ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم

teza
17-02-2011, 12:15
با سلام دوستان من به یک مشکل بدی برخورد کردم
من سیستمم یک وقتهایی هنگ میکنه و راهی بجز ری استارت کردن برام باقی نمیمونه یعنی دیگه هیچ کاری انجام نمیده نمیدونم چرا
مواقعی که هنگ میکنه: کلا موقع خاصی نداره ولی بیشتر در بازی Hoyle Puzzle and Board Games 2011
و همینطور در موقع خاموش کردن سیستم روی سیو کردن گیر میکنه و بعضی مواقع حتی وقتی کاری باهاش انجام نمیدم ولی بشتر در مواقعی هست که سیستم سنگینه
به نظر شما مشکل با تعویض ویندوز حل میشه یا قطعه ای خرابه و باید تعویض بشود
مشخصات سیستم
CPU: Intel Celeron, 2000 MHz
Motherboard :Shuttle MV43V(n
NVIDIA GeForce4 MX 4000 (128 MB
Memory: 512 MB (PC2700 DDR SDRAM
hdd :Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133

دوستان دو تا مسئله اول میدونم سیستم خیلی قدیمی هست
دوم اینکه توی یک برنامه تست سخت افزار میگه باتری بایوس تمام شده میشه بگید این باتری دقیقا کارش چی هست
با سپاس:11::11::11:

pasargadd
17-02-2011, 12:28
شما بهتره یکبار ویندوز عوض کنین و اسکن ویروس هم فراموش نشه.
سیستمتون هم قدیمیه و کشش برنامه های فعلیو نداره.
باتری هم عوض کنین.وظیفه باتری نگه داشتن تنظیمان ستاپ و تاریخ.ساعت است.
قبل از نصب ویندوز باتریو تعویض کنین.

teza
17-02-2011, 12:37
انتی ویروس که نود32 هر لحظه اپدیت میشه اسکن هم کردم چیزی نبود
باتری قیمتش چنده
اخه قبلا با همین برنامه ها کار میکردم الان یک ماه اینجوری شده راستی توی برنامه تست یه سری اخطار بابت ولتاز نشون مییده

MZ_Love17
17-02-2011, 12:44
هنگ کردن سیستم فکر نکنم زیاد به باطری ربط داشته باشه
یه چندتا سوال:
اول اینکه این مشکل از کی شروع شده؟؟؟
قبلا سیستم هم اینطوری هنگ می کرد؟؟؟ (مثلا یکی دوهفته پیش)
پس از چندساعت کار با سیستم دمایه سی پی یو رو چک کنید، ببینید دمای سی پی یو چقدر هست؟؟؟
موقعی که با سیستم هیچ کاری انجام نمی دین، ببینید چراق قرمز هارد روشن می شه یا نه؟؟؟ (دقت کنید که هیچ فعالیتی با کامپیوتر انجام ندین، آنتی ویروس رو هم برای چند دقیقه غیرفعال کنید و نگاه کنید ببینید چراغ قرمز هارد روشن می شه یا نه؟؟؟)

teza
17-02-2011, 14:11
هنگ کردن سیستم فکر نکنم زیاد به باتری ربط داشته باشه
یه چندتا سوال:
اول اینکه این مشکل از کی شروع شده؟؟؟
قبلا سیستم هم اینطوری هنگ می کرد؟؟؟ (مثلا یکی دوهفته پیش)
پس از چندساعت کار با سیستم دمایه سی پی یو رو چک کنید، ببینید دمای سی پی یو چقدر هست؟؟؟
موقعی که با سیستم هیچ کاری انجام نمی دین، ببینید چراق قرمز هارد روشن می شه یا نه؟؟؟ (دقت کنید که هیچ فعالیتی با کامپیوتر انجام ندین، آنتی ویروس رو هم برای چند دقیقه غیرفعال کنید و نگاه کنید ببینید چراغ قرمز هارد روشن می شه یا نه؟؟؟)

