ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پاور 585 گریین

iCe m@n
15-02-2011, 17:26
سلام به همه دوستان

من 2 هفته پیش یک پاور 585 گریین خریدم ولی هر از گاهی خود به خود سیستم خاموش میشه یا زمانی که سیستم رو ریست میکنم بعضی وقتا خاموش میشه و باید چند دقیقه وایسم بعد سیستم رو روشن کنم تا روشن بشه یا دکمه 0 -1 پاور رو بزنم

سیستم من هم این هست

MB:giga ma 770T-UD3
Cpu:Amd 640 3.00 GHz
RAM:6 gig ddr3
VGA:Ati 5770
HARD:500 gig

فکر میکنید مشکل از چی یا از کجا میتونه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید:11:

Erfan.B
15-02-2011, 18:07
سلام به همه دوستان

من 2 هفته پیش یک پاور 585 گریین خریدم ولی هر از گاهی خود به خود سیستم خاموش میشه یا زمانی که سیستم رو ریست میکنم بعضی وقتا خاموش میشه و باید چند دقیقه وایسم بعد سیستم رو روشن کنم تا روشن بشه یا دکمه 0 -1 پاور رو بزنم

سیستم من هم این هست

دوست عزیز شما نهایتاً سیستمت 450 وات لازم داره. باید این نکته رو بدونی که پاورهای جدید اگه از مقدار لازم کم تر استفاده بشه اتوماتیک خاموش می شه مدارشون این جوریه به خاطر مسأله ی اتلاف نشدن انرژی.
اگه این قضیه قبلاً نبوده و برقتون مشکلی نداره و به صورت تقریباً یک نواخت هست پیشنهاد می کنم با نرم افزار OCCT پاورت رو زیر تست ببری اگه پاورت حداقل بار روش بیاد و سیستم خاموش نکنه بدون پاورت زیادتر از اون چه می خواستیه باید یه پاور وات پایین تر بگیری چون همون طور که گفتم بیش تر از 450 وات نیاز نداری.
موفق باشی.

iCe m@n
15-02-2011, 18:15
دوست عزیز شما نهایتاً سیستمت 450 وات لازم داره. باید این نکته رو بدونی که پاورهای جدید اگه از مقدار لازم کم تر استفاده بشه اتوماتیک خاموش می شه مدارشون این جوریه به خاطر مسأله ی اتلاف نشدن انرژی.
اگه این قضیه قبلاً نبوده و برقتون مشکلی نداره و به صورت تقریباً یک نواخت هست پیشنهاد می کنم با نرم افزار OCCT پاورت رو زیر تست ببری اگه پاورت حداقل بار روش بیاد و سیستم خاموش نکنه بدون پاورت زیادتر از اون چه می خواستیه باید یه پاور وات پایین تر بگیری چون همون طور که گفتم بیش تر از 450 وات نیاز نداری.
موفق باشی.

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنماییت میشه لینک این برنامه OCCT رو بذاری
در ضمن من چون میخوام کارت گرافیکم رو اور کنم پاور بالا برداشتم به خاطر این هست

EXTREME
15-02-2011, 18:16
اگه موقع نصب ویندوز بازم این اتفاق بیفته مشکل سخت افزاریه یا از دمای بالای پردازنده و گرافیکه یا مشکل از پاوره
با مولتی متر ولتاژهای خروجی پاور رو بگیرید

Erfan.B
15-02-2011, 20:26
ممنون دوست عزیز به خاطر راهنماییت میشه لینک این برنامه OCCT رو بذاری
در ضمن من چون میخوام کارت گرافیکم رو اور کنم پاور بالا برداشتم به خاطر این هست

خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت:46: واسه تشکر هم دکمه ی تشکر رو بزن لطفاً:20:
بفرما اینم لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iCe m@n
17-02-2011, 03:52
خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت:46: واسه تشکر هم دکمه ی تشکر رو بزن لطفاً:20:
بفرما اینم لینک :

دوست عزیز من این برنامه رو اجرا کردم و سیستم خاموش نشد حالا باید چی کار کنم البته من زیاد از این برنامه سر در نیاوردم که چجوری باید تست بگیرم یک دکمه on بود زدم ویک تایمی شروع شد به کم شدن و تموم شد یک سری نمودار داد که من چیزی ازشون نفهمیدم

الان تکلیف چی میشه؟

iCe m@n
17-02-2011, 21:05
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

Erfan.B
20-02-2011, 13:41
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

دوست عزیز شما با توجه به این که گفتی تست گرفتی و سیستم خاموش نشده یعنی حداقل بار روی پاورت اومده پس برو یه پاور کم وات تر بگیر که سیستمت خاموش نکنه یا سیستمت رو آپدیت کن که بتونه با پاورت سازگار باشه.
موفق باشی.

hike
20-02-2011, 13:49
موفق باشی.
من تا حالا همچین چیزی نشنیدم. یک منبع که این مطلب رو تایید بکنه بگذارید. لطفا با فونت عادی بنوبسید. ممنون.

iCe m@n
21-02-2011, 03:30
یعنی شما میگی برم یک پاور کمتر بخرم من پاور 535 اومدم بگیرم اساتید p30world گفتن اگه گرافیک رو اور کلاک کنی پاور کم میاره و بهتره که یک 585 بگیری حالا شما میگی پاور زیاده برای سیستم!!!!!!
من که آخر نفهمیدم که پاور کافیه یا زیاده یا کمه:13:

hike
21-02-2011, 06:45
یعنی شما میگی برم یک پاور کمتر بخرم من پاور 535 اومدم بگیرم اساتید p30world گفتن اگه گرافیک رو اور کلاک کنی پاور کم میاره و بهتره که یک 585 بگیری حالا شما میگی پاور زیاده برای سیستم!!!!!!
من که آخر نفهمیدم که پاور کافیه یا زیاده یا کمه:13:
این حرف ایشون بی پایه و اساس است که اگر کمتر از توان پاور مصرف کنی پاور برای صرفه جویی خاموش میشه.
اگر این تاپیک رو نگاه کنید دهها نفر هستند که پاورشون خیلی بیش از حد نیازشون هست و مشکلی هم ندارند.

happyfeat
21-02-2011, 09:49
من هم تا حالا یه همچین چیزی رو نشنیده بودم که اگه پاور زیاد باشه خود به خود خاموش میشه
اگه منبع دارین لطفا قرار بدید
سیستم خود من پاورش 885 واته که حدود 300 وات بالاتر از نیاز معمولی سیستم هستش که برای آینده من خودم وات بالا برداشتم تا حالا همچین چیزی پیش نیومده و بعیده مشکل از این موضوع باشه
شما دمای پردازنده و کارتت رو هم یه چک کنید بد نیست

starpars
21-02-2011, 10:48
موفق باشی.

يعني به خاطر اتلاف نشدن انرژي ميزنه پدر سيستمو در مياره!!!! يعني هر دقيقه سيستمو خاموش ميكنه تا شما رو مجبور كنه بري پاور ضعيف تر بخري بعد اونوقت وقتي يه موقع مثلا خواستي اور كلاك كني لابد سيستمو خاموش ميكنه تا شما دوباره بري يه پاور قويتر بخري بعد دوباره از اوركلاك كه در اومدي بايد بازم برا اينكه سيستم خاموش نشه بايد يه پاور ضعيفتر بخري با اين تفاسير شما اصلا هر قطعه اي كه خواستي به كامپيوترت اضافه كني بايد يه پاور ديگه بخري شما خودت اينو عقلاني ميدوني؟؟

.
صحبت هاي دوستان تاييد ميشه كي گفته پاور نبايد بيشتر از مقدار مورد نياز توان داشته باشه؟
كي گفته اگه پاور فشار روش نباشه خاموش ميشه اصلا با عقل جور در مياد؟

EXTREME
21-02-2011, 11:22
پاور با هر میزان واتی که داشته باشه مشکلی پیش نمیاره

iCe m@n
21-02-2011, 19:00
ممنون به خاطر راهنمایی دوستان حالا پس فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون:11:

EXTREME
21-02-2011, 19:54
ممنون به خاطر راهنمایی دوستان حالا پس فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون:11:
در چند پست قبلی اون چیزهایی که مشکل ایجاد میکنه رو گفتم برید ببینید

Namdarian
21-02-2011, 21:04
با سلام . پاورتان گرانتی دارد . ببرید بدهید گارانتی .

alborz_k
21-02-2011, 21:37
سلام به همه دوستان

سیستم من هم این هست

سلام . شما پاور دیگه ای رو تست کردین؟
اگه مطمئنید که مشکل از پاور هست ، به شرکت گارانتی نشونش بدین ، تا بررسیش کنن...

Life24
21-02-2011, 22:20
از کجا بفهمیم که سیتسم چقدر داره پاور مصرف میکنه>؟

starpars
22-02-2011, 00:16
يه سري سايتا هستن حالا الان آدرسشو يادم نيست قطعاتي كه رو سيستمت داري اونجا انتخاب ميكني بعد بهت ميگه توان مورد نياز سيستمت چقدره
سايت گرين هم نرم افزار مخصوصي داره كه قطعاتتو توش انتخاب ميكني توان مورد نياز سيستم رو نشون ميده

iCe m@n
22-02-2011, 03:21

ممنون از همه دوستان که من رو راهنمایی کردید

اینم آدرس دوتا سایت برای شما که بفهمید سیستم شما چقدر پاور لازم داره

موفق باشید:11:

hike
22-02-2011, 12:31
بهترینش اینه

Erfan.B
04-03-2011, 10:40
پاور با هر میزان واتی که داشته باشه مشکلی پیش نمیاره

سلام دوستان.خیلی وقت بود نیومده بودم فروم آخه گرفتار کارهام بودم:31: امیدوارم حال همتون خوب باشه. و این حرفم رو که پاور وات بالا رو اگه ازش بار نکشی خاموش می شه هم تکذیب می کنم و هم ازتون عذر می خوام.یه مطلبی رو یه مهندس الکترونیک بهم گفته بود راجع به پاور که من بد متوجه شده بودم و ربطی به وات پاور نداشت. از همتون معذرت می خوام دوستان.
موفق باشید.

---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

بهترینش اینه

بله بهترینش همین سایتی هست که جناب hike فرمودن:5:

Life24
12-03-2011, 16:07
سلام
من تو چند تا کیس این مورد رو دیدیم
کیس ها گرین
پاور هم گرین
مثلا میری تو بایوس و کار هارو انجام میدی
و میزنی سیو اند اگزیت بعد چند ثانیه سیستم خاموش میشه کاملا و بعد روشن میشه

1navid