ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امنیت یک شبکه ساده

amirepsilon
11-02-2011, 12:04
سلام
دوستان بنده یه شبکه ساده راه اندازی کرده ام
خود سرور به اینترنت وصل نیست
ولی چند تا از کلاینت ها با وایرلس به اینترنت وصل هستند
همچنین فایل شیرینگ هم داریم
خودم هیچ فایروال یا آنتی ویروسی روش نصب نکردم
آیا نیازی هست ؟
اگر هست، چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
اگر یکی از کلاینت ها ویروسی بشه، سرور هم ویروس میگیره ؟
برای اینکه جلوی فلش ها رو بگیرم (قفل کنم) یا فقط یکسری فلش خاص رو باز بگذارم، چکار کنم ؟
با تشکر از شما

Amir Varasteh
11-02-2011, 13:33
سلام.

روی همه ی سیستمها باید آنتی ویروس مناسب نصب کنی که من Symantec Endpoint Protection رو پیشنهاد میدم.

برای سرور هم نسخه های سروری آنتی ویروسها وجود دارن که کانفیگهای ریز تری به شما میدن.

برای فلش ها هم بله. هیچ یوزری دلیلی نداره بتونه فلش وصل کنه به سیستم! چون عواقب بدی ممکنه داشته باشه.ممکنه سیستمها رو ویروسی کنه، ممکنه یه سری اطلاعات وارد سیستم کنه که شما دوست نداشته باشی. مثلا توی خیلی از شرکتها شما میری میبینی کارمنداش دارن با هم Need For Speed بازی میکنن ! بنابراین باید USB ها بسته باشه. هر کس هر کاری داره باید پیش شما تا رسیدگی کنین.

برای بستن فلش ها هم توی سرور یک GPO بساز که به همه ی یوزرها یا هر یوزری که خودت میخوای اعمال شه.

سپس برو به مسیر زیر:
Group Policy -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> System -> Removable Storage Access

حالا قسمت All Removable Storage classes:deny رو باز کن و Enable کن.

سوال داشتی بپرس. موفق باشی.

amirepsilon
14-02-2011, 23:32
سلام
خیلی ممنون
عالی پاسخ دادید
چند تا سوال:
1. اگر بخوام فقط یک یا دو فلش خاص رو باز بذارم (مثلا فلش خودم رو) باید چیکار کنم؟
2. چطور میتونم برای همه دامین ها کاغذ دیواری تعیین کنم؟ (اونها نتونن تغییرش بدن)
3. GPO چیه ؟

باز هم تشکر

Amir Varasteh
15-02-2011, 15:00
خواهش میکنم.

اول بگو که ویندوز سرورت چیه ؟ و روی کلاینت ها چه ویندوزی نصبه ؟

amirepsilon
15-02-2011, 21:34
ویندوز سرور 2003
ویندوز Xp برای کلاینت ها

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

ویندوز سرور 2003
ویندوز Xp برای کلاینت ها