مشاهده نسخه کامل
: نوکیا 6600 راهنمائی کنید
yekdost2000
24-05-2006, 00:10
با سلام .آیا کسی میداند با چه نرم افزاری میشود پیغامها را نوشت و به موبایل فرستاد؟طوری که برای سرعت کار نخواهیم با خود موبایل بنویسیم؟آیا همچین نرم افزاری وجود دارد؟
Hamid110
24-05-2006, 00:22
سلام . . دوست عزيز شما متني رو كه ميخواي انتقال بدي به موبايلت . . در برنامه Notepad ويندوز بنويس و اون رو بعد از نوشت و سيو كردن به موبايلت انتقال بده . . حالا اون رو در داخل موبايلت باز كن و بعد از باز شدن Options رو بزن و بعد گزينه save . . حالا از اونجا خارج شو و به منو و بعد به فولدر Organiset برو و گزينه Notes رو پيدا كن . . اگه بري داخل اين آيكون ميبيني كه فايلي رو كه سيو كردي الان اونجاست . .
حالا كليد مداد رو نگه دار و روي اون بكش و كپي كن و بعد به قسمت نوشتن پيام مسج برو و كليد مداد رو پايين نگه دار paste رو بزن . .
اميدوارم با اين توضيح دادن من متوجه شده باشي . .
فقط كمي وقت ميبره
موفق باشيد
Mani_Borna
24-05-2006, 05:14
ميبينم كه درخواستتون خيلي به موضوع انجمن مرتبطه .اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
yekdost2000
24-05-2006, 22:28
خیلی ممنون هستم از راهنمائیتان
Mani_Borna
26-05-2006, 04:34
بابا حداقل پست منو پاك ميكرديد.آخه كسي نميدونه كه اين تاپيك توي انجمن درخواست نرم افزار بوده منتقل شده اينجا.دوستان ميان پست منو ميبينند فكر ميكنند خود در گيري دارم.
نكته: البته نبايد هنگام تايپ كردن در نوت پد فونت رو عوض كرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.