ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

KAKHMAL
19-05-2011, 19:39
بالاخره تنها رقیب این گوشی هم در انگلیس و فرانسه عرضه شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHTC Sensation

من که در کل با گالاکسی بیشتر حال کردم ....
بابا این گوشی که در مقابل گلکسی اس ۲ ضعیفتره!!

اینو با یه مقایسه توی gsmarena میشه به راحتی فهمید!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تازه طبق قیمتهای gsmarena گلکسی ارزونتر هم هست!!:8:

aram24
19-05-2011, 19:46
منتظران عزیز سلام
یه چیز تو سایت مایکرو تل دیدم که ناامید شدم یکمی
ما دلمون به کی خوش باشه تو این دنیاآخه
صفحه NEXUS s i9023 رو super amoled زده در صورتی که همه جا S-LCD هست
صفحه NEXUS S I9020 از نوع super amoled هست
حالا این یعنی سایت نمایندگی سامسونگ تو ایرانه خدا بخیر کنه
نمیدونم GALAXY S II I9100 رو اینا چطور میخوان معرفی کنن

---

farhooode
19-05-2011, 19:51
کف میکنیم
فیلمبرداری قوی Full HD از سامسونگ

matin_vv
19-05-2011, 20:12
خب این هم از نگرانی خیلیها از جمله خودم که بر طرف شد. نتایج تست باتری گوشی که در مقابل گالکسی 1، که اون هم باتری خوبی داشت، هم بهتر عمل میکنه

arashbi2
19-05-2011, 20:54
الان این گوشی تو ایران به طور رسمی امده؟؟ اگه امده قیمتش با گارانتی و بی گارنتی چنده ؟

farhooode
19-05-2011, 20:58
راستی توی دست زیادی بزرگ نیست؟

arashbi2
19-05-2011, 21:21
اندازه مثل htc hd2 هست دیگه . به نظر من که خیلی بزرگ نیست

A S U S
19-05-2011, 22:00
اندازه ش بزرگه ولی به خاطر ضخامت کمی که داره
فکر میکنم توجیب شلوار جین راحت جا شه

این نیومد ایران تو تایوان ایتالیا روسه و.... داره توزیع میشه

اخه پس کی این مایـــــــــــکروتل میخواد وارد کنه:19:
ما که مردیم از بی گالاکسی اس دوییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی

A S U S
19-05-2011, 22:39
اونهایی که میخوان این گجت را داشته باشند قبلش یه سری به این ریویو بزنند بد نیست:5:

KAKHMAL
19-05-2011, 22:39
اتفاقا بهترین سایزه ممکنه!!
شما تا حالا سعی نکردی با گوشیت یه pdf بخونیتا بفهمی من چی میگم:41::19:
فقط یکم توی جیب ضایع است!

aram24
19-05-2011, 22:49
دوستان مثل اینکه تو ایران دلیور یه خبرایی هست

KAKHMAL
19-05-2011, 23:36

چه خبره؟!:20:

اینکه فقط کاربرای عضو رو راه میده!!:18:
منم که اصلا حوصلشو ندارم!:19:

soranstar
19-05-2011, 23:45

بستكي به نظر شخص داره ، به نظر من كه بهترين سايز 3/7 اينجه .

soheildolatabadi
20-05-2011, 00:47

دوستان سلام. بنده ثبت نام کردم و چک کردم. اولین پستش این بود

در حال حاضر فقط مدل 16 گیگ برای فروش میباشد
قیمت این گوشی فوق العاده در تاریخ 24 اردیبهشت 995 هزار تومان
سوالات و درخواست قیمت روز را در این تاپیک میتوانید مطرح کنید.
موفق باشید

اینم آخرین پست

اگر مایل به خرید بودید قیمت روز سفارشتون رو محاسبه میکنیم و شما هزینه رو به حساب واریز میکنید و از طریق گزینه ثبت سفارش در بالای سایت اطلاعات پرداخت / خرید و اطلاعات پستی خودتون شامل کد پستی , تلفن و اسم دریافت کننده به فارسی و انگلیسی ( فینگلیش ) قرار میدهید.

براتون اقدام به خرید میشود با به دست آمدن اطلاعات جدید در مورد سفارشتون ما با شما تماس میگیریم.

yusefy
20-05-2011, 01:04
بابا نمیارزه ما که 7 ماه انتظار کشیدیم 3هفته هم روش تا مایکرو بیاره دیگه:5:

KAKHMAL
20-05-2011, 08:31
بستكي به نظر شخص داره ، به نظر من كه بهترين سايز 3/7 اينجه .
اونوقت این گوشیه ۳.۷ اینچی رو چجوری تو جیب جا میدی؟!:18:

matin_vv
20-05-2011, 08:44
این هم یک مقایسه دیگه بین Super AMOLED گالکسی با Super AMOLED Plus گالکسی 2

PersiAndroid
20-05-2011, 10:03
دو تا سوال مونده كه كسي درست و حسابي جواب نميده! اگه كسي ميدونه خواهشا جواب بده:

1-تو دبي رسما عرضه شد؟ (قرار بود ديگه 19 مي عرضه بشه)
2-چرا از مدل مدل 32 گيگابايتي خبري نيست؟ يا اگه هست هم اينقدر كمه

KAKHMAL
20-05-2011, 11:06
دو تا سوال مونده كه كسي درست و حسابي جواب نميده! اگه كسي ميدونه خواهشا جواب بده:

مثل اینکه عرضه شده!!

۲. خوب حتما عرضه نشده دیگه :19:

arashbi2
20-05-2011, 11:13
تو ایران کسی نگرفته هنوز؟؟؟ اگه گرفته بیاد ازش سوال بپرسیم :خخخخخخخخخخ

matin_vv
20-05-2011, 11:17

ظاهراً عرضه اش توی دوبی افتاده به 21 می.

yusefy
20-05-2011, 11:42
خدایی این کار سامی ضایست تاحالا هرچی تاریخ عرضه اعلام کرده 4-5 بار عقب افتاده:41:

PersiAndroid
20-05-2011, 12:26
ظاهراً عرضه اش توی دوبی افتاده به 21 می.

جدي جدي جدي خودمو مي كشششششششششششششششم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ديگه كم كم داره صبرم تموم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چكار كنيم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما چقد بد بختيم كه منتظريم اول برسه دبي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بينم كي برسه دست ما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yusefy
20-05-2011, 12:42
جدي جدي جدي خودمو مي كشششششششششششششششم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ديگه كم كم داره صبرم تموم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چكار كنيم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما چقد بد بختيم كه منتظريم اول برسه دبي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بينم كي برسه دست ما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا بیاین بریم جلو مایکروتل اعتصاب غذا کنیم تا بیارن:31:
نیورد میریم تو کار شورش و اعتصاب همگانی:19:

kissyou
20-05-2011, 12:58
اصلا بیاین بریم جلو مایکروتل اعتصاب غذا کنیم تا بیارن:31:
نیورد میریم تو کار شورش و اعتصاب همگانی:19:

منم هستم

میریم جلوی مایکروتل وای میسیم تا هرکدوممون یه galaxys2 نگرفتیم از جامون تکون نمیخوریم:21:

اگه مایکروتل خواست مقاومت کنه حمله میکنیم و درشو تخته میکنیم به همین راحتی بعد خودمون میریم جای مایکروتل رو میگیریم:27:

مگه الکیه که نیاره من شده یه سر برم دوبی واسه این گوشی حتما این کارو میکنم:31:

ولی من اطمینان دارم که این گوشی تو اواسط تیر تو ایران پر میشه مثل گالکسی s بچه ها خیالتون راحت باشه:5:

به امید روزی که همه یه دونه galaxy s2 دستمون باشه:40:

فعلا بای:11:

sms11
20-05-2011, 13:14

دوست من
اینقدر عجله نکن
مطمئن باش تا بیباد برسه ایران و قیمتش منطقی بشه حداقل دو ماه وقت لازم داره.اگه بلافاصله بعد اینکه بیاد بخری بعدا به خودت چرا صبر نکردم تا قیمتش پایینتر بیاد و بعد بخرم
من خودم متاسفانه تجربه خرید اینچنینی رو داشتم و بعدا پشیمون شدم که اگه کمی صبر میکردم با قیمت بسیار کمتری میتونستم بخرم
به نظر من و با توجه به شناختی که از شرکت های عوضی ایرانی سراغ دارم این گوشی به محض اینکه وارد ایران بشه قیمتش کمتر از 1 میلیون تومان نخواهد بود.
اما به مرور با افت شدیدی در قیمت مواجه میشه

matin_vv
20-05-2011, 13:18
دوستان این داستان عقب انداختن عرضه یه جور کلک بازاریابی هست.
توجه کنید که اینها خیلی راحت میتونستند به جای سه چهار هفته پیش که گوشی رو عرضه محدود کنند، مثلاً تا امروز صبر میکردن و گوشی رو عرضه جهانی میکردن و یهو میریختن تو بازار. از اون موقع که گوشی رو عرضه محدود کردن تا الان هم هیچ گوشی آنچنان شاخی که بتونه با گالکسی 2 مقابله کنه عرضه نشده، بنابراین شاید بشه گفت که چیزی رو از دست ندادن.
اما اگر این کار رو میکردن، یهو بازار اشباع میشد و بعد از مدت کوتاهی قیمتش میومد پایین، چون گوشی زیاد بود و اون عطش برای خریدش سریع فروکش میکرد.
حالا که عرضه محدود دارند میکنند، اولا بازار رو تشنه نگه میدارند، ثانیاً باعث میشن که قیمت به این زودیا افت نکنه. همین ایران خودمون رو در نظر بگیرید دیگه، اگه به فرض محال همزمان با عرضه جهانی اینجا هم ارائه میشد، تا الان قیمتش کلی افت کرده بود!

این که هی یه روز دو روز عقب میندازند هم به نظرم به خاطر اینه که بازارسنجی کنن.
حالا البته این فقط نظر منه!!!

PersiAndroid
20-05-2011, 13:28
Pantech unveils 1.5GHz dual-core Vega Racer droid

Pantech has just announced what looks like the most powerful Android smartphone to date. The Pantech Vega Racer packs a dual-core processor clocked at 1.5GHz plus the Adreno 220 GPU, which is a mouth-watering combo.
Unfortunately at launch the Pantech Vega Racer will only be available in Korea and there's no saying if availability in other regions will follow.

Pantech Vega Racer

The Vega Racer is based on the same chipset as the HTC EVO 3D - Snapdragon MSM8660, but due to the overclocked 1.5GHz CPU should be even speedier.
The other specs highlights of the Vega Racer include a 4.3" LCD of WVGA resolution, 1GB RAM and a couple of cameras - an 8 megapixel one at the back and a 1.3 megapixel unit for video-calling.
Pantech Vega Raver will run on Android 2.3 Gingerbread when it hit the SK Telecom shelves later this month. Whether it will later set on a world tour remains to be seen, but it has every chance of going in the history books as the first 1.5GHz dual-core phone.
Pantech has also revealed that it is already working on a tablet of its own. They didn't give us an estimate as of when it might become available but we'll be on the lookout for more information about it in the future.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSource]

اين چقد شبيهه گالكسي اس 2ـه!

kissyou
20-05-2011, 17:56
سلام بچه ها

دو تا کلیپ جدید از این گوشی

اولی در مورد voice control هستش که خیلی جالبه حتما ببینید.:31:

دومی هم در مورد اجرای بازی زیبای فیفا روی این گوشی هستش .گرافیک خیلی قشنگی داره ادمو یاد ps2 میندازه:8:

حتما نگاه کنید:21:

وقتی ادم این کلیپا رو میبینه واقعا تحملش برای گرفتن این شاهکار سامسونگ کم میشه:31:

من که دیگه نمیتونم صبر کنم باید برم دوبی اینجوری نمیشه:46:

موفق باشید:11:

farhooode
20-05-2011, 18:31
هر وقت نگا میکنم کپی آیفون طراحی زده
ولی دستش درد نکنه سامسونگ همیشه گوشی هایی زده که کسری نداره
سامسونگ و خلاص

hateftotti
20-05-2011, 18:56
سلام

مقایسه دوربین های GALAXY S II و iphone4 و lg optimus 2x و nokia n8:5:

با توجه به اینکه توسط phonearena انجام شده ولی در اکثر موارد عملکرد اس 2 عالی بوده.

KAKHMAL
20-05-2011, 19:30
Pantech unveils 1.5GHz dual-core Vega Racer droid

Pantech has just announced what looks like the most powerful Android smartphone to date. The Pantech Vega Racer packs a dual-core processor clocked at 1.5GHz plus the Adreno 220 GPU, which is a mouth-watering combo.
Unfortunately at launch the Pantech Vega Racer will only be available in Korea and there's no saying if availability in other regions will follow.

Pantech Vega Racer

The Vega Racer is based on the same chipset as the HTC EVO 3D - Snapdragon MSM8660, but due to the overclocked 1.5GHz CPU should be even speedier.
The other specs highlights of the Vega Racer include a 4.3" LCD of WVGA resolution, 1GB RAM and a couple of cameras - an 8 megapixel one at the back and a 1.3 megapixel unit for video-calling.
Pantech Vega Raver will run on Android 2.3 Gingerbread when it hit the SK Telecom shelves later this month. Whether it will later set on a world tour remains to be seen, but it has every chance of going in the history books as the first 1.5GHz dual-core phone.
Pantech has also revealed that it is already working on a tablet of its own. They didn't give us an estimate as of when it might become available but we'll be on the lookout for more information about it in the future.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSource]

اين چقد شبيهه گالكسي اس 2ـه!

البته بدرد ما هم نمیخوره آخه فقط توی کره عرضه میشه و زبون فارسی رو حتما ساپورت نمیکنه!!

ولی ممنون جالب بود٬!!

Facon_Archi
20-05-2011, 19:46
وارد نشد تو ایران؟

hadiasadi
20-05-2011, 21:12
عرضه گوشی در امارات بازم عقب افتاد.
UAE Q2-Q3 2011

معلوم نیست اصلا چه خبره

aram24
20-05-2011, 21:33
عرضه گوشی در امارات بازم عقب افتاد.
UAE Q2-Q3 2011

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعلوم نیست اصلا چه خبره

این واقعا نامردیه خیلی عقبش انداختن :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:

:45::45::45::24::24::9::9::9::9:
UAE Q2-Q3 2011 :2::2::2::2::2::2::2::2:

PersiAndroid
20-05-2011, 22:11
فعلا كه امارات افتاده آخرين محل عرضه..........
بريم از همون ايران دليور بگيريم بهتره
يه نظر سنجي گذاشته تو همين سايته 80% گفتن تو كشور ما عرضه نشده... فقط 10% گفتن اومده

KAKHMAL
20-05-2011, 22:45
اه یه سامی بود که کارش درست بود
اونم گند زد!!

من تا حالا بجز یه گوشی (اونم واسه یه مدت تنها دلیل خردش هم این بود میخواستم گوشی ساده دستم باشه!) همه گوشیهام مال سامی بوده!

حالا با این بازیها داره کم کم ....

massoudsh
20-05-2011, 22:46
یه خبر خوب، توی دوبی بالاخره عرضه شد:

M-Ebi
20-05-2011, 23:00
یه خبر خوب، توی دوبی بالاخره عرضه شد:

تو این سایت قیمت رو زده AED 2,575.35
aed مخفف درهم امارات متحده عربی می باشد
اگر طبق قیمت روز
درهم امارات متحده عربی = ۲,۸۷۶ ریال
حدود قیمت میشه 742هزارتومان ... :18::18:

Facon_Archi
20-05-2011, 23:06
حدود قیمت میشه 742هزارتومان ...

خب قیمتش خیلی وقت هست دوستان گفتن این قیمتش میشه توی دوبی تعجب نداره این همه

massoudsh
20-05-2011, 23:06
اگر طبق قیمت روز

درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!

arashbi2
20-05-2011, 23:08
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میاد :دی خبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟

massoudsh
20-05-2011, 23:11

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

یعنی واقعا مسئله واسه شما روشن نیست؟!!!

soooot
20-05-2011, 23:54
یه جا دیدم باطری گوشی ها رو در حالت وب گردی مقایسه کرده بود
آیفون رتبه اول رو با نزدیک به هفت ساعت پنجاه دقیقه آورده بود
و گلکسی اس دو با مرورگر اپرا که کمترین مصرف باطری رو داشته حدود چهار ساعت چهل دقیقه و با مرورگر پیش فرض کمتر از این زمان باطریش طاقت آورده بود :13:

soheiloooooo
20-05-2011, 23:57
اگر طبق قیمت روز

درهم 325 تومن هست.در بالاترین حد قیمته.از خرید اجناس خارجی تا اطلاع ثانوی به جد خودداری کنین.قیمتها قابل تغییر و نزول هستن.افزایش نسبی کاذب و موقتیه

sabzefosfori
21-05-2011, 04:22
درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!

:38:دوست من تا 2 هفته که خوبه کم کم تا يک ماه ديگه هم زير 900 نميتونی تو ايران پيدا کنی :11:

S A M S U N G
21-05-2011, 08:47
سلام .

دوستان کی گفته عرضش تو دبی به تعویق افتاده ؟

من دیشب با دبی صحبت کردم و بیشتر نمایندگی ها دارن میفروشن .

قیمت 750 هزار تومن .

مخلصیم .

tanatos
21-05-2011, 08:51
:38:دوست من تا 2 هفته که خوبه کم کم تا يک ماه ديگه هم زير 900 نميتونی تو ايران پيدا کنی :11:

مطمئنی که تا یه ماه دیگه اصلا ایران پیداش بشه؟

kiuna
21-05-2011, 09:57
یکی از دوستان داره از امریکا میاد ایران بهم گفته اگر چیزی می خوای بگو برات بیارم
به نظرتون ارزش داره بهش بگم بیاره ؟‌ اگر اونجا چند دلار باشه ارزش خرید داره ؟

ha789di
21-05-2011, 10:27
یکی از دوستان داره از امریکا میاد ایران بهم گفته اگر چیزی می خوای بگو برات بیارم
به نظرتون ارزش داره بهش بگم بیاره ؟‌ اگر اونجا چند دلار باشه ارزش خرید داره ؟

فکر نکنم هموز به بازار آمریکا اومده باشه

mahroo_z1
21-05-2011, 10:44
سلام دوستان:5:

ویدئو:

mahroo_z1
21-05-2011, 10:50
سلام:5:

ویدئو:

بررسی:

en8800gt
21-05-2011, 11:10
در دبي عرضه شده:31:

100 تا در انبار اين سايت موجوده

KAKHMAL
21-05-2011, 11:20
یه جا دیدم باطری گوشی ها رو در حالت وب گردی مقایسه کرده بود
آیفون رتبه اول رو با نزدیک به هفت ساعت پنجاه دقیقه آورده بود
و گلکسی اس دو با مرورگر اپرا که کمترین مصرف باطری رو داشته حدود چهار ساعت چهل دقیقه و با مرورگر پیش فرض کمتر از این زمان باطریش طاقت آورده بود :13:
در مورد این موضوع که بحث شده!!

شما سایز صفحه رو هم در نظر بگیر!!

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

اگر طبق قیمت روز

با این همه تعجب که نداره!!:11:
الان hd2 توی ایران حدود ۶۰۰ هست:18:

یکی از دوستام ۲ ماه پیش از دبی خرید ۳۵۰ تومن!!:31:

Facon_Archi
21-05-2011, 11:38
با این حساب توی ایران بالای 1500 باید بیاد: ))

Arashdn
21-05-2011, 11:52
كسي از پارس مايكروتل خبري نداره ؟؟؟

matin_vv
21-05-2011, 12:00

یک سوال فنی! چرا آنتن سنسیشن فوله، ولی گالکسی 2 فقط یه دونه داره؟؟:13:

S A M S U N G
21-05-2011, 12:32
یک سوال فنی! چرا آنتن سنسیشن فوله، ولی گالکسی 2 فقط یه دونه داره؟؟:13:
بستگی به اپراتور داره . شاید اونی که توی GS II هستش اونجا خوب آنتن نده !

مثل ایران نیست که فقط همراه اول و ایرانسل باشه :دی

مخلصیم .

kissyou
21-05-2011, 13:03
سلام بچه ها

از این مایکرو-ول به بخشید مایکروتل :31: خبری ندارید اگه با گارانتی این شرکت بیاد تو ایران خیلی خوب میشه چون من ازشون قبلا خرید کردم گارانتی خوبی دارن البته عالی نیست ولی خوبه:46:

من که صبر میکنم تا مایکروتل عزیزم بیاره :40:

تا اون موقع عکساش و کلیپاشو میبینم تا خود جنس برسه:31:

PersiAndroid
21-05-2011, 13:13
امروز رفتم پيش يكي از فروشنده ها كه بهم قول داده بود به محضي كه دبي بياد برام سفارش بده...
و گفت زنگ زدم و تو دبي اومده و تا آخر هفته يا نهايتا هفته آينده به دستم مي رسه
قيمتشم گفت همون 750 بهت ميدم...
البته من خيلي دوس دارم كه مدل 32 گيگابايتيش رو بگيرم.. قرار شد بپرسه ببينه اين مدلش تو دبي پيدا ميشه يا نه؟

.:PAR3A:.
21-05-2011, 13:21
سنسیشن خیلی خوشگل تره ، سنس هم داره...
ولی خیلی گرون تره!!! حدود 100 دلار گرون تره!!!
راستی ، بچه ها می گم که چرا بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟ احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟ در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
دارم وسوسه می شم تابستون پول جور کنم یه سنسیشن یا O2X که عاشقشم یا GS 2 بگیرم :دی تازه بدتر از اون دارم وسوسه می شم بلک بری پلی بوک بگیرم!!! خدایا این چه زندگی ایه!!! تازه دارم دو تومن کامپیوتر می گیرم پول اینو به جز یه راه دشوار و طاقت فرسا :دی از کجا بیارم!!!

Arashdn
21-05-2011, 13:48
بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟
نشون ندادن
واقعیت اینه

احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟
اگه گالاکسی رو اورکلاک میکردن تا 4200 هم میرفت ...

در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
چی\ستشون فرق میکنه
تازه تغیییرات سیستم عامل که شرکتها میدن هم موثره

kissyou
21-05-2011, 13:53
امروز رفتم پيش يكي از فروشنده ها كه بهم قول داده بود به محضي كه دبي بياد برام سفارش بده...
البته من خيلي دوس دارم كه مدل 32 گيگابايتيش رو بگيرم.. قرار شد بپرسه ببينه اين مدلش تو دبي پيدا ميشه يا نه؟

سلام دوست عزیز میتونی یه لطف کنی ادرس این اقا رو برام پ-خ کنی؟

ممنون میشم اگه شماره تلفن هم داره یه لطف کنی برام پ-خ کنی:10:

میشه ازش بپرسی شهرستان هم میفرسته با پست یا نه اگه نمیفرسته موقعی که اورد یه سر بیام تهران حضوری بخرم گوشی رو

ممنون و موفق باشی:11:

yusefy
21-05-2011, 14:39

عزیز اگه واست امکان دار شماره یا ادرس این فروشنده رو واسم پ.خ کن منم 32شو می خوام اگه حالا حالاها مایکروتل نیاره:41:

ha789di
21-05-2011, 15:06

خب پیشاپیش مبارک باشه:31:فقط ریویو یادت نره:27:

kissyou
21-05-2011, 15:36
عزیز اگه واست امکان دار شماره یا ادرس این فروشنده رو واسم پ.خ کن منم 32شو می خوام اگه حالا حالاها مایکروتل نیاره:41:

اوردن که میاره ولی معلوم نیست که تو این ماه بیاد یا نه تازه مایکروتل خیر سرش نمایندگی گوشیهای سامسونگو داره اگه نیاره که خیلی ضایع میشه چون اطمینان داشته باش که تو همین ماه خیلی از فروشنده ها که از دبی خرید دارن یه چند تایی میارن میزارن برای فروش.اونوقت ابروی مایکروتل میره :31:که عرضه نداشته این گوشی رو بیاره.:46:

PersiAndroid
21-05-2011, 15:46
من تهران نيستم.
اين مغازه داره هم بوشهره..
حالا دوباره ميخوام عصر ميخوام برم پيشش كه ببينم 32 پيدا ميشه يا نه
شما هم اگه شيراز يا بوشهر آشنا داري ميتونم برات سفارش بدم
صبح گفت كه دبي حدود 2400 درهم ميخره
فردا ميخواد فاكتور كنه
---
البته من نميدونم چيكار كنم ميترسم 32 گير نياد و مجبور بشم16 بخرم و دو سه هفته ديگه 32 تو بازار پر بشه
چون واقعا حافظه داخلي يه چيز ديگس...
اگه دوستان اطلاعاتي در مورد تفاوت قيمت يا عرضه شدن مدل 32 تو بازار دارن بگن ممنون ميشم

kissyou
21-05-2011, 16:34
من تهران نيستم.
فردا ميخواد فاكتور كنه
---
البته من نميدونم چيكار كنم ميترسم 32 گير نياد و مجبور بشم16 بخرم و دو سه هفته ديگه 32 تو بازار پر بشه
اگه دوستان اطلاعاتي در مورد تفاوت قيمت يا عرضه شدن مدل 32 تو بازار دارن بگن ممنون ميشم

persiandriod جان بچه کجایی؟

اگه اون نزدیکیهایی بهش بگو که بازم مشتری برای این گوشی هستش اگه میتونه سفارش بده:20:

راستی نگفت که چند تا داره میاره؟

قیمتش چجوریه؟

ممنون و موفق باشی:31:

farhooode
21-05-2011, 16:44
منم میخوام

yusefy
21-05-2011, 16:58
من تهران نيستم.
فردا ميخواد فاكتور كنه
---

نه متاسفانه من همه کس و کار من تهرانن:37:
به نظر من حتما 32 بگیر با این کیفیت فیلم برداری 16 گیگ چییزی نمیشه که:46:
حااااااااااالشو ببر ما که باید بمونیم تو خماریش فعلا:41:

PersiAndroid
21-05-2011, 17:06
من شيراز ولي خب دانشگام بوشهره
اين موبايلي هم كه ميگم كارش خيلي درسته يعني ويترينش بيشتر مثل كلكسيون همه ي گوشي هاي تاريخ ميمونه از 3310 و 6600 و ngage qd و تا n90 و 93 نو داخلش هست تا جديد ترين آندروييدي ها... از imate هاي ويندوز موبايل قديمي تا و گوشي هاي لوكس و يا مدل هايي عجيب و غريب مثل x7500 htc و گوشيه هايي از ساير سازنده ها كه من نديده بودم
منم خيلي وقته كه مشتريشم.. قيمتشم گفت 800 تا 850 فروشمه اما به من گفت كه قيمت خريد اونجا بهم ميده يعني حدود 760 يا شايدم بيشتر نميدونم دقيق چنتا ميخواد بياره ولي امشب ميرم پيشش چون گفت كه عصر ليست گوشي ها با قيمت هاشونو برام فكس مي كنن و قيمت دقيقشو بهم ميگه آخه ميخواست فردا فاكتور كنه
البته اگه كسي رو اينجا داشتي خيلي خوب بود چون واسه فرستادنش خيلي دردسره... مثلا يه بار واسه يكي از بچه هاي فروم كه ميخواست واسه دوستش يه گوشي بخره از همين موبايلي يه گوشي خريدم اما نميدونم چي شد كه دوستش منصرف شد و الان گوشيه همينجوري تو خونه افتاده در حالي كه يدونشم واسه خودم گرفته بودم.. شما خودتم اذيت ميشي واسه تحويلش
حالا من امشب ميرم بهش ميگم كه دوستام هم ميخوان ببينم نهايتا چندتا خريد داره..
مي پرسم ببينم كه كي بارش ميرسه و اينجور چيزا...

yusefy
21-05-2011, 17:19
ممنون شاید فرجی شد و تونستم راهی پیدا کنم واسه گرفتنش ازت منتظر خبرت هستم
موفق باشی:20:

21-05-2011, 17:25
سلام... داداش ببین قیمت این 3 تا رو می تونی واس من بگیری ازش؟؟؟ :
Galaxy S2 , Optimus 2X , Atrix , Sensation , Black Berry PlayBook :دی
ممنونت می شم ;)

kissyou
21-05-2011, 17:33
من شيراز ولي خب دانشگام بوشهره
اين موبايلي هم كه ميگم كارش خيلي درسته يعني ويترينش بيشتر مثل كلكسيون همه ي گوشي هاي تاريخ ميمونه از 3310 و 6600 و ngage qd و تا n90 و 93 نو داخلش هست تا جديد ترين آندروييدي ها... از imate هاي ويندوز موبايل قديمي تا و گوشي هاي لوكس و يا مدل هايي عجيب و غريب مثل x7500 htc و گوشيه هايي از ساير سازنده ها كه من نديده بودم
منم خيلي وقته كه مشتريشم.. قيمتشم گفت 800 تا 850 فروشمه اما به من گفت كه قيمت خريد اونجا بهم ميده يعني حدود 760 يا شايدم بيشتر نميدونم دقيق چنتا ميخواد بياره ولي امشب ميرم پيشش چون گفت كه عصر ليست گوشي ها با قيمت هاشونو برام فكس مي كنن و قيمت دقيقشو بهم ميگه آخه ميخواست فردا فاكتور كنه
البته اگه كسي رو اينجا داشتي خيلي خوب بود چون واسه فرستادنش خيلي دردسره... مثلا يه بار واسه يكي از بچه هاي فروم كه ميخواست واسه دوستش يه گوشي بخره از همين موبايلي يه گوشي خريدم اما نميدونم چي شد كه دوستش منصرف شد و الان گوشيه همينجوري تو خونه افتاده در حالي كه يدونشم واسه خودم گرفته بودم.. شما خودتم اذيت ميشي واسه تحويلش
حالا من امشب ميرم بهش ميگم كه دوستام هم ميخوان ببينم نهايتا چندتا خريد داره..
مي پرسم ببينم كه كي بارش ميرسه و اينجور چيزا...

parsandroid جان من از اونایی نیستم که بخوام بگیرم و بعد نظرم عوض شه از طرف من خیالت کاملا راحت باشه من صد در صد میخوام اگه بتونی این بزرگواری رو بکنی و خوشقیمت برام گیر بیاری ممنونت میشم اگه هم یه وقت اومدی طرفای شمال از خجالتت در میایم :31:

ممنون و موفق باشی.

PersiAndroid
21-05-2011, 18:25
نميدونم چرا خبري از مدل 32 گيگابايتي نيست تو فروم xda هم يكي بود كه از يكي از سايتها پري اردر كرده بود و براش اين ايميل رو فرستاده بودن:

Dear -----x,
Unfortunately the situation regarding the Samsung Galaxy S II I9100 32GB has changed since your order was placed.

Initially, we were informed that stock of the Samsung Galaxy S II I9100 32GB would be arriving in late March, but this is no longer the case. At this stage we do not have an estimated date of arrival for the Samsung Galaxy S II I9100 32GB and as a result of this we have disabled the ability to purchase the handset on the Clove website.

Due to the change in circumstance, we have amended your order, replacing the Samsung Galaxy S II I9100 32GB with the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. You are of course welcome to cancel the order if you would not like the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. At this stage we are aware that the 16GB model will be available before the 32GB model.

We have now confirmed the price of the Samsung Galaxy S II I9100 16GB, it is currently priced at £440 + VAT (£528.00 inc. VAT). At the moment we are expecting the first stock to arrive at the beginning of May.

We would also like to point out that there has recently been reports of the Samsung Galaxy S II I9100 shipping with two different processor chips, the Samsung Exynos and the NVIDIA Tegra 2. At this stage we do not know which chip UK stock will ship with, although reports have suggested that it will be the Exynos chip. We will confirm these details as soon as possible.

Any updates regarding the Samsung Galaxy S II I9100 will be posted on the Clove blog, as well as the Samsung Galaxy S II I9100 16GB product page. We will do our best to keep you up to date with any further developments that do arise.

Regards

Sales Team

Clove Technology

TEL: +44 (0)1202 552936
FAX: +44 (0)1202 552937

A S U S
21-05-2011, 18:53
PersiAndroid عزیز
میشه ادرس این مغازه رو برام پیام خصوصی کنید:11:

milad_takjoo
21-05-2011, 19:02
دوستانی که میخوان بخرن کمی صبر کنن 32 بخرن چون تو همین گلکسی 1 همین اواخر حجم بازیها به یک گیگ رسیده بود...حالا واسه دستگاههایی با cpu دو هسته ای خدا میدونه.....

iranvest
21-05-2011, 19:49
سنسیشن خیلی خوشگل تره ، سنس هم داره...
ولی خیلی گرون تره!!! حدود 100 دلار گرون تره!!!
راستی ، بچه ها می گم که چرا بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟ احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟ در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
دارم وسوسه می شم تابستون پول جور کنم یه سنسیشن یا O2X که عاشقشم یا GS 2 بگیرم :دی تازه بدتر از اون دارم وسوسه می شم بلک بری پلی بوک بگیرم!!! خدایا این چه زندگی ایه!!! تازه دارم دو تومن کامپیوتر می گیرم پول اینو به جز یه راه دشوار و طاقت فرسا :دی از کجا بیارم!!!

این را بخون متوجه میشی چرا:
Bear in mind, though, that raw benchmarks generally don’t tell the whole story, and depending on how HTC (and Samsung) throttles its processor, results will vary widely (you can see that in the video above, where both phones get different in a different run of Quadrant; the CPU appears to be so new that Quadrant can’t identify it, either, in the System Info pane).

PersiAndroid
21-05-2011, 20:29
بچه ها الان گفت كه تقريبا 830 ميشه مدل 16 گيگا بايتي هم هست تا آخر اين هفته هم به دستم ميرسه
به نظر شما بخرم يا نه؟ اگه ميشه زود جواب بدين آخه ميخوام برم براش كارت به كارت كنم
- يكي از دوستان فك كنم امير بود گفت كه يكي از آشناهاش از اونجا خريده كه مموري 8 گيگ هم داشته خواستم بدونم كه همشون اين مموري رو دارن يا بعضي فروشگاه ها اينجوري عرضه كردن

sms11
21-05-2011, 20:43
بچه ها الان گفت كه تقريبا 830 ميشه مدل 16 گيگا بايتي هم هست تا آخر اين هفته هم به دستم ميرسه
به نظر شما بخرم يا نه؟ اگه ميشه زود جواب بدين آخه ميخوام برم براش كارت به كارت كنم
- يكي از دوستان فك كنم امير بود گفت كه يكي از آشناهاش از اونجا خريده كه مموري 8 گيگ هم داشته خواستم بدونم كه همشون اين مموري رو دارن يا بعضي فروشگاه ها اينجوري عرضه كردن

به نظر من صبر کن.میدونم حالت چطوریه.منم این حسو داشتم و دارم .خیلی دوست داری الان این گوشی رو داشته باشی و باهاش حال کنی
خیلی دوست داری صبح تا شب باهاش کار کنی.میدونم کلی آرزو و نقشه براش داری
اما به نظر من صبر کن.اون طرف تورو انداخته تو طمع.میخواد طمع کنی و این گوشیو بخری و اون طرف هم به پولش برسه
فکر کنم بهتم گفته که مثلا من فعلا یه دونه از این گوشی گرفتم و فعلا هم نمیتونم بیارم بازم.اگه نخری تموم شده

qazplm
21-05-2011, 20:43
خوب داره میده بخر مطمینی از دبی میاره؟من که نفهمیدم عرضه شد یا عقب افتاد اون مموری هم فکر کنم فقط تو کره با گوشی عرضه شده

yusefy
21-05-2011, 20:58

عزیز به نظر منم صبر کن البته اگه اختلاف قیمتش واست مسئلهای نیست چون حتی 24 گیگ هم واسه این عزیز دل کمه:46:
البته انتظارشم میدونم کشندست:31:

aram24
21-05-2011, 21:02

به نظر من بگیر قیمت بهتر از این اگه مطمئنی برات میاره بگیر شک نکن چون تا 3 ماه دیگه با همچین قیمتی تو ایران گیرت نمیاد.
اگه گرفتی بگو ما هم چطور میتونیم این شکلات رو بگیریم.

matin_vv
21-05-2011, 21:37
سایت zoomit هم ترجمه ای از مقایسه میان گالکسی 2 و سنسیشن گذاشته که اینجا میتونید ببینید:

توی عکسها، رنگ سفید سامسونگ خوب نشون داده نمیشه! به نظرتون دلیلش چیه؟

milad_takjoo
21-05-2011, 21:42
فک نکنم نور صفحه تو این مقایسه یکی بوده...

A S U S
21-05-2011, 21:45
به نظر من که رنگ صفحه سامسونگ واسه خوندن متن بهتره چون اگه به مدت طولانی یه متن رو بخونید و نورش هم مثل سنسیشین باشه چشمتون اذیت میشه

yusefy
21-05-2011, 21:46
صفحه گلکسی تقریبا خاموش تو این عکس:5:

kissyou
21-05-2011, 22:17
سلام بچه ها

امروز زنگ زدم به این مایکروتل گفت برای قیمت و اینکه اومده یا نه زنگ بزن به فروشگاهمون.

زنگ زدم به فروشگاه گفتن که تا اخر خرداد میاد.من گفتم قیمتش چجوریاست

گفت بین 900 تا 960 :13:

عجیبه هر دفعه زنگ میزنم یه قیمت واسه خودشون میدن:18:

بعد گفتم که تو دبی اومده اونم گفت جدی؟؟؟؟؟خودشو زده بود به کوچه علی چپ:31:

گفتم بله اومده خیلی ها هم گرفتن شما خیلی دیر میارین الان خیلی جاها اومده این گوشی ولی من فقط از مایکروتل خرید میکنم و تا حالا خیلی از شما خرید کردم{یه کم چاخان کردم فقط 1 بار از مایکروتل گوشی گرفتم اونم مال خیلی وقت پیش بود:31:}

اونم که مثل اینکه شارژ شده بود {انگار تا حالا اولین باره که ازشون تعریف میکردن:39:}

گفت ما تا گوشی رو درست چک نکنیم و از درست بودنش اطمینان حاصل نکنیم گوشی رو وارد بازار نمیکنیم:31:

یه جوری میگفت انگار سازنده این گوشی بود که داشت از این گوشی ایراد میگرفت :18:

خلاصه شروع کرد تعریف کردن از مایکروتل و اینکه اله و بله و جیمبله :31:

اصلا از بحث گالکسی اس 2 خارج شده بود:31:

در هر حال من ازشون قول گرفتم که اخر خرداد این گوشی اماده باشه واسه فروش حالا ببینیم و تعریف کنیم با این خودشیرینی که میکردن چیکار میکنن تو این خرداد:13:

من که دیگه صبر و تحمل ندارم:19:

با ارزوی موفقیت برای همه بچه های خوب این فوروم:11:

aram24
21-05-2011, 22:31
سلام بچه ها

امروز زنگ زدم به این مایکروتل گفت برای قیمت و اینکه اومده یا نه زنگ بزن به فروشگاهمون.

گفتم بله اومده خیلی ها هم گرفتن شما خیلی دیر میارین الان خیلی جاها اومده این گوشی ولی من فقط از مایکروتل خرید میکنم و تا حالا خیلی از شما خرید کردم{یه کم چاخان کردم فقط 1 بار از مایکروتل گوشی گرفتم اونم مال خیلی وقت پیش بود:31:}

اونم که مثل اینکه شارژ شده بود {انگار تا حالا اولین باره که ازشون تعریف میکردن:39:}

گفت ما تا گوشی رو درست چک نکنیم و از درست بودنش اطمینان حاصل نکنیم گوشی رو وارد بازار نمیکنیم:31:

در هر حال من ازشون قول گرفتم که اخر خرداد این گوشی اماده باشه واسه فروش حالا ببینیم و تعریف کنیم با این خودشیرینی که میکردن چیکار میکنن تو این خرداد:13:

دوست عزیز مایکروتل سرش با تهش پنالتی میزنه اصلا تو ایران هیچ کس کار تخصصی خودش رو بلد نیست
نکسوز اس آی 9023 رو که صفحه اش s-lcd هست تو سایت مایکروتل زده super amoled این از مایکروتل
بعد هم باید منتظر کی باشیم تا گوشی رو بیاره خدایا مردیم از ...........................

iranvest
21-05-2011, 22:34
سایت zoomit هم ترجمه ای از مقایسه میان گالکسی 2 و سنسیشن گذاشته که اینجا میتونید ببینید:

توی عکسها، رنگ سفید سامسونگ خوب نشون داده نمیشه! به نظرتون دلیلش چیه؟

توی متن خود slashgear که review اصلی از اونجاست گفته که صفحه ی sensation سفید را بهتر نشون میده که احتمالا به خاطر رزولوشن بالاش هست.علاوه بر این توی وبگردی به علت همین رزولوشن متن بهتر دیده میشه و بدون زوم هم میشه خوند مطالب را.کاری هم به نور صفحه و خاموش یا روشن بودن نداره احتمالا.

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

بچه ها توی کیش وضعیت گوشی موبایل چه طوریه؟ زودتر میاد/ جایی را میشناسید داشته باشه؟

soheiloooooo
21-05-2011, 23:21
مطمئنی که تا یه ماه دیگه اصلا ایران پیداش بشه؟

تا 1ماه که فکر نکنم اما همین روزا سروکلش پیدا میشه چون به دبی رسیده.بازار دبی و ایران هم که باهم یکیه

soheiloooooo
21-05-2011, 23:38
من تهران نيستم.
فردا ميخواد فاكتور كنه
---

عزیزم من خودم بوشهریم.این مغازهه که میگی سر خرید arc باش بساطی داشتم.روزه اول گفت 580.بعد که آوردو فهمیدکه میخوام گفت دراومده 700تومن.این عادتشه زیاد که بری طرفش دور بر میداره.صب کنی جا بهتر از اونم هست که10و20تومن رو فاکتور بکشه بده به مشتری

soheiloooooo
21-05-2011, 23:50
سلام بچه ها

خوب مایکروتل که از قانون مناطق آزاد تجاری پیروی نمیکنه.این بنده خدا هم از گمرک میخواد وارداتشو انجام بده.گمرکم تا کالایی اداره استاندارد روش نامه نزنه اجازه ورود نمیده.البته بگم که این استانداردم خودش کلک پوله.در حدی حالیشون نیس که بخوان یه گوشیو تست کنن

PersiAndroid
22-05-2011, 00:04
عزیزم من خودم بوشهریم.این مغازهه که میگی سر خرید arc باش بساطی داشتم.روزه اول گفت 580.بعد که آوردو فهمیدکه میخوام گفت دراومده 700تومن.این عادتشه زیاد که بری طرفش دور بر میداره.صب کنی جا بهتر از اونم هست که10و20تومن رو فاکتور بکشه بده به مشتری

تو مگه ميدوني با كدومم؟
من كه موندم يكي ميگه بخر يكي ميگه نخر!
خودمم ميتر سم 16 گيگ كم بياد ولي خب اينجور كه به نظر مياد فعلا فعلا از 32 خبري ني
حالا دقيق 2400 درهم چقدي ميشه ؟درهمي 320 هم كه حساي كني ميشه 770
حالا اگه بياد تا 810 باهاش تموم ميكنم...

soheiloooooo
22-05-2011, 00:23
تو مگه ميدوني با كدومم؟
خودمم ميتر سم 16 گيگ كم بياد ولي خب اينجور كه به نظر مياد فعلا فعلا از 32 خبري ني
بم پ خ بده تا یاهوم بت بدم

sabzefosfori
22-05-2011, 03:34
سلام بچه ها

دوست من اينا هچی نميدونن فقط گوشی رو ميفرستن از انبار اينا هم ميفروشن ميگن 1 ماه ديگه مياد 20 روز ديگه از اين حرف ها اصلاً روش حساب نکن سر i9000 اينا من رو پير کردن ديگه خوب شناختمشون

KAKHMAL
22-05-2011, 09:55
تو مگه ميدوني با كدومم؟

ببین یه نصیحت دوستانه میکنم هر چند در حدی نیستم که شما رو نصیحت کنم!

ببین الان شما از روی علاقه میخوای این گوشیو بخری
فرض کن خریدی!
۲-۳ روز باهاش حال میکنی و بعد تبدیل میشه به یه گوشی نسبتا معمولی
۱-۲ ماه بعد نسخه ۳۲ این گوشیو میبینی با قیمتی ارزونتر از ۱۶ که تو خریدی
از الان فک کن اون وقت چه حسی داری!!

از من میشنوی اگه واقعا ۳۲ رو میخوای نخر!:46:

Hadi3at
22-05-2011, 11:19
به نظر من هم انتظار برای 32 گیگ میرزه ولی متاسفانه یه خبر هم از این نسخه 32 گیگی نیست که آدم دلش خوش باشه

PersiAndroid
22-05-2011, 12:43
ممنون داداش...
واقعا بچه هاي فروم خيلي با معرفتن از همه ممنونم...
يه مغازه ديگه هم دوست عزيزم soheiloooooo معرفي كردن كه يه سر هم اونجا ميزنم
حالا اگه اين مغازه داره هم تا آخر اين هفته يا هفته ديگه آورد ديگه ناچارا ازش ميخرم چون نميتونم بيشتر از اين صبر كنم

yusefy
22-05-2011, 12:50
ممنون داداش...
واقعا بچه هاي فروم خيلي با معرفتن از همه ممنونم...
يه مغازه ديگه هم دوست عزيزم soheiloooooo معرفي كردن كه يه سر هم اونجا ميزنم
حالا اگه اين مغازه داره هم تا آخر اين هفته يا هفته ديگه آورد ديگه ناچارا ازش ميخرم چون نميتونم بيشتر از اين صبر كنم

اقا مبارکت باشه جلو جلو:7:

PersiAndroid
22-05-2011, 12:58
مرسي ....:31:
حالا خدا كنه به قول soheiloooooo سرمون فيلم در نياره

saver
22-05-2011, 13:02
من فکر کنم 32 با s-lcd بیاد مثل نکوس اس که 16 گیگش s-lcd هست و هشت گیگش s amoled

matin_vv
22-05-2011, 13:48
وقتی که بخواد با اس-ال سی دی بیاد، کدش عوض میشه، دیگه I9100 نمیشه. این گوشی با همین مشخصات فنی قراره با ظرفیت 32 گیگ هم بیاد.

en8800gt
22-05-2011, 14:01
سلام
من پسر عموم سه روز دیگه میره دبی.میخواستم ببینم اگه بگم برام بگیره،چجوری میتونه برام بفرستش؟(دفعه اولش میخواد بره تا 1 ماه دیگه هم نمیاد)
با پست میشه؟هزینش چجوریاس؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه!:11:

sabzefosfori
22-05-2011, 14:54
دوستان اين گوشی بدون ارم سامی چقدر ارزش داره الان بابتش پول داد :20:

KAKHMAL
22-05-2011, 15:39
مرسي ....:31:
حالا خدا كنه به قول soheiloooooo سرمون فيلم در نياره
نفوس بد نزن!

مبارک باشه پیش پیش:11:

فقط خودتو آماده کن که ما ریویو میخوایم!:21:

KAKHMAL
22-05-2011, 15:45
راستی نمیدونم این لینکو کسی گذاشته یا نه!

ولی اینو یه نیگا بندازین:
Top 10 smartphones of 2011 ... for now

بقول این اجنبی ها :‌cheers

KAKHMAL
22-05-2011, 16:07
دوستان اين گوشی بدون ارم سامی چقدر ارزش داره الان بابتش پول داد :20:

فک کنم یکی توی موبایلستان بود که بدون آرم میداد ۱۲۰۰:10:

PersiAndroid
22-05-2011, 16:34
بدون آرم يعني هموني كه تو كره عرضه شده؟

yusefy
22-05-2011, 16:38
بدون ارم سامی ححتما مربط به قبل از فاینال ریلیزه فک نمیکنم خریدنش درست باشه دوستان:13:

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

بدون آرم يعني هموني كه تو كره عرضه شده؟

رو یوتیوب فیلمای کره ای هم آرم دارن به گمونم:18:

kissyou
22-05-2011, 16:57
به به parsandriod عزیز:31:

پس بالاخره تصمیمتو گرفتی مبارکه :10:

خوب پس یه شیرنی به من و دوستان بدهکاری.:31:

حالا از شیرینی میتونیم بگذریم ولی از ریویو نه:8:

حتما یه ریویو خفن بزار یادت نره اگه میتونی به صورت تصویری هم ریویو بزاری که خیلی خوب میشه:5:

موفق باشی:11:

PersiAndroid
22-05-2011, 17:03
شايد اينايي كه آرم ندارن همونايي باشه كه كلاك CPUـشونم 1 گيگاهرتزه
البته اگه آرم سامي جلوش نبود هم خوب ميشد چون صفحه نمايش SAMOLED رنگ مشكيش خالصه و حتي تو همين گالكسي اس اولي هم وقتي يه عكس كه حاشيه هاي مشكي داشته باشه بذاري اصلا قاب مشكيه گوشي با خود صفحه قابل تشخيص نيست... ولي خب از آرم خوشگل:40: سامسونگ هم نميشه گذشت

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

من كه از خدامه زود تر برسه كه بيام واسه دوستان ريويو بذارم
ولي به حرف اين فروشنده ها هم اعتباري نيست
ولي هر كدوم از بچه ها كه زودتر اين گوشي به دستش رسيد بياد و ريويو بذاره عالي ميشه

KAKHMAL
22-05-2011, 17:18
مثل اینکه قرار بوده توی سوءد و هلند بدون آرم بیاد که هر دو با آرم بودن!!

KAKHMAL
22-05-2011, 17:32
بچه ها یه سوال:gs2 در بطور پیشفرض mkv رو پخش میکنه؟!

اگه نه پس این چی میگه؟!

The Matroska .MKV[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) container, in which a lot of the 1080p videos are wrapped, is no problemo as well - the Samsung Galaxy S II eats 1080p .MKV files for breakfast

ha789di
22-05-2011, 18:21
بچه ها یه سوال:gs2 در بطور پیشفرض mkv رو پخش میکنه؟!

اگه نه پس این چی میگه؟!

آره بابا ویو به راحتی پخش میکنه این که دیگه رو شاخشه:11:

fariborz_1
22-05-2011, 18:52
فقط یه MPG رو دیگه کم داره
ایشالا گالاکسی بعدی

kissyou
22-05-2011, 19:03
فقط یه MPG رو دیگه کم داره
ایشالا گالاکسی بعدی

mpg?

اخه mpg هم شد پسوند انقدر از این برنامه های media player برای اندروید هست که این پسوندا رو اجرا کنه که این mpg توش گمه:31:

hoha881
22-05-2011, 19:22
مقایسه بروسر گوشی با ایفون 4
روشنایی صفحش توی بروسر نزدیک به ایفون4 هست.

aram24
22-05-2011, 22:47

soheiloooooo
23-05-2011, 00:11
سلام
من پسر عموم سه روز دیگه میره دبی.میخواستم ببینم اگه بگم برام بگیره،چجوری میتونه برام بفرستش؟(دفعه اولش میخواد بره تا 1 ماه دیگه هم نمیاد)
با پست میشه؟هزینش چجوریاس؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه!:11:

اوردن یک گوشی ایرادی نداره.البته اگه بیشترم خواستی میتونی بیاری.اما باید کارتوناشو جاسازی کنی و گوشیا رو بذاری تو جیبت که گمرک نگه گوشی نو آوردی.بهمین راحتی

A S U S
23-05-2011, 00:20

Samsung I9100 Galaxy S II--$530:18:

این قیمت یعنی چی؟ ماله کجایه؟:13:

kissyou
23-05-2011, 00:51
سلام بچه ها

این ریویو در مورد usb on to go گالکسی اس 2 هستش جالبه حتما ببینید طرف به گالکسی فلش وصل میکنه و از رو اون فیلم پخش میکته همینطور هارد اکسترنال هم بهش وصل میکنه و همینطور موس و کیبورد وایرلس و باهاش کار میکنه خیلی جالبه:5:

موفق باشید:31:

ghm122
23-05-2011, 07:47
سلام دوستان
ببخشید حتما همه دوستان این بررسی رو دیدن ولی شاید برای بعضی دوستان جالب باشه
ببخشید اگه تکراریه

KAKHMAL
23-05-2011, 08:08
Samsung I9100 Galaxy S II--$530:18:

این قیمت یعنی چی؟ ماله کجایه؟:13:
باید مال دوبی باشه!!

ولی این قیمتاش یه جوریه!!

انگار یارو میخواسته بنویسه یورو بلد نبوده نوشته دلار!!

آخه خیلی مفته قیمتاش!:18:

aram24
23-05-2011, 08:49
باید مال دوبی باشه!!

ولی این قیمتاش یه جوریه!!

انگار یارو میخواسته بنویسه یورو بلد نبوده نوشته دلار!!

آخه خیلی مفته قیمتاش!:18:

فكر نكنم ماله دبي باشه id ايميلش فكر كنم مربوط به سايت چيني باشه ولي اطلاعيه رو تو دبي زده مثل اينكه
امان از دست چين كه هر جا ميريم جلومونه. ول كن هم نيست

A S U S
23-05-2011, 10:55
بالاخره این قیمت به دلاره یا یورو؟
Samsung I9100 Galaxy S II--$530

Facon_Archi
23-05-2011, 11:03
یورو باید باشه وگرنه خیلی مشکوک ارزونه : ))

mahroo_z1
23-05-2011, 12:05

Unlock Steps:

1. Root your phone.
2. Extract your nv_data.bin from /efs/nv_data.bin
3. Look at the file with an hex-editor and goto offset 0x181460 (Ultra Edit, HxD, Hex-Workshop etc)
4. Take the hashes from 0x18146e (20 bytes), 0x18148e, 0x1814ae, 0x1814ce, 0x1814ee
5. If the hash is 7D3E17CFCD816CACD4E025FAA65004FDD17D51F8 ignore it since that is 00000000
6. Enter hash on de box below, and click on Calculate to decrypt your unlockcode

KAKHMAL
23-05-2011, 12:40
فكر نكنم ماله دبي باشه id ايميلش فكر كنم مربوط به سايت چيني باشه ولي اطلاعيه رو تو دبي زده مثل اينكه
امان از دست چين كه هر جا ميريم جلومونه. ول كن هم نيست
چی؟!

چینی؟!

فک نکنم چون سامسونگو که چین نمیزنه ( تا جایی که من میدونم)

گوشی های طرح اصلی هم که خیلی ارزونتر از این حرفان!

kissyou
23-05-2011, 13:02
بچه ها اینجا کسی هست که به قیمت دوبی بتونه این گوشی رو بیاره اکبند باشه:5:

یا کسی رو بشناسه که طرف مطمعن باشه و بتونه این گوشی رو بیاره حالا شخصی باشه طرف یا مغازه دار

اگه کسی هست من خریدارم:31:

ممنون و موفق باشید:40:

aram24
23-05-2011, 13:34
چی؟!

چینی؟!

فک نکنم چون سامسونگو که چین نمیزنه ( تا جایی که من میدونم)

گوشی های طرح اصلی هم که خیلی ارزونتر از این حرفان!

نميگم چين ميزنه ميگم سايت فروشنده ش چينيه اين چيني ها هم كه روده راست ندارن
مگه جريان هارد اكسترنال 500 گيگ سامسونگ رو نميدوني كه 16 گيگ بودن.

KAKHMAL
23-05-2011, 14:59
بچه ها اینجا کسی هست که به قیمت دوبی بتونه این گوشی رو بیاره اکبند باشه:5:

یا کسی رو بشناسه که طرف مطمعن باشه و بتونه این گوشی رو بیاره حالا شخصی باشه طرف یا مغازه دار

اگه کسی هست من خریدارم:31:

ممنون و موفق باشید:40:

فک نکنم کسی باشه!!

چون اگه بخوان آک بیارن گمرک هم میخوره!

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

نميگم چين ميزنه ميگم سايت فروشنده ش چينيه اين چيني ها هم كه روده راست ندارن
مگه جريان هارد اكسترنال 500 گيگ سامسونگ رو نميدوني كه 16 گيگ بودن.
چی؟!:18:

شوخی میکنی؟!:13:

aram24
23-05-2011, 15:20

اين هم در آينده اي نزديك احتمالا

mahroo_z1
23-05-2011, 15:51

سامسونگ به تازگی سومین رام خود رو برای Galaxy S II با نام i9100XWKE7 عرضه کرده:

کسانی که استفاده کردن از این رام تغییرات این firmware رو بشرح زیر اعلام کردن:

Samsung Apps has been updated
Picture in the Background Effect Menu has been changed
Battery Life seems to have been improved
More free RAM on start-up
Camera has been updated-The pink spot problem has been fixed, better image quality and improved zoom panel

SamFirmware ساعاتی قبل خبر زیر رو توییت کرده:

fariborz_1
23-05-2011, 15:59
mpg?

اخه mpg هم شد پسوند انقدر از این برنامه های media player برای اندروید هست که این پسوندا رو اجرا کنه که این mpg توش گمه:31:

واسه این گفتم که وقتی از ستلایت رکورد کردی یهو بریزی توش :31: ( نیست ماشالا خر گین )

KAKHMAL
23-05-2011, 18:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم در آينده اي نزديك احتمالا

بابا اینکه همون GS2 ه!

فقط تفاوتی که داره قدرتش توی G3,G2 هست که بدرد ایران نمیخوره!!:19:

yusefy
23-05-2011, 18:31
بابا اینکه همون GS2 ه!

فقط تفاوتی که داره قدرتش توی G3,G2 هست که بدرد ایران نمیخوره!!:19:

فرقش ایننه؛
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide.

hadi_vazi
23-05-2011, 19:56
من تا دیروز فقط اخبار gs2 رو می خوندم و فکر میکردم بهترین اونه ولی از وقتی این مدل اچ تی سی رو دیدم یه کم مردد شدم البته از انصاف نگذریم gs2 تو اکثر موارد بهتره مثل صفحه پلاس به ال سی دی و تاچ ویز 4 به 3 و وزن کمتر و باریک تر وباطری قوی تر حافظه داخلی بیشتر ولی اچ تی سی هم مزایایی مثل رزولیشن بالاتر بدنه آلومینیوم با کیفیت ضبط صدای استریو تو فیلم برداری و اونجوری که شنیدم ساپورت و رابط کاربری بهتره،من امنیا 8910 سامسونگ دارم و بعد یک سال و نیم رنگ قاب پشتش رفته محافظ جای شارژرش در اومده کیفیت پائین ضبط صدا موقع فیلمبرداری کلافم کرده کلا هم 4تا فریمور دادو تمام ولی از کارایی و بقیه چیزای گوشیم کاملا راضیم، حالا موندم کیفیت ساخت و ساپورت و صدای استریو اچ تی سی رو فدای تکنولوژی و طراحی شیک و سخت افزار قوی تر بکنم یا نه.

iranvest
23-05-2011, 20:59
من تا دیروز فقط اخبار gs2 رو می خوندم و فکر میکردم بهترین اونه ولی از وقتی این مدل اچ تی سی رو دیدم یه کم مردد شدم البته از انصاف نگذریم gs2 تو اکثر موارد بهتره مثل صفحه پلاس به ال سی دی و تاچ ویز 4 به 3 و وزن کمتر و باریک تر وباطری قوی تر حافظه داخلی بیشتر ولی اچ تی سی هم مزایایی مثل رزولیشن بالاتر بدنه آلومینیوم با کیفیت ضبط صدای استریو تو فیلم برداری و اونجوری که شنیدم ساپورت و رابط کاربری بهتره،من امنیا 8910 سامسونگ دارم و بعد یک سال و نیم رنگ قاب پشتش رفته محافظ جای شارژرش در اومده کیفیت پائین ضبط صدا موقع فیلمبرداری کلافم کرده کلا هم 4تا فریمور دادو تمام ولی از کارایی و بقیه چیزای گوشیم کاملا راضیم، حالا موندم کیفیت ساخت و ساپورت و صدای استریو اچ تی سی رو فدای تکنولوژی و طراحی شیک و سخت افزار قوی تر بکنم یا نه.

باید صبر کنید ریویوی htc بیاد.من هم منتظرم بیاد ببینم htc در چه حدیه.اگر زیاد تفاوت نکنند به خاطر طراحی و کیفیت htc میگیرم.اخبار اون را هم در تاپیک خود sensation میتونید دنبال کنید.

KAKHMAL
23-05-2011, 21:01
فرقش ایننه؛
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide.

این هست (یعنی تو ایران کار نمیکنه!)

ولی اگه بهتر نیگا کنین یخورده هم امکانات g3 ش بیشتره!:27::11:

yusefy
23-05-2011, 21:35

اینم ضبط صدا استریو داره هاااااااااااااا
واسه بدنه هم یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک داده توصیه میکنم ببینید:5:

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

این هست (یعنی تو ایران کار نمیکنه!)

ولی اگه بهتر نیگا کنین یخورده هم امکانات g3 ش بیشتره!:27::11:

درست میفرمایید عزیز:11:

~ReZa~
23-05-2011, 21:54
امروز یه سری زدم علاالدین خبری نیست هنوز!!!!!!:41:دیگه شورش در اومد فکر کنم وقتی که از مد افتاد میخواد وارد بشه به ایران.:2:
الان 1 ماهه در اومده ولی خبری نیست تو ایران.

kissyou
24-05-2011, 00:08

دوست عزیز کی گفته که گالکسی اس 2 استریو رکورد نمیکنه فیلم برداری رو؟:18:

شما هر کدوم از این فیلمبرداری ها رو که تو youtube-gsmarena وخیلی جاهای دیگه که هست و کسایی که خریدن این گوشی رو گذاشتن تو اینترنت برید دانلود کنید و با یه برنامه مثل kmplayer مشخصات این فایل رو ببینید تو قسمت مشخصات صدا میبینید که زده 2 کانال صدا و همینطور اگه به اسپیکراتون هنگام پخش این فایل دقت کنید متوجه استریو بودن این فایل میشید.

در مورد رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هستش و ربطی به خوبی و بدی گوشی نداره:8:

در مورد ساپورت گوشی سامسونگ حرف اول میزنه و همینطور samsung خدمات پس از فروش خیلی بهتری تو ایران نسبت به htc داره:6:

تنها چیزی که htc توش برتری داره قیافش و طراحی ظاهریشه که البته این هم تا حدی سلیقه ای

به نظر من گالکسی اس 2 از جلو طرح ساده و در این حال زیبایی داره و مشکل پشتش هست که از ظاهر زیباش کاسته و یه کم گوشی رو ارزون قیمت و پلاستیکی نشون میده.البته این نظر منه و خیلیها هم هستن که این نوع طرح رو دوست دارن:31:

ولی شما که نمیتونید همه چیزو با هم داشته باشید هیچ گوشی اینجوری نیست و شما باید از بعضی چیزا تو گوشی بگذرید تا به چیزای مورد علاقتون برسید این تو گالکسی خوشبختانه فقط محدود میشه به ظاهرش و از نظر سخت افزار واقعا گوشی کاملی هستش:46:ولی htc تو سخت افزار که قسمت مهم یه گوشی هست از گالکسی پایینتره:13:

خلاصه اینکه عجله نکن و یه تصمیم درست بگیر.

ghm122
24-05-2011, 10:08
سلام دوستان
ببخشید حتما همه دوستان این بررسی رو دیدن ولی شاید برای بعضی دوستان جالب باشه
ببخشید اگه تکراریه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]

KAKHMAL
24-05-2011, 10:18
دوست عزیز کی گفته که گالکسی اس 2 استریو رکورد نمیکنه فیلم برداری رو؟:18:

شما هر کدوم از این فیلمبرداری ها رو که تو youtube-gsmarena وخیلی جاهای دیگه که هست و کسایی که خریدن این گوشی رو گذاشتن تو اینترنت برید دانلود کنید و با یه برنامه مثل kmplayer مشخصات این فایل رو ببینید تو قسمت مشخصات صدا میبینید که زده 2 کانال صدا و همینطور اگه به اسپیکراتون هنگام پخش این فایل دقت کنید متوجه استریو بودن این فایل میشید.

در مورد رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هستش و ربطی به خوبی و بدی گوشی نداره:8:

در مورد ساپورت گوشی سامسونگ حرف اول میزنه و همینطور samsung خدمات پس از فروش خیلی بهتری تو ایران نسبت به htc داره:6:

تنها چیزی که htc توش برتری داره قیافش و طراحی ظاهریشه که البته این هم تا حدی سلیقه ای

به نظر من گالکسی اس 2 از جلو طرح ساده و در این حال زیبایی داره و مشکل پشتش هست که از ظاهر زیباش کاسته و یه کم گوشی رو ارزون قیمت و پلاستیکی نشون میده.البته این نظر منه و خیلیها هم هستن که این نوع طرح رو دوست دارن:31:

ولی شما که نمیتونید همه چیزو با هم داشته باشید هیچ گوشی اینجوری نیست و شما باید از بعضی چیزا تو گوشی بگذرید تا به چیزای مورد علاقتون برسید این تو گالکسی خوشبختانه فقط محدود میشه به ظاهرش و از نظر سخت افزار واقعا گوشی کاملی هستش:46:ولی htc تو سخت افزار که قسمت مهم یه گوشی هست از گالکسی پایینتره:13:

خلاصه اینکه عجله نکن و یه تصمیم درست بگیر.

من نمیدونم چرا همه خوب خدمات پس از فروش سامی میگن!
من خودم تا حالا بجز یه بار نیاز به خدمات پیدا نکردم!
اونم گفتن گوشیت ضربه خوردن برو... :41: ضربه دیدگیش اصلا مربوط به اونوقت اصلا نبود!
منظورم این نیست که بده منظورم اینه که اگه میتونید بگید چه خوبیهایی ازش دیدین ما هم متوجه فرقش بشیم:11:

در مورد قیافه که کاملا سلیقه ای هست! من کاملا نظر برعکس شماست!
از نظر من نباید گوشی ها رو وقتی میخواین در مورد قیافش تحقیق کنی عکساشو نیگا کنی!

سنسیشن کاملا مثل گوشیهای دیگه htc هست و یه قیافه نسبتا جلفی داره ( از مد افتاده!)

ولی گلکسی با طرح شاده و سیاه وارد شده :27:

از نظر سخت افزاری پایینه؟!

cpu شQualcommهست

شما این cpu پکیده که htc همیشه داره ازش استفاده میکنه که با فشار و زور خودشو رسونده به ۱.۲ رو با arm a9 مقایسه میکنین!!!!:41::13:وقت مقایسه این دو تا گوشی نباید اسم سخت افزارو اورد اینجوری به GS2 توهین میکنین!

پ.ن. اگه یکم بد حرف زدم معذرت میخواستم مطلبو خوب برسونم!:11::40:

kissyou
24-05-2011, 11:39
من نمیدونم چرا همه خوب خدمات پس از فروش سامی میگن!
من خودم تا حالا بجز یه بار نیاز به خدمات پیدا نکردم!
اونم گفتن گوشیت ضربه خوردن برو... :41: ضربه دیدگیش اصلا مربوط به اونوقت اصلا نبود!
منظورم این نیست که بده منظورم اینه که اگه میتونید بگید چه خوبیهایی ازش دیدین ما هم متوجه فرقش بشیم:11:

در مورد قیافه که کاملا سلیقه ای هست! من کاملا نظر برعکس شماست!
از نظر من نباید گوشی ها رو وقتی میخواین در مورد قیافش تحقیق کنی عکساشو نیگا کنی!

سنسیشن کاملا مثل گوشیهای دیگه htc هست و یه قیافه نسبتا جلفی داره ( از مد افتاده!)

ولی گلکسی با طرح شاده و سیاه وارد شده :27:

از نظر سخت افزاری پایینه؟!

cpu شQualcommهست

شما این cpu پکیده که htc همیشه داره ازش استفاده میکنه که با فشار و زور خودشو رسونده به ۱.۲ رو با arm a9 مقایسه میکنین!!!!:41::13:وقت مقایسه این دو تا گوشی نباید اسم سخت افزارو اورد اینجوری به GS2 توهین میکنین!

پ.ن. اگه یکم بد حرف زدم معذرت میخواستم مطلبو خوب برسونم!:11::40:

سلام دوست عزیز

اتفاقا حرفهای جالبی زدی من هم استفاده کردم. من همیشه عقیده دارم طرف باید نظراتشو خیلی راحت و کامل بگه حتی اگر طرف مقابل خوشش نیاد چون بالاخره هر کسی نسبت به یه گوشی نظرات خاص خودشو داره و این اختلاف نظرها هستش:31:

در مورد قیافه گوشی من منظورم این نبود که از روی عکس به زیبایی گوشی پی ببریم و از این نظر با شما کاملا موافقم تا گوشی نیاد دستمون و اونو از نزدیک نبینیم متوجه زیبا بودن و نبودن این گوشی نمیشیم.

مثلا من یه مدت دنبال aino بودم و تو عکس ها زیاد جالب نبود ولی بعد که رفتم موبایل فروشی و دیدم گوشی رو فهمیدم که واقعا زیباست:46:

در مورد سخت افزار که فعلا گالاکس اس 2 تو اوج خودش هست و رقیب نداره.

تازه سامسونگ فریم gpu این گوشی رو lock کرده روی 60 فریم به خاطر عمر بیشتر باطری و اینکه بیشتر از 60 فریم تو گوشی ها هیچ برتری خاصی نداره چون lcd یا led این گوشی ها تا 60 فریم بیشتر نشون نمیدن پس تفاوتی نمیکنه که gpu گوشی 60 فریم بده یا 100 فریم.فقط فریم بالاتر باعث فشار بیشتر رو گوشی و خالی شدن سریعتر باتری میشه.به نظر من سامسونگ کار خوبی کرده که فریم lock کرده رو 60 فریم.واقعا زرنگه:21:

در مورد رابط کاربری با شما موافق نیستم و همینطور که گفتم تا حدودی سلیقه ای هستش و هر کس یه رابط کاربری رو میپسنده و باهاش حال میکنه.بستگی به طرف داره.البته منظورم به امکاناتی که رابط کاربری میزاره نیستش منظورم به طراحی محیط کار این گوشی ها هستش.امیدوارم که تا حدی منظورمو رسونده باشم :20:

در مورد گارانتی من دو بار گوشیمو بردم پیششون و تو این دو بار یه بارشو برام عوض کردن و یه بارشم برام تعمیر کردن.من ازشون راضیم البته شایدم خوش شانس بودم :31:چون من کلا به گارانتی های داخل ایران اعتماد ندارم.

kissyou
24-05-2011, 11:53
سلام persiandriod جان

چی شد گرفتی گوشی رو یا نه؟

ما منتظر ریویو هستیم دوست عزیز:31:

PersiAndroid
24-05-2011, 11:53
سلام بچه ها
ديروز رفتم سراغ مغازهه و 700 بهش دادم واسه بيعانه خدا كنه كه ديگه سرم كلاه نرفته باشه
اون مغازه اي هم كه soheiloooo گفت رفتم خيلي آدم با معرفتي بود ولي نميدونم چرا هرجاي دبي زنگ زد پيدا نكرد گفت كه هر طور شده برات ميارمو صبر كن گفتم كه موبايليه بهم گفته كه 830 برام مياره خيلي تعجب كرد گفت كه قيمتش پايين تر از اين حرفاست اگه تو ميخواي كه واست بيارم بيعانه هم نميخواد بدي و نهايت سود 30 تومن بيشتر نمي گيرم اصلا اگه بخواي زودتر برسه دستت ميگم با پرواز بيارن برات گفت كه اين موبايليه پسر خواهر خواهرشم مياد پيش من خريد ميكنه و خيلي ....ـه
حالا به اونم يه بيعانه دادم ولي گفت شنبه خبرم ميكنه
ولي اون موبايليه گفت كه نهايتا تا آخر هفته يا هفته ديگه مياره برام مياره.. البته يه مشتي هم گفت دريا خرابه و از اينجور چيزا
راستي يه چيزي كه يادم رفت بگم از اين موبايلي كه ميگم بهش پول دادم برام بياره يعني اوليه پرسيدم كه تو از كجا خريد مي كني (مي خواستم زير زبونشو بكشم) گفت از تكنوتل! حالا جالب اينجاست اون مغازهه چند بار جلو خودم زنگ زد تكنوتل بيچارها قسم مي خوردن نداريم
در ضمن ديشبي زنگ زدم به يكي از بچه ها كه دبي بود گفتم گالكسي اس 2 آي 9100 قيمت بگير بعد يه نيم ساعت اس داد گفت 580!
بعدشم كه اومدم صفحه هاي قبلي رو خوندم مثل اينكه يكي گفته 530؟
مگه اين گوشي اصلا تو دنيا زير 700 دلار پيدا ميشه؟
من كه خدايي گيج شدم ديگه نميدونم چيكار كنم؟

farhooode
24-05-2011, 12:00
سلام بچه ها
ديروز رفتم سراغ مغازهه و 700 بهش دادم واسه بيعانه خدا كنه كه ديگه سرم كلاه نرفته باشه
اون مغازه اي هم كه soheiloooo گفت رفتم خيلي آدم با معرفتي بود ولي نميدونم چرا هرجاي دبي زنگ زد پيدا نكرد گفت كه هر طور شده برات ميارمو صبر كن گفتم كه موبايليه بهم گفته كه 830 برام مياره خيلي تعجب كرد گفت كه قيمتش پايين تر از اين حرفاست اگه تو ميخواي كه واست بيارم بيعانه هم نميخواد بدي و نهايت سود 30 تومن بيشتر نمي گيرم اصلا اگه بخواي زودتر برسه دستت ميگم با پرواز بيارن برات گفت كه اين موبايليه پسر خواهر خواهرشم مياد پيش من خريد ميكنه و خيلي ....ـه
ولي اون موبايليه گفت كه نهايتا تا آخر هفته يا هفته ديگه مياره برام مياره.. البته يه مشتي هم گفت دريا خرابه و از اينجور چيزا
راستي ديشبي زنگ زدم به يكي از بچه ها كه دبي بود گفتم گالكسي اس 2 آي 9100 قيمت بگير بعد يه نيم ساعت اس داد گفت 580!

بسپارش دست فرهوده خودت برو کنار کاریت نباشه :31:
فقط تماشا کن

kissyou
24-05-2011, 12:11
سلام بچه ها
راستي ديشبي زنگ زدم به يكي از بچه ها كه دبي بود گفتم گالكسي اس 2 آي 9100 قيمت بگير بعد يه نيم ساعت اس داد گفت 580!

جدا 530 تومان؟؟؟؟

مطمعنی که طرف گالکسی اس رو به جای اس 2 برات قیمت نگرفته؟

چنین چیزی امکان نداره که همچین قیمتی باشه تو بازار یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش مطمعن باش و مراقب باش سرتو کلاه نزارن این داستان شما داره کم کم بو دار میشه.خیلی دقت کن چون گارانتی هم نداره.:13:

موفق باشی و امیدوارم یه گوشی سالم دستت برسه دوست عزیز.:11:

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

بسپارش دست فرهوده خودت برو کنار کاریت نباشه :31:
فقط تماشا کن

اره فرهوده راست میگه کاریت نباشه بسپارش به فرهوده و فردا گوشی دمه خونته البته با خدمات پس از فروش فرهوده:31:

hadi_vazi
24-05-2011, 12:25
آقا تو رو خدا بخونید من چی گفتم بعد فش بدید من کی گفتم گارانتی سام بده کی گفتم سخت افزار سنسیشن بالاتره کی گفتم جی اس 2 قیافش زشته؟
اتفاقا من گارانتی سام رو خیلی قبول دارم سخت افزار سام هم که فعلا بی رقیبه از نظر ظاهر هم که خیلی شیک و عالیه منظورم از ساپورت فقط فریمور بود که واسه 8910 امنیا 4 تا رسمی داد که آخر نتونست صدای موقع فیلمبرداری رو درست کنه،اگه به کیفیت ساخت قطعاتش ایراد گرفتم چون خیلی زود بدنه پلاستیکی امنیا 8910 رنگ و روش رفت و در مورد صدای ضبط که گفتم به صورت مونو ضبط میکنه چون تو سایت gsm ایران یه بررسی کامل ازش گذاشته و اینو گفته به غیر چیزائی که گفتم از همه چیز سامسونگ خوشم اصلا از وقتی 8910 گرفتم فقط عاشق سامسونگ شدم من تصمیمم 100% شده که حتما جی اس 2 رو بگیرم فقط منتظرم بیاد با هر قیمتی باشه میگیرم.

hoha881
24-05-2011, 12:51
البته 580 همچین غیر معقول نیست(برای مغازه دار).
توی استرالیا چند صفحه قبل یکی گفت که 750 دلار هست.
مالیات و گارانتی تعویض رو از 750 کم کنی همین 580-530 میشه.احتمالا نسخه خاور میانش حافظه 8 گیگ رو هم نداشته باشه.

kissyou
24-05-2011, 12:58
آقا تو رو خدا بخونید من چی گفتم بعد فش بدید من کی گفتم گارانتی سام بده کی گفتم سخت افزار سنسیشن بالاتره کی گفتم جی اس 2 قیافش زشته؟
اتفاقا من گارانتی سام رو خیلی قبول دارم سخت افزار سام هم که فعلا بی رقیبه از نظر ظاهر هم که خیلی شیک و عالیه منظورم از ساپورت فقط فریمور بود که واسه 8910 امنیا 4 تا رسمی داد که آخر نتونست صدای موقع فیلمبرداری رو درست کنه،اگه به کیفیت ساخت قطعاتش ایراد گرفتم چون خیلی زود بدنه پلاستیکی امنیا 8910 رنگ و روش رفت و در مورد صدای ضبط که گفتم به صورت مونو ضبط میکنه چون تو سایت gsm ایران یه بررسی کامل ازش گذاشته و اینو گفته به غیر چیزائی که گفتم از همه چیز سامسونگ خوشم اصلا از وقتی 8910 گرفتم فقط عاشق سامسونگ شدم من تصمیمم 100% شده که حتما جی اس 2 رو بگیرم فقط منتظرم بیاد با هر قیمتی باشه میگیرم.

سلام دوست عزیز

اگه منظورت به منه...من کی به شما فحش دادم من اتفاقا از حرفهای شما استفاده کردم و خوبه که نظراتمون رو با هم ردو بدل کنیم ولی اگه ناراحت شدید من معذرت میخوام:11:

ولی در مورد گالکسی 2 خیالت راحت استریو ضبط میکنه:46:

من هم منتظرم که این گوشی بیاد ولی خیلی دارن لفتش میدن شیطونه میگه زنگ بزنم فامیلمون که داره هفته دیگه میره دبی برام بیاره ولی از یه طرف نگران نداشتن گارانتیش هستم:41:

موندم چیکار کنم:13:

hadi_vazi
24-05-2011, 13:11
بابا من شوخی کردم اتفاقا من از رک بودن آدما خوشم میاد،به نظر من آدم واسه گوشیای سامسونگ کلی پول گارانتی نده هم کار بدی نکرده لامذهب مرگ نداره گوشی 8910 من تا حالا 10 دفعه خورده زمین 3 بار که اصلا افتضاح خورد زمین وله تو این دو شال هیچ خرابی نداشته.

kissyou
24-05-2011, 13:41
بابا من شوخی کردم اتفاقا من از رک بودن آدما خوشم میاد،به نظر من آدم واسه گوشیای سامسونگ کلی پول گارانتی نده هم کار بدی نکرده لامذهب مرگ نداره گوشی 8910 من تا حالا 10 دفعه خورده زمین 3 بار که اصلا افتضاح خورد زمین وله تو این دو شال هیچ خرابی نداشته.

ما مخلص دوست عزیزمون هم هستیم.

یعنی به نظرت بدون گارنتی بگیرم؟
یه جورایی میترسم شانس که نداریم یه دفعه دیدی گرفتمو خراب از اب در اومد:31:

اونوقت باید چیکار کنم؟؟؟:19:

دو دل شدم شدید ولی اگه تا اخر این ماه مایکروتل که به گفته خودش قرار بود گوشی رو بیاره نیاورد دلمو میزنم به دریا و بدون گارانتی این گوشی رو میگیرم.:5:

farhooode
24-05-2011, 14:28
کاسیو میگم چطور شد سامسونگی شدی ؟
میخوام برم آرک مشکی بخرم

PersiAndroid
24-05-2011, 14:51
داش فرهوووده ما مخلص شما هستيم! :10:
حالا كارش نداشته باش بينم تا هفته ديگه مياره يا نه اگه نيووورد ميگم حسابي خدمتش برسي :31:
ميگم فرهوده!
توكه به tanatos ميگي تن ناز
به senaps هم ميگي اسنپ
به kissyou هم ميگي كاسيو
به من ميگي چي؟:27:

KAKHMAL
24-05-2011, 15:01
سلام دوست عزیز

اتفاقا حرفهای جالبی زدی من هم استفاده کردم. من همیشه عقیده دارم طرف باید نظراتشو خیلی راحت و کامل بگه حتی اگر طرف مقابل خوشش نیاد چون بالاخره هر کسی نسبت به یه گوشی نظرات خاص خودشو داره و این اختلاف نظرها هستش:31:

در مورد قیافه گوشی من منظورم این نبود که از روی عکس به زیبایی گوشی پی ببریم و از این نظر با شما کاملا موافقم تا گوشی نیاد دستمون و اونو از نزدیک نبینیم متوجه زیبا بودن و نبودن این گوشی نمیشیم.

مثلا من یه مدت دنبال aino بودم و تو عکس ها زیاد جالب نبود ولی بعد که رفتم موبایل فروشی و دیدم گوشی رو فهمیدم که واقعا زیباست:46:

در مورد سخت افزار که فعلا گالاکس اس 2 تو اوج خودش هست و رقیب نداره.

تازه سامسونگ فریم gpu این گوشی رو lock کرده روی 60 فریم به خاطر عمر بیشتر باطری و اینکه بیشتر از 60 فریم تو گوشی ها هیچ برتری خاصی نداره چون lcd یا led این گوشی ها تا 60 فریم بیشتر نشون نمیدن پس تفاوتی نمیکنه که gpu گوشی 60 فریم بده یا 100 فریم.فقط فریم بالاتر باعث فشار بیشتر رو گوشی و خالی شدن سریعتر باتری میشه.به نظر من سامسونگ کار خوبی کرده که فریم lock کرده رو 60 فریم.واقعا زرنگه:21:

در مورد رابط کاربری با شما موافق نیستم و همینطور که گفتم تا حدودی سلیقه ای هستش و هر کس یه رابط کاربری رو میپسنده و باهاش حال میکنه.بستگی به طرف داره.البته منظورم به امکاناتی که رابط کاربری میزاره نیستش منظورم به طراحی محیط کار این گوشی ها هستش.امیدوارم که تا حدی منظورمو رسونده باشم :20:

در مورد گارانتی من دو بار گوشیمو بردم پیششون و تو این دو بار یه بارشو برام عوض کردن و یه بارشم برام تعمیر کردن.من ازشون راضیم البته شایدم خوش شانس بودم :31:چون من کلا به گارانتی های داخل ایران اعتماد ندارم.

من که در مورد رابط کاربری حرفی نزدم!!:31:( احتمالا یه چیزی رو که درمورد قیافش گفتم اشتباهی برداشت کردین!!)

شوخی میکنی؟!

ایول بابا سامی با این خدمات پس از فروش!
حالا گوشیت چی بوده؟!:11:

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

بابا بیخیال چرا ناراحت میشی ما غلط کردیم اصلا بیا بزن تو گوش من!:19:

ما فقط داشتیم بحث میکردیم کدوم بهتره این سنسیشن یا گلکسی۲ همین!:11:

24-05-2011, 15:02
دبی رو نمی دونم اما توی پاریس خیلی از مغازه ها در صورتی که مبلغ خریدت از یه مقدار بالاتر بود ، در صورت ارائه پاسپورت به فروشنده واست یه نامه می نوشتن که اگه توی فرودگاه اون نامه رو میدادی بهت کل مالیات رو بر میگردوندن...
می ترسم تا موقعی که من بخوام بگیرم این گوشیو جوات بشه یه وخ :دی مث GS دست هر کسی باشه!!! پول که نیس لامصب :دی باید صبر کنم تا تیر برم دبی ، کامپیوتر بخرم ، بعدش با کامپیوتر چن تا پروژه 3بعدی بگیرم پولش دربیاد ، بعد بگم یکی از آشنایان از دبی یا شاید پاریس یا خوش شانس باشم تورنتو یا دیگه تهش از سیاتل واسم بفرسته :دی
فک می کنین تا اون موقع که احتمالا میشه اواسط پاییز این گوشی تو دست مردم فراوون میشه؟؟؟
پ.ن : دم فرهوده تو اسم گفتن خیلی گرمه :دی kiss you = Casio =))))))))))

soheiloooooo
24-05-2011, 15:04
سلام بچه ها
اون مغازه اي هم كه soheiloooo گفت رفتم
بدترین اشتباه رو از نظر من انجام دادی.خوبه که پشته تلفن بت گفتم چکارکن.نه دریا خرابه و طوفانی در راهه.اوضاع گمرک خراب شده نمیذارن جنس بیارن بیرون.فقط از من میشنوی سروعده ای که داده برو سراغش اگه نیورده بود پولتو پس بگیر.احتمالا تا امشب یا فردا اگه بطور وسیع دبی پخش شده باشه قیمت میگیرم و به اطلاعتون میرسونم.بهترین راه خریدهم فعلا بصورت مسافری هستش

KAKHMAL
24-05-2011, 15:08
ما مخلص دوست عزیزمون هم هستیم.

یعنی به نظرت بدون گارنتی بگیرم؟
یه جورایی میترسم شانس که نداریم یه دفعه دیدی گرفتمو خراب از اب در اومد:31:

اونوقت باید چیکار کنم؟؟؟:19:

دو دل شدم شدید ولی اگه تا اخر این ماه مایکروتل که به گفته خودش قرار بود گوشی رو بیاره نیاورد دلمو میزنم به دریا و بدون گارانتی این گوشی رو میگیرم.:5:

از من میپرسی بدون گارانتی هم بد نیست! البته با گارانتی بهتره ها!

من خودم گوشیم این بلاها سرش اومده:
۱. افتادن توی راه پله!(یه چند باری شده!)
۲. یه بار رفته بودم کوه افتاد توی آب لجن!:2:
۳.یه بار توی جیبم بود اومدم از یه جا که ارتفاع داشت بپرم ( جیبم اونوقت یه خورده گشاد بود!!) گوشی از جیبم بالا افتاد و خورد زمین!
۴.روی سنگ توی خونمون خورده زمین!(به دفعات!)
۵.روی آسفالت(دو سه بار!)
۶. روی پارکت و فرشم که دیگه اصلا حرفشو نزنم !

گوشی هنوز سالمه
فقط چند جاش جای ضربه مونده!:27::18:

سامسونگ که میگن یعنی همین!:11:

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

میخوام برم آرک مشکی بخرم
بابا ایشون اسمشون کیسیو هستکه معنی منکراتی (!) میده!:31:

soheiloooooo
24-05-2011, 15:08
دبی رو نمی دونم اما توی پاریس خیلی از مغازه ها در صورتی که مبلغ خریدت از یه مقدار بالاتر بود ، در صورت ارائه پاسپورت به فروشنده واست یه نامه می نوشتن که اگه توی فرودگاه اون نامه رو میدادی بهت کل مالیات رو بر میگردوندن...
می ترسم تا موقعی که من بخوام بگیرم این گوشیو جوات بشه یه وخ :دی مث GS دست هر کسی باشه!!! پول که نیس لامصب :دی باید صبر کنم تا تیر برم دبی ، کامپیوتر بخرم ، بعدش با کامپیوتر چن تا پروژه 3بعدی بگیرم پولش دربیاد ، بعد بگم یکی از آشنایان از دبی یا شاید پاریس یا خوش شانس باشم تورنتو یا دیگه تهش از سیاتل واسم بفرسته :دی
فک می کنین تا اون موقع که احتمالا میشه اواسط پاییز این گوشی تو دست مردم فراوون میشه؟؟؟

اصولا گوشی 6600و5800بش میگن جوات.امثال این گوشیا جوات نمیشه چون هرکسی نه قادر به خریدش هست و نه اینکه با هیکل و کاراییش کتار میاد.نگران نباش تا اونموقع حسابی قیمتش پایین میاد اما نگران اینم باش که شرکت ها دارن با عرضه گوشیهای دو هسته ایشون هرروز خودشون رو به رخ رقبا میکشن و بازار عرض اندام مارکا و شرکتا شده فعلا

PersiAndroid
24-05-2011, 15:13
راست ميگيااااااااا!!!!!!!!!!
ديروزي تو مغازش همش جريانه اين بود كه جنساشو تو گمرك آزاد كنه و نميدونم يكي رفته بود جنساي خودش رو آورده بود مال اينارو نيورده بودو از اين حرفا....
جريان تكنوتل و خوندي؟
مرسده زنگ ميزد به تكنوتل ، تكنوتل مي گفت ندارم از اين مي پرسيدم كجا ميخري ميگفت تكنوتل :31:
عجب گيري كرديم ما از دست اينا
حالا تو قيمت بگير ببينم چه جوريه حالا از 530 قيمت دارم تا 830 :19:

KAKHMAL
24-05-2011, 15:15
بابا اینجوری که شما میخوای بخری فک کنم بهتره منتظر GS3 باشی!!که تا اونوقت جوات نشده باشه!

ولی در کل یکی از خوبیای سامسونگ اینه که توی ایران جوات نمیشه!:10:

kissyou
24-05-2011, 15:31
میخوام برم آرک مشکی بخرم

اول شما بفرمایید فرهووده جان چطور شد رفتی طرف سونی اریکسون:46:

شما که سونی اریکسون رو بسته بودی به رگبار چی شد باهاش اشتی کردی:31:

من چون یه مقدار پول بیشتر اومد دستم گفتم یه دفعه کار کنم یه گوشی بگیرم که تا 10 سال اینده نیاز به عوض کردن گوشی نداشته باشم:27:.چون من زیاد اهل گوشی بازی نیستم.شاید باورت نشه ولی من تا حالا 3 تا گوشی بیشتر عوض نکردم-اول یه k800 داشتم بعد p990 گرفتم و بعد هم یه p1 و خلاص:31:

موفق باشی فرهوده جان:11:

farhooode
24-05-2011, 15:51

من چون یه مقدار پول بیشتر اومد دستم گفتم یه دفعه کار کنم یه گوشی بگیرم که تا 10 سال اینده نیاز به عوض کردن گوشی نداشته باشم:27:.چون من زیاد اهل گوشی بازی نیستم.شاید باورت نشه ولی من تا حالا 3 تا گوشی بیشتر عوض نکردم-اول dیه k800 داشتم بعد p990 گرفتم و بعد هم یه p1 و خلاص:31:

منم الان دو ساله سامسونگ i8910 دارم و با اجازه آرک نمیخوام
میخوام اچ تی سی سنسیشن بخرم

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

من چون یه مقدار پول بیشتر اومد دستم گفتم یه دفعه کار کنم یه گوشی بگیرم که تا 10 سال اینده نیاز به عوض کردن گوشی نداشته باشم:27:.چون من زیاد اهل گوشی بازی نیستم.شاید باورت نشه ولی من تا حالا 3 تا گوشی بیشتر عوض نکردم-اول dیه k800 داشتم بعد p990 گرفتم و بعد هم یه p1 و خلاص:31:

kissyou
24-05-2011, 15:55
شوخی میکنی؟!

ایول بابا سامی با این خدمات پس از فروش!
حالا گوشیت چی بوده؟

گوشی برای برادرم بود ولی خوب من هم بعضی موقع ها ازش استفاده میکردم:31:

گوشی سامسونگ wave بود و طرف گارانتی هم مایکروتل:46:

kissyou
24-05-2011, 16:24

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

جدا؟؟؟؟؟؟:18:

عجیبه مگه الان نگفتی که میخوام ارک بخرم بابا خیلی زود نظرت عوض میشه رکورد زدی اونم خفنش:31:

در هر حال هر چی میگیری امیدوارم ازش زود خسته نشی فردا بیای بگی میخوام یه چیز دیگه بخرم:31:

24-05-2011, 17:09
فرهودس دیگه کاریش نمیشه کرد :دی
دوستان مقایسه این گوشی و آتریکس رو نداره کسی؟؟؟

KAKHMAL
24-05-2011, 17:37
فرهودس دیگه کاریش نمیشه کرد :دی
دوستان مقایسه این گوشی و آتریکس رو نداره کسی؟؟؟
چه مقایسه ای میخوای ؟!

مقایسه ای که فقط سخت افزارها رو مقایسه کنه؟!:

اگه یه مقایسه کلی میخوای:

البته توی این مقایسه ها بدلایلی وقتی میخواستن باطریها رو مقایسه کنن تنها میزان شارژباطری رو درنظر گرفتن و مصرف رو در نظر نگرفتن!!

از نظر باطری به دلیل اینکه گلکسی از تکنولوژی بالاتری استفاده میکنه مصرفش کمتر از آتریکس هست پس اسنکه باطریش از باطری آتریکس کمتره دلیل نمیشه که عمر باطری کمتر باشه!:10:

KAKHMAL
24-05-2011, 17:52
راستی این ویدءو رو ببینید :

مقایسه سرعت سنسیشن و گلکسی اس۲ :
توی دو تا تست گلکسی اس۲ با اختلاف میبره!
ولی توی آخری با اختلاف دهم ثانیه میبازه!
۲-۱ به نفع گلکسی اس۲!

راستی اینا رو از موبایلستان کش رفتم!

نویسندشم :‌Ashkan R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A S U S
24-05-2011, 20:05
سلام دوستان
بالاخره فردا قراره تو هند عرضه رسمی بشه

avator20002000
24-05-2011, 20:13
gps اس سرعتش خوبه؟ مجانی هست؟

P I R A N H A
24-05-2011, 21:57
Sensation vs. Galaxy S II: Does qHD make a difference

KAKHMAL
25-05-2011, 08:05
gps اس سرعتش خوبه؟ مجانی هست؟
آقا صبر داشته باش!

بزار بیاد بعد!

مجانی؟!
توی ایران هرچیزی که نرم افزاره مجانی هست!:41:

KAKHMAL
25-05-2011, 08:22
The World’s Most Powerful Android Smartphone? Samsung Galaxy S II Benchmarks Revealed

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------

اینم مقایسه با سنسیشن!
(که مسلما سالار(S2) برده!)

avator20002000
25-05-2011, 09:39
نه اخه مثلا نوکیا باید برای سیستم صوتیش پول بدی و از این جور چیزا خواستم ببینم اینم مجانی یا نه!؟؟

ha789di
25-05-2011, 10:35
نه اخه مثلا نوکیا باید برای سیستم صوتیش پول بدی و از این جور چیزا خواستم ببینم اینم مجانی یا نه!؟؟

برنامه ناویتل رو بریز صوتی مجانی هم داره تازه خیلی امکانات بیشتری نسبت به اووی ای مپ داره

en8800gt
25-05-2011, 11:45
بچه ها دارن تو این سایت جی اس 2 رو پیشفروش میکنن.گفته اول 500 تومن بریزین بقیش تا هفته دیگه که ییارن.
نظرتون چیه؟(این سایت معتبره از این نظر نمیگم)از نظر قیمت میگم.
pm زدم به فروشندش ببینم قیمت آخرش چنده؟

compi
25-05-2011, 13:17
منم این گوشی رو میخواااااام .

iMosi
25-05-2011, 14:35
بچه ها دارن تو این سایت جی اس 2 رو پیشفروش میکنن.گفته اول 500 تومن بریزین بقیش تا هفته دیگه که ییارن.
نظرتون چیه؟(این سایت معتبره از این نظر نمیگم)از نظر قیمت میگم.
pm زدم به فروشندش ببینم قیمت آخرش چنده؟

دوستان گرامی طرف فکر کرده ملت ...
خوب بعد از واریز ۵۰۰تومن حالا گوشی اومد...چقدر دیگه باید بدی؟؟؟....

احتمالا یه ۵۰۰دیگه روش سر میگیره....من ازش هم خریدم هم فروختم ....خیلی اهل تیغ زدن ملت هستند

matin_vv
25-05-2011, 15:24
آقا یکم دندون رو جیگر بزارید، انقدر سراغ این فروشنده های فرصت طلب نرید.
انشاءالله به زودی تو بازار زیاد میشه.

یه آپدیت جدید برای گالکسی2 ارائه شده که مشکلات مربوط به باتری رو رفع کرده.

Hadi3at
25-05-2011, 15:33
دوستان یعنی فروشندش مطمئن نیست ؟
کسی تا حالا ازشون خرید نداشته

KAKHMAL
25-05-2011, 15:35
آقا یکم دندون رو جیگر بزارید، انقدر سراغ این فروشنده های فرصت طلب نرید.
انشاءالله به زودی تو بازار زیاد میشه.

یه آپدیت جدید برای گالکسی2 ارائه شده که مشکلات مربوط به باتری رو رفع کرده.

دقیقا !
آقا اینا دارن خونتونو تو شیشه میکنن!

آقا این خبر رو از کجا گرفتی؟!

یاعلی

KAKHMAL
25-05-2011, 15:42
اینم یه مقایسه دیگه از همون یارو که دفعه قبلی هم ازش ویدءو گذاشته بودم!

مقایسه وبگردی توی سنسیشن و جی اس ۲:

مثل دفعه قبل از موبایلستان کش رفتم:Ashkan R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم پست خود این آقا اشکان:

مقایسه Web Browsing(وبگردی) Sensation و S2
این SamJPullenه بچه خوبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز بهش گفتم مقایسه وبگردی رو بذار، امروز گذاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوست داشتم Pinch Zoom رو روی ویدئو انجام بده که انجام نداده بود
چون توی Sensation وقتی که توی براوزر ویدئو رو پینچ زوم میکنید باکس ویدئو سایزش ثابت میمونه و اطراف زوم میشن،و تا وقتی که انگشتاتون رو از رو صفحه بر ندارید سایز باکس ویدئو تغییر نمیکنه(از دید من که ظاهر خوشی نداره این موضوع و البته ممکنه با بقیه براوزرها این مشکل رو نداشته باشه)

یا علی

yusefy
25-05-2011, 17:50
دوستان من دیگه رسما حوصلم سرفته از انتظار:19:
این سایته دیگه نوبره 500 بدیم اول بعد گوشی رو بیاره بعد یه هو مثلا بگه 600 دیگه باید بدی:31:
گیرمون اورده اساسی:2:

matin_vv
25-05-2011, 18:04
دقیقا !
آقا اینا دارن خونتونو تو شیشه میکنن!

آقا این خبر رو از کجا گرفتی؟!

یاعلی

نمیدونم اون عکسی که گذاشتم بدون چیز پی ان قابل رویت هست یا نه.
ولی این منبع اصلی خبره:

en8800gt
25-05-2011, 18:59
خداییش من که دیگه نمیتونم صبر کنم :37::37::37:
بیچارم کرد این سامسونگ.من از عید همینجور منتظرم.....
خسته شدم دیگه....شیطونه میگه برم گلکسی اس بخرم تا 2-3 ماه دیگه که اینو بشه با یک قیمت معقول خرید.
کسی گلکسی اس نمیخواد بفروشه؟:11:

aram24
25-05-2011, 19:19
خداییش من که دیگه نمیتونم صبر کنم :37::37::37:
بیچارم کرد این سامسونگ.من از عید همینجور منتظرم.....
خسته شدم دیگه....شیطونه میگه برم گلکسی اس بخرم تا 2-3 ماه دیگه که اینو بشه با یک قیمت معقول خرید.
کسی گلکسی اس نمیخواد بفروشه؟:11:

دوست عزیز :10:صبر کن ارزشش رو داره من از برج 6 پارسال که یه خبرای دست و پا شکسته دربارش بود تا الان منتظرم
صبر کن بهتره

kissyou
25-05-2011, 20:11
به به مشکل باتریشم رفع شد عالیه:46:

فقط مونده تشریفشو بیاره تو ایران و دیگه تمام:31:

ولی کی میخواد رسمی بیاد خدا میدونه:19:

منم یه جورایی خسته شدم از انتظار اخه چرا کشورهای دوروبرمون راحت دارن میگیرن و استفاده میکنن ولی ما باید صبر کنیم و ریویو های اونا رو ببینیم واقعا که مسخرس:37:

چی بگم از این روزگار:19:

ولی HTC Sensation هم بد چیزی نیستا برای کسایی که htc بازن گوشی خیلی خوبیه تو نوع خودش:46:

ولی هیچ چی galaxy s2 خودمون نمیشه جیگرشو برم کل گوشیها رو به زانو در اورده.واقعا دمش گرم سامسونگ
کارش خیلی درسته:26:

yusefy
25-05-2011, 21:59
از عید که زمانی نیست من 7 ماه منتظرم دستم بگیرم اون موقع می خواستم اس1 بگیرم یارو فروشنده گفت سه ماه واستا 2 میاد کاش میخریدم اون موقع اس1 رو:19:

KAKHMAL
25-05-2011, 22:20
از عید که زمانی نیست من 7 ماه منتظرم دستم بگیرم اون موقع می خواستم اس1 بگیرم یارو فروشنده گفت سه ماه واستا 2 میاد کاش میخریدم اون موقع اس1 رو:19:
اونوقت میومدی اینجا میگفتی کاشکی گلکسی ۱ رو نگرفته بودم!!:19:

من چیزی که از موبایل خریدن یاد گرفتم اینه: هرگز برای خربد عجله نداشته باش !!:27:

یا علی

aram24
25-05-2011, 22:41

سوالی دارید از اینا بپرسید

farhooode
25-05-2011, 22:43
کیفیت صفحش هم خوبه دیگه
سوپر عموت
من 8910 سامسونگ دارم انصافا این مدل صفحه نمایش رودست نداره

PersiAndroid
25-05-2011, 22:51
چه فرق داره گرفته بودي هم مثه من ميشدي اصلا دست ودلم به گالكسيه خودم نميره:13:
_
زنگ زدم به موبايليه ميگه همين روزا ميرسه......:8:
خدا كنه راست بگه... :46:ولي بهش نمياد..:31:
راس ميگن آدما چيزايي رو كه دوس دارن باور كنن ، باور مي كنن :20:

kissyou
25-05-2011, 23:09
_

سلام PersiAndroid جان

چی شد خریدی یا نه ؟بابا کف کردیم منتظر اینیم که گوشی بیاد دستت یه ریویو خفن از این گوشی بذاری برامون....راستی طرف سفارش داد گوشی رو یا نه؟:5:

golmohammadi
25-05-2011, 23:18
سلام دوستان
درسته همگی منتظر این غول سامسونگ هستیم
ولی خب زیاد هم اسپیم ندید
تاپیک شده شبیه چت روم
ممنون از همکاریتان

PersiAndroid
25-05-2011, 23:22
آره به دو تا از مغازه ها بيعانه دادم تقريبا پول دوتاشو دادم... يكي گفته نهايتا شنبه ميرسه يكي ميگه وسطاي هفته ديگه ميدم يه مسافر برات بياره...
فعلا كه منتظرم...

yusefy
25-05-2011, 23:29
_

اخه من تا حالا اندروید نداشتم یعنی دست خودم فقط نوکیا بوده الانم 1100 ! دارم خل میشم از دستش کم کم:31:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

سلام دوستان
تاپیک شده شبیه چت روم
ممنون از همکاریتان

قبول دارم خدایی اما تا نیاد حرفی جز همین اسپمانداریم که لا اقل انتظارو راحت تر مبکنه:11:

kissyou
25-05-2011, 23:31
سلام دوستان
تاپیک شده شبیه چت روم
ممنون از همکاریتان

سلام گل محمدی جان قربون اون اسم قشنگت بشم. قشنگی این تایپیک به همین هیجاناتش و صحبت در مورد این گوشی و بحث و تبادل نظر در مورد اونه به اینکه نمیگن اسپم :46:

حالا شما بگو در مورد این گوشی چه نظری داری میخوای بخریش یا نه؟:31:

golmohammadi
26-05-2011, 00:11
سلام گل محمدی جان قربون اون اسم قشنگت بشم. قشنگی این تایپیک به همین هیجاناتش و صحبت در مورد این گوشی و بحث و تبادل نظر در مورد اونه به اینکه نمیگن اسپم :46:

حالا شما بگو در مورد این گوشی چه نظری داری میخوای بخریش یا نه؟:31:
بله شما راست میگین
من هممنظورم همه پستها نبود فقط عده ای بود

نظر خودم
خب راستش یه جورایی اره
دلربایی خاصی داره این گالاکسی ای 2
میدونی از یه چیز سامسونگ که بدم میومد چی بود ؟
در اکثر گوشیها تنوع از نظر قیافه نبود
مثلا امنیا و گالاکسی اس و 551 و .. همگی شبیه هم بودند
و گالاکسی اس هم اصلا زیبا نیست (نظر شخصی)
ولی این گالاکسی اس 2 از بقیه گوشیهاش تقریبا زیباتر هست

نداشتن دکمه برای عکاسی درسته ؟
خیلی نا امید شدیم
قبلی فلش نداشت
این دکمه :41:
به هر حال سی پی یو دو هستیه ای و رم 1 گیگ و صفحه سوپر آمولد خیلی عالیه
امیدوارم باطریش بتونه جوابگوی نیازهای گوشی باشه (بعید میدونم :41:)
تازه یکی از دوستام هم قراره براش بخرم اینو هی میپرسه اومده یا نه

خودم اگه بخوام بخرم منظر میمونم تا چند نفر بخرند
تا ببینم مشکلات عجیب و ... نداره
در ضمن افت قیمتش هم چند ماهی طول میکشه
خوبیش اینه که اگه بیاد به هر حال در آرک نیز تاثیر میزاره و افت میکنه قیمتش

en8800gt
26-05-2011, 06:21
آقا این سایت پیشفروش قیمت نهاییشو اعلام کرده.
تومان1,300,000 :18:
من کلاٌ پشیمون شدم.میرم یک گلکسی اس دست دوم میخرم تا چند ماهی که این بیاد پایین.:13:

M-Ebi
26-05-2011, 10:28
:8:
دمت گرم:10:
اگه خبری شد مارا بی خبر نذاری :31:
دست پسر عموت درد نکنه:21:
ضمنا توی ویدئوی اتصال کیبرد و موس متوجه چگونگی راه اندازی هردو نشدم اگه امد و همه انشاا... خریدیم توضیح کامل انو یکی بده:5:
چشم شیطون :4:اینجوری کور :evil2: کوششم کر:8:

تا اونجا که خاطرم هست تو ویدئو میگه کیبرد و موس رو متاسفانه نتونسته با usbon the go (otg) وصل کنه و اونها رو
از طریق Bluetooth اتصال داده ...(توضیح اینکه خیلی وقت پیش دادم دقیق یادم نیست) البته فلش مموری را به راحتی
خونده و هارد اکسترنال رو هم از طریق یک هاب که آداپتور هم بهش وصله تونسته بشناسه و اطلاعاتش رو بخونه.
البته اون آداپتور خیلی مهمه ... :31:

Hadi3at
26-05-2011, 18:20
دوستان خبری از مایکروتل هنوز نیست ؟؟

KAKHMAL
26-05-2011, 18:38
اونكه 700 بيعانه گرفته گفت 830 اينجا بهت ميدم باهاشم شرط كردم فردا نگي بيشتر باهام افتاده
اونكه 300 گرفته گفته كتر از 830 بهت ميدم.
اگه دوتاش رسيد دستم و قرار شد بدم بچه هاي فروم همون 830 ميدم:10:اگه اون يكي هم كه ارزونتره بعدا رسيد بازم مناسب تر ميدم
منو باش فک میکردم

فقط یکیشو میخوای!

واسه همین داشتم خودمو خفه میکردم!

موفق باشی!

یاعلی

پ.ن. برای اینکه اسپم نشه:

ریویو از cnet!

A S U S
26-05-2011, 22:58
اینم برنامه (Unlock Sim)باز کردن قفل شبکه جیگر سوز2 :

منبع و اموزش:

milad_takjoo
27-05-2011, 00:13
اینم برنامه (Unlock Sim)باز کردن قفل شبکه جیگر سوز2 :

منبع و اموزش:

اینطوری باشه میشه مدل لاک رو با قیمت پایین تر آورد و بعد آنلاک کرد...واقعا جواب میده؟

golmohammadi
27-05-2011, 00:40
آقا این سایت پیشفروش قیمت نهاییشو اعلام کرده.
تومان1,300,000 :18:
من کلاٌ پشیمون شدم.میرم یک گلکسی اس دست دوم میخرم تا چند ماهی که این بیاد پایین.:13:
کار خوبی میکنی

گل جان اگه فیلمای عکاسی با این گوشی رو یوتیوب ببینی متوجه میشی چقد یوزر فرندلیه واقعا به نظر من به کلید خاص نیازی نداره:20:
دوربین هرچقدر هم قوی باشه بدون دکمه فایده نداره
الان حتی htc که دکمه نمیزاشت رو گوشیهاش داره دکمه میزاره
بعد سامسونگ یکیو بدون فلش میزنه یکیو بدون دکمه و ....
در ضمن عکسهای gsm arena زیاد مهم نیستند
چون همه عکسها را در روشنایی کافی میگیرند
اختلاف دوربینها در نورهای کم و شب هستند

من نوکیا N8 دارم.واسه خرید S2 به نظرتون الان گوشی رو بفروشم بهتر نیست؟الان N8 کار کرده رو چند میخرن؟

بستگی داره گارانتی داره یا نه و چی هست گارانتیش
و چقدر مونده
و اینکه ترو تمیزه یا نه

hasanmotori
27-05-2011, 09:39
دوربین هرچقدر هم قوی باشه بدون دکمه فایده نداره
الان حتی htc که دکمه نمیزاشت رو گوشیهاش داره دکمه میزاره
بعد سامسونگ یکیو بدون فلش میزنه یکیو بدون دکمه و ....
در ضمن عکسهای gsm arena زیاد مهم نیستند
چون همه عکسها را در روشنایی کافی میگیرند
اختلاف دوربینها در نورهای کم و شب هستند

در مورد عکس تو روز قبول دارم و به نظر منم باید دوربینا تو شب مقایسه بشن اینجارو ببین :

ولی شاتر به نظرم خیلی مهم نیست که از ارزش دوربینش کم کنه

PersiAndroid
27-05-2011, 10:32
به نظر من فوکوس لمسی (touch focus) خيلي بهتر از دكمه شاتر هست

PersiAndroid
27-05-2011, 10:45
اينو گذاشتم واسه اسكرين سيورم:

يه سري عكس:

M@hdi-B
27-05-2011, 14:56
تاپیک گفتگو آزاده دیگه نه؟ بکشین بیرون دیگه بابا ... ر ...دین تو پی سی رفت .. اون از تاپیک آرک و ایکس 10 اینم از جی اس2

خجالتم خوب چیزیه

PersiAndroid
27-05-2011, 15:18
تاچ فوکوس را چند سال پیش در x1 تجربه کردم
داشتن و نداشتنش زیاد اهمیتی نداره
گوشیهایی که تاچ فوکوس نداره را میتونی ابتدا در محل مورد نظر فوکوس کنی بعد گوشی را بچرخونی و عکس بگیری
اینا زیاد مهم نیستند

منظورم در مورد عكس برداريه با اين روشه من خودم شاتر رو بيشتر به خاطر تمركزش دوس دارم چون بعضي وقتا تاچ فوكوس و بعدش زدن دكمه SHOT يكم سخته ولي با اين حال به نظر من از دكمه شاتر بهتره و بيشتر اوقات تجربه عكس برداريه بهتري داره

KAKHMAL
27-05-2011, 16:02
از نظر من که دوربین زیاد مهم نیست!

مگه چند بار میخواین از دوربین استفاده کنین و مهم باشه که دکمه شاتر داره یا نه؟!

من حتی اگه این گوشی دوربین ۳.۲(یه چیز معقول!) بدون فلاش هم داشت باهاش مشکل نداشتم!

در مورد سیمبین!

اگه جرءت دارین همینا رو توی انجمنشون بگین!
من خودم یه هفته تمام داشتم واسشون با دلیل و مدرک میگفتم سیمبین بدرد نمیخوره!
دیگه از بس گفتم خسته شدم امضامو عوض کردم و گفتم بهشون کاملا حق با شما ست ببخشید مزاحمتون شدم!

و رفتم!

کلا زیاد روش بحث نکنید!

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

حسن جان اون عکسها همش در روشنایی روز هستند
شما حتی اگر گالاکسی اس(مثال) را با پیکسون 12 تو روز مقایسه کنی اختلاف چندانی نبینی
ولی این تاریکی هست که عیب دوربین را برملا میکنه
و هر چی نویز و ... هست دیده میشند
حالا این بحث به کنار
ظاهرا خیلیها بدون دکمه شاتر گوشیو بیشتر دوست دارند
اگردر ضمینه عکاسی وارد باشند باید این نکته را بدانند که
وقتی میخواهی عکس بگیری ابتدا فوکوس میکنی
و ممکنه بسته به شرایط محیط و ... چند ثانیه در این حالت نگه داری
و در زمانی مناسب دکمه را بیشتر فشار داده تا عکس را بگیری

به هر حال من هم از خدامه دوربینش بهتر باشه
و یکی از موراد مورد توجه من در گوشی بعدیم هستش

۴ تا عکس :یکی نور زیاد یکی متوسط یکی نور کم یکی تاریکی مطلق گرفته بود!

عالی بود!

یا علی

KAKHMAL
27-05-2011, 16:20
اینو نیگا کنین جالبه:
اول آیپاد۲ و آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو درمورد بروزرهاشون یه رقابت میذاره ( که برنده معلومه!!)

و در آخرش یه کار جالب میکنه

آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو میذاره توی جیب شلوار و نشون میده جا گیریش چه جوریاست!

Hadi3at
27-05-2011, 17:00
سری دوم فروش هم در امارات و توسط این سایت شروع شد

hasanmotori
27-05-2011, 19:01
حسن جان اون عکسها همش در روشنایی روز هستند

تو همون لینکی که دادم صفحه دومش مقایسه تو محیط داخلی با نور زیاد و متوسط و کم و فلش بود

اینم یه نمونمش در مقایسه با آیفون 4 که دوربین خوبی داره :

اینم کراپ 100%

Mig33
27-05-2011, 19:48
یه حسن این گوشی داشتن چیپ NFC هست که برای پرداخت های الکترونیکی داره جا میوفته...:

KAKHMAL
27-05-2011, 20:47
یه حسن این گوشی داشتن چیپ NFC هست که برای پرداخت های الکترونیکی داره جا میوفته...:

این ایرانو هم پشتیبانی میکنه؟!

مخصوصا با اینهمه امنیت گوگل حتما آدم میاد اطلاعات کارتشو میذاره رو سرور گوگل!!:41:

Mig33
27-05-2011, 20:57
این ایرانو هم پشتیبانی میکنه؟!

مخصوصا با اینهمه امنیت گوگل حتما آدم میاد اطلاعات کارتشو میذاره رو سرور گوگل!!:41:

اطلاعات روی چیپ NFC ذخیره میشه ...قابلیت انتفال وجه از گوشی به گوشی هم امکان پذیره .... تو آمریکا شروع شده و دارن کار میکنند بزودی فراگیر میشه ...ایرانو خبر ندارم ولی وقتی شرکنی مثل گوگل و شرکت مستر کارت و ... دارن روش سرویس میدن و قراره آمازون هم به اونا بپیونده پس تو کارا بودن پروژه شک نکنید ...امنیتش هم تضمین شدست .

matin_vv
27-05-2011, 22:32
یک ریویوی جدید از سنسیشن، و نکته جالب آخرش که اشاره به گالکسی 2 میکنه

soooot
27-05-2011, 22:41
اینو نیگا کنین جالبه:
اول آیپاد۲ و آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو درمورد بروزرهاشون یه رقابت میذاره ( که برنده معلومه!!)
و در آخرش یه کار جالب میکنه
آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو میذاره توی جیب شلوار و نشون میده جا گیریش چه جوریاست!

سلام
من آخرین نسخه مرورگرهای اپرا و فایر فکس و اینترنت اکسپلورر و کروم رو از طریق همون تستی که تو این فیلم روی آیپاد۲ و آیفون۴ و گلکسی اس۲ انجام میده رو روی یک کامپیوتر با سی پی یو دو هسته ای و دو گیگ رم DDR2 تست کردم.
نتایج زیر بدست اومد که فکر میکنم برای مقایسه قدرت مرورگرهای موبایل و تبلت با یه کامپیوتر معمولی جالب باشه.

( توی اون فیلم آیپاد امتیازی حدود 600 یا 700 و خورده ای و آیفن 4 امتیازی حدود 300 یا 400 و خورده ای میاره و گلکسی اس امتیازی در حدود 900 و خورده ای میاره ) جالب اینجاست که روی آیپاد و آیفون نسخه 5 مرورگر سافاری نصب هست که مرورگر پیشفرض IOS هست و بهترین کارایی رو روی اون داره و روی گلکسی نسخه 4 سافاری نصب هست که از نسخه 5 کند تره و مرورگرهایی با کارایی بهتر روی اندروید هم وجود داره.

KAKHMAL
28-05-2011, 08:32
سلام
من آخرین نسخه مرورگرهای اپرا و فایر فکس و اینترنت اکسپلورر و کروم رو از طریق همون تستی که تو این فیلم روی آیپاد۲ و آیفون۴ و گلکسی اس۲ انجام میده رو روی یک کامپیوتر با سی پی یو دو هسته ای و دو گیگ رم DDR2 تست کردم.
نتایج زیر بدست اومد که فکر میکنم برای مقایسه قدرت مرورگرهای موبایل و تبلت با یه کامپیوتر معمولی جالب باشه.

( توی اون فیلم آیپاد امتیازی حدود 600 یا 700 و خورده ای و آیفن 4 امتیازی حدود 300 یا 400 و خورده ای میاره و گلکسی اس امتیازی در حدود 900 و خورده ای میاره ) جالب اینجاست که روی آیپاد و آیفون نسخه 5 مرورگر سافاری نصب هست که مرورگر پیشفرض IOS هست و بهترین کارایی رو روی اون داره و روی گلکسی نسخه 4 سافاری نصب هست که از نسخه 5 کند تره و مرورگرهایی با کارایی بهتر روی اندروید هم وجود داره.
به شخصه الان با دیدن این بنج مارک اعلام میدارم: این سایت مزخرف ترین سایتیه که من دیدم!!:41:

شما همتون با اینترنت اکسپلورر کار کردین:2:
و اکثرا با فایرفاکس هم کار کردین!:10:

از نظر خودتون کدوم سریعتره؟!:19:
البته مگر اینکه این دسته بیل:27: ( استعاره از ید قدرت بیل گیتس :21:) یه هنر اساسی زده باشه توی این نسخه ۹ که من شک دارم!!:18:

یاعلی

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

یک ریویوی جدید از سنسیشن، و نکته جالب آخرش که اشاره به گالکسی 2 میکنه

تو این ریویو که گند زده تو حل اونایی که میخوان سنسیشن بخرن!
توی قسمت آخرش هیچی خوب از سنسیشن نگفته که!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The HTC Sensation is an extremely accomplished device, but there's no getting around the feeling that it underwhelms. While it is indeed a dual-core speed demon like the Samsung Galaxy S II, HTC's latest doesn't exhibit quite the same level of UI responsiveness and is furthermore saddled with a signed bootloader that prevents users from improving things themselves. Our biggest issue is with Sense, whose fancy new graphics and improved lockscreen utility can't hide the fact that the core UX hasn't materially changed from the days of the Hero.

In terms of design language, HTC is a monoglot and proud of it. The Sensation doesn't break with the company's established styling, yet its subtle physical refinements add up to make it a veritable pleasure to hold and to operate. Combining these excellent ergonomics with the phone's superior battery efficiency and generous qHD display resolution makes the Sensation a formidable foe for Samsung's celebrated new flagship. Given the choice between the two, we'd opt for the Galaxy S II for its brilliant display and snappier performance, but that's just a matter of preference. Ultimately, you'll have to decide what it is you value most in your Android superphone and pick the one that fits those needs best.

PersiAndroid
28-05-2011, 09:06
سلام

تازه زنگ زدم به موبايليه گفت امروز لنجه حركت ميكنه...

اي خدا اين پيرزنه گالكسي اس دو داره من ندارم...... :19:

mahroo_z1
28-05-2011, 09:16

با عرضه گوشی سامسونگ Galaxy S II در اوایل ماه میلادی جاری در انگلیس, این گوشی بسرعت تبدیل به محبوبترین گوشی در این کشور شد بطوریکه فروشش از گوشی iPhone 4 نیز در انگلیس فراتر رفته است:

منبع:

mahroo_z1
28-05-2011, 09:35

ویدئو:

mahroo_z1
28-05-2011, 10:28

ویدئو:

28-05-2011, 15:56
واقعا ترکوندین تاپیکو رفت... روزی 3-4 صفحه دارین می برین جلو کلشم اسپم... خوب این که همتون با هم بگین ای وای چرا GS2 توی ایران نمیاد چه کمکی می کنه؟؟؟

KAKHMAL
28-05-2011, 17:08
خبر خوب واسه دوستان عزیز

و خبر بد واسه PersiAndroid عزیز!!!!

۳۱ می یعنی ۳ روز دیگه نسخه ۳۲ GB میاد!!(یعنی ebay میفروشه!!)

اینم سایتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این خبر که البته یه خورده هم قدیمی هست ولی خالی از لطف نیست(:31:)
این گوشی با پردازنده تگرا۲ بصورت محدود تولید میشه!

یا علی

ninja3000sh
28-05-2011, 19:36
تاپیک گفتگو آزاده دیگه نه؟ بکشین بیرون دیگه بابا ... ر ...دین تو پی سی رفت .. اون از تاپیک آرک و ایکس 10 اینم از جی اس2

خجالتم خوب چیزیه
تایید میشه.
دوستان خواهشا کمی رعایت کنن.
بحثهای اضافه و بی مورد واقعا زیاد شده.:13:

M@hdi-B
28-05-2011, 19:49
این گوشی با پردازنده تگرا۲ بصورت محدود تولید میشه!

بهتر .. همچین آش دهن سوزی هم نیست .. ال سی دیش که احتمالا سوپر کلر هست .. دیگه با برنامه Chainfire3D هم مشکل بازیهایی که نیازمند چیپ تگرا هستند رفع شده

پس کلا بی خیال .. همه چی حله :31:

kissyou
28-05-2011, 20:51
سلام بچه ها یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود:10:

هنوز خبری از این گوشی نیست؟کسی خبر داره این گوشی تو ایران فروش رفته یا نه؟:13:

تو بعضی از فرمها که میرم یه سری ادعا میکنن که گوشی رو خریدن و از این حرفها البته چیز غیر ممکنی نیست چون اونایی که میرن دوبی و میان میتونن این گوشی رو بگیرن و بیارن تو ایران:31:

این موبایل فروشها هم با این قیمتهای کاذبشون شورشو در اوردن.مثل یه توپ تو خالین و اندازه یه فیل ادعا دارن:13:

بهشون میگم این گوشی الان چنده میگن من نمایندش تو این شهرم و فقط من میارم و از این جور حرفها و قیمتش هم 1250000:19:

دیگه واقعا خسته کننده شده.

بابا اگه دبی اومده که مایکروتل خبرش بیاره گوشی رو نمیدونم چیکار میکنن اینا:18:

نسخه 32 گیگ هم برای این گوشی وجود نداره قرار بود که بیاد ولی سامسونگ منحلش کرد پس دلتون رو به نسخه 32 گیگش خوش نکنید و اگه اومد سریع بگیرین این گوشی رو:46:

ninja3000sh
28-05-2011, 20:59
سلام بچه ها

تو بعضی از فرمها که میرم یه سری ادعا میکنن که گوشی رو خریدن و از این حرفها البته چیز غیر ممکنی نیست چون اونایی که میرن دوبی و میان میتونن این گوشی رو بگیرن و بیارن تو ایران:31:

این موبایل فروشها هم با این قیمتهای کاذبشون شورشو در اوردن.مثل یه توپ تو خالین و اندازه یه فیل ادعا دارن:13:

بهشون میگم این گوشی الان چنده میگن من نمایندش تو این شهرم و فقط من میارم و از این جور حرفها و قیمتش هم 1250000:19:

نسخه 32 گیگ هم برای این گوشی وجود نداره قرار بود که بیاد ولی سامسونگ منحلش کرد پس دلتون رو به نسخه 32 گیگش خوش نکنید و اگه اومد سریع بگیرین این گوشی رو:46:

عزیز گوشی فعلا بصورت عمده نیومده و تو خود تهران تا الانش خبری نیست.
البته همانطوری که گفتم 10 روز قبل چند تا آوردن که مسافرها آورده بودن و قیمتش 1.380 تومن بود.
ولی دیگه باید سر و کله اش پیدا بشه.گلسی اس 1 هم با تاخیر وارد بازار ایران شد.
همون نسخه 16 گیگ هم خوبه و یه مموری 32 گیگ میکرو بندازی روش میشه 48 گیگ که بنظرم کافیه.
مایکروتل هم قراره اواخر خرداد یا اوایل تیر وارد کنه.

hoha881
28-05-2011, 21:02
آقا یه خبر بد واسه همه
یه خبر خوب واسه پارسی آندروید عزیز!

اشتباه شد توی این تبلیغ گفته هنوز ۹ تا داره
و تا ۳۱ می تبلیغ انضا میشه!!!

که فک کنم کلاه برداریه!!

معذرت خواهی شدید!:11:

دکمه ویرایش هم وجود داره.
اگه یک خورده تند شد شرمنده.بحث اینه که قوانین رو رعایت کنین و موضوعات مهمتری رو مطرح کنین.و بحث های خصوصی رو در پروفایل و ... انجام بدین.

حداقل اسپم میدی روزی یک دفعه بده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs iPad2 vs iPhone4 - Browser benchmark

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHow to: Control Galaxy S2 with a Logitech bluetooth mouse

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Speaker Performance

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Browser Performance

sabzefosfori
28-05-2011, 22:59
سلام بچه ها یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود:10:

32 گيگ رو کنسل کرد بايد 100 پول يک رم 32 بديم که :13:

matin_vv
28-05-2011, 23:26
دوستان، این موضوع کنسل شدن نسخه 32 گیگی رو از کجا ذکر میکنید؟ منبعش رو میشه بگید؟

alex_pk
29-05-2011, 08:31
این دفعه یه سری پست های آخر پاک شد سری بعدی اخطار و محرومیت و اخراج و این حرفا...:5:
ممکنه این وسط تر و خشک با هم بسوزن پس دوستان لطف کنن از این دست موارد دیدن اطلاع بدن.
بحث های متفرقه رو ببرید تو گروه های اجتماعی.
مرسی.

KAKHMAL
29-05-2011, 10:16
دکمه ویرایش هم وجود داره.
خبر خوب و بد دیگه چیه؟
از سال 2007 تا حالا صبر کردی که تاپیک گالاکسی 2 به اسپم بکشی!!؟؟:4:
حداقل اسپم میدی روزی یک دفعه بده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs iPad2 vs iPhone4 - Browser benchmark

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHow to: Control Galaxy S2 with a Logitech bluetooth mouse

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Speaker Performance

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Browser Performance
ببخشید که بین این همه اسپم که یکی میگه تو چه طوری ؟! اون یکی میگه خوبم حرفای ما شد اسپم؟!

خیلی ممنون دستتون درد نکنه!:41:
تازه اگه اسپم هم دادن نه اینقدر که تاپیک رو به اسپم بکشم!

شما تو عمرتون تا حالا اشتباه نکردین؟!

دکمه ویرایش بدرد میخوره ولی نه وقتی که میخوای یه چیزی که گفتی رو کاملا نقض کنی!

عزیز یه جوری میگی انگار من با تاپیک گلکسی سا۲ کارمو توی فروم شروع کردم!!

قابل توجه شما من اکثر وقتایی که اسپم میدم زیرش سعی میکنم یه پست مفید بزارم!

آنتی اسپم:
توی موبایلستان شخصی به اسمortegoli گلکسی اس۲ خریده بود و حالا فروخته اینم حرفاش:

ریویو من
اولش که جعبه گوشی رو باز کردم با یک گوشی برخورد کردم که صفحه ی فوق العاده زیبا داشت وقتی گوشی رو باز کردم که باتری رو درون گوشی بزارم درب گوشی واقعاً نظرم رو جلب کرد بسیار نرم و غیر قابل شکستن امکان خش افتادن هم خیلی کم بود گوشی رو وقتی روشن کردم چون من عادت دارم نور گوشی رو 100 بزارم این کار رو همون اول کردم کیفیت به طرز عجیبی بالا رفت و من مبهوت این صفحه شدم
بعد دوربین گوشی رو تست کردم کیفیتش خیلی عالیه و حجم عکاش تقریباض 3مگابایت می شد و فیلمبرداری فول اچ دیش خیلی عالی بود اما باز به دوربین نمی رسید که این امر عادی ولی اینم بگم که از برترین های بازار هست
گوشی فوق العاده روون بود و من تایم گرفتم که وقتی گوشی رو روشن کردم 17 ثانیه طول کشید
اما دلیلی که باعث شد جفت گوشی ها رو بفروشم 2 دلیل بود
1)مشتری دست به نقد 2)باطریش
من باطری برام خیلی مهمه چون با گوشی زیاد ور میرم و روز های اول گوشی از دست پایین نمیاد
باطری سریع خالی میکرد وایر لسش سریع باتری رو میخورد اینم بگم به ke7 آپدیت کردم بهتر شد اما بازم همین مشکل بود خلاصه گفتم جفتشو بفروشم بعداً میاد تو ایران تا اونموقع دوباره آپدیت میاد این مشکل برطرف میشه و گوشی رو با قیمت متعادل می خرم
در رابطه با حجم صدای گوشی یک مقدار از گالکسی 1 بیشتر بود کیفیتش هم خوب بود

kissyou
29-05-2011, 12:00
این دفعه یه سری پست های آخر پاک شد سری بعدی اخطار و محرومیت و اخراج و این حرفا...:5:
ممکنه این وسط تر و خشک با هم بسوزن پس دوستان لطف کنن از این دست موارد دیدن اطلاع بدن.
مرسی.

اقای مدیر انجمن یه دفعه بگو که اصلا حرف نزنیم تایپیکم ببندیم دیگه. میشه لطف کنید بگید من باید در مورد چی تو این تایپیک صحبت کنم تا اسپم به حساب نیاد؟
و اینکه میای اینجا بچه ها رو تهدید میکنی کار درستی نیست.من بیشتر از 4 ساله تو p30world هستم تا حالا هم نه اخطار گرفتم نه حرف بدی زدم نه برای کسی مشکل ایجاد کردم.اینکه تر و خشک میسوزن من که حرفی نزدم و کاری نکردم برای چی باید پستام پاک شه اگه شما مدیری باید تدبیرت درست باشه و بتونی فقط اونایی که مشکل دارنو باهاشون برخورد کنید نه منی که ازارم به یه مورچه هم نمیرسه:19:دوستان محترم و بچه هایی که میان تو p30world و صحبت و تبادل نظر میکنن باعث رونق این سایت شدن وگرنه به تنهایی p30world یه سایت هست مثل تمام سایتای دیگه و اقای مدیر شما این رونق سایت رو مدیون دوستان عضو شده تو این سایت هستی پس اینجوری باهاشون برخورد نکن از یه مدیر این جور حرفها انتظار نمیره.
و من تو اون پست قبلیم چی نوشتم که شما پستمو پاک کردی؟؟؟؟؟؟؟
فهش دادم-حرف بدی زدم-بی احترامی کردم؟؟؟:41:

بچه ها از این به بعد اصلا تو این تایپیک صحبت نکنید.صبر کنید گالکسی اومد و کسی خرید این گوشی رو یه ریویو بزارید و این تایپیکو ببندید و خلاص چون مدیر محترم اینجوری میخوان:jealous:

alex_pk
29-05-2011, 12:43
مشکل شما اینه فکر می کنی فقط اگر پستت فحش باشه یا حرف بد باشه یا بی احترامی باشه باید پاک بشه
مورد اصلی رو اشاره نکردی که بی ربط بودن پسته.
پست قبلیت هم صحبت با مصطفی بود که من نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره.
اونایی که میان تو این تاپیک تا یه چیزی یاد بگیرن یا یاد بدن چه گناهی دارن که مکالمه شماها رو بخونن؟
پروفایل و پیغام خصوصی برای همین کاره.
شما 4 ساله تو فرومی به نظرم من اندازه 4 ساعت هم صرف نکردی قوانین هر بخش رو بخونی و دقیقا روش کار انجمن موبایل دستت بیاد.

در مورد اون پاراگراف آخرت هم نه عزیزم من اینجوری نمی خوام ، انجمن موبایل یک سری قوانینی داره (نوشته ) که توسط مدیریت وضع شده و نانوشته _که یوزر ها به مرور پی می برن _فقط برای بهتر شدن انجمن.
بنده هم موظفم اگر خلاف این عمل بشه رسیدگی کنم.
+
تاپیک برلی تخصصی تر شدن نیاز به کمک کاربر ها داره
و این مورد هم تا زمانی که مکالمه های خودتون رو داخل تاپیک بیارید یا 4 صفحه در مورد قیمت و... صحبت بشه بدست نمیاد./.

PersiAndroid
29-05-2011, 12:54
سلام KAKHMAL ميگم اولش خبر خوبه ماله من بود خبر بد واسه همه بعدش خبره بد مال من شد؟
يعني ديگه نسخه 32 قراره عرضه بشه؟ به قوله تو واسه من حيف شد كه سفارش دادم...
رفتم سايت رو ديدم قيمتش 950 دلاري بود كه با توجه به قيمت 16 گيگ 100 دلار بيشتر اختلاف ندارن كه باتوجه به قيمت 100 تومنيه يه كارت 32 كه بعضا تا 150 هم ميفروشن واقعا به صرفست

نوشته شده توسط matin_vv
دوستان، این موضوع کنسل شدن نسخه 32 گیگی رو از کجا ذکر میکنید؟ منبعش رو میشه بگید؟

تو يكي از پستا نوشته بودم:

تو فروم xda هم يكي بود كه نسخه 32 رو از يكي از سايتها پري اردر كرده بود و براش اين ايميل رو فرستاده بودن:

Dear -----x,
Unfortunately the situation regarding the Samsung Galaxy S II I9100 32GB has changed since your order was placed.

Initially, we were informed that stock of the Samsung Galaxy S II I9100 32GB would be arriving in late March, but this is no longer the case. At this stage we do not have an estimated date of arrival for the Samsung Galaxy S II I9100 32GB and as a result of this we have disabled the ability to purchase the handset on the Clove website.

Due to the change in circumstance, we have amended your order, replacing the Samsung Galaxy S II I9100 32GB with the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. You are of course welcome to cancel the order if you would not like the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. At this stage we are aware that the 16GB model will be available before the 32GB model.

We have now confirmed the price of the Samsung Galaxy S II I9100 16GB, it is currently priced at £440 + VAT (£528.00 inc. VAT). At the moment we are expecting the first stock to arrive at the beginning of May.

We would also like to point out that there has recently been reports of the Samsung Galaxy S II I9100 shipping with two different processor chips, the Samsung Exynos and the NVIDIA Tegra 2. At this stage we do not know which chip UK stock will ship with, although reports have suggested that it will be the Exynos chip. We will confirm these details as soon as possible.

Any updates regarding the Samsung Galaxy S II I9100 will be posted on the Clove blog, as well as the Samsung Galaxy S II I9100 16GB product page. We will do our best to keep you up to date with any further developments that do arise.

Regards

Sales Team

Clove Technology

TEL: +44 (0)1202 552936
FAX: +44 (0)1202 552937

ولي الان مثل اينكه قراره عرضه بشه و تو ebay گذاشته واسه فروش _ 31 مي

29-05-2011, 13:27
شما کوچک ترین اهمیتی به eBay ندین... میشه گفت 95% معاملات ای بی کلاه برداریه... یعنی کلا یه سایتیه که کسایی که توی این معاملات وارد نیستن سرشون کلاه بره :دی یه بار یکی iPhone 4 سفارش میده بعد چند روز عکسشو واسش پست می کنن... حالا بدبخت نمی دونسته که توی همون پیج فروشش خیلی ریز نوشته شده بوده که فقط عکسشو می فرستیم :دی

kissyou
29-05-2011, 13:34
مشکل شما اینه فکر می کنی فقط اگر پستت فحش باشه یا حرف بد باشه یا بی احترامی باشه باید پاک بشه
مورد اصلی رو اشاره نکردی که بی ربط بودن پسته.
پست قبلیت هم صحبت با مصطفی بود که من نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره.
اونایی که میان تو این تاپیک تا یه چیزی یاد بگیرن یا یاد بدن چه گناهی دارن که مکالمه شماها رو بخونن؟
پروفایل و پیغام خصوصی برای همین کاره.
شما 4 ساله تو فرومی به نظرم من اندازه 4 ساعت هم صرف نکردی قوانین هر بخش رو بخونی و دقیقا روش کار انجمن موبایل دستت بیاد.

در مورد اون پاراگراف آخرت هم نه عزیزم من اینجوری نمی خوام ، انجمن موبایل یک سری قوانینی داره (نوشته ) که توسط مدیریت وضع شده و نانوشته _که یوزر ها به مرور پی می برن _فقط برای بهتر شدن انجمن.
بنده هم موظفم اگر خلاف این عمل بشه رسیدگی کنم.
+
تاپیک برلی تخصصی تر شدن نیاز به کمک کاربر ها داره
و این مورد هم تا زمانی که مکالمه های خودتون رو داخل تاپیک بیارید یا 4 صفحه در مورد قیمت و... صحبت بشه بدست نمیاد./.

مدیر محترم انجمن قربون اون چشمهای ابیت برم من شما و تمام بچه های این فوروم و رو دوست دارم و به عشق شماها میام تو این سایت و گرنه دلیلی برای اومدن به این فوروم ندارم اگه مساله در مورد گالکسی اس 2 باشه توی گوگل ادم بگرده جواب تمام سوالاتش رو میتونه بگیره.

نمیدونم چی بگم اگه شما میگی این اسپم پس حتما هست من قوانینو همون روزی که میخواستم عضو بشم خوندم قوانین فورومها تو همه جا تقریبا یکسانه و من مشکلی باهاشون نداشتمو ندارم.اگه صفحات قبل این فوروم رو نگاه کنی میبینی که من خودم چند تا پست مفید و اموزنده در مورد گالکسی گذاشته بودم اگه میخواستم فوروم رو خراب کنم که این کارا رو نمیکردم از اول تا اخر اسپم میدادم.

حالا شما یه فوروم معرفی کن که ما بحث ازادمونو در مورد این گوشی اونجا ادامه بدیم:31:

بازم از شما و همه دوستان معذرت میخوام اگه باعث کدورت و ناراحتیتون شدم.منم همیشه دنبال یه بحث ارام و پر محتوا و سالم در مورد این گوشی یا هر چیز دیگه ای هستم و اهل اینکه بخوام فورومی رو خراب کنم نیستم و نخواهم بود.

منو ببخش اگه یه مقدار تند برخورد کردم.امیدوارم این سایت همینطور که همیشه پیشرفت کرده پیشرفت کنه.

سایت بحث ازاد تو این اینترنت پره ولی من 4 سال پیش این سایت رو انتخاب کردم و هیچ وقت ترکش نمیکنم چون واقعا این سایت رو دوست دارم:40:

ممنون و موفق باشید:11:

PersiAndroid
29-05-2011, 13:45
شما کوچک ترین اهمیتی به eBay ندین... میشه گفت 95% معاملات ای بی کلاه برداریه... یعنی کلا یه سایتیه که کسایی که توی این معاملات وارد نیستن سرشون کلاه بره :دی یه بار یکی iPhone 4 سفارش میده بعد چند روز عکسشو واسش پست می کنن... حالا بدبخت نمی دونسته که توی همون پیج فروشش خیلی ریز نوشته شده بوده که فقط عکسشو می فرستیم :دی

آره خيلي عجيبه چون انگار همش 9 تا دونست...
يعني تو هيچ كشوري هنوز نسخه 32 عرضه نشده؟
عجيبه چون كه سامسونگ چيزي اعلام نكرده

matin_vv
29-05-2011, 13:49
مرسی.

مدیر عزیز، لطف کنید حتماً یه سری به تاپیک Xperia Arc هم بزنید. این تاپیک در مقایسه با اون تاپیک، هیچ اسپمی نداره!

kissyou
29-05-2011, 13:50
آره خيلي عجيبه چون انگار همش 9 تا دونست...
يعني تو هيچ كشوري هنوز نسخه 32 عرضه نشده؟
عجيبه چون كه سامسونگ چيزي اعلام نكرده

درسته persiandroid جان من هر جا رو که گشتم تو اینترنت.داشتن در مورد اینکه نسخه 32 گیگش تولید نمیشه صحبت میکردن:41:

منم تعجب کردم چون سامسونگ اعلام کرده بود که نسخه 32 گیگ هم به بازار میاد حالا نمیدونم داستان چیه که همه دارن از نیومدن نسخه 32 گیگ این گوشی صحبت میکنند:13:

mahroo_z1
29-05-2011, 14:23

برای دیدن عکسهای گرفته شده با این گوشی به لینک زیر مراجعه کنید:

ویدئوی گرفته شده با این گوشی:

soheiloooooo
29-05-2011, 14:26
مدیر عزیز، لطف کنید حتماً یه سری به تاپیک Xperia Arc هم بزنید. این تاپیک در مقایسه با اون تاپیک، هیچ اسپمی نداره!
بحث اسپم و اراجیف گفتن زمانی شروع میشه که تمام بحث های فنی و علمی تقریبا تمام شده باشه.این یه چیزه نرماله.چون هنوز gs2عرضه نشده دوستان با اسپم سرخودشون رو گرم میگنن تا اینکه gs2وارد بازار شه.اونزمان دوباره یکم بحثا داغ میشه و بعد یه مدت که از تب و تاب افتاد میشه مث کلوپ ARC

29-05-2011, 14:57
دوستان لطفا بحثاتونو اینجا مطرح کنین :

ممنونم ;)

hoha881
29-05-2011, 17:56
کیس های تولید شده برای گالاکسی s2
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند کیس دیگه