ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از كدام سيستم عامل استفاده ميكنيد؟

AK1
08-08-2008, 20:49
سلام

سيستم عامل چيست؟
سيستم عامل مهمترين ترين برنامه ای است که بر روی کامپيوتر شما اجراء شده و خدمات متنوعی را در ابعاد متفاوت ارائه می نمايد . بد نيست به برخی از اين نوع خدمات اشاره ای مختصر داشته باشيم :

نوع نرم افزاری را که شما می توانيد بر روی سيستم خود نصب نمائيد، مشخص می نمايد .
هماهنگی لازم به منظور اجرای برنامه ها را انجام می دهد .
حصول اطمينان از اين موضوع که عناصر سخت افزاری نظير صفحه کليد ، چاپگر و هارد ديسک دارای عملکردی عاری از خطاء بوده و امکان ارتباط با آنان وجود دارد .
ايجاد شرايط و امکانات لازم به منظور اجرای صحيح برنامه های کامپيوتری نظير واژه پردازها ( نظير MsWord ) ، برنامه های سرويس گيرنده پست الکترونيکی ( نظير OutLook ) ، مرورگرهای وب ( نظير Internet Explorer ) . در صورتی که برنامه ها نيازمند استفاده از منابع سيستم نظير چاپگر و يا هارد ديسک باشند ، با مديريت سيستم عامل اين امر ميسر می گردد.
ارائه پيام ها ی خطاء متناسب با مسائل ايجاد شده

.

انتخاب بهترین سيستم عامل از نظر شما

لطفا در نظرسنجی شرکت کنید

توجه : این نظر سنجی صرفا شخصی بوده تا معلوم بشه پر استفاده ترین سیستم عامل در میان کاربران کدوم هست .

موفق باشین

wordist
16-02-2011, 08:42
سلام دوستان

بعلت عادلانه نبودن راي ها در تاپيك مشابه قبلي (اضافه شدن ويندوز سون در زمان نامناسب) تاپيك جديد با امكان انتخاب چندگانه ايجاد شد

نكته:
درصورتيكه همزمان از چند سيستم عامل روي سيستم خودتون استفاده ميكنيد چند مورد رو علامت بزنيد نه صرفا بدليل چندين بار تجربه استفاده از OSهاي اشاره شده

دوستان خواهشا قبل از زدن هرگونه پست قوانين اين بخش رو مطالعه و رعايت كنن

قوانین بخش نظر سنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درصورت عدم رعايت قوانين، كاربر مربوطه اخطار خواهد گرفت

Erfan.B
16-02-2011, 09:40
دوستان سون از نظر پایداری بهتر از اکس پی و ویستا هست. دوران اکس پی دیگه تموم شده چون واسه هر برنامه ای باید 100 تا وصله بهش بچسبونی تا برنامه رو اجرا کنه این جوری سیستم هم فرگمنت می شه هم حجم ویندوز بالا می ره و هم تعداد رجیستری ها! ویستا هم که سرعت رو قورت می ده! پس بهترین گزینه سون هست حتی برای سیستم های ضعیف چون من به تجربه ی خودم با اکس پی بیش تر به صفحه ی مرگ می خوردم ولی با سون فعلاً یکی دو بار.

SA.JJ.AD
01-03-2011, 06:42
یادش بخیر قدیما از 98 استفاده میکردیم :31:
.
xp بهترین بود . وخیلی راضی بودم ! ویستا که اومده بود بعد از یکی دو سال گفتم نصب کنم ببینم چیه :31:از لحاظ گرافیکی و ظاهری شاید زیبا بود اما . فوق العاده سنگین و کند و مزخرف و هزاران دلیل داشت که به حذف کردنش فکر کنم !! به طوری که بعد از 2 هفته کلا حذف کردم و برگشتم به xp و سی دیش و دیگه بهش فکر هم نکردم !!:2:
.
بعدش که سون اومده بود !! چند بار نضب کردم و پشیمون شدم و به دلایل زیادی (ازجمله نصب نشدن خیلی از نرم افزار های مورد نیازم) برگشتم به xp = چند بار سعی کردم به سون عادت کنم . بالاخره شد :31:الان حدود 1 ساله که ازش استفاده میکنم و شدیدا هم راضیم !!
.
تو xp هر 1 ماه - به علت داغون شدن ویندوز و کند شدنش مجبور میشدم . ویندوز تعویض کنم و دوباهرمراحل سرسام اور نصب نرم افزارا .کرک کردنشون . درایور ها و ...رو پشت سر بزارم
.
اما واقعا سون رو حدود 5 ماهه عوض ویندوز تازه روش نصب نکردم !!و یه کوچولو کند هم میشه با یه دیفراگ هارد و پاک سازی ریجستری و فایل های اضافه . مثه روز اولش عالی میشه .
.
نظر سنجی هم فقط 7 رو انتخاب کردم !!(با اینکه xp ) هم تو زمان خودش فوق العاده تونست ساپورتم کنه :40:

campuzlit
19-07-2011, 20:24
من با xp و vista و 7 کار کردم. به نظرم 7 از همشون بهتره و الان هم از سون استفاده میکنم .
ویستا که کلا آشغاله و 98 از ویستا بهتر بود(شوخی):27:
ویندوز xp هم تو زمان خودش شاخ بود ولی الان دیگه دورانش تموم شده و ماکروسافت تا 3 سال دیگه از این ویندوز پشتیبانی میکنه.

fanoostalaei
03-08-2011, 21:06
7 بهترین سیستم عامل مایکروسافته ولی ای کاش مایکروسافت از اپل یاد میگرفت و گرافیک ویندوزش رو بالا میبرد
البته در مقایسه بین ایکس پی و 7 گرافیک 7 خیلی بهتر از ایکس پی هست

poonel
03-08-2011, 21:59
سخت افزار کامپیوتر من از سال 85 آپدیت نشده و قدیمیه.
خیلی دوست داشتم با 7 کار می کردم. آرزوش مونده به دلم.:37:
ولی حیف که اوضاع مالی خیلی خیته و نمی تونم عوضش کنم. فعلا از مجبوری فقط XP SP3 :23:

ali703
27-11-2011, 20:58
منم تا رم سیستممو به 4 گیگ ارتقا ندم ترجیه میدم از xp sp3 استفاده کنم و تم ویندوز 7 بریزم روش (خودمو گول بزنم). بعد اگه خدا بخواد و زنده موندیم seven 64 bit نصب میکنم

fanoostalaei
03-12-2011, 00:46
اوبونتو بهترینه
من قبلا از ۷ استفاده میکردم که به علت چند تا ایراد مهم دارم از لینوکس استفاده میکنم
لینوکس خیلی از ویندوز بهتر و بهتره
که تا استفاده نکنید نمیبینید

shabnam1986
06-12-2011, 13:22
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 بخاطر محیط سبکش و سون بخاطر راحتی

saeed_2007r
26-05-2012, 18:39
من خودم از seven استفاده میکنم.ولی نظرم من mac osاست...برای پایداری واقعا از همه سرتره..
linuxهم به خاطر رایگان بودنش خوبه ولی عالی نیست...جون نرم افزار هاش خیلی کم اند...هرچند که مدتی است بهبود یافته است

payan_zaman
30-05-2012, 10:29
درسته که MAc os سیستم عامل پیاداری هست ولی به نظر من ویندوز خیلی کاربرپسند تر و قابل سفارشی شدن برای کاربر هست البته مشکل نرم افزار در سیستم مک به خوبی رفع شده است

h!tman
30-05-2012, 10:48
من خودم از وین 7 استفاده میکنم
ولی شدیدا برای کسایی که برنامه نویسند ابونتو رو توصیه میکنم
دوستان گفتن مجانیه! نه دوست عزیز مهم ترین قسمتش به جز مجانی بودنش اوپن سورس بودنشه
کلا کنترل همه چی رو در دست داری
همیشه فلشی که ابونتو روش باشه همراهمه

sasan7khat
30-05-2012, 10:54
من ویندوز7 مصرف می کنم چون خیلی جون سخت باورم نمیشه هنوز اینقدر آدم xp مصرف می کنند خوب حتما به خاطر برنامه هایی ک باحاشون سروکار دارن و یا چون آدت کردن من شخصا وقتی که xp داشتم باید هر چند ماه یه ویندوز میزدم یا بک آبم رو اجرا می کردم ولی خدارو شکر تو 7 از این خبرا نیست
در مورد مک هم باید بگم کارش درست و پرسرعت و اصلا خرابی نداره ولی محدودیت هایی داره ک تو ویندوز این چنینی نیست
خلاصه ویندوز7 محدودیت کمتر و سرعت نسبتا قابل قبولی داره
اینم بگم من ترجیح میدم محیط ویندوز هیچ گونه گرافیکی نداشته باشه ک علکی دولکی سیستم رو مشقول کنه و شدیدا ترجیح میدم سرعت بالا خرابی کم (پایداری بالا) و همچنین محیطی ساده و در دسترس داشته باشه و از برنامه خوری خوبی پشتیبانی کنه
پایداری + سرعت + محیطی ساده + برنامه خوری خوب
الان 1 سال و خورده ای ک این ویندوز رو از تورنت دانلود کردم و نصب کردم و واقعا ازش راضیم

mehrdad x
10-08-2012, 02:49
من برخلاف میل خودم از win XP استفاده میکنم چون به دلایل نامعلومی سخت افزار سیستمم با 7 مشکل داره! :19: و اگه نه حتما از 7 استفاده میکردم... :41:

orochi
08-10-2012, 22:02
من از سیستم عامل
اکس پی استفاده میکنم
چون هم ساده تره هم
سبک تره.
هروقت من امدم این
ویندوز سون رو روی کامپیوترم
نصب کنم بعد از چند روز واسش مشکل
پیش امده و اذیتم میکرد.
ولی سیستم عامل
اکس پی پسر خوبیه:دی:

حسین

payan_zaman
10-10-2012, 16:20
باید گزینه ویندوز 8 هم اضافه بشه
ظاهرا این ویندوز به علت حذف Areo واقعا سرعت خوبی پیدا کرده تو مایه های XP شده
البته با ظاهری بسیار زیباتر و کمی ناپسند برای علاقه مندان به منوی Start قدیمی

pcsoft
10-10-2012, 18:54
من هم مینت و سون. مینت رو تفریحی باهاش کار میکنم. نسخه زیبا و توی دل برویی هست. همیشه هم سون دارم و خواهم داشت. و حتی تاریخ ساپورتش هم تموم بشه تا وقتی جایگزین بهتری پیدا نکنم همین خواهد بود. فعلا که محیط کاربری هشت رو مناسب نمیدونم. چون من میخوام از ویندوز کار بکشم.:46:

maziar205
10-10-2012, 19:24
من تا زمانیکه servicepack 1 ویندوز 8 نیاد نصبش نمیکنم

fanoostalaei
10-10-2012, 19:46
موافقم اول باید 8 کامل و رسما بیاد بیرون بعد
نمیخوام مثل 7 از وقتی اولین دموش اومد بیرون نصبش کنم
فعلا با اوبونتو 12 حال میکنم :sq_20:

waltz
10-10-2012, 19:57
من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

fanoostalaei
10-10-2012, 20:02
من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
دوست عزیز میشه بگید به غیر از 7 چه سیستم عاملهای دیگه ای استفاده کردید؟

saeed_136915
10-10-2012, 21:39
من یه چند وقت پیش با چه مصیبتی اوبونتو 12 نصب کردم (موقع نصب هارد رو نمیشناخت!!) ولی واقعا لینوکس اصلا از لحاظ نرم افزاری ساپرت نمیشه. اگر هم نصب کردی باید قید بازی رو بزنی (یا شبیه ساز ویندوز روش نصب کنی!). اگه نرم افزارهایی که واسه ویندوز هست یا حتی درایور های درست و حسابی واسه لینوکس بود من حتما از لینوکس استفاده میکردم ولی...

fanoostalaei
10-10-2012, 22:43
من یه چند وقت پیش با چه مصیبتی اوبونتو 12 نصب کردم (موقع نصب هارد رو نمیشناخت!!) ولی واقعا لینوکس اصلا از لحاظ نرم افزاری ساپرت نمیشه. اگر هم نصب کردی باید قید بازی رو بزنی (یا شبیه ساز ویندوز روش نصب کنی!). اگه نرم افزارهایی که واسه ویندوز هست یا حتی درایور های درست و حسابی واسه لینوکس بود من حتما از لینوکس استفاده میکردم ولی...

برای من که مصیبت نیس
بعدا اگه بلد باشی باهاش کار کنی خیلی لذت بخشه
در ضمن با نصب نرم افزار wine 1.3 میتونی از فایلهای exe هم استفاده کنید
در ضمن با نصب چند تا نرم افزار کم حجم میتونید اوبونتو رو به خوشگل ترین سیستم عامل تبدیل کنید که تو گرافیک بی نظیر میشه

در کل چون لینوکس کلا اپن سورس هست با نرم افزارهایی که داره میشه روش هر کاری کرد
ولی ای کاش توسعه دهندگان نرم افزار ویندوز نسخه های لینوکس رو هم تولید کنن تا استفاده از این سیستم عامل فوق العاده بی نظیر همگانی بشه

saeed_136915
10-10-2012, 22:52
برای من که مصیبت نیس
بعدا اگه بلد باشی باهاش کار کنی خیلی لذت بخشه
در ضمن با نصب نرم افزار wine 1.3 میتونی از فایلهای exe هم استفاده کنید
در ضمن با نصب چند تا نرم افزار کم حجم میتونید اوبونتو رو به خوشگل ترین سیستم عامل تبدیل کنید که تو گرافیک بی نظیر میشه

در کل چون لینوکس کلا اپن سورس هست با نرم افزارهایی که داره میشه روش هر کاری کرد
ولی ای کاش توسعه دهندگان نرم افزار ویندوز نسخه های لینوکس رو هم تولید کنن تا استفاده از این سیستم عامل فوق العاده بی نظیر همگانی بشه

من شنیدم اسم این نرم افزار Wine رو. میشه یه مقدار دربارش توضیح بدین؟؟ همه ی exe ها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟؟
با نظرتون هم موافقم اگه از نظر نرم افزاری ساپرت بشه از نظر سرعت و زیبایی، ویندوز به هیچ وجه رقیبش نمیشه

pcsoft
11-10-2012, 13:19
من شنیدم اسم این نرم افزار Wine رو. میشه یه مقدار دربارش توضیح بدین؟؟ همه ی exe ها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟؟
با نظرتون هم موافقم اگه از نظر نرم افزاری ساپرت بشه از نظر سرعت و زیبایی، ویندوز به هیچ وجه رقیبش نمیشه

wine کار رو راه میندازه و بعضی اوقات اذیت میکنه.. برنامه اصلی این کار CrossOver هست( ساخت همین تیم نرم افزاری Wine)
فقط اجرا کردن مهم نیست. مهم اینه که برنامه موردنظر کار بکنه! wine این کار رو میکنه. ولی خب هر چی پول بدی آش میخوری(Cross Over پولیه)
ادامه بحث wine هم توی تاپیک های لینوکس بره بهتره.

mefmef
11-10-2012, 13:46
من در حال حاضر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم ولی می خوام از اوبونتو استفاده کنم چون لپ تاپ دارم شنیدم درایورهاش گیر نمی یان ایا واقعا اینطوریه ؟

waltz
11-10-2012, 15:51
من در حال حاضر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم ولی می خوام از اوبونتو استفاده کنم چون لپ تاپ دارم شنیدم درایورهاش گیر نمی یان ایا واقعا اینطوریه ؟

سخته از رو ویندوز بپری رو اوبونتو
من خودم اون موقع که xp استفاده میکردم زدم تو کارش،واقعانم راضی بودما ولی بعد چن ما دیدم یه سری برنامه های تخصصی کار خودمو نمی تونم روش نصب کنم

fanoostalaei
11-10-2012, 19:54
برای اینکه بتونید اوبونتو استفاده کنید اگر برای اولین بار بخواید استفاده کنید خیلی خیلی زجر میکشید به طوری که تو تجربه های من کسانی که برای اولین بار اوبونتو رو نصب میکنن حتی نمیتونن به زبان فارسی تو اوبونتو تایپ کنن :31:
برای جلوگیری از این کار بهتره سیستم عامل رو اول تو یه محیط مجازی مثل ویژوال باکس و یا نرم افزار هایی مثلvmware station استفاده کنن

saeediranzad
28-01-2013, 17:19
سلام
یه بار تو اینتر خوندم که اوائل، گوگل با مایکروسافت برسر دفاع از برنامه های باز اختلاف پیدا کرده بود.
بعد خود گوگل به این نتیجه میرسه که نرم افزار مجانی، آخر و عاقبت نداره و شروع میکنه به پولی کردن، مثل آندروید که خودش روی گوشی هنگام خرید نصبه و باید روت بشه تا دستکاریش کنی.
حالا هم که هم گوگل و هم موزیلا دارند روی ساخت سیستم عامل کتار میکنند.
انصافاً لینوکس توانا است؛ شاید بیشتر از ویندوز.
ولی بدیش اینه که مجانیه. یعنی کسی رغبت نمیکنه برای کاربران آماتور، از نظر گرافیکی یه توزیع خوشکل و آماده بده بیرون.

rehza18
07-03-2013, 12:27
خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!

fanoostalaei
20-04-2013, 10:28
خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!
خدایی چطور دلت میاد با وجود اوبونتو و اون رابط های کاربری فووووووووق خوشگلی که روشون نصب میشن و پر سرعت هستن رو کنار بزاری و بری سراغ اون 7 درو داغون؟ :n05:

asdfgh9600
21-04-2013, 12:56
مشکل رابط گرافیکی لینوکس نیست ما به ویندوز عادت کردیم ادم برای ساده ترن کار تو لینوکس سرسام میگیره من چند بار لینوکس نصب کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیام:n24:با اینکه لینوکس رو به ویندوز ترجیح میدم برای یه کار ساده ادم دست وپاشو گم میکنه

fanoostalaei
21-04-2013, 14:01
مشکل رابط گرافیکی لینوکس نیست ما به ویندوز عادت کردیم ادم برای ساده ترن کار تو لینوکس سرسام میگیره من چند بار لینوکس نصب کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیام:n24:با اینکه لینوکس رو به ویندوز ترجیح میدم برای یه کار ساده ادم دست وپاشو گم میکنه

نه بابا من الان 5 نوع میز کار نصب کردم که هر کس با هر کدوم که راحت باشه کار میکنه
مثلا من خودم با میز کار cario dock راحتم و داداشم از محیط گنوم 3 استفاده میکنه :n05:

Beta
21-04-2013, 22:29
کاملترین ویندوز : Se7en

fanoostalaei
26-04-2013, 19:57
محبوب ترین توزیع لینوکس : :n02: اوبونتو و حالا 13.04
با میز کار Cairo Dock

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lionf3
03-05-2013, 20:01
من خودم از ویندوز ۸ استفاده میکنم سیستم عامل اصیل و جالبی هستش
اما خیلی دلم میخواد از اوبونتو هم استفاده کنم اما ماره ترسوندن
گفتن ریختن نرم افزار دردسر داره و .....از این حرفا:n29:
منم دیگه بیخیالش شدم چسبیدم به ویندوز خودم

fanoostalaei
30-05-2013, 10:29
قاصدک ایرانی:
با محیط kde

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- Saman -
30-05-2013, 10:59
Windows XP Professional SP3

خب، سييتم عامل اصلي مورد استفاده من ويندوز XP هست، اما در هارد ديسك دوم ويندوز 7 رو به همراه لينوكس SUSE دارم...ويندوز XP 32 بيتي هست، اما 7 و SUSE هر دو 64 بيتي هستند.

از ويندوز ها راضي هستم، كارم رو راه ميندازه و لينوكس هم كه دنياي خاص خودش رو داره. البته هنوز با ويندوز 8 كار نكردم، پس نظر خاصي در موردش نمي تونم بگم.

fanoostalaei
30-05-2013, 14:28
Windows XP Professional SP3

خب، سييتم عامل اصلي مورد استفاده من ويندوز XP هست، اما در هارد ديسك دوم ويندوز 7 رو به همراه لينوكس SUSE دارم...ويندوز XP 32 بيتي هست، اما 7 و SUSE هر دو 64 بيتي هستند.

از ويندوز ها راضي هستم، كارم رو راه ميندازه و لينوكس هم كه دنياي خاص خودش رو داره. البته هنوز با ويندوز 8 كار نكردم، پس نظر خاصي در موردش نمي تونم بگم.

واقعا کار با لینوکس دنیای خاص خودش و آدمهای خاص خودش رو داره :n26::n26:

Joaquin
30-05-2013, 15:06
کامپیوترم 3 بوته س:

1- ویندوز 7 سرویس پک 1
2- ویندوز XP سرویس پک 3
3- لینوکس مینت 14 با دسکتاپ Cinnamon

Arash4484
30-05-2013, 15:29
انتخاب بهترین سيستم عامل از نظر شما

این تایتل پست اول کمی گمراه کننده است و با توجه به توضیحات و عنوان اصلی، آرای تاپیک آماری است(مورد استفاده) نه جمع آوری نظر(عقیده).

pcsoft
30-05-2013, 17:08
لپ تاپ من دارای سه سیستم عامل هست:
1- Windows 8 64 Bit RTM
2- Windows 7 Ultimate 64 bit SP1
3- Linux Mint 14 Cinnamon

- Saman -
30-05-2013, 17:35
واقعا کار با لینوکس دنیای خاص خودش و آدمهای خاص خودش رو داره :n26::n26:

آره والا!

رابط مورد علاقه من KDE هست (و خواهد بود)، ثبات سييستم عامل لينوكس خيلي بالاست، هسته قوي و پايداري داره، شايد تنها ايرادي كه بهش مي تونم وارد كنم اينكه برنامه هايي كه باهاشون كار مي كنم در سيستم عامل لينوكس قابل استفاده نيستند و به مانند خيلي بازي ها كه فقط منحصرا براي ويندوز نوشته مي شن امكان استفاده اون ها در لينوكس نيست. گر چه مشابه نرم افزاري بسياري از برنامه ها در لينوكس وجود داره و شما رو از نصب مجدد اون ها بي نياز مي كنه! در حالي كه در ويندوز اوضاع كاملا فرق مي كنه! من بيشتر اوقات با كامپيوترم رو در ويندوز XP سپري مي كنم ولي وقتي سيستم رو با لينوكس بوت مي كنم، انگار واره يه دنياي ديگه ميشم!

نكته ديگه هم اينه كه سيستم عامل لينوكس انگار براي يك بار براي هميشه روي كامپيوتر نصب ميشه و مثل ويندوز ها نياز به نصب مجدد و باز بيني نداره! باز گر چه بيشتر نسخه هاي ويندوز به نظر دستكاري شده هستند و اگر اين شانس رو داشته باشيد كه از نسخه هاي اصلي استفاده كنيد، باز وضيعت موجود خيلي بهتر ميشه، اين رو به تجربه خودم ديدم كه نسخه هاي اصل ويندوز نسبه به كپي ها عملكرد بهتري داشتند.

پس چي ميگيم؟ زنده باد دنياي Open Source!

fanoostalaei
30-05-2013, 18:26
آره والا!

رابط مورد علاقه من KDE هست (و خواهد بود)، ثبات سييستم عامل لينوكس خيلي بالاست، هسته قوي و پايداري داره، شايد تنها ايرادي كه بهش مي تونم وارد كنم اينكه برنامه هايي كه باهاشون كار مي كنم در سيستم عامل لينوكس قابل استفاده نيستند و به مانند خيلي بازي ها كه فقط منحصرا براي ويندوز نوشته مي شن امكان استفاده اون ها در لينوكس نيست. گر چه مشابه نرم افزاري بسياري از برنامه ها در لينوكس وجود داره و شما رو از نصب مجدد اون ها بي نياز مي كنه! در حالي كه در ويندوز اوضاع كاملا فرق مي كنه! من بيشتر اوقات با كامپيوترم رو در ويندوز XP سپري مي كنم ولي وقتي سيستم رو با لينوكس بوت مي كنم، انگار واره يه دنياي ديگه ميشم!

نكته ديگه هم اينه كه سيستم عامل لينوكس انگار براي يك بار براي هميشه روي كامپيوتر نصب ميشه و مثل ويندوز ها نياز به نصب مجدد و باز بيني نداره! باز گر چه بيشتر نسخه هاي ويندوز به نظر دستكاري شده هستند و اگر اين شانس رو داشته باشيد كه از نسخه هاي اصلي استفاده كنيد، باز وضيعت موجود خيلي بهتر ميشه، اين رو به تجربه خودم ديدم كه نسخه هاي اصل ويندوز نسبه به كپي ها عملكرد بهتري داشتند.

پس چي ميگيم؟ زنده باد دنياي Open Source!

خداییش حال کردم وقتی خوندم چی نوشتی !!!
برای اینه که میگم دنیای لینوکس یه چیز دیگه است !!!!
قابل توجه دوستانی که در جریان نیستن!!! حجم دسکتاپ kde با مخلفاتش چیزی حدود 1 گیگ هست و هر چقدر که براتون از رابط فوق العاده زیبای کاربری اون بگم کم گفتم!!!:n02:
در ضمن این رو هم بگم که لینوکس خیلی سریعتر از ویندوز در اجرا کردن برنامه ها عمل میکنه (مثلا برای قاصدک نوشتن حداقل 5 برابر)
که برا من خیلی مزیت فوق العاده ای محسوب میشه :n05:

sajad_samavi
08-08-2013, 22:44
دوستان و اساتید عزیز اگه ممکن راهنمایی کنن که بنده بعد از حدود 12 سال کار با ویندوز الان بخوام برم سمت لینوکس از کجا باید شروع کنم ؟!؟ نصبش آسونه !؟ بعد از نصب درایورها مشکل ندارن ... یه کلیاتی اگه ممکنه بگین

راجع به اختلافات اساسی و مزیت ها و معایت هر کدومشون هم اگه میشه راهنمایی کنید .. با تشکر :n16:

Dew Drop
09-08-2013, 08:01
دوستان و اساتید عزیز اگه ممکن راهنمایی کنن که بنده بعد از حدود 12 سال کار با ویندوز الان بخوام برم سمت لینوکس از کجا باید شروع کنم ؟!؟ نصبش آسونه !؟ بعد از نصب درایورها مشکل ندارن ... یه کلیاتی اگه ممکنه بگین

راجع به اختلافات اساسی و مزیت ها و معایت هر کدومشون هم اگه میشه راهنمایی کنید .. با تشکر :n16:

سوالتون رو در انجمن زیر مطرح کنید.

گنو لينوكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poonel
09-08-2013, 08:29
این نظر سنجی باید Refresh بشه.

از سال 2008 که این تاپیک زده شده تا حالا خیلی ها رفتن به ویندوزهای بالاتر.

یارو سال 2008 به XP رای داده اما تو 2013 داره 8.1 استفاده میکنه.

- Saman -
09-08-2013, 08:57
این نظر سنجی باید Refresh بشه.

از سال 2008 که این تاپیک زده شده تا حالا خیلی ها رفتن به ویندوزهای بالاتر.

یارو سال 2008 به XP رای داده اما تو 2013 داره 8.1 استفاده میکنه.

موافقم!

ولي به قول شما به جاي "رفرش كردن" نظر سنجي فعلي، به نظر من ايجاد يك نظر سنجي جديد بهتر نيست؟!

fanoostalaei
09-08-2013, 09:07
باید جدیدتر بشه

Mamal1l
01-09-2013, 14:50
فقط ویندوز7