهت میگم...

2:اصلا به باتری توجه نکن...هر وقت میخوای بزار تو شارژ و هر وقت میخوای درش بیار...فقط موقع شارژ کار سنگین نکن که خیلی ضرر داره...
ماهی 1 بار بزار تا ته خالی بشه و بزار تا ته شارژ بشه.

3:اینا یه سری برنامه های حیاتی آندروید (من بهشون میگم لجباز) هستند که بسته نمیشند...کاری بهشون نداشته باش.
این کارارو تو این برنامه بکن:
1_ برو تو برنامه تو ستینگ...برو تو ignore list و گزینه build recommended ignore list رو بزن.
2_زیر ignore list تیک گزینه ignore service رو بزن.
3_تو قسمت auto kill قسمت auto kill level رو بزار رو safe و auto kill frequnc رو بزار رو هر 4 ساعت...
4_گزینه security level رو بزار رو high.
از برنامه برو بیرون و دیگه کاری با برنامه نداشته باش...خودش همه کار ها رو میکنه...
ببین تو وقتی این پروسس های لجباز رو میبندی چون لجباز هستند میخوان دوباره باز بشن و باز شدنشون باعث میشه که باتری بیشتری مصرف بشه... باز بودن برنامه ( به جز بازی ها و برنامه های سنگین) هیچ ضرری نداره.فقط بازن...پس لازم نیست ببندیشون.
ممنون
بله بار اوله
اون برنامه رو نصب کردم تا 6 تا نمودار اومد. البته سبز نمیشد. حداکثر زرد میشد. یا یکی دوبارم سبز کمرنگ بود.
ولی بازم Ndrive نتونست جامو تشخیص بده. یه ربع 20 دقیقه هم صبر کردم ولی بازم رو پیغام " در حال دریافت امواج .. " باقی میمونه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مشکل جی پی ار اس ام حل شد (هرچند اینقدر سرعت پایین بود صفحه ای باز نکرد:13: ولی وصل شد!)
بابت راهنمایی اون برنامه هم ممنون :11:

u.n.s
03-12-2011, 19:18
سلام به همه....
مزییت این گوشی نسبت به اینکریدیبل اس چیه؟ در کل کدوم بهتره؟
فرق اندروید 2.2(2.3) با 2.3(2.3.5) چیه؟
تو نصب نرم افزار تاثیر داره؟

مرسی...

tonypb
03-12-2011, 21:47
سلام به همه....
مزییت این گوشی نسبت به اینکریدیبل اس چیه؟ در کل کدوم بهتره؟
فرق اندروید 2.2(2.3) با 2.3(2.3.5) چیه؟
تو نصب نرم افزار تاثیر داره؟

مرسی...

بدنه یک پارچه فلزی...ساپورت بهتر...صفحه نمایش با کیفیت تر.
ضعفهاشم صحفه نمایش کوچکتر و دوربین ضعیفتر هست.
یه ورژن جدیدتر هست که اصلاحاتی روش انجام شده.تاثیر زیادی رو نصب برنامه نداره.

_ermia
04-12-2011, 10:05
البته صفحه نمایش کوچیکتر ضعف نیست به نظر من، به هر حال هرکس یه سایزی رو میپسنده و ,واسه همین نمیشه همه گوشی ها صفحه های بزرگ داشته باشند دیگه
مثلا من خودم یکی از معیارهام همین اندازه بود که نمیخواستم 4 باشه

tonypb
04-12-2011, 22:37
نمیدونم یه چند هفته هست گوشیم به صورت وحشی باتریش قوی شده...بدجور...در حالتی که خیلی بهش ور میرم...تو taptalk هم زیاد میچرخم...بازی tin tin و ایمیل و موزیک و SMS ...

فکر کنم داره باتریش از آب بندی در میاد...

Pedram_mrn
05-12-2011, 00:01
نمیدونم یه چند هفته هست گوشیم به صورت وحشی باتریش قوی شده...بدجور...در حالتی که خیلی بهش ور میرم...تو taptalk هم زیاد میچرخم...بازی tin tin و ایمیل و موزیک و SMS ...

