مشاهده نسخه کامل
: سوال : گمشده در فتوشاپ
mojtaba_2006
11-02-2011, 01:16
سلام دوستان گــــــــــل
از همین اول بگم من توی فتوشاپ خیلی مبتدی ام . :31:
پس اگر دیدید ، سوالم بی ربطه دعوام نکنید :27:
اما قبلا یادمه ، منوی فیل*تر را که باز میکردیم ، یه گزینه داشت برای انتخاب ، با ماژیک روی موها را رنگ میکردیم و بعد که روی OK کلیک میکردیم ، فتوشاپ عمل انتخاب موها را به راحتی انجام میداد .
میخوام ببینم این گزینه الان کجاست ؟ :34:
huti_421
15-02-2011, 18:17
اسم ابزار ماسک هست :)
کلید Q رو بزنید و با ابزار براشی که در اختیارتون قرار میگیره، محیط مورد نظر رو به حالت انتخاب در بیارید
سلام
اگر منظورتون ماسک نبود با توجه به اینکه میگید مربوط به انتخاب کردن مو میشه و قبلا بوده الان نیست! :دی احتمالا منظورتون پلاگین Extract هست در ورژن های قبلی در منوی filter بود اما الان نیست! از اینجا میتونید دانلودش کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mojtaba_2006
16-02-2011, 19:22
سلام
اگر منظورتون ماسک نبود با توجه به اینکه میگید مربوط به انتخاب کردن مو میشه و قبلا بوده الان نیست! :دی احتمالا منظورتون پلاگین Extract هست در ورژن های قبلی در منوی filter بود اما الان نیست! از اینجا میتونید دانلودش کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست عزیز ، منظورم همین ابزار بود ، تعجب کردم چرا این ابزار از فتوشاپ جدا شده ؟ و در ورژنهای جدید نیست ؟ آیا ابزار بهتری در فتوشاپهای جدید جایگزین آن شده ؟یا از همان اول نیز بصورت پلاگین بوده؟
بازهم ممنون.
ممنونم دوست عزیز ، منظورم همین ابزار بود ، تعجب کردم چرا این ابزار از فتوشاپ جدا شده ؟ و در ورژنهای جدید نیست ؟ آیا ابزار بهتری در فتوشاپهای جدید جایگزین آن شده ؟یا از همان اول نیز بصورت پلاگین بوده؟
بازهم ممنون.
قبلا هم گفتم از CS3 و نسخه های قبلی رو خود فتوشاپ بود اما برداشته شد
بله یه قابلیت جدید جایگزین شده
شما وقتی انتخابی رو انجام میدید با کلیک راست و انتخاب گزینه (Refine Edge) میتونید چیز هایی مثل مو رو به انتخاب اضافه کنید قابلیت خوبی هم هست و به نظر من کار همون پلاگین رو انجام میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.