مشاهده نسخه کامل
: مزدا 323 چجور ماشینیه ؟؟ لطفا راهنمایی کنید!
سلام
من شنیدم مزدا 323 ماشین خیلی خوبیه!
نظرم روی تیپ 3 هستش.
به نظر شما ارزش خریدن داره ؟
ماشین خوبی هست ؟
کارکرده و تمیز باشه تا چه حد قیمت داشته باشه خوبه ؟
rami_hemi
10-02-2011, 12:25
اگه کمی حوصله میکردین و میگشتین در موردش تاپیک داشتیم
ماشین خوبی هستش کم اصتهلاک کم مصرف خوش دست
تهران تا 20 تومن هم فیمت داره ولی من تبریز با قیمت کمتر پیدا کردم
یکی از با ارزشترین ماشینهای موجود هستش
نسبت به مدلش از 8 تومن تا 20 تومن قیمت روش گذاشتن
اگه کمی حوصله میکردین و میگشتین در موردش تاپیک داشتیم
ماشین خوبی هستش کم اصتهلاک کم مصرف خوش دست
تهران تا 20 تومن هم فیمت داره ولی من تبریز با قیمت کمتر پیدا کردم
یکی از با ارزشترین ماشینهای موجود هستش
نسبت به مدلش از 8 تومن تا 20 تومن قیمت روش گذاشتن
آقای ناظر اتفاقا من گشتم! ولی چیز خاصی نبود !!
به خاطر همین این پست رو گذاشتم!
حالا پس ارزش خریدن داره ؟ یا ال90 فول بگیرم ؟
میگن مزدا 323 قطعاتش هم کمیاب و هم گرونه ؟ درسته ؟ اگه اینجوری باشه که دردسر میشه!؟
راستی تا 20 تومن یا پایین تر میشه مگان 1600 خرید ؟
rami_hemi
10-02-2011, 20:56
هستش تازه هم بود ولی خب موردی نیست
تندر انتخاب خوبی هستش البته مزیت صفر بودن و روی خط تولید بودنش هم نسبت به مزدا میچربه
بله کنی از نظر قطعات مشکل داره مزدا
شاید پیدا بشه ولی نسبت به سلامتش شک دارم که سالم سالم باشه
هستش تازه هم بود ولی خب موردی نیست
تندر انتخاب خوبی هستش البته مزیت صفر بودن و روی خط تولید بودنش هم نسبت به مزدا میچربه
بله کنی از نظر قطعات مشکل داره مزدا
شاید پیدا بشه ولی نسبت به سلامتش شک دارم که سالم سالم باشه
خب حالا به نظر شما من چیکار کنم ؟!
اول دنبال 206 صندوق دار بودم ولی فضای کمش باعث شد برم سراغ ماشین های دیگه! عقب فقط 2نفر میتونن بشینن!
چند تا ماشین مدنظر دارم مثل، مزدا 323 ، مکان 1600 که گفتین نمیشه با این پول! و 206 صندوق دار ، ال 90 فول، mvm 530 ، یا حتی سمند ef7 و ...
فکر کنم همه ماشین ها رو گفتم دیگه ! :31:
میخوام هم جادار باشه هم کم مصرف هم امکانات خوبی داشته باشه!
فکر کنم هم خدا رو میخوام هم خرما ! :31:
حالا نظر شما چیه ؟؟ واقعا من نمیدونم چی بگیرم !! اگه میشه یه راهنمایی خوب انجام بدین. مرسی.
rami_hemi
11-02-2011, 21:27
تو این زده قیمتی من جز پارس که به نظرم هیچ مزتی نسبت به 405 نداره و mvm 530 که هنوز برام ناشناخته هستش همشون رو توصیه میکنم
سمند جادارترین اتاق رو داره امکانات مناسب ولی نمیشه گفت کامل
تندر اتاق جادار قیمت مناسب نسبت به امکانات و موتور ضاهری که سیلقه ای باید در مورد قضاوت کرد چون من دوستش دارم و برای من خوش ضاهر هست
206 اس دی زیبایی عامه پسندی داره کوچکترین فضا ی اتاق رو داره نسبت توان به وزنش خوبه و ماشین چابکی هستش
مزدا 323 ماشین خوب با دوام و خوش دست اما خب از اول تولیدش یک بد شانس بود
سیاست حمایتی کشنده دولت که اجازه نفس کشیدن به یک محصول خوب رو نمیده موحب شد این ماشین اقتصادی ژاپنی با قیمت یک رده بالاتر به بازار عرضه بشه الانم به خاظر قطع تولید جهانی یه کم مشکلات پشتیبانی داره ولی دوام زیادی داره و قتعال یدکیش با وجود گرونی دوام خوبی دارن (تعمیرکار ماهر هم براش کم هستش )
===============================
کلا تو رده صفر من تندر رو بهترین انتخاب میدونم
تو این زده قیمتی من جز پارس که به نظرم هیچ مزتی نسبت به 405 نداره و mvm 530 که هنوز برام ناشناخته هستش همشون رو توصیه میکنم
سمند جادارترین اتاق رو داره امکانات مناسب ولی نمیشه گفت کامل
تندر اتاق جادار قیمت مناسب نسبت به امکانات و موتور ضاهری که سیلقه ای باید در مورد قضاوت کرد چون من دوستش دارم و برای من خوش ضاهر هست
206 اس دی زیبایی عامه پسندی داره کوچکترین فضا ی اتاق رو داره نسبت توان به وزنش خوبه و ماشین چابکی هستش
مزدا 323 ماشین خوب با دوام و خوش دست اما خب از اول تولیدش یک بد شانس بود
سیاست حمایتی کشنده دولت که اجازه نفس کشیدن به یک محصول خوب رو نمیده موحب شد این ماشین اقتصادی ژاپنی با قیمت یک رده بالاتر به بازار عرضه بشه الانم به خاظر قطع تولید جهانی یه کم مشکلات پشتیبانی داره ولی دوام زیادی داره و قتعال یدکیش با وجود گرونی دوام خوبی دارن (تعمیرکار ماهر هم براش کم هستش )
===============================
کلا تو رده صفر من تندر رو بهترین انتخاب میدونم
آقا مرسی!
میگم این سورن elx چی ؟ تو سایت ایران خودرو دیدم. خیلی امکانات خوبی داره! خوشگل هم هست!
به نظر ماشین خوبی میاد! نظر شما چیه ؟
اصلا به مرحله فروش یا پیش فروش رسیده ؟؟
rami_hemi
13-02-2011, 00:12
سورن ELX فعلا با موتئر 1800 پژو تولید میشه در اصل قرار بود با موتور EF7 توربو ارایه بشه
خب امکانت خوبی داره و راخی داخلیش هم جدید هستش
panther99
13-02-2011, 01:11
در مورد 206 بگم که اگه خانواده 4 نفره هم باشید و همه بزرگسال کافیه که با یکی از مدلهاش فقط تا قم بری و برگردی تهران بعد میبری میفروشیش . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اصلا صندلی عقبش برای 2 نفر بالای 15 سال طراحی نشده !!!! تازه اگه اونها هم یه کم چاغ باشن که مصیبتی بس عظماست !!!!!!!!!!!!!! :31: ولی از هر لحاظ دیگه که بگی خیلی خوبه . البته ساخت وطنش یه کمی بگی نگی 6 میزنه !! :31:
L90 ولی هم جادارتره و هم از لحاظ موتوری میشه گفت کم نمیاره . این 2 مدل ماشین رو بارها تو مسافتهای کوتاه و بلند امتحان کردم . کلا 206 ماشین مسافرتهای چند نفره طولانی نیست . اگه 2 نفرید بهترین ماشینه اما بیشتر ..... :46:
پس اینجور!
خب باموتور 1800 که فایده نداره! هم قدیمی هستش، هم پر مصرف !
حالا قیمتش چقدره ؟! من تو آگهی های ایران خودرو چیزی از فروش سورن elx ندیدم!
و بین سورن elx و ال90 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ و چرا ؟
rami_hemi
13-02-2011, 16:05
ال 90
ماشین از هر نظر به روزتره جادارتره موتور بهتری داره کم مصرفتره
سورن فقظ یه فیس لیفت هستش
قرار بود موتروش رو عوض کنن هنوز خبری نیست من نمیدونم پلتفرم سورن و سمند یکی هستش چرا حداقل موترو EF7 معمولی رو روش بذارن ؟
اینا 6 ساله تو بوغ و کرنا کردن سمند نسی دوم رو دارن میدن بیرون یا رانا تولید میکنن هنوز هیچ خبری نشده
ال 90
ماشین از هر نظر به روزتره جادارتره موتور بهتری داره کم مصرفتره
سورن فقظ یه فیس لیفت هستش
قرار بود موتروش رو عوض کنن هنوز خبری نیست من نمیدونم پلتفرم سورن و سمند یکی هستش چرا حداقل موترو EF7 معمولی رو روش بذارن ؟
اینا 6 ساله تو بوغ و کرنا کردن سمند نسی دوم رو دارن میدن بیرون یا رانا تولید میکنن هنوز هیچ خبری نشده
خب اگه یهو سورن با موتور ef7 یا tu5 تولید شد چی ؟! بازم ارزش خرید ال90 بیشتره ؟؟
اونجوری که من تو سایت ایرانخودرو دیدم، سورن elx امکانات بیشتری از ال90 داره! اینجوری نیست ؟
طراحی داخلی سورن elx واقعا قشنگ تر از ال90 !
ال90 طراحی داخلی خیلی ساده ای داره!
نظر شما چیه ؟
من شنیدم بدنه ی سمند زود میوفته ! یعنی زود افت میکنه ! اینجوریه ؟
بدک نیست با توجه به ماشین های دیگه و قیمت
mehrdad1921
22-02-2011, 14:42
تندر نسبت به سمند با کیفیت تره البته اگه سمند با موتور EF7 باشه ارزش خرید رو در مقابل تندر 90 داره حداقل به خاطر موتورش میشهاز مشکلاتش چشم پوشی کرد اما سمند با موتور 1800 یا همانXU7 حرفی در مقابل تندر 90 نداره.
با اینکه تندر داخلش ساده هست اما راحتتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.