ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در Explorer

rezabush
17-02-2011, 09:38
با سلام
من ويندوز ايكس پس پروفيشينال سرويس پك 3 رو دارم و مدتي هستش با مشكلي رو برو شدم و اون باز نشدن ماي كامپيوتر و ماي داكيومنت ويندوزم هستش و وقتي كليك روي آنها ميكنم خطاي Explorer.EXE را ميدهد . بايد چكار كنم يك راهنمايي خوب بفرماييد و جوابم را به ايميلم parsianhelper@live.com ارسال نماييد .
متشكرم

Mohammad King
17-02-2011, 15:18
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezabush
18-02-2011, 09:43
بازم سلام . ببينيد من مشكلي با بالا آمدن ميندوز ندارم از نظر ويروس هم ميدونم ندارم چون كاسپرسكي اينترنت سيكيوريتي من به روز هستش و در حالت سيو مد هم هم ماي كامپيوتر و هم ماي داكيومنت و هم كنترل پانل من اجرا ميشه ولي در حالت بالا آمدن ويندوز در حالت عادي به هيچ عنوان باز نميشه و خطاي اكسپرورر اگزه ميده و تمامي مراحل رو كه كفته شده رفتم ولي حل نشده حتي يك بار هم ويندوزم ريپير كردم و باز هم نشد . يك راه كار عملي به من بديد .
ممنون و متشكر

rezabush
23-02-2011, 08:34
وستان عزيز من تمامي درايوها را اسكن كردم و ويروسي مشاهده نشد . اين مشكل فقط زماني هستش كه ويندوز در حالت عادي بالا مي ياد و ماي كامپيوتر و ماي داكيومنت و كنترول پانل همراه با ديوي دي رام مرا تحت شعاغ قرار ميده و خطاي اكسپلورر رو ميده ولي وقتي در حالت سيو مد مي يام بالا هيچ گونه مشكلي ندارم .لطفا هر كس به هر صورتي كه ميتونه راهنايي كنه مرا ياري بده چون خسته شدم از نصب مجدد ويندوز .

saeed774
23-02-2011, 13:14
اين روشي که گفتم رو انجام دادي ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناخدا
24-02-2011, 14:01
ببین دوست من

تسک مننجرتو باز کن ببین explorer.exe رو داری اگر نه بهش اضافه کن .

ضمنا اگر میتونی یه عکس از ارورت بگیر بزار ببینیم .