مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین 2261و2262.(پورتHDMI به چه کاری می آد؟)
ghasem13
11-02-2011, 18:25
سلام.
دیروز رفتم نمایشگاه کامپیوتر در مشهد تا یه نگاهی به مانیتورها و قیمت ها بندازم اول به غرفه نمایندگی سامسونگ رسیدم که مانیتورهاش به نسبت بقیه مارک ها قیمت نسبتا بالایی داره مدلی که پسندیدم قیمتش 275 بود(دقیق یادم نیست 22700 بود یا 23700 ) از فروشنده پرسیدم که قضیه اختلاف قیمت تقریبا 30 ، 40 هزار تومانی بین این مانیتور و مانیتور بقیه شرکتها مثل ال جی چیه و چه فرقی با هم دارن؟:27: که فروشنده چند دلیل آورد مثل کیفیت تصویر بسیار بالاتره مانیتور سامسونگ نسبت به بقیه مارک ها!و بعد هم از گارانتی خودشون تعریف کرد که گارانتی هیچ شرکتی به پای ما نمیرسه ولاغیر:2: خلاصه منو که نتونست متقاعد کنه(نظر شما چیه؟)
بعد نمایندگی ال جی رو پیدا کردم که در کل سه مدل داشت که با مشخصات من جور در می اومد.
اولیش 2261 بود که طرف گفت240 تومان ناقابل!
مدل دوم برادرش یعنی2262 بود که فروشنده گفت230 تومان!
و سومیش هم W2253TQ بود که 205 تومان قیمت خورده بود.
الان چند تا سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان دقیق جواب بدن:10:
این مانیتورW2253TQ چه فرقی با دو مدل دیگه داره که قیمتش این قدر پایینه؟(تا اونجایی که من فهمیدم از 2261 یه پورت HDMI و از 2262 یه بیست هزارتایی در کنتراست کم می آره)
دیگه خیلی پر حرفی کردم آخریش هم اینه که این پورت hdmi به جز کنسول بازی به چه کار دیگه ای می آد و تا جایی که می دونم الان تو کامپیوتر کاربردی نداره.(مگه این که در آینده به کار بیاد)
ghasem13
11-02-2011, 19:32
امروز آخرین روز نمایشگاه بود چند دقیقه پیش برادرم که نمایشگاه رفته زنگ زد و گفت که 2261 رو تا 233 تومان و 2262 رو تا227 تومان می تونه بگیره خلاصه دل رو زدم به دری:8:ا و گفتم2261 رو بگیره قراره فردا بیان در خونه تحویل بدن:5:.بازم منتظر نظرات شما در مورد مطالب بالا هستم
pasargadd
11-02-2011, 20:09
مانیتور خوبی گرفتین.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
مبارک باشه
ghasem13
14-02-2011, 07:08
دیروز مانیتور رو آوردن تا حالا که ازش راضی بودم و مشکلی نداشتم با هاش فقط دو تا سوال پیش اومده وقتی بسته بندی رو باز کردم و دنبال کارت گارانتی گشتم فقط یه کارت حدودا 8 در8 سانتی پیدا کردم که روش دوتا کد نوشته شده(کد حرفی و کد عددی) برای ثبت نام در قرعه کشی باید این کدها رو در سایت مادیران کلوب وارد کنید.یعنی کارت گارانتی همینه؟؟؟چون روش هیچ توضیحی در مورد گارانتی داده نشده!!!
نکته بعدی هم اینه که معمولا کابل HDMI تو بسته بندی هست یا باید از بیرون تهیه کرد(مال من که نداره!؟)
golmohammadi
14-02-2011, 12:34
دیروز مانیتور رو آوردن تا حالا که ازش راضی بودم و مشکلی نداشتم با هاش فقط دو تا سوال پیش اومده وقتی بسته بندی رو باز کردم و دنبال کارت گارانتی گشتم فقط یه کارت حدودا 8 در8 سانتی پیدا کردم که روش دوتا کد نوشته شده(کد حرفی و کد عددی) برای ثبت نام در قرعه کشی باید این کدها رو در سایت مادیران کلوب وارد کنید.یعنی کارت گارانتی همینه؟؟؟چون روش هیچ توضیحی در مورد گارانتی داده نشده!!!
نکته بعدی هم اینه که معمولا کابل HDMI تو بسته بندی هست یا باید از بیرون تهیه کرد(مال من که نداره!؟)
مبارکتون باشه
این کارت قرعه کشی هست نه گارانتی
با این کارت میتونی در مادریان قرعه کشی کنی و امتیاز بگیری و مثلا جایزه بدند بهت
کابل hdmi هم ممکنه بعضی مدلها داشته باشه بعضیها نه
قیمتش کم نیست و از 7 تا 15 تومن میتونه معمولیهاش قیمت داشته باشند
در مورد HDMI
درسته نبودنش نمیتونه زیاد مشکلساز باشه
ولی بودنش مزیت خوبیه
در ضمن الان نه از چند سال پیش تو کامپیوتر کاربرد داره
کارت گرافیکهای امروزی اکثرا خروجی hdmi دارند
میتونی از لینک زیر مزیتهاشو مطالعه کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی الان گرافیک من رزولیشنهای مانیتور را در سون درست نمیشناسه
که وقتی با hdmi که مادربوردم بصورت آنبوردداره ایتفاده میکنم رزولیشنها درست شناسایی میشند
وصل کردن کنسولهای بازی و دستگا ههای دی وی دی پلیر و پلیر و ----- ماهواره نیز کاربردهای بعدیشون میباشد
راستی من تقریبا 2 سال پیش بین 2261 و aoc v22شک داشتم
که دومی را گرفتم
به هر حال مبارکتون باشه
ghasem13
15-02-2011, 08:05
مبارکتون باشه
این کارت قرعه کشی هست نه گارانتی
با این کارت میتونی در مادریان قرعه کشی کنی و امتیاز بگیری و مثلا جایزه بدند بهت
کابل hdmi هم ممکنه بعضی مدلها داشته باشه بعضیها نه
قیمتش کم نیست و از 7 تا 15 تومن میتونه معمولیهاش قیمت داشته باشند
در مورد HDMI
درسته نبودنش نمیتونه زیاد مشکلساز باشه
ولی بودنش مزیت خوبیه
در ضمن الان نه از چند سال پیش تو کامپیوتر کاربرد داره
کارت گرافیکهای امروزی اکثرا خروجی hdmi دارند
میتونی از لینک زیر مزیتهاشو مطالعه کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی الان گرافیک من رزولیشنهای مانیتور را در سون درست نمیشناسه
که وقتی با hdmi که مادربوردم بصورت آنبوردداره ایتفاده میکنم رزولیشنها درست شناسایی میشند
وصل کردن کنسولهای بازی و دستگا ههای دی وی دی پلیر و پلیر و ----- ماهواره نیز کاربردهای بعدیشون میباشد
راستی من تقریبا 2 سال پیش بین 2261 و aoc v22شک داشتم
که دومی را گرفتم
به هر حال مبارکتون باشه
منظورت این مانیتور تی وی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به این مانیتور فکر کردم ولی نتونستم با مارکش کنار بیام ازش راضی هستی؟ الان قیمتش چنده؟(شاید خواستم یک بخرم:31:)
با توجه به توضیحاتت انگار دو تا مشکل برام پیش اومده یکیش اینه که مال من که کابل نداره یعنی خود مادیران برداشته؟(تو سایت رسمی ال جی رو هم یه نگاهی انداختم نوشتن تو پک کابل HDMI داره!:13:)
اگه این کارتی که گفتم مال گارانتی نیست پس کارت گارانتی کجاست؟ مگه تو جعبه مانیتور نباید باشه؟یا باید از جایی که خریدم بگیرم؟؟؟:18:
pasargadd
16-02-2011, 10:15
گارانتی روی خود جعبه است که لیبل و کد داره.از این نظر خیالتون راحت.
golmohammadi
16-02-2011, 12:25
منظورت این مانیتور تی وی هست
منم به این مانیتور فکر کردم ولی نتونستم با مارکش کنار بیام ازش راضی هستی؟ الان قیمتش چنده؟(شاید خواستم یک بخرم:31:)
با توجه به توضیحاتت انگار دو تا مشکل برام پیش اومده یکیش اینه که مال من که کابل نداره یعنی خود مادیران برداشته؟(تو سایت رسمی ال جی رو هم یه نگاهی انداختم نوشتن تو پک کابل HDMI داره!:13:)
اگه این کارتی که گفتم مال گارانتی نیست پس کارت گارانتی کجاست؟ مگه تو جعبه مانیتور نباید باشه؟یا باید از جایی که خریدم بگیرم؟؟؟:18:
بله دقیقا همینه
صفحه با کیفیت خیره کننده
خیلی خوشگل هر کی میبینه خوشش میاد (مثل گوشی ویواز خودم :31:)
خروجی hdmi که کابلش هم هست
داری وبکم و مایکروفون و صدای استریو (البته صداش کاملا ضعیفه)
وقتی مثلا دی وی دی پلیر یا کنسول بازی وصل میکنه صدا نیز پخش میشه
من 2 سال هست استفاده میکنم ازش
هیچ ایرادی ندیدم
فقط یک ایراد داره
چون صفحه براقی داره واسه همین اگه نور بهش برخورد کنه برگشت میده و ممکنه به چشات بخوهو اذیت کنه
اما تو این دو سال تا حالا چنین مشکلی نداشتم
چون کامپیوتر معمولا تو اتاق خواب هست و هیچوقت نوری بهش نمیخوره که به چشای ادم برگشت کنه
در ضمن سعی کنید زیاد رو برندها تعصب نداشته باشد
البته aoc بزرگترین تولید کننده مانیتور در جهان هست
و مادیران هم چیزیو الکی گارانتی نمیکنه :20:
راستی 2261 هم خیلی خوبه اصلا نگران نباش
در مورد گارانتی
اولا هر چی شامل گارانتی ال جی میشه شامل aoc هم میشه
چون میدونین که خود مادیران گارانتی میکنه
بعنوان مثال اگه ایرادی داشت میاد خونه مانیتور را میبرند
یکی هم میدند کارت را بیفته
بعد تعویضش را میارند تو خونه تحویل میدند
یکی از سیستمها را که اسمبل میکردم چنین اتفاقی افتاد
اما کارت گارانتی
راستش یادم رفته
ولی احتمالا باید همونی باشه که میتونی با کدش در قرعه کشی شرکت کنی
خب نگاش کن ببین تاریخ نداره ؟
ghasem13
16-02-2011, 16:04
بله دقیقا همینه
صفحه با کیفیت خیره کننده
خیلی خوشگل هر کی میبینه خوشش میاد (مثل گوشی ویواز خودم :31:)
خروجی hdmi که کابلش هم هست
داری وبکم و مایکروفون و صدای استریو (البته صداش کاملا ضعیفه)
وقتی مثلا دی وی دی پلیر یا کنسول بازی وصل میکنه صدا نیز پخش میشه
من 2 سال هست استفاده میکنم ازش
هیچ ایرادی ندیدم
فقط یک ایراد داره
چون صفحه براقی داره واسه همین اگه نور بهش برخورد کنه برگشت میده و ممکنه به چشات بخوهو اذیت کنه
اما تو این دو سال تا حالا چنین مشکلی نداشتم
چون کامپیوتر معمولا تو اتاق خواب هست و هیچوقت نوری بهش نمیخوره که به چشای ادم برگشت کنه
در ضمن سعی کنید زیاد رو برندها تعصب نداشته باشد
البته aoc بزرگترین تولید کننده مانیتور در جهان هست
و مادیران هم چیزیو الکی گارانتی نمیکنه :20:
راستی 2261 هم خیلی خوبه اصلا نگران نباش
در مورد گارانتی
اولا هر چی شامل گارانتی ال جی میشه شامل aoc هم میشه
چون میدونین که خود مادیران گارانتی میکنه
بعنوان مثال اگه ایرادی داشت میاد خونه مانیتور را میبرند
یکی هم میدند کارت را بیفته
بعد تعویضش را میارند تو خونه تحویل میدند
یکی از سیستمها را که اسمبل میکردم چنین اتفاقی افتاد
اما کارت گارانتی
راستش یادم رفته
ولی احتمالا باید همونی باشه که میتونی با کدش در قرعه کشی شرکت کنی
خب نگاش کن ببین تاریخ نداره ؟
تازه امروز یه برچسب پشت خود مانیتور دیدم (کنار کابل برق و ورودی های دیتا) که نوشته اتمام گارانتی تا 30/10/1391 :31:.چون مانیتور رو برادرم وصل کرده بود اون برچسب رو ندیدم :18:شرمنده:11:
راستی این کابلHDMI رو پیگیر باشم یا نه(زنگ بزنم به فروشگاهی که ازش خریدم؟)
یه برچسب هم رو کارتن مانیتور هست اون برچسب سفیدی که روش قیمت و شماره سریال رو نوشته یه قسمت 2 در4 از روی برچسب رو انگار با تیغ بریدن!!!من که نفهمیدم برای چی؟
من هم 2261 دارم ،ازش راضیم، موقع خرید بین 2261 و 2262 شک داشتم، اما بدلیل ظاهری و هم پورت HD خریدمش، پورت HDmi واسه کامپیوتر فقط مزینتش اینه که میتونی از مانیتور خروجی صدا بگیری! اما واسه وصل کردن laptop عالیه یا کنسول
ghasem13
17-02-2011, 08:15
من هم 2261 دارم ،ازش راضیم، موقع خرید بین 2261 و 2262 شک داشتم، اما بدلیل ظاهری و هم پورت HD خریدمش، پورت HDmi واسه کامپیوتر فقط مزینتش اینه که میتونی از مانیتور خروجی صدا بگیری! اما واسه وصل کردن laptop عالیه یا کنسول
گارانتیش مادیرانه دیگه درسته؟:46:وقتی گرفتیش تو کارتن کابلHDMI هم داشت؟
به نظرت برا چی اون قسمت رو بریدن(تو عکس اول)
گارانتیش مادیرانه دیگه درسته؟:46:وقتی گرفتیش تو کارتن کابلHDMI هم داشت؟
به نظرت برا چی اون قسمت رو بریدن(تو عکس اول)
واسه منم بریدنش، دقیقاً نمیدونم چرا اما باید واسه بحث گارانتی باشه دیگه! مادیران نمایندگی انحصاری مانیتور LG هستش ،واسه منم مادیرانه
ghasem13
17-02-2011, 15:37
راستی این کابلHDMI رو پیگیر باشم یا نه با مانیتوره یا باید جدا گرفتش؟(زنگ بزنم به فروشگاهی که ازش خریدم؟)
[/C
آخر نگفتین این کار رو انجام بدم یا نه:13:
آخر نگفتین این کار رو انجام بدم یا نه:13:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ghasem13
17-02-2011, 22:28
اینو می دونستم که هر دو در انتقال تصاویر دیجیتال چندان فرقی با هم ندارن.منظورم این بود که این کابل معمولا تو بسته بندی هست یا اون فروشگاهی که برام فرستاده کابل رو برداشته:21:از این اتفاق ها تو ایران زیاد می افته( به هر حال این کابل ممکنه یه وقتی بدرد بخوره انشاالله وقتی خواستم بلوری پلیر بخرم:31:)
pasargadd
17-02-2011, 22:50
باید باشه ولی تو ایران این کابلو به دلیله قیمته بالاش برمیدارن شما هم پیگیری کنین به نتیجه نمیرسین.
سلام
چرا اینقدر این مانیتور گرون شده خودم قبل از ماه رمضان امسال 203000 تومن w2261vp خریدم ولی چند روز پیش 224 قیمت گرفتم.
کابل hdmi نداشت.
noisymind
23-02-2011, 16:38
دوستان راهنمایی کنید. این 2261 که میگن صفحش مات هست ، حالا آیا 2262 هم صفحش مات هست؟
مرسی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.