ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاغذ مخصوص چاپ عکس

asi2000
11-02-2011, 04:57
من یه پرینتر کانون گرفتم داخل کارتونش چند تا کاغذ بود به نام photo paper plus glossy که کیفیت خیلی بالایی داشت. من نتونستم این کاغذ رو تو بازار شهر خودمون پیدا کنم. از کجا میشه تهیه کرد؟ از انواع کاغذهایی که عکاسی ها برای عکس دیجیتال استفاده می کنند ، استفاده کردم به خوبی این کاغذ نبود

mohammad.t
11-02-2011, 13:39
من یه پرینتر کانون گرفتم داخل کارتونش چند تا کاغذ بود به نام photo paper plus glossy که کیفیت خیلی بالایی داشت. من نتونستم این کاغذ رو تو بازار شهر خودمون پیدا کنم. از کجا میشه تهیه کرد؟ از انواع کاغذهایی که عکاسی ها برای عکس دیجیتال استفاده می کنند ، استفاده کردم به خوبی این کاغذ نبود

بهترين كاغذ هموني هست كه شركت سازنده توي دستگاه ميذاره چون با تكنولوژي ساخت دستگاه و نوع جوهر كاملا هماهنگ هست.
كاغذ هاي عكس براي پرينتر جوهر افشان خيلي متنوع و گيج كننده است!
photo paper plus glossy يه نوع كاغذ هست و برندهاي زيادي اون رو رو توليد مي كنند.
موقع خريد معمولا پشت بسته بندي نوشته براي canon اين چه نوع كاغذي هست.
شما بگرديد كاغذ 260 يا 265 گرمي مخصوص پرينتر جوهر افشان پيدا مي كنيد كه البته قيمت هاي مختلفي داره .

hamedabdolmaleki
11-02-2011, 13:49
چه نوعیش خوبه؟

من axon از تهران گرفتم 5000 تومن این 255 گرمیه
bi tone هم 5000 گرفتم این 260 گرمیه
از این 2تا کدوم بهتره اگه مارک بهتری سراغ داری بگو قیمتشم بگو ممنون.

ahvazboy16
23-02-2011, 01:37
دوست عزیز از کاغذ فتوگلاسه استفاده کن

mehran gorji
09-05-2011, 15:07
تو ایرانشهر از کاغذ اورجینال hp بخر.
دقت کن پشت کاغذ نباید زبر باشد
کاغذ axson هم بد نیست