ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین روش درکاهش رنگ یک مدل

undercover
16-02-2011, 21:32
باسلام
من تازه به گروه فوتوشاپیون پیوستم:31:
میخواستم بدونم بهترین روش درکاهش رنگ یک اثرنقاشی چیه؟
باتوجه به اینکه یک مدل یاعکس و... بی شمار رنگ درش بکاررفته میخواستم بدونم باچه روشی بهتره که این تعداد رنگ هاروکاهش بدم مثلا 100-150 رنگ
اگه آموزش یامنبعی تصویری نیز معرفی کنید دعاگوتان خواهم بود برام خیلی ضروریه
اساتید کمک برسانید
باتشکر

ATA FARZADI
16-02-2011, 22:26
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم

راهنمایی به صورت زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

undercover
17-02-2011, 17:12
خیلی ممنون از کمکتون دوست عزیزولی متاسفانه بااین روش معمولا کیفیت تصاویرتاحدزیادی از بین می رودونویزهای زیادی درتصویرایجاد می گردد.رنگ های اشتباهی دربافت هاایجادمی گرددودرکل تصویرایجادشده معمولاقابل استفاده نمی باشد مگراینکه خودطرح صلی حاوی رنگ کمتری باشد که منظورمن چنین آثاری نمی باشدبلکه بیشتر منظورم آثارنقاشی مطرح دنیاست که حاوی رنگ های بسیارزیادی هستند.
اصلابذارید منظورم روبایک مثال روشن کنم.نمی دونم تاحالاتابلوفرش ازنزدیک دیدید یانه،اکثرطرح های بکاررفته دراین تابلوفرشهاازآثارفاخرنقاشی دنیاهستندکه به صورت فرش دستباف بافته شدن،مسلماتعداد رنگهای(تنوع رنگ) بکاررفته دراین آثاربسیارزیاداست این مسئله رابه راحتی می توان درفوتوشاپ بررسی کرد.
مسلمااگریک بافنده فرش بخواهد عیناچنین مدلی راببافد به دلیل تعداد رنگهای بی شمار بکاررفته درآن عملاغیرممکن خواهد بود برای بافت فرش باید تعداد این رنگهارابه 100-200 رنگ کاهش دادبطوریکه هم عملی واقتصادی باشد وهم اینکه قابلیت فروش روداشته باشد(کیفیت مناسب ومطلوبی داشته باشد).
من منظورم رواززدن این تاپیک کاملابیان کردم امیدوارم اساتید فن وهمه علاقمندان باراهنمایی ونظراتشون واحیاناارائه رفرنس ومقالات ونیز هرگونه کمک فکری مرایاری کنندباور کنید بااین کار مشکل خیلی از کسانی که دراین صنعت هستن حل خواهد شد.

اجرکم عندالله

ATA FARZADI
17-02-2011, 17:43
من یه فایل آموزشی pdf از تبدیل عکس به نقاشی دارم اگر میخوای واست آپ کنم

undercover
17-02-2011, 18:25
خیلی لطف میکنی
البته همون طور که دربالا مفصلا اشاره کردم منظورم بیشترکاهش رنگ به نحوه حرفه ای ومطلوبه
امیدوارم به دردم بخوره
باز هم تشکر

ATA FARZADI
17-02-2011, 21:49
بفرما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

undercover
17-02-2011, 22:29
دوست عزیز متاسفانه لینک کار نمیکنه یه صفحه بی ربط باز میشه لطفا یه چکی بکن بازم ممنون

ATA FARZADI
18-02-2011, 12:43
این دیگه صدرصد درسته

بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید