ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : گمشده در فتوشاپ

mojtaba_2006
11-02-2011, 01:16
سلام دوستان گــــــــــل

از همین اول بگم من توی فتوشاپ خیلی مبتدی ام . :31:
پس اگر دیدید ، سوالم بی ربطه دعوام نکنید :27:

اما قبلا یادمه ، منوی فیل*تر را که باز میکردیم ، یه گزینه داشت برای انتخاب ، با ماژیک روی موها را رنگ میکردیم و بعد که روی OK کلیک میکردیم ، فتوشاپ عمل انتخاب موها را به راحتی انجام میداد .

میخوام ببینم این گزینه الان کجاست ؟ :34:

huti_421
15-02-2011, 18:17
اسم ابزار ماسک هست :)

کلید Q‌ رو بزنید و با ابزار براشی که در اختیارتون قرار می‌گیره، محیط مورد نظر رو به حالت انتخاب در بیارید

pedramh
15-02-2011, 21:00
سلام
اگر منظورتون ماسک نبود با توجه به اینکه میگید مربوط به انتخاب کردن مو میشه و قبلا بوده الان نیست! :دی احتمالا منظورتون پلاگین Extract هست در ورژن های قبلی در منوی filter بود اما الان نیست! از اینجا میتونید دانلودش کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba_2006
16-02-2011, 19:22
سلام
اگر منظورتون ماسک نبود با توجه به اینکه میگید مربوط به انتخاب کردن مو میشه و قبلا بوده الان نیست! :دی احتمالا منظورتون پلاگین Extract هست در ورژن های قبلی در منوی filter بود اما الان نیست! از اینجا میتونید دانلودش کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنونم دوست عزیز ، منظورم همین ابزار بود ، تعجب کردم چرا این ابزار از فتوشاپ جدا شده ؟ و در ورژنهای جدید نیست ؟ آیا ابزار بهتری در فتوشاپهای جدید جایگزین آن شده ؟یا از همان اول نیز بصورت پلاگین بوده؟

بازهم ممنون.

pedramh
16-02-2011, 20:30
ممنونم دوست عزیز ، منظورم همین ابزار بود ، تعجب کردم چرا این ابزار از فتوشاپ جدا شده ؟ و در ورژنهای جدید نیست ؟ آیا ابزار بهتری در فتوشاپهای جدید جایگزین آن شده ؟یا از همان اول نیز بصورت پلاگین بوده؟

بازهم ممنون.
قبلا هم گفتم از CS3 و نسخه های قبلی رو خود فتوشاپ بود اما برداشته شد
بله یه قابلیت جدید جایگزین شده
شما وقتی انتخابی رو انجام میدید با کلیک راست و انتخاب گزینه (Refine Edge) میتونید چیز هایی مثل مو رو به انتخاب اضافه کنید قابلیت خوبی هم هست و به نظر من کار همون پلاگین رو انجام میده