مشاهده نسخه کامل
: این چه نوع ویروسی هست ؟
golmohammadi
11-02-2011, 23:14
سلام دوستان
امروز من یه صفحه وب را ضخیره کردم و زیپ کردم
اینو که از یاهو به دوستم میفرستادم ناد32 ویروس شناسایی کرد
چند بار به روشهای مختلف امتحان کردم اما هر کدام یه پیغامی داد که عکس از پیغام میذارم
حتی ورد هم ایجاد کردم موقع فرستادن در یاهو بازم همون پیغام را داد
صفحه وب زیپ شده را رو مدیافایر اپ کردم بدرستی اپ شد
حالا هم شات از پیغام ناد32 میذارم و هم فایل را میذارم
در ضمن آخرین ورژن ناد32 اپدیت شده به روزش و 64 بیتی هست (بدون فایر وال و فایروال سون را خاموش کرده ام)
الان سیستم من آلوده شده یا یاهو یا ... ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل شما ویروس نیست؛ ناد بعضی از آدرس ها را بطور خودکار بلاک میکند، و به این شکل ممکن است حتی نتوانید بعضی از وبسایت های مورد علاقه خود را ببنید (ناد آدرس های مشکوک را بلاک میکند). برای رفع این مشکل، خصیصه Web Access Protection را از منوی Setup> Antivirus and Antispyware پیدا کنید و آن را Disable کنید (ناد روی سیستمم نصب نیست؛ گزینه web access protection در منوی setup قرار دارد).
saeed774
13-02-2011, 15:57
IP اي که نود داره بلوکش ميکنه و يا هو هم از اون آي پي فايل رو ميفرسته به احتمال خيلي زياد مورد دار هست چون نود32 تو اين چند سالي که باهاش کار ميکنم، اشتباهي در بلوک کردن آي پي ها نداشته و همه آي پي هايي که بلوک کرده واقعا آلوده بودن جز آي پي هايي که سريال روزانه براي نود ميذارن.
شما مطمئن باش اون آي پي مورد داره . فايل رو يه جايي آپلود کن و بعد لينک رو به دوستت بده تا دان کنه .
golmohammadi
14-02-2011, 01:03
اگر این ای پی مال یاهو هست ناد32 چرا باید فیلترش کنه ؟
مگه نمیگین ناد32 ادرسهای مشکوک را بلوک میکنه ؟
یعنی یاهو مشکوک هست ؟
بعضی وقتها یاهو ان نمیشه پس باید اشکال از همین ناد32 باشه
میتونم این ادرس را در اثتثنا ها اد کنم ؟
ویرایش :
ای پی را در exclutions تعریف کردم تاثیر نداشت
مجبور شدم فعلا Web Access Protection را disable کنم
ولی اینطوری که نیمشه
راستی هرچی هست مربوط به ورژن جدید میشه
قبلا از (ESET NOD32 Antivirus 4.2.67.10) استفاده میکردم مشکلی نداشتم
الان که (ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2 (64bit)) نصب کردم اینطوری شده
saeed774
14-02-2011, 01:27
اگر این ای پی مال یاهو هست ناد32 چرا باید فیلترش کنه ؟
مگه نمیگین ناد32 ادرسهای مشکوک را بلوک میکنه ؟
یعنی یاهو مشکوک هست ؟
بعضی وقتها یاهو ان نمیشه پس باید اشکال از همین ناد32 باشه
میتونم این ادرس را در اثتثنا ها اد کنم ؟
ویرایش :
ای پی را در exclutions تعریف کردم تاثیر نداشت
مجبور شدم فعلا Web Access Protection را disable کنم
ولی اینطوری که نیمشه
راستی هرچی هست مربوط به ورژن جدید میشه
قبلا از (ESET NOD32 Antivirus 4.2.67.10) استفاده میکردم مشکلی نداشتم
الان که (ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2 (64bit)) نصب کردم اینطوری شده
بله ميتونين ولي توصيه نميشه.
در پانل تنظيمات از قسمت Protocol Filtering وارد زيرمجموعه Excluded Applications بشين و نرم افزار Yahoo رو پيدا کنين و تيکش رو بزنين و ok ، با اين کار نرم افزار ياهو به ليست سفيد ميره و کنترلي روي نرم افزار انجام نميگيره و اين يعني ورود راه براي ويروس از طريق ياهو به سيستمتون!!
يا ميتونين حالت Firewall رو از Automatic روي Interactive بذارين و خودتون برنامه ها و آي پي هارو اجازه يا لغو کنين.
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
البته اين آي پي اي که نود بلوکش کرده واقعا براي ياهو هست ولي نميدونم چه مشکلي داره . خودتون ببينين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
golmohammadi
14-02-2011, 12:02
بله ميتونين ولي توصيه نميشه.
در پانل تنظيمات از قسمت Protocol Filtering وارد زيرمجموعه Excluded Applications بشين و نرم افزار Yahoo رو پيدا کنين و تيکش رو بزنين و ok ، با اين کار نرم افزار ياهو به ليست سفيد ميره و کنترلي روي نرم افزار انجام نميگيره و اين يعني ورود راه براي ويروس از طريق ياهو به سيستمتون!!
يا ميتونين حالت Firewall رو از Automatic روي Interactive بذارين و خودتون برنامه ها و آي پي هارو اجازه يا لغو کنين.
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
البته اين آي پي اي که نود بلوکش کرده واقعا براي ياهو هست ولي نميدونم چه مشکلي داره . خودتون ببينين:
دقت نکردی من ناد32نصب کرده ام اسمارت نه
فایروال ندارم
در ضمن راست میگین نمیتونم یاهو را وارد لیست سفید کنم چون میتونه براحتی ازش ویروس وارد سیستم بشه
فعلا با ناد32 تماس گرفته ام ببینم چی میگند
golmohammadi
16-02-2011, 21:27
سلام
بچه ها از طرف ناد32 جوابی نیومد
چیکار کنم ؟
یه بار یه یه میل گزارش دادم
اما جواب اومد به یه ادرس دیگه برم و بگم
رفتم اونجا گفتم ولی هنوز جوابی نرسیده
میتونه یکی دیگه نیز گزارش بده ؟
Dr Hannibal
17-02-2011, 09:18
یک بار دیگه اون فایل رو فشرده کنید اما با پسورد. سپس ارسال کنید اگر ارسال شد یعنی مشکل از نود32 نیست.
اگر ارسال نشد باز همون پیام رو داد سیستم آلودست. اون نرم افزار هایی که قبلا بهتون معرفی کردم استفاده کنید.
در ضمن فایروال ویندوز خاموش ، نود32 بدون فایروال یعنی باز گذاشتن پروت های آزاد ، یعنی -- شدن حتی بدون فایل آلوده.
موفق باشید
دوست عزیز golmohammadi، نیاز به رفتن این همه راه سخت نیست؛ و نیاز هم نیست که همه برنامه ها از این فیلتر عبور کنند.
به صورت پیش فرض ناد برنامه هایی که به اینترنت دسترسی دارند را (برنامه هایی که از ------ داخلی استفاده میکنند(------ که اینترنت اکسپلورر ویندوز استفاده میکنه)) به لیست برنامه هایی که باید مانیتور شوند اضافه میکند. گفته شده این اسکن ممکن است باعث آسیب در ارتباط (ارتباط بین برنامه ها در شبکه) شود و نتایجی که مایل نیستید به همراه داشته باشد (مانند مشکل شما)؛ اما این مشکل برای مرورگر های وب و کلاینت های ایمیل نخواهد بود. و به طور معمول فقط مرورگرهای وب و کلاینت های ایمیل نیاز هست که در لیست اضافه شده باشند. :20:
در مورد فایروال، فایروال ویندوز 7 بسیار قوی هست و به نظرم برای یک کاربر خانگی کافیست. در مورد اینکه گفتید، اگر به لیست سفید اضافه کنید ممکنه ویروس وارد سیستم بشه، اشتباه میکنید. اکثر آنتی ویروس ها بصورت real time عمل میکنن و کوچکترین کد مشکوک در حافظه سیستم از دیدشون رد نمیشه، و آنتی ویروسی بسیار قوی مانند ناد32 از این قاعده مستثنی نیست. آنتی ویروس های real time هر فایلی که روی هارد نوشته یا خوانده شوند را نیز چک میکنند؛ هر چند که اکثر شرکت های تولید کننده آنتی ویروس پیشنهاد میکنند برای امنیت بیشتر هر چند مدت سیستم خود را به صورت دستی ویروس یابی کنید. امیدوارم که موفق باشید. :11:
golmohammadi
19-02-2011, 13:54
حرفای شما درست
اما ای پی یاهو به این مشهوری نباید در لیست مشکوکی های ناد32 قرار میگرفت
فایروال همیشه چون دردسر تولید میکنه برام واسه همین همیشه خاموش میکنم
راستی امروز چک کردم این مشکل برطرف شده
حالا نمیدونم به خاطر خبر من بود یا خودشون فهمیدند
به هر حال چند فایل سند کردم و بدرستی سند شد
و مشکلی نیست از امروز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.