PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هشدار روزانه !

shadmehrshadow1
10-02-2011, 22:46
سلام
من میخوام یه قسمت هشدار درست کنم . که امکانات زیر رو داشته باشه :
1- براش تاریخ و ساعت معین کرد .
2- بشه تعیین کرد که هر روز اتفاق بیفته یا هر هفته و یا هرماه و یا هر سال .
3- بشه تعیین کرد که مثلا در ساعت 3 هر شنبه .
4- بشه برای هشدار یه صدا تعریف کرد که وقتی زمان هشدار رسید اون فایل صوتی پخش بشه .
5- این اطلاعات درجایی ذخیره بشه که بعد از اجرای مجدد برنامه به همان حالت اطلاعات باقی بماند .
مثلا : اگه ثبت کردیم که یه هشدار در تاریخ 1390/02/10 در ساعت 12:00 اتفاق بیفته . بعد از اینکه از برنامه خارج شدیم و دوباره وارد
برنامه شدیم این اطلاعات از دست نرفته باشه و هشدار سر جاش باشه .
6- مدیریت روی هشدار ها . برای مثال بشه ویرایششون کرد ( هم تاریخ ، هم پیغام هشدار و ... ) ، بشه حذفش کرد . نمایش وضعیت
هشدار مثلا اینکه این هشدار اتفاق افتاده یا خیر .
7- بشه تعیین کرد که این هشدار فقط از یه تاریخی تا یه تاریخ دیگه فعال باشه .

shadmehrshadow1
17-02-2011, 19:02
لطفا یکی کمک کنه . :41:

aliaghaaaaa
17-02-2011, 19:51
سلام.
چیزی که به نظر من رسید اینه:
شما تاریخ روزی که بهش دستور یه هشدار رو میدید و کلا اطلاعات هشدار رو تو دیتابیس یا فایل ذخیره کنه.
بعد هم از datetime استفاده کنید و تاریخ فعلی رو چک کنید. اگه درست بود پیغام هشدار رو بده
از کدهای زیر هم برای کمک می تونید استفاده کنید.
البته فکر می کنم جوابی که دادم یه کم ناقص باشه چون وقت نبود بیشتر بنویسم. ببخشید دیگه.:41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

anvar.net
17-02-2011, 21:45
شما نیاز به ابزارهایی مشابه با Outlook مایکروسافت دارید که خوشبختانه ایتم های بسیار خوبی عرضه شده اما**

هیچکدوم از تاریخ شمسی پشتیبانی نمی کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته شاید در تاریخ فعلی امکان پشتیبانی از فارسی بهشون اضافه شده باشه) مثل

Xtrascheduler از شرکت Devexpress

یه کنترلی هم تو مجموعه Devcomponent dot netbar هست

شاید هم تو مجموعه کامپوننت های همراه با افیس مایکروسافت موجود باشه (من تست نکردم ولی احتمال می دم که با نصب Outlook بصورت خودکار نصب بشه, مثل کنترل چارت مایکروسافت یا کنترل Spreadsheet اکسل)

یه نمونه خیلی ساده برات آپ کردم به دقت بررسیش کن کلی از اون چیزهایی که رو گفته بودی داره

shadmehrshadow1
22-02-2011, 11:51
شما نیاز به ابزارهایی مشابه با Outlook مایکروسافت دارید که خوشبختانه ایتم های بسیار خوبی عرضه شده اما**

هیچکدوم از تاریخ شمسی پشتیبانی نمی کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته شاید در تاریخ فعلی امکان پشتیبانی از فارسی بهشون اضافه شده باشه) مثل

Xtrascheduler از شرکت Devexpress

یه کنترلی هم تو مجموعه Devcomponent dot netbar هست

شاید هم تو مجموعه کامپوننت های همراه با افیس مایکروسافت موجود باشه (من تست نکردم ولی احتمال می دم که با نصب Outlook بصورت خودکار نصب بشه, مثل کنترل چارت مایکروسافت یا کنترل Spreadsheet اکسل)

یه نمونه خیلی ساده برات آپ کردم به دقت بررسیش کن کلی از اون چیزهایی که رو گفته بودی داره

آقا دستت درد نکنه ولی چند روزه می خوام این فایل رو دانلود کنم که نمیشه . فکر کنم از روی سرور برش داشتند . میتونی یه جای دیگه آپلود کنی .
ممنون

anvar.net
22-02-2011, 19:19
حق با شماست, احتمالا به علت نام طولانیش بوده

اینجا آپ کردم