ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Fujifilm FinePix HS10

mohamad021
12-02-2011, 14:57
سلام
این تاپیک رو زدم واسه این که بچه هایی که این دوربین رو دارن بیشتر بتوننیم با هم در ارتباط باشیم و از قابلیت های مختلف دوربین استفاده کننیم و اگه مشکلی بود به هم کمک کنیم
میدونم به جز خودم چنتا دیگه از بچه های انجمن هم از همین دوربین دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن 666 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 10.3 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-720 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و 6400 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 3.1 متر - قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)

دوربین فوجی فیلم Finepix HS10 از نظر ظاهری بسیار شبیه به دوربین‌های DSLR می‌باشد. ویژگی بسیار شاخص این دوربین توانایی زوم اپتیکال 30X آن می‌باشد که معادل با لنز 24-720mm می‌باشد. فوجی فیلم HS10 مجهز به سنسور تصویر CMOS با دقت 10.3 مگاپیکسل می‌باشد. لنز این دوربین مجهز به زوم دستی چرخنده همانند دوربین‌های DSLR می‌باشد و از لرزش‌گیر تصویر سه مرحله‌ای برای از بین بردن تاری بوجود آمده بر اثر لرزش دست استفاده می‌کند. از ویژگی‌های دیگر این دوربین می‌توان به ضبط ویدیویی پرسرعت از 60 فریم بر ثانیه تا سرعت 1000 فریم بر ثانیه (60/120/240/480/1000fps) و عکاسی پیاپی با سرعت‌های 10، 7، 5 و 3 فریم بر ثانیه، ضبط ویدیویی FULL HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه و نمایشگر 3 اینچی چرخنده اشاره کرد.

یکی از دوربین‌هایی که اخیرا معرفی شده است و تعجب همگان را برانگیخته دوربین FinePix HS10 بوده است. گویی این دوربین همه چیز را یک جا و با هم دارد. این دوربین از نظر ظاهری کاملا شبیه به دوربین‌های DSLR می‌باشد. چیزی که HS10 را بسیار متمایز می‌سازد توانایی زوم اپتیکال 30X است. این لنز معادل با لنز 24-720mm بر روی یک دوربین 35mm می‌باشد. عمل زوم کردن با چرخاندن لنز و درست همانند دوربین‌های DSLR انجام می‌گیرد. بسیاری از دوربین‌های MegaZoom از زوم موتور دارد استفاده می‌کنند.

این دوربین مجهز به سنسور تصویر 10.3 مگاپیکسلی Backside illuminated CMOS می‌باشد که در شرایط نوری ضعیف نویز کمتر و امکان افزایش ISO بیشتر را فراهم می‌آورد. این دوربین همچنین توانایی عکاسی پیایی با سرعت 10 فریم بر ثانیه را نیز دارد. بعلاوه این دوربین قادر به ثبت سه فریم پیش از فشرده شدن دکمه‌ی شاتر توسط انگشت شما می‌باشد تا هیچ صحنه‌ای را از دست نداده باشید.

دوربین فوجی فیلم HS10 قابلیت ضبط ویدیویی 1080p و 720p HD در با سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد. بعلاوه توانایی ضبط ویدیویی 640 x 480 VGA و سایز کوچکتر 320X240 پیکسل را نیز دارد. تمام ویدیوهایی که در مود استاندارد ضبط می‌شوند با صدای استریو هستند.
این دوربین مودی نیز برای ضبط ویدیویی پرسرعت 60، 120، 240، 480 و 1000 فریم بر ثانیه دارد. سرعت‌های بالاتر رزولوشن پایین‌تری را ارایه می‌کنند. در سرعت 240 فریم بر ثانیه رزولوشن 448 x 360، در سرعت 480 فریم بر ثانیه 224 x 168 و در سرعت 1000 فریم بر ثانیه تنها رزولوشن 224 x 64 پیکسل ارایه می‌شود. این را نیز باید بگوییم که کاسیو نخستین تولید کننده‌ی چنین دوربین‌های پرسرعت در ضبط ویدیو برای بازار بود که دیگر رقبا نیز می‌کوشند خود را به این عرصه وارد کنند.

khozestaniam
12-02-2011, 21:59
سلام بلاخره خریدیش؟

sastwhc
13-02-2011, 11:54
سلام
این تاپیک رو زدم واسه این که بچه هایی که این دوربین رو دارن بیشتر بتوننیم با هم در ارتباط باشیم و از قابلیت های مختلف دوربین استفاده کننیم و اگه مشکلی بود به هم کمک کنیم
میدونم به جز خودم چنتا دیگه از بچه های انجمن هم از همین دوربین دارن

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن 666 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 10.3 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-720 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و 6400 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 3.1 متر - قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)

دوربین فوجی فیلم Finepix HS10 از نظر ظاهری بسیار شبیه به دوربین‌های DSLR می‌باشد. ویژگی بسیار شاخص این دوربین توانایی زوم اپتیکال 30X آن می‌باشد که معادل با لنز 24-720mm می‌باشد. فوجی فیلم HS10 مجهز به سنسور تصویر CMOS با دقت 10.3 مگاپیکسل می‌باشد. لنز این دوربین مجهز به زوم دستی چرخنده همانند دوربین‌های DSLR می‌باشد و از لرزش‌گیر تصویر سه مرحله‌ای برای از بین بردن تاری بوجود آمده بر اثر لرزش دست استفاده می‌کند. از ویژگی‌های دیگر این دوربین می‌توان به ضبط ویدیویی پرسرعت از 60 فریم بر ثانیه تا سرعت 1000 فریم بر ثانیه (60/120/240/480/1000fps) و عکاسی پیاپی با سرعت‌های 10، 7، 5 و 3 فریم بر ثانیه، ضبط ویدیویی FULL HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه و نمایشگر 3 اینچی چرخنده اشاره کرد.

یکی از دوربین‌هایی که اخیرا معرفی شده است و تعجب همگان را برانگیخته دوربین FinePix HS10 بوده است. گویی این دوربین همه چیز را یک جا و با هم دارد. این دوربین از نظر ظاهری کاملا شبیه به دوربین‌های DSLR می‌باشد. چیزی که HS10 را بسیار متمایز می‌سازد توانایی زوم اپتیکال 30X است. این لنز معادل با لنز 24-720mm بر روی یک دوربین 35mm می‌باشد. عمل زوم کردن با چرخاندن لنز و درست همانند دوربین‌های DSLR انجام می‌گیرد. بسیاری از دوربین‌های MegaZoom از زوم موتور دارد استفاده می‌کنند.

این دوربین مجهز به سنسور تصویر 10.3 مگاپیکسلی Backside illuminated CMOS می‌باشد که در شرایط نوری ضعیف نویز کمتر و امکان افزایش ISO بیشتر را فراهم می‌آورد. این دوربین همچنین توانایی عکاسی پیایی با سرعت 10 فریم بر ثانیه را نیز دارد. بعلاوه این دوربین قادر به ثبت سه فریم پیش از فشرده شدن دکمه‌ی شاتر توسط انگشت شما می‌باشد تا هیچ صحنه‌ای را از دست نداده باشید.

دوربین فوجی فیلم HS10 قابلیت ضبط ویدیویی 1080p و 720p HD در با سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد. بعلاوه توانایی ضبط ویدیویی 640 x 480 VGA و سایز کوچکتر 320X240 پیکسل را نیز دارد. تمام ویدیوهایی که در مود استاندارد ضبط می‌شوند با صدای استریو هستند.
این دوربین مودی نیز برای ضبط ویدیویی پرسرعت 60، 120، 240، 480 و 1000 فریم بر ثانیه دارد. سرعت‌های بالاتر رزولوشن پایین‌تری را ارایه می‌کنند. در سرعت 240 فریم بر ثانیه رزولوشن 448 x 360، در سرعت 480 فریم بر ثانیه 224 x 168 و در سرعت 1000 فریم بر ثانیه تنها رزولوشن 224 x 64 پیکسل ارایه می‌شود. این را نیز باید بگوییم که کاسیو نخستین تولید کننده‌ی چنین دوربین‌های پرسرعت در ضبط ویدیو برای بازار بود که دیگر رقبا نیز می‌کوشند خود را به این عرصه وارد کنند.

با تشکر
لطفا از تصاویری استفاده کنید که تبلیغاتی نباشند(بخصوص سایت های ایرانی)چون ممکن است این اشتباه رخ دهد که شاید شما در حال تبلیغات برای آن سایت می باشید، در ضمن اندازه تصاویر کمی بزرگ هستند در انتخاب اندازه تصاویر نیز دقت نمایید

موفق باشید

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohamad021
13-02-2011, 16:39
سلام بلاخره خریدیش؟

اره بعد کلی پرس و جو رسیدم به این دوربین

sari-1369
14-02-2011, 18:16
چرا اس 200 رو نگرفتین ؟

الان این دوربین + باتری قابل شارژ + شارژر چقدر براتون آب خورد ؟

vvc
16-02-2011, 11:12
یه نمونه عکس از دوربین HS20 فوجی
البته این عکس در سایز اصلی نویز زیادی داره که با توجه به سنسور 16 مگا پیکسلی
این دوربین همچین نویزی هم انتظار میرفت

khozestaniam
16-02-2011, 14:46
اره بعد کلی پرس و جو رسیدم به این دوربین

مبارک باشه از خریدش پشیمون نمیشی

mohamad021
16-02-2011, 17:21
چرا اس 200 رو نگرفتین ؟

الان این دوربین + باتری قابل شارژ + شارژر چقدر براتون آب خورد ؟

زوم این دوربین با نیازهای من بیشتر هماهنگ بود

خود دوربین با گارانتی فوکا 410

یه 3پایه گرفتم 16

یه رم 8گیگ سن دیسک 35

یه کیف 15

یه محافظ 3

توی خرید بیمه شک دارم
که ایا ارزش داره بیمه کنی یا نه؟

ELSIN
16-02-2011, 17:54

یه 3پایه گرفتم 16

یه رم 8گیگ سن دیسک 35

یه کیف 15

یه محافظ 3

توی خرید بیمه شک دارم

بیمه ارزش داره خیلی بیشتر از گارانتی :46:
کدوم بیمه هم مهمه ها
چرا عکس آپ نمیکنی؟؟؟

far2009
16-02-2011, 19:05

یه 3پایه گرفتم 16

یه رم 8گیگ سن دیسک 35

یه کیف 15

یه محافظ 3

توی خرید بیمه شک دارم

هر کسی این هزینه ها را برای دوربینش می کنه و طبیعی هم هست . مطمئنا راضی خواهید بود.

من که زیاد هم عکس توی تاپیک مخصوص به خودش گذاشتم فقط از دو حالت اتوماتیک و غروبش استفاده کردم. ( به این میگن هنرمند واقعی :31: )

چیزای جالب دیگه ای هم داره که متاسفانه من وقت نمی کنم خیلی روش کار کنم .

khozestaniam
17-02-2011, 14:57
سلام دوستان این دوربین دوحالت حذف عابرین و ماشینها از عکس و حالت عکسبرداری پیوسته داره که حالت اول نمیدونم چرا زیاد به دل نمیشینه البته من فکر کنم چیزایی که با سرعت بالا حرکت میکنن رو حذف میکنه و در مورد حالت دوم هم سرعت بالای اجسام یا افراد هم مطرح هست ضمنا نمیدونم چرا هر کاریش میکنم تا 7 فریم بیشتر عکس نمیگیره در صورتی که تا 10 فریم باید بگیره اگه کسی بلد راهنمایی کنه ممنون میشم:11:

vvc
17-02-2011, 17:04
سلام دوستان این دوربین دوحالت حذف عابرین و ماشینها از عکس و حالت عکسبرداری پیوسته داره که حالت اول نمیدونم چرا زیاد به دل نمیشینه البته من فکر کنم چیزایی که با سرعت بالا حرکت میکنن رو حذف میکنه و در مورد حالت دوم هم سرعت بالای اجسام یا افراد هم مطرح هست ضمنا نمیدونم چرا هر کاریش میکنم تا 7 فریم بیشتر عکس نمیگیره در صورتی که تا 10 فریم باید بگیره اگه کسی بلد راهنمایی کنه ممنون میشم:11:
در حالت حذف اجسام متحرک طبق توضیحات شرکت فوجی 7 یا 8 عکس بیشتر نمیگیره :8::40:

khozestaniam
17-02-2011, 19:23
در حالت حذف اجسام متحرک طبق توضیحات شرکت فوجی 7 یا 8 عکس بیشتر نمیگیره :8::40:
سلام
اره اینو میدونم ولی ظاهرا باید سرعت اجسام زیاد باشه تا بتونه حذف کنه بعد من منظورم تو حالت حذف اجسام نبود منظورم این بود که تو حالت عادی حتی وقتی که رو 10 فریم میذارم تا 7 تا بیشتر نمیگیره نمیدونم چرا :41:

Samin_System
20-02-2011, 13:34
سلام
اره اینو میدونم ولی ظاهرا باید سرعت اجسام زیاد باشه تا بتونه حذف کنه بعد من منظورم تو حالت حذف اجسام نبود منظورم این بود که تو حالت عادی حتی وقتی که رو 10 فریم میذارم تا 7 تا بیشتر نمیگیره نمیدونم چرا :41:
اگه سرعت كارت حافظه پايين باشه توانايي ذخيره همه عكسها رو نداره .

gtairani
20-02-2011, 16:31
دوستان با باتری قابل شارژ (Rechargable) چند تا عکس می گیره؟
می خوام این دوربین رو بخرم ولی نگران هستم همش زود باتری تموم بشه :41:

far2009
20-02-2011, 19:11
من که اصلا نگرانش نیستم . حتی وقتی پیغام شارژش میاد بازم میشه کلی عکس انداخت . من دو سری باتری دارم و کمبود باتری برام مشکل نبوده .

mohamad021
21-02-2011, 10:34

بسته به باتری که میخری و شارزری که داری بین250تا400تا شات میشه گرفت

borland dariush
02-03-2011, 15:54
سلام دوستان من تازه این دوربینو گرفتم برای باتری شارژی از چه مارکی و چه نوعی استفاده کنم ؟ منظورم میلی آمپر اون هست .مرسی

khozestaniam
02-03-2011, 23:24
سلام دوستان من تازه این دوربینو گرفتم برای باتری شارژی از چه مارکی و چه نوعی استفاده کنم ؟ منظورم میلی آمپر اون هست .مرسی

سلام من KODAK با باتری 1200MA خریدم 30000 ازشم راضیم

borland dariush
03-03-2011, 01:52
سلام به اساتید اهل فن ، راستش من بعد یک روز کار با دوربین میشه گفت ازش هیچی نفهمیدم فقط تونستم در حالت اتومات باهاش عکس بگیرم .:41:
حالا میخوام بدونم کسی هست در مورد عملکرد دکمه ها و نحوه تنظیم حالات عکاسی مثل سرعت شاتر و دیافراگم رو به من یه کم توضیح بده ؟ مثلا چطور سرعت شاتر یا دیافراگم اونو دستی تغییر بدم ؟ مرسی

mohamad021
03-03-2011, 08:31

بهتره بری جمهوری و یک شارژر +4تا باتری کملیون بخری که 2300میلی امپر هست به قیمت 26-27
خیلی خیلی باتری های خوبی هستن

khozestaniam
03-03-2011, 16:29

رینگ پهن تر که به سمت لنزه همیشه فعاله برای زوم بکار میره(انتقال حالت واید به تله و تغییر زاویه دید)

رینگی که نازک تره و به بدنه نزدیک تره برای فوکوس(شفاف شدن تصویر) بکار میره بسته به Modeانتخاب شده میتونه فعال یا غیر فعال باشه

برای فعال شد مد فوکوس دستی با دکمه یکی مونده به اخر از ردیف سمت چپ دوربین که در این عکس با Focus Method مشخص شده اونو در حالت دستی M قرار بده(روی LCD بالا سمت چپ میاد).میتونه کلا سه حالت داشته باشه AF-c و AF-s و M

borland dariush
05-03-2011, 17:16
:27:
بهتره بری جمهوری و یک شارژر +4تا باتری کملیون بخری که 2300میلی امپر هست به قیمت 26-27
خیلی خیلی باتری های خوبی هستن

مرسی از راهنماییت رفتم و گرفتم از امام خمینی با قیمت 20 هزار تومان

borland dariush
05-03-2011, 22:37
دوباره سلام دوباره سوال ! بچه ها تو صفحه نمایش دوربین یه عکس شبیه یه دوربین با علامت ! بقلش تمامزرد رنگ میندازه . میدونین این به چه معناست ؟؟؟؟

borland dariush
07-03-2011, 12:11
دوباره سلام دوباره سوال ! بچه ها تو صفحه نمایش دوربین یه عکس شبیه یه دوربین با علامت ! بقلش تمامزرد رنگ میندازه . میدونین این به چه معناست ؟؟؟؟

سلام از اساتید کسی نیست فوجی دارها ؟؟؟:5:

borland dariush
01-04-2011, 21:08
مرسی از اساتید خودم یافتم

KET123
03-04-2011, 15:21
فقط canan بهترین دوربینه

borland dariush
04-04-2011, 10:23
فقط canan بهترین دوربینه

دوست عزیز اینجا تاپیک مربوط به Fuji هست بهتره تو تاپیک کانون اظهار نظر کنی!:41:

hmn604
08-04-2011, 21:04
سلام
مدتي است كه در حال گشتن به دنبال دوربين هستم و با توجه به اينكه زوم بالا بعلاوه تنظيمات دستی مد نظرم است اين دوربين را كانديد كرده ام. البته خيلی دوست دارم hs20 را بخرم اما ظاهرا فعلا موجود نيست و معلوم نيست كی در بازار عرضه شود مخصوصا كه در ژاپن زلزله هم آمده!

از دوستانی كه تجربيات خودشون را نوشته اند تشكر می كنم و درخواست دارم تصويری از قسمت زير اين دوربين ارسال كنند، جايی كه سه پايه وصل می شود. و ديگر اينكه آيا به همراه دوربين نرم افزار آن هم در كنار متعلقات وجود دارد، منظورم نرم افزار ويرايش فايل های RAW است كه ظاهرا بايد از شركت SilkyPix باشد.

borland dariush
09-04-2011, 19:41
سلام
مدتي است كه در حال گشتن به دنبال دوربين هستم و با توجه به اينكه زوم بالا بعلاوه تنظيمات دستی مد نظرم است اين دوربين را كانديد كرده ام. البته خيلی دوست دارم hs20 را بخرم اما ظاهرا فعلا موجود نيست و معلوم نيست كی در بازار عرضه شود مخصوصا كه در ژاپن زلزله هم آمده!

از دوستانی كه تجربيات خودشون را نوشته اند تشكر می كنم و درخواست دارم تصويری از قسمت زير اين دوربين ارسال كنند، جايی كه سه پايه وصل می شود. و ديگر اينكه آيا به همراه دوربين نرم افزار آن هم در كنار متعلقات وجود دارد، منظورم نرم افزار ويرايش فايل های RAW است كه ظاهرا بايد از شركت SilkyPix باشد.

سلام دوست عزیز در رابطه با نرم افزار باید بگم بله داخل سی دی موجود هست .
در مورد زیر دوربین باید بگم که به طور استاندارد پیچی هست و چیز خاصی نداره اگه خیلی واجب هست بگو تا برات عکس بذارم .

khozestaniam
09-04-2011, 21:17
با سلام
پیچ زیر دوربین استاندارد هست. بطوریکه حتی سه پایه دوربین قدیمیه لوبیتل هم بش می خوره بنده خودم شخصا امتحان کردم.

hmn604
10-04-2011, 23:35
با سپاس از دوستان گرامی borland dariush و khozestaniam. قبلا در تاپيك انگليسی زبان نقل قولی خوانده بودم كه اين دوربين پيچ سه پايه ندارد اما خوشبختانه صحت نداشت! فعلا مشغول مقايسه تصاوير نمونه دوربين های مختلف هستم و تازه پی برده ام كه آن كيفيتی كه مد نظر دارم قيمت بسيار بالايی دارد و توسط دوربين های slr از نوع خوب حاصل می شود!

borland dariush
18-04-2011, 11:34
سلام به همگی
بببینم یعنی hs10 دارها اینقدر کم هستن که این تاپیک اینقدر کم رونقه ! :41:
دوستان کم لطف نباشن و یه کاری برای این تاپیک بکنن , حداقل یه چند تا عکس بذارن تا بقیه بفهمن که این دوربین تو رنج خودش عالیه .

hmn604
25-04-2011, 21:29
با سلام
در سفری كه به جزيره كيش داشتم،HS10 را خريدم (380 تومن با گارانتی ايده آل) جالب است كه سال ها پيش هم يك دوربين FUJICA داشتم مدل AX-5 كه يك دوربين SLR است و سه تا لنز داشتم 24و 50 و زوم 70-220. برای انتخاب اين دوربين مدت زيادی را در مطالب وب سايت ها و نظرات مختلف صرف كردم و نمونه عكس های دوربين ها را نگاه كردم.

mmoossii
26-04-2011, 13:54
آقا من می خوام HS10 بگیرم
ولی هنوز سر دو راهی ام که اینو بگیرم یا HX1!
لطفا یکی دقیق راهنمایی کنه!

borland dariush
27-04-2011, 12:47

سلام به شما دوست عزیز
من زیاد وارد نیستم ولی فکر کنم این دوتا با هم تو یه رنج هستند:10:
فوجی : 400 تومان
زوم: 30X
فیلم : فول اچ دی
و ...
که تفاوتش با سونی تو همیناست
سونی : قیمت 40 تومان گرونتر , زوم 20x و فیلم اگه اشتباه نکنم فول نیست
البته لازم به ذکر هست که باید عکس هاشون با هم مقایسه بشه ولی من از فوجی خیلی راضیم .:20:

mmoossii
27-04-2011, 16:53
راستی یه سوال که تازه برام پیش اومده:
زوم این دوربین دستیه؟؟؟
یعنی باید با دست لنزو بچرخونیم تا زوم کنه؟؟
یا اینکه هم موتور داره هم دستیه؟

borland dariush
28-04-2011, 10:51
راستی یه سوال که تازه برام پیش اومده:
زوم این دوربین دستیه؟؟؟
یعنی باید با دست لنزو بچرخونیم تا زوم کنه؟؟
یا اینکه هم موتور داره هم دستیه؟

سلام دوست عزیز
بله زوم به صورت دستی هست که به نظر من از قابلیت اون هست چون هم به شما حس یه دوربین dslr رو میده و همینطور که مهم هم هست اینه که موقع ضبط فیلم صدای موتور تو فیلم نیست که خودش عالی هست.:31:

khozestaniam
29-04-2011, 15:47

سلام دوست عزیز من 1 سال hs10 رو دارم راستش منم نظرم hx1 بود اما در تحقیقاتم فهمیدم که sony در عکسبرداری نسبت به بقیه برندها ضعیفتر هست بنظرم که hs10 بهتره اما فیلم hx1 خیلی بهتره.

hmn604
29-04-2011, 22:24

سلام
پيشنهاد می كنم از مقايسه ای كه در صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انجام شده استفاده كنی. همچنين می تونی از مقايسه دوربين های ديگر در اين رده با هم نيز استفاده كنی مثل Canon sx30 و Nikon P100 و . Lumix Fz . nv در مدتی كه در مورد دوربين ها تحقيق می كر دم SX30 را به كلی كنار گذاشتم چون خيلی جاها نظر خوبی راجع به آن ارائه نشده بود و نمونه عكسی هم كه از آن ديدم جالب نبود. نمونه عكس HX1 خوب بود اما اولا زوم خيلی كمتری نسبت به HS10 دارد و چون نظر من دوربينی بود كه بيشترين شباهت را به SLR داشته باشد HS10 را انتخاب كردم.

نمی دانم آيا شما می خواهی عكاسی آسانی انجام دهی يا دوست داری در حالت های دستی كار كنی اما در HS10 دكمه ها و پيچ های زيادی برای انجام تنظيمات دستی وجود دارد. هرچند اگر هم بخواهی می توانی حالت Point and Shoot‌را انتخاب كنی. البته در HX1 هم امكان تنظيمات دستی هست.

اگر تصور می كنی با پولی كه می پردازی خنده دار است كه زوم دوربين دستی باشد پس HS10 را انتخاب نكن! اما بايد گفت كه HX1 با سيستم زوم موتور دار هم قيمت HS10 بدون اين سيستم است و اين يعنی اگر HS10 دارای زوم موتور دار بود قيمت بالاتری داشت و هزينه موتور زوم در HX1 صرف چيزهای ديگر در HS10 شده.

دو مورد هست كه به آنها اشاره می كنم. يكی اينكه زوم دستی در موقع فيلم برداری جالب نيست. اول يك نقل قول می آورم "اين يك دوربين عكاسی است و نه فيلم برداری" و ديگر اينكه اصلا در سينمای امروز زوم منسوخ شده!!!

و موضوع ديگر مصرف باتری HS10 است. البته نمی خواهم بگويم مصرف آن بالا است، طوری كه در جاهای ديگر مطرح شده. چون همه ادوات الكترونيكی از قبيل موبايل، لپ تاپ و ... با شارژ خود بيبش از چند ساعت يا حداكثر يك روز بيشتر كار نمی كنند. واگر شما از دوربين خود حسابی استفاده كنيد طبيعی است كه يك روزه باطری های دوربين خالی می شوند . من يكی دو روز پيش چهار باطری دوراسل (آلكالين) خريدم 3000 تومن. شما می توانيد چند باطری قابل شارژ ليتيومی با يك شارژر برای دوربين تهيه كنيد. يا حتی برای مكان های در بسته از آداپتور مخصوص آن استفاده كنيد.

در آخر بايد بگم كه من نخواستم تو را به انتخاب دوربين خاصی ترغيب كنم. و از تجربه ام با HS10 برايت گفتم.
اميد وارم انتخاب درستی كنی و از آن راضی باشی. هر دوی اين دوربين ها خوب هستند .

sheytoon001
29-04-2011, 22:32
سلام به همه دوستان
سوال من اینه که همه دوستانی که از این دوربین استفاده میکنن آیا ازش راضیا؟ آیا کیفیت عکسش عالی هست؟
کسی هست که ازش ناراضی باشه و مدل دیگه ای رو پیشنهاد کنه؟
سوال دیگه اینکه از دید شما مزایا و معایب این دوربین چیه؟
من قصد خرید یک دوربین رو دارم و این مدل یکی از گزینه های من هست، ممنون می شم راهنمایی کنید

mmoossii
30-04-2011, 09:58
سلام
پيشنهاد می كنم از مقايسه ای كه در صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انجام شده استفاده كنی. همچنين می تونی از مقايسه دوربين های ديگر در اين رده با هم نيز استفاده كنی مثل Canon sx30 و Nikon P100 و . Lumix Fz . nv در مدتی كه در مورد دوربين ها تحقيق می كر دم SX30 را به كلی كنار گذاشتم چون خيلی جاها نظر خوبی راجع به آن ارائه نشده بود و نمونه عكسی هم كه از آن ديدم جالب نبود. نمونه عكس HX1 خوب بود اما اولا زوم خيلی كمتری نسبت به HS10 دارد و چون نظر من دوربينی بود كه بيشترين شباهت را به SLR داشته باشد HS10 را انتخاب كردم.

نمی دانم آيا شما می خواهی عكاسی آسانی انجام دهی يا دوست داری در حالت های دستی كار كنی اما در HS10 دكمه ها و پيچ های زيادی برای انجام تنظيمات دستی وجود دارد. هرچند اگر هم بخواهی می توانی حالت Point and Shoot‌را انتخاب كنی. البته در HX1 هم امكان تنظيمات دستی هست.

اگر تصور می كنی با پولی كه می پردازی خنده دار است كه زوم دوربين دستی باشد پس HS10 را انتخاب نكن! اما بايد گفت كه HX1 با سيستم زوم موتور دار هم قيمت HS10 بدون اين سيستم است و اين يعنی اگر HS10 دارای زوم موتور دار بود قيمت بالاتری داشت و هزينه موتور زوم در HX1 صرف چيزهای ديگر در HS10 شده.

اگر من 200 تومن بيشتر پول داشتم شايد يكی از مدل های جديد Lumix را می خريدم و نيز اگر باز هم بيشتر پول داشتم يم DSLR می خريدم! اما از دوربين HS10 بسيار راضی ام.

دو مورد هست كه به آنها اشاره می كنم. يكی اينكه زوم دستی در موقع فيلم برداری جالب نيست. اول يك نقل قول می آورم "اين يك دوربين عكاسی است و نه فيلم برداری" و ديگر اينكه اصلا در سينمای امروز زوم منسوخ شده!!!

و موضوع ديگر مصرف باتری HS10 است. البته نمی خواهم بگويم مصرف آن بالا است، طوری كه در جاهای ديگر مطرح شده. چون همه ادوات الكترونيكی از قبيل موبايل، لپ تاپ و ... با شارژ خود بيبش از چند ساعت يا حداكثر يك روز بيشتر كار نمی كنند. واگر شما از دوربين خود حسابی استفاده كنيد طبيعی است كه يك روزه باطری های دوربين خالی می شوند . من يكی دو روز پيش چهار باطری دوراسل (آلكالين) خريدم 3000 تومن. شما مِ توانيد چند باطری قابل شارژ ليتيومی با يك شارژر برای دوربين تهيه كنيد. يا حتی برای مكان های در بسته از آداپتور مخصوص آن استفاده كنيد.

در آخر بايد بگم كه من نخواستم تو را به انتخاب دوربين خاصی ترغيب كنم. و از تجربه ام با HS10 برايت گفتم.
اميد وارم انتخاب درستی كنی و از آن راضی باشی. هر دوی اين دوربين ها خوب هستند .

خیلی ممنون از توضیح کاملت
فکر کنم با همه اوصاف ، اون چیزی که من می خوام به همین دوربین نزدیکتره
البته یه سوال
برای اینکه به زوم 30x برسی باید تقریبا چند دور لنزو بچزخونی؟

borland dariush
30-04-2011, 16:07
سلام به همه دوستان
سوال من اینه که همه دوستانی که از این دوربین استفاده میکنن آیا ازش راضیا؟ آیا کیفیت عکسش عالی هست؟
کسی هست که ازش ناراضی باشه و مدل دیگه ای رو پیشنهاد کنه؟
سوال دیگه اینکه از دید شما مزایا و معایب این دوربین چیه؟
من قصد خرید یک دوربین رو دارم و این مدل یکی از گزینه های من هست، ممنون می شم راهنمایی کنید

با سلام
1- در مورد رضایت باید بگم 100% .
2- کیفیت عکس در حد خودش عالی .
3- با توجه به قیمت دوربین در این رنچ قیمت 410 فکر کنم رقیب های کمی داشته باشه .
4- در خصوص معایب باید بگم که در زوم بالا لرزش دست خیلی احساس میشه و یه سه پایه لازم دارید
و در فیلم برداری زوم دستی چیز جالبی نیست چون سخته .
اما در مورد باطری باید بگم به نظر من از باطری های لیتیوم خیلی بهتر هست چون شما با 4 تا باطری قابل شارژ میتونی احتیاجات خودتو بر طرف کنی که در صورت لزوم در بیرون میشه از الکالاین هم استفاده کرد .
در اخر اگه میتونی مبلغ بیشتری در نظر بگیری من hs20 رو هم پیشنهاد میکنم که اصلاح شده ی همین hs10 است

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

خیلی ممنون از توضیح کاملت
فکر کنم با همه اوصاف ، اون چیزی که من می خوام به همین دوربین نزدیکتره
البته یه سوال
برای اینکه به زوم 30x برسی باید تقریبا چند دور لنزو بچزخونی؟

دوست عزیز سلام نمیدونم چه فکری کردید در مورد زوم دستی اما
چیزی حدود نیم دور یا شاید کمی بیشتر که فکر کنم خیلی ناچیز هست :20:

sheytoon001
30-04-2011, 23:30
دوستان چندتا عکس که با دوربینتون گرفتید میزارید که کیفیتش رو ببینیم؟

mmoossii
01-05-2011, 08:07
با سلام
1- در مورد رضایت باید بگم 100% .
2- کیفیت عکس در حد خودش عالی .
3- با توجه به قیمت دوربین در این رنچ قیمت 410 فکر کنم رقیب های کمی داشته باشه .
4- در خصوص معایب باید بگم که در زوم بالا لرزش دست خیلی احساس میشه و یه سه پایه لازم دارید
و در فیلم برداری زوم دستی چیز جالبی نیست چون سخته .
اما در مورد باطری باید بگم به نظر من از باطری های لیتیوم خیلی بهتر هست چون شما با 4 تا باطری قابل شارژ میتونی احتیاجات خودتو بر طرف کنی که در صورت لزوم در بیرون میشه از الکالاین هم استفاده کرد .
در اخر اگه میتونی مبلغ بیشتری در نظر بگیری من hs20 رو هم پیشنهاد میکنم که اصلاح شده ی همین hs10 است

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

دوست عزیز سلام نمیدونم چه فکری کردید در مورد زوم دستی اما
چیزی حدود نیم دور یا شاید کمی بیشتر که فکر کنم خیلی ناچیز هست :20:
خوب پس خوبه!
آخه من تا حالا دوربین که لنز دستی داشته باشه از نزدیک ( و یا حتی دور!!) ندیدم
ببخشید اگه سوالم خیلی آماتوری بود

sheytoon001
01-05-2011, 15:45
دوستان چندتا عکس که با دوربینتون گرفتید میذارید که کیفیتش رو ببینیم؟
دوستان شما با چه قیمت و گارانتی ای این دوربین رو خریدید؟ اگه ممکنه چندتا عکس هم بذارید:11:

borland dariush
03-05-2011, 10:58
دوستان شما با چه قیمت و گارانتی ای این دوربین رو خریدید؟ اگه ممکنه چندتا عکس هم بذارید:11:

سلام دوست عزیز با گارانتی رسمی تهران فوکا به قیمت 410 هزار تومان همراه با هود رایگان
در مورد عکس هم باید بگم من از dialup استفاده میکنم و برام مقدور نیست:41: , این رو باید دوستان دیگه زحمت بکشن .

mmoossii
03-05-2011, 14:07
دوست عزیز میشه بگی بهترین و واجبترین چیزایی که باید با دوربین بخرم چیه؟
مثل کیف و باطری و رم و از این چیزا.

hmn604
03-05-2011, 18:10
دوست عزیز میشه بگی بهترین و واجبترین چیزایی که باید با دوربین بخرم چیه؟
مثل کیف و باطری و رم و از این چیزا.

اگر زياد عكس می گيری، به نظرم واجبترين چيز باطری قابل شارژ است. قيمت باطری شارژی جفتی 15000 تومن است (البته ارزونترش هم هست اما شايد ارزش نداشته باشه) دو جفت باطری 30000 تومن و يك شارژر كه اون هم قيمت های مختلف داره 7-8 تومن هست تا 30-40 تومن. بعضی باطری ها شارژر هم باهاشون هست. و همونطور كه دوستمون borland dariush گفت برای مواقع اضطراری می تونی از باطری يك بار مصرف آلكالين كمك بگيری.

البته RAM كه حتما بايد بگيری چون با 45 مگابايت خود دوربين كه چند تا عكس بيشتر نمی تونی بگيری. باز هم اگر زياد عكس می گيری و با فرمت RAW و فيلم هم می خواهی بگيری بايد حافظه 8 يا 16 گيگ بگيری اما اگر نه فعلا 4 گيگ جواب می دهد.

بطور متوسط اگر با بيشترين رزولوشن و كيفيت JPEG ذخيره كنی هر عكس حدود 3.5 تا 4 مگابايت می شه اما فرمت RAW بطور ثابت برای هر فريم حدود 15.2 مگابايت فضا اشغال می كند.

mmoossii
04-05-2011, 08:50
اگر زياد عكس می گيری، به نظرم واجبترين چيز باطری قابل شارژ است. قيمت باطری شارژی جفتی 15000 تومن است (البته ارزونترش هم هست اما شايد ارزش نداشته باشه) دو جفت باطری 30000 تومن و يك شارژر كه اون هم قيمت های مختلف داره 7-8 تومن هست تا 30-40 تومن. بعضی باطری ها شارژر هم باهاشون هست. و همونطور كه دوستمون borland dariush گفت برای مواقع اضطراری می تونی از باطری يك بار مصرف آلكالين كمك بگيری.

البته RAM كه حتما بايد بگيری چون با 45 مگابايت خود دوربين كه چند تا عكس بيشتر نمی تونی بگيری. باز هم اگر زياد عكس می گيری و با فرمت RAW و فيلم هم می خواهی بگيری بايد حافظه 8 يا 16 گيگ بگيری اما اگر نه فعلا 4 گيگ جواب می دهد.

بطور متوسط اگر با بيشترين رزولوشن و كيفيت JPEG ذخيره كنی هر عكس دود 3.5 تا 4 مگابايت می شه اما فرمت RAW بطور ثابت برای هر فريم حدود 16 مگابايت فظا اشغال می كند.

مرسی
این خوبه یا باید بهتر از این بگیرم؟
UniRoss MaximumPower . 32 تومن . با 4 تا باطری 2700
کیف رو هم احتمالا زیاد مهم نبوده که نگفتین

hmn604
04-05-2011, 22:27
مرسی
این خوبه یا باید بهتر از این بگیرم؟
UniRoss MaximumPower . 32 تومن . با 4 تا باطری 2700
کیف رو هم احتمالا زیاد مهم نبوده که نگفتین

من مارك ها رو نمی شناسم اما از لحاظ قيمت با توجه به اينكه فقط 4 تا باطری در اين حدود هست، احتمالا در رده قيمت متوسط ها است.

در مورد كيف چون ارجحيت كمتری داشت به آن اشاره نكردم. چون دوربين بدون كيف كار می كنه اما بدون باطری و مموری نه! اما مطمئنا كيف هم لازم هست به خاطر محافظت دوربين در مقابل صدمه. البته نه ضربه های شديد!

به ليست ادوات می تونيم سه پايه رو هم اضافه كنيم مخصوصا برای وقتی كه بخواهيد خودتون هم در عكس حضور داشته باشين!

mmoossii
06-05-2011, 10:30
من مارك ها رو نمی شناسم اما از لحاظ قيمت با توجه به اينكه فقط 4 تا باطری در اين حدود هست، احتمالا در رده قيمت متوسط ها است.

در مورد كيف چون ارجحيت كمتری داشت به آن اشاره نكردم. چون دوربين بدون كيف كار می كنه اما بدون باطری و مموری نه! اما مطمئنا كيف هم لازم هست به خاطر محافظت دوربين در مقابل صدمه. البته نه ضربه های شديد!

به ليست ادوات می تونيم سه پايه رو هم اضافه كنيم مخصوصا برای وقتی كه بخواهيد خودتون هم در عكس حضور داشته باشين!
گرفتمش!
دوربین با گارانتی تهران فوکا با هود 410
سه پایه 13
کیف 15
مموری 8 گیگ کلاس 10 hama ، 26 تومن
باطری شارژر با 4 تا باطری 26000

borland dariush
06-05-2011, 15:57
گرفتمش!
سه پایه 13
کیف 15

اقا مبارک باشه مطمئن باش پشیمون نمیشی .:20:

hadi_en
07-05-2011, 17:41
گرفتمش!
سه پایه 13
کیف 15

شما کجا خریدی؟

hmn604
07-05-2011, 19:28
گرفتمش! ...

مباركه. در سی دی همراه دوربين فايل راهنمای دوربين هست؛ حتما آنرا مطالعه كن. چون در راهنما همه قابليت ها و عملكرد و محدوديت ها را نوشته و با خواندن آن بسياری سوالات كه ممكن است برای كاربر پيش بيايد كه مثلا چرا در فلان حالت فلان كار را نمی كند و .... پاسخ داده شده. و همچنين يك جدول در انتهای كتابچه همراه بسته دوربين هست كه تمام فعال و غير فعال بودن قابليت های دوربين در حالت های مختلف نوشته شده.

hadi_en
08-05-2011, 08:04
دوربین Fujifilm FinePix HS10 رو بخرم یا sony HX1

چون هر دو یه قیمته تقریبا

mmoossii
08-05-2011, 08:26
شما کجا خریدی؟

یه پاساژ تو جمهوری
روبروی علاء الدین میشه
یه مغازه بود که نمایندگی تهران فوکا بود
پشت ویترینش 50 تا hs10 بود

borland dariush
21-05-2011, 18:38
دوربین Fujifilm FinePix HS10 رو بخرم یا sony HX1

چون هر دو یه قیمته تقریبا

سلام دوست عزیز من به شما hs10 رو پیشنهاد می کنم . Sony تو دوربین مال نیست البته نظر من هست .

ariyayi
04-06-2011, 11:37
یه پاساژ تو جمهوری
روبروی علاء الدین میشه
یه مغازه بود که نمایندگی تهران فوکا بود
پشت ویترینش 50 تا hs10 بود

شماره مغازه اش رو داری ؟

من شهرستانم ببینم می تونم پستی بخرم

ممنون