فکر کنم داره باتریش از آب بندی در میاد...

:18::18::18::18::18::18: چیکار کردی با باتریت انقد وحشتناک شارژ نگه میداره؟
الان داره 5 روز میشه 20 درصدی هم داره هنوز:18:؟
از چه برنامه هایی استفاده میکنی واسه کاهش مصرف یه جاهایی گوشیت آفلاینه؟

tonypb
05-12-2011, 00:16
:18::18::18::18::18::18: چیکار کردی با باتریت انقد وحشتناک شارژ نگه میداره؟
الان داره 5 روز میشه 20 درصدی هم داره هنوز:18:؟
از چه برنامه هایی استفاده میکنی واسه کاهش مصرف یه جاهایی گوشیت آفلاینه؟

هیچ کاری نکردم...با اینکه کنکوری هستم ولی بازم دارم بهش ور میرم...
به خاطر درس که بعضی جاها آفلاینه...ولی اگه ببینی screen on و awake زیاد هست...
هیچ برنامه خاصی واسه کاهش مصرف باتری نصب نیست...

amin148
05-12-2011, 11:00
سلام دوستان. من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره :31:)

منم موندم بهش بگم desire s بخر یا arc ( بودجش 500 )

اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .

ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر ، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .

اینم بگم حوصله رام عوض کردن و ور رفتن با گوشی و این چیزا رو نداره .

به نظرتون بهش بگم کدومو بخره ؟

tonypb
05-12-2011, 11:43
الان شده 5 روز و 10 ساعت و 19 درصد هم هنوز شارژ داره...

سلام دوستان. من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره :31:)

اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .

ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر ، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .

اگه جاش بودم دیزایر اس ور میداشتم...arc امکاناتش بیشتره ولی به نظرم دیزایر اس بگیره بیشتر میتونه باهاش کنار بیاد...
البته اگه میخواد 30 ماه نگه داره فقط iphone خوبه...:31:
البته هردو تقریبا یکی هستند...

Pedram_mrn
05-12-2011, 14:58

آرک امکانات بیشتری داره یه سری شو خودت گفتی اینارو هم بهش اضافه کن: خروجی HDMI و USB on the go که میشه باهاش به گوشی فلش مموری موس کیبرد دسته ی بازی وصل کرد دوربینش فوکس مداوم هم داره(فیلم برداری).... واسه راه انداختن USB on the go البته باید گوشی روت بشه و 3 4 تا برنامه روش بریزی رفیقتم که اهل این کارا نیست پس هیچی....
آرک باتریش یکم ضعیفه بخاطر صفحه ی بزرگش...ولی دیزایر اس باتریه خیلی خوبی داره تستشم که رفیقمون گذاشته 2 3 پست بالاتر:31:
آرک جنس بدنش یکم ناامید کنندست خودم که دست گرفنم یه جوری شدم در مقابل دیزایر اس بدنش هیچ حرفی برای گفتن نداره... آرک تو رنگ مشکیش بالاش یه ترک مویی هم ورمیداشت ولی نقره ایش این مشکل رو نداره

درضمن دیزایر اس رابط کاربری سنس رو داره که خیلی جذاب تر از رابط سونیه

تنها مشکل دیزایر اس به نظر من کیفیت پایین فیلم برداریش هست که البته با آپدیت رفع خواهد شد
درابطه به ICS هم من امیدی ندارم که دیزایر اس آپدیت شه البته دوست شما هم اهل این چیزا نیست....به هرحال دیزایر اس پشتیبانیه خوبی از طرف دولوپرها داره و کلی کاستوم رام ICS میاد براش
اگه دیزایر اس میخوای بگیری حتما نقره ای شو بگیر خیلی جیگره:10:

راستی بچه ها این آپدیت 2.3.5 نیومد بالاخره.....

tonypb
05-12-2011, 15:02
آرک امکانات بیشتری داره یه سری شو خودت گفتی اینارو هم بهش اضافه کن: خروجی HDMI و USB on the go که میشه باهاش به گوشی فلش مموری موس کیبرد دسته ی بازی وصل کرد دوربینش فوکس مداوم هم داره(فیلم برداری).... واسه راه انداختن USB on the go البته باید گوشی روت بشه و 3 4 تا برنامه روش بریزی رفیقتم که اهل این کارا نیست پس هیچی....
آرک باتریش یکم ضعیفه بخاطر صفحه ی بزرگش...ولی دیزایر اس باتریه خیلی خوبی داره تستشم که رفیقمون گذاشته 2 3 پست بالاتر:31:
آرک جنس بدنش یکم ناامید کنندست خودم که دست گرفنم یه جوری شدم در مقابل دیزایر اس بدنش هیچ حرفی برای گفتن نداره... آرک تو رنگ مشکیش بالاش یه ترک مویی هم ورمیداشت ولی نقره ایش این مشکل رو نداره

درضمن دیزایر اس رابط کاربری سنس رو داره که خیلی جذاب تر از رابط سونیه

تنها مشکل دیزایر اس به نظر من کیفیت پایین فیلم برداریش هست که البته با آپدیت رفع خواهد شد
درابطه به ICS هم من امیدی ندارم که دیزایر اس آپدیت شه البته دوست شما هم اهل این چیزا نیست....به هرحال دیزایر اس پشتیبانیه خوبی از طرف دولوپرها داره و کلی کاستوم رام ICS میاد براش
اگه دیزایر اس میخوای بگیری حتما نقره ای شو بگیر خیلی جیگره:10:

راستی بچه ها این آپدیت 2.3.5 نیومد بالاخره.....

نه هنوز...من هر روز روزی 5 بار چک میکنم...اومد میام میگم...ولی گفتن تا قبل از 2012 میاد.والا چی بگم...:13:

05-12-2011, 15:18
بهتره توی بخش مشاوره خرید بزنین...

من باشم آرک میگیرم... به خاطر ساپورت بهتر (توی اندروید خیلی مهمه ، اصلا هم کار پیچیده ای نیست) ، صفحه بهتر ، دوربین بهتر ، دیزاین بهتر ، OTG ، قیمت پایین تر
سنس هم درسته جالبه ، ولی خوب لانچر های دیگه ای هم هستن که خیلی جالبن ، کلا من باشم واسه یوزر اینترفیس (اونم سنس که این همه سخت افزارو میخوره) پول اضافی نمیدم... در رابطه با برند هم بحث کاملا کلیشه ای هست و غیرمنطقی...
فقط کیفیت ساخت دیزایر اس بالاتره و رمش بالاتره...

mohammad_87
07-12-2011, 21:21
کمک اورژانسی................
من برای قفل صفحه نمایش پسورد گذاشتم که انگلیسی بود.در حالت کیبورد فارسی صفحه قفل شد حالا نمی تونم کیبورد رو انگلیسی کنم.صفحه قفل شده و فقط کادر تایپ رمز میاد با کیبورد فارسی و گزینه تماسهای اضطراری.هر جوری فکرشو کنید تلاش کردم .نه کیبورد عوض میشه و نه کاری میشه کرد.حتی اس ام اس میاد می خوام جواب بدم بازم پسورد می خواد(وگرنه توی اس ام اس کیبورد رو عوض می کردم)یه سرچ زدم اون گزینه ایمیل و پسورد گوگل هم نمیاد.
ری استارت،خاموش کردن،در آوردن سیمکارت و رم...هیچ کدوم جواب نداد.چکار کنم؟

Pedram_mrn
08-12-2011, 00:22
کمک اورژانسی................
من برای قفل صفحه نمایش پسورد گذاشتم که انگلیسی بود.در حالت کیبورد فارسی صفحه قفل شد حالا نمی تونم کیبورد رو انگلیسی کنم.صفحه قفل شده و فقط کادر تایپ رمز میاد با کیبورد فارسی و گزینه تماسهای اضطراری.هر جوری فکرشو کنید تلاش کردم .نه کیبورد عوض میشه و نه کاری میشه کرد.حتی اس ام اس میاد می خوام جواب بدم بازم پسورد می خواد(وگرنه توی اس ام اس کیبورد رو عوض می کردم)یه سرچ زدم اون گزینه ایمیل و پسورد گوگل هم نمیاد.
ری استارت،خاموش کردن،در آوردن سیمکارت و رم...هیچ کدوم جواب نداد.چکار کنم؟

اونجایی که پس رو وارد میکنی انگشتتو نگر دار ببین Input method میاد(فکر نکنم بیاد البته)
باید بری به قسمت fastboot گوشیت واز اونجا فکتوری ریست کنی راهی نیست دیگه

mohammad_87
08-12-2011, 00:58
اونجایی که پس رو وارد میکنی انگشتتو نگر دار ببین Input method میاد(فکر نکنم بیاد البته)
باید بری به قسمت fastboot گوشیت واز اونجا فکتوری ریست کنی راهی نیست دیگه
مشکل همینجاست دیگه.اون گزینه input mode نمیاد.راهی نیست اطلاعاتم رو یه جوری ذخیره کنم؟اینجوری کل کانتکتهام و اس ام اس هام میره.
-------------------
این هم یه تجربه بود...
یادتون باشه از قفل گذاری با پسورد استفاده نکنید.چون در هنگام زدن پسورد به هیچ وجه نمی تونید کیبورد رو تغییر بدید.برای قفل گذاری،از پترن یا اعداد استفاده کنید.همچنین هرازگاهی از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید که الان خیلی برای من مفید بود.

n.a.b.a.t
08-12-2011, 17:01
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟

amin148
08-12-2011, 19:44
سلام بچه ها.

ممنون از کمک همتون . من حرفاتونو به دوستم انتقال دادم اونم desire s خرید .

دلیلشم این بود که تو جیب جا میشه :31: . البته از قیافه desire s هم بیشتر خوشش اومده بود .

نقره ایشو بدون گارانتی خرید 470 . ( از شیراز ) .

Pedram_mrn
08-12-2011, 20:07
سلام بچه ها.

ممنون از کمک همتون . من حرفاتونو به دوستم انتقال دادم اونم desire s خرید .

دلیلشم این بود که تو جیب جا میشه :31: . البته از قیافه desire s هم بیشتر خوشش اومده بود .

نقره ایشو بدون گارانتی خرید 470 . ( از شیراز ) .

مبارکش باشه خیلی خوب خریده

آره سایزش عالیه هم بزرگه هم کوچیکه راحت تو جیب جا میشه....

morteza1221
10-12-2011, 10:15
یه سوال :
بنده یه گوشی sony erricsson مدل aino داشتم که فروختم البته قبلش با نرم افزار pc suit ازش backup گرفتم
حالا یه گوشی htc مدل desire s خریدم و چون فراموش کرده بودم همه شماره ها رو به سیم کارت منتقل کنم می خوام به یه روشی از همون بک آپ قبلی استفاده کنم ولی هیچ راهی برای این کار نداره
اگر برنامه ای برای این کار هست لطفا معرفی کنید
اگر هم روشی دارین لطفا راهنمایی کنین خیلی گیر شماره ها هستم
ضمنا پسوند فایلهای بک آپ .dbk هست
لطفا روشی رو بگید که نیاز به گوشی دیگری نباشه!!

hami32
13-12-2011, 14:20
سلام

منم htc desire s دارم ولی با فونت فارسیش مشکل دارم . چندجور کیبورد فارسی مختلف رو امتحان کردم اما درست نمیشه , هرکاری می کنم بازم فونت فارسی سایتها و ایمیل ها رو جدا جدا و نچسبیده نشون میده , فقط تو اس ام اس ها میچسبونه که البته تو اونم حرف ی رو مربع میندازه. در ضمن هر وقتم که میزنم آپدیت بشه میگه اپدیتی نیست.... خیلی بده واقعا نمی دونم چکار کنم , لطفا راهنمایی کنید

Pedram_mrn
13-12-2011, 14:48
سلام

منم htc desire s دارم ولی با فونت فارسیش مشکل دارم . چندجور کیبورد فارسی مختلف رو امتحان کردم اما درست نمیشه , هرکاری می کنم بازم فونت فارسی سایتها و ایمیل ها رو جدا جدا و نچسبیده نشون میده , فقط تو اس ام اس ها میچسبونه که البته تو اونم حرف ی رو مربع میندازه. در ضمن هر وقتم که میزنم آپدیت بشه میگه اپدیتی نیست.... خیلی بده واقعا نمی دونم چکار کنم , لطفا راهنمایی کنید

شما باید رو گوشیتون رام ورژن خاورمیانه بریزید...
یه سر به این فروم بزنید --------- .ir

morteza1221
16-12-2011, 13:32
خوشبختانه من هر تاپیکی پست میزنم اون تاپیک می خوابه

Pedram_mrn
17-12-2011, 03:30
خوشبختانه من هر تاپیکی پست میزنم اون تاپیک می خوابه

دوستان اگه جواب سوالتون رو بدونن دریغ نمیکنن:46:

این فرمتی که شما داری اصلا واسه من آشنا نیست باید vcf.* باشه....
بهتره از یه گوشیه دیگه استفاده کنی و شماره ها رو کپی کنی.....

tonypb
19-12-2011, 17:39
امروز آپدیت 2.3.5 و سنس 3.0 اومده...برید دانلود کنید...227 MB هست...:31::8:
برید دانلود کنید...

Pedram_mrn
20-12-2011, 01:13
امروز آپدیت 2.3.5 و سنس 3.0 اومده...برید دانلود کنید...227 MB هست...:31::8:
برید دانلود کنید...

بالاخره اومد... مرسی که خبر دادی....

چه تغییری توش ایجاد شده به غیر از سنس و بیس رام....
میزان رم خالی کم شده؟!!
بوت لودر S-Off شده یا هنوز S-Onــه؟
سرعت گوشی بیشتر شده یا کمتر....
کلا یه توضیح مختصر بده...

_ermia
20-12-2011, 11:19
بچه ها بعد از نصب، میشه برگردوند به ورژن قبلی اگر به فرض خواستیم هچین کاری بکنیم؟
رو کارکرد باتری تغیری ایجاد کرده؟

Pedram_mrn
20-12-2011, 15:47
بچه ها بعد از نصب، میشه برگردوند به ورژن قبلی اگر به فرض خواستیم هچین کاری بکنیم؟

نه تقریبا نمیشه برگشت....

tonypb
20-12-2011, 22:45

سوال اولتو نمیدونم میگردم جواب رو پیدا میکنم...
باتری هنوز یه روزه و من هم خیلی به گوشی ور رفتم...نظر قطعی نمیدم...ولی بد تر نشده...

بالاخره اومد... مرسی که خبر دادی....

چه تغییری توش ایجاد شده به غیر از سنس و بیس رام....
میزان رم خالی کم شده؟!!
بوت لودر S-Off شده یا هنوز S-Onــه؟
سرعت گوشی بیشتر شده یا کمتر....
کلا یه توضیح مختصر بده...

سلام...نصبش کردم...
این سنس جدید خودش کلی تغییره ...
میزان رم خالی کمتر شده...ولی من گوشیمو بعد آپدیت ریست نکردم...معمول 140 مگ خالیه...برای من با کلی برنامه باز...
بوت لودر رو ندیدم...میبینم خبر میدم..
سرعت گوشی تو منو ها و کلی کار کردن با گوشی سریعتر شده...ولی گوشی خیلی دیر بالا میاد...خیلی دیر...تقریبا دو دقیقه اگه باتری رو در بیاری...واسه همین فکر کنم باید یه full wipe بکنم...

در کل گوشی خیلی بهتر شده...یه چیز جالب..اگه تو دیوایس اینفو بریم بلوتوث رو زده ورژن 3 ...نمیدونم باگه یا نه ولی رام رسمی...یعنی بلوتوث دیزایر اس 3 هست؟؟؟:18:
سنس گوشی مثل سنسیشن هست...ولی فکر کنم محیط رام نسبت به سنسیشن کمی کنتراستش بیشتره و رنگ ها رو درخشان تر نسبت به قبل نشون میده...یه تسک منیجر اصلی htc هم اضافه شده...محیط messag هم عوض شده...محیط موزیک پلیر عوض شده...دیگه cover flow نداره...بنچمارک از 1600 تو رام قبلی به 2050 رسیده...نرم افزار watch اضافه شده که میشه باهاش تریلر فیلم های روز رو دید...محیط گالری عوض شده...نرم افزار دوربین آپدیت شده...کیفیت عکس برداری مثل قبله و کیفیت فیلم برداری همون افتضاح قبلی فقط محیطش عوض شده و قابلیت ضبط صدای استریو به فیلم برداری اضافه شده...دیگه...دیگه...اگه چیزی یادم اومد میگم...
فعلا:40:

iman.pn
21-12-2011, 14:51
این آپدیت جدید کیبورد فارسی داره؟ درضمن درسته که میگن power option (air plane-power off-restart نداره؟ سرعت گوشی رو پایین نمیاره؟ در کل نسبت به قبلی پیشرفت خوبی داشته یا نه؟

ali.01
21-12-2011, 18:09
من هم منتظر هستم لطفا جواب بدید
این آپدیت جدید کیبورد فارسی یا عربی داره؟

printemps
22-12-2011, 02:40
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟

amin148
22-12-2011, 10:14
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟

نه . چون آپدیت رسمی از طرف خود htc هست .

sAeEd_kHaAn
22-12-2011, 17:05
بهتون تبریک میگم برای تجربه سنس3 که تجربه فوق العاده ای هست

ali.01
22-12-2011, 18:24
انقدر جواب ندادید که خودم ناچار شدم خطر شو به جان بخرم و آپدیتش کنم
خودم هم جواب خودم و اون دوستمون رو میدم
بله در آپدیت جدید کیبورد فارسی موجود میباشد
دکمه پاور با سه حالت ریست .پرواز و خاموش از بین نرفته
وآپدیت جدید یک تجربه ماورایی رو براتون به ارمغان میاره
پس پیشنهاد میکنم آپدیتش کنید

aminkhoob
22-12-2011, 23:18
سلام
یکی از دوستام که خیلی گوشی بازه وبا بیشتر گوشیها ی معروف کار کرده خودشم گلگسی اس دو داره
میگه گوشی های اچ تی سی فارسی نمیشه وسایت های فارسی رو کلماتشون رو مربع نشون میده
من شنیدم که با نصب نرم افزار فارسی میشه اما میخام بدونم در چه حد میشه؟
یا اینکه نسبت به سامسونگ و نوکیا وسونی اریکسون و... سخت تره
آیا باید ه ک بشه؟

_ermia
23-12-2011, 00:39
سلام
یکی از دوستام که خیلی گوشی بازه وبا بیشتر گوشیها ی معروف کار کرده خودشم گلگسی اس دو داره
میگه گوشی های اچ تی سی فارسی نمیشه وسایت های فارسی رو کلماتشون رو مربع نشون میده
من شنیدم که با نصب نرم افزار فارسی میشه اما میخام بدونم در چه حد میشه؟
یا اینکه نسبت به سامسونگ و نوکیا وسونی اریکسون و... سخت تره
آیا باید ه ک بشه؟

دوست گوشی باز شما احتمالا تاحالا اچ تی سی از نزدیک ندیدن :46:
Desire S، نسخه خاورمیانه، با آپدیتی که خود HTC داده بود، و بدون هک، به راحتی امکان تایپ فارسی و خوندن متن فارسی رو به کاربراش داد. (بدون هیچ مشکلی در حروف ژ،چ،گ،پ)
برنامه خاصی هم نمیخواد! خیلی ساده، فقط با نصب آپدیت، یه کیبورد خوب مثل Smart Keyboard Pro هم نصب کنید و تمام
من که با هر مرورگری کار کردم مشکلی نداشتم، اپرا، فایرفوکس، یو سی، مرورگر خود گوشی

