مشاهده نسخه کامل
: لب تاب در حدود 700 میخام
sarab_kaka
15-02-2011, 17:43
با سلام
مدتها قبل من یه سیستم جمع کردم با مشاوره دوستان واسه کار با تری دی مکس که عالی بود:31:
حالا میخام یه لبتاب بگیرم در حدود 600 الی 700 تومان باشه که کار مقدماتی مدلینگ تری دی مکس رو انجام بده چون کار سنگینو با سیستمم انجام میدم. فقط کارای مقدماتی و اتوکدو این چیزا رو انجام بده
ال سی دیشم بزرگ باشه ترجیحا
pooriya_hp
15-02-2011, 18:50
شما می تونید :
hp pavilion G62
acer 5742g
dell 5010
خریداری کنید ...
موفق باشید
میتونی به thinkpad edge 14 هم فکر کنی با موس و کیف و هارد اکسترنال 320 . احتمالا فردا یکی بگیرم. 699 تومان.
core i370m
2gig ddr3
hdd 500
esata hdmi express card ,card reader
elvin_1987
15-02-2011, 19:39
5742 ايسر تو اين رنج قيمت خوبه خوشگلم هست.
sarab_kaka
18-02-2011, 17:29
شما می تونید :
hp pavilion G62
acer 5742g
dell 5010
خریداری کنید ...
موفق باشید
ممنون دوست عزیز ولی اینا که گفتی هر کدوم دو سه مدل میشن.:41:
میشه مشخصات قطعاتشم بگین به همراه قیمتهاش
بهترین گزینه acer 5742g
بالاترین کانفیگشو (با گرافیک 540m)از نمایندگی سازگار بگیر واقعا با این قیمت بینظیره
اینم تاپیکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sarab_kaka
22-02-2011, 12:32
دوستان من بين اين 2 تا مدل موندم كدومو بگيرم ؟acer 5742g ,del 5010 ؟
جفتشم با كانفيگ cpu ci5 و قطهات بالا قيمتشون حدود 820 تومان.يكي از فروشنده ها ميگفت دل جديدا خرابي زياد داره دل نگير. لطفا هر چه سريعتر راهنماييم كنين آخه ميخام بزودي بگيرم
راستي بگم كيفيت تصوير هم برام مهمه
elvin_1987
22-02-2011, 12:54
فقط اینو می تونم بگم برو از چند تا تعمیر کار های لپتاپ بپرس خرابی کدوم مدل بیشتر بوده و دلیلش رو هم ببپرش برند رو نپرس مدل رو.اینطوری می تونی بهتر تصمیم بگیری.فروشنده ها هم مثل من و شما خبری از طراحی داخلی اینا ندارن.موفق باشید.ایسر 5742من تا حالا ندیدم نشنیدم خرابی داشته باشه.
سلام.حق با دوستان هست.ایسر بگیر
کیفیت تمام ال سی دی ها تقریبا 1 جور هست(در این سطح قیمت)
دوستان من بين اين 2 تا مدل موندم كدومو بگيرم ؟acer 5742g ,del 5010 ؟
جفتشم با كانفيگ cpu ci5 و قطهات بالا قيمتشون حدود 820 تومان.يكي از فروشنده ها ميگفت دل جديدا خرابي زياد داره دل نگير. لطفا هر چه سريعتر راهنماييم كنين آخه ميخام بزودي بگيرم
راستي بگم كيفيت تصوير هم برام مهمه
5010 نگیری که ضرره حالا سری آلومینیومش بود یه چیزی ولی مدل ci5 واقعا مزخرفه
بزار یه جریانیو بهت بگم
چند وقت پیش دوستم یه cori3 از همین مدل رو داشت که میگفت داشته باهاش pes بازی میکرده که یهو وسط کار هنگ میکنه و خاموش میشه دیگه هرکاری کرده روشن نشده
خلاصه دستگاهو برداشته برده نمایندگی و تعمیرگاه میگفت حدود 100 تا از این 5010 رو تو تعمیرگاه چیده بودن رو هم واسه تعمیر
بعد 2 هفته بهش زنگ زدن که دستگاه گرافیکش سوخته ... و 150 ت هزینه تعمریش میشه ... از شانس بد این بابا گارانتیشم 2 ماه بوده تمام شده
دوست ماهم بیخیال شده و گفت دستگاهو همینجوری ازش بردارن
300 ت ازش خریدن ... حالا رفته یه 5742 خریده
میگه خیلی راضیه ... کلا دیگه به هر مدل دلی که میرسه هزار تا لعنت و نفرین میفرسته
sarab_kaka
24-02-2011, 18:48
سلام دوستان بعد از اينكه بيخيال 5010 دل شدم رفتم واسه خريد ايسر5742
ديروز من كل وليعصرو زيرورو كردم ولي مگه acer 5742g گير مياد اگه جايي هم ميديدم گارانتيش متفرقه بود يا قطعاتش فرق داشت با اون كانفيگي كه ميخاستم.خلاصه داشتم نااميد ميشدم كه يهو وسوسه شدم probook 4520 بگيرم.ظاهرش خيلي ملس بود اصلا تودل برو بود.تا اينكه ياد حرف دوستمون elvin_1987 افتادم كه برم با چنتا تعميركار لپتاپ مشورت كنم حرفاشون خيلي جالب بود
همگي گفتن كه دل،اچ پي نگير.سوني هم جديدا خرابي زياد داره.از دل 5010 فرار كن اچ پي هم مراقب باش نيو باشه و ريفر نباشه كه اونم بايد سريال نامبرشو بدي تو سايت تا بفهمي.ولي همگي متفق القول ايسرو تاييد كردن
حالا من منتظزم تا 5742جي بياد تو بازار تا من خريدمو بكنم:46:
سازگار تا بعد از عید
واردات لپ تاپ هاشو متوقف کرده
الان به ندرت بعضی مدل های asus , lenovo , acer تو بازار پیدا میشه
اینو یه دوستام که نماینده سازگار بود دیروز گفت
sarab_kaka
25-02-2011, 21:10
سازگار تا بعد از عید
واردات لپ تاپ هاشو متوقف کرده
الان به ندرت بعضی مدل های asus , lenovo , acer تو بازار پیدا میشه
اینو یه دوستام که نماینده سازگار بود دیروز گفت
واقعا،این طور باشه حالاحالا باید منتظر بمونم:41:
ولی یکی دو تا از مغازه ها میگفتن که واسه شنبه، یکشنبه قراره جنساشون بزسه الان تو گمرکه.این مدل هم توشون هست.
دوستان میشه بگین من از کجا خرید کنم مطمئنه هم از لحاظ قیمت هم از لخاظ گارانتی
elvin_1987
25-02-2011, 22:07
سلام دوستان بعد از اينكه بيخيال 5010 دل شدم رفتم واسه خريد ايسر5742
ديروز من كل وليعصرو زيرورو كردم ولي مگه acer 5742g گير مياد اگه جايي هم ميديدم گارانتيش متفرقه بود يا قطعاتش فرق داشت با اون كانفيگي كه ميخاستم.خلاصه داشتم نااميد ميشدم كه يهو وسوسه شدم probook 4520 بگيرم.ظاهرش خيلي ملس بود اصلا تودل برو بود.تا اينكه ياد حرف دوستمون elvin_1987 افتادم كه برم با چنتا تعميركار لپتاپ مشورت كنم حرفاشون خيلي جالب بود
همگي گفتن كه دل،اچ پي نگير.سوني هم جديدا خرابي زياد داره.از دل 5010 فرار كن اچ پي هم مراقب باش نيو باشه و ريفر نباشه كه اونم بايد سريال نامبرشو بدي تو سايت تا بفهمي.ولي همگي متفق القول ايسرو تاييد كردن
حالا من منتظزم تا 5742جي بياد تو بازار تا من خريدمو بكنم:46:
سلام دوست عزیز.
عزیز منم مثل شما موندم تا حالا نتونسم بگیرم.من شهرستانم محدودیت دارم اینجا لپتاپ نیست.اما این جایی که من رفتم تهران زنگید 5742جی داشت 840 میداد.
حالا من هم به سایت چاره درخواست دادم فردا می زنگن اعلام موجودی و قیمت بدن بهم از چاره.
من 5742zg میگیرم عزیز.
خوب تو تهرانی به چاره درخواست بده لپتاپ بیارن دم در تحویل بدن پولتم اونجا می دی بهشون دم در خونتون.موردی هم داشت برگشت می دی.
چون چاره تامین کننده لپتاپ ایسرش سازگار هست.
خدایی کار خوبی کردی از تعمیر کار پرسیدی.چون اونها بهتر می دونن کارشون اینه.
موفق باشی عزیز.:10:
Mr.Mazmamfi
28-02-2011, 13:00
اچ پي هم مراقب باش نيو باشه و ريفر نباشه كه اونم بايد سريال نامبرشو بدي تو سايت تا بفهمي.
سلام
من رفتم سایت hp ولی نمیدونم کدوم قسمت سریال لپ تاب رو وارد کنم
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.