PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در جداکردن پردازنده از هیت سینک و کج شدن پین ها

pouya_99999
13-02-2011, 10:39
سلام دوستان می خواستم روی سی پی یو از این فن های سی پی یو کولر بزارم ولی دیدم فن از جاش در نمیاد . یکم کج و راستش کردم و با کمی زور در اومد بعد دیدم که سی پی یو چسبیده به هیت سینک کج و راستش کردم بازم در نومد بعد دیدم پین ها هم کج شده خیلیاشون .. الان نه پردازنده از هیت سینک جدا شده و پین ها هم کج شده چیکار کنم ؟ بعضی پین ها کمرشون هم کج شدن ... ؟؟؟
ای ام دی 4 هسته ای 955

pouya_99999
13-02-2011, 16:44
کسی نیست کمک کنه ؟

EXTREME
13-02-2011, 17:06
باید ببریش بیرون برات درست کنن کار شما نیست اگه میتونی با یه سوزن پین هایی که کج شده رو درست کن

pasargadd
13-02-2011, 17:28
با یک نخ دندون میشه جداش کرد نخ دندونو بین این دو قرار بده و حرکتش بده تا خمیر بریده بشه. و با موچین هم پین هارو با احتیاط صاف کن.

pouya_99999
13-02-2011, 17:37
باید ببریش بیرون برات درست کنن کار شما نیست اگه میتونی با یه سوزن پین هایی که کج شده رو درست کن

کجا ببرم که بتونه درست کنه ؟ شما جایی رو سراغ دارید ؟

با یک نخ دندون میشه جداش کرد نخ دندونو بین این دو قرار بده و حرکتش بده تا خمیر بریده بشه. و با موچین هم پین هارو با احتیاط صاف کن.

والا حتی یک درز هم نداره که جدا بشه . خیلی سفته .

kourosh_sos
13-02-2011, 17:40
دوست عزیز دلیل چسبیدن CPU به سینک داشتن خمیر سلیکون پشت آن هستش با یک پیچ گوشتی دوسو به کناره CPU خیلی آروم فشار بیارید تا از سینگ جدا شود بعد اگر پین های روی CPU نشکسته میتونی با موچین خیلی آروم صافشون کنی البته این کارایی که گفتم حوصله زیادی میخواد تا درست انجام بشه .

pouya_99999
13-02-2011, 18:11
دوست عزیز دلیل چسبیدن CPU به سینک داشتن خمیر سلیکون پشت آن هستش با یک پیچ گوشتی دوسو به کناره CPU خیلی آروم فشار بیارید تا از سینگ جدا شود بعد اگر پین های روی CPU نشکسته میتونی با موچین خیلی آروم صافشون کنی البته این کارایی که گفتم حوصله زیادی میخواد تا درست انجام بشه .
یعنی با یک پیچ گوشتی دو سو درست میشه ؟ اینی که من می بینم خیلی سفت تر از این حرفاست که بخواد با پیچ گوشتی خیلی نرم در بیاد . خمیرش مثل چسب دو قلو چسبیده . با حرارت دادن هم نرم نشده

hike
13-02-2011, 19:39
یعنی با یک پیچ گوشتی دو سو درست میشه ؟ اینی که من می بینم خیلی سفت تر از این حرفاست که بخواد با پیچ گوشتی خیلی نرم در بیاد . خمیرش مثل چسب دو قلو چسبیده . با حرارت دادن هم نرم نشده
بدون فن بگذار کار کنه تا خیلی داغ بشه بعد هیت سینک رو بپیچون ببین جدا میشه ...

ess_1362
13-02-2011, 19:59
بارها توضیح داده شده که قبل از جدا کردن سینک بذارید پردازنده 30 دقیقه زیر تست PRIME95 کار کنه تا به شدت گرم بشه و خمیر سیلیکون هم نرم بشه
شما اگر پردازنده هنوز از سوکت جدا نشده و سیستم روشن میشه همین کار را انجام بدین
ولی اگر پردازنده از سوکت جدا شده با دست پردازنده را بگیرید و سینک را بچرخونید ولی بالا و پایین نکنید

pouya_99999
13-02-2011, 20:33
بارها توضیح داده شده که قبل از جدا کردن سینک بذارید پردازنده 30 دقیقه زیر تست PRIME95 کار کنه تا به شدت گرم بشه و خمیر سیلیکون هم نرم بشه
شما اگر پردازنده هنوز از سوکت جدا نشده و سیستم روشن میشه همین کار را انجام بدین
ولی اگر پردازنده از سوکت جدا شده با دست پردازنده را بگیرید و سینک را بچرخونید ولی بالا و پایین نکنید

قبلش 2 ساعت روشن بود ولی نه زیر اون تست .پردازنده هم از سوکت خارج شده و با دست و ... از جاش خارج نمیشه و خیلی سفت چسبیده . من که هر چی زور زدم نشد

دوستان تو تهران کجا ببرم که بتونن درست کنن

EXTREME
13-02-2011, 20:46
قبلش 2 ساعت روشن بود ولی نه زیر اون تست .پردازنده هم از سوکت خارج شده و با دست و ... از جاش خارج نمیشه و خیلی سفت چسبیده . من که هر چی زور زدم نشد

دوستان تو تهران کجا ببرم که بتونن درست کنن
شما الان اون پین هاشو درست کنید دوباره سی پی یو رو جا بزنید با فن
و نیم ساعت تست از سی پی یو بگیرید با نرم افزار super pi که دمای سی پی یو بالا بره دما که بالا رفت و بالا موند
سریع سیستم رو خاموش کنید و هیت سینک رو از سی پی یو جدا کنید
مگه چسب دو قلو زدی:31:

pouya_99999
15-02-2011, 12:44
دوستان کجا ببرم تو تهران که صد در صد بتونه درست کنه ؟ پین ها رو هم صاف کنه ..

اگه آدرسی دارید پ خ کنید

dashamir_007
19-04-2011, 23:56
ببربازارایرانیان منم ی غلطی کردم دست زدم چندتاشون کج شد بامکافات صافشون کردم

pasargadd
20-04-2011, 19:28
دوستان کجا ببرم تو تهران که صد در صد بتونه درست کنه ؟ پین ها رو هم صاف کنه ..

اگه آدرسی دارید پ خ کنید
اگر وضعیت خیلی خراب نیست میتونین خودتون با موچین صاف کنین و گرنه ببرین زیرزمین کامپیوتر ایران.