مشاهده نسخه کامل
: می خوام ASP.NET یاد بگیرم از کجا شروع کنم؟
SAJAD DP
10-02-2011, 12:24
سلام
من مدتها با php کار می کردم ولی به این نتیجه رسیدم به که درد نمیخوره می خوام asp.net یاد بگیرم
در حدی که بتونم یک سایت ساده رو راه بندازم....
از کجا شروع کنم؟
cdcenter
11-02-2011, 14:15
چطور به این نتیجه رسیده اید که php به درد نمیخوره ؟
یادگیری php به مراتب ساده تر از asp.net است /
برای کار با دات نت شما ابتدا باید یک زبان برنامه نویسی دات نت را خوب فرا بگیرید سپس کوچ کنید به سمت asp.net همین به خودی خود 1 سالی وقت میبره .
در کل اگر برنامه نویس خوبی باشید هر کاری میتوانید با php انجام دهید .
همونطور که دوستمون گفت اول C# یا VB را باید یادبگیری(به طوری که ویندوز اپلیکیشن ساده را بتونی بنویسی) بر دیتابیس هم تسلط داشته باشی
کتاب های اموزش ASP.NET سینتکس یک کدوم از این زبان ها را بهت یاد میدن ولی بدتر گیج میشی موقعی که شروع به کار کنی
به خاطر همین بهتره از پایه اصولی شورع کنی تا بتونی تو کارت هم موفق
java ,CSS,HTML هم بهتره که یاد بگیری درسته که ASP.NET خودش داینامیک هست ولی باید یک چیزهایی را به صورت استاتیک بنویسی
بهترین کار اینه که دات نت را یاد بگیری بعد بتونی با java ,CSS,HTML وب سایت بنویسی و در نهایت ASP.NET
من چند ماهی هست asp.net کار میکنم. تا اونجا که من از دیگران پرسیدم همه میگن کار با php سخت تر و وقت گیر تره. آیا این درسته؟
من چند ماهی هست asp.net کار میکنم. تا اونجا که من از دیگران پرسیدم همه میگن کار با php سخت تر و وقت گیر تره. آیا این درسته؟
منم اینو شنیدم
به نظر من اگه بتونی واقعا ASP.NET رو یابگیری موفق تری چون آینده داره
یه کم سخته ولی ممکنه
دوست عزيز اگه مي خواي Asp.net رو ياد بگيري و حوصله كتاب خوندن هم نداري بهتره كلاس بري ولي اگه حوصله داري كتاب بخوني توصيه مي كنم كتاب Asp.net انتشارات ساحر (ترجمه : سعيد هراتيان و مهرداد توانا) رو تهيه كني كتاب فوق العاده اي هستش
اما در مورد سوالي كه پرسيدي كه PHP به درد نمي خوره
PHP به درد مي خوره ولي كار باهاش يه ذره سخته من خودم هم PHP كار كردم هم Asp.net ولي خوب Asp.net رو ترجيح دادم چون يه IDE قوي به اسم ويژوال استوديو داره و چيزياي ديگه ولي از نظر من PHP هم زبان وب نويسي قوي هستش اگه كد نويسي رو دوست داري PHP رو انتخاب كن چون PHP كد نويسي زياد داره
موفق باشي
سلام خدمت همه دوستان من مدتی هست که ASP.net کار میکنم و خیلی ازش خوشم اومده :40:
دنبال منبع خوب میگردم که بیشتر یاد بگیرم کتاب جعفرنژاد قانعم نکرد کتاب لاتین هم فراوون هست ولی متاسفانه نمیتونم بخونم اگه کتاب فارسی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنید ممنون میشم:11:
:46:من خودم باasp.net دو سایت کارکردم ولی قبلش باید یه زبان دیگه ای هم بلد باشی مثل VB .کتابم خیلی میتونه کمک حالت باشه با توجه به اینکه قیمتش نسبت به کلاسا خیلی کمتره
ولی PHP هم بدنیست اگه بهشش کاملا مسلط باشی
:46:من خودم باasp.net دو سایت کارکردم ولی قبلش باید یه زبان دیگه ای هم بلد باشی مثل VB .کتابم خیلی میتونه کمک حالت باشه با توجه به اینکه قیمتش نسبت به کلاسا خیلی کمتره
ولی PHP هم بدنیست اگه بهشش کاملا مسلط باشی
خب من میخوام با سی شارپ کار کنم کسی کتاب خوب سراغ نداره:41:
MosaferJade
28-02-2011, 21:54
سلام
تصمیم شما محترم ولی الان asp روی سرور های تحت ویندوز کار میکنه که خیلی گرانتر از لینوکس هست
امنیت لینوکس از ویندوز بسیار بالاتر هست واز همه مهمتر اینکه سرعت اجرای php چیزی حدود 8 الی 9
برابر asp می باشد ( یه جایی اینو شنیدم )
اتفاقا من با asp کار کردم ولی الان دوست دارم برم به سمت php
نظر من اینه که تصمیمتون رو عوض کنید
موفق باشید
من داشتم دنبال کار می گشتم اولا تو ایران کار با asp.net بیشتره دوما همانطور که دوستان گفتند قبل از هر چیزی باید html Css و جاوااسکریپت رو یاد بگیری. برای خود asp.net هم بهتره که سی شارپ بخونی و بعد وارد جزئیات asp.net بشی.
MosaferJade
05-03-2011, 21:54
تو ایران کار با asp.net بیشتره اینجوریاست ؟پس asp.net را پاس بداریم
m_reza_str
08-04-2011, 23:38
با سلام به همه دوستان
حقیقتش بیشترین دلیل استفاده از ASP به نظر من داشتن کامپوننت های مختلف و سورس های مختلف و همچنین آپدیت سریع ASP و VS هست .
تو کشور ما چون سیستم عامل های زیر مجموعه LINUX هنوز نتونسته جای خودشو درست و حسابی باز کنه ، گرایش بیشتر به سمت یادگیری زبانهای تحت WIn هست و البته یه جورایی یادگیری هم آسونتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.