مشاهده نسخه کامل
: مشکل صفحه آبی !
mf.designing
12-02-2011, 22:26
سلام دوستان:10:
امروز چندین بار سیستمم در حالت عادی به صفحه آبی رفته !! نمیدونم عواملش چی میتونه باشه
صبح سیستمم رو روشن کردم تا سری به سایت بزنم یهو سیستم رفت صفحه آبی ! دوباره بعد ریست رفتم سایت بازم اینجوری شد !! بعد این مشکلها کلی بازهای سنگین انجام دادم اما مشکلی نبود. بعد اون سیستم رو برا دانلود یه فایل باز گذاشتم دیدم باز رفت صفحه آبی !!
تنها نکاتی که به ذهنم در مورد سیستمم میرسه اینها هستن :
اولا این که برد من رم 1600 رو ساپرت نمیکنه و باید اور بشه برا همین به توصیه دوستان تایمینگ رو دستی تنظیم کردم روی 1600 و تست پایداری گرفتم که تو حالت 100% لود هیچ مشکلی نبود و مدتها استفاده کردم
دوم این که اخیرا آنتی ویروسم رو از ESET به COMODO تغییر دادم و بعد اسکن کامل یه فایل سیستم پاک شد که گویا همون کرک بود و ویندوز رو ناچارا دوباره کرک کردم
سوم این که دائما آپدیتهای مایکروسافت ویندوز رو دانلود و نصب میکنم
چهارم هم این که حس میکنم رم سیستمم کمی زیادی اشغاله ! برا رم 4 گیگ 1600 تو ویندوز 64 بیتی سون آیا در حالت عادی و بدون هیچ استارت آپی میزان استفاده رم بین 30 تا 38 عادیه ؟!
مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه چیز دیگه ای به نظر دوستان میاد بگن تا بگم
خیلی ممنون میشم آخه دیگه این صفحه آبی رفته رو اعصابم میترسم به سیستم هم صدمه بزنه :41:
مشکل از کجاست ؟:13:
اگه مشخصات کامل سخت افزار و بخصوص مارک رم رو اعلام کنید بسیار عالیست .
mf.designing
12-02-2011, 23:40
اگه مشخصات کامل سخت افزار و بخصوص مارک رم رو اعلام کنید بسیار عالیست .
cpu : amd phenom II X6 1090 BE
board : asus m4a89gtd pro
ram : gskill 12800/4GB 1600
vga : gigabyte 460GTX 1GB OC
power : green 785
mf.designing
13-02-2011, 00:15
دو مورد دیگه هم به ذهنم میرسه که بگم:
یکی اینکه تست پایداری گرفتم و تو 20 دقیقه لود 100% تمام 6 کور سیستم مشکلی براش پیش نیودمد!
یه نکته دیگه هم اینه که آخرین آپدیت رو دیشب نصب کردم و سیستم رو خاموش کردم و صبح که روشن کردم بازی درآورد !
mf.designing
13-02-2011, 12:27
دوستان کسی اطلاعاتی در این باره نداره ؟! :41:
دوستان کسی اطلاعاتی در این باره نداره ؟! :41:
دوست عزیز شما اولین مشکلت می تونه رمت باشه مخصوصاً که تایمینگ به صورت manual هست و این یه کم مشکل سازه حتی اگه تا الان مشکلی نداشتی ممکنه الان مشکل دار بشی. دوم پاورت رو کی خریدی چون ممکنه راندمانش اومده باشه پایین و خوب نتونه به سیستم حال بده واسه همین به صفحه مرگ می خوری مخصوصاً این که سیستمت اور هست. سوم می تونه از درایور کارت گرافیکت باشه بعضی وقت ها بازی در میاره بهتره یه بار حذفش کنی دوباره از اول ستاپ کنی. چهارم همون طور که گفتی ممکنه از آنتی ویروست باشه و من اصلاً آنتی ویروس کومودو رو توصیه نمی کنم فقط فایروالش خوبه. کاش می نوشتی ویندوزت چیه تا بیش تر راهنماییت می کردم. ولی بهتره آپدیت های مایکروسافت رو اینستال نکنی مخصوصاً اگه ویندوزت کرک هست. و در عاقبت کار به نظرم بهتره یه ویندوز جدید بریزی و همه چی رو روش ستاپ کنی و یه image از اون پارتیشنت بگیری :31: در مجموع کمکی بود در خدمتم. راستی تونستی سیستمت رو از اور در بیار. من یه بار خفن اور کردم سیستم پایدار بود ولی ریست کردم نوشت 7ldr is missing! همین که از اور اومدم بیرون دوباره همه چیز stable شد.
madadnoki
13-02-2011, 12:58
در این مورد چند تا پارامتر مورد بررسی باید قرار بگیره :
1.سیستم ویروسیه((که انگار سیستم شما این مشکل رو نداره))
2.خرابی رم که میتونید با نرم افزار MemTest این موضوع رو بررسی کنید و در صورت خرابی رم باید یکی جدید تهیه کنید.
لینک دانلود MemTest :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.خطای مربوطه که در صفحه آبی نشان داده میشه یادداشت و در google سرچ کنید تا دلیل مشکل رو متوجه بشید.
4. هارد دیسک رو با نرم افزار Portable HDD Regenerator 1.71 چک کنید.
لینک دانلود Portable HDD Regenerator 1.71 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5.خرابی ویندوز (با نصب مجدد ویندوز این احتمال از بین میرود.)
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه..........
بنظر من بهتره سیستم رو از حالت overclock به وضعیت default ببری و یک مدتی به همین صورت کار کنی ببینی آیا همون مشکلات
دوباره بروز می کنه یا خیر .
mf.designing
14-02-2011, 00:27
ببینید این اصلا معلوم نیست از کجا آب میخوره ! 1 روز چندین بار میاد بعد 1 ماه کلا نمیاد !
تاحالا سر هیچ فعالیت سنگینی اینطوری نشده و قالبا در حالتهای عادی اینطوری شده !
دوست عزیز شما اولین مشکلت می تونه رمت باشه مخصوصاً که تایمینگ به صورت manual هست و این یه کم مشکل سازه حتی اگه تا الان مشکلی نداشتی ممکنه الان مشکل دار بشی. دوم پاورت رو کی خریدی چون ممکنه راندمانش اومده باشه پایین و خوب نتونه به سیستم حال بده واسه همین به صفحه مرگ می خوری مخصوصاً این که سیستمت اور هست. سوم می تونه از درایور کارت گرافیکت باشه بعضی وقت ها بازی در میاره بهتره یه بار حذفش کنی دوباره از اول ستاپ کنی. چهارم همون طور که گفتی ممکنه از آنتی ویروست باشه و من اصلاً آنتی ویروس کومودو رو توصیه نمی کنم فقط فایروالش خوبه. کاش می نوشتی ویندوزت چیه تا بیش تر راهنماییت می کردم. ولی بهتره آپدیت های مایکروسافت رو اینستال نکنی مخصوصاً اگه ویندوزت کرک هست. و در عاقبت کار به نظرم بهتره یه ویندوز جدید بریزی و همه چی رو روش ستاپ کنی و یه image از اون پارتیشنت بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مجموع کمکی بود در خدمتم. راستی تونستی سیستمت رو از اور در بیار. من یه بار خفن اور کردم سیستم پایدار بود ولی ریست کردم نوشت 7ldr is missing! همین که از اور اومدم بیرون دوباره همه چیز stable شد.
نه از رم ها نیست چون در حالت عادی هم اینجوره و پیش میاد گاهی
پاورم هم جدید گرفتم و 2 ماه نمیشه ! پاور 785 گرین هست و مثل ساعت کار میکنه
در مورد ویندوز هم بالا گفتم : سون 64 بیتی دارم
فقط یه نکته جالب هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم چراغ ها روشن میشه اما فن CPU و کل قطعات بعد چند لحظه بعد فعال میشه بعد سیستم راه اندازی میشه !! از روز اول اسمبل اینطوری بوده
ببینید این اصلا معلوم نیست از کجا آب میخوره ! 1 روز چندین بار میاد بعد 1 ماه کلا نمیاد !
تاحالا سر هیچ فعالیت سنگینی اینطوری نشده و قالبا در حالتهای عادی اینطوری شده !
نه از رم ها نیست چون در حالت عادی هم اینجوره و پیش میاد گاهی
پاورم هم جدید گرفتم و 2 ماه نمیشه ! پاور 785 گرین هست و مثل ساعت کار میکنه
در مورد ویندوز هم بالا گفتم : سون 64 بیتی دارم
فقط یه نکته جالب هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم چراغ ها روشن میشه اما فن CPU و کل قطعات بعد چند لحظه بعد فعال میشه بعد سیستم راه اندازی میشه !! از روز اول اسمبل اینطوری بوده
شما یه بار درایور کارت گرافیکت رو حذف کن دوباره نصب کن ببین درست می شه؟
راستی اگه بتونی به غیر از کارت گرافیکت بقیه کارت ها رو در بیاری ببینی باز هم این مشکل هست یا نه خیلی خوب می شه.
نکته ی دیگه ای که به ذهنم رسید اینه که شاید IRQ سیستمت با هم conflict داره این موضوع هم چک کن یا وقفه ها رو تو بایوس مادربردت عوضشون کن و یه چکی بکنشون.
در کل شاید سی پی یو هم مشکل پیدا کرده باشه امیدوارم که این طور نباشه. اون نکته ی آخر هم موضوع مهمی نیست.:46:
hofman1970
19-02-2011, 17:05
سلام دوستان من این مشکل یکسال داشتم . ( صفحه آبی )فکر میکنم بیشتر این عیب تو مادربورد های asus دیده شده از جمله خود من.asus PQ PRO .با سوکت 775.هر راهی بود طی کردم. نتیجه ای نداشت .رفتم مادربورد را عوضش کردم همه چی حل شد.MSI خریدم خیلی راضی هستم با مبلغی کم 102.000 تومان.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.