ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تقریبا محال است که خودتان را قلقلک دهید؟

شاهزاده خانوم
12-02-2011, 19:45
برای اینکه مغز زمان پاسخگویی‌اش را سرعت بخشد، آن چیزی را که قرار است برای‌تان اتفاق بیافتد را پیش‌بینی می‌کند. به صورت تخصصی‌تر، مخچه حرکات بدن‌تان را مانیتور می‌کند و می‌تواند بین حس‌های مورد انتظار و غیر‌منتظره فرق قایل شود که عموما به کنار گذاشتن کم یا کامل احساسات مورد انتظار منتج می‌شود آن هم در حالی که مغز دقت خیلی بیشتری به احساسات غیر منتظره دارد.
بنابراین زمانیکه خودتان را قلقلک می‌دهید، مغزتان احساسات مربوط به آن را رد می‌کند، اینطور می‌شود که قلقلک دادن خودتان بی‌اهمیت شمرده می‌شود، درست مانند زمانیکه تایپ می‌کنید و مغزتان به شکل قابل توجهی حس لامسه در انگشتان‌تان را ناکنش‌ور می‌کند به شکلی که شما به این قضیه توجهی ندارید مگر اینکه به عمد به آن فکر کنید. این همان نوع اتفاقی است که هنگام قلقلک دادن خودتان رخ می‌دهد.
محققان در «کالج دانشگاهی لندن» این موضوع را به وسیله اسکن مغز افراد طی زمانی که کف دست‌شان توسط آزمونگران و خودشان لمس می‌شد، بررسی کردند. اسکن‌های مغز نشان داد وقتی که لمس توسط عاملی خارجی حادث شد، سیستم حسی مغز (درگیر پردازش لمس) و بخش قدامی مغز (درگیر پردازش لذت) بسیار قوی‌تر از زمانیکه لمس توسط خود افراد حادث می‌شود، واکنش نشان می‌دهند. در این مورد، مغز از اطلاعات حرکات انگشت و بازوها و اطلاعات دیداری برای پیش‌بینی کردن لمس استفاده می‌کند.
بنابراین، شما نمی‌توانید خودتان را قلقلک دهید چرا که هیچ عامل غافلگیر کننده‌ایی وجود ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2011, 21:53
سلام
:)
جالب انگیز بود

دستِ شما سلامت باشه

حالا یه سوال :

چرا بعضیها خیلی قلقلکی هستند بعضیها خیلی کم ؟؟؟؟!!!!
:)
و چرا بعضیها مثلا سر زانوشون فوق العاده حساسه به قلقلک اما یکی دیگه اصلاً ؟؟؟

من فکر میکنم قلقلک , اعصابِ مخصوصی داره که شاید با درد هم رابطه داشته باشه
یعنی اونی که قلقلکی تره درد رو هم بیشتر حس میکنه یا برعکس .

نظر شما چیه ؟؟
:10:

ghazal banool
19-02-2011, 15:27
دوست عزیز محمد اسمونی:

تعدادی گیرنده مکانیکی بسیار حساس و تند سازش شامل انتهاهای ازاد عصبی وجود دارند که تنها حس قلقلک رو منتقل میکنن. که این انتهاها تنها در لایه های سطحی پوست یافت میشوند. این حس به وسیله رشته های کوچک بدون میلین نوع C منتقل میشوند.نورونهای انتقال دهنده مشابه نورونهای حس درد هستند

ehsanerica
26-02-2011, 20:08
جالب بودش ولی من حال میکنم کی رو قلقک بدم

IRAN_KING
04-05-2011, 14:51
جالب بودش ولی من حال میکنم یکی رو قلقک بدم

وای اذیت نکن دیگه قلقلکم میاد...چرا قلقلکم میدی...:27:

arashlolos
12-05-2011, 10:24
من از قلقلک فقط زمانی رو یادم میاد که خواهر برادر کوچیکمو که هر 3مون کوچیک بودیم قلقلک میدادم:31:
ولی زیاد نمیتونستم چون اونام قلقلک میدادند دیگه من غش میکردم
الان دیگه نه قلقلکی نه چیزی یادش بخیر

behrooz.shie
24-05-2011, 23:05
چرا نشه خود ادم خودشو قلقلک بده :13: من که دادم قلقلکم اومد :31::14:

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-05-2011, 11:27

سلام
شما حتماً دو روحی در یک بدن
وقتی این یکی اون یکی رو قلقلک میده خب قلقلکش میشه دیگه .
:31:

arashlolos
25-05-2011, 21:03
پس یکی دیگه قل قلک بده دیگه باید غش کنین دیگه:laughing: