PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین با 9 تومان ؟

sadra001
15-02-2011, 20:06
من میخوام با 9 تومان ماشین بخرم . با توجه به وضعیت بنزین کم مصرف باشه و در ضمن بعد از 2 یا 3 سال بتونم بفروشم و ارتقا بدم و هم افت معقولی داشته باشه. من دانشجو و شاغلم و مسیرهام داخل شهری هستند . سالی یکی دو بار مسافرت میرم. در ضمن واسه دانشگاه رفتن کلاس داشته باشه :31:

farshad bugatti
15-02-2011, 23:13
100% پراید!
گزینه ی بهتر از این اصالا وجود نداره با توجه به نیاز و مصرف شما!

Aref_2008
16-02-2011, 00:55
لطفا مدل پراید رو هم بگین

officer
16-02-2011, 14:37
با 9 تومن میتونی یه 206 مدل 85 تمیز هم گیر بیاری ...

khaiyam
16-02-2011, 16:30
تندر E0 +AC کم کارکرد هم میتونی بگیری مصرفش که کم هست کلاسش هم سلیقه ای هست حداقل کلاسش از روا پراید بیشتر علاوه بر یک موتور خیلی خوب

@R3Z
16-02-2011, 17:47
اگه کلاس برات مهمتره 206 بخر مدل 84 85 خوب میتونی پیدا کنی..من باشم سمت تندر نمیرم!
به نظر من یا 206 بگیر یا ریو :10:

sadra001
16-02-2011, 21:13
نظر همه دوستان محترمه من خودم علاقه خاصی به 206 دارم اما معتقدم باید صفرشو خرید و مدل های 5 سال پیش اول خرجشون هست و خیلی شانسی از آب در میان . در ضمن 206 سالی 1 تومان افت داره . اینچنین بود که فکر خرید ماشین صفر افتادم و گزینه 132 جدید سایپا یعنی sx نظرم را جلب نمود ولی از آنجا که عادت ندارم بی گدار به آب بزنم خواستم نظر دوستان را جویا شوم

mohamad skystar
16-02-2011, 23:56
سایپا 132SX گزینه خوبی هست.
جدید کم مصرف با صرفه
البته بدون در نظر گرفتن عیب هاش که همیشه بیشتر از حسناش هست.

Ship Storm
17-02-2011, 06:59
من خودم شخصا با ماشین صفر کیلومتر که گارانتی داشته باشه موافق ترم حداقل 18 ماه خیالم راحته

farshad bugatti
17-02-2011, 14:30
سلام. دوست عزیز اگه به دقت پست اون دوستمون رو خونده باشین نوشته ماشینی میخاد که کلاس داشته باشه..... در ضمن حیف 9 تومن نیست که بدی به پراید؟؟؟؟ پراید برای آدمایی مثل من خوبه که کل داراییشون 4/5 تومنه

من همیشه پست ها رو با دقت میخونم! نیازی به توصیه ی شما نیست!
برای هرکس ماشین خاصی کلاس داره! من وقتی ماشین پیشنهاد میدم از هر جنبه و با توجه به همه ی نیاز های طرف مقابل نظر میدم!
ایشون گفتن دانشجو هستن پس یه ماشین اقتصادی میخوان 99% - کم مصرف باشه - فروش دست دومش خهوب و افت قیمت کمتری داشته باشه - برای سواری شهر هم میخواد پس پراید بهترین گزینه هست که خوشبختانه خودشون هم فرمودند:

اینچنین بود که فکر خرید ماشین صفر افتادم و گزینه 132 جدید سایپا یعنی sx نظرم را جلب نمود ولی از آنجا که عادت ندارم بی گدار به آب بزنم خواستم نظر دوستان را جویا شوم

aref16
17-02-2011, 16:04
سلام با 9 تومن پراید گزینه مناسبی هست
اینم لیست قیمت ها که پی دی اف هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sadra001
17-02-2011, 19:20
یعنی شما میفرمائید 132sx که مدل 90 باشه نسبت به روا که به موتور پیکان مجهز است و سی یلو که مال 10 سال پیشه کلاس نداره ؟ اصولا کلاس ماشین به چی هست به قیمته ؟ به سال ساخته ؟ به برنده ؟ به ظاهره ؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمائی کنند در ضمن مد نظرم خودرروئی با کلاس متوسط هستش .

@R3Z
18-02-2011, 22:39
دوست من شما تعریفتون از کلاس با تعریف من یا دوستان دیگه متفاوته بهتر بود اول ذکر میکردید که به نظرتون مثلا 132 ماشین خوبیه,چیزی که نظر عام هستش اینه که 206 یا سیلو ماشینای کلاس بالاتری هستند تا مدلهای مختلف پراید!البته به نظر منم 132sx از روا خیلی بهتره

Ship Storm
19-02-2011, 07:56
یعنی شما میفرمائید 132sx که مدل 90 باشه نسبت به روا که به موتور پیکان مجهز است و سی یلو که مال 10 سال پیشه کلاس نداره ؟ اصولا کلاس ماشین به چی هست به قیمته ؟ به سال ساخته ؟ به برنده ؟ به ظاهره ؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمائی کنند در ضمن مد نظرم خودرروئی با کلاس متوسط هستش .

دوست من شما تعریفتون از کلاس با تعریف من یا دوستان دیگه متفاوته بهتر بود اول ذکر میکردید که به نظرتون مثلا 132 ماشین خوبیه,چیزی که نظر عام هستش اینه که 206 یا سیلو ماشینای کلاس بالاتری هستند تا مدلهای مختلف پراید!البته به نظر منم 132sx از روا خیلی بهتره

با حرف @R3Z موافقم و کلاس خودرو رو میشه بیشتر به برند اون نسبت داد البته ظاهر ماشین هم خیلی مهمه که ماشینی که برای چند سال گذشته هست و کارکرد زیادی داشته بدنه خوب و سالمی داشته باشه
ولی اینم باید در نظر گرفت که آیا کلاس یک خودرو معیار اول تو انتخاب خودرو هست؟
دوحالت زیر رو در نظر بگیرید :
شما یک ماشین میخری قیافه و برند معتبر و باکلاسی محسوب میشه , 8 سال کار کرده بلاخره دیگه تو خرج افتاده و هر روز یه جاش خرج میزاره رو دست آدم و گرفتاری هایی که ممکنه تو جاده ها برای آدم پیش بیاره

شما یک ماشین میخری صفر کیلومتر حداقل 1 سال گارانتی داره و خیالت از همه بابت راحته که تو این یکسال اتفاق حادی براش نمیوفته یا لااقل بیوفته هزینه ای رو برای شما دربرنداره و در هنگام سفر خیالت از این بابت راحته که ماشین مطمئنی هست

کدوم به نظر بهتر میاد؟کلاس ظاهری خودرو یا آسودگی و راحتی سفر؟
اگر ماشین رو برای دید دیگران و نظر اون ها بخوای بخری باید گزینه اول رو انتخاب کنی و اگر برای خودت و در امان بودن از دردسرهای احتمالی مورد دوم به نظر من انتخاب صحیح تری هستش