خوب دوست عزیز اول سپاس
1-تقریبا یک ماه پیش این مشکل شروع شد یعنی اولش کم بود بعد خیلی زیاد شد و بعد من با چند تا نرم افزار رجیستری و اینها را درست کردم بهتر شد ولی الان هنوز اذیت میکنه
2-بالا جواب دادم یک ماه هست
3-اینم دمای cpu وکل سیستم
Motherboard 41 °C (106 °F)
CPU 61 °C (142 °F)
Aux 54 °C (129 °F)
Maxtor 6Y080L0 43 °C (109 °F)

نه روشن نمیشه یعنی اولش چشمک میزد خیلی کم ولی بعد از سی ثانیه دیگه هیچ چشمکی نزد
بازم سپاس

MZ_Love17
17-02-2011, 15:51
تقریبا عجیبه
چون همونطور که گفتین قبلا هنگ نمی کرده
ویندوز رو چندوقتی هست که عوض نکردین؟؟؟؟
اگه ویندوزتون ارجینال نیست، ویندوز آپدیت شده؟؟؟

teza
17-02-2011, 16:13
ویندوز را یه سه چهار ماهی هست تعویض نکردم
ویندوز هم اصلا سرویس پک 2 بود اپدیت شد به سرویس پک 3
نمیدونم چش شده یه مقدار که سیستم درگیر میشه هنگ میکنه

pasargadd
17-02-2011, 16:43
شما به ترتیب انجام بده.
با توجه به این که میگین باتریتون خرابه.
خمیر سیلیکون cpu عوض کنین قیمتش 500 تومان بیشتر نیست.چون دما بالاست.
باتریو عوض کنین.
کل هارد فرمت کنین و ویندوز نصب کنین.
اسکن ویروس کن بعد انتی ویروسو پاک کن چون سیستمه شما ضعیفه و انتی ویروس نداشته باشه سرعتش بیشتر میشه.
به احتمال 90%با این کارها درست میشه.

teza
17-02-2011, 20:47
چند مورد را بگم
1-باتری خراب نیست تمام شده طبق گفته برنامه
2-خمیر سیلیکون تا اونجا که من میدونم حداقل از 5 سال پیش اصلا نداشته که من بخوام عوض کنم
3-اصلا صحبت پاک کردن کل هارد را نکینید که نمیشه من حاضرم یه هارد جدید بخرم ولی اطلاعات این فرمت نشه
4-این سیستم انتی ویروس های خیلی سنگینی مثل مکافی روش نصب بوده و کار کرده حالا که نود32 حجمی نداره که بخوام پاک کنم
فعلا با پاک کردن گرد و خاک cpu تا الان هنگ نکرده چون من بعد از 5 سال گرد و خاکش را پاک کردم باور کنید اندازه یه کیسه نایلون ازش خاک کشیدم
با سپاس

MZ_Love17
17-02-2011, 23:05
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتن
1) حتما خمیر سلیکون رو عوض کن
اگه بلد نیستی پی سی رو ببر پیش یکی که بلد باشه وگرنه ممکنه آسیب جدی به مادربردت وارد کنی
2) هنگ کردن ویندوز چیزی که من حدس می زنم به خاطر همون آپدیت هست
چون ویندوز وقتی ارجینال نباشه و آپدیت بشه یه مشکلاتی پیش می یاد که یکیش همین هنگ کردن های بی مورد هست
پس حتما ویندوز رو پاک کنید و پس از نصب مجدد آپدیت اتوماتیک ویندوز رو غیرفعال کنید تا آپدیت نشه
3) نیازی نیست کل هارد رو فرمت کنید فقط همون درایوی که ویندوز روش نصب هست رو فرمت کنید
4) اگه حوصله دارین یه بار ویندوز رو نصب کنید و آنتی ویروس قوی ترجیحا کاسپر یه بار با بالاترین حد ممکن یه فول اسکن کنید
ویندوز رو مجدد پاک کنید و دوباره نصب کنید و انتی ویروس مورد نظرتون رو نصب کنید

سه تا مرحله اول رو انجام بده
مرحله ی چهارم اختیاری هست ولی نظر من اینه که برای اینکه مطمئن بشی ویروسی نیست مرحله چهار رو انجام بدی
امیدوارم که مشکلت حل بشه