ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا باید ویندوز عوض کرد ؟

شـیـفــو
15-02-2011, 20:59
سلام دوستان
من یه رم 2 گیگ به سیستمم اضافه کردم اما چندین مشکل برام پیش اومده ، ویندوزم سون 64 بیت هست ، رم دوگیگ کینگ ، گرافیک 9500 ، کارت صدا آنبرد realtek
حالا یه رم دوگیگ سیلیکن اضافه کردم که بشه 4 گیگ ، الان 4گیگ رم دارم اما بعد از وصل کرد این مشکلات پیش اومده :
1. درایور کارت گرافیکم پاک شده
2. درایور کارت صدام پاک شده
3. آنتی ویروسم بالا نمیاد ، کاسپر2010
4. پنجه فعال که الان فایرفاکس هست هی غیرفعال میشه .
5. دو پروسه به نام های Rundll32.exe | wernmgr.exe اضافه شده که بسته نمیشن
اما با یه نرم افزار اونا رو وارد بلک لیست کردم حل شد .

مشکلات 1تا4 رو چیکار کنم ؟

ممکنه مشکلات دیگه ای هم داشته باشم که هنوز نفهمیده باشم ، به نظرتون ربطی به اضافه کردن رم داره یا نه ؟ آخه تا قبل از اینکار مشکلی نداشتم .
حالا بهتره ویندوز عوض کنم یا درایورها رو دانلود و نصب و آنتی ویروسم رو عوض کنم ؟

Please F1

EXTREME
15-02-2011, 21:26
اول از همه اگه دورم رو کنار هم میزارید اونم به صورت دوال باید دو رم با هم سازگار باشند یعنی فرکانس و تایمینگشون باید یکی باشه
و حتما باید به این نکته توجه کنید اگه به صورت سینگل بزارید از این نظر مشکلی ندارید پس اگه دو رم رو به صورت دوال گذاشتین
یک بار هم به حالت سینگل بزارید یعنی رو دو رنگ غیر مشابه بزارید
اگه جواب نداد رم جدید رو به صورت تکی رو تک تک اسلات ها چک کنید اگه جواب نداد با نرم افزار hiren boot cd یک تست از رم بگیرید
اگه درست نشد ویندوز رو عوض کنید و سپس اسکن ویروس بکنید

jack426
15-02-2011, 23:07
سلام دوستان
من یه رم 2 گیگ به سیستمم اضافه کردم اما چندین مشکل برام پیش اومده ، ویندوزم سون 64 بیت هست ، رم دوگیگ کینگ ، گرافیک 9500 ، کارت صدا آنبرد realtek
حالا یه رم دوگیگ سیلیکن اضافه کردم که بشه 4 گیگ ، الان 4گیگ رم دارم اما بعد از وصل کرد این مشکلات پیش اومده :
1. درایور کارت گرافیکم پاک شده
2. درایور کارت صدام پاک شده
3. آنتی ویروسم بالا نمیاد ، کاسپر2010
4. پنجه فعال که الان فایرفاکس هست هی غیرفعال میشه .
5. دو پروسه به نام های Rundll32.exe | wernmgr.exe اضافه شده که بسته نمیشن
اما با یه نرم افزار اونا رو وارد بلک لیست کردم حل شد .

مشکلات 1تا4 رو چیکار کنم ؟

ممکنه مشکلات دیگه ای هم داشته باشم که هنوز نفهمیده باشم ، به نظرتون ربطی به اضافه کردن رم داره یا نه ؟ آخه تا قبل از اینکار مشکلی نداشتم .
حالا بهتره ویندوز عوض کنم یا درایورها رو دانلود و نصب و آنتی ویروسم رو عوض کنم ؟

Please F1

من توصیه می کنم اول مطمئن شید که مشکل پنجمی ویروس نیست wernmgr.exe

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و بعد درایورهای 64 یت رو نصب کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-02-2011, 23:21
سلام

START > ALL PROGRAM > ACCESORIES > TOOLS > RESTORE

یک تاریخ رو که همه چیز درست بوده انتخاب کنین .

همه چیز بر میگرده به اون تاریخ

ریستور در نود درصد حالات مشکلاتِ سافت ویری رو حل میکنه و از تعویض ویندوز بی نیازتون میکنه

بشرط اینکه فعال باشه

EXTREME
15-02-2011, 23:25
از اونجا که بعد از وصل کردن رم این مشکلا پیش اومده احتمال اینکه مشکل از سیستم عامل باشه به نظر من کمه
و باید رمشونو همونطور که در پست قبلی گفتم چک کنن اگه رمها درست بود اونموقع حالا ریستور کنن ویندوز عوض کنن و اسکن ویروس بکنن

شـیـفــو
16-02-2011, 21:07
دست همگي درد نكنه ، خيلي ممنونم از راهنمايي ها و دلسوزي هاتون .
اما چون توي همون چند ساعت اول از شدت عصبي بودن اينقدر با ويندوز ور رفتم كه رجستري ويندوزم و يه سري از برنامه هام خراب شدن و امروز بالاجبار ويندوز نازنينم رو با كلي افسوس عوض كردم .
بعد از عوض كردن ويندوز تا الان خداروشكر همه چيز آرومه و فكر كنم فعلا مشكلي ندارم .
باز هم از همتون ممنونم .