ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با نصب اديوس 6.01

rezakf
17-02-2011, 12:24
با سلام به همه دوستان
من حواسم نبود اول ورژن قبلي اديوس رو پاك كنم و خواستم ورژن 6.01 رو نصب كنم كه پيغام داد ورژن قديمي نصبه اول اونو پاك كنيد و دوباره سعي كنيد .
خواستم ورژن قديمي رو Uninstall كنم ديگه به هيچ صراتي مستقيم نميشه و همش پيغام ( Different Version off edius was detected ) رو ميده و موندم كه چيكار كنم و علتش چيه ؟
ورزن قبلي اديوسم هم 4.02 هستش :41:

behrang_shadow
18-02-2011, 13:22
تمام پوشه هاش رو پاک کن، اگه از کرک استفاده کردی (برای ورژن قبلی) فایل کرکی رو که کپی کردی رو هم پیدا و پاکش کن.
ببین حل میشه یا نه؟!

rezakf
19-02-2011, 17:11
ممنون ازراهنمايي فكركنم تو رجيستري هم بايد تمام رد پاها روپيدا و حذف كنم ...
حالا امتحان ميكنم ببينم چي ميشه بازم تشكر

mojedarya
20-02-2011, 05:50
با سلام به همه دوستان
من حواسم نبود اول ورژن قبلي اديوس رو پاك كنم و خواستم ورژن 6.01 رو نصب كنم كه پيغام داد ورژن قديمي نصبه اول اونو پاك كنيد و دوباره سعي كنيد .
خواستم ورژن قديمي رو Uninstall كنم ديگه به هيچ صراتي مستقيم نميشه و همش پيغام ( Different Version off edius was detected ) رو ميده و موندم كه چيكار كنم و علتش چيه ؟
ورزن قبلي اديوسم هم 4.02 هستش :41:

بهتره اولی رو نصب کنی بعد سیستمو ریست کن
دوباره Uninstal دوباره ریست
حالا 6.01 نصب کن

LordMerkit
08-03-2011, 18:51
با سلام به همه
من با پلاگین prodad در ادیوس به مشکل برخوردم که باعث شده یه شکلی مثه زیر درست بشه با اینکه سیستمم و همچنین بقیه سیستمایی که اینجاست از نظر گرافیکی و سی پی یو و رم مشکلی ندارن نمیدونم چرا اینطوری میشه این مشکل برای همگی سیستمهام بوجود آمده .
من با نرم افزارهایی مثه مکس و مایا و همچنین نرم افزارهای مکانیکی مثه Catia و Solid هیچ مشکلی ندارم و همشون رندر خیلی سریعی دارن اما نمیدونم تو این مورد چرا این شکلی میشه
کمکم کنید ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علي طهماسبي
09-03-2011, 11:47
سلام
ورژن برنامه چنده قبلا هم اين مشكلو داشتي
يا حق

mahfilm
13-03-2011, 22:54
سلام
من مدتیه یک لب تاپvaio 64 bit windows seven تهیه کردم متاسفانه ادیوس 5/50 که در کامپیوتر های قبلیم براحتی نصب میکردم وبدون مشکل کار میکرد ولی در لب تاپ جدید این برنامه رو مدت دار نصب میکنه تو رو خدا راه حلی برای این مشکل بدین من کراک ان رو هم نصب کردم اگه فکر .میکنین مشکل در اینه