PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رمز گذاری برای مودم وایرلس SMC

Turk Oghlan
13-02-2011, 12:40
سلام
دوستان شبکه وایرلس من پسوورد نداره و وقتی میخوای وصل بشی بهش پسوورد نمی خواد.(وقتی با wi-fi موبایل سرچ می کنم،شبکه رو unsecured نشون میده).می تونین راهنمایی کنین کجای مودم باید برم دقیقا برای پسوورد گذاری؟(در ضمن وقتی میخوام وارد مودم بشم ازم پین میخواد که اینو پین 4رقمی رو خود شرکت بهم داده-با این مشکلی ندارم-اگه میشه راجع به این پین هم توضیح بدین که چیه و به چه درد می خوره)
مودم SMC مدل 7904(4 پورت،رنگ سفید)

Turk Oghlan
13-02-2011, 12:46
راستی یه مقایسه هم با سایر مودم (تو این رنج قیمت 60 تومن) می تونین بکنین؟
ممنون

sinaxex
13-02-2011, 18:36
معمولا ای پی اکسس پوینت یا مودم ای دی اس ال رو رنج 192.168.1.1 هست که اگر یوزر و پس رو تغییر نداده باشید به ترتیبت admin و admin هست
اکثر مودم ها در قسمت Basic setting قسمتی به نام wireless دارند که در این قسمت میتونید رمز عبور برای شبکه وایرلس اتون تعریف کنید در پروتوکل های wep ,wpa و... که ساده ترین اش wep هست که میتونید یک شماره موبایلی شماره تلفنی چیزی که 9 رقمی باشد ست کنید

scanme
13-02-2011, 18:44
مودم شما بسیار خوب هست بهتون پیشنهاد میکنم برای محدود کردن دسترسی از MAC Filter روی مودم استفاده کنید

وارد Firewall بشید توی مودم و MAC Filter رو انتخاب کنید و Mac Adress وسایلی که میخواین اینترنت روی اونا باشه بهش بدین و سیو کنید

Turk Oghlan
13-02-2011, 18:48
این مک آدرس وسایل مختلف رو (pc-laptop-printer)از کجا می نونم پیدا کنم؟

sinaxex
13-02-2011, 19:57
این مک آدرس وسایل مختلف رو (pc-laptop-printer)از کجا می نونم پیدا کنم؟
مک ادرس هر دستگاهی رو جعبه اش نوشته
یا اگر dhcp در مودم اتون فعال هست در قسمت DHCP Clients List میتونید ادرس ای پی یا مک دستگاه هایی که به اکسس پونت اتون وصل هست پیدا کنید

Turk Oghlan
13-02-2011, 23:05
ممنون از پاسخ ها،ولی اگه همون پسوورد ساده رو هم توضیح بدین ممنون میشم.(از کدوم قسمت مودم دقیقا می تونم روی شبکه وایرلس ،پسوورد بذارم تا هرکسی نتونه از اینترنت استفاده کنه)

sinaxex
13-02-2011, 23:27
ممنون از پاسخ ها،ولی اگه همون پسوورد ساده رو هم توضیح بدین ممنون میشم.(از کدوم قسمت مودم دقیقا می تونم روی شبکه وایرلس ،پسوورد بذارم تا هرکسی نتونه از اینترنت استفاده کنه)
گفتم تو پست 3 که دوست من!

iceboy24000
27-06-2013, 00:33
سلام دوستان
منم مودم وایرلس اس ام سی مدل SMC7904WBRA4 v1.0.7.0 دارم.الان نمیدونم چه مرگشه با هر قطع و وصل برقی و روش خاموش شدن اون پاسورد وایرلسش از بین میره و تنظیمات اینترنتم توش درست باقی میمونه و همسایه ها خوب حال میدم به ترافیکم و از خجالتش در میان
به نظرتون چکار بکنم؟
رفتام تو سایت سازنده بلکه ابدیتی برای سافت وارش پیدا بکنم ولی چیزی پیدا نکردم
دردش چیه به نظرتون؟و البته راه حلش

iceboy24000
15-07-2013, 10:28
سلام دوستان
منم مودم وایرلس اس ام سی مدل SMC7904WBRA4 v1.0.7.0 دارم.الان نمیدونم چه مرگشه با هر قطع و وصل برقی و روش خاموش شدن اون پاسورد وایرلسش از بین میره و تنظیمات اینترنتم توش درست باقی میمونه و همسایه ها خوب حال میدم به ترافیکم و از خجالتش در میان
به نظرتون چکار بکنم؟
رفتام تو سایت سازنده بلکه ابدیتی برای سافت وارش پیدا بکنم ولی چیزی پیدا نکردم
دردش چیه به نظرتون؟و البته راه حلش
Up.

Up