ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ‍پاک شدن نصف هارد!!

KAKHMAL
16-02-2011, 14:59
سلام
من به یه مشکل اساسی برخوردم و اون اینکه بیش از ۱۰۰ تا اوبونتوی ۳ گیگا بایتی روی کامپیوتر دارم!!
بذارید از اول قضیه رو بگم:
من یه گوشی وین موبایل دارم برای نصب رام جدید میخواستم بعد از ۴-۵ روز برم توی ویندوز ۷
توی وقتی وین ۷ این لوگوی متحرک مسخرش بالا اومد(همون که ۴تا رنگ میان و آرم ویندوز رو میسازن) دیگه صفحه سیاه بود و هیچ اتفاقی نیفتاد
منم ریست کردم کامپیوتر و یه ویندوز اکپی رو سعی کردم نصب کنم خوب اونم نصب شد و دوباره بالا نمیومد (برای دفعه اول )منم ریست کردم و دوباره سعی کردم واردش بشم ایندفعه وارد شد ولی روش هیچ چیزی نبود فقط عکس پشت زمینه پیدا بود از اون طرف متوجه شده بودم که اوبونتو های قبلیم پاک شده(دو تا ۱۰.۱۰ یکی ۹.۸)خوب ایندفعه سعی کردم ۷ نصب کنم و باز هم بعد از نصب همون صفحه سیاه منحوس اومد
منو میگی دو تا فحش آبدار کشیدم به بیل عزیز و سیستم عامل عزیز تر از خودش(توی ویندوز هم که میرفتم همیشه گیر میکرد این کامپیوتر)
حالا سعی کردم اوبونتو نصب کنم ابتدا از ۱۰.۰۴ شروع کردم نصب نشد مثل اینکه به پارتیشن هام گیر میداد ونمیتونست
پس سی دی ۱۰.۱۰ رو گذاشتم همه چیز خوب پیش رفت تا اینکه آخرهای نصب کفت نمیتونم بوتلودر رو بریزم توی اون پارتیشنی که گفتی و منم چند تا از پارتین های دیگم رو برای بوت لودر بهش معرفی کردم ولی افاقه نکرد و آخرش گفتم که بدون بوت لودر نصب کنه
و بعد که کامپیوتر رو ریت کردم متوجه شدم تعداد زیادی اوبونتو ۳ گیگی نصب کرده با یه یدونه اوبونتوی درست حسابی و چند تا از درایو ها رو هم پاک کرده!!
حالا من برای پاک کردن اون اوبونتو های کم حجم و بازگردانی فایلهام چه کنم؟!
موضوع نسبتا حیاتیه!!
پ.ن:آخ جون تموم شد چقدر طولانی بود
کمکم کنید لطفا:11::40:

KAKHMAL
18-02-2011, 20:49
ممنون از جواب همگی!
مشکلم حل شد البته حل شد ولی یکم به مشکلاتم اضافه شد و اینکه فهمیدم چقدر این برنامه نویسای ویندوز مخ هستند (استفاده از افعال معکوس!!)
در هر صورت اگه کسی به مشکل من برخورد راه حل اینه:
1- یک عدد CD یک سیستم عامل (چندان مهم نیست چی باشه) گیر بیارید (توجه کنید که اگه ویندوز برمیدارید حتما قانونی باشه و پولشو داده باشید!!)
هنگام نصب اون سیسم عامل کل هارد رو فرمت کنید(در مورد من هرچی از هارد مونده!!)
و حالا سیستم عامل رو نصب کنید:
دارااا:
مشکل شما حل شد دیگه از اون سیستم عاملهای مزاحم خبری نیست

پ.ن.هرکی از این راه حل استفاده کرد تشکر یادش نره!!:31:

taia
19-02-2011, 06:45
خدا رو شکر

البته یادتون باشه همیشه هارد رو بر اساس راهنماهای دقیق پارتیشن بندی کنید، چون خیلی وقت ها پارتیشن بندی بد، موجب میشه هارد شما وابستگی شدیدی پیدا کنه به mbr و مشکلات بعدی.
با جستجو در گوگل می تونید راهنماهای پارتیشن بندی استاندارد رو برای چند سیستم عامل روی یک هارد پیدا کنید.

KAKHMAL
19-02-2011, 16:09
خدا رو شکر

البته یادتون باشه همیشه هارد رو بر اساس راهنماهای دقیق پارتیشن بندی کنید، چون خیلی وقت ها پارتیشن بندی بد، موجب میشه هارد شما وابستگی شدیدی پیدا کنه به mbr و مشکلات بعدی.
با جستجو در گوگل می تونید راهنماهای پارتیشن بندی استاندارد رو برای چند سیستم عامل روی یک هارد پیدا کنید.
خوب اگه این اتفاق بیفته چی میشه؟!
چون الان من با یه مشکلاتی برخوردم:
وقتی میرم تو ویندوز (بیش از 2 بار پشت سرهم )دیگه اوبونتو بالا نمیاد بجا یه صفحه سیا میاد با یه خط چشمک زن و من میتونم هرچی خواستم بنویسم و هیچ اتفاقی نمیفته!!!:19:
حالا چی کار کنم؟!:40:

taia
19-02-2011, 17:02
خوب اگه این اتفاق بیفته چی میشه؟!
چون الان من با یه مشکلاتی برخوردم:
وقتی میرم تو ویندوز (بیش از 2 بار پشت سرهم )دیگه اوبونتو بالا نمیاد بجا یه صفحه سیا میاد با یه خط چشمک زن و من میتونم هرچی خواستم بنویسم و هیچ اتفاقی نمیفته!!!:19:
حالا چی کار کنم؟!:40:

این مشکلی که شما می گید نمی تونه ربطی به پارتیشن داشته باشه، در این مواقع بهتر است بگزارید سیستم به شما پیغام های بوت رو نشون بده، برای این کار وقتی گراب بالا اومد دکمه ی e رو بزنید و در خط کرنل دنبال کلمه quiet باشید و حذفش کنید و همچنین کلمه ی splash رو به nosplash تغییر بدید، البته تغییر اخیر ضرروی هم نیست و سیستم رو بوت کنید، بعد جایی که گیر می کنه ببینید چه پیغام خطایی می ده و یا روی کدام مرحله گیر می کنه.

در مورد پارتیشن بندی هم مطلب زیر رو البته فقط 2-3 قسمت آخرش رو مطالعه کنید. تا مسئله ی visible رو درک کنید، مشکلی که برای خود من چند ماهی دردسر ساز بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

KAKHMAL
19-02-2011, 20:01
این مشکلی که شما می گید نمی تونه ربطی به پارتیشن داشته باشه، در این مواقع بهتر است بگزارید سیستم به شما پیغام های بوت رو نشون بده، برای این کار وقتی گراب بالا اومد دکمه ی e رو بزنید و در خط کرنل دنبال کلمه quiet باشید و حذفش کنید و همچنین کلمه ی splash رو به nosplash تغییر بدید، البته تغییر اخیر ضرروی هم نیست و سیستم رو بوت کنید، بعد جایی که گیر می کنه ببینید چه پیغام خطایی می ده و یا روی کدام مرحله گیر می کنه.

در مورد پارتیشن بندی هم مطلب زیر رو البته فقط 2-3 قسمت آخرش رو مطالعه کنید. تا مسئله ی visible رو درک کنید، مشکلی که برای خود من چند ماهی دردسر ساز بود.

خدا خیرت بده ایشاالله ۱۸۹۰۰۰ ساله شی من داشت دیگه میزد به سرم این ۳-۴ شب اینقدر این ابونتو آزارم داد که دیگه حسابش با حساب آزارهایی که ویندوز از ابتدا بهم تحمیل کرده بود صاف شد:13:
من quiet رو حذفیدم ولی اشتباهی بجای اینکه splash رو به nosplash تغییر بدم به nonsplash تغییر دادم!!!
اوبونتنو بالا اومد الانم توشم!:27:
ممنون
------------------
پ.ن:میتونی لطفا به این تاپیک هم بری مشکل منو حل کنی؟
اون تا\یکو اگه مشکلمو حل کنی جایزش +۲۰۰۰۰۰سال دیگه هست!!

ممنون:11:

KAKHMAL
20-02-2011, 01:31
دوباره با همین مشکل برخوردم!!!!
با عوض کردن splash و حذف quiet درست نشد چیکار کنم؟!

KAKHMAL
20-02-2011, 02:45
اینم عکس جایی که گیر میکنه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا هر چه سریعتر کمک کنید چون من الن 4-5 روزه تمام پای دستگامم بلکه درست بشه الان پلکام یه خورده میزنه مدل این عکس شدم::18:

KAKHMAL
20-02-2011, 03:31
الان امتحان کردم شد!!
با این تفاوت که این دفعه کبا quiet splash رو حذف کردم
آقا من میترسم دستگاهو خاموش کنم دیگه بالا نیاد یکی کمک کنه!!!
من الان باید چی کار کنم این کامپیوتر چشه؟!!!!:19:

rootnt
20-02-2011, 11:43
اون عکست کامل نیوفتاده
اروری توش نمی بینم
احتمالا مشکل از هارده باز (تا اونجایی که من دارم می بینم)
quiet و nosplash ربط مستقیم به مشکل شما نداره (پست taia رو دوباره دقیق بخون)

KAKHMAL
20-02-2011, 18:41
اون عکست کامل نیوفتاده
اروری توش نمی بینم
احتمالا مشکل از هارده باز (تا اونجایی که من دارم می بینم)
quiet و nosplash ربط مستقیم به مشکل شما نداره (پست taia رو دوباره دقیق بخون)
نمیدونم ولی با تغییر اینها مشکلم فعلا حل شده و الانم دیگه جرءت ندارم پامو بذارم تو ویندوز
چون هروقت میرم تو ویندوز بهدش این گرفتاری برام پیش میاد!!!:19:
را حل کلی بدید خواهشا
من الان گوشیم ویندوز موبایله و دیوایس سنتر میخوام که اونم هرچی گشتم واسه اوبونتو نبود:41::9::45::blink:

KAKHMAL
21-02-2011, 13:14
حل شد!!
من یه هارد اکسرنال لپتابی دارم
من از همه جا بی خبر اینو که میزدم تو دستگاه دیگه دستگاه با لینوکس بالا نمی یومد!!!
ولی هنوز نفهمیدم این هارد چه مشکلی داره!!!
ممنون از جوابهای سودمندتون