مشاهده نسخه کامل
: سلام .شکستن قفل سی دی ویندوز ایکس پی
سلام .استاد من یک ویندوز xpro از یک سایت خریدم در روی سی دی 4 تا نقطه است با نرم افزار clone cd هم ایمیچ نگرفت چه کار کنم که از رویش ایمیچ بردارم چون در توضیحات که در سایت سی دی را خریدم نوشته بود غیر قابل رایت ..ایا نرم افزاری است که این قفل را از ببرد و از رویش رایت کنم ...2- استاد این قفل را با چه نرم افزاری یا چه دستگاهی روی سی دی قرار می دهند ..:20::20::20:
منم همین سوال رو دارم!!!؟؟؟
omidbooter
11-02-2011, 19:40
سلام.
چند خریدید؟
تا اونجایی که من میدونم اگه اشتباه نکنک قفل سخت افزاریه که اون نقطه ها خش هست انداختن البته مخصوص که لطمه نخوره به محتویات اما دیگه فکر نکنم رایت یا کپی بشه.
حال باز اساتید نظر بدن بهتره
سلام .قیمت 10000 تومان ویندوز خوبی است اسمشم XPRO است و کامل سخت افزار را شناسایی می کند و دیگر احتیاج به نصب کارت صدا و گرافیگ . غیره .. نیست ...می خواستم بدونم چرا ایمیچ گرفته نمی شود و 4 تا نقطه است روی سی دی چرا ..ایا نرم افزاری است که این قفل را از بین ببرد...فدای تو.
kourosh_sos
12-02-2011, 10:36
شما با آخرین ورژن برنامه BlindWrite میتونی ایمیج تهیه کنی البته یکم زمان بر میشه ولی ایمیج رو کامل میگیره.
MZ_Love17
12-02-2011, 22:27
شما با آخرین ورژن برنامه BlindWrite میتونی ایمیج تهیه کنی البته یکم زمان بر میشه ولی ایمیج رو کامل میگیره.
مطمئن هستین؟؟؟
قفل سخت افزاری هست ها
تا جایی که من اطلاع دارم نرم افزارهای قفل شکن، تنها می تونن قفل نرم افزار رو بشکونن :8:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
سلام .قیمت 10000 تومان ویندوز خوبی است اسمشم XPRO است و کامل سخت افزار را شناسایی می کند و دیگر احتیاج به نصب کارت صدا و گرافیگ . غیره .. نیست ...می خواستم بدونم چرا ایمیچ گرفته نمی شود و 4 تا نقطه است روی سی دی چرا ..ایا نرم افزاری است که این قفل را از بین ببرد...فدای تو.
دوست عزیز
اگه تنوستین قفل رو بشکونید، لطفا اطلاع بدین
ممنون :11:
قفل سخت افزاری یعنی یک دانگل به یکی از پورتهای کامپیوتر وصل بشه و با برنامه تبادل دیتا کنه در مرحله اجرا یا حین اجرا.
این جور کارها اصلا قفل نیست. روشی است محافظتی.
روش کپی هم بسیار ساده است.
با برنامه ایزوباستر همه را استخراج کنید.
هر جا اررور داد بزنید ایگنور سکتور. بعد تمام فایل های استخراج شده را دوباره ایمیج کنید
یه پله بالاتر:
کل مجموعه را اسکن کنید تا ببینید کدام فایلها خراب است. حالا با برنامه های ساخت ایمیج یک ایمیج بسازید بدون فایلهای خراب. بزنید save و تمام.
همین
این ویندوز ها چند سکشن راست می شن البته اکثرا به طور مجازی
شما می تونین دیتای دیتای قابل read رو شناسایی کنین و فقط اون اطلاعات رو بکشین بیرون اون 3 نقطه هم قفل سخت افزاری نیست قفل قدیمی و ساده لیزر لاک هستش
قفل سخت افزاری یعنی یک دانگل به یکی از پورتهای کامپیوتر وصل بشه و با برنامه تبادل دیتا کنه در مرحله اجرا یا حین اجرا.
این جور کارها اصلا قفل نیست. روشی است محافظتی.
روش کپی هم بسیار ساده است.
با برنامه ایزوباستر همه را استخراج کنید.
هر جا اررور داد بزنید ایگنور سکتور. بعد تمام فایل های استخراج شده را دوباره ایمیج کنید
یه پله بالاتر:
کل مجموعه را اسکن کنید تا ببینید کدام فایلها خراب است. حالا با برنامه های ساخت ایمیج یک ایمیج بسازید بدون فایلهای خراب. بزنید save و تمام.
همین
مرسی از راهنماییت عالی بود
با کلون سی نسخه 2 و باسرعت پایین و سکتورخون1000 راحت میشه ایمیج کرفت من خودم 6 نقطه را با این روش تونستم ایمیج بگیرم و رایت کنم اما وقت زیادی میبره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.