ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : samsung 2525

598
13-02-2011, 23:08
سلام به همه عزیزان
بنده امروز (خوب یا بد، فعلا دقیقا نمی دونم) طبق صحبت های فروشنده(خیابان ایرانشهر) که بسیار مطمئن و مصمم بود یه پرینتر samsung ML 2525 خریدم!!
کسی معایب و محاسن این پرینتر رو می دونه و می تونید بگید گزینه ی خوبیه یا...؟؟
خلاصه ما رو همه جوره راهنمایی کنید.متشکر

mohammad.t
14-02-2011, 02:10
ديگه الان چه فرقي ميكنه.
شما كه نظر خواستي ما هم نظر نداديم حالا بعد انتخاب بگيم خوبه كه خوبه! بگيم بد هم فرقي براي شما نداره.
من به نظرم استفاده كن تو فكر هم نباش خوب بود كه خوبه! خداي نكرده خوب نبود هم كه خوب نبوده!!!:31:
امشب پست هاي فلسفي زياد دادم:31:

MOZNEB
15-02-2011, 20:01
سلام به همه عزیزان
بنده امروز (خوب یا بد، فعلا دقیقا نمی دونم) طبق صحبت های فروشنده(خیابان ایرانشهر) که بسیار مطمئن و مصمم بود یه پرینتر samsung ML 2525 خریدم!!
کسی معایب و محاسن این پرینتر رو می دونه و می تونید بگید گزینه ی خوبیه یا...؟؟
خلاصه ما رو همه جوره راهنمایی کنید.متشکر

اول عرض سلام و احترام دارم خدمت این بزرگوار و عزیز دلم آقای598
و دوم اینکه نظر بقیه رو در مورد سوال ایشون میخواستم حتما بدونم چون سوال منم همینه!
آیا گزینه ی مناسبیه برای تهیه کردنش/؟؟؟
ممنون

mohammad.t
15-02-2011, 23:18
اول عرض سلام و احترام دارم خدمت این بزرگوار و عزیز دلم آقای598
و دوم اینکه نظر بقیه رو در مورد سوال ایشون میخواستم حتما بدونم چون سوال منم همینه!
آیا گزینه ی مناسبیه برای تهیه کردنش/؟؟؟
ممنون
دوست عزيز پرينتر هاي سامسونگ كيفيت ساخت و دوام مناسبي ندارند.
علاوه بر آن هنگام شارژ مجدد كارتريج در 90 درصد موارد كاربر رو دچار مشكل ميكنن و هزينه بين چند هزار تا چند ده هزار تومان براي شارژ مجدد كارتريج و ريست دستگاه هزينه دارند.
البته از نظر قيمت شايد كمترين قيمت رو بين دستگاه هاي مشابه داشته باشه ولي بعدها اين اختلاف جبران ميشه.
اين رو بگم كه شايد اين اشكالات براي يك كاربر معمولي خانگي كه روزي شايد يكي دو برگ هم پرينت نكنه پيش نياد چرا كه يه كاربر خانگي كه 2000 تا برگ رو بزنه و نياز به شارژ پيدا كنه ممكنه 1 سال طول بكشه ولي در مقايسه با ساير برند ها پايين ترين كيفيت رو دارند.