مشاهده نسخه کامل
: اساتید خواهشا راهنمایی کنید (استفاده از همه CORE های CPU )
با سلام خدمت همه دوستان
من از یه برنامه محاسباتی بنام gaussian (گوسین ) استفاده میکنم که کارهای محاسباتی انجام میده و برای اجرا شدنش نیاز به سخت افزار پیچیده نداره ولی انجام یه محاسبه ممکنه چند هفته طول بکشه
به سفارش دوستان رفتم و یه سیستم خیلی پیشرفته گرفتم
cpu core i7 920
MB asus P6T
ram DDR3 BUS 1600 6G
خلاصه هر چیزی رو آخرشو بستم
منتهی از این غافل بودم که این نرم افزار برا سیستم های چند هسته ای نوشته نشده و عملا سیستم من فقط داره از 12 درصد سی پی یو و 200 مگا بایت رم استفاده میکنه یعنی یه سی پی یو خیلی پایینتر ولی با فرکانس بالاتر ممکنه که از سیستم من سریعتر محاسبه رو تموم کنه
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که سیستم از همه CORE های سی پی یو استفاده کنه و محاسبات سریعتر تموم بشه
در ضمن نرم افزار مال سال 2003 هست و نسخه جدیدش خیلی خیلی گرونه و تو اینترنت هم قابل دانلود نیست
ویندوزم هم 7 هست
alireza1411
11-02-2011, 17:15
با سلام خدمت همه دوستان
من از یه برنامه محاسباتی بنام gaussian (گوسین ) استفاده میکنم که کارهای محاسباتی انجام میده و برای اجرا شدنش نیاز به سخت افزار پیچیده نداره ولی انجام یه محاسبه ممکنه چند هفته طول بکشه
به سفارش دوستان رفتم و یه سیستم خیلی پیشرفته گرفتم
cpu core i7 920
MB asus P6T
ram DDR3 BUS 1600 6G
خلاصه هر چیزی رو آخرشو بستم
منتهی از این غافل بودم که این نرم افزار برا سیستم های چند هسته ای نوشته نشده و عملا سیستم من فقط داره از 12 درصد سی پی یو و 200 مگا بایت رم استفاده میکنه یعنی یه سی پی یو خیلی پایینتر ولی با فرکانس بالاتر ممکنه که از سیستم من سریعتر محاسبه رو تموم کنه
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که سیستم از همه CORE های سی پی یو استفاده کنه و محاسبات سریعتر تموم بشه
در ضمن نرم افزار مال سال 2003 هست و نسخه جدیدش خیلی خیلی گرونه و تو اینترنت هم قابل دانلود نیست
ویندوزم هم 7 هست
دوست من راه خاصی نیست.
این پردازنده چیز خوبیه خریدی ولی دقت کن Core i7 920 با استفاده از تکنولوژی HT یا Hyper threading میتونه 8 ترد رو در آن واحد پردازش کنه. البته تو ویندوز 7 فکر کنم فعال میشه ولی تو XP فکر کنم نمیشه.
تو ویندوز سون وقتی اون برنامه ی شما بهش 1 ترد پردازشی میده به طور اتوماتیک این ترد توسط هسته های اصلی پردازش میشه. یعنی وقتی میگه 12.5 درصد سی پی یو داره استفاده میشه در واقع یکی از 8 هسته استفاده داره میشه و این هسته بنابر تشخیص ویندوز 7 هسته ی فیزیکی هستش نه هسته ی مجازی.
پس نتیجه اینه که شما الان از تقریبا 1/4 قدرت پردازشی استفاده میکنی. دقیقش اینه که از 20 درصد !!! از کجا میگم ؟ از اونجا که هاپر تردینگ حدود 15 تا 50 درصد قدرت سی پی یو رو میبره بالا و تو برنامه های سنگین 15 تا 20 بیشترین حدش هست.
پس شما داری الان 20 درصد قدرتش رو استفاده میکنی.
کاری جز انتظار برای نسخه های جدید که به صورت مالتی ترد نوشته شده باشند هم نمیشه کرد. یعنی تا جایی که من میدونم.
در ضمن برای خرید سیستم های این جوری و این برنامه ها پایین این مطلب رو بخون توضیح دادم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی:11::11:
با تشکر از جواب کاملتون
یه نسخه جدیدتر هم از این برنامه هست که مال 2007 هست منتهی مال لینوکسه که تو emule پیداش کردم البته هنوز نتونستم کامل دانلودش کنم
برای ویندوز هیچی که بشه دانلود کرد پبدا نکردم قیمتش 2500 دلاره
alireza1411
12-02-2011, 00:31
با تشکر از جواب کاملتون
یه نسخه جدیدتر هم از این برنامه هست که مال 2007 هست منتهی مال لینوکسه که تو emule پیداش کردم البته هنوز نتونستم کامل دانلودش کنم
برای ویندوز هیچی که بشه دانلود کرد پبدا نکردم قیمتش 2500 دلاره
هوممممم ...
خب نرم افزارهای مهندسی همین جوری گلابی وار پیدا نمیشه تو وب. ببین این نرم افزار کارش چیه دقیقا ؟
اگه حاسباتی باشه معمولا MATLAB باید یه چیزای به درد بخوری داشته باشه ها !!
توابع چند تردی هم که مشاالله داره.
afceaglee2013
22-02-2011, 10:08
همونطور که دوستان گفتند هیچ راه حلی وجود نداره ، خود برنامه باید از هسته های مختلف استفاده کنه..
تنها کاری که ب این سیستم و با این ورژن میتونید انجام بدید اینه که 7-8 تا تست رو با هم انجام بدید :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.