PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپدیت مادربورد

meshkiposh2200
15-02-2011, 00:17
دوستان من میخام بایوسم را اپدیت کنم طبق لیست توی ادرس زیر چندتایی ورژن امده میخاستم بدونم اخریشو دان کنم کافیه یا تک تک اپدیت ها را بعد از اخرین تاریخ اپدیت مادربورد دان کنم و میخاستم بدونم بقیه ی لیست چی هست و ایا لازم هست بقیشم دان کنم
و من تا حالا بایوس اپدیت نکردم اگه نکته ی خاصی هست بگین ممنون میشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeed_136915
15-02-2011, 00:25
سلام خیر اگه آخرین ورژن رو دانلود کنید کافیه.

EXTREME
15-02-2011, 00:32
خوب مین asus آپدیتش خیلی راحته و بدون نیاز به فلاپی راحت میتونید آپدیت کنید
شما از این لینک فایل بایوس رو بگیرید

ورژن 1602 یک فایل rar هست داخلش یک فایله که هم اسم مدل مینتونه
حالا میرید تو setup سیستم و وارد ez flash میشین از اونجا brows میکنید و فایل بایوس رو که دانلود کردید انتخاب میکنید و بایوس رو آپدیت میکنید بعد آپدیت سیستم ریست میشه وارد بایوس بشین و سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید و باتری مین رو بردارید
2 دقیقه باشه بعد باتری مین روبزارید و سیستم رو روشن کنید وبایوس آپدیته اینم آموزش کامل آپدیت بایوس مین های asus

saeed_136915
15-02-2011, 00:44
البته فکر کنم برای استفاده از EZ Flash درایوتون حتما باید FAT باشه و NTFS رو نمیتونه بخونه.

niki2934
16-02-2011, 09:53
منم ميخوام بايوس آبديت کنم مادربرد شاتل mv43v n
لينک دانلودش تو سايت شاتل هست ولي دانلود نميشه،کسي آدرس ديگه يا راه حلي سراغ نداره؟

meshkiposh2200
27-02-2011, 17:35
خوب مین asus آپدیتش خیلی راحته و بدون نیاز به فلاپی راحت میتونید آپدیت کنید
شما از این لینک فایل بایوس رو بگیرید

ورژن 1602 یک فایل rar هست داخلش یک فایله که هم اسم مدل مینتونه
حالا میرید تو setup سیستم و وارد ez flash میشین از اونجا brows میکنید و فایل بایوس رو که دانلود کردید انتخاب میکنید و بایوس رو آپدیت میکنید بعد آپدیت سیستم ریست میشه وارد بایوس بشین و سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید و باتری مین رو بردارید
2 دقیقه باشه بعد باتری مین روبزارید و سیستم رو روشن کنید وبایوس آپدیته اینم آموزش کامل آپدیت بایوس مین های asus

من هنوز نرفتم برای اپدیت ولی این باتری دراوردن لازمه؟

pasargadd
27-02-2011, 17:53
من هنوز نرفتم برای اپدیت ولی این باتری دراوردن لازمه؟
اگر سخته براتون میتونین بعد از اپدیت وارد بایوس بشن و load optimize deafult بزنین.

EXTREME
27-02-2011, 17:55
البته فکر کنم برای استفاده از EZ Flash درایوتون حتما باید FAT باشه و NTFS رو نمیتونه بخونه.
نه همچین چیزی نیست با درایو ntfs هم مشکلی نداره