ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمککک کنید تو رو خدا!لپتاپم ویروسی شده؟؟؟!!!!چی کار کنم؟!!!کمککککک فوری

ever after
14-02-2011, 13:38
سلام!ببخشید اگه جای اشتباه پستو می زنم...خواهشا راهنماییم کنید.مدل لپتاپمSony Vaio Ea1agg هست.5 ماهه خریدمش.آنتی ویروس Avira رو خودم روش نصب کردم از اول.دیشب تو اینترنت بودم آنتی ویروسم هم فعال بود.یهو یه ارور آمد که سیستم رو اسکن باید بکنه در حالی که اصلا من این آنتی ویروسی که اومد اسکن کرد رو تا حالا تو سیستمم ندیده بودم!بعد که اسکن کرد گفت 34 تا ویروس جدی پیدا کرده که اگه می خوام پاکشون کنه باید رجیسترش کنم.من فکر کردم مثل بقیه ی این برنامه های پولیه که می خوان پول بگیرن بی خیالش شدم که یهو این ارور اومد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alert!application can't be started!the file listener.exe is damaged.do you want to activate your antivirus software now این ارور هم بعدش اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] computer is being attacked by an internet virus.it could be a password stealing attack,a trojan-dropper or similar که آدرس حمله کننده رو هم نوشته بود بازم تا میزدم پاکش کنه میرفت تو همون سایت واسه خرید!!!!
من سریع با آنتی ویروسم اسکن کردم اما چون دیدیم طول میده فکر کردم شاید آنتی ویروسم خیلی خوب نیست رفتم norton رو آوردم ریختم رو سیستم!بینش هم هی این ارور پشت سر هم می آمد و تا میزدم که ویروسا رو بکشه میرفت تو سایتش برای خرید.هرچقدر هم اسم ویروسایی که پیدا کرده بود سرچ کردم پیداشون نکردم که پاکشون کنم!از همون موقع ک این اروره اولی اومد نتونستم هیچکدوم از برنامه هامو باز کنم مثل nero,vlc player,,...حتی مدیاپلیر رو هم باز نکرد و ارور داد که اجازه ی دسترسی به این مسیر رو ندارید!من تا آنتی ویروسو نصب کردم اسکن رو زدم که چند ساعت طول داد.حدودا 400000 تا فایل رو اسکن کرده بود.هی ارور قبلیا می آمدن اما یه ارور جدید یهو اومد که:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] computer is infected by spyware-34 serious threats have been found while scanning your file and rejistery.it is strongly recommended that you disinfct your computer and activate real time secure protection against future intrusions.upgrade to full varsion of antivirus software to clean your computer and preent new security and privacyatacks.you will be able to download daily updates and get online protection agaist internet attacks.

تا اون موقع فقط نمیتونستم برنامه هارو اجرا کنم مثلا آهنگ و فیلم بذارم اما هه ی اطلاعاتم تو درایوا بود.من راستش این ارور رو که داد ترسیدم بدون اینکه اسکن کامل تموم بشه سیستم رو خاموش کردم.الان هم دوباره روشنش کردم بازم همین اتفاقا افتاد قبل از اینکه تا آخر اسکن کنه منم ترسیدم اطلاعاتم پاک بشه خاموش کردم دوباره.خواهش می کنم لطفا کمک کنید بگید چی کار کنم.اشکم داره در می یاد!یعنی کاریش میشه کرد؟:41::41::41:ممکنه اطلاعاتم پاک شه همه؟الان چی کارش کنم؟ببرم بیرون یا خودم میتونم درستش کنم؟کمککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کک:42::42::42:
file:///C:/Users/Saba/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

ای بابا!من از این ارور ها عکس گرفته بودم.چرا نیامد پس؟!!!!!:41:

hajoo
14-02-2011, 13:44
file:///C:/Users/Saba/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png
:16:
خب:31:
خودتو ناراحت نکن.اگه ویروس فایلی رو پاک کرده باشه با کشتن ویروس مشکل برطرف نمیشه.باید فایل رو برگردونی. اگه من بودم ویندوز رو دوباره نصب می کردم (بدون format کردن درایو) بعد ویروس کش قوی نصب می کردم.

البته می تونین Repair هم بکنید

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

ای بابا!من از این ارور ها عکس گرفته بودم.چرا نیامد پس؟!!!!!

عکس رو تو این سایت آپلود کن و بعد آدرشو بزار.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ever after
14-02-2011, 13:58
file:///F:/14022011854.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ard%20%28Memory%20card%29%5CImages%5CCamera%5C2011 02%5C201102A0بچه ها من وقت ندارم اصلا بگردم دنبالش!یکی تو رو خدا بگه چجوری عکس بذارم؟آدرس عکس رو وارد میکنم ولی نمیارتش:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ever after
14-02-2011, 14:13
:16:
خب:31:
خودتو ناراحت نکن.اگه ویروس فایلی رو پاک کرده باشه با کشتن ویروس مشکل برطرف نمیشه.باید فایل رو برگردونی. اگه من بودم ویندوز رو دوباره نصب می کردم (بدون format کردن درایو) بعد ویروس کش قوی نصب می کردم.

البته می تونین Repair هم بکنید

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

عکس رو تو این سایت آپلود کن و بعد آدرشو بزار.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی ممنونم دوست عزیز

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

ever after
14-02-2011, 14:20
اینم عکسای این ارورها!به نظرتون خودم میتونم درستش کنم یا ببرمش بیرون؟ممکنه اطلاعاتم پاک شه؟اعصابمو حسابی ریخته به هم:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42:

hajoo
14-02-2011, 17:04
همونطور که گفتم می تونید ویندوز رو repair کنید یا ویندوز رو دوباره بدون فرمت کردن درایو (برای اینکه اطلاعاتت حذف نشه) نصب کنی.

راستی فکر کنم paint هم اجرا نمیشده که دکمه pss رو بزنی بعدش paste کنی،مجبور شدی با گوشی عکس بگیری نه؟:31:

majid.mah
23-05-2014, 15:32
سلام .یه ویروسی لپ تاپم گرفته هر موقع فلش وصل میکنم یه فایل با این عنوان توش کپی میشه .----.exe پاکم میکنم دوباره توش کپی میشه.چجوری می تونم پاکش کنم از لپ تاپم .راهنمایی کنید .ممنون.

p30ASKER
23-05-2014, 15:39
برنامه زیر رو نصب کن
usb disk security

majid.mah
23-05-2014, 18:43
ممنون:n16: