PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ویندوز ایکس پی

geysar
10-02-2011, 15:54
با سلام
چند روز پیش ویندوزبا لا نمی اومد که مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم و میگفت که یه فایل configدر یه مسیری نیست برا همین ویندوز را عوض کردم که درست شد ولی حالا مشکی برام پیشاومده که اولا چندتا فایل زیپ داشتم که پسورد نداشت که حالا وقتی میخوام باز کنم پسورد میخواد دوم ابدیت اینترنت اکسپلویر 8راداشتم که وقتی روی برنامه کلیک میکنم یه صفحه ی داس مانندی باز میشه واینترنت اکسپلویر 8نصب نمیشه سوم یه انتی ویروس نوترون در درایوم داشتم که حالا نیست وبه جاش کلی فایل ایجاد شده که فقط 1کیلو بایت حجم داره و نوشته type :fileو کلی فایلم به این شکل دراومده و چند تا پوشه دارم که می خوام حذف کنم حذف نمیشه و نوشته میشه اینفولدر خالی نیست
البته این مشکم را جایی مطرح کردم دوستان گفتند که شاید مشکا از هارد باشه ولی بانرم افزار سلامت هارد را تست کردم که ظاهرا سالمه حالا به اینجا مهاجرت کردیم تا دوستان راهی جلوی پای ما بگذارند
اینو هم اضافه کنم که من روی کامپیوترم زیاد ویروس اجرا میکنم ولی همیشه با نرم افزار deep freezهاردمو فریزم میکنم (البته این نرم افزار مال 3سال پیشه )
حالا اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم

saeed774
10-02-2011, 19:35
حالا مشکی برام پیشاومده که اولا چندتا فایل زیپ داشتم که پسورد نداشت که حالا وقتی میخوام باز کنم پسورد میخواد
اين مورد بعيد به نظر ميرسه کار ويروس بوده باشه ، با نرم افزارهاي ديگه فشرده سازي امتحان کن : مثلا :

7-Zip 9.20 (32-bit)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اينطور که معلومه ويروسي در سيستم شما وجود داره که فايل هاي اجرايي رو مورد حمله قرار داده و در کد اونا تغيير ايجاد کرده .

شما بهتره اينترنت سکيوريتي کسپرسکي رو نصب و آپديت کنين و سيستم رو باهاش فول اسکن کنين .

geysar
10-02-2011, 21:06
اين مورد بعيد به نظر ميرسه کار ويروس بوده باشه ، با نرم افزارهاي ديگه فشرده سازي امتحان کن : مثلا :

7-Zip 9.20 (32-bit)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اينطور که معلومه ويروسي در سيستم شما وجود داره که فايل هاي اجرايي رو مورد حمله قرار داده و در کد اونا تغيير ايجاد کرده .

شما بهتره اينترنت سکيوريتي کسپرسکي رو نصب و آپديت کنين و سيستم رو باهاش فول اسکن کنين .
امروز وقتي كامپيوتر را روشن كردم در اول روشن شدن اونه صفحه اي كه ويندوز يكي يكي درايوها را چك ميكنه امد و پوشه هايي را كه مي گفتم تو شون قبلا نرم افزار بوده حالا به چند تا فايل بي نام ونشان تبديل شده اند را تبديل به يه فايل كرده كه پسوندي چيزي نداره ؟
اين نشانه چيست ؟:41:
بعضي از فايل ورد واكسل را هم باز نمي كنه البته فقط يه درايوم به اين مشكل مبتلا شده در بقيه درايوا مشكلي نيست به هيچ وجه
ایا این مشکلات میتونه در اثر نوسانات برق یا مثلا مشکلی لحظه ای که در هارد به وجود امده باشد ؟

saeed774
11-02-2011, 13:04
تبديل به يه فايل كرده كه پسوندي چيزي نداره ؟

مثلا تبديل به file000.chk شدن؟

من احتمال ميدم هارد شما بدسکتور داره و کار ويروس نيست وقتي هارد بصورت نرم افزاري يا سخت افزاري بدسکتور داشته باشه اطلاعاتش قابل دسترس نيستند . ممکنه بدسکتور هارد شما هم تو اون درايو هست . فعلا روي درايو راست کليک کن و Properties بزن و به تب Tools برو و Check Now رو بزن و در صفحه باز شده هردو تيک رو بزن و اسکن کن .

geysar
11-02-2011, 14:24
وقتی موس رامیبرم وروش نگه میدارم این اطلاعات را میده
type:file
datae modified:2010/04/01
size:4.00kb
البته فایل اصلیش با این اسم قبلا توش موسقی بوده که نزدیک به 700مگا بایت حجم داشته

saeed774
11-02-2011, 15:11
شما قايليت نشان دادن فايل هاي مخفي و سيستمي رو فعال کن ببين فايل هاي اصليت مخفي نشدن؟ بلدي که ؟

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

از برنامه هاي ريکاوري استفاده کن ببين فايلات برميگردن

geysar
11-02-2011, 17:07
اینکار ر کردم ولی فایل اصلی نبود تازه سیستم را با کاسپرسکی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد قبلا هم با نو32 ابدیت اسکن کرده بودم چیزی پیدا نکرده بود ولی این هم بگم کاسپر ابدیت نبود
من میخوام اگه مشکلی در سیستم هست اون را واقعا از بین ببرم

saeed774
11-02-2011, 20:17
وا.... چي بگم ، من که ميگم فعلا با نرم افزارهاي ريکاوري فايلاتو برگردون بعد ببينيم نظر بقيه دوستان چيه ؟

geysar
11-02-2011, 23:11
وا.... چي بگم ، من که ميگم فعلا با نرم افزارهاي ريکاوري فايلاتو برگردون بعد ببينيم نظر بقيه دوستان چيه ؟
چشم همان کاری که شما گفتید میکنم
هدف من بیشتر این بود که عاملی را که باعث این اتفاق بوده را از بین ببرم تا در اینده برام مشکل ساز نشود
وممنون که با حوصله به سوالات من پاسخ دادید