مشاهده نسخه کامل
: تفاوت روغن 10w-40 با 20w-50
willhunting
12-02-2011, 01:03
سلام
این اطلاعاتی که روی روغن موتورا مینیویسن چیه؟
فرق روغن موتوری که روش نوشته 10w-40 با 20w-50 از لحاظ علمی چیه؟
کدومشون بهتره؟
ممنون
kourosh_sos
12-02-2011, 10:33
تا اونجایی که من میدونم 20w-50 اوتومات و برای تمامی فصول هستش .
pourya_bo2pmc
12-02-2011, 17:05
سلام
این اعداد شاخصهای ویسکوزیته یا معادل پارسیش درجه گرانروی روغن موتور خودروهای بنزینی میباشند
به زبان ساده گرانروی همان شل یا سفت بودن روغن موتور هستش
امیدوارم متوجه شده باشین
willhunting
12-02-2011, 17:40
سلام
این اعداد شاخصهای ویسکوزیته یا معادل پارسیش درجه گرانروی روغن موتور خودروهای بنزینی میباشند
به زبان ساده گرانروی همان شل یا سفت بودن روغن موتور هستش
امیدوارم متوجه شده باشین
خیلی ممنون
بله متوجه شدم.
منظورتون از خوذروهای بنزینی،فقط بنزین سوز باشه(دوگانه نباشه) هستش یا اینکه گازوئیلی نباشه؟
حالا کدومشون بهتره،سفت باشه یا شل؟
20w یعنی سفتتره از 10W هستش؟
ممنون
pourya_bo2pmc
12-02-2011, 18:16
خیلی ممنون
بله متوجه شدم.
منظورتون از خوذروهای بنزینی،فقط بنزین سوز باشه(دوگانه نباشه) هستش یا اینکه گازوئیلی نباشه؟
حالا کدومشون بهتره،سفت باشه یا شل؟
20w یعنی سفتتره از 10W هستش؟
ممنون
توصیه ی روغن موتورها با توجه به ماشینها تفاوت داره شما خودروتونو بهم بگین تا با توجه به موتور ماشینتون بهترین روغن موتور رو بهتون پیشنهاد بدم
به نظر بنده گرانروی 20w 50 بهتر هستش با دلایل محکم
بله 20w 50 گرانروی بالاتری داره و سفت تر از40 10w هستش
heinrich_himmler
12-02-2011, 18:19
سلام
این اطلاعاتی که روی روغن موتورا مینیویسن چیه؟
فرق روغن موتوری که روش نوشته 10w-40 با 20w-50 از لحاظ علمی چیه؟
کدومشون بهتره؟
ممنون
به علت طولانی بودن مطلب به لینک زیر مراجعه کنید:
دانستنیهایی درباره روغن موتور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
willhunting
12-02-2011, 23:57
توصیه ی روغن موتورها با توجه به ماشینها تفاوت داره شما خودروتونو بهم بگین تا با توجه به موتور ماشینتون بهترین روغن موتور رو بهتون پیشنهاد بدم
به نظر بنده گرانروی 20w 50 بهتر هستش با دلایل محکم
بله 20w 50 گرانروی بالاتری داره و سفت تر از40 10w هستش
ماشینم پراید مدل 82 کاربرات هستش...
pourya_bo2pmc
17-02-2011, 14:13
ماشینم پراید مدل 82 کاربرات هستش...
سطح کیفیت توصیه شده برای موتور پراید SG هستش
بهترین روغن مناسب پراید که دارای این سطح کیفیت میباشد بهران تکتاز و پارس ارس میباشد
درضمن بهترین روغن موتور همین روغن موتورهای ساخت داخل و ایرانی هستش پس به حرف عده ای از تعویض روغنیها که دنبال سود بیشتر هستند توجه نکنید
kourosh_sos
17-02-2011, 14:19
برای موتور سیکلت 125 بهترین روغن چیه من از اول بهران رخش طلایی اوتومات ریختم خوبه یا بد؟
pourya_bo2pmc
17-02-2011, 21:14
برای موتور سیکلت 125 بهترین روغن چیه من از اول بهران رخش طلایی اوتومات ریختم خوبه یا بد؟
خوبه
در مورد موتور سیکلت راستش اطلاع زیادی ندارم اما میدونم حساسیت زیاد نداشته باشید
سطح کیفیت بهران رخش فکر کنم SE باشه که از لحاظ ماشینش برای پیکان و ماشینهای قدیمی استفاده میشه
شما همین که بهران استفاده میکنی خوبه حالا یه بار هم خواستی تکتاز که سطح کیفیتش بالاتره بریز ببین فرقی میکنه یا نه
اما بگم که همیشه سطح کیفیت بالاتر برای موتور وسیله خوب نیست بلکه متناسب بودن سطح کیفیت روغن موتور با نوع موتور خودرو ملاک هستش
kourosh_sos
18-02-2011, 00:25
من از اول فقط همین روغنو ریختم و هر 500 تا هم یا سه تا باک عوضش میکنم اگر روغن دیگه بریزم که کیفیتش هم از این بالاتر باشه تغییرشو تو چه چیزی میشه احساس کرد؟
pourya_bo2pmc
18-02-2011, 11:33
من از اول فقط همین روغنو ریختم و هر 500 تا هم یا سه تا باک عوضش میکنم اگر روغن دیگه بریزم که کیفیتش هم از این بالاتر باشه تغییرشو تو چه چیزی میشه احساس کرد؟
نرمتر کارکردن موتورتون یعنی خودتون حس کنید که موتور وسیله ای که سوارهستید نرمتر و روونتر از قبل کار کنه مصرف سوختتون در برخی موارد پائینتر بیاد
500 تا خیلی زوده واسه تعویض ، شما بهران تکتاز SG یا بهران پیشتاز SJ که بریز و زودتر 1500 نمیخواد عوض کنی چون واقعا حیفه و حتی تا این کیلومتر روغن هنوز بهترین کارایی رو داره
روغن موتورهای 10W-40 مولتی گرید (چهارفصل) و با کارایی بسیار بالا هستند که با استفاده از روغنهای پایه سنتتیک، نیمه سنتتیک، و همچنین روغنهای نسل جديد(گروه III ) و جهت مصرف درموتورهای نسل جديد بنزين سوز که در آن حداقل تخریب حرارتی و کنترل دما انتظار می رود فرمولهشده اند. این نوع روغن موتورها حاوی جدیدترین مواد افزودنی تایید شده توسط تولیدکنندگان معتبر خودروهای سواری نظیر ولوو، BMW، مرسدس بنز و... بوده و پایداری حرارتی و مقاومت عالي در برابراکسیداسیون فراهم ميكنند.روغن موتورهای 10W-40سبب بهبود استارت موتور در دمای سرد شده و کاهشمصرف روغننسبت بهروغن موتورتکدرجهرافراهم میکنند.
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-10-2016, 13:16
روغن موتورهای 10W-40 مولتی گرید (چهارفصل) و با کارایی بسیار بالا هستند که با استفاده از روغنهای پایه سنتتیک، نیمه سنتتیک، و همچنین روغنهای نسل جديد(گروه III ) و جهت مصرف درموتورهای نسل جديد بنزين سوز که در آن حداقل تخریب حرارتی و کنترل دما انتظار می رود فرمولهشده اند. این نوع روغن موتورها حاوی جدیدترین مواد افزودنی تایید شده توسط تولیدکنندگان معتبر خودروهای سواری نظیر ولوو، BMW، مرسدس بنز و... بوده و پایداری حرارتی و مقاومت عالي در برابراکسیداسیون فراهم ميكنند.
روغن موتورهای 10W-40سبب بهبود استارت موتور در دمای سرد شده و کاهشمصرف روغننسبت بهروغن موتورتکدرجهرافراهم میکنند.
سلام و خوش آمد به شما دوست عزیز
این تاپیک خیلی قدیمیه
الان در این تاپیکِ زیر , مسائل روغن موتور درج میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
روغن موتورهای 10W-40 مولتی گرید (چهارفصل) و با کارایی بسیار بالا هستند که با استفاده از روغنهای پایه سنتتیک، نیمه سنتتیک، و همچنین روغنهای نسل جديد(گروه III ) و جهت مصرف درموتورهای نسل جديد بنزين سوز که در آن حداقل تخریب حرارتی و کنترل دما انتظار می رود فرمولهشده اند. این نوع روغن موتورها حاوی جدیدترین مواد افزودنی تایید شده توسط تولیدکنندگان معتبر خودروهای سواری نظیر ولوو، BMW، مرسدس بنز و... بوده و پایداری حرارتی و مقاومت عالي در برابراکسیداسیون فراهم ميكنند.
روغن موتورهای 10W-40سبب بهبود استارت موتور در دمای سرد شده و کاهشمصرف روغننسبت بهروغن موتورتکدرجهرافراهم میکنند.
سلام و خوش آمد به شما دوست عزیز
این تاپیک خیلی قدیمیه
الان در این تاپیکِ زیر , مسائل روغن موتور درج میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.