مشاهده نسخه کامل
: Canon SX210 یا Canon IXY10 ؟؟؟؟
mohsenking
13-02-2011, 23:42
سلام دوستان
من قصد خرید SX210 رو داشتم وقتی رفتم بگیرم دیدم همه هر فلاشش بد میگن و میگفتن اگه 2 3 بار دستت اشتباها رو فلاشش باشه و روشنش کنی فلاشش مرخص میشه !!
بعد چشم به IXY10S افتاد دیدم فقط فرقش اینه که زومش کمتره و لنزش 28mm هست فقط تازه لنزش CCD هست و دقتی مقایسه کردم دیدم عکساش خیلی بهتره و اینکه جوع و جور تر بود و قیمتش هم کمتر !!!
نظر شما چیه
سلام دوستان
من قصد خرید SX210 رو داشتم وقتی رفتم بگیرم دیدم همه هر فلاشش بد میگن و میگفتن اگه 2 3 بار دستت اشتباها رو فلاشش باشه و روشنش کنی فلاشش مرخص میشه !!
بعد چشم به IXY10S افتاد دیدم فقط فرقش اینه که زومش کمتره و لنزش 28mm هست فقط تازه لنزش CCD هست و دقتی مقایسه کردم دیدم عکساش خیلی بهتره و اینکه جوع و جور تر بود و قیمتش هم کمتر !!!
نظر شما چیه
سلام
بهتر بود تو تاپیک خودش مطرح میکردید
من چیزه بدی ازش نشنیدم این جا دوستان زیادی این دوربین رو دارند ، اونا کمکت میکنند
فکر کنم بهترین دوربین برای شما SX130 با حدود 215 تومن هست
سلام دوستان
نظر شما چیه
منم جدیدا دوربین IXY10S رو برای یکی از دوستان گرفتم دو روز هم باهاش کار کردم و چنتا عکس وفیلم
گرفتم کیفیتش خیلی خوبه دوربین سبک جعمع و جور - ال سی دی 3.5 اینچ لمسی با کیفیت عالی
منو وتنظیمات نسبتا راحت
SX210 هم مسئله ای که در مورد فلاشش گفتن صحت نداره من اکثر موقع ها هنگام روشم شدن دوربین با دست
از بالا اومدن جلوگیری میکنم و هیچ اتفاقی هم نمی افته :8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.