مشاهده نسخه کامل
: مشکلی بسیار بسیار بسیار عجیب در فلش مموری!!!!!!!!!!!
Shahrooz_00
13-02-2011, 21:29
چند وقته که فلش مموری 4 گیگ کینگستونم نه فرمت میشه و نه میشه چیزی توش ریخت
اما با کامپیوترهای دیگه امتحان کردم هم به راحتی فرمت میشه هم اطلاعات میشه روش ریخت
ویندوزم رو عوض کردم بازم نشد
این در حالیه که یه فلش مموری 1 گیگ از همن نوع دارم اما در سیستمم هیچ مشکلی نداره و راحت فرمت میشه
لطفا لطفا لطفا کمکم کنید
خیلی تو نت گشتم هر برنامهای هم که بگید امتحان کردم اما نشد
اگه فلش روی سیستم دیگه چک شده و سالم بوده پس فلش سالمه
شما یک فلش 1 گیگ رو روی سیستم خودتون چک کردین و مشکلی نداشته
اول از همه اون فلش 4 گیگ رو روی یه سیستم دیگه فرمت کنید با نرم افزار مخصوص خودش بعد روی سیستم خودتون مجددا امتحان کنید
در ضمن ویندوز سیستمتون رو هم عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
Shahrooz_00
13-02-2011, 21:56
با تشکر از جوابتون اما اینکارارو هم کردم فلشو با سیستم دیگه فرمت کردم اما تو سیستم خودم در ابتدا میشناسه اما به محض دیتا ریختن روی اون آیکونش توی my computer میاد و میره و فرمت هم نمیشه و سیستم دیگه نمیشناسش تا ریست شه!!!
ویندوزم رو هم همین چند روز پیش عوض کردم بازم نشد
آنتی ویروسم هم NOD32 هستش که کاملا بروزه
دیگه نمیدونم چیکار کنم هر کاریکه به فکرم میرسیده انجام دادم!!!!!!!!:41::41::41::41:
از پورت های USB خود مادربرد استفاده کنید نه از جلوی کیس... ببینید درست میشه؟
Shahrooz_00
15-02-2011, 11:51
منظورتون از پورت های USB خود مادربرد چیه؟
اگه منظورتون پورت های USB پشت کیس هستش با انها هم امتحان کردم
هم با جلو کیس هم پشت
مثل اینکه هیچکس در این مورد چیزی نمیدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون از خیلی ها سوال کردم و خیلی راه حل پیشنهاد شده اما هیچ نتیجه ای حاصل نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم مرسی از شما
منظورتون از پورت های USB خود مادربرد چیه؟
اگه منظورتون پورت های USB پشت کیس هستش با انها هم امتحان کردم
هم با جلو کیس هم پشت
مثل اینکه هیچکس در این مورد چیزی نمیدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون از خیلی ها سوال کردم و خیلی راه حل پیشنهاد شده اما هیچ نتیجه ای حاصل نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم مرسی از شما
وقتی با کامپیوتر های دیگه مشکلی ندارید یعنی مشکل از خود فلش هست...
دیگه بیشتر نمیدونم.:11:
موفق باشید.
omid.pari
15-02-2011, 13:41
سلام
برو DEVAICE MANAGER و از اونجا هم برو Disk drives ببین تو اونجا مدل فلشت رو آورده یا نه؟(وقتی که فلش رو به کامپیوتر میزنی)
در ضمن ویندوز شما چیه؟
Shahrooz_00
15-02-2011, 17:42
وقتی با کامپیوتر های دیگه مشکلی ندارید یعنی مشکل از خود فلش هست...
دیگه بیشتر نمیدونم.:11:
موفق باشید.
فکر نمیکنم مشکل از فلش باشه چون روی سیستمهای دیگه به راحتی کار میکنه
فرمت میشه ، میشه اطلاعات روش ریخت و اطلاعات ریخته شده روش هم خونده میشه
اما بازم مرسی از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید
خیلی ممنون
Shahrooz_00
15-02-2011, 17:51
سلام
برو DEVAICE MANAGER و از اونجا هم برو Disk drives ببین تو اونجا مدل فلشت رو آورده یا نه؟(وقتی که فلش رو به کامپیوتر میزنی)
در ضمن ویندوز شما چیه؟
بله عزیز اونجا هست kingstone data Traveler 2.0 usb device
اما به محض کپی کردن دیتا روش هم از my computer میپره و هم از device manager
مرسی دوست عزیز
omid.pari
15-02-2011, 18:14
بله عزیز اونجا هست kingstone data Traveler 2.0 usb device
اما به محض کپی کردن دیتا روش هم از my computer میپره و هم از device manager
مرسی دوست عزیز
شما از اونجا یه بار فلشت رو unistall کن بعد فلشت رو دربیار دوباره بزن به کامپیوتر ببین درست میشه یا نه
در ضمن ویندوزت رو نگفتی چیه؟
Shahrooz_00
15-02-2011, 18:39
شما از اونجا یه بار فلشت رو unistall کن بعد فلشت رو دربیار دوباره بزن به کامپیوتر ببین درست میشه یا نه
در ضمن ویندوزت رو نگفتی چیه؟
بازم نشد دوست عزیز
با این کار فقط درایو که قبلا :V بود الان شده :U
جالب اینجاست با هربار ریست سیستم فلش در ابتدا خونده میشه و اطلاعاتی که آخرین بار روش کپی شده رو نشون میده اما چیزی روش اجرا نمیشه و کپی هم نمیشه!!!!!!!!!!!
تا حالا دیگه اینجوریشو ندیده بودم :41::41::41::41::41::41::18::18::18::18::18::18::4 1::41::41::41::41:
ویندوزم XP سرویس پک 2 هستش
omid.pari
15-02-2011, 19:13
شما فلش دیگه ای هم رو سیستمتون امتحان کردین؟
به احتمال قریب به یقین فلشتون ویروسی شده.
با برنامه HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL (راحت پیدا میشه و کم حجمه)یه بار فلشت رو فرمت کن ببین درست میشه؟
قبل از اینکه فرمت کنی این کار رو یه بار امتحان کن برو دیوایس منیجر و از اونجا فلشت رو unistall کن ولی قبل از اینکه فلشت رو بیرون بیاری از همون دیوایس منیجر برو Storage controllers ببین اگه فلشت یا یه چیزه ناشناخته اونجا بود اون رو هم unistall کن ببین چی میشه. بعد فلشت رو بیرون بیار دوباره بزن.
Shahrooz_00
15-02-2011, 21:25
شما فلش دیگه ای هم رو سیستمتون امتحان کردین؟
به احتمال قریب به یقین فلشتون ویروسی شده.
با برنامه HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL (راحت پیدا میشه و کم حجمه)یه بار فلشت رو فرمت کن ببین درست میشه؟
قبل از اینکه فرمت کنی این کار رو یه بار امتحان کن برو دیوایس منیجر و از اونجا فلشت رو unistall کن ولی قبل از اینکه فلشت رو بیرون بیاری از همون دیوایس منیجر برو Storage controllers ببین اگه فلشت یا یه چیزه ناشناخته اونجا بود اون رو هم unistall کن ببین چی میشه. بعد فلشت رو بیرون بیار دوباره بزن.
کار دومی که گفته بودید رو اول انجام دادم اما هیچ تاثیری نداشت!!!!
از برنامه ای که گفتید استفاده کردم اما موقع فرمت کردن تمامی سکتورهارو ارور میده format error occured at offset 45612.....
مسئله دیگه اینکه وقتی فلش 1 گیگم که دقیقا از نوع همین فلش 4 گیگ مورد دارم هستش رو میزارم در قسمت firmware برنامه hdd low level برای فلش 1 گیگ نوشته 1.00 اما برای فلش 4 گیگ نوشته PMAP
persianastronomy
15-02-2011, 22:31
Error Cheking رو امتحان کردی ؟ شاید جواب بده ها .
Microsoft Windows
16-02-2011, 00:03
Error Cheking رو امتحان کردی ؟ شاید جواب بده ها .
این دوستمون راست میگه حتما اینو آزمایش کن برو تو my comuterروی فلشت کلیک راست کن و از روی عکسی که گذاشتم انجام بده تو ویندوز اکس پی هم کارسازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kourosh_sos
16-02-2011, 11:29
شما بهتره ابتدا AutoPlay کلیه Device Storage ها رو Disable کنی برای این کار ابتدا Start و بعد Run و کادر gpedit.msc رو بزنید و از پنل سمت چپ به آدرس UserConfiguration و بعد Administrative Templates و بعد بر روی System کلیک کنید و حالا در پانل سمت راست دنبال گزینه Turn Off Autoplay بگردید بازش کنید حالا از قسمت Turn Off Autoplay on گزینه All Drivers رو انتخاب کنید و بعد گزینه Enable رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا برای اعمال تغییرات تو Run بزنید gpupdate /force یا سیستم رو Restart کنید حالا فلش رو وصل کنید حالا روی MyComputer رایت کلیک و گزینه Manage رو انتخاب کرده و به قسمت DiskManagments برید ببنید اونجا Partition فلش رو مشاهده میکنید یا نه حالا همین طور که پنجره بازه سعی کنید اطلاعات داخلش بریزید حالا اگر درایو فلش پرید از همین پنجره DiskManagments ببنید Partition ش هست یا نه اگر بود روش رایت کلیک کنید و گزینه Change Drive And Letter Paths رو انتخاب کنید و Partition فلشتون رو Add کنید ببنید Partition فلش میاد یا نه؟
چند وقته که فلش مموری 4 گیگ کینگستونم نه فرمت میشه و نه میشه چیزی توش ریخت
اما با کامپیوترهای دیگه امتحان کردم هم به راحتی فرمت میشه هم اطلاعات میشه روش ریخت
ویندوزم رو عوض کردم بازم نشد
این در حالیه که یه فلش مموری 1 گیگ از همن نوع دارم اما در سیستمم هیچ مشکلی نداره و راحت فرمت میشه
لطفا لطفا لطفا کمکم کنید
خیلی تو نت گشتم هر برنامهای هم که بگید امتحان کردم اما نشد
دوستان تقریباً همه ی موارد رو برات توضیح دادن ، امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
فقط من تنها موردی که به ذهنم می رسه اینه که شاید از خود کنترلر مادربردت باشه. مادربردت یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه؟ بهت پیشنهاد می کنم اگه فلشت روی یه کامی دیگه شناخته می شه با این برنامه FLASH MEMORY TOOLKIT 1.2 (ورژنش مهم نیست ، من خودم این ورژن رو دارم) ببریش زیر تست ببینی کاملاً درسته یا نه و یا یه فلش 4 گیگ دیگه رو سیستمت تست کنی ببینی درسته یا نه ممکنه از یو اس بی کنترلر مادربردت باشه و شاید تنظیمات بایوست یو اس بی روی 1.1 باشه نه 2. کاش مدل سیستمت رو هم می نوشتی تا از نظر سخت افزاری هم مورد بحث قرار بگیره. باز هم اگه سؤالی بود در خدمتم.
Shahrooz_00
18-02-2011, 11:00
این دوستمون راست میگه حتما اینو آزمایش کن برو تو my comuterروی فلشت کلیک راست کن و از روی عکسی که گذاشتم انجام بده تو ویندوز اکس پی هم کارسازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از همه روستان عزیزم
دوست من اصلا نمیشه error check کرد
چون بعد از زدن check now هیچ اتفاقی نمیفته و چکش نمیکنه
با یه سیستم دیگه error check کردم و هیچ ارور یا سکتور معیوبی پیدا نکرد و از این نظر کاملا سالمه
بازم ممنون از راهنماییت
Shahrooz_00
18-02-2011, 11:12
شما بهتره ابتدا AutoPlay کلیه Device Storage ها رو Disable کنی برای این کار ابتدا Start و بعد Run و کادر gpedit.msc رو بزنید و از پنل سمت چپ به آدرس UserConfiguration و بعد Administrative Templates و بعد بر روی System کلیک کنید و حالا در پانل سمت راست دنبال گزینه Turn Off Autoplay بگردید بازش کنید حالا از قسمت Turn Off Autoplay on گزینه All Drivers رو انتخاب کنید و بعد گزینه Enable رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا برای اعمال تغییرات تو Run بزنید gpupdate /force یا سیستم رو Restart کنید حالا فلش رو وصل کنید حالا روی MyComputer رایت کلیک و گزینه Manage رو انتخاب کرده و به قسمت DiskManagments برید ببنید اونجا Partition فلش رو مشاهده میکنید یا نه حالا همین طور که پنجره بازه سعی کنید اطلاعات داخلش بریزید حالا اگر درایو فلش پرید از همین پنجره DiskManagments ببنید Partition ش هست یا نه اگر بود روش رایت کلیک کنید و گزینه Change Drive And Letter Paths رو انتخاب کنید و Partition فلشتون رو Add کنید ببنید Partition فلش میاد یا نه؟
بله دوست من در قسمت DiskManagments سیستم Partition فلش دیده میشه
کاری که گفتی رو انجام دادم و بعد از کپی هم درایور فلش از MyComputer میپره و هم Partition فلش از DiskManagments
این پریدن اینجوری نیست که کاملا درایورش از MyComputer بره بلکه درایورش هی میره و میاد مثل اینکه سیستم سعی میکنه بشناسش اما نمیتونه و میپره و دوباره سعی میکنه و همینجوری ادامه داره
اما در DiskManagments اینطوری نیست و بعد از پریدنش دیگه Partition فلش در DiskManagments دیده نمیشه!!!!!!!!
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
دوستان تقریباً همه ی موارد رو برات توضیح دادن ، امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
فقط من تنها موردی که به ذهنم می رسه اینه که شاید از خود کنترلر مادربردت باشه. مادربردت یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه؟ بهت پیشنهاد می کنم اگه فلشت روی یه کامی دیگه شناخته می شه با این برنامه FLASH MEMORY TOOLKIT 1.2 (ورژنش مهم نیست ، من خودم این ورژن رو دارم) ببریش زیر تست ببینی کاملاً درسته یا نه و یا یه فلش 4 گیگ دیگه رو سیستمت تست کنی ببینی درسته یا نه ممکنه از یو اس بی کنترلر مادربردت باشه و شاید تنظیمات بایوست یو اس بی روی 1.1 باشه نه 2. کاش مدل سیستمت رو هم می نوشتی تا از نظر سخت افزاری هم مورد بحث قرار بگیره. باز هم اگه سؤالی بود در خدمتم.
بله دوست عزیز مادربوردم یو اس بی 2 رو ساپورت می کنه
اگر مادربورد ایراد داره پس جرا فلش 1 گیگم که مثل فلش 4 گیگم هست رو میشناسه و اون هیچ موردی نداره؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن فلشهای متفاوت دیگه ای با سیستم امتحان کردم و اوناهم ایرادی در سیستم نداشتند
ممنونم از راهنماییهات
arman665
18-02-2011, 11:12
آخرین درایو usb رو از سایت مادربورد دریافت کنید و بروز کنید ، شاید مشکلتان حل شود.
Shahrooz_00
18-02-2011, 11:23
مسئله دیگه اینکه وقتی سیستم روشنه و فلش رو بهش وصل میکنم از ابتدا همینجوری پرش داره و سیستم اصلا نمیتونه بشناسه و بازش کنه اما وقتی از ابتدا که سیستم خاموشه و فلش بهش وصله سیستم رو روشن میکنم فلش رو میشناسه و فلش باز هم میشه اما هیچ عملیاتی روی اون از قبیل کپی کردن چیزی روش و یا فرمت نمیشه انجام داد و به محض این کارها درایو فلش میپره!!!!!!!
واقعا دیگه موندم!!!!!!!
اگه سیستم مشکل داره چرا با فلشهای دیگه مشکل نداره
و
اگه فلش مشکل داره چرا با سیستمهای دیگه مشکل نداره
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
و مسئله دیگه اینکه وقتی این اتفاق برای فلش افتاد که من یه فایل رو از روی فلش shift/delete کردم و به محض این کار درایو فلش پرید و از اون موقع به بعد اینجوری شد
بازم ممنونم از همه دوستانی که با راهنماییهاشون سعی کردن بهم کمک کنن
مرسی از همتون
omid.pari
18-02-2011, 17:19
مسئله دیگه اینکه وقتی سیستم روشنه و فلش رو بهش وصل میکنم از ابتدا همینجوری پرش داره و سیستم اصلا نمیتونه بشناسه و بازش کنه اما وقتی از ابتدا که سیستم خاموشه و فلش بهش وصله سیستم رو روشن میکنم فلش رو میشناسه و فلش باز هم میشه اما هیچ عملیاتی روی اون از قبیل کپی کردن چیزی روش و یا فرمت نمیشه انجام داد و به محض این کارها درایو فلش میپره!!!!!!!
واقعا دیگه موندم!!!!!!!
اگه سیستم مشکل داره چرا با فلشهای دیگه مشکل نداره
و
اگه فلش مشکل داره چرا با سیستمهای دیگه مشکل نداره
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
و مسئله دیگه اینکه وقتی این اتفاق برای فلش افتاد که من یه فایل رو از روی فلش shift/delete کردم و به محض این کار درایو فلش پرید و از اون موقع به بعد اینجوری شد
بازم ممنونم از همه دوستانی که با راهنماییهاشون سعی کردن بهم کمک کنن
مرسی از همتون
از یک هاب استفاه کن ببین بازم اینجوریه
البته این طور که معلومه فلش با سیستمت مشکل پیدا کرده.
kourosh_sos
18-02-2011, 19:11
دوست عزیز به سایت سازنده فلشت برو ببین نرم افزاری برای آپدیت یا اصلاحیه Frimeare فلشت هست یا نه اگر بود دانلود و آپدیتش کن نتیجه رو اعلام کن.
Shahrooz_00
19-02-2011, 06:28
دوست عزیز به سایت سازنده فلشت برو ببین نرم افزاری برای آپدیت یا اصلاحیه Frimeare فلشت هست یا نه اگر بود دانلود و آپدیتش کن نتیجه رو اعلام کن.
به سایت سازندش یعنی kingston رفتم کلی هم گشتم اما هیج برنامه ای برای فرمت کردن یا بازیابی فلش پیدا نکردم!!!!!
Shahrooz_00
21-02-2011, 12:13
با سلام
دوستان عزیز نظری یا پیشنهاد دیگه ای نبود
در ضمن من جند تا فلش دیگه رو بوسیله برنامه HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL امتحان کردم
تمام اونا در قسمت firmware یک عدد نوشته مثلا 1.00 یا 0.00 یا ... اما این فلش مورد دار من در قسمت firmware نوشته PMAP
در وبسایت kingston هم گشتم اما متاسفانه چیزی پیدا نکردم
کسی هست که اطلاعاتی در مورد firmware و نحوه تغییر و یا آپدیتش چیزی بدونه
و یا آیا اصلا مشکل از firmware فلش هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
kourosh_sos
21-02-2011, 15:59
اگر به سیستم عامل لینوکس دسترسی دارید از طریق اون سیستم عامل فرمتش کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.