مشاهده نسخه کامل
: ال ای دی سامسونگ ، ال جی یا ایسوس ؟
noisymind
13-02-2011, 00:27
سلام. راستش چون خیلی عجله برای مانیتور ندارم نمیخواستم تاپیک بزنم ولی گفتم شاید بعدا به درد بقیه هم بخوره.
من کار گرافیکی با سیستم انجام نمیدم و اهل بازی هم نیستم و فقط با تکتس و Exel با جداول ریزش و اتوکد زیاد سر و کار دارم. البته فیلم هم زیاد میبینم!
سیستمم هم AMD x2 2.2 با سه گیگ رم و کارت گرافیک هم GeForce 8400 !
با توجه به این تفاسیر فکر کنم یک ال ای دی 19 یا 20 برام بس باشه.
حالا
- اول اینکه بگین اصلا کلا میشه گفت کدوم برند بهتره؟ یا باید مدل به مدل هر برند مقایسه بشه؟
- تو گارانتی ها حداقل مادیران مشکلی باشه 2 ساعته میان حلش میکنند. بقیه هم گارانتیاشون به درد بخور هست؟
- مدلی که معرفی میکنید لطفا زاویه دیدش هم خوب باشه که مجبور نباشیم حتما مستقیم جلوش بشینیم فیلم ببینیم
- اون بحث تکست و متن و اینا ریز بودنش مشکل ساز نشه که چشام همینجوریش داره کور میشه! :31: اونم تو وین7
- نورشم غیر موقع فیلم در مواقع عادی و خوندن تکتس و اینا تو چشم نزنه یک وقت
- طراحیش هم هر چی ظریف و شیک تر باشه که خیلی خوبه.
- راستی قیمتشم زیر 250 باشه که چه بهتر.
مرسی :11:
noisymind
13-02-2011, 20:01
متخصصین عزیز هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم.
Advanced Ali-001
13-02-2011, 22:06
ال جی روفاکتوربگیر.
اول ایسوس بعد سامسونگ ال جی راتاآخرعمرفراموش کن.
noisymind
13-02-2011, 22:23
ممنون علی جان . ولی از اونجا که من آدم بدشانسی هستم و هر چی میگرم خراب در میاد :41: اون دو تا دیگه برام مشکل ساز نمیشن؟ چند تا مدل هم اگه مد نظرتون هست که موارد بالا رو پوشش بده معرفی کنید که ممنون میشم.
Advanced Ali-001
14-02-2011, 10:24
سلام.
ممنون علی جان . ولی از اونجا که من آدم بدشانسی هستم و هر چی میگرم خراب در میاد اون دو تا دیگه برام مشکل ساز نمیشن؟ چند تا مدل هم اگه مد نظرتون هست که موارد بالا رو پوشش بده معرفی کنید که ممنون میشم.
یعنی چی بدشانسم این حرف خیلی بدی بود!جنس خوب باگارانتی داره عرضه بازار میشه باضمانت بهت دارن میدن یعنی چی بد درمیاد چی بوده به من بگو میرم پدرهمشونو درمیارم غلط کردن جنس روگارانتی کردن باید جواب گو باشن!
260این مدل رودارم:
ASUS-MS228H-22"-LED-FULL HD=260
PIC:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانیتور22اینچ FULL HDهیچ مارکی من ندیدم بزنه جزایسوس!
noisymind
14-02-2011, 18:23
دستت درد نکنه آقا. نه از اون لحاظ میگم که مادیران خودش میاد خونه و رسیدگی میکنه. فقط فکر کنم 22 اینچ برا من خیلی بزرگ باشه. ایسوس خوب 20 اینچی هم اگه معرفی کنید ممنون میشم یا سامسونگ.
اگه از این مدلها باشه که پایه دارن بهتره.
.:PAR3A:.
14-02-2011, 18:48
سلام...
عذر میخوام حوصله تاپیک زدن نبود گفتم همینجا بپرسم (با اجازه صاحب تاپیک)
دلیل اینکه این همه از ال جی بد گویی میشه چیه؟؟؟
من قبل از اینکه این همه ازش بد بشنوم ال ای دی 19 ال جی گرفتم به نظرم هیچ مشکلی هم نداره ولی ترسیدم یه کم :دی
مشکل ال جیا چین؟؟؟
مر30
Advanced Ali-001
14-02-2011, 21:33
دستت درد نکنه آقا. نه از اون لحاظ میگم که مادیران خودش میاد خونه و رسیدگی میکنه.
سلام.
من تاحالا همچین چیزی ندیدم.
ممنون میشم یا سامسونگ.
اگه از این مدلها باشه که پایه دارن بهتره.
هست ولی FULL HDنیست.
اگر خواستین برم دنبال انتخاب مدل.
این پیشنهاد منه اگر20اینچ میخواین:
SAMSUNG-BX2085-PLUS-LED-20"=230
البته رزولوشنش1600*900هست.
بازم هست ازایسوس خیلی خوبن ببینید:
1-
ASUS-20" - VE208T - LED + Speaker
2-
ASUS - 20" - MS202N
noisymind
17-02-2011, 16:12
سلام.
هست ولی FULL HDنیست.
اگر خواستین برم دنبال انتخاب مدل.
این پیشنهاد منه اگر20اینچ میخواین:
SAMSUNG-BX2085-PLUS-LED-20"=230
البته رزولوشنش1600*900هست.
بازم هست ازایسوس خیلی خوبن ببینید:
1-
ASUS-20" - VE208T - LED + Speaker
2-
ASUS - 20" - MS202N
مرسی آقا. اون سامسونگه که ریزلوشنش کمه فکر کنم. ظاهرا باید همون ایسوس رو انتخاب کنم انگاری. اینا قیمتهاش چنده؟
noisymind
18-02-2011, 11:25
سلام...
عذر میخوام حوصله تاپیک زدن نبود گفتم همینجا بپرسم (با اجازه صاحب تاپیک)
دلیل اینکه این همه از ال جی بد گویی میشه چیه؟؟؟
من قبل از اینکه این همه ازش بد بشنوم ال ای دی 19 ال جی گرفتم به نظرم هیچ مشکلی هم نداره ولی ترسیدم یه کم :دی
مشکل ال جیا چین؟؟؟
مر30
والا مشکل خاصی ندارن و شما نباید نگران باشید ، ولی مساله اینه که تاحالا کسی اونقدر که از کیفیت تصاویر ایسوس صحبت کرده از ال جی تعریف نکرده. مورد دیگه اینکه بازار ما بیشتر در انحصار ال جی هست و فکر کنم 90% مانیتورها تو ایران ال جی هستند! و برا همین برعکس همه سازندگان دیگه ( مثل همین ایسوس ) که روز به روز قیمتهاشون میاد پایین ، ال جی قیمتهاش رو تقریبا از 3 ماه پیش کمتر که نکرده هیچ حدود 30 تومان بیشتر هم کرده!! با این وضع من ترجیح میدم 30 تومان دیگه هم بزارم روش و برم سامسونگ یا ایسوس بگیرم. ولی یک حسن بزرگ هم داره که در پایین بهش اشاره کردم.
سلام.
چرا تنها خوبی مادیران ( که تو کارتهاشم نوشته ) اینه که موقع مشکل تا 2 ساعت میان خونه و تعمیر میکنن و حتی اگه لازم بود مانیتور رو ببرن تعمیر کنن یک جایگزین میدن تا اون تعمیر شده رو برگردونن! برا خودم قبلا دو بار این اتفاق افتاده بود :31:
pooriya_hp
18-02-2011, 11:31
asus
lg
samsung
millad1388
18-02-2011, 16:17
به نظر من هم بدترین کیفیت رو lg میزنه که ختی از aoc هم بدتره!!!
سامسونگ هم کیفیت خیلی خوبی داره
ایسوس رو نمیدونم!!!
مدل های جدید سامسونگ هم که قرار تو بهار بیان مدل های خوبی هستن. مخصوصاً اون Eco Light Sensor خیلی چیز خوبیه البته روی بعضی از مدل های LG هم همچین سنسوری هست که من دیدم خیلی کاربردیه.
noisymind
18-02-2011, 17:19
مدل های جدید سامسونگ هم که قرار تو بهار بیان مدل های خوبی هستن. مخصوصاً اون Eco Light Sensor خیلی چیز خوبیه البته روی بعضی از مدل های LG هم همچین سنسوری هست که من دیدم خیلی کاربردیه.
منظورتون از Eco Light Sensor همون Smart Package تو مانیتورهای LG هست؟
noisymind
19-02-2011, 22:22
علی آقا چند تا مانیتور خوب 20 سامسونگ هم معرفی میکنید؟
صفحش مات باشه که بازتاب نور اذیت نکنه. راستی اینا همش رزولوشنشون 900*1600 هست! مشکل ساز نمیشه این؟؟؟؟
منظورتون از Eco Light Sensor همون Smart Package تو مانیتورهای LG هست؟
نه یه تکنولوژی دیگست اسمش الان دقیقاً یادم نیست ولی Auto Bright یا همچنین چیزی بود که نسبت به نور اتاق و محیط اطراف خودش نور پسزمینه مانیتور رو تنظیم میکرد.
صفحش مات باشه که بازتاب نور اذیت نکنه. راستی اینا همش رزولوشنشون 900*1600 هست! مشکل ساز نمیشه این؟؟؟؟
مانیتور هم اگر FullHD باشه رزولوشنش 1920x1050 هست.
millad1388
21-02-2011, 05:02
اگه نمیخوای فیلم FULL HD ببینی هیچ مشکلی نداره و در حقیقت رزولوشن کمیت هست نه کیفیت!
فقط LED باشه و رفلکس نداشته باشه بهتره
ezzat5700
21-02-2011, 11:59
مدل ایسوس که تو صفحه اول معرفی کردین صفحش ماته؟
Dj_aghamajid
21-02-2011, 12:25
LG W2262TQ=225
برو از نزدیک مقایسش کن! خودت متوجه میشی!
ASus خدمات نداره! اصلا!
سامسونگ تو ایران یعنی تخم مرغ شانسی!
مخصوصا تو شهرستانها! شانسه دیگه! اومدیمو خراب شد! پشیمون میشی از خریدت!
ولی اگه خدمات برات مهم نیست منم ASUS رو پیشنهاد میکنم!
noisymind
21-02-2011, 12:54
اگه نمیخوای فیلم FULL HD ببینی هیچ مشکلی نداره و در حقیقت رزولوشن کمیت هست نه کیفیت!
فقط LED باشه و رفلکس نداشته باشه بهتره
نه آخه به نظر من فیلم رو باید با سایر 42 به بالا دید که حال بده! :31: ضمن اینکه حداکثر فاصله مانیتور که میتونم بذارم ، 50 سانت هست و برای سایز بزرگ اصلا جالب نیست.
ریزولوشن رو برا این گفتم که الان با مانیتور 17 من ریزولم 1024*1280 هست. پس مشکلی نیست میگین دیگه حله؟
LG W2262TQ=225
برو از نزدیک مقایسش کن! خودت متوجه میشی!
ASus خدمات نداره! اصلا!
سامسونگ تو ایران یعنی تخم مرغ شانسی!
مخصوصا تو شهرستانها! شانسه دیگه! اومدیمو خراب شد! پشیمون میشی از خریدت!
ولی اگه خدمات برات مهم نیست منم ASUS رو پیشنهاد میکنم!
آره 2262 رو دیدم اتفاقا و عالی هست ولی به همون دلایل بالا نمیتونم 22 بگیرم متاسفانه. راست میگی متاسفانه من اینجا رفتم چندین مغازه که تک و توک ایسوز داشتن ( اون هم نه مدلهایی که اینجا معرفی شده ) میگفتن گارانتی داره ولی باید فرستاده بشه تهران و هزینه حمل هم با خود طرف هست و از این قر و فرا.
Yamabushi_Heydar
30-12-2014, 13:29
با سلام قصدم اسکرول کردن( اگه اصطلاح رو درست و به جا نوشته باشم) تاپیک نیست . دوستان این پستا ماله 2011 هست و ما الان در همسایگی 2014 ، خب نسبت به امروز نظر دوستان چیه فط زودتر چون تا غروب دیگه باید تهیه کنم. مایه رو هم سقف تا 1.5 میلیون در نظر بگیرید
فقط زودتر خواهشا. من الان رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل های گرونی از ASUS دیدم و هر چی گشتم مشابهش رو تو سامسونگ پیدا کنم نکردم.
الان کیفیت تصویر و .... ایسوز بهتره یا سامسونگ؟!
خدمات پس از فروش چی و ... . فقط اگه لطف کنید جامع باشه ممنون میشم.
ارادتمند حیدر :n16:.
دوست عزیز شما نگفتی چند اینچ و برای چه کاری میخوای
سامسونگ و ایسوس و ال جی سه تاییشون خوبن ولی گارانتی و خدمات پس از فروش سام سرویس و مادیران بهتره
Yamabushi_Heydar
30-12-2014, 14:24
راستش من کارم طوریه که باید در روز از 2 ساعت تا شاید 24 ساعت با مانیتور کار دارم و بهش خیره باشم و نمیخوام چشام خسته شه. به قولی نمیگم خسته نمیشه ، ولی دیرتر خسته شه و کمتر از سرش بلند شم این بین 1 : وقت کمتری رو برای استراحت چشمام طلف کنم 2: کمتر بین کارم و وقفه بیفته و فکرم کمتر منحرف بشه و تمرکزم رو کار از دست کمتر بره. و به قولی اگه مغزم و چشمم رو یک برنامه یا سیستم در نظر بگیریم ، MTBF , MTTF من پایین بیاد و MTTR بالا بره. الان در نظرم 24 اینچه که رزولوشن رو کمی پایین بیارم همه چی گنده تر شه و صفحه هم بزرگ باشه . از لحاظ مالی هم تا 1.5 میخوام خرج کنم و تو رنج 10 ساله هم قصد عوض کردن ندارم.
من الان اگه ایسوز بخرم پول بیشتر دارم میدم ولی خوب از لحاظ گارانتی و کیفیت ساخت و تصویر و ... چطوره؟!! تصویرش از سامسونگ بهتر هست؟!! کارای گرافیکی سه بعدی هم در حد تری دی مکث بعدا خواهم کرد و نه خیلی حرفه ای و زیاد. الان سامسونگ پنل PLS میزنه نمیدونم خوبه یا نه. به قولی پول بیشتر برا ایسوز ارزشش رو رو کیفیت و ... داره یا نه.
الان بین این مدلا موندم :
Asus PB248Q
Samsung 24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor
Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor
Samsung LED 24 S24D395 PLS ( این با بالاییش فکر کنم ه ردو یک مدلاً الان باید برم ناهار سریع دارم کپی میکنم فقط :n02:
Samsung S23B575V Plus
Samsung S19H315N Plus
الان من نمیدونم کدوم بهتره و آیا ایسوز در مقابل اینا ارزش خریدش چقدر بشتره.
الان شاید بگی نظرش رو سامسونگه ، راستش واسم فرقی نداره هر کدوم بهتر همونو میخوام. کیفیت ساخت و تصویر برام مهمه نه پولش. کیفیت تصویرش میخوام خدا باشه و کیفیتش ساختش هم عالی :n10: .
اراداتمند حیدر :n16:
pls یه چیزی تو همون مایه های ips هست که زاویه دید رو خیلی عالی میکنه
اگه میخوای چشم رو زیاد اذیت نکنه بهتره دور سامسونگ رو خط بکشی چون من خودم از نزدیک باهاش کار کردم نورش زیاده و کمش هم بکنی بازم چشم رو اذیت میکنه بیشتر برای فیلم بازی خوبه تا کارهای کامپیوتری
حالا میمونه ال جی و ایسوس
به نظر من بهترین گزینه برای شما LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitor هست با قیمت 655 هزار تومان همین یک ماه پیش 200 هزار تومان ارزان شد به نظر من ارزش نداره 1.5 خرج کنی برای اون چیزهایی که شما گفتی مگه این که سایز 27 بخوای ایسوس هم مدل 23vx239h داره 840 هزار تومان اونم مثل الجی ips هست ولی خوب خدمات مادیران بهتره به نظر من شما ال جی بخری بهتره
Yamabushi_Heydar
30-12-2014, 14:43
راستش دلیلم واسه این یک و خوردی این بود که تو رنج 10 سالا این پول به چشم نمیاد. با الجی خیلی حال نمیکنم. نمیونم چرا چون تو سایتا که میگشتم معمولاً الجی خیلی تعریف نمیکنن . کسایی که ازش استفاده کردند میگن چون تو ایران فراگیره و خدماتش یک کم بهتره قبضه کرده بازار رو وگر نه خیلی ردیف نیست. الان میگی ایسوز فقط داره پول الکی اضافه میگره؟!! یعنی کیفیت و ... هیچ فرقی با ال جی نداره؟!! بالخره این تفاوت قیمت فاحش یه فرقی باید بکنه. به قولی شما یه 27 اینچ رو میتونی تو 1.6 میل مثلاً بگیری و یکی رو تو 800 ، خوب یه فرقی دارن دیگه ندارند!!! گفتم تو رنج ده سال بخوام استفاده کنم دو میل هم زیاد نیست. مثل خیلی از دوستانی که تو انجمن های مختلف که جستجو میکردم نیستم که طرف میگه یه 22 خریدم ، آخ دلمو زد یه 27 میخوام امسال بخرم سال دیگه فلان و ... . یک بار تا 10 سال دیگه.
راستش رو بخوای به گزینه ای که اصلاً فکر نمیکردم ال جی بود، دو دلم کردی یک کم. :n02:
ارادتمند حیدر :n40:
Yamabushi_Heydar
30-12-2014, 16:22
آقایون لطفاً نظر بدید من میخوام تا چند ساعت دیگه اقدام به خرید کنم، کمک کنید به نتیجه نهایی برسم.
:n16:
دوست عزیز منم به هیچکس ال جی پیشنهاد نمیدادم چون قیمت LG 23MP65HQ IPS حدود 860 تومان بود تا این که یک ماه هست یک دفعه شد 655 تومان اون موقع ارزش خرید نداشت ولی الان داره ضمن این که شما گفتی یه چیزی میخوای که چشم رو اذیت نکنه منم چون همه این مانیتور ها رو تصویرش رو دیدم گفتم الجی از همه کمتر چشم رو اذیت میکنه
البته نمیگم ایسوس بده اونم خوبه حالا مدل vx239h که ips هست و مدل vn247h که tn هست
شما الان به نظر من بین همین ایسوس و الجی یکی رو انتخاب کن البته اگه نزدیک ببینی بهتره چون تصویرهاشون با هم فرق میکنه الجی یکم کم نور تر و طبیعی تر هست ایسوس یکم درخشنده تر
این که بخوای 27 بگیری که حدود 1300 هست وگرنه اگه کارت با همین 23 یا 24 راه میفته بگیر چند سال دیگه میتونی با بقیه پولت یه 4k بگیری
این یکی هم زمان پاسخدهی پایینی داره و برای بازی خیلی خوبه
Yamabushi_Heydar
31-12-2014, 00:55
داداش نظرت در مورده این چیه؟
تازه لیون گرون میگه یک کم.
امروز سفارش ندادم.
میگم من الان کارت گرافیکم Geforce 9400 GT DDR2 .
به نظرت برم GTX 750 Ti 2GB GDDR5 بخرم خوبه؟!! کمک میکنه مانیتور پنتانسیل گرافیکی خودشو خوب نشون بده؟!! اصلاً داشتن یک کارت گرافیکه از رده خارج تو کیفیت تصویر تاثیری میزاره؟! چون شنیدم خیلی فرقی نمیکنن.
ممنون از لطفت که وقت گزاشتی برام حیدر :n40::n40::n40:
نمیدونم واقعاً مشهدی هستی یا نه ولی نمیدونم چرا رابطه من با مشهدی ها خوبه. یه رفیق جونجونی دارم مشهدی و یه رفیق نسبتاً جونجونی دیگه هم دارم مشهدی . تو دانشگاه هم با دو تا مشهدی رفیقم،. بابام هم قبلاً تو مشهد یه مدّت بود با مشهدی ها خوبه رفیق هم داره میریم مشهد میریم خونشون تلپ(اگه املاشو درست نوشته باشم) میشیم یک هفته. جالبه نه :n02: .
داداش نظرت در مورده این چیه؟
تازه لیون گرون میگه یک کم.
امروز سفارش ندادم.
میگم من الان کارت گرافیکم Geforce 9400 GT DDR2 .
به نظرت برم GTX 750 Ti 2GB GDDR5 بخرم خوبه؟!! کمک میکنه مانیتور پنتانسیل گرافیکی خودشو خوب نشون بده؟!! اصلاً داشتن یک کارت گرافیکه از رده خارج تو کیفیت تصویر تاثیری میزاره؟! چون شنیدم خیلی فرقی نمیکنن.
ممنون از لطفت که وقت گزاشتی برام حیدر :n40::n40::n40:
نمیدونم واقعاً مشهدی هستی یا نه ولی نمیدونم چرا رابطه من با مشهدی ها خوبه. یه رفیق جونجونی دارم مشهدی و یه رفیق نسبتاً جونجونی دیگه هم دارم مشهدی . تو دانشگاه هم با دو تا مشهدی رفیقم،. بابام هم قبلاً تو مشهد یه مدّت بود با مشهدی ها خوبه رفیق هم داره میریم مشهد میریم خونشون تلپ(اگه املاشو درست نوشته باشم) میشیم یک هفته. جالبه نه :n02: .
این مانیتور که گذاشتی زیاد جالب نیست زمان پاسخدهیش 6 میلی ثانیه هست
ایسوس بهترین مدلهاش اگه ips بخوای 23vx239h و اگه tn بخوای vx238h - vn247h هست من خودم به شخصه مدل 247 رو خیلی قبول دارم ولی tn هست و بیشتر برای بازی خوبه ips ها رنگها و زاویه دید بهتری دارن طبیعی ترن
تو همین فروم و فورم های دیگه بودن بعضی ها که مانیتور ایسوس خریده بودن و با کارتهای 9600 اگه اشتباه نکنم مشکل داشتن اگه برای گیم و یا نرم افزار خاصی میخوای 750ti یا بهترشم میتونی بگیری ولی اگه برای گارهای روزمره وعادی میخوای گرافیکهای معمولی 200 تا 300 تومانی هم همون کار رو انجام میدن نه فرق خاصی ندارن من خودم یه انبورد i3 3220 داشتم تصویرش بهتر از 6850 بود به نظرم رنگ بندی و غیره بهتر بود
بله مشهدی هستم البته فرقی نمیکنه همه ایرانی هستیم و ساکن کره زمین
Yamabushi_Heydar
02-01-2015, 00:58
ممنون بابت راهنمای. من واسه گیم نمیخوام.گفتم واسه کار میخوام که نگاه طولانی مدّت به مانیتوره و کیفیت رنگ خیلی واسم مهم بود. یه سوال دیگه، این پاسخ دهی چه تاثیری داره؟!
ارادتمند حیدر :n16:. راستی بابت بالا پایین شدن قیمت مجبورم تا شنبه صبر کنم.
esmaidorazahi
02-01-2015, 01:48
سلام بین دو مدل سامسونگ s24d959 و asus vx229h از لحاظ کیفیت تصویر کدوم بهتره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.