_ermia
23-12-2011, 14:09
قسمت weather هم جالب شده واقعا بالاتر رفت سرعت کار با گوشي و درخشندگي صفحه خيلي زياد و لذت بخش تر شده دوستان يه سوال، با تسک منيجر که چم ميکنم،مموري آزاد رو حدود صد ميزنه، و در حال استفاده رو چهارصدو نود تا برنامه اي هم باز نشون نميده که ببندم،چرا انقدر در خال استفادش زياده؟

tonypb
23-12-2011, 14:22
قسمت weather هم جالب شده واقعا بالاتر رفت سرعت کار با گوشي و درخشندگي صفحه خيلي زياد و لذت بخش تر شده دوستان يه سوال، با تسک منيجر که چم ميکنم،مموري آزاد رو حدود صد ميزنه، و در حال استفاده رو چهارصدو نود تا برنامه اي هم باز نشون نميده که ببندم،چرا انقدر در خال استفادش زياده؟

من وقتی advance task manger رو میزنم 240 مگ مموری آزاد میکنه...در حالت معمولی هم 140 مگ آزاده...
سنس 3 خیلی سنگینه...تو رم حدود 130 مگ اشغال میکنه.:27:

morteza1221
24-12-2011, 18:35
دوستان میشه بگین با آپدیت در واقع چه اتفاقی برای گوشی میفته ؟
آیا به عنوان مثال برنامه های نصب شده پاک میشن ؟ یا مثلا کانتکت ها پاک میشه ؟
یه جورایی مثل ریست کارخونه عمل می کنه یا خیر ؟
ببخشین یه کم با اندروید غریبم
یه سوال دیگه : از کجا باید فهمید که گوشی روت شده است یا خیر ؟ البته اگه درست گفته باشم ...

tonypb
24-12-2011, 20:17
دوستان میشه بگین با آپدیت در واقع چه اتفاقی برای گوشی میفته ؟
آیا به عنوان مثال برنامه های نصب شده پاک میشن ؟ یا مثلا کانتکت ها پاک میشه ؟
یه جورایی مثل ریست کارخونه عمل می کنه یا خیر ؟
ببخشین یه کم با اندروید غریبم
یه سوال دیگه : از کجا باید فهمید که گوشی روت شده است یا خیر ؟ البته اگه درست گفته باشم ...

خیر هیچی پاک نمیشه...فقط آپدیت میشه.
برای روت هم فکر کنم اگه تو گوشیتون برنامه superuser باشه یعنی روت شده.
اگه میخواهید آپدیت کنید مواظب باشید گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد.

hami32
25-12-2011, 02:39
منم آپدیت کردم ولی فارسی بهش اضافه نشد . فقط با persian soft keyboard فارسی تایپ میکنم و حروف هم تنها تو opera و firefox بهم چسبیده میاد ولی با مرورگر خود گوشی مشکل جدا بودن حروف همچنان باقیست...

اما کلا ازین اپدیت تازه خیلی خوشم اومد هم سرعتش بیشتر شده هم کلا یه تنوعی ایجاد شده

morteza1221
25-12-2011, 19:13
خیر هیچی پاک نمیشه...فقط آپدیت میشه.
برای روت هم فکر کنم اگه تو گوشیتون برنامه superuser باشه یعنی روت شده.
اگه میخواهید آپدیت کنید مواظب باشید گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد.

:blink::blink::eh:

هــــــــــــا .. ای superuser که گفتی نبود
s-off هم نمی دونم چیه !!!!
در سطح مبتدی راهنمایی کنید لطفا

Pedram_mrn
26-12-2011, 16:16

عزیز اینو یکم بازش میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون گوشی خودمو که فروختم اس اف کرده بودم حالا این بنده خدا آپدیت میکنه یهو گوشیش منفجر میشه خونش میوفته گردن ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

tonypb
26-12-2011, 19:09
به شدت توصیه میکنم...اگه دست کاری سیستمی تو گوشیتون کردین آپدیت نکنین...
فایل آپدیت رو دانلود میکنه...میگه نصب کنم...میگی آره ...ریست میشه که نصب کنه... دیگه بالا نمیاد...:41:

morteza1221
27-12-2011, 18:47
به شدت توصیه میکنم...اگه دست کاری سیستمی تو گوشیتون کردین آپدیت نکنین...
فایل آپدیت رو دانلود میکنه...میگه نصب کنم...میگی آره ...ریست میشه که نصب کنه... دیگه بالا نمیاد...:41:

واقعا خسته نباشید ...
بعد از 2 روز که 2 نفر خواهش کردن راهنمایی کنین اینجوری راهنمایی میکنین !!

mohammad_87
27-12-2011, 21:37
سلام
من اومدم خبر آپدیت رو بدم که دیدم دوستان ده روز پیش آپدیت کردند!!ولی من امروز بهم اخطار داد که آپدیت جدید موجوده.همین چند روز پیش هم چک زدم ولی چیزی نیومد...
یه نکته ای که کسی بهش اشاره نکرد ولی همون اول به چشم میاد لاک اسکرین جدید هستش که htc بصورت حلقه ای در آورده و این مدل رو به انحصار خودش درآورده(مثل اسلاید اپل) که در تنظیمات شخصی سازی هم می تونید حالتهای مختلفش رو انتخاب کنید.
تغییر صفحه ها و انتقال از یک صفحه به صفحه های دیگر هم با افکتهای زیبایی همراه شده.هواشناسی هم که خیلی زیباست...

tonypb
27-12-2011, 22:12
واقعا خسته نباشید ...
بعد از 2 روز که 2 نفر خواهش کردن راهنمایی کنین اینجوری راهنمایی میکنین !!

والا ببخشید دیگه چه جوری راهنمایی کنم؟؟؟چی رو بگم...من از خودم نمیگم...تو xda یه سرچی بزنید میبینید.

من کنکوری ام نمیتونم زیاد سر بزنم...

sAeEd_kHaAn
28-12-2011, 09:02
htc واسه دیزایر اچ دی هم 2.3.5 داد با سنس 3 اینو میگن اپدیت و ساپورت عالی ...

28-12-2011, 09:49
htc واسه دیزایر اچ دی هم 2.3.5 داد با سنس 3 اینو میگن اپدیت و ساپورت عالی ...

احیانا اینکه واسه قوی ترین تک هسته ایش 2.3.5 داده آپدیت و ساپورت عالیه؟؟؟ :دی البته این که سنس 3.0 داده واقعا دمش گرمه... مث سامی نبوده که همه رام های گلکسی اس کماکان تاچ ویز 3.0ــن :|

PersiAndroid
28-12-2011, 10:57
آره واقعا جای تاسف داره! یه تاچ ویز دستکاری شده هست به اسم 4.5 خیلی خوشگله تو اکثر کاستوم رامهای سامی هست
بدی تاچ ویز 3 آیکونای اپلیکیشناشه :2:

پارسا ترسیدیا :31: یه ذره از HTC بد گفتی آخرش مجبور شدی بگی دم HTC گرم به سامسونگم یه فحش دادی :27:

sAeEd_kHaAn
28-12-2011, 20:27
احیانا اینکه واسه قوی ترین تک هسته ایش 2.3.5 داده آپدیت و ساپورت عالیه؟؟؟ :دی البته این که سنس 3.0 داده واقعا دمش گرمه... مث سامی نبوده که همه رام های گلکسی اس کماکان تاچ ویز 3.0ــن :|

همین که سنس 3 داد خودش خیلی میارزه اپدیت یعنی همین نه این که هفته ای یه اپدیت بده ولی بیخودی
اینکردیبل - دیزایر اس - dhd همشون الان 2.3.5 با سنس 3 رو دارن که خیلی ارزش داره

morteza1221
31-12-2011, 18:27
والا ببخشید دیگه چه جوری راهنمایی کنم؟؟؟چی رو بگم...من از خودم نمیگم...تو xda یه سرچی بزنید میبینید.

من کنکوری ام نمیتونم زیاد سر بزنم...

میدونم سوالم مبتدیانه انگیزه ولی اینکه گفتین " گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد " یعنی چه ؟؟؟
از کجا بفهمیم هست یا نیست ؟
برنامه superuser رو هم دیدم نبود تو گوشی پس یعنی روت نشده ؟
من باید چی کار کنم ؟؟:19: