Hossein 12
12-02-2011, 17:03
سلام،
راستش خودم اين لپ تاپ رو انتخاب کردم و ميخواستم اساتيد نظراتشون دربارهي اين لپتاپ با اين کانفيگ رو لطف کنن و بگن:
Asus U33JC Bamboo
-------------------------
Core i5 - 2.5GHz (فکر کنم 460M باشه)
Ram 4 GB III
hard 500GB
GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD
HDMI
USB3
9Cell
وزن: 1.7 کيلو
Bamboo Edition
گارانتي امرتات 1220 - 1230
------
سؤالات من:
1- گارانتي امرتات خوبه؟
2- اين لپتاپ مشکل عمدهاي نداره؟ (چيز خاصي مد نظرم نيست/ مثلا مشکل در سوئيچ بين 2تا گرافيک يا گرماي زياد يا...)
3- ميدونم با اين قيمت مدلهاي ديگه يا از برندهاي ديگه ميشه کانفيگ بالاتري رو انتخاب کرد ولي يه جورايي ازش خوشم امده ( با توجه با سايز + وزن + باطري + usb3 و قيافش) و حاضرم براي اينا يه کم هزينه اضافه رو بدم.
4- " ایراد در چیپست های Sandy Bridge" در مورد اين مدل هم صدق ميکنه؟
------
دلايل من براي انتخاب:
من اولش سراغ اتم دو هستهاي (مثل asus lamborghini) رفتم که ديدم فايده نداره و بعد از چند ماه تحقيق اين رو انتخاب کردم. چون کاراي من شامل "نرم افزارهاي رشته برق" + تا حدودي "فتوشاپ" + " فيلم hd , Full HD" و بازي اگه بشه در حد "Need for Speed" و اگه بشه فيلمهاي با کيفيت بيشتر از فول اچ دي که بعدآ بياد رو بتونه تا حدودي پوشش بده (البته اگه بشه)
نميخوام بيشتر از i5 450m / 460m هزينه کنم. چون تو خونه دسکتاپ قويتر دارم.
اولا 13 اينچ بودن وسبک بودنش مهمه. (درايو ديويدي اکسترنال ميگيرم)
از طرح بامبو و قيافش خوشم اومده.
ميخوام HDMI داشته باشه.
USB3 ميخوام باشه. هرچند قيمت بالا ميره ولي فکر ميکنم يه سال ديگه داشتنش برام لازم باشه.
باطريش هم برام مهمه که ظاهراً در اين مدل 9 سلولي با عمر 10 ساعت با استفاده معمولي هست.
با تشکر
:11:
راستش خودم اين لپ تاپ رو انتخاب کردم و ميخواستم اساتيد نظراتشون دربارهي اين لپتاپ با اين کانفيگ رو لطف کنن و بگن:
Asus U33JC Bamboo
-------------------------
Core i5 - 2.5GHz (فکر کنم 460M باشه)
Ram 4 GB III
hard 500GB
GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD
HDMI
USB3
9Cell
وزن: 1.7 کيلو
Bamboo Edition
گارانتي امرتات 1220 - 1230
------
سؤالات من:
1- گارانتي امرتات خوبه؟
2- اين لپتاپ مشکل عمدهاي نداره؟ (چيز خاصي مد نظرم نيست/ مثلا مشکل در سوئيچ بين 2تا گرافيک يا گرماي زياد يا...)
3- ميدونم با اين قيمت مدلهاي ديگه يا از برندهاي ديگه ميشه کانفيگ بالاتري رو انتخاب کرد ولي يه جورايي ازش خوشم امده ( با توجه با سايز + وزن + باطري + usb3 و قيافش) و حاضرم براي اينا يه کم هزينه اضافه رو بدم.
4- " ایراد در چیپست های Sandy Bridge" در مورد اين مدل هم صدق ميکنه؟
------
دلايل من براي انتخاب:
من اولش سراغ اتم دو هستهاي (مثل asus lamborghini) رفتم که ديدم فايده نداره و بعد از چند ماه تحقيق اين رو انتخاب کردم. چون کاراي من شامل "نرم افزارهاي رشته برق" + تا حدودي "فتوشاپ" + " فيلم hd , Full HD" و بازي اگه بشه در حد "Need for Speed" و اگه بشه فيلمهاي با کيفيت بيشتر از فول اچ دي که بعدآ بياد رو بتونه تا حدودي پوشش بده (البته اگه بشه)
نميخوام بيشتر از i5 450m / 460m هزينه کنم. چون تو خونه دسکتاپ قويتر دارم.
اولا 13 اينچ بودن وسبک بودنش مهمه. (درايو ديويدي اکسترنال ميگيرم)
از طرح بامبو و قيافش خوشم اومده.
ميخوام HDMI داشته باشه.
USB3 ميخوام باشه. هرچند قيمت بالا ميره ولي فکر ميکنم يه سال ديگه داشتنش برام لازم باشه.
باطريش هم برام مهمه که ظاهراً در اين مدل 9 سلولي با عمر 10 ساعت با استفاده معمولي هست.
با تشکر
:11: