PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل hexalock

BEHZAD2007
14-02-2011, 14:03
سلام دوستان میشه یه اطلاعاتی در مورد این قفل به من بدید واسه ی dvd شو میخوام تو سایتش ثبت نام کردم ولی نفهمیدم چجوری میشه دانلودش کرد
ممنون میشم یه اطلاعاتی بدید

BEHZAD2007
15-02-2011, 10:32
کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این قفل نداره؟؟

payan_zaman
16-02-2011, 14:56
چرا عزیز جان این قفل تنها زمانی قابل استفاده هست که dvd های مخصوص این قفل رو هم خریداری کنی
در واقع روی dvd های خام معمولی و ایمیج نمی تونی این قفل رو پیاده کنی
از ایران هم که نمی تونی dvd هاشو بخری بنابراین چندان کاربردی نداره

BEHZAD2007
18-02-2011, 19:34
دوست عزیز قفلی سراغ نداری dvd من فقط بوت هستش ممنون میشم یه راهنمایی کنی
ممنون

DiR3CToR
19-02-2011, 00:30
با توجه به اينكه dvd شما بوتيبل هست كمي پيچيده به نظر ميرسه قفلگذاريش چون ديگه به نوعي از سيستم عامل جدا داره عمل ميكنه تو خود سيستم عاملش هم دردسرهاي خودش رو داره DVD در ضمن براي اين مورد پيشنهادم اينه دنبال برنامه آماده و كرك شده در نت نباشيد براي اين كار موفق باشي

پ.ن بهبودي پدرتون رو از صميم قلب آرزو ميكنم

hepL3r
19-02-2011, 10:44
بهتره از SecuROM یا StarForce استفاده کنید . اونا جواب میدن .

BEHZAD2007
19-02-2011, 15:27
با توجه به اينكه dvd شما بوتيبل هست كمي پيچيده به نظر ميرسه قفلگذاريش چون ديگه به نوعي از سيستم عامل جدا داره عمل ميكنه تو خود سيستم عاملش هم دردسرهاي خودش رو داره DVD در ضمن براي اين مورد پيشنهادم اينه دنبال برنامه آماده و كرك شده در نت نباشيد براي اين كار موفق باشي

واقعا ممنونم دوست عزیز انشاالله همیشه شما و خانواده محترم سلامت و شاد باشید :40:

BEHZAD2007
19-02-2011, 15:53

دوست عزیز راستی طرف بخواد ایمیج بگیره تو محیط ویندوز اینکارو میکنه منم فقط میخوام تو محیط ویندوز باشه یا وقتی ایمیج گرفت خود به خود لودر خراب بشه و بوت بالا نیاد ممنون میشم یه راهنمایی کنی
متشکرم

hepL3r
19-02-2011, 18:00
فرقی نمیکنه , نجوه‌ کار این نرم‌افزار به این شکل هست که هنگاه اجرا خطا میده نه هنگام کپی گرفتن . در ضمن فکر کنم این نرم‌افزار به صورت Ring3 هست برای همین فکر نکنم با بوت جواب بده . ولی StarForce حرفه‌ای تحت Ring0 هست و همه جا کار میکنه .

Gladiator_Cracker
19-02-2011, 20:59
منظورتون از ring0 چی هست ؟ آیا تحت kernel mode اجرا میشه ؟

BEHZAD2007
20-02-2011, 20:25
فرقی نمیکنه , نجوه‌ کار این نرم‌افزار به این شکل هست که هنگاه اجرا خطا میده نه هنگام کپی گرفتن . در ضمن فکر کنم این نرم‌افزار به صورت Ring3 هست برای همین فکر نکنم با بوت جواب بده . ولی StarForce حرفه‌ای تحت Ring0 هست و همه جا کار میکنه .

ممنون دوست عزیز میشه یه لینک دانلود خوب قرار بدید ممنون میشم
راستی آموزشی هست تو نت به انگلیسی
شرمنده از بس مبتدی ام:31:
بسیار ممنوووووووووووووووون

DiR3CToR
20-02-2011, 22:51
بهزاد خان برنامه ايي كه معرفي كردند مجاني نيست و يه سرس قوانين خاص خودشو داره شركت قفل گذارش در مورد كار شما هم عرض كردم چون جدا از سيستم عامل هست سخته باز اگر تو سيستم عامل بود شايد ميشد راهي پيدا كرد و با توجه به اينكه شما دنبال راه رايگان هستيد اون هم به نوعي قضيه اش منتفي ميشد

hepL3r
21-02-2011, 11:14
بهتره از نسخه تجاری نرم‌افزار استفاده کنید . نسخه کرک شدش رو من تا حالا ندیدم یعنی جستجو هم نکردم واسش ولی فکر نکنم کرک شدش موجود باشه .