مشاهده نسخه کامل
: اساتید خواهشا راهنمایی کنید (استفاده از همه CORE های CPU )
با سلام خدمت همه دوستان
من از یه برنامه محاسباتی بنام gaussian (گوسین ) استفاده میکنم که کارهای محاسباتی انجام میده و برای اجرا شدنش نیاز به سخت افزار پیچیده نداره ولی انجام یه محاسبه ممکنه چند هفته طول بکشه
به سفارش دوستان رفتم و یه سیستم خیلی پیشرفته گرفتم
cpu core i7 920
MB asus P6T
ram DDR3 BUS 1600 6G
خلاصه هر چیزی رو آخرشو بستم
منتهی از این غافل بودم که این نرم افزار برا سیستم های چند هسته ای نوشته نشده و عملا سیستم من فقط داره از 12 درصد سی پی یو و 200 مگا بایت رم استفاده میکنه یعنی یه سی پی یو خیلی پایینتر ولی با فرکانس بالاتر ممکنه که از سیستم من سریعتر محاسبه رو تموم کنه
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که سیستم از همه CORE های سی پی یو استفاده کنه و محاسبات سریعتر تموم بشه
در ضمن نرم افزار مال سال 2003 هست و نسخه جدیدش خیلی خیلی گرونه و تو اینترنت هم قابل دانلود نیست
ویندوزم هم 7 هست
با سلام خدمت همه دوستان
من از یه برنامه محاسباتی بنام gaussian (گوسین ) استفاده میکنم که کارهای محاسباتی انجام میده و برای اجرا شدنش نیاز به سخت افزار پیچیده نداره ولی انجام یه محاسبه ممکنه چند هفته طول بکشه
cpu core i7 920
MB asus P6T
ram DDR3 BUS 1600 6G
منتهی از این غافل بودم که این نرم افزار برا سیستم های چند هسته ای نوشته نشده و عملا سیستم من فقط داره از 12 درصد سی پی یو و 200 مگا بایت رم استفاده میکنه یعنی یه سی پی یو خیلی پایینتر ولی با فرکانس بالاتر ممکنه که از سیستم من سریعتر محاسبه رو تموم کنه
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که سیستم از همه CORE های سی پی یو استفاده کنه و محاسبات سریعتر تموم بشه
در ضمن نرم افزار مال سال 2003 هست و نسخه جدیدش خیلی خیلی گرونه و تو اینترنت هم قابل دانلود نیست
ویندوزم هم 7 هست
شما اون نرم افزاری که در حال پروسس هست رو قطع نکنید برید تو tsak manager و اون نرم افزار رو که یک پردازش هست رو روش راست کلیک کنید و periority رو بزنید و بزارینش رو high فکر کنم با این کار مشکلتون حل بشه
شما اون نرم افزاری که در حال پروسس هست رو قطع نکنید برید تو tsak manager و اون نرم افزار رو که یک پردازش هست رو روش راست کلیک کنید و periority رو بزنید و بزارینش رو high فکر کنم با این کار مشکلتون حل بشه
نه این راه حل کارساز نیست
nasambros
10-02-2011, 22:14
با سلام خدمت همه دوستان
cpu core i7 920
MB asus P6T
ram DDR3 BUS 1600 6G
ویندوزم هم 7 هست
نه اینجوری نمیشه هیچ کاری کرد. باید از نسخه 64بیت ویندوز استفاده کنی
بعد هم وقتی نرم افزار نتونه خروجی ها رو match کنه با سیستم عامل کلا نرم افزار کار نمیکنه. نرم افزار 64بیت هم باید نصب کنی
اون PRIORITY هم که دوستمون گفت یکم کمکت میکنه اما بقیه ی سیستمت رو از کار میندازه. تاثیر چندانی نداره
Hashem 289
11-02-2011, 15:53
تنها راهی که شما دارید همون بود که دوستمون گفتن و اینکه نخوای بقیه سیستمت از کار بیوفته تو قسمت set affinity فقط یکی از هسته های cpu رو فعال کنید .
chemical2
06-08-2011, 01:44
سلام با توجه به اینکه نسخه ای از گوسینی که در اختیار شماست single processor هست شما نمیتونید همزمان از هسته های سیستم استفاده کنید و تنها راه حل اینه که توی محیط لینوکس گوسینو نصب کنید اونجا همه هسته ها میتونن همزمان کار کنن!!
این ایمیل منه شاید بتونم کمکتون کنم
soleymanabadi@hotmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.