ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone mini پنجاه‌ درصد کوچکتر از iPhone4



R O O T
15-02-2011, 14:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- شایعات منتشر شده حاکی از آن است که شرکت اپل در حال تکمیل مدل جدید گوشی آیفون با نام iPhone mini و با اندازه کوچک‌تر از مدل کنونی است.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) بر اساس گزارشی که در روزنامه وال‌استریت به انتشار رسیده، کارشناسان شرکت اپل هم‌اکنون مراحل پایانی طراحی گوشی iPhone mini را پشت‌سر می‌گذارند و در نظر دارند که آن را در آینده نزدیک معرفی کنند. لازم به ذکر است که روزنامه وال‌استریت پیش‌تر عرضه گوشی iPhone 4 اپل و N97 نوکیا را نیز پیش‌بینی کرده بود.

گوشی هوشمند iPhone mini پنجاه درصد کوچکتر از iPhone 4 طراحی شده است و گفته می‌شود که قیمت آن نیز 50 درصد از آیفون معمولی کمتر باشد. همچنین گفته شده است که این محصول بسیار سبک‌تر از iPhone 4 ساخته شده است و کیفیت نمایشگر لمسی آن با مدل کنونی آیفون برابری می‌کند.

گفته می‌شود که شرکت اپل علاوه بر این محصول در حال راه‌اندازی سرویس MobileMe مبتنی بر فضای پردازی ابری(Cloud Computing) است تا خدمات آن را به صورت رایگان در اختیار مشتریان خود بگذارد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید