مشاهده نسخه کامل
: ویروس win
nazanin66
10-02-2011, 23:15
سلام
من کامپیوترم ویروس گرفته، ویندوز عوض کردم،آنتی ویروس آپ دیت کردم، اسکن کردم، اما هیچی پیدا نشد اما توی درایو هام ویروسی به اسم win هست که شبیه یه فایل عکس هست، هرچقدر هم پاکش می کنم باز میاد، هر 2 دقیقه یه بار میاد بعد مخفی میشه. فکر کنم حتی باعث شده هنگامی که وارد my computer میشم روی درایو ها که راست کلیک کنم اول گزینه Autoplay بیاد که حتی با عوض کردن ویندوز هم رفع نشد. از دیسک نجاتی ها هم استفاده کردم اما فایده نداشت.:41: آنتی ویروسم کاسپر اسکای هست.
با تشکر
:11:
skyline00
11-02-2011, 00:25
کسپر آپدیت شده ؟؟
این روزا کسپر زیادی داره ملت رو اذیت میکنه
علائم دیگه ای هم داره این ویروس ؟؟ ، سوپر هایدن و تسک منیجر باز هستن ؟؟ پسوند فایل چیه ؟؟ و دیگر مسائل
در ضمن ، از دسک نجاتی که استفاده کردین ، کمال چه تاریخی بود و مال کدوم آنتی ویروس ؟
saeed774
11-02-2011, 12:56
زماني که آنتي ويروسي نتونه ويروسي رو تشخيص بده بايد بصورت دستي منشا ويروس رو پيدا کرد. شما ميتوني عکسي از تسک منيجر و پروسس هاي در حال اجرا بذاري.
nazanin66
11-02-2011, 21:48
کسپر آپدیت شده ؟؟
این روزا کسپر زیادی داره ملت رو اذیت میکنه
علائم دیگه ای هم داره این ویروس ؟؟ ، سوپر هایدن و تسک منیجر باز هستن ؟؟ پسوند فایل چیه ؟؟ و دیگر مسائل
در ضمن ، از دسک نجاتی که استفاده کردین ، کمال چه تاریخی بود و مال کدوم آنتی ویروس ؟
سلام
بله آپدیت کردم. نه هیچ علائمی به جز همونایی که گفتم نداره البته سیستمم هم یا هنگ میکنه یا خاموش میشه که فکر می کنم بدلیل سی پی یو باشه (شایدم به خاطر این ویروس هست؟؟؟) .
با فایل های هیدن ناسازگاری نداره.
پسوندش مثل عکس هست فکر کنم (بازم چک می کنم).
دیسک نجاتی کسپر که گیر می کنه هیچی!
آویرا روی 80 میره و دیگه هیچی نشون نمیده!
پاندا اما چک کرد، به جز چند تا تروجان چیزی پیدا نکرد. یه bck هم پیدا کرد و پاکش کرد که من نمی دونم چیه؟؟
با تشکر
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
زماني که آنتي ويروسي نتونه ويروسي رو تشخيص بده بايد بصورت دستي منشا ويروس رو پيدا کرد. شما ميتوني عکسي از تسک منيجر و پروسس هاي در حال اجرا بذاري.
سلام
بله حتما فقط من سایت برای آپ عکس بلد نیستم اگه بهم بگید حتما از مشکلات عکس می گیرم.
با تشکر
skyline00
11-02-2011, 22:24
سایت برای آپلود :
لطفا عکس رو در سایز متعارف و کوچک بزارید تا لود شدنش سخت نباشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نباید ویروس قدرتمندی باشه ، آنتی ویروس NOD32 رو نصب کنید ، اگر براتون آپدیت کردنش سخته ، میتونید از آپدیت آفلاین ---------.com استفاده کنید ، با NOD پویش کنید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه
احتمالا یکی از ویروس های نسل گذشته است که گیر میداد به Open کردن درایو ها
من فکر میکنم اون فایلی که شما میگید یک فایل ضاهری هست ، فایل های مادر این ویروس باید جایی در Ducoment & setting و در پوشه ویندوز باشن
برای شروع NOD 32 رو امتحان کنید
nazanin66
11-02-2011, 22:45
سایت برای آپلود :
لطفا عکس رو در سایز متعارف و کوچک بزارید تا لود شدنش سخت نباشه
نباید ویروس قدرتمندی باشه ، آنتی ویروس NOD32 رو نصب کنید ، اگر براتون آپدیت کردنش سخته ، میتونید از آپدیت آفلاین ---------.com استفاده کنید ، با NOD پویش کنید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه
احتمالا یکی از ویروس های نسل گذشته است که گیر میداد به Open کردن درایو ها
من فکر میکنم اون فایلی که شما میگید یک فایل ضاهری هست ، فایل های مادر این ویروس باید جایی در Ducoment & setting و در پوشه ویندوز باشن
برای شروع NOD 32 رو امتحان کنید
سلام راستش اولش که این بلا سرم اومد آنتی ویروسم نود بود! من یه چیزی رو هم یادم رفت بگم اینکه وقتی ویندوز بالا میاد یه صفحه ms-dos برام باز میشه که خودشم زودی بسته میشه که بعد از ضاهر شدن این ویروس ایجاد شد. تا قبل از عوض کردن ویندوز با این ویروس مشکل نداشتم اما بعد از عوض کردن ویندوز این مشکلا به وجود اومد. از یه سی دی دیگه دوباره باز ویندوز ریختم اما مشکل بازم بود. فکر می کنم این ویروس روی ویندوز7 اثر نداره چون از کامپیوترم به لپ تاپ سرایت نکرده و خیلی راحت وقتی فلش وصل کردم به لب تاپ و ویروس رو به صورت دستی پاک کردم دیگه اثری ازش نبود.
skyline00
12-02-2011, 00:46
CD قدیمی یا مشکوکی رو توی سیستم گذاشتین ؟؟ معمولا بعضی از CD های مجموعه نرم افزار ، منبع ویروس هستن ، شاید از اون CD ها باشه
در مورد نود هم بگم من از اولین ورژن نود تا الان اون رو روی سیستمم دارم و تا بحال هیچ وقت ویروسی نشدن ، به جز 2 بار که یک بار نود روی سیستم نبود ... و یک بار هم خودم ویندوز رو آلوده کردم و اتفاقا نود هر لحظه با ویروس درگیر بود ، و کاملا اونو فریز کرده بود
فکر نمیکنم که نود 32 آپدیت کاربر رو با یه ویروس قدیمی تنها بزاره ...
باز هم پیشنهاد من همونه که نود 32 آپدیت رو روی سیستم نصب کنید و پویش کنید ، نتیجه رو اینجا بگید لطفا
picher_s
12-02-2011, 07:33
درود
هنوز مشکلتون رفع نشده؟!
اگر هنوز مشکل دارید یه Combofix رو سیستمتون بزنید و logش رو اینجا بزارید.
nazanin66
12-02-2011, 19:59
سلام
بله هنوز مشکل دارم :41:
combfix چیه؟
اینم خرابکاری های این ویروسه :
nazanin66
12-02-2011, 20:12
CD قدیمی یا مشکوکی رو توی سیستم گذاشتین ؟؟ معمولا بعضی از CD های مجموعه نرم افزار ، منبع ویروس هستن ، شاید از اون CD ها باشه
در مورد نود هم بگم من از اولین ورژن نود تا الان اون رو روی سیستمم دارم و تا بحال هیچ وقت ویروسی نشدن ، به جز 2 بار که یک بار نود روی سیستم نبود ... و یک بار هم خودم ویندوز رو آلوده کردم و اتفاقا نود هر لحظه با ویروس درگیر بود ، و کاملا اونو فریز کرده بود
فکر نمیکنم که نود 32 آپدیت کاربر رو با یه ویروس قدیمی تنها بزاره ...
باز هم پیشنهاد من همونه که نود 32 آپدیت رو روی سیستم نصب کنید و پویش کنید ، نتیجه رو اینجا بگید لطفا
والا یه cd بود برای کارشناسی ارشد....اونو یه بار نصب کرده بودم اما مشکلی پیش نیومد....بار دوم بعد از عوض کردن ویندوز، دوباره نصبش کردم.....اولین بار وسط نصب اون خاموش کرد....بعدش مدام ادامهدار شد:41:
هر چی هم گشتم نتونستم ویروسی پیدا کنم بعدشم که تازگیا این ویروس پیدا شده...هنگ کردن و خاموش شدن سیستم زیاد شده...اما وقتی کیس رو می خوابونم و حجم کاری کم هست مشکلی ایجاد نمیشه....اما وقتی ایستاده هست بیشتر میشه!.....تازه من فن روی سی پی یو رو محکم بستم....پایه هاش هم شل نیست.....خمیر سیلیکون هم عوض کردم....نشد :37:
با تشکر
skyline00
12-02-2011, 20:30
[QUOTE]والا یه cd بود برای کارشناسی ارشد....اونو یه بار نصب کرده بودم اما مشکلی پیش نیومد....بار دوم بعد از عوض کردن ویندوز، دوباره نصبش کردم.....اولین بار وسط نصب اون خاموش کرد....بعدش مدام ادامهدار شد
هر چی هم گشتم نتونستم ویروسی پیدا کنم بعدشم که تازگیا این ویروس پیدا شده...هنگ کردن و خاموش شدن سیستم زیاد شده...اما وقتی کیس رو می خوابونم و حجم کاری کم هست مشکلی ایجاد نمیشه....اما وقتی ایستاده هست بیشتر میشه!.....تازه من فن روی سی پی یو رو محکم بستم....پایه هاش هم شل نیست.....خمیر سیلیکون هم عوض کردم....نشد
با تشکر
/QUOTE]
خب الان شما 2 تامشکل جدای از هم دارین ، یکی مشکل ویروس ، که درایو های شما رو Open With کرده ، و یکی هم مشکل سخت افزاری که بحثش جدا است ،
مشکل ویروس :
به احتمال خیلی زیاد ویروس از همون CD منتقل شده روی ویندوز و احتمال اینکه ایرانی باشه زیاده ، و ویروس های ایرانی چون دیر تر برای سازنده های آنتی ویروس شناسایی میشن (( یعنی چون آنتی ویروس های ما در ایران کرک شده است و اصل نیست ، ما نمیتونیم از طریق آنتی ویروس ، ویروس ها رو به سایت سازنده آنتی ویروس معرفی کنید تا اونها در دیتا بیس خودشون ، آنتی این ویروس رو قرار بدن ... ))
اگر این ویروس قدیمی باشه مشکل حل میشه ، شما نود رو نصب کنید و با آپدیت چک کنید ، اگر نشد دیگه باید برین سراغ عوض کردن ویندوز
مشکل سخت افزاری :
با اینکه به اینجا مربوط نمیشه کوتاه میگم ، اگر سیستم خاموش میشه چند علت میتونه داشته باشه
1 : کم آوردن رم (( معمولا در این حالت ریست میشه ))
2 : زیاد شدن دمای CPU که خیلی وقته دیگه این مشکل دیده نمیشه
3 : مشکل برق پاور
اگر شما فن رو درست جا زدین و فن داره درست کار میکنه احتمالا مشکل از برق سیستم هست ، فکر میکنم یه جایی یه اتصالی چیزی هست و وقتی شما سیستم رو کج میزارین اتصال ایجاد نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.