مشاهده نسخه کامل
: اتومات با بودجه 20 میلیون یا کمی بیشتر
vahid_civil
15-02-2011, 21:09
درود به همه دوستان
ایران خودرو یه شرایط چکی گذاشته واسه فروش که نصف الان میدی و نصفیش رو 3 4 تا چک واسه چند ماه بعد .
حالا من دنبال خرید یک اتومات هستم و از اینها پارس اتومات - 206 اس دی (وی9) به خاطر اتومات بودن مد نظرم بود .
ولی از اون طرف دیدم پارس بدجوری بی امکاناته ! حتی یه ایربگ هم نداره ! :13: از گزینه هام حذف کردم فعلا .
توی سایت خود ایران خودرو مشخصات 207 رو که دیدم بیشتر خوشم اومد ازش . صندوق عقب نداره ولی نسبت به صندوق دار یه مقدار امکانات بیشتری داره . هر چند زیاد به چشم نمیاد چراغای جلوش هم به نظرم بهتر اومد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی مشخصات فنیش یه چیزای جزئی مثلا یه کوچولو شتاب و مصرف سوختشون 207 بهتره . ولی کلا مث هم هستن .
میخواستم بدونم به جز صندوق تفاوت دیگه ای هم دارن ؟ اس دی رو میشه با 10 میلیون پیش خرید ولی 207 فقط نقدی داره که 19 میلیونه . می ارزه ؟ نسبت به 206 جدیدا چی داره ؟
کلا تا این حدود قیمت چه انتخابایی تو این کشور قشنگ دارم ؟ (فقط اتومات)
میخام باهاش فقط تا پادگان برم و بیام ! :31:
اصلا حوصله ترافیک ندارم واسه همین دنبال اتوماتم .
قبلا فقط زانتیا سوار شدم که مال خانواده بود ! و خب میدونم که شتاب و فرمونش رو نمیتونم با این 206 و 207 و پارس مقایسه کنم ولی خب دنبال نرمی فرمون و شتاب خوب تو سربالایی هم هستم . (خونه ما کلا سربالاییه ! )
207 دستکاری ایرانه یا واقعا همچین اسمی رو خود فرانسه گذاشته روش ؟
پیشاپیش ممنونم از همه نظرات . حتی نظر کوچک شما :11:
farshad bugatti
15-02-2011, 23:10
سلام
خب تاول اینو بگم که 207 رو ایرانخودرو یه تغییرات جزئی رو 206 کرده اسمشو گذاشته 207 که با 207 فرانسه زمین تا اسمان فرق داره!
یعنی میشه گفت همون 206 هست و فقط چراغ های فرق داره و یکی دوتا تغییر جزئی!
صندوق دار هم با هاچ بک در 206 تو اپشن هیچ فرقی با هم ندارن حتی یک ذره!
حالا بین اتوماتیک و دنده ای باید خودت انتخاب کنی!
من پیشنهادم اینه که اگه تناه برای خودت میخوای هاچ بک بخر!
206 تیپ 5 (دنده ای) و تیپ 6 (اتوماتیک) پیشنهاده منه!
vahid_civil
16-02-2011, 00:26
سلام
خب تاول اینو بگم که 207 رو ایرانخودرو یه تغییرات جزئی رو 206 کرده اسمشو گذاشته 207 که با 207 فرانسه زمین تا اسمان فرق داره!
یعنی میشه گفت همون 206 هست و فقط چراغ های فرق داره و یکی دوتا تغییر جزئی!
صندوق دار هم با هاچ بک در 206 تو اپشن هیچ فرقی با هم ندارن حتی یک ذره!
حالا بین اتوماتیک و دنده ای باید خودت انتخاب کنی!
من پیشنهادم اینه که اگه تناه برای خودت میخوای هاچ بک بخر!
206 تیپ 5 (دنده ای) و تیپ 6 (اتوماتیک) پیشنهاده منه!
اتوماتیک بودن اولویته :31:
برای خودم میخام صندوق داشتن یا نداشتن مهم نیست زیاد .
درسته که اس دی (وی9) نسبت به هاچبک ها نرم تر هست ؟
mohamad skystar
17-02-2011, 00:08
اتوماتیک بودن اولویته :31:
برای خودم میخام صندوق داشتن یا نداشتن مهم نیست زیاد .
درسته که اس دی (وی9) نسبت به هاچبک ها نرم تر هست ؟
تیپ 6 اتوماتیک که شیکتر جذاب تر و از نظر فنی عالیه.
ریز 20 میلیون هم هست.
اما بالای 20 تومان خواستی برو تو کار ماکسیما
Ship Storm
17-02-2011, 07:12
آوانته صفر دستی یکم بیشتر میشه قیمتش و میرسه به مرز 26 تا 27 میلیون ولی اتومات 2 سال کارکردش رو هم تقریبا میشه گیر آورد
206 صفر اتومات هم بخری از نظر گارانتی دیگه خیالت راحته هر مشکلی پیش بیاد تو دوره گارانتی هست و من هم مثل دوستان با این گزینه موافق ترم
vahid_civil
17-02-2011, 07:50
آوانته صفر دستی یکم بیشتر میشه قیمتش و میرسه به مرز 26 تا 27 میلیون ولی اتومات 2 سال کارکردش رو هم تقریبا میشه گیر آورد
206 صفر اتومات هم بخری از نظر گارانتی دیگه خیالت راحته هر مشکلی پیش بیاد تو دوره گارانتی هست و من هم مثل دوستان با این گزینه موافق ترم
آوانته که خیلی دوست دارم ولی پولم نمیرسه . توی سایت ایران خودرو خبری از گارانتی برای 206 نیست ! مثلا برای پزو پارس اتوماتش کارت طلایی 3 ستاره گذاشته ولی برای 206 نزده . این چطوریه ؟ باید خودم مبلغ گارانتیش رو پرداخت کنم ؟ چقدره ؟
از آپشنایی که واسه 206 هست کدومش کاربردی تر هست و ارزش خرید داره ؟ (برای اس دی وی 9 )
سلام:20:
اگه بتونی با ظاهر ورنا کنار بیای اونم گزینه ی خوبیه
1600 سی سی اتوماتیک حدوداً 21 تومن
vahid_civil
17-02-2011, 14:27
ببخشید من اگه بودجه رو تا 26 27 بالا ببرم چه انتخابایی خواهم داشت ؟ (دست دوم تمیز با کارکرد کم هم مشکلی نیست)
توی روزنامه با چند تا آوانته دست دوم کم کارکرد تماس گرفتم مثلا 88 کارکردشون 6 هزار یا 5 هزار . فقط یک میلیون زیر قیمت میدادن !
میخواستم بدونم میشه ماشین دست دومی گیر آورد که افت قیمتش در حدی باشه که صفر خریدن صرف نکنه !؟
(فقط اتومات)
ممنون میشم .
همون تیپ 6 رو بردار چون حوصله ترافیک نداری
Ship Storm
18-02-2011, 17:03
آوانته رو چون شب عید هست بالا میگن و الا همون مدلی که 1 سال کار کرده راحت 2 تومن زیر قیمته
vahid_civil
20-02-2011, 19:47
دوباره سلام به همه دوستان
من تونستم نزدیک به 30 میلیون جور کنم .
توی ماشینای صفر مگان 2000 و آوانته فکر کنم فقط باشه .
i20 یکم گرونتره و دقیقا نمیدونم قیمتش به صرفه هست یا نه .
مگان 2000 هم برای یک جوون منتسبه به نظرم هم خانوادگی تر هم هست ولی اینکه در داخل مونتاژ میشه نمیدونم باعث شده از کیفیتش کم بشه یا نه ؟
آوانته هم ماشین خوبیه ولی وقتی از پارسال تا حالا قیمتش 2 3 میلیون الکی رفته بالا دلم به خریدش راضی نمیشه .
مزدا 3 هم قیمت دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم همون حدودا باشه درسته ؟
کلا برای خودم اول اتومات بودن مهمه بعد نرمی و فرمون خوب بعد امکانات بعد اینکه دیر به خرج بیفته. دی:
میشه لطف کنید بین این گزینه ها یک مقایسه کنید و بگید معایب هر کدوم چیه ؟ ممنون
===
(ماشین دست دوم هم دید خوبی بهش ندارم ولی میشه لطف کنید بگید تا این بازه قیمتی چه چیزی میشه گیر آورد که بیارزه و کم خرج باشه ؟
vahid_civil
21-02-2011, 12:17
دوستان مگان 2000 مونتاژی رو تایید میکنید با قیمت 31500 ؟
به نظر من اوانته از مگان بهتره
هر چند یه ذره گرون شده ولی جدا ماشین خوبیه
vahid_civil
21-02-2011, 13:56
به نظر من اوانته از مگان بهتره
هر چند یه ذره گرون شده ولی جدا ماشین خوبیه
سلام
ممنون . میشه لطف کنید ریزتر و با جزئیات بیشتری مقایسه کنید و دلیل خوبی و بدی هر کدوم رو بگید ؟ ممنون میشم
انتظارات من :
1- اتوماتیک
2- نرمی و فرمون در حد زانتیا
3- کم استهلاک و کم خرج
4- راحتی صندلی ها و فضا برای نشستن همه (مثل 206 یا مزدا 3 نباشه که عقبش عملا جا نداره)
5- امکانات
6- قیافه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.