مشاهده نسخه کامل
: لیفان یا ریو نسل 1 ایرانیزه ؟
دوستان با توجه به مشخصات و قیمت تقریبا برابر به کدوم یکی رای میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
total_overdose
10-02-2011, 23:02
ریو رو با این ماشینای چینی مقایسه نکن!
ماشین های چینی امکانات فریب دهنده میزارن روس ولی ریو کجا لیفان کجا!
pooria-ir
10-02-2011, 23:15
به نظرم کلا این 2 تا نباید باهم مقایسه شن به چند دلیل
اول اینکه مدیران خودرو فعلا خیلی خدماتش ضعیفه،بچه های TT خیلی هاشون حتی از برخورد کارمندای تعمیرگاه های مدیران خودرو ناراضی بودن
دوم اینکه لیفان ماشین چینیه،مطمئنا از نظر مهندسی طراحی و سطح کیفی قطعات از ریو ضعیفتره
اینم امتیاز تست تصادف دو خودرو
کیا ریو 2003
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیفان 520
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 تا فیلم تست تصادف بودن
لیفان رو cncap تست کرده ،اما ریو رو Ancap که مال آمریکا هست و سخت گیرانه ترین قوانین رو داره،ریو 3 ستاره تونسته بگیره
ضمنا من منظوره شما رو از نسل 1 متوجه نشدم ... این ریو که تو ایران هستش تا سال 2005 تو آمریکا و کره تولید میشد،و نسل 1 نیستش
از طرف دیگه از لحاظ ویژگی های فنی هم اصلا قابل مقایسه نیستن،گول این اعداد بزرگ خودروهای چینی مثل حجم موتور و قدرت و اینا رو نخورین،واقع تو خالین،MVM 530 تو حالت اسمی 140 اسب بخار داره،اما واقعا 140 اسب رو به شما میده ؟
یا از لحاظ ایمنی فکر نمیکنم طراحی شاسی و اتاق یه ماشین چینی خیلی قابل اطمینان باشه هرچند که اربگ و ABS و خیلی آپشن های ایمنی دیگه هم داشته باشه
ضمنا وزن ریو با باک پر حدود 1150 کیلو هستش نه 1040 !
حرف خیلی زیاد دارم برای مقایسه این 2 تا،اگه نیاز شد عنوان میکنم
pooria-ir
10-02-2011, 23:21
ضمنا
چرا این عکس ضایع و کوچیک رو از ریو گذاشتی ؟ :دی
خوب یه عکس درست ودرمون مثل همون لیفان میذاشتی
حداقل این :
شک نکنید ریو
دوما لیفان برای مدیران خودرو نیست دوستان!
اصلا قیاس نکنید این دو خودرو رو چون لیفان خودرویی هست که فقط با امکانات نسبی ایش گول زنک هست اما در کارکرد بالا متوجه خواهید شد که این خودرو چند مرده حلاجه.در کارکرد بالا اون موقع است که مجبور به فروش خواهید شد.این نظر من نیست یک سر به تاپیک لیفان در تی تی بزنید متوجه خواهید شد-ضمنا گیبرکس و موتور این خودرو با مدل مشابه ریو اصلا قابل قیاس نیست
جطوری پوریا یادته تو تاپیک اینترنت مودم راهنمایی می کردم:31:
راستی این لیفان ماله خود کرمان موتوره نه مدیران خودرو گرچه همشون تو کارخونه بم تولید میشه و
مدیران خودرو هم یه شرکته که برای مونتاژ ماشیناش با کرمان موتور قرارداد بسته.
به نظر من با ایرانی شدن قطعات ریو و کیفیت پایین مونتاژ سایپا دیگه ریو از لحاظ کیفی مثل قدیم
نیست. با توجه به اون چیزی که از مصرف کننده شنیدم و دیدم و مقایسه مشخصات به نظرم میشه گفت
لیفان بهتره.
راستی سایپا که ریو رو با رینگ اسپرت 15 نمیده که اون عکسو گذاشتی با رینگ 13 معمولی میده :31:
heinrich_himmler
11-02-2011, 00:14
لیفان، MVM و همه خودروهای این دست با وجود امکانات بالا به نسبت رقیبانشون دو مشکل اساسی دارند که در ارتباط تنگاتنگ با هم هست.
1. وجود عیوب زیاد و خرابیهای گسترده
2.عدم وجود خدمات پس از فروش مناسب
به طور مثال شما در هر شهری که با ریو جا بمونید حداقل از امداد سایپا برخوردارید اما لیفان رو تا نزدیکترین نمایندگی که معمولا هم در مراکز استانهاست و کمبود قطعات شدید و عدم تسلط فنی هم دارند باید حمل کنید!
ریو طی مدتی که در بازار بوده جوابشو پس داده و آمار به خوبی نشون میده که با وجود ضعفهای اساسی مردم ازش راضین اما لیفان چندان امار رضایت بخشی نداره.
همچنین ریو امروزه در ایران با یک چهره شناخته شده داره با 206 و 405 و حتی سمند رقابت می کنه و در بسیاری موارد هم برتر بوده اما لیفان داره از بعد ناشناختش و برای رقابت استفاده می کنه که این یه تبلیغ فریبندست.
من نمیدونم چرا دوستان از لیفان اینقدر بد میگن
خیلی دلم میخواد پشتش بشینم ببینم چطوریه
البته ریو ماشیه خوبیه من به پزوها ترجیحش میدم سواریشم
بد نیست ماشین تو دستی هم هست واسه لایی کشی و از این حرفا
راستی توی این قیمت l90 و پزوی 405 با این موتور جدیدا هم هست tu5
به نظرم یه گوشه چشمی به اینا هم داشته باشین
pooria-ir
11-02-2011, 01:45
جطوری پوریا یادته تو تاپیک اینترنت مودم راهنمایی می کردم:31:
راستی این لیفان ماله خود کرمان موتوره نه مدیران خودرو گرچه همشون تو کارخونه بم تولید میشه و
مدیران خودرو هم یه شرکته که برای مونتاژ ماشیناش با کرمان موتور قرارداد بسته.
به نظر من با ایرانی شدن قطعات ریو و کیفیت پایین مونتاژ سایپا دیگه ریو از لحاظ کیفی مثل قدیم
نیست. با توجه به اون چیزی که از مصرف کننده شنیدم و دیدم و مقایسه مشخصات به نظرم میشه گفت
لیفان بهتره.
راستی سایپا که ریو رو با رینگ اسپرت 15 نمیده که اون عکسو گذاشتی با رینگ 13 معمولی میده :31:
مارو یاد راهنمایی هات انداختی نمک گیرمون کردیااا :دی
آخه من به خاطر این گفتم مدیران چون واقعا خجلم از اینکه اسم کرمان خودرو رو واسه لیفان ببرم :دی
یه یادی از سیلو و ماتیز و آوانته الان بکنیم میبینی چرا میگم...کیفیت ساخت و اینا ....
ریو خیلی هم ایرانی نشده،هنوز هم اکثر قطعاتش بالاخص قطعات اصلیش کره ای هستش
به نظرم کماکان خیلی از ماشینی مثل لیفان سره
تاحالا هرکی دیدم داره راضی بوده بعضیاشونم اساسی راضی بودن . ولی اصل کاری اینه که این ماشین تو کیلومتر 20 هزار با 0 کیلومتر چقدر فرق میکنه.
تا 150 هزار ماشین ماشین میمونه یا تبدیل میشه به اسقاطی؟
از لحاظ خرج و مخارج و سرعت اصطحلاک قطعات بعد از کیلومتر 5000 چجوریاس؟
اینا سوالات اگه جوابشون راضی کننده باشه مشخصه که این ماشین حداقل از محصولات ایران خودرو و سایپا بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.