مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ در هنگام بالا آمدن ویندوز
camel_60
13-02-2011, 01:24
با سلام خدمت شما دوستان
لپ تاپ من dell studio 1557 هستش ...
ولی متاسفانه با مشکل عجیبی مواجه شدم ...
وقتی که لپ تاپ رو روشن می کنم در هنگام بالا اومدن یعنی دقیقا قبل اینکه صفحه آبی رنگ ویندوز 7 بیاد به طور ناگهانی سیستم کلا خاموش میشه :41:
حتی سیدی ویندوز 7 رو برای نصب مجدد میزارم تا ویندوز رو عوض کنم به هنگام ورود به صفحه آبی رنگ setup هم کلا سیستم خاموش میشه ...
در کل اینکه با بالا اومدن ویندوز مشکل داره و انگار برق سستم میپره:13:
میخواستم ببینم مشکل از چی هستش؟:11:
با تشکز
esmail194
13-02-2011, 11:20
از باتری استفاده میکنی یا از برق اداپتور؟
باتری رو از دستگاه جدا کن و از آداپتور استفاده کن.
camel_60
13-02-2011, 12:24
از باتری استفاده میکنی یا از برق اداپتور؟
باتری رو از دستگاه جدا کن و از آداپتور استفاده کن.
همه این کارا رو کردم ...
بی باتری و با باتری و حتی باتری و برق ...
اما نتیجه نداره ...
teknosys
13-02-2011, 13:16
با سلام خدمت شما دوستان
لپ تاپ من dell studio 1557 هستش ...
ولی متاسفانه با مشکل عجیبی مواجه شدم ...
وقتی که لپ تاپ رو روشن می کنم در هنگام بالا اومدن یعنی دقیقا قبل اینکه صفحه آبی رنگ ویندوز 7 بیاد به طور ناگهانی سیستم کلا خاموش میشه :41:
حتی سیدی ویندوز 7 رو برای نصب مجدد میزارم تا ویندوز رو عوض کنم به هنگام ورود به صفحه آبی رنگ setup هم کلا سیستم خاموش میشه ...
در کل اینکه با بالا اومدن ویندوز مشکل داره و انگار برق سستم میپره:13:
میخواستم ببینم مشکل از چی هستش؟:11:
با تشکز
سلام
هیت سینک سیستم رو چک کن . یعنی باز کن دستگاه رو و در حالی که سیستم خنک کننده رو می بینی سیستم رو روشن کن و کارایی فن و مقدار حرارت لوله های مسی رو لمس کن. اگه حس کردی بیش از حد گرم میشن یا فن دورش پایینه بگو تا بیشتر توضیح بدم.
موفق باشین.
camel_60
13-02-2011, 17:42
سلام
هیت سینک سیستم رو چک کن . یعنی باز کن دستگاه رو و در حالی که سیستم خنک کننده رو می بینی سیستم رو روشن کن و کارایی فن و مقدار حرارت لوله های مسی رو لمس کن. اگه حس کردی بیش از حد گرم میشن یا فن دورش پایینه بگو تا بیشتر توضیح بدم.
موفق باشین.
راستش الان گارانتیش 11 ماه شده یعنی 1 ماه مونده به خاطر همین دست به کار نشدم چون گارانتی دیگه قبول نمیکنه ...
میترسم بدم گارانتی نامردی کنه کلی خرج بذاره رو دستم ... چون پشت تلفن که مشکوک میزدن ...
طبق تجربه مشکل چیه یعنی؟؟:5:
camel_60
13-02-2011, 22:37
خیلی جالبه ساعت 8 لپ تاپ رو بسته بندی کردم تی پاکس کنم برای گارانتی ...
گفتم یه امتحان دیگه کنم ... دید بالا اومدش ... در صورتی که دیروز و امروز صبح بارها خاموش روشن کردم اما جواب نگرفم ...
حالا مشکل رو چی میدونین شما؟؟؟
DONCARLO
23-05-2011, 14:21
به نظر من مشکل دمای بالای سیستم هستش
منم الان دقیقا همین مشکل رو دارم
تا قبل از خوندن این مطلب شک داشتم که مال دمای بالا باشه اما الان تا حدی مطمئن شدم
هر چند من فن خنک کننده هم دارم اما بازم خیلی داغ میشه
خاموش شدن سیستم بخصوص لپ تاپ به این شکل که شما میگی فقط از دمای بالا است.شما فقط سیستم کولینگ لپ تاپت رو چک کن.
hootan2003k
20-08-2011, 11:55
سلامٰ
من شارِژر لب تابم خود به خود بعد از چند دقیقه off میشهٰ وقتی پریزو عوض میکنم دوباره روشن میشه و بعد از چند دقیقه دوباره off میشهٰ مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکن هستش پریز ها مشکل داشته باشه؟ چون قبلانم شارژزو داغ می کردند